Új privát üzeneted érkezett!

Andi!

Akkor nekem nem nézték az tuti. Jövőhét csütörtökön majd szólok a dokinak.
Köszi, hogy megnézted.Kép

Moncy!

Küldjetek egy világbajnoki kis Matyit befutónak ma is. biztos ami biztos.Kép

KRISZTI!
EGY TALCSI IGAZÁN KLASSZ LENNE!!!!!KépKépKép

Ancsi!

Szerintem nem nyomná el a berni a vizsla temperamentumát, sőt.
Nekem a dalmi talált kutyus. Meg lett a gazdija, de nem kellet neki. Így lett ő az enyém és azóta is imádjuk egymást. Már 10 éves. Sajó pedig 8. Ő volt a férjemé mielőtt megismerkedtünk.
Voltunk egy buliba a hét végén ahol volt két ír farkas és egy drótszörü tacsi. Nagyon mókásak voltak. A nagyok félénkek a kicsi pedig vadóc volt.

Norci!

A teszt lehet, hogy korai volt. Szorítok.KépKép

Pucúr!

Jó sok csík van azon a zebrán. Jut mindenkinek. Köszi.Kép

Mára elbúcsuzomKép, mert rendgeteg a melóm.Kép

PUSZI: GABÓ Kép
Gabómanó

Moni!

Azért köszi. Az ember már teljesen össze van zavarodva. Én is így vagyok ezzel. Kép

Most már tényleg megyek gályázni.Kép

Gabó
Gabómanó

Nemtudom ti hogyvagytok ezzel? Nalunk reggel az ora csorog hatkor, jobb esetbe 6-30-kor. Utkozbe a homero fele tapogatozva veletlenul ralepek a paromra mire egy nagy nyoges a valasz. Meg mindig nem tertem magamhoz, a redo az ablakon jol funkcional igy tovabb botorkalok a sotetbe. Eszembe villan talan erdemesebb lenne helyetcserelni a parommal es kivul aludni akkor kozelebb lennek a kisasztalhoz, de nagyon szeretek belul szundikalni a vedetseg tudataban.
Megtortent a nap elso sikerelmenye diadalmasan tartom a digitalis homerot kezemben, majd nyelvem ala tolom. Izgatottan varom az eredmenyt ettol egesz felebredek. Harom perc mulva csipog....direkt huzom az idot...szinte felek megnezni...19. napnal tartok most mar igazan eljott az ideje az ovulacionak. Erre sehol semmi 36.2-tovabbra is, valadek NULLA. Keseru iz a szamban. Kép ..Talan valamit nem jol csinalok, habar ha most is 49-napra jonn meg akkor meg realis. Mindenesetre beszerzek egy normal homerot, es edzem magam hogy legyen lelkierom reggel kozvetlen EBREDES utan a popomba helyezni.
Talan egyszer megszan engem is a termeszet, es tulbuzgosagom megjutalmazza.

Tovabbi sok sikert Mindenkinek
Melinda
Melinda

Lora!

Most látom, hogy Te vagy a listafelelös? Vagy éppen az, aki ráér? Hogy van ez? Én még új vagyok, segíts l.sz.
Adataim: Monchy, 1c 19cn, Budakeszi, 32 év

Egyébként nekünk is július 22-én volt az első házassági évfordulónk, mint Nektek. Gratulálok, így utólag is. (Kicsit hosszú volt a reakcióidőm.)

Említetted, hogy alacsonyabb a höd, amióta korábban kelsz. Én 5.20-kor mérem minden reggel, h.-ben. A legalacsonyabb eddig 36,25 volt (ma reggel), de ma valószínüleg ovulálok. Egyébként 36,6 körül van. Annyit tudok, hogy amikor 3 órával később mértem egyszer a 10-dik napon, akkor 37,1-et mutatott. Ebben a ciklusban a 10-dik napon 36,6 volt. Az biztos, hogy ahogy múlnak az órák, úgy emelkedik a hő is, hiszen mikor alszunk, akkor a szervezetünk is lelassul.

Üdv, Monchy
Monchy

Szia Gyorgyi!
Egyszer voltam UH-an kb 3-4 evvel ezelott akkor mindent rendbe talaltak.
Jelenleg Nem.o-ba elek es az itteni orvosi nyelvet nem ertem meg. (eleg gyermekcipobe jar a nyelvtudasom). Arra meg nincs szuksegem hogy valamit fereertsek vagy ramijeszenek.
Egyelore varok, es ha par honap mulva se torenik semmi, akkor hazamegyek es kivizsgaltatom magamat.

Koszi a tippet
Melinda
Melinda

Norci!

Ha jól látom, ma vagy a 25-dik napon. Remélem a hányás és a többi tünet valamire utal. Vagy méginkább, valakire! Szorítok Neked én is.
Amikor én egyszer terhes voltam, nem volt tünetem igazán, csak a 32-33-dik napon. Hirtelen úgy megnőttek a melleim, meg bizseregtek is. Nem tudom ezt másképp írni, csak így. Illetve olyan érzés volt, mintha "izgalomban" lettek volna, csak sokkal tovább tartott, és folyamatos érzés volt.
Egyébként a ciklusaim változóak 24 és 28 nap közöttiek. Tavaly decemberben, amikor terhes lettem (de akkor még nem tudtam), a 24-dik napon volt egy kis barnás valami, és azt hittem, hogy meg fog jönni. Aztán nem jött meg, és csak a 36-dik napon csináltam meg a tesztet és akkor pozitív lett. Nem emlékszem a teszt nevére, lehet, hogy Medi-lab, egy pelenkás babarajz van az elején, és ha két csík jelenik meg a papíron, akkor pozitív az eredmény. De egy biztos, a legmegbízhatóbb eredményt a reggeli első vizelet mutatja, mert akkor a legnagyobb a HCG hormon mennyisége a szervezetben (legalábbis azt hiszem).
Szerintem még egy kicsit korai tesztelni, egy-két napot próbálj még kibírni. Csak azért mondom, mert tavaly én is "ellöttem" jópár tesztet és a csalódás nagy volt, amikor nem mutatott eredményt. Bár, hogyha Neked ilyen tüneteid vannak, és ezek nem hasonlítanak a menzeszes tünetekhez, akkor minden lehetséges. Nem vagyunk egyformák, nem egyformák a tünetek sem.
Mindenesetre én szorítok!

Egyébként a hömérözésröl csak annyit, hogy mindig ugyanabban az idöpontban kell mérni reggel, felkelés elött. És csak legalább 3 óra folyamatos alvás után mutat megbízható értéket. Még annyit, hogy szerintem célszerü végig azonos testüregben mérni, hogy megbízhatóbb legyen.
Én pl. h.-ben mérem és minden reggel, söt inkább hajnalban 5.20-kor (hétvégén is). Így is néha zavaros számomra a görbe.

Bocs, ha túl tudálékosnak tüntem, nem ez volt a cél.

Üdv, Monchy
Monchy

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a férjem javuloban.KépKépKépKép

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 41 cn ? 32 év
Orsoly 8c 37 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 35 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 32 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 30 cn Szekszárd 21 év
Bubi 5c 29 cn Szolnok 28 év
Bella 14c 26 cn Debrecen 25 év
Lotti 8c 25 cn Budapest 32 év
Cincérke 31c 21 cn Budapest ?
Edina 6c 21cn Coimbra 23 év
Moni 3 c 21 cn Törökbálint 28 év
Monchy 8 c 19 cn Budakeszi 32 év
Márti 8 c 18 cn Debrecen 24 év
Margit 4 c 18 cn Budapest 30 év
Jázmin 4 c 17 cn Pécs 22 év
Boglárka 7 c 17 cn Györ 24 év
Gabo 28 c 16 cn Miskolc 26 év
Andi 12 c 13 cn Szeged 30 év
Eni ? 13 cn Pécs 26 év
Cico 4 c 12 cn Szeged 27 év
Pucur 3 c 10 cn Budapest 29 év
Süni 3c 8 cn Budapest 29 év
Lora 10c 7 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 6 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 4 cn Calgary 26 év
Éva 27 c 4 cn Nyíregyháza 26 év

Pucur
Pucúr

Sziasztok!
Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a sok biztatást. Bár igazatok lenne, vagy inkább így: REMÉLMEM IGAZATOK VAN!

Én is mindig azonos időben mérem reggel. És mivel csak múlt hónap második felében kezdtem, akkor szájban, ebben a hónapna is ott folytattam, csak kiváncsiságból néztem az alvégeken is. Ja és mindig alszom előtte, és azokon a napokon mutat kevesebbet, ha nem tudok aludni, a melegtől meg kitudja mitől és mászkálok hajnali négytől. A vérnyomásom ilyenkor tényleg alacsonyabb lehet.
Ma reggel is 37,1 volt szájban és hányingerem is volt, de most szerencsére nem kellett öklendeznem, igaz keksszel és gyümölcs lével indítottam a napot, ahogy az a könyvekben meg van írva. (Bocs. a részletekért.)

Sziasztok! Csak már hétfő lenne!

Hajrá mindenkinek!
Norci
Norci

Szia Monchy!

En is uj vagyok itten, es igazabol az egesz temaba. Mar letoltottem jopar anyagot az internetrol hogy behozzam a hianyosagaimat de lattom van meg mit tanulnom. Ez is uj hogy azonos idoben kell merni, igy koszi az infot.
Hany eves az elsoszulotted?

Udv Melinda
Melinda

Sziasztok, lanyok, reggeltol olvastam a tegnapi es a mai termest... nagyon erdekesek a megjegyzesek, Moni, koszi a forditast, mar egy csomo dolgot leforditottal a hasznunkar, dicseret jar erte, kivantam is egy gyonyorut neked!!!! Nem mondom ki, de ugy legyen!Kép

Megvolt az UH. Nem latszik semmi, ugy ertem, latszik, hogy a nyalkahartya nem-tom-milyen-vastag, de hogy van-e benne valami, azt nem latni, mert az erosen hatrahajlo meh eltakarja a ki/belatast. 28-an megyek vissza kontrolra. Tegnap magam alatt voltam, mert de.jott valami nyalka, barnas szinu, majdnem bejottem hozzatok, hogy atirjam magam 1cn-ra, de aztan erot vettem magamon, meg nem is lett folytatas. hogy ez mit jelent, nem tudom, majd kiderul. Izgulok, persze, de remenykedni nem merek - kifele!- de belul igen vadul remenykedem am! De ezt CSAK NEKTEK mondom, senki masnak! Ha tudnatok, meg a paromnak sem mondtam el meg az UH-ot sem, nem is tudja, hogy megvizsgaltak.

Moni, Andi, nalam a legalacsonyabb ho ebben a ciklusban a szurival indikalt ovulaciokor /popsiban/ 36,8 volt! akkor most mi van? E. latta, nem szolt, hogy nem volt, azt mondta, valoszinuleg ekkor volt az ovulacio.

Djeszter, nem jo a digitalis homero, vegyel inkabb higanyosat, az megbizhatobb adatokat ad! Es szerintem nem hulyeseg a popsiban mert adat, probald ki, erdemes!

Barbi, koszonom, elmentettem a cimet, majd megnezem vagy ma vagy holnap! KépKép

Lotti, nagyon jo a hod, maradjon is fent!!Kép

Pucur, legyszi, leirnad a Folsav dobozarol azt, mi a hatoanyaga, es mennyi van belole, ha esetleg talaltal a folsav nevere a tajekoztatojan irt latin nevet, azt is megirhatnad, hogy megtalaljam az itteni gyogyszertarban! koszike

Gabo, szerintem nem neztek nalad a progeszteron szintet, mert ha neztek volna, annak ott kellene lennie az FSH, LH, prolactin nevek mellett! Nem tudom, mi van a nogyogyaszokkal, vagy csak mi fogtunk ki nem megfeleloeket?!Kép

Eni, szerintem csak nogyogyasz szakorvos adhat beutalot a hormon vervetelre.

Sziasztok, Lella
Lella

Lella

Asszem a nogyogyikkal alapveto baj az ,hogy 98%-uk pusztan penzkereseti lehetosegnek tekintiKép
kevesen vannak az E. fele orvosokKép
nagyon kivancsi vagyok mi lesz veled!veletek?Kép

kriszti
kriszti

Melinda!

Szia Neked is, örülök, hogy tudod használni az infómat. Még csak annyit, hogy hömérözés elött nem is szabad fölkelni. Legjobb, hogyha magad mellé készíted a lázméröt és minden reggel ugyanabban az idöpontban megméred. Lázmérözés elött se felkelés, se mocorgás, se szex! Különben nem kapsz megbízható eredményt. Ha Te alszol "belül", legjobb, ha az ágy alá teszed a lázméröt, hogy "lábnál" legyen.
Még úgy is, hogy minden nap ugyanabban az idöben méred is mutathat a lázmérö "hülye" eredményt. A nökre különös hatással vannak a természet változásai (hideg, meleg, eső, nap, stb.). Ja és különösen a telihold!!!

Sajna nincs elsöszülöttem, a 10-dik héten megszakadt a terhességem. De az már rég volt!!! Most tiszta lappal indulunk újra.

Ha nem vagyok Windisgraetz (indiszkrét németesen), Te hányadik napon vagy és mióta próbálkoztok.

Üdv, Monchy
Monchy

Norci!

Elfelejtettem kérdezni az elöbb, hogy ízektöl, szagoktól undorodsz-e? Mert az is lehet elöjel.

Monchy
Monchy

Sziasztok Lányok
Most probálom végigolvasni a tegnap du. ota irodottakat. Hát nem kevés. Én sajna el vagyok havazvaKép de majd megprobálok még benézni.

Melinda
ha csináltak már UH akkor biztos észre vették volna ha valami gond van. Biztosan valami mástól nyujta meg a szervezetet a ciklust, de lehet, hogy most visszaáll.

Moni
köszi a forditást sok dolgot megtudtam belöle.Kép

Norci
Hányadok napon vagy? A rengeteg info között már nem találom!
Egyébként szoritok nekedKép

Gy
Györgyi

Gabómanó!

Köszi a biztatást Neked is, kicsit késön reagálok ma, annyi olvasnivaló van itt. Na meg én új vagyok és csak úgy röpködöm ide-oda, mindenkinek azonnal szeretnék írni. Úgy látszik ez egy ilyen nap!
Tudod, hogy mit jelent a Matyi? Én úgy tudom, hogy ama müvelethez nem kell a nö. De, ha nem így van, akkor bocs.

Monchy
Monchy

Lányok
Ha valaki tudja, archiváljatok légyszi az üzikböl mert a gépem olyan mint a tetü!

Köszike
Györgyi
györgyi

Bocs Monchy most olvastam a torteneted. Olvastam regebben is de igy hirtelen nem azonositotalak be.
Te hol mered a poponal vagy a szajban? Fejfajas lehet terhesegi tunet? (Ez utobbit nem nagyon hiszem valoszinu a bolcsesegfogam kavar be)
En szurkolok neked
Melinda
Melinda

Melinda!

Hányadik napon vagy egyébként?

Monchy
Monchy

Sziasztok!

Kriszti!
Akkor tehát lesz mûtét? És mikor? Tudod már pontosan?

Györgyi! Neked milyen mûtéted volt?

Norci:Ne aggódj, meglátod minden rendben lesz és már az is lehet,(mi az hogy!!) hogy ott bújkál a kisbaba a pocidban.Kép

Norci, Lella és minden mensi nem váró: Nagyon szorítok értetek!!!!Kép

Monchy! Sajnálom, hogy elveszítetted a babádat. Bár én nem húztam 10 hétig, de velem is megtörtént és teljesen át tudom érezni a bánatod.

mj! Írtad, hogy csak a h.-ben és a popóban mért hõ a helyes mérés. De a szájban nyelv alatt mért hõ akkor sem jó, ha nem veszek szájon keresztül levegõt és az egész mérés alatt ki sem nyitom a számat? Én is próbáltam mindkét másik helyen mérni, de végül is nem bírtam magam rávenni.

Puszi mindenkinek.

Éva
Éva

Eva

megcsak jovo het penteken megyek a dokihoz akit E ajanlott,vagy inkabb engem neki!?
probalj meg az alfelen homerozni az megbizhatobb ha jol fogod fel nem tragediaKép

K
kriszti

Monchy jó, hogy rákérdeztél. Ez változó. Kifelejtettem a történetből, hogy vasárnap a Tescoban, amikor a férjem berakott a bevásárló kocsiba egy nagy zacskó chipset szintén rosszul lettem. Szombaton a kedvenc kajámat főztem, vasárnap már nem tudtam enni belőle. Cska salátát, húsból egy falat nem ment le.

Györgyi kérdezted, hanyadik napon vagyok ma a 25.

Puszi.
Norci
Norci

Éva!

Nagyon sajnálom én is, ami Veled történt, de ahogy a mondás tartja: borúra derü jön. Hidd el, ez biztosan így lesz (én már csak tudom). Úgy érzem, hogy itt nagyon jó dolgok fognak történni, csak kitartás. Mindenekelött, fö a türelem. Na ezt pont én mondom, akinek néha nem nagyon van belöle. De tényleg fontos a kitartás, és hidd el, megéri, mert meghozza a gyümölcsét.

Egyébként én is h.-ben mérem a hömet. Elöször furcsa volt a hideg, vékony üveg-fém felület érzete, meg hogy félig alszik még az ember, és akkor ilyeneket dugdosson a szervezetébe? De aztán megszoktam és most újra, lassan 2 hónapja csinálom. Ha azt veszed, hogy az adatok birtokában sokmindenre lehet következtetni, akkor az a 2-5-10 perc (lázmérötöl függöen) mindenképp megéri. Vegyél 2 perces lázméröt, azzal mérni tényleg nem nagy "ügy".

Üdv, Monchy
Monchy

Norci

2 terhesseggel a hatam megett bizton allitom ezek terhessegi tunetek,foleg a husi.
DE,en is produkaltam mar ilyen tuneteket es nem voltam babas.nem akartalak elszomoritani csak tudd van ilyen is.Vszleg en nagyon akartam akkor a babat es bebeszeltem magamnak az egeszet.De nagyon jok a kilatasaid

K
kriszti

Norci!

Szerintem te terhes vagy!Kép
Jók a tüneteid és a hõd is magas.
Kíváncsi vagyok a hétfõi tesztre. Legalább 2 csík tuti!Kép

Gabó!
Feltétlen mondjad a dokidnak, hogy nézze meg a progi szintedet.

Andi
Andy

Lányok,
Norci,
Neked is lemegy a höd ha rosszul alszol? Én ezt nem tudtam, úgy gondoltam, hogy inkább fenn marad!!! Tegnap arról panaszkodtam, és sírtam hogy a stabil 6 napja tartó 37,0-ás höm egyszer csak leesett 36,7-re. Viszont aznap iszonyatos éjszakám volt, legalább 30x felkeltem, meg stresszeltem, és egy órával korábban is mértem, mert 7-re jöttem dolgozni. Azt hiszem itt a magyarázat, legalábbis szeretném azt hinni.

Különben, ahogy leírod valószínü, hogy van egy pocaklakód. Itt mindenki drukkol. Hány hónapja próbálkoztok? 2-3? Bocs de nem találom.

Éva,
Nem tudom, csak azt, hogy én kipróbáltam a fel és alvégeket is és az alvégeken tökéletesen látszik a höesés és a stabil emelkedés, míg fent mérve már kicsit zavarosabb. Tudom, hogy nehéz magatokat rászánni, de higyjétek vagy higgyétek (??? inkább a 2. verzió) el, hogy sokkal biztosabb, E is ezt javasolja.

Lányok,
Egy kis adalék a hömérözéshez:
A höméröt pedig nem árt megmosni minden mérés után, mert a bacit, virust másnap reggel visszaviheted és kezdheted elöröl a kúpokat meg egyebeket. Ugye az is köztudott, ha h-ben és popoban mértek egy reggel egymás után akkor a h-el kezdjétek!

Mindig, a lehetoségekhez viszonyítottan azonos idöben kell mérni és Melinda, nem jó ha felkelsz. Sok könyv azt írja, hogy felkelés után mozdulatlan maradj, nyúlj ki a höméröért és mérd meg úgy hogy nem mozogsz. Hát kérem, aki ki tudja vitelezni annál le a kalappal, mert ha éppenséggel a másik oldalamon fekszem az ágyban ébredésnél át kell forduljak, hogy elérjem a höméröt. A hátamra szemet meg karokat még nem növesztettem, de igérem az orvosoknak, hogy igyekszem.

Melinda, szóval látom a földre nem teheted a höméröt. Mondjuk akaszd fel valamire az ágy fölé, az ágy fájára, vagy korlátjára, vagy egyszerüen tokban tedd a párnád alá. Tetszik a stílusod. Regényt nem akarsz írni?

Lella,
Szerintem a gyógyszerek hatására megváltozhat a höd. Ez lehet a magyarázat.

És nagyon köszönjük, hogy megosztod velünk legféltettebb gondolataidat. Mi tudjuk mit érzel amikor csak magadban gyanakodsz, de kimondani még nem mered. Drukkolok és értesíts.

Györgyi,
Archiválni, csak a topik karbantartója, vagyis a babanetes szakember tud. Remélem észreveszi a túlcsordulást.

Üdv, Moni
mj

Norci,
Ha nem alszol eleget mennyivel mutat kevesebbet a hömérö?
Üdv, Moni
mj

Lányok!

Idézet Lella 19-diki leveléböl:

a himnuszunk lehetne.... inkabb a nem jott meg, es szulni fogok hamarosan-ra kellene felcserelnunk, ugye? Csereljuk hat fel, jo, minden, es mielobb!! /erosssssen ooooohajto jel/

Valahogy elfeledkeztünk erröl, nem? Pedig tényleg sokkal optimistábban hangzana ez a verzió, mint az eredeti. A "... ma megint megjött" olyan lehangoló cím (bocs annak, aki ezt a címet adta). Tényleg lehetne a mottónk a Lella által említett mondat. Ha az elsö fele még nem is aktuális, a második felét mindenképp szem elött kell tartani.
Nincs igazam?

Monchy
Monchy

Gyorgyi,
mi nem tudunk arhiválni, csak a szerkesztö/webmester. Nem tudom milyen néven fut.

Monchy,
az, amire gondoltál. Ha az apa jelöltek andrologiai vizsgálatra mennek (milyen fürge, mennyi van), akkor használjuk ezt. Valaki közülünk, és meg is maradt. Jopofa.

Lora
Lora

Lora!

Mire írtad a leveled végén, hogy jópofa? Valakire közülünk, az andrológiai vizsgálatra, vagy csak úgy?
Bocs, lehet, hogy nehezen esik le nálam a papírtantusz.

Monchy
Monchy

Monchy
Ha belegondolsz és az lenne a címe amit javasoltál, akkor ebbe a topikba CSAK és KIZÁRÓLAG terhes anyukák járnának! Mert a szülni fogok az már egy másállapotot jelez. Jó ahogy ez van, a maga kis elkeseredettségével, mivel nagyon figyelemfelhívó és tömör. És persze sokunk lelkiállapotát tükrözi idöröl-idöre.
Aranyos vagy, hogy ennyire pozitív vagy, ami tökéletesen átjött az e-maileden keresztül. Köszönjük neked a kisugárzást és kérlek nekünk is adj belöle, ha csüggedünk!

Még valami! A höméröt nem meleg vagy langyosvízben mosogatni!!!!!! Csakis hidegben, gondolom logikus, hogy miért!
Puszi, Moni
mj

Monchy a motto ugyeben egyetertek....lehetne mondjuk "Nulladik tipusu talalkozas hajnalok hajnalan" (a homerore gondolok) Kép Ez csak vicc volt, majdcsak megemesztem valahogy.
Egyebkent meg Neked is meg Mindenkinek koszi a tippeket. Szoval az agyhoz kotozve megvalosithato, de akkor hogy helyezem be? Kép)
Melinda

Erre is csak a Nok kepesek! Vagy eltudjatok kepzelni ahogy a parotok buzgon homerozik reggelente az agyba? A ferjem egy alkalommal volt urologiai vizsgalaton a gombak vegett. Mikor megkerdeztem milyen volt nagyon roviden valaszolt: Soha tobbet! Kép)
Melinda

Egyetertek MJ-vel,a leheto legtalalobb cim/sajna/
De az optimizmus kotelezo!KépKépKép

Melinda
A behelyezes meg belefer,csak az ugra-bugra tilosKépnekem mar annyira automatikus,hogy amikor abba akartam hagyni mert nalam nincs is ertelme eskuszom hianyzottKépilyen vagyok,nem?!

K
kriszti

Lányok!

Hát az az igazság, hogy én egyetlen egyszer próbáltam a hõt h.-ben mérni, de nagyon kellemetlen volt, így ki is vettem, a popómba meg sehogy se sikerült bejuttatnom. Így egyik módszer se jött be nekem, ezért maradtam a nyelv alatti mérésnél.
A másik meg az, hogy félek, hogy beviszek valami fertõzést a szervezetembe.
De amúgy biztos igazatok van. Csak én félek a fertõzéstõl, meg amint írtam, nem igazán megy nekem ez a magamba nyúlkálás.
Most mit csináljak?

Bocs, hogy kicsit kiírtam magamból a dolgokat.

Éva
Éva

Adataim:
Startolo
2C/19CN/ULM/26ev
Kerem felvenni az adatbazisba (milyen jo otlet)
Tetszik ahogy osszetartatok drukkoltok es biztatjatok egymast, nincs is ennel jobb orvosag.
Csak igy tovabb!

Monchy:
19-nel tartok, lehet hogy ebbol is egy 49-napos ciklus lesz.
Melinda

Hello Lanyok,
Norci,
Biztos, hogy korai volt a teszt. Kis turelmet!!! Kép Ezt tulajdonkeppen magamnak is mondom, mert olyan nehez varni. Szerintem en holnapig sem birom ki. Vagy megis?
Monchy,
Nem erdemes kihagyni a mai napot. Mindig akciozni kell, amikor csak jolesik!
Lanyok,
Ez a homeros dolog eleg zavarosnak tunik. Van ennek ertelme egyaltalan? Ugy latom, mindenkit csak osszezavar.
Lora,
Kicsit elcsuszott a lista. En ugyanis a 29. napot taposom.
Lanyok,
En annyira izgulok, pedig tudom, hogy semmi ertelme. Olyan majom vagyok!
Valaki segitsen! Kép
Szia
Bella
Bella

Mj!

Bocs, asszem egy kicsit félreérthetöre sikeredett a levelem. Nincs olyan bajom a címmel, hogy le akarnám cserélni. Pusztán megjegyeztem, mint ahogy Lella is írta a levelében, hogy (ha jól értelmeztem) csupán gondolatilag kellene lecserélni.
Igazad van, persze hogy a címnek tükrözi kell az állapotot és mit keresnék én is itt, ha nem ugyanaz lenne a problémám, mint Nektek. Itt mindannyian egyvalamiért, illetve egyvalakiért küzdünk, és én is már régóta, ha azt is beleszámíthatjuk, hogy egy megszakadt terhesség is van a hátam mögött, akkor tavaly január óta próbálkozom a férjemmel.
Hidd el, tudom, hogy ennek a topicnak az a célja, hogy a bánatunkat, csalódásunkat, elkeseredésünket megosszuk egymással, és valóban, ez éppen így van jól, ahogy Te is írod. Természetesen ott van a másik fele is a dolognak, az örömöknek ugyanúgy itt a helyük.
Per pillanat (a régi kellemetlen emlékek ellenére is) én most jó passzban vagyok, abszolut optimistán állok a dolgokhoz, ahogy írtad, ez átsugárzik a Neten keresztül is.
De, valószínüleg ez nem lesz mindig így, hiszen hiába programozom be magamnak, hogy happy vagyok, ha a körülmények olyanok, hogy egyszerüen nem tudok az lenni. Vagy éppen front van, és majd meghalok a migréntöl, mert olyan fejgörcsöm és hányingerem van és nem vehetek be semmilyen gyógyszert, mert lehet, hogy éppen ártanék ezzel.
Szóval nekem is megvannak a gondjaim, de ezek most "törpe gondok", azért sem írtam róluk. Sokkal nagyobb gondokkal küszködnek itt mások rajtam kívül, ezért próbáltam egy kicsit több pozitivizmusra buzdítani. De lehet, hogy átestem a ló másik oldalára. Ha ez történt volna, akkor Mindenkitöl, aki így érezte, elnézést kérek.

Kedves Druszám, remélem Te sem bántódtál meg, és természetesen bármikor küldök egy kis "sugarat", ha szükség van rá.

Üdv, Monchy
Monchy

Eva:
csinald kremmel (ez testapolo is lehet), es meg illatos is lesz utana Kép
Brrr...ez az egesz olyan idegen..de biztos megvalosithato. Lathatod masok is hosiesen alkalmazzak.
Melinda

Melinda

ne haragudj de szerintem a testapolo nem tul jo otlet,az nem oda valo.Szerintem eleg ha tisztan tartod akkor nem kapsz mindenfele bacikat.Vegul is lassuk be,olyan csopp az a homero!

Eva!

A babanak majd a popsijaban kell merned,fogd fel ugy,hogy gyakorlodKép

Andi

nagyon csendben vagy,csak nem a kolleganodet osztod?!

MJ

megeccer koszi a forditast,en kb a felevel tudtam megbirkozniKép

Kriszti
kriszti

Monchy,
Most már értem. Tényleg félreértettem.
Pozitiv hullámokból sosem elég, úgyhogy nem lehet átesni a ló másik oldalára. Nehogy visszakozz, így vagy jó, ahogy vagy.
Más, off topic:
Írtam e-milt, az archiváló szakembernek, hogy rövidítsen minket meg egy kicsit.
Puszi, Moni
mj

Éva!

Ne irtózz szerintem ennyire a h.-ben hömérözéstöl, így csak rosszabb lesz. Hidd el, meg lehet szokni, csak elöször furcsa. Én úgy csinálom, hogy oldalra fekszem, fejem alatt kispárna, kicsit megemelem a jobb lábam (mindig a bal oldalamon fekszem) és a höméröt úgy helyezem fel, hogy lassan nyomom be és közben "billegtetem", hogy utat találhasson.
Viszont, Melinda javaslatát meg kell, hogy cáfoljam, mely szerint testápolóval kend be. Semmiképp ne használj olyan krémet, amit csak külsöleg lehet alkalmazni, ugyanis kicsíphet belül, megváltoztathatja a hüvelyváladék kémhatását, stb. Valószínüleg a Vazelin típusú krémek megengedettek.

Melinda!
Bocs, hogy "lehurrogtalak", de csak jót akartam ezzel.
Egyébként nekem is ma van a 19-dik napom.
Ja, ne félj a lázmérötöl, nem harap. Te annál vagányabb vagy énszerintem!

Bella!
Érzel valami különöset így a 29-dik napon? Hányinger, bizsergés a mellekben, vibrálás a has tájékán, vagy ilyesmi?
Egyébként milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid?

Puszi Mindenkinek
Monchy
Monchy

Kriszti,
Szerintem Melinda a popóban való hömérözéshez ajánlotta a krémet, ami jó. A hüvelybe persze nem ajánlott.
Pussz, Moni
mj

Bocsanat akkor felre ertettem,oda lehet asszem.
kriszti

qclipart{smile}Sziasztok lányok!Kép
Bocsi,hogy belekotyogok:A MagneB6-ot én is szedtem,mert ellazitja az izmokat-méhizmokat stb.,benne lévő B6 meg megnyugtatja az idegeket stb.,tehát együtt erösitik egymást!Végig szedtem a 36.hétig,mert mindig görcsöltem és sürün keményedett a hasam(doki utasítására!).Maternát Én is ugyszintén már a terhesség elején szedtem csak nem kétnaponta 1 tbl,hanem minden nap fél tbl !és a folsav elengethetetlen volt !!!Na már be is fejeztem!Ha esetleg valaki személyesen szeretne kérdezni nyugodtan hívhattok engem!
Kondor Andrásné Andrea vagyok :2403197 és 0630 2579830 !
KépSziasztok Kandi72Kép
Kandi72

Lányok!

Én sem próbáltam még hüvelyben mérni a hõt, mert félek a fertõzéstõl. Sajnos nagyon könnyen elkapok bármilyen baktériumot. Én inkább maradok a szájban méregetésnél.

Kriszti!
Dolgoztam, de egész délután egyedül voltam a szobában mert kiment.
Majd emilben leírom.

Most indulok nemsokára a dokihoz.

Puszi

Andi
Andy

Ajanlok ket webcimet mindenki figyelmebe.

"[url=http://meh.hcbc.hu/billings.htm" TARGET="_top]http://meh.hcbc.hu/billings.htm[/url]"
"[url=http://www.kzs.hu/eva/fogam/egyeb.htm" TARGET="_top]http://www.kzs.hu/eva/fogam/egyeb.htm[/url]"

Az elso: egy pontos leiras arrol hogy hogyan lehet a huvelybol kifolyo valadekkal megallapitani a tuszoeres pontos!!! idopontjat.

A masodik pedig egyeb modszerek mellyel a fogamzast lehet szabalyozni pld: Mehnyak tapintas
Ez utobbit kiprobaltam es miutan "addig nyujtozkodtam mig a takarom ert", rajottem nem is tudom hogy nez ki pontosan amit keresek.
ennyit errol ...
azert a Billings-modszer nem rossz.
Melinda

Lányok!

Megyek haza.
Remélem, holnap is tudok jönni.

Szorítok a csíkokért az esélyeseknek!Kép

Sziasztok.

Éva
Éva

Köszi Melinda!
Mindenesetre aki nagyon könnyen fertözödik vagy idegenkedik az ne nyúlkáljon fel magának. Én is csináltam 2-3 alkalommal, de én sem igazán éreztem különbséget a méh tapintásánál, valszinü azért, mert nem csináltam hosszabb ideig. Ezt is meg kell tanulni. Aztán feladtam, és azóta a hömet meg a nyákot nézem, de azt is csak kivül. Szerintem ez tuti és még bacit sem vihetsz fel.
Üdv, Moni
mj

Andi

Dobsz egy sms-t?!!!!??

Kriszti
kriszti

Lányok!

Azt hiszem ez a hömérözéses téma mindenkit "felizgatott", akarom mondani felcsigázott ma. Úgy gondoltam, ha még nem történt meg, hogy összeszedem az eddigi gondolatokat. Ha valami kimaradna, légyszi egészítsétek ki! A szájban való hömérözéshez nem tudok hozzászólni, de úgy hallottam, nem mutat megbízható eredményt. A P.O.P.O.-ban mért eredmény a legpontosabb, ezt is tudom. Viszont én h.-ben szoktam mérni, úgyhogy csak ezt az élményt tudom megosztani Veletek.

Szóval:

1. Ébredési höt mérünk, ami azt jelenti, hogy minden nap azonos idöben, ébredés után. Célszerü hétvégén is beállítani az órát arra az idöpontra, mint munkanapokon. (Ekkora áldozatot muszáj hozni, aztán vissza lehet aludni.)
2. A lázmérö legyen mindig tiszta és legyen elérhetö helyen a közelben. (éjjeli szekrényen, ágy alatt, párna alatt tokban) Lényeg, hogy kisebb, kevésbé megeröltetö mozdulatokkal elérhessük.
3. Elötte semmi szex, felkelés az ágyból, mocorgás, kísértés, pisilés, stb.
4. Legalább 3 órás alvás szükségeltetik.
5. Ne használjunk testápolót a lázmérö sikosítására, mert árthat. A szexhez megengedett "pomádék" szerintem nem árthatnak.
6. A lázmérön feltüntetett mérési idöminimumot tartsuk be.
7. A mért értéket rögtön írjuk fel az elöre odakészített papírkára, mert elfelejthetjük. Elvileg a lázmérö nem "hül ki", tehát tartja az értéket, de mi van akkor, ha véletlenül összetörik és mi elfelejtettük, hogy mit mértünk.
8. A lázméröt szappanos, langyos, de inkább hideg vízzel mossuk el, nehogy elpattanjon. Utána töröljük szárazra és tegyük vissza a tokjába.
9. Szerintem a legkényelmesebb oldalt fekvö helyzetben mérni, így nem tud megfeszülni annyira, mint háton fekve.

Több nem jut eszembe róla, ha valakinek igen, tegye hozzá légyszi.
Ez csak a technikai része, a kiértékelés dr E. reszortja.
Még csak annyit füznék hozzá, hogy mivel nem vagyunk egyformák sem testileg, sem lelkileg, ezért mindenkinél másképp csapódhat le ez a dolog.
Azért próbálkozni lehet!

Üdv Mindenkinek, én most átmentem E.T.-be.

Monchy
Monchy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?