Sziasztok!
Már izgultam, hogy nagyon lemaradok a levelezésben, de látom mindenki kikapcsolódott egy kiCsit az ünnepek után.
Cseszi:
Igen még régen kerestem júliusi, kismamákat, és örülök, hogy jelentkeztél. Én voltam szülésznős előadáson és kismamklubban is ahol találkoztam a Fantha Zsuszával, de már 1 hónappal ezelőtt azt mondta, hogy be van telve, igaz nem nekem, hanem barátnőmnek. És az elérhetőségét a kórházi számon adta meg a számára. De egyébként nagyon aranyos és szimpi volt számomra, azalatt az 1-2 óra alatt míg hallgattam.
Noémi. Hanka
Elküldtem a 3 szülésznő számát? Kissé zaklatott volt a csütörtököm,mivel szüölinapom volt és jöttek mentek a telefonok, sms-ek és nem voltam biztos már este benne hogy megkaphattátok-e a telefonszámokat. megy a freemailem
kneiszeln@freemail.hu, irhatok oda, ha érdekel még valami, vagy kellenek a számok.
Hát a szülésznő választásnál én is bajban voltam, mert én a 19. hétnél kezdtem el keresgetni,barátné tanácsára, de már akkor mindenki foglaltnak tünt, vagy nyaralásra készült, kissé megijedtem, mi lesz akkor velem, mert azért szeretnék egy kicsit közvetlenebb kapcsolatot kialakítani vele a szülés előtt. De úgy érzem sikerült és jól is választottam, a többiről meg majd csak 3 hónap múlva tudok beszámolni.
nagyon rohan az idő, mindjárt itt lesz....
Majd még irok, van pár kérdésem, de most úgy elfáradtam. Ma jöttünk vissza Esztergomból a szüleimtől és kissé sürű volt ahétvége, majd még sétáltunk egyet a Zoo-ban, és hát úgy érzem nem nekem való már a hosszú séta.
Ha táppánzre akarok menni, ki vesz állományba?
A dokibá már írt ajánlást, ezt oda adtam a körzetisnek, aki 2 hétre kiírt, de most már nem ír ki tovább. Hová kell menni terhes gondozás, kórház, orvos, védőnő?
Pussz nektek
NIKI