Sziasztok!
Nézem a tv2-n a Gladiátort
közben pedig visszaolvastam
és jegyzeteltem!
Sírok is a filmen, meg anyázok
is közben...a zenéjét meg egyenesen imádom!!!!
Apát meg Lányát pedig 10-kor elzavartam aludni, mert a tegnap éjszakájuk nem volt valami jó!
Úgy hogy most együtt alszanak a hálóban!
Jobb így most, mint külön, mert ha felébred
akkor mégis ott van közel Apa és gyorsan meg tudja vígasztalni!
Borsika!
Hát azért a nyeléssel még szenvedünk
ami érthető és csak pempőset ehet. Szóval levesnek is meg főzeléknek is csak a levét. Meg puha kenyér vagy kalács belet, párizsit-sonkát, pudingot, joghurtot. De mindent hidegen vagy csak kicsit langyosan szabad!!! Fagyit is tényleg lehet ennie, de max. csak 2 gombócot egy nap! És csak vaniliát! Szóval csak olyan fagyit-jogit-pudingot lehet ennie, aminek a színe sárga vagy rózsaszín.
Úgy hogy anno Téged akkor jól átvágtak azzal, hogy nem adtak Neked fagyit!!
Sajnálom!
Aproo!
Mit figyeltem én jól meg???
Le vagyok maradva magammal!!!
Eni!
Dezső!!!
Igen, apukákkal! Mert a HP-be 2 ágyas szobák vannak,(2gyerekágy és 2 felnőtteknek) mert ott szülők szerint "csoportosítják" szobákba a gyerekeket. Mert ugye anyukát apukával nem szívesen teszenk össze, úgy hogy még örültek is nekik, hogy ketten vannak Apák, akik a gyerekikkel ott vannak, mert így be tudták rakni őket is egy szobába és így jó volt a szobák "kihasználtsága".
Steff!
De jó, hogy jöttél!!
Jobbulást a két Gyönyörűségnek!!
Dóri!
Nagy gratula Tündibündinek!!!!
És sipirc
gyorsan bugyit venni annak a Nagylánynak!!!
Donát-fiam!!!!
Tessék Anyát meglepni és megfordulni!!!! Még ha az utolsó pillanatban is!!! (Anya! Add át Neki az üzenetemet, jó?!
)
Banana!
Őszinte részvétem! Nem lehet könnyű! De tudod az idő......
Tencikém!
Navégre!!!!
Tudom, lógok neked emíllel!!
Igyekszemigyekszem most már!!!!
Ma beszéltem dokival és mondtam neki, hogy mi a helyzet (Adrival) úgy hogy a jövő 7 péntekben maradtunk. Akkor megyek délelőtt az onkológiai rendelésre a Kútvölgyi rendelőbe! Úgy hogy addig még várnia kell!!!
Nem jössz szombaton Kenguruba? Mi Adrival megyünk délelőtt!
Ígértem Neki egy szupi farmerruhát
....úgyis mingyá itt a szülinapja meg 24%-os eksön is van!!!
Adri!
Köszönjük! Reggel átadom Druszádnak!
Nálatok Gyerkők jól vannak?
Renáta!
Jah, nagyüzem van mandikivételből!!!
De ezt írtam is talán az előző oldalon. A doki néninek is van naponta min. 10 műtétje!!
És akkor még a többi dokit nem is említettem!
Mint minket a szüléskor! A minimálisat voltuk csak bent,- ugye Tenci ?- mert ugye úgy jöttek a gyerekek sorban, mintha muszáj volna!!!
És kellett az ágy meg a "csecsemősverda"!
Ancsám!
Nagyon ügyi vagy!!! Gratulálok!!!
De Neked nem mondta az oktatód (mert nekem anno igen!), hogy ha vizsgázol majd forgalomban, akkor csak max. 50-nel menjél, (amennyi a kresz, szerint a tényleges megengedett!) mert 53-nál már "megvág" a vizsgabiztos???
Én mindig a kilóméterórát figyeltem
forg.vizsgázás közben, hogy nehogy véletlenül többel menjek, mint 50!!!
De nem akarlak rémisztgetni....de azért kérdezzél rá, ha nem mondja, hogy mennyi a max. amennyivel mehetsz!
Na lassan vége a Gladiátornak (majd megint jót bőgök a végén!
) aztán robogok szopiztatni!
Szép álmokat Mindenkinek!!!
És még egyszer köszönjük a puszikat-öleléseket!!! Átadtam!!! És Adrinak felolvastam amit Neki írtatok
.....nagyon boldog volt, főleg a
HŐSNŐ-s
megnevezéstől!!!
Na megyek, mert már bőgök is a filmen!
Ez a zene.....
Pussz!!!!!