Sziasztok!
Susy: múltkor elfelejtettem leírni Neked a válaszomat.
Szóval tudok erről a tejérzékenység miatti hosszú gyesről. Peti szerencsére egyenlőre nem allergiás, csak hajlama van. Ha két éves koráig nem kap semmi ilyet, akkor szinte biztos, hogy addigra ki is növi, addig meg gyed jár.
Dm pontok: Nekem azt mondta az eladó hölgy, hogy utána egyből lesz más.
Szabi nagyon édi ahogy átfordul. Peti pont másik technikával csinálta, Ő a felsőtestét nyomta fel, és a fejének a súlyát használta az eldőlésre. Most meg direkt jól szétteszi a kezét, nehogy még véletlenül is eldőljön hason. Ő is ilyen hernyómozgásban kúszik. Egyébként jól egyszerre fejlődnek, mert Ő is most kezdte odahúzni a lábát magához. Ha a szájához húzom, akkor nagyon jókat nevet.
Anita: Peti is nagyon-nagyon ekcémás. Erre a száraz bőrre nagyon jó, amit Tüni ajánlott, a Sanatopic krém. Peti bőrére is bevált, és én is azt használom a kezemre, ha épp nagyon durván kiszárad!
Ráadásul szeirntem abszolut nem drága, 1100 Ft volt a 300 ml.
Kristóf milyen ügyes! És tényleg nagyon jópofa sapija van!
Én tegnap egy Fülest vettem Petinek, ami plüss, és sipol a hasija. Biztos láttál már olyat. Nekem Ő a kedvencem, olyan kis vicces. De egyébként nem vagyok egy nagy rajongó, csak aranyos. Ha kislányom lenne, tuti lenne egy halom HelloKitty ruhája.
Becsego: Örülök, hogy nem történt semmi baj!
Panndi: Neked pedig kitartás. Sajnálom, hogy a vége is ilyen nehézkesen alakul.
Képzeljétek, most hogy telnek a hónapok, és ősszel szeretnénk új babával próbálkozni, kezdek megijedni. Mindenki azt mondja, hogy milyen jó kismamának lenni, de nekem semmi kedvem újra terhesnek lenni. Nekem két jó hetem volt, miután kiderült hogy babát várok, aztán folyamatosan émelyegtem egész nap, öklendeztem, meg sokszor hánytam (általában csak szerettem volna hányni, annyira kikészítő volt a sok émelygés), ez tartott a 16. hétig, de már a 14. -től égett a gyomrom. Már a 18. körül sokszor sírtam is miatta, semmi sem segített, és mondtam, hogy ennél rosszabb már nem lehet, de végig csak fokozódott. A 26. héttől már reggeltől estig rágóztam, és napi 20 szem Reniet megettem (orvosi javaslatra), de így is felpolcolva, félig ülve aludtam, és többször ébredtem éjjel, hogy vennem kell be savlekötőt. Mellette diétáztam is, mármint próbáltam lúgos ételeket enni, mert csokitól, rántott dolgoktól meg tudtam volna halni. Na meg persze gyümölcsöt se tudtam enni. Remélem a következő nem ilyen lesz, mert nagyon nincs hozzá kedvem újra. Pedig Peti egy kis angyal volt, imádtam a mocorgását, a pocakot, szóval egyébként szép volt.