Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Susy: múltkor elfelejtettem leírni Neked a válaszomat. :oops: Szóval tudok erről a tejérzékenység miatti hosszú gyesről. Peti szerencsére egyenlőre nem allergiás, csak hajlama van. Ha két éves koráig nem kap semmi ilyet, akkor szinte biztos, hogy addigra ki is növi, addig meg gyed jár. :wink:

Dm pontok: Nekem azt mondta az eladó hölgy, hogy utána egyből lesz más.

Szabi nagyon édi ahogy átfordul. Peti pont másik technikával csinálta, Ő a felsőtestét nyomta fel, és a fejének a súlyát használta az eldőlésre. Most meg direkt jól szétteszi a kezét, nehogy még véletlenül is eldőljön hason. Ő is ilyen hernyómozgásban kúszik. Egyébként jól egyszerre fejlődnek, mert Ő is most kezdte odahúzni a lábát magához. Ha a szájához húzom, akkor nagyon jókat nevet.

Anita: Peti is nagyon-nagyon ekcémás. Erre a száraz bőrre nagyon jó, amit Tüni ajánlott, a Sanatopic krém. Peti bőrére is bevált, és én is azt használom a kezemre, ha épp nagyon durván kiszárad! :wink: Ráadásul szeirntem abszolut nem drága, 1100 Ft volt a 300 ml.

Kristóf milyen ügyes! És tényleg nagyon jópofa sapija van!
Én tegnap egy Fülest vettem Petinek, ami plüss, és sipol a hasija. Biztos láttál már olyat. Nekem Ő a kedvencem, olyan kis vicces. De egyébként nem vagyok egy nagy rajongó, csak aranyos. Ha kislányom lenne, tuti lenne egy halom HelloKitty ruhája. :lol:

Becsego: Örülök, hogy nem történt semmi baj!
Panndi: Neked pedig kitartás. Sajnálom, hogy a vége is ilyen nehézkesen alakul.

Képzeljétek, most hogy telnek a hónapok, és ősszel szeretnénk új babával próbálkozni, kezdek megijedni. Mindenki azt mondja, hogy milyen jó kismamának lenni, de nekem semmi kedvem újra terhesnek lenni. Nekem két jó hetem volt, miután kiderült hogy babát várok, aztán folyamatosan émelyegtem egész nap, öklendeztem, meg sokszor hánytam (általában csak szerettem volna hányni, annyira kikészítő volt a sok émelygés), ez tartott a 16. hétig, de már a 14. -től égett a gyomrom. Már a 18. körül sokszor sírtam is miatta, semmi sem segített, és mondtam, hogy ennél rosszabb már nem lehet, de végig csak fokozódott. A 26. héttől már reggeltől estig rágóztam, és napi 20 szem Reniet megettem (orvosi javaslatra), de így is felpolcolva, félig ülve aludtam, és többször ébredtem éjjel, hogy vennem kell be savlekötőt. Mellette diétáztam is, mármint próbáltam lúgos ételeket enni, mert csokitól, rántott dolgoktól meg tudtam volna halni. Na meg persze gyümölcsöt se tudtam enni. Remélem a következő nem ilyen lesz, mert nagyon nincs hozzá kedvem újra. Pedig Peti egy kis angyal volt, imádtam a mocorgását, a pocakot, szóval egyébként szép volt. :D

Kép

Kép
nikuc

Köszönjük a dicséretet lányok! :)
Nem táncol a képen, hanem lép, de aranyosak vagytok, nekem ez nem jutott eszembe a képről.

Panndi
Akkor jó nagy babád lesz? Pocid mekkorára nőtt? Nem dobsz nekünk egy képet, hagy nosztalgiázzunk? :wink:
Azt hiszem utánad egyenlőre nincs kismamánk. :roll:
Kitartást kívánok neked!

Nikuc
Szerencsére én megúsztam ezeket a rossz dolgokat. Mikor még nem tudtam, hogy állapotos vagyok, akkor sokat ingáztam vonattal Maglód és Pest között, akkor időnként rosszul voltam picit, de ez egyébként is előfordult. Én már alig várom, hogy lakója legyen a pocakomnak. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Nikuc, ezt a krémet is a patikában lehet kapni?

Szegény, nem semmi volt akkor neked pocakosan. Én kb a 20. hét környékéig voltam nagyon rosszul és nekem sem segített semilyen "technika". Olvastam, hogy rögtön ébredéskor kell enni háztartási kekszet, hát még gyorsabban kijött mint bármi más. Szóval az első fele nekem sem volt túl jó, de a végét már nagyon élveztem :) A következőnél szívesen kihagynám ezt a részt :wink: :lol:

Remélem a következő babánál nem lesz neked ilyen rossz, hanem csak csupa jó!! :)

anitapo20

Panndi!

Nagyon nehéz lehet,de kitartást! Bírni fogod! Lehet,hogy a 3. baba előtt kicsit nagyobb szünet kell majd?

Nikuc!

Véletlen sem akarlak elkeseríteni,de a hányós szakasz minél többedik terhesség,annál vacakabb,főleg,ha mellette még szoptatsz is!
Na meg ha kislány költözik a pocakba,az aztán csinálja a felfordulást! Nekem most a csajszinál már a tüszőrepedés után 5 nappal olyan kőkemény hányingerem volt,hogy közöltem a férjemmel,hogy terhes vagyok és vagy ikrek vagy kislány...mire meg kellett volna jönnie már rendesen hánytam...

Egyébként meg piszok irígy vagyok,hogy hamarosan egyre többen próbálkoztok... mi még várunk úgy 3 évet...tudom,hogy fizikailag nem bírnám most!

Márti
borossné becz márta

Pocifotó :) 31+3

Márti, meglátjuk, remélem azért nagyobb szünet nem kell :roll: Kép
Vendég

Sziasztok!

Mi is köszönjük a dicsérteket!

Dytke - Lesem, hogy mikor jön a következő stádium, hátha követi Szabi Ambit. :wink:

Susy - Nekem a seprűs kép a kedvencem! Nagyon cuki!

Nikuc - Szegény, jól megviselt a várandósság. A gyomrom nekem is égett Szabival, de kibírható volt.

Márti - Nem semmi anyuka vagy! Le a kalappal, hogy a 4 lurkó mellé még bevállalnál még egyet!

Panndi - Tök jó, hogy Fruzsival minden rendben. Jó nagy baba lesz, de hol van? Mármint a pocakod? Én ennyi idősen már gurultam! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Betty!

Ha megtehetném,még legalább 3-at bevállalnék,komolyan! Szerintem odafenn engem a sok gyerkőcre kalibráltak! Annyira jól elvagyok velük!

Panndi!

És hol tartod a babát-aki egyébként igen szép méretekkel rendelkezik? nagyon magas vagy?

Márti
borossné becz márta

170 cm, szerintem nem nagyon magas :)
Vendég

Panndi, a te pocakfotóidat már Zsófival is mindig megcsodáltam, de látom Fruzsit is jól eldugtad :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Hááát, Zsófit annak idején sokáig kellett titkolnom a munkahelyemen, biztos ezért lettek ilyen elbújósak :)
Vendég

:lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Panndi
Lehet, ha majd mész szülni megkérdezik a szülőszobán, hogy mit akarsz te még ott? :lol:
Jó neked, nem kell küzdened majd a fölösleges kilókkal.

Kép
Kép
susytunder

Pedig már 7,5 kiló plusz van ám rajtam, pont most mértem :)
Vendég

Sziasztok!

Panndi! Sajnálom a fekvést. De már nem olyan nagyon sok van vissza. Remélem azért Fruzsi nem várakoztat meg úgy, mint Zsófi. A pocakot esetleg pocakocskának nevezném, kb 15 hetesen volt nekem ekkora.

Bettyna, Dytke! Úgy emlékszem, hogy ti csináltátok már a székletvizsgálatosdit a babával. Azt szeretném kérdezni, hogy kb mennyi az elegendőmennyiség? Arra a kis kanálra kerüljön és az elég? Olyan hülye vagyok ezt nem kérdeztem meg a doktornőtől. Ráadásul kettőt is küld vizsgálatra. Meg keddre kaptunk időpontot 5 telefon után az I.sz klinikára, gastrora.
Megint volt vér, meg nyálka a székletben. Tök sokáig nem és most megint előjött, pedig nem változott semmi. Ja és van valami ekcémás, gombás nyavajája is Adélnak. Nekem azt mondták, mivel nekem is van, hogy a stressztől jön ki. Na de Adél nem stresszel, vagy igen?

Susy! Kristóf is nagyon édi.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Sziasztok!

Gabi! Bár nem engem kérdeztél, de nekünk is volt székletvizsgálatunk pont véres kaki miatt, így tudok válaszolni. Nem kell nagy mennyiség, azzal a kis kanálkával 2-3 "merítés" nálunk bőven elégnek bizonyult. Lehet, hogy Nálatok is allergiát fognak kisütni a dologból, persze csak ha nincs fertőzés. Pl. hogy most telítődött valami allergénnel, vagy ilyesmi. Remélem, nem lesz semmi komoly.

Susy! Kristóf nagyon aranyos! Nagyon jók a képek!

Bettyna! Nagyon cuki Szabi! Az én kisfiam is hasonló módszerrel fordult. Mindig hagyta, hogy elhúzza a feje :lol: De pár hét alatt tökéletesítette a technikát :)

Nikuc! Az én környezetemben meg egyre több a várandós, és én komolyan kezdek irigy lenni a pocakok láttán. Mi is valamikor év vége felé szeretnénk újra próbálkozni, Domi akkor lesz kb. másfél éves. Sajnálom, hogy így megszenvedted a terhességet, remélem, a második könnyebb lesz.

Panndi! Nagyon helyes a pocakod, igaz, nekem kb. a 20. hét körül volt ilyen :D Pedig kb. 10 kilót híztam összesen, de a 30. héttől már gurultam :lol: Tényleg nagyon szerencsés alkat vagy!

Anna
b.anna

Anna! Köszi. Most résen leszek és figyelem, mikor jön a csomag. Bár mostanában sosem előttem szokta.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Susy Kristóf annyira édes!!! Tündéri, nekem is a seprűs a kedvencem!!

Gabi Sajnálom a véres székletet, Barnusnak is volt 1x, de neki nem volt többször ő protexin restoret kapott.

Kép
dius87

Sziasztok!

Ezt most olvastam, nekem nagyon tetszik :D
http://picibaba.hu/kisgyerekkel/humor/a-no/

Anita

anitapo20

Köszönjük még egyszer a dicséretet.
Kristóf nagyon szereti az öregek botját, így született a seprűs kép. :)

Lányok lenne egy kérdésem! Ti adtok, adtatok, vagy kisebbeknél fogtok adni, krémtúrót, pudingot, Petit Danone- t a babának?
Én elég parás vagyok, ezért sok mindent nem adok neki, féltem. Ma voltunk a Sparba Kristóffal délelőtt, és csak úgy kiváncsiságból megnéztem ezeket a termékeket, és nagyon elszörnyedtem, mert aspartam, és guar gumi van bennük. Nem is olyan régen keringett egy lista a neten a guar gumis (E412) termékekről, hogy mindenki kerülje. És nem fér a fejembe, hogyan tehetnek gyerekeknek desszertekbe ilyen káros anyagokat, és még van képük reklámozni, hogy milyen jó a gyereknek.
Kell ettől félni, vagy túlreagálom?

Kép
Kép
susytunder

Lányok már akartam kérdezni!

Barnabásnak el van deformálódva hátul a fejecskéje mert amíg kisebb volt a jobb oldalon szeretett aludni és hiába forgattam visszafordult... szólt pár hete a védőnő hogy támasszam ki de a családban azt mondták ne bajlódjak vele majd kiugorja magát... de ma szólt a doktornő hogy csináljak valamit a fejével...

Szerintetek? Ma már próbáltam ki támasztani... hát nem nagyon tetszik neki de majd éjszakára megpróbálom...

Kép
dius87

Dius, Levinek is elvolt picit deformálódval a feje. Nálunk pont fordítva volt ő a bal oldalán feküdt csak. Én úgy csináltam, hogy mikor szopizott én feküdtem, magam mellé fektettem úgy, hogy a jobb oldalán legyek és kénytelen volt arra fordítani a fejét. Neked pedig akkor a bal oldalára kellene feküdnöd. Meg én éjjel mivel velünk alszik a nagyágyban így szintén úgy feküdtünk, hogyha éjjel szopizik akkor is arra kelljen fordítnia a fejét.
Már egy hét alatt észre lehetett venni a javulást. Mostanra pedig már nem is látszik neki.
Remélem neked is segít majd.
Kitámasztani én nem igazán tudtam, mert bárhogy támasztottam vissza fordította a fejét. Ez viszont jónak bizonyult nálunk.

Anita

anitapo20

Köszi! Sajnos nálunk lehet ez nem jön be, mert Barnus kb. 15 perc alatt jól lakik, nálunk max 20 percig tart egy szopi. De nem értem miért nem deformálodik vissza már alszik a másik oldalán is...

Más:
Úgy tudtam hogy szoptatás alatt nem jön meg, ha megjött az gond?

Kép
dius87

Dius, simán megjöhet, nem gond :wink: Bár nekem csak 9 hónapra jött meg, nem szomorkodtam nagyon miatta :wink:

Én Lillust az ágyában forgattam mindig más felé, neki a bal oldala volt elfeküdve, de hamar helyrejött :wink:

Susy, Lillus egy éves kora óta ehet ilyeneket, Petit Danone és a krémtúró egy időben nagyon csúszott, most mérsékelt lelkesedés van iránta :wink:
Guargumi elvileg minden ilyen cuccban van, a mennyiség a nem mindegy. Én se szeretem ha ilyen cuccokkal van tele egy termék, de nem minden E számmal jelölt dolog káros. Próbálj jó minőségű termékeket választani.
Mi hetente kétszer házi tejet vásárolunk, bár ezzel is vigyázni kell, de jobb szeretem, hogy Lilla ilyen igazi tejterméket is kap, igaz nem régóta, csak egy hónapja kezdtük el.
De szerintem ne ezek miatt aggódj, százszor rosszabb dolgokat is meg fog enni :wink: Ha szereti, Lillának nagyon bejön, adj Kristófnak natúr joghurtban gyümölcsöt, az jobb mintha előre elkészítettet enne :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Gabi - Sajnálom a kakai doglot. A kérésedre már kaptál választ, így én csak drukkolok, hogy nem legyen semmi. Bár az ekcémás bőrrel együtt valóban valami allergiára fognak gyanakodni, ha nincs baci a kakiban, leginkább a tejre.

Susy - :roll: Ezen még igazából nem gondolkodtam, de szerintem mértékkel lehet adni.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Helló,
ha pici pöttyök jelennek meg az arcon - egész aprók - majd szépen visszahúzódnak, az lehet allergia? Vagy mi lehet?

Pálmi pár napja azt játssza, hogy lefekvéskor kajával alszik el, de nem tud eleget enni egész éjszakára, mert belealszik. Aztán rá fél órára mégegyszer eszik és akkor alszik el véglegesen. Így viszont a kétszeri kajálás után - a kettő együtt kb. 120-135 ml - alszik 8 és fél órát :) Ezt mostmár vagy 3-4 napja produkálja. Remélem marad ez a szuper új szokás egy darabig :)

Márti,
szerinted a dologél-ben van valami nyugtató? Mert párszor, mikor nagyon sírt napközben és már minden mást kizártam és a fogára gyanakodtam. Dologélezés után szinte 3-4 perc alatt elalszik.
Lehet, hogy nem a foga, de a dologél elbódítja?

Kép

Kép
sz.veronika

Susy - a guar gumi alapból nem káros, amikor botrány volt, az szennyezett volt (ha jól emlékszem)

Vera - a Dologel-ben valeriana van, de nem hinném, hogy ettől bealszik. Bár lehet, nem tudom. Nem lehet, hogy elfáradt a sírásban, és mikor az ínye nem fájt, el tudott aludni?
Pici pöttyök mikor jelennek meg? Lehet anyatejtől is, de ha jól tudom Pálmi tápszert eszik, vagy rosszull tudom? Lehet melegtől is.

Gabi - véres kaki nem csak allergiától lehet. Ha piros, friss vér, az is lehet, hogy egy hajszálerecske elpattant. Sűrűn van neki? De persze allergia is lehet, mint Ambinál.

dytke

Panndi - tényleg szinte nem is látszik a pocakod. Nekem ultrakicsi volt, de ennél nagyobb. De szerintem nagyon kényelmes a pici pocak. Soha nem volt bajom a felkeléssel, mozgással :)

Susy - hajrá, drukkolok a kistesóhoz, ha Fruzsi megszületik, tényleg nem lesz kismamánk.

dytke

Veronika!

Én nem használtam,nem tudom mi van benne. Én a fogzásra mindig Dentinoxot szoktam kenni a baba ínyére,nekünk nagyon bejött!

Susy!

Édes a nagyfiú!

Márti
borossné becz márta

Dius
Kár, hogy nem hallgattál első perctől a dokira, most már persze, hogy nem tetszik neki, mert már tartja magát, forog stb. Kristóf balra húzott erősen, már akkor mondta a dokink amikor hazajöttünk a kórházból, hogy forgassam. Mi mindíg figyeltünk erre, mindíg másképp tettük le, és akkor még szegényke úgy volt, ahogy letettük, még mondtam is, hogy nem rossz neki, hogy ugyanúgy kel ahogy letettük, de ők még akkor nem képesek igazából mozogni. Nagyon el tud laposodni, deformálódni a picik feje ettől.
És még ha rossz is nekik, nekünk anyukáknak kell határozottnak lenni, mert neki akarunk jót.

Ildi
Igen, tudom, hogy nem minden E betű ártalmas, de ilyen nagyon kevés van. Nem tudom én valahogy nagyon tartok ezektől, de megvonni sem akarom tőle, később biztosan akarja majd. Natúr joghurtot sokat eszünk úgy, hogy házi lekvárt, vagy aszalt gyümölcsöt teszek bele neki.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!
Új vagyok az oldalon. Érdekelne a MÁV kórházról infó. Vagyis most már Állami Egészségügyi Központ. :)
Hogy milyenek az orvosok?
A környezet tényleg olyan kulturált mint a honlapon?
Hogy meg lehet-e nézni. Meg ilyenek.

Nem szeretnék orvost fogadni. Nagyon ütközik az elveimmel.

Érdekelne, hogy volt-e köztetek aki az ügyeletesnél szült, és milyen tapasztalatai vannak.

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

Andi

KépKép
wertzuz

Sziasztok!
Dius: Én láttam ilyen kitámasztót bababoltokban is. Nem tudom, hogy kell használni, nekünk szerencsére nem kellett.

Susy: Nekem két éves korig nem javasolta az orvos a tejtermék etetést. Semmilyet. De lehet, hogy csak az ekcémája miatt, hogy biztos kinője az érzékenységet.

Húha, ez a véres kaki dolog elég ijesztő. :( Remélem, kiderül, hogy nincs semmi baj.

Iricc hol van? Mi lehet Milossal?

Panndi: Ez aztán a pocak. Nekem már félidőben nagyobb volt, pedig állítólag vékony vagyok. :lol:

Anna: Egyébként én is élveztem a pocakosságot. :D Bár a másodiknál igyekszem többet figyelni a mozgásra, mert nagyon ellustultam a végére. Bár egy 1 éves mellett gondolom mozoghatok majd eleget. :lol:
Azt sajnos én is hallottam, hogy a lány nehezebb eset.

Kép

Kép
nikuc

Azért nem minden lánybabával nehéz :) Én csak pár hétig émelyegtem, talán a 14.-ig, de hányásig nemigen jutottunk el...

Kép
Kép
szalamandra

Rózának boldog hófordulót kívánunk, pont megakadt a szemem a vonalzóján :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Már megint szörnyűséget láttam a tv- ben. Egy 2 éves kisfiúnak kellene szívműtét, és mert 3 km- re laknak amagyar határtól csak 5 millióért csinálják meg nekik. :evil:
A nemzetközi gyermekmentő szolgálatnál lehet nekik segíteni, ha esetleg valaki szeretne.

Szalamandra
Igen, nálatok lehet a 2 év az ekcéma miatt, de Kristóf már kap tejterméket többfélét, nekem a benne lévő dolgokkal van bajom.

Wertzuz
Üdv köztünk! Nekem fogadott orvosom volt, ezért nem tudok neked ügyeletesről mit mondani, csak annyit, hogy anno a szülésznőm azt mondta mindenki elégedett úgy is. A kórházról, a szülészetről jó véleménnyel vagyok, voltak hiányosságok, mint mindenhol, de elenyésző.
A szülőszobát szülőszoba látogatáskor láthatod, amit előadással kötnek egybe, ami nagyon hasznos, ezért ajánlom neked.
Kérdezz még, ha kiváncsi vagy konkrétumra.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Dius, akkor lehet tényleg nem segít, mi még picik voltunk amikor ezt csináltam és akkor még nem forgatta a fejét. Így úgy aludt egész éjjel, amerre lefekvéskor volt fordítva a pici feje. Én is láttam olyan kitámasztót amit Nikuc írt, szerintem érdemes lenne utána nézned hátha azzal könnyebben kitámasztanád a kis fejét.

Wertzuz, én nekem volt dokim, így igazából csak róla tudok véleményt mondani, hogy milyen. Én új szülőszobában voltam, az rettentő kúltúrált volt és szép. Igaz levegő az alig volt, de szép volt és tiszta. Azthiszem a vizsgálóról is van fent kép az is ugyanolyan kúltúrált. A szülőszobát meg lehet nézni előre.
Hát én ennyit tudtam segíteni, kérdezz még ha van kérdés és majd jönnek a többiek is és ők is segítenek neked.

Anita

anitapo20

Sziasztok!

Hát most úgy csináltam, mivel Barnus pólyában alszik a pólyát megdöntöttem és alá raktam egy kispárnát, így pont a "púpján" aludt. Mondjuk reggel már nem úgy volt. :) De szerintem több órát aludhatott rajta... majd minden este így csinálom mert napközben már képtelenség kitámasztani. Remélem hamar lesz változás.

Kép
dius87

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál. Ctg rendben, kiaasszony bármikor útra kelhet. A méhszáj bő kétujjnyi még mindig. Érdekes módon a hasam most nem alul fáj, ahogy illene egy jóslófájáskor, hanem iszonyat módon húzódik felül a civieim alatt.

Panndi és hol a poci???? Nekem most sikerült akkorára megnövesztenem, hogy egyik ismerősöm azt hitte ikreket várok. na jó ő a negyedik, biztos már kevésbé tartanak a hasizmaim is.. :cry:

Hányás és terhesség: Az első volt a legkönnyebb, akkor reggel kiadtam magamból ami kell és utána jól elvoltam egész nap. Sajnos nálam egyre többedik gyerek, egyre durvább hányások volt a rendszer, és abból a szempontból teljesen mindegy volt, hogy fiú vagy lány :roll:

Kép
becsengo

Wertzuz!

Én dokihoz a szakrendelésre jártam/ok. Így nem volt fizetős a dolog. A szülésemre is hívhatom ha sikerül addig megszülnöm :cry: mert most 2,5 hónapra elutazik március 21-én. Hogy mi lesz a teendőm, ha nincs itt, hétfőn beszéljük meg vele. Egyébként minden szempontból ajánlanám őt csak most van neki ez a hosszú szabija.

Panndi! A kicsi poci miatt irigyellek, de a hosszú fekvést nem kívánom senkinek. Gondolok rád, és nem sokára utolérsz engem is és babázhatsz!

Kép
becsengo

Becsengo!

Pedig én erősen bízom abban,hogy, ha most hagyunk pár év szünetet, nem leszek olyan rosszul az elején mint most,amikor terhesség alatt még szoptattam is!

Szalamandra!

Ez az émelygés-hányás kérdés olyan,hogy mindenkinek saját magához kell viszonyítani! Aki egyébként sem hányós,az se lánynál se fiúnál nem fog hányni! a hányós kismamák többsége viszont általában többször rókázik,ha kislányt vár! nekem legalábbia így magyarázták a védőnők és nálam, meg több barátnőmnél is így volt! Az biztos,hogy nagyon más a terhesség egy lánynál és egy fiúnál! Sorolhatnám napestig,miben különbözött!

Márti
borossné becz márta

Márti,
akkor nem jól emlékeztem, hogy te ajánlottad a Dologél-t...

A lányokkal nehezebb? Nahát, ezt most hallom először :) Nekem is csak annyi volt mint Szalamandrának, kb. 14-ik hétig émelygés...

Kép

Kép
sz.veronika

Szalamandra - Isten éltesse a kisasszonyt! :) remélem tényleg megkapjátok ma a csomagot.

Becsengő - örülök, hogy minden rendben veletek!!!

Wertzuz - az én dokim pont szabira készült, Akkor azt mondta, hogy ha szeretném "átad" egy "közösen kiválasztott" kollégájának, de ha ügyeletesnél szülök, akkor is jó kezekben leszek. Aztán mégis a szabija előtt egy nappal megszületett Ambrus.

dytke

Megvolt a Prevenar oltásunk, Kristóf kicsit sírt, de csak amig a szuri tartott, aztán már mosolygott incselkedett.
Próbáltam rátenni citromkarikát, de szerintem csípte neki, mert sírt tőle, pedig vártam vele. Most alszik, remélem nem lesz láz.

Én sem voltam rosszul, picit émelyegtem, de az máskor is előfordult, így amikor kiderült, hogy babát várok leesett az állam, mert hosszú hónapokig próbálkoztunk, és semmi, akkor meg volt minden. Betegség, költözés, cipekedés... mai napig nem tudjuk, hogy hoztuk össze. :)

Kép
Kép
susytunder

Nekem is azt mondták, hogy a lányokkal hányós az ember. Én hánytam 14 hétig, de csak reggel. Barátnőm 19 hétig hányt a fiával, de mindentől. Nem tudta kinyitni a hűtőt, mert a szagoktól rögtön hányt szegény. Gondolom ez is alkat kérdése, mint a hegyes vagy nem hegyes pocak.

dytke

Dytk!

Az 1. kisfiammal én kizárólag reggel-este hánytam és napra a 12. hétig. Lehelnél már volt napi 8 hányás,úgy a 14. hétig. Bercivel is 6-8 hányás naponta 14-15. hétig (dokim már szólt,hogy illene jobban lennem :lol: ),aztán beköltözött a pocakba Kamilla és a 3.(!) hét végétől a 16-17. hétig napi 10-12 hányás,úgy,hogy a víz sem maradt bennem,csak esténként az őszibarackbefőtt!

Márti
borossné becz márta

Márti - nem semmi.

dytke

Én Barnussal a 8. héttől voltam rosszul a 24. hétig mindent kihánytam 10kg-t fogytam.

Kép
dius87

Márti nem semmi.

Dius, a tied sem semmi. A 24. hétig -10kg :shock:

Én 17kg híztam de sokkal jobban éreztem úgy magam. 171cm vagyok és 55kg. Szerintem vékony vagyok nagyon. Úgyhogy mostanában hízó kúrán vagyok :D

anitapo20

Anita - én is 17-et szedtem fel. 45-tel kezdtem a terhességet, 55-el jöttem haza, most 48 vagyok 162 cm. Bármit teszek, nem hízok (bár a házidokim szerint is teljesen normális testalkatom van, nem vagyok sovány) bármit ehetek bármikor, de ha egyszer nem eszek rendesen, szaladnak le rólam a kilók, aztán küzdhetek, hogy visszajöjjenk :)

Képzeljétek még mindig nincs 2. fogunk. Holnap lesz 2 hete, hogy kijött az első

dytke

Anita: De jó Neked! :lol: Én 168 vagyok, és most 62 kiló. Szeretnék újra 55 lenni! :lol: Pont karácsony után lettem babás, mikor felkaptam egyébként is 3 kilót... aztán csak az segített a hányingeremen, ha ettem, de csakis a keksz... szóval 72 kilóig mértem magam, ami valamikor a 8. hónapban volt. :oops: Utána nem mertem a mérlegre állni. :lol: Ahhoz képest nem is maradt rajtam sok. :lol: De a következő babát szeretném 55-el kezdeni!

Kép

Kép
nikuc

Hogy irigylek mindenkit, ainek az a problémája, hogy goyrsan fogy! :wink: Én világ életemben fogyókúráztam, meg oda kellett figyelnem, hogy miből mennyit....szóval most élvezem, hogy a tejcire lehet fogni az evést. Na jó, nem zabálok, de megeszem amit megkívánok. Meg is látszik. :roll: Sebaj, majd lemegy, ha már futni kell Szabi után! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?