Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, de próbáltam visszaolvasni.

Ronci!
Neked nagyon izgalmas szakmád van! Bár nem szeretnék veled egy autóban utazni, amikor dolgozol. :D

Brigi!
Annyira jó, hogy a te Marcid eszik! Az én Marim nagyon sovány és nem gyarapszik rendesen. Mondjuk nagyon keveset is eszik, azt is nagy cirkuszok árán. Ezt a minimaxos tévé dolgot ki fogom próbálni, hátha bejönne nekünk is.....
Marci most elkapott egy hányásos, hasmenéses vírust (én is elkaptam de rajtam hamar "átment") és be van még a füle is gyulladva szegénynek. Szóval ránk jár a rúd. :(
Sajna nem sikerült ez a hónap sem....De neked nagyon drukkolok, legyél pozitív tesztes helyettem is. Mi még ezt a márciusi hónapot próbáljuk, utána irány a doki.

Nita!
Gratulálok a vizsgádhoz!! Természetesen a baba méreteihez is! Ja és a neveitek is tutik, különösen a Lilána tetszik!

Kriszta!
nagyon tetszett a "120 hét" mondatod. : lol: Valahol én lemaradtam: tudom a bírósági ügyet ( nagyon örülök, hogy megszüntették), de miért is volt? Arra emlékszem, hogy volt valami a szomszéddal és a gyerekekkel?

Kinga!
Nekünk van bölcsőnk és Marci imádta. Abban nagyon gyorsan és jól el tudtam altatni, amíg pii volt. Mivel fixálható is, így nem kell félni, hogy éjszaka kiesik a baba. Viszont csak kevés ideig használható......Mi talán 3 hónapig ha használtuk, de én amikor elaludt a Marci mindig betettem a kiságyába. Mi leginkább altatáshoz és a nappali alvásoknál használtuk. Éjszaka nem.
Napsugár!
Üdv! Nem kell elkeseredni, nekem is IR-em van és látod van mellé egy 8 hónapos nagyfiam is. Hová jársz meddőségibe?

Kima
Kép
Kép
kima75

Az eval-on nincs fönn :cry:

Ronci!
Megnéztem, ott van meg minden, de ez a fájlonkénti 15 perc eléggé aggaszt. Az rengeteg idő és itt kell ülni közben a gép előtt, hogy mindig újra indíthassam az újabb fájlletöltést.
Olyan oldalt nem tudtok, ahol elindítom az x gigát és egyszer majd lejön?
Ja és még egy kérdés! A 4. évad csak 16 részből állt, vagy csak ezen az oldalon van fönn hiányosan?
Köszönöm előre is az sos-t!

Kriszta!
Dávid közel Bogimmal egyidős. Igaza van Napsugárnak, többször kell leülni vele beszélgetni! Ja és még valami! Ha ennyire nyilvánvaló számodra, hogy a barátja van rá rossz hatással, akkor inkább ott keresendő a megoldás szerintem. Ha folyamatos rossz hatás éri, idővel nagyobb baj is lehet a füllentésből!

Anita
Kép

Kép
gani

Lányok!

Itt napsugar33.
Elnézést, töröltem a régi regem.
Ez az uj!
Légyszi a táblázatban is majd javitsátok ki a nevem.
Ez az igazi :)
És a korom is tükrözi :oops:
Vendég

Gani!!!
Próbáld meg talán ezt! Most gondolkodok, hogy ez vajh meghívós-e?mindjárt megnézem, de addig is..

http://indep.eu/takesearch.php?search=s ... incldead=1

Kép
Kép
ronci

Szilvi, hogy mi milyen egyszerre írtunk! :lol:

Kép
Kép
ronci

Kima, Itt naps.
Én már sok helyen jártam, dévaitól kezdve...most majd a kaáliba készülünk...
Vendég

Gani! Ez meghívós, és most nincs meghívóm. Esetleg ha elküldöm a saját nevem meg jelszavam priviben és amíg letöltöd/meg vissza töltöd/addig használod? Szólj ha így jó!

Kép
Kép
ronci

Naps!
a pesti Kaáli az jó. Ott nagyon ari a Kováts doktornő. Én nála voltam konzin. Csak ajánlani tudom. Mennyi lombikon vagy túl?

Kima
Kép
Kép
kima75

Nem, még nem volt lombik:)
A korom miatt csak 1-2 inszem kell.
Én Kovács Péternél voltam, de Krizsa dr-hoz várok...hátha ősszel már fogad ujakat.
Addig még van egy lapar, hátha ott kiderül valami.
Vagy babás leszek.
Vendég

jóéjt lányok..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jóéjt, kezd fájni a torkom :cry:
Vendég

Gani
A rapidshare-t én is használom, nem tudom hogyan csatlakoztok a nethez, de ha új IP címet osztasz ki nem kell várni 15 percet, én is így csinálom. :wink:
Töménytelen mennyiségű filmet töltök így le max 1 óra alatt.
A data.hu- n pedig még ezt sem kell ott nincs várakozási idő, sem a sandspace- en.
Szólj, ha kell segítség.

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Te miket tudsz! :shock:

Szilvi!
Ezt most nem annyira értem.......

Jó éjt mindenkinek!

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima
Nem én, hanem apa. Én csak el lestem. :lol:

Jó éjt lányok! Kinyúltam széttornáztam magam, remeg minden porcikám. :)

Kép
Kép
susytunder

Lányok! Mától lenne egy kérésem!!!
Ha lehet szavazzatok a mentőállomásomra a www.segitsokosan.hu weboldalon, a "szavazz a különdíjért" fülcse alatt a mentőállomásra.
Ha elolvassátok a bemutatkozunk cím alatt a történetet, akkor arról tudjátok azt, hogy én voltam a tiszt. Jó rossz volt./ így nincs értelme annak amit írtam, de a történettel együtt igen. /
Előre is köszönöm!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2009.03.25 20:28-kor.

Kép
Kép
ronci

Ronci!

Tegnap olvasgattam a különdíjasokat, de nem tudtam rádöbbeni kire kell szavazni - úgyhogy köszönöm a segítséget.

Gani!
Mi az Immunokid-et szedjük, ami nattyon drága, de legalább EP-re rá lehet íratni. :) De ettől ez tényleg hat, mert a felsőlégúti nyavalyákat elkerülték mind a ketten.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

mmanya! Én meg köszönöm ha szavaztál ránk!

Kép
Kép
ronci

Még annyi, hogy mikor azt írtam, hogy jó rossz volt a kopteren lenni, azt arra az egy esetre gondoltam, mert míg kiértünk a helyszínre majd megörültem, hogy a kollégámhoz megyünk. De helikopterezni egyébként nagyon jó!!! Csak hogy nehogy félre értsetek! :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci én is szavaztam rátok, tényleg megérdemlitek, meg is siratot a történet, amióta gyerekem van nem bírom az ilyen gyerekes borzalmakat :oops:
Lehet egy gépről többet is szavazni, mert ha igen, szívesen nyomok még egy pár szavazatot :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ja a c vitamint mi is Cebion csepp formájában adjuk Lillunak :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Köszi beneildi!!! :lol:
Lehet többet szavazni, de ahhoz minden szavazat előtt ki kell lépni az explorerből/vagy amilyen böngészőt használsz/ és az internet beállításoknál törölni kell a cookie-kat. és utánna újra belépve ismét lehet ránk szavazni.
Meg sms-ben/ NEM EMELT DíJAS/ a 06-20-552-45-57- es számon a G0346 -os kódot elküldve! :D

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Én is szavaztam Rátok!De hiába nagyítottam ki a képet,Téged nem láttalak rajta!Vagy csak én vagyok vaksi???? :oops: :oops: :oops:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szóval ha már többen láttátok az oldalt, akkor elmesélem nagyjából, hogy hogy is volt.
Aznap én helikopteren voltam szolgálatban, ugyhogy az elejéről sok mindent nem tudok, de mikor diktálták át a feladatot nekünk és meghallottam a nevet, meg hogy egy mentős gyereke, akkor én már tudtam, hogy az én egyik "fiamé".
/a srácnak volt valami alapbetegsége, amit azóta se tudtak beazonosítani, merthogy valamilyen méreganyag felhalmozódás volt a munkahelyéről, és otthon volt táppénzen, mert meggyengült az egyik oldala a méregtől. amúgy 18éves volt akkor/
ahogy meghallottam, hívtam futás közben a szolgálatvezetőmet, hogy mi is van és Ő mondta, hogy tényleg újraálesztik a srácot..hát innentől kezdve reszkettem, sík ideg voltam, mivel, hogy az anyukája is meg az apukája is nálunk dolgozott. Annyira féltem, hogy nekem kell majd megmondanom, ha nem sikerül az újraélesztés! Aztán megérkeztünk, kb 10perc repülés után, megpróbáltunk leszállni a kertben, de sehova sem tudtunk, már totál kész voltam..aztán kb 1km-re leszálltunk és odahozta a ladányi esetkocsi. akkor már volt légzése ,meg keringése, de még nem tért magához.. Az anyukája ott sírt a nyakamban, /meg hát én is könnyeztem/, aztán meg kellett neki mondanom, hogy csak az egyik szülőt tudjuk elvinni a kopteren magunkkal, ugyhogy még nagyobb sírás volt...
de a gépben már kinyitotta a szemét és az intenziv osztályra érve már mondott is 1-2 szót.. azért tényleg tudni kell róla, hogy azóta, bár sokat járt gyógytornára, meg mindenféle kezelésre, de teljesen jól van.. nem tökéletes a mozgása, de jól van.
És ami a lényeg, hogy akármilyen gyorsan is érünk ki egy helyszínre, a legtöbb esetben már nincs esélyünk visszahozni a betegeket agykárosodás nélkül, vagy egyáltalán sehogyse, ha a jelenlévők a halál megtörténtekor nem kezdik meg az újraélesztést!!!!!! Neki sem lett volna esélye.
Most ez egy figyelemfelhívó üzenettel is felér, hogy tanuljatok elsősegélyt, mert van értelme!

na, akkor mostantól már vidám témáknál maradjunk!
Hétvégén két tesztelőnk is lesz? én meg pirizni fogok. :lol: de nem baj majd 2hónap múlva már én is tesztelgetek, addig meg a mostaniaknak szurkolok!!!

Kép
Kép
ronci

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Nem, én nem vagyok rajta. Amikor a kép készült én itthon ültem és állítottam össze a pályázatunkat, aztán már csak elküldték emailben a képet és küldtem is a pályázatot.
:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2009.03.25 20:30-kor.

Kép
Kép
ronci

Csak egy tesztelőnk lesz, én túl vagyok rajta. És bár még mindig nem jött meg, de ez is negatív... szóval inkább a fogyókúra lehet, ami miatt megkergült a szervezetem.

Ronci, szavaztam én is. És libabőrös lettem, és megkönnyeztem a sztorit. De happy end van, és ez a lényeg :wink:

Szilvike, átírlak, ma még felrakom az új táblát...

Most csak erre az oldalra volt energiám, bocsi csajok. Marci egy fokkal jobban van, már nincs annyira eldugulva az orra. De tuti nagyon fáj a torka, mert nem eszik, nem tud nyelni. Max tápszert... Ma bepróbálkozom megint egy híg könnyű főzelékkel, hátha. Ja, és én is dögrováson vagyok. Nem bírom ki, hogy ne puszilgassam, persze, hogy elkaptam...

Most megyek, később még jövök.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ronci!
Szavaztam rátok :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Köszike!!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Hello!

Manya!
Mi is szedünk Immuno kid-et -többek között azt is. Tavaly olyat szedett Bogi, ami 20 naponta volt 7000 ft. Úgyhogy ehez mérek mindent, így öülök, hogy a multitabs csak 2800/hó. Fő a hozzáállás :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Bölcső ügyben köszönöm a véleményeket. Olyan jó emeletes ágyat vettünk a Bendinek (az alsó szintje nem ágy, tulképpen a matrac csak egy betéten van), hogy reméltem, nem kell kiságyat vennem (nem fogunk elférni a Bendi játékaitól). Nem akarom a Bendit külön szobába költöztetni, mert olyan a házunk felosztása, hogy akkor nagyon el lenne szeparálva tőlünk. Na, mindegy, max kiságy is lesz, vagy csak az.

Született feleségek nekem bejön.

Gani, logikus az érvelésed bölcső ügyben. Ha nem tudod letölteni, megkérdezem nagylányomat, megvan-e neki.

Kriszta, grat a pered miatt.

Ronci, párom pilóta és mentőhelikopteren is volt, igaz, nagyon rövid ideig (rosszul van a vértől, így nem annyira neki való)

K.

Kép

Kép
kinga82

Ronci!
Próbállak bejelölni az iwiwen,csak sz.rakodik.Reggel is írtam barátnőmnek egy jó hosszú lebelet,de nem küldte el.Nem voltm ám nagyon mérges!!!! :twisted: :evil: :evil: :twisted:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ronci!Sikerült!Bejelöltelek!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziasztok!!
képzeljétek nem lehet kapni folsavat....párom csepelen sehol nem kapott....majd kb két hónap mulva lesz,ha lesz......nekem meg nagyon kéne....az elevitbe nem sok van......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Holnap megyek gyógyszertárba. Ha itt szegeden van folsav vegyek neked és küldjem el postán? Mert nem ügy........

Kima
Kép
Kép
kima75

[quote="nitacska007"]s írta:nitacska007ziasztok!!
képzeljétek nem lehet kapni folsavat....párom csepelen sehol nem kapott....majd kb két hónap mulva lesz,ha lesz......nekem meg nagyon kéne....az elevitbe nem sok van......

Én tudok folsavat, több félét is szerezni bárkinek.
És még olcsobban is mint a boltban.
Nektek még nem emlitettem, hogy babásodást elősegitő gyógynövényekkel is foglalkozom, hamarosan elindul a saját honlapom, de addig is bármi, amit szeretnétek, be tudom szerezni.
És természetesen a bolti ár alatt!!!
Vendég

[quote="kima75"]S írta:kima75usy!
Te miket tudsz! :shock:

Szilvi!
Ezt most nem annyira értem.......

Jó éjt mindenkinek!

Nem irom most le, hogy az elmúlt 8-9évben hol jártam, de már szinte mindenhol
Csak volt párom még nem akart inszemet/lombikot.
Aztán válás...stb..stb...napokig tudnék mesélni.
Vendég

PP FOLSAV 800 MCG 250 db 3 318 ft

HEALTH F FOLSAV 1MG KAPSZULA 100 db 1 411 ft

DH VAS+C-VITAMIN,FOLSAV,B12 ÉS HISZTIDIN TBL.*T 30 db 1 659 ft
BIO-FOLSAV TABLETTA 60 DB 1 173 ft

FOLSAV 200 TABLETTA 60db 764ft

ÉLESZTOTABLETTA FOLSAVVAL 120DB 857 ft

JUVITA B-KOMPLEX+FOLSAVTABLETTA 60 db 911ft
Vendég

MULTI-TABS OMEGA -3KID TABL., 30db, 1990ft
Vendég

Ajánlani tudom még a walmark marshlakocskák több izű termékét, amiből 100db-os csomagolás is van 3500-3700ft.
Ez havonként lebontva máris csak 1100-1200ft.
Sok kicsi sokra megy.
Vendég

Sziszkó!
Én most még csak be sem tudok lépni az iwiwre. Egésznap egy nagy rakás ... volt az iwiw. De amint be tudok lépni megnézlek!

Kinga!
Gondolom debrecenben nem repült párod a kopteren... én csak itt repültem, bár az egész országot bejártuk kopterrel Nagykanizsától Miskolcig, meg pesttől pécsig...de főleg db.-i pilótákkal repültem..
Egyébként tériszonyom van. :lol: Ugyhogy az első szolgálatom alkalmával ott imádkoztam, hogy csak ne kelljen menni sehova..de szolgálat kezdés után 5perccel már szóltak, hogy menni kell pestre..Hát...de amelyik pilótában maximálisan megbíztam amellett sose volt semmi bajom. Egy pilóta mellett féltem csak, az le is zuhant nem sokkal később pécsen, ugyhogy lehet nem volt véletlen a félelmem..
2 negatív élményem van a kopterrel: mind a kettő még a jó öreg MI2-vel: egyszer a biztonsági övem csatja hozzáért a "radiátorhoz" és mikor hozzá értem 2.fokú égésem lett a karomon.. :D
A másik az kicsit gázosabb volt, megörült menet közben a betegünk és kézzel lábbal rugdosta az ablakokat meg mindent..én előlről feküdtem rajta, az ápoló hátul, de azt hittem le fogunk zuhanni. pedig annyi gyógyszert adtam már neki, ami egy lovat is kiütött volna..szét tudtam volna verni a fejét!
De mindezeken túl: imádtam mindig!
Szilvike!
Ha meg lesz az oldalad szólj, szívesen szét néznék, eléggé bioboltos vagyok, meg ilyenek..bár kicsit messze lakok, de hátha.. :)
Na ez jó sokra sikerült... :lol:

Kép
Kép
ronci

Ok, ronci, sajnos mind a 15ezer termék még biztos nem lesz fent egy darabig :lol:
Ezért ha kérsz valamit, ami nem túl nehéz, azt csomagban, vagy tabletta, akkor levélként tudom küldeni.
De amint látod, sokat lehet sporolni, már 2-3 terméken is, ugyhogy a párszázas posta költség az már nem is sok.

Először az oldalon csak a legnépszerűbb 20-25termék lesz.
Vendég

Szilvi!
Akkor most leírom, amit minden hónapban veszek a bioboltokban illetve a gyógyszertárakban..: dr chen: omega33+q10 koenzym+eVit., valamilyen 500-1000mg-os C-vitamin, Elevit, green9 mix.
Ezek közül van valamid?
Na meg mindig eltöltök egy csomó időt a boltokban és mindig veszek még mindenféle dolgot.. :lol:
Férjem mindig kint marad, de alig bírja kivárni a végét! :lol:

Kép
Kép
ronci

omega3 nem 33. :oops:

Kép
Kép
ronci

Q10 KOENZIM+OMEGALÁGYZSELATIN KAPSZULA E VITAMIN, 40db, 1990

nem tudom, hogy ez az e...
C vitamin kb 120millio van, Elevit sajnos nincs, azt csak patika árulja
green mixből is van, több féle zöld keverék+c vit, vagy c vit+magnézium 2655ft
Vendég

kia holnap még megnézzük itt nálunk és ha nincs akkor megkérlek,hogy szerezz nekem folsavat......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!

Fentebb irtam, hogy esetleg én is tudok szerezni...igaz, Ti már régebb óta ismeritek egymást.
Meg nem reklámozni akarom magam :oops:
Vendég

Szilvi!
Mennyi volna a postaköltség 1 Immuno Kidnél?

Anita
Kép

Kép
gani

Jó reggelt lányok!

Már megint szörnyűséget láttam a tv- ben. Egy 2 éves kisfiúnak kellene szívműtét, és mert 3 km- re laknak amagyar határtól csak 5 millióért csinálják meg nekik. Evil or Very Mad
A nemzetközi gyermekmentő szolgálatnál lehet nekik segíteni, ha esetleg valaki szeretne.

Kép
Kép
susytunder

Susy - én szeretnék lenni az első, Kristófnak előre is nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Nem tudok sajna mostanában jönni, családi gondok miatt. :cry: :cry: :cry: Visszaolvasni talán majd pár nap múlva.....................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mankabi 2009.03.13 09:31-kor.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Nita!
Szólj ha kell, akkor délután megveszem neked. Csak akkor priviben küld el a postacímed:-) Ha ma megveszem és postára adom, akkor szerintem legkésőbb keddre odaér.

Kima
Kép
Kép
kima75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?