Új privát üzeneted érkezett!

Szia Gyöngyi,

Én is Fülöp dokihoz járok (most vagyok a 31. hétben) és végül Zsuzsit választottam. 3 héttel ezelőtt kértem meg és éppen csak belefértem a naptárába. (A 26. héten is beszéltem vele, de akkor még nem döntöttem azt hittem van időm, és így végül majdnem lecsúsztam.)
A döntés előtt voltam előadáson, és kismama klubban is, de végül úgy érztem egyik szülésznőt sem ismertem meg jobban. Azokról pedig akikről itt olvastam, azt hallottam már "beteltek".
Szóval, akárkit is választ az ember nem érdemes a 36. hétig várni. (Eddig kell megtenni a választást.)

Zsófi
fules

Nomia!
Ha láttad aSzt Imrés szülést a Szülőszoba sorozatban, ott Vastaghné volt a szülésznö!
bcickany

Bcickany, nem láttam, eddig még egyetlen részt láttam (azt is véletlenül). Milyen volt a szülésznő? Neked szimpi lenne, ha neked kéne választanod?
nomia

Kedves Nomia!
Hát éppen én is szülésznőt kerestem, de remélem már sikerült választanom. A Nyulas Joliról azt tudom hogy szabin van augusztusban. Aki még nem és hely is volt nála az a Tóth Irén és a Kecskeméti Vera. Mindekető nagyon kedves és aranyos volt, amennyire megismertem őket 1-1 előadáson keresztül. Velük találkozhatsz szülésznős előadáson és kismamaklubban. Még azt tudom, hogy az Újvári Bori és a Fantha Zsuzsa is le volt már tehrelve júliusban, és mivel májustól-júliusig nem volt helyük, akkor több mint valószínű, hogy augusztusban mennek szabira.
De ez nem biztos, vagy telefonon megkérded vagy tudok adni pár mobil számot is.
És az alternatív szülésről a kórház honlapján és az orvosodtól tudhatsz meg sok mindent.
Én elöszőr utána olvastam mindennek a neten, majd leegyeztettem az orvos bácsival.
Sikerült orvost találnod?
Nixi
nixi
Irország

BDorka!

Dr. Urbán Márta
Rendelő: Tétényi u. 25-27. 6. em. / 38. (pont a Sz. Imre Korhazzal)
Rendelés ideje: péntek 16-19
Tel.szám: 20/446-8052

Eddig csak egyszer jártam nála. Kedves volt és fájdalommentesen vizsgált.
zdora

Szia Zsófi!

Kösz a tanácsot. Zsuzsika is azt javasolta, hogy minél hamarabb érdemes választani, így 8-án megyek a férjemmel az előadásra. Április végén ég beszélek Fülöppel, hogy elválla-e, vagy ajánl-e valakit. Ennek függvényében majd vagy elmegyek még egy előadásra, vagy valahogy felkérem a kiválasztott szülésznőt.

31 hét orvosilag?
Már nem sokára találkozok a babáddal. Tudod már, hogy mi lesz?Kép
Remélem lesz alkalmunk még találkozni itt a neten, és mesélsz majd arról, hogy milyen volt Fülöpnél szülni.

Gyöngyi

KépKép
Kép
moszmota

Szia Nixi!
Igen, légyszi add meg Tóth Irén számát, jelenleg ő az egyetlen akit még nem próbáltam!! Milyennek tűnt neked?
Köszi előre is!
nomia

Sziasztok !

Aki lemaradt a Szülőszobáról, annak ajánlom a www.korridor.hu lapot. Itt a videók között megtalálható a Szt Imrés rész is.

Gamma
gamma

Sziasztok!

Nixi, ha jól emlékszem te kérdezted ki szül júli eleje tájékán. Én július 8-ra vagyok kiírva, Fülöp Tamáshoz járok, akivel nagyon meg vagyok elégedve. Még nincs szülésznőm, először nem is akartam választani, de a dokim minden alkalommal kérdezi választottam e már. Egyszer voltam azon az előadáson amit szülésznők tartottak, de csak 3an jöttek el. Fantha Zsuzsa ott volt, elég szimpatikusnak tűnt, de beszélni még nem beszéltem vele. Tudja e valaki, hogy Fülöp kivel szeret együtt dolgozni? Van e valakinek tapasztalata Zsuzsával?
cseszi

cseszi
Régebben többet írtam róla így nem ismétlek történeteket de én mind a három gyermekemet a Fülöp dr.-nál szültem, mindig más szülésznő volt ott, én úgy gondolom azzal dolgozik együtt akit választasz vagy aki éppen az ügyeletes és nem is fog olyanokat mondani hogy ő kit szeretne.Viszont nekem segített abban hogy az általam mondott három szülésznővel felvette a kapcsolatot és megkérdezte hogy amikorra vártam Napsugárt ki ér még rá, és telefonszámot is adott amin megbeszélhettem Zsuzsával a részleteket.
A lányomat 2002.-ben szültem Fantha Zsuzsa volt a választott szülésznőm vele nagyon meg voltam elégedve errő is írtam már az archívban biztosan találsz róla többet is /2002. február /, kedves, segítő kész közvetlen. Nyerő páros.

Dzsili
dzsili

Nomia!

Nekem nem volt választott szülésznőm, tavaly júniusban szültem Nagy Évánál, ő volt épp ügyeletben. A következő szülésemhez feltétlenül őt fogom megkérni, mert végtelenül kedves volt, nyugodt, profi és még sorolhatnám. Ha nem találsz mást, bátran válaszd őt meg amúgyis! Az első babám volt, hosszú, nehéz vajúdás, de rengeteget segített, a kitolásról nem is beszélve! Annyi önbizalmat adott hogy csuda. Na nem zengem tovább a dicshimnuszt a lényeg az, hogy ha még nem esett volna róla itt szó, akkor most bepótolom. Kép

dé_

Köszi Dzsili!

Végre volt annyi időm, hogy el tudtam olvasni az archívumokat, mondhatom tanulságos...
Viszont roppant szimpatikus dolog az, hogy a dokik is benézegetnek!

Szóval megtaláltam az írásod és ez megerősített abban, hogy a !nyerő párost' (azaz dr Fülöp mellé Fantha Zsuzsát) válasszam!
Most már csak azon izgulok, elvállaljon. Nem biztos, hogy el tudok menni a jövő csütörtöki kismama klubba, ezért nem tudja véletlenül valaki Zsuzsa elérhetőségét vagy telefonszámát? Esetleg menjek be a kórházba hátha ott van és lenne ideje egy pár percre? ( bár ez talán kétséges ) Szóval ha tud nekem valaki segíteni, előre is köszönöm:
cseszi
cseszi

Sziasztok!

Érdeklődöm, Tőletek, hátha tudtok nekem segíteni,hogy dr.Bardóczy Zolt a teherbeesés előtt milyen vizsgálatokat végeztet el egy alapos kivizsgálás esetén. Kíváncsi lennék a véleményetekre is róla.

Előre is köszi: A.
andrea76

Andrea,
írj egy mail címet a profilodba, ő az orvosom.
Évica
Évica

Cseszi!
Zsuzsikát eléred a Fülöp magánrendelési számán, tudtommal, mindig ő van mellette. Szerdán de, és csütörtök du: 385-8495. Praxis rendelő

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Szia Moszi!

Én teljesen félre vegyok értve! : ) Az a Zsuzsi, aki a Fülöp mellett van a magánrendelésen, (mintha Andinak hallottam volna), csak nem egyenlő a Fantha Zsuzsával? Vagy most én valamit roppant keverek. A Fantha Zsuzsa nem a fekete hajú fiatalabb szülésznő?

Mert a Praxis rendelőbe járok, de a dokin kívül ott csak kint az ügyintéző (?) féle van. Vagy teljesen béna vagyok.... : )
cseszi

Szia Évica !
A profilomban már van e-mail cím, várom válaszodat, előre is köszi.
A.
andrea76

Szia Dé! Nagyon köszi a hozzászólást! Te vagy az egyetlen, aki valami infót tudott eddig adni Nagy Éváról. Felhívtam, úgy néz ki, hogy be fog vállalni! Nagyon biztató, amit írtál, úgyhogy fúúúúúúúúúú, megkönnyebbültem. Nekünk is első baba. Kép
nomia

Cseszi!

Sajna eddig nem volt időm ide benézni, de remélem nem túl későn válaszolok.
Én mikor Fülöpnél voltam mindig Zsuzsika volt kint, aki beengedi a betegeket, felveszi az adatokat stb.
Én sem tudtam egészen márc. végig, hogy ő Zsuzsika, a szülésznő. Csak mikor szóba került, hogy szülésznőt kell választanom, akkor szólt a Fülöp, hogy Zsuzsika is az. A listát megnézve a netem, (és már mástól is hallottam), hogy Fantha Zsuzsa, aki kisegít a magánrendelésen Fülöpnek. Én a vizsgálat után beszélgettem Zsuzsikával, és ő is mondta, hogy szülésznő, de menjek el a kismamaklubba (most lesz csütörtökön), és így legalább nem csak őt ismerem.
Lehet, hogy van Fülöp mellett más is, de én csütörtökön du-ként, amikor voltam, Zsuzsikára emlékszem csak.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!
Balint Sandor maganerndelesre szeretnek eljutni. El tudna valaki kuldeni nekem a szamat,es hogy mikor rendel?
Elore is köszönöm.

KépKép
fibi

Sziasztok!
A Rákóczi prof. magánrendelésére járok. Még nem túl régen, de nagyon szimpatikus. Egyenlőre még nem várunk babát, csak dolgozunk rajta.
Szeretnék infókat kapni a Dokiról, mert nem nagyon olvastam róla.
Köszi.
ildikóh

Szia Gyöngyi,

Ha Fülöpnél szülök mindenképpen elmesélem -egyébként is szívesen. Én azt a megoldást választottam, hogy ha ő nem lesz, akkor az ügyeletsnél szülök majd. (Zsuzsit ismerem és a legtöbb orvosról jót hallottam ezért döntöttünk így.) Ezért sajnos az "alternatív dokiról" nem fogok tudni mondani semmit, de azt szívesen elmesélem - ha úgy alakulnak a dolgok - hogy milyen ügyeletben szülni, ha a szülésznőt ismered Kép.
4 hete találkoztam egy lánnyal a rendelőben aki március végére volt kiírva. Ő azt mondta, hogy megkérdezte Fülöp dokit de még akkor sem tudta biztosra mondani, hogy itt lesz-e.( Ettől függetlenül én is rá fogok kérdezni mikor április végén megyek.)
Már csak 8 hét. Nagyon várom a találkozást babival.
A dokinál lévő Zsuzsika nem Fantha Zsuzsa hanem Majnár Zsuzsanna (most olvasom a névjegyéről Kép). Én sem tudtam, hogy szülésznő amíg Fülöp doki nem mondta.
Mikor lesz a legközelebbi UH-tok?

Zsofi
fules

Szia Zsófi!

Nekem annak idején ismerősök mondták, hogy a Fülöp magánrendelésen lévő hölgy Fantha Zsuzsa.
De most már legalább tudom.
Akkor Majnár Zsuzsát választottad?

Április végén megyünk UH-ra, a 19. héten. Már nagyon várom. Szerdán akarok időpontot kérni, hogy szombaton tudjunk menni, hátha akkor nem alszik a pocaklakóm. Szívesen megvizslatnám majd egészében, mindenhol. Remélem ő is akarja majd, addig megpróbálom vele megbeszélni. Kép
Jövő héten viszont végre megnézem Győrfi mit vett fel nekünk videóra.

Észre sem veszed, és már a karjaidban tartod a csöpséget. Kép Hamar elfog telni ez a néhány hét. Remélem, ha lesz képed, teszel majd fel a profilodba.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Fibi, adj egy e-mail címet, és akkor elküldöm Bálint doki számát. Üdv: nomia
nomia

andreatakacs453, kukac, hotmail.com (bocs, nem talalom a kukacotKép)
Kösziiii

KépKép
fibi

Sziasztok lányok!

Meg tudjátok nekem mondani, hogy be kell-e jelentkezni a babaklubba ami csütörtökön lesz, vagy csak egyszerűen megyek és kész.

Előre is köszi,

Babanyúl
babanyúl

Sziasztok!

Én júli elejére várom a Pici Babát! Parragh doktor úrról hallottatok? A barátnőm jókat mesélt róla, de Ti véleményetek is érdekelne.
Még egy kérdés... Milyen előadásról beszéltek folyton?
kisdagimacsek

Sziasztok Lányok!

Olvasgatva az üziket nem vagyok egyedül a szülésznő választás problémájával. Én nagyon szeretnék választott szülésznővel szülni, mert úgyérzem biztonság érzetet ad, ha előre tudom hogy kilesz velem. De gondolom evvel más is így van. Tegnap voltam a kismama klubba, szimpatikus dolog. De okosabb nem lettem, hogy hogy tudom felvenni a kapcsolatot a szülésznőkkel, mind a ketten szimpatikusak voltak, de a többiekről semmit nem tudni.
Van valami tapasztalatotok ötletetek, hogy lehet őket elérni, esetleg telefonszámot szerezni hozzájuk? Ti hogy kerestétek meg Őket?
Ha tudtok segíteni, előre is köszönöm, én két szülésznőt szeretnék elérni, Nyulas Jolánt ill.
Molnár Gabriellát. Ha tudtok nekik elérhetőséget megköszönném. Lassan kéne választani mert júli 23-ra várom a babát.

Boldog Nyuszit Mindenkinek.

Nolyma
nolyma

Sziasztok Lányok!

Úgylátom, hogy nem vagyok egyedül a szülésznő választás problémájával. Voltam a tegnapi előadáson de nem lettem ez ügyben okosabb.
Hogy lehet velük felvenni a kapcsolatot, vagy elérhetőséget megtudni. Van valami tapasztalatotok? Lassan kéne döntenem mert júli 23-ra várom a babát. Nyulas Jolán és Molnár Gabriella elérhetősége érdekelne elsősorban.
Előre is köszönöm.

Boldog Nyuszit mindenkinek.

Nolyma
nolyma

Sziasztok!

Megtréfált a technika, az első üzenetem, számomra úgy tűnt, hogy eltűnt Kép) Bocsi.

Nolyma
nolyma

Lányok Kép

A kedd esti 6 órai előadások milyen hosszúak szoktak lenni?
1-1,5 vagy 2 órás?
Ha valaki volt már légyszi írja meg!
Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Szia Gyongyi,

Igen én Majnar Zsuzat választottam. Remélem ti több sikerrel jártok az UH-n. Az én babim nagyon szégyenlős. Vagy a popsiját mutatta vagy a kezével takarta a pofiját. Én csak 2Ds-re mentem, de Mátyás mondta is, hogy nem lett volna érdemes 4D-re menni, de végül megtudta Mátyás mondani, hogy kislány lesz Kép.

Zsófi
fules

Szia Edit,

A keddi előadások hivatalosan 6-7-ig tartanak. Április 13-án lesz a 7 részes előadássorozat első része.
zsebi2004

Zsebi,

Köszi.
Nekünk most lesz az első előadás, amire mindenképp el szeretnénk menni, de azért volt fontos, hogy meddig tart, mert utána 8-ig oda kellene érnünk valahová Csepelre.

Megkaptad a mailt?

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit,

Köszi megkaptam a mailt, én is most megyek csak másodszor, mivel nem olvastam el figyelmesen a prospektust. Így múlt héten elmentem és végighallgattam az utolsó előadását -összefoglaló - a sorozatnak. Egyedül mész vagy a papa is ott lesz? A múltkor elég sok apuka is volt az előadáson.
zsebi2004

Szia Zsebi Kép

Papistól. Úgy tervezzük, hogy minden előadásra elmegyünk egyszer közösen. Már kb. 2 hónapja beírtam minden előadás időpontját a filofaxába, így remélem tényleg odaér mindig Kép

Majd mesélj mit sikerült intézni a doktornővel. Szorítok.

Edit
Kép

Kép
reditke

Nolyma, ha lenne email címed, írtam volna neked. Én Molnár Gabinál szültem két éve, csak jót mondhatok róla. A 30. hét körül jelentkeztem nála, attól kezdve tartottuk a kapcsolatot és az utolsó hónapban az NST-ken nála voltam. A szülést úgy csinálta végig, hogy előtte volt "szolgálatban", de már haza nem tudott menni, és velem volt reggel 8-tól délután 4-ig. Szülés után a kórházban is többször megkeresett, egyszóval nagyon hálás vagyok neki.
Telcsiszámot tudok adni ha még érdekel.
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Szia Conti,
Köszi az infot, e-mail címem: nolyma@pro.hu.
Megköszönném a telefonszámot. Lenne néhány praktikus kérdésem ha nem zavarna.
Nolyma
nolyma

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a húsvét.

Nolyma!
Mi az előadás után is ott maradtunk egy picit. Ha jól értettem Nyulas Jolán már tele van, és szabadságon is lesz. Sajnos elérhetőséget nem tudok hozzá.

Edit!
A kismamaklub elméletileg 5-re volt kiírva, de1/2 6 körül kezdődött. És 7 körül ért véget, bár pontosan nem tudom.
Szerintem nagyon hasznos infók hangzanak el a klubban. Én még egyszer szeretnék majd elmenni, a kiírt időpont előtt. Szerintem nagyon jók ezek az előadások.Kép

Zsofi!
Hogy vagytok? Mikorra is vagy kiírva?Kép
Remélem megmutatja, hogy kislány-e. De ha nem az sem baj. Csak egészséges legyen.
Én szeretném majd, minden vizsgálaton 4D-ben látni. Már csak azért is, mert a nagyiknak is nagy élmény lehet, így látni az unokát.

Gyöngyi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok Edit és Zsebi!

Mi is ma megyünk először előadásra, kíváncsi leszek milyen lesz! Kép Az F épület amúgy hol található, tudjátok esetleg? És az előadó terem hanyadik emeleten van? Köszi!

Macsek
Macsek

Macsek Kép

Ha nem a főbejáraton mész, hanem tőle balra bemész a mentő bejáraton- van egy kis portás fülke, de gyalogosan is lehet közlekedni. (balra, ha szemben állsz az épülettel).
Ha bementél a kórház udvarára, akkor balra haladsz és tök hamar ki lesz írva, hogy jobbra F épület.
Azon belül megtalálod, ahogy belépsz az épületbe, balra egy ajtós lépcsőház, ott feljössz a hang után és a nyüzsgés után.
Egyébként az épületben ki is van írva, hogy hányadik emeleten van a tanácsterem.

nem érdemes nagyon sietni egyébként, mert a kismama torna előtte van, elvileg csak fél hatig, de mindig elhúzódik.

Húú, de bonyolult voltam Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Köszi szépen Edit! Kép Így már biztos megtaláljuk!
Macsek

Sziasztok,

Sajnos nem tudtam elmenni a ma esti előadásra, milyen volt? Sok mindenről lemaradtam?

Zsebi
zsebi2004

Szia Zsebi!

A Bálint Balázs tartotta, nagyon szimpi volt és jó előadókája van. Számomra sok újdonságot nem mondott, mert már mindenről olvastam a könyvekben. A vizsgálatokró volt szó leginkább, majd a végén 5 perc az életmódról. Talán a többi előadáson több újdonság lesz, de azért jó így ismerkedni a kórház légkörével és a személyzettel.

Üdv: Macsek
Macsek

Szia Macsek!

Nagyon köszi az infót. A többi előadást már nem akarom kihagyni.

Zsebi
zsebi2004

Sziasztok, jár valaki közületek dr. Bálint Sándorhoz? Légyszi írja meg a magánrendelője számát, és hogy hol található, előre is köszönöm, email címem: moni-k@freemail.hu
hanka

Sziasztok!

Kissé kiestem a levelezgetésből de most újra bekapcsolódom.
Niki vagyok, és Bálint Mihálynál fogok szülni és Kecskeméti Vera a szülésznőm. Kislányt várunk július 15-16-ra vagyok kiírva. Tehát van még 3 hónapom.
Pár válasz.

Nolyma.
Én is próbálkoztam Nyulas Jolinál, még 1 hónappal ezelőtt, de akkor már telítve volt május-június-július-ra, augusztusban pedig nyaral, leghamarabb szeptemberre vállalt kismamát.Újvári Bori is ez a szitu volt.
A számát azért megtudom adni ha akarod, hívj fel a 30-511-7753-as számon, ide nem szeretném írni, és az e-mailem meg nem működik, már egy hete.
Én egy szuper nőt választottam, Kecskemétiné Verát, úgy érzem jól választottam, és jó páros leszünk. Más kismamától még tudom, hogy ez az időszak még Fantha Zsuszának sem volt jó, Még Tóth Irénről hallottam, hogy ő még fogad anyukákat.

Reditke.Zsebi2004
Előadások jók szoktak lenni, a tegnapira én sem értem oda de ha van választott szülésznőd ő elmeséli neked, az enyém is ezt igérte, és én bízok benne.Az előadásokon rengetegen vannak, 6-kor kezdődnek, és kb 1-1,5 órásak, utána lehet még kérdezni, beszélgetni.

Hanka.
Bálint Sándort, vagy eltudod érni a benti számon, vagy együtt rendel a testvérével és a fiával, ahová be kell jelntkezni, azt tudom, hogy nem kedden és csütörtökön. Ha szeretnéd tudni a magánrendelő számát, megadom neked ha felhívsz, vagy sms-t küldesz 30-511-7753, e-mailem rossz ide meg nem irhatok ilyeneket.
De attól függ mikorra vagy kiírva, mert a pletykák szerint nyárra már 2 hónappal ezelőtt nem vállat anyukát, de egy próbát megér.

Legyetek jók.
Niki
nixi
Irország

Sziasztok!

Én 18 hónappal ezelőtt szültem a Szt. Imrében Dr. Balogh Tibornál (Ha valaki bizonytalan csak ajánlani tudom, mert nagyon meg voltunk vele elégedve). Nem választottam szülésznőt, de valóban a legszimpatikusabb a Nyulas Jolika és az Újvári Bori volt a csütörtöki kismamaklubok alapján.

Mivel nekem elment a magzatvizem a szülés előtt több mint egy nappal előbb mentünk be. Azt hiszem egy Krisztina nevű szülésznő fogadott nagyon rendes volt, állandóan rám nézett, megvizsgált, nézte a baba szívhangját, pedig sok szülés volt napközben. Aztán - mivel nem voltak fájásaim -bent tartottak és a váltáskor az Újvári Borika vett át. Ő csinálta a beöntést és borotválást. Vele is nagyon meg voltam elégedve, pedig hajnali 4 órakkor mentem hozzá a fájások miatt. Szó nélkül és kedvesen vizsgált meg. Végül is pedig Gabikánál szültem, szintén maximálisan rendes volt.

Én azt ajánlom ne válasszatok szülésznőt, ha bent van a férjetek vagy más. Engem zavart volna ha még valaki ott van. Amikor pedig élesre fordult a helyzet ott volt az orvosom és persze a szülésznő.

Más. Az előadásokra valóban érdemes elmenni, én majdnem mindre elmentem. Volt, hogy rövidebb volt 1-1,5 óra, de volt, hogy 3 órán át beszélgettünk az előadóval.

A Kórház az nagyon szuper, a csecsemősök között pedig volt ilyen is, olyan is. Nekem az a tapasztalatom, hogy nekünk kell menni és kérdezni akár többször is. A 15 csecsemős közül (én 8 napot voltam kórházban, mert a lányom besárgult, tehát majdnem mindegyikkel találkoztam) 2 jött be és kérdezett illetve segített ha volt valami.
Arra figyeljetek, hogy adnak hozzátáplálást a babáknak illetve cukros vizet, szólni kell elég erőteljesen, ha nem akarjátok, hogy adjanak.
Egyébként összességében nagyon meg voltam elégedve, pedig én az 5 ágyas vajúdóban voltam, mert sokan szültünk és nem volt külön szoba.
Ha bármi kérdés van írjatok és válaszolok!

Üdv. mindenkinek: Momóci
momó

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek köszönöm a szülésznős tanácsokat. Annak ellenére, hogy a 30. hét utánra ajánlják a szülésznő választást, a nyári hónapok már lassan mindenkinél beteltek. Ez van. A orvosokról nem is beszélve. Kép
Szép napot, Nolyma
nolyma

Sziasztok!
Már izgultam, hogy nagyon lemaradok a levelezésben, de látom mindenki kikapcsolódott egy kiCsit az ünnepek után.

Cseszi:
Igen még régen kerestem júliusi, kismamákat, és örülök, hogy jelentkeztél. Én voltam szülésznős előadáson és kismamklubban is ahol találkoztam a Fantha Zsuszával, de már 1 hónappal ezelőtt azt mondta, hogy be van telve, igaz nem nekem, hanem barátnőmnek. És az elérhetőségét a kórházi számon adta meg a számára. De egyébként nagyon aranyos és szimpi volt számomra, azalatt az 1-2 óra alatt míg hallgattam.

Noémi. Hanka
Elküldtem a 3 szülésznő számát? Kissé zaklatott volt a csütörtököm,mivel szüölinapom volt és jöttek mentek a telefonok, sms-ek és nem voltam biztos már este benne hogy megkaphattátok-e a telefonszámokat. megy a freemailem kneiszeln@freemail.hu, irhatok oda, ha érdekel még valami, vagy kellenek a számok.

Hát a szülésznő választásnál én is bajban voltam, mert én a 19. hétnél kezdtem el keresgetni,barátné tanácsára, de már akkor mindenki foglaltnak tünt, vagy nyaralásra készült, kissé megijedtem, mi lesz akkor velem, mert azért szeretnék egy kicsit közvetlenebb kapcsolatot kialakítani vele a szülés előtt. De úgy érzem sikerült és jól is választottam, a többiről meg majd csak 3 hónap múlva tudok beszámolni.
nagyon rohan az idő, mindjárt itt lesz....
Majd még irok, van pár kérdésem, de most úgy elfáradtam. Ma jöttünk vissza Esztergomból a szüleimtől és kissé sürű volt ahétvége, majd még sétáltunk egyet a Zoo-ban, és hát úgy érzem nem nekem való már a hosszú séta.

Ha táppánzre akarok menni, ki vesz állományba?
A dokibá már írt ajánlást, ezt oda adtam a körzetisnek, aki 2 hétre kiírt, de most már nem ír ki tovább. Hová kell menni terhes gondozás, kórház, orvos, védőnő?
Pussz nektek
NIKI
nixi
Irország

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?