Sziasztok, lanyok, reggeltol olvastam a tegnapi es a mai termest... nagyon erdekesek a megjegyzesek, Moni, koszi a forditast, mar egy csomo dolgot leforditottal a hasznunkar, dicseret jar erte, kivantam is egy gyonyorut neked!!!! Nem mondom ki, de ugy legyen!
Megvolt az UH. Nem latszik semmi, ugy ertem, latszik, hogy a nyalkahartya nem-tom-milyen-vastag, de hogy van-e benne valami, azt nem latni, mert az erosen hatrahajlo meh eltakarja a ki/belatast. 28-an megyek vissza kontrolra. Tegnap magam alatt voltam, mert de.jott valami nyalka, barnas szinu, majdnem bejottem hozzatok, hogy atirjam magam 1cn-ra, de aztan erot vettem magamon, meg nem is lett folytatas. hogy ez mit jelent, nem tudom, majd kiderul. Izgulok, persze, de remenykedni nem merek - kifele!- de belul igen vadul remenykedem am! De ezt CSAK NEKTEK mondom, senki masnak! Ha tudnatok, meg a paromnak sem mondtam el meg az UH-ot sem, nem is tudja, hogy megvizsgaltak.
Moni, Andi, nalam a legalacsonyabb ho ebben a ciklusban a szurival indikalt ovulaciokor /popsiban/ 36,8 volt! akkor most mi van? E. latta, nem szolt, hogy nem volt, azt mondta, valoszinuleg ekkor volt az ovulacio.
Djeszter, nem jo a digitalis homero, vegyel inkabb higanyosat, az megbizhatobb adatokat ad! Es szerintem nem hulyeseg a popsiban mert adat, probald ki, erdemes!
Barbi, koszonom, elmentettem a cimet, majd megnezem vagy ma vagy holnap!
Lotti, nagyon jo a hod, maradjon is fent!!
Pucur, legyszi, leirnad a Folsav dobozarol azt, mi a hatoanyaga, es mennyi van belole, ha esetleg talaltal a folsav nevere a tajekoztatojan irt latin nevet, azt is megirhatnad, hogy megtalaljam az itteni gyogyszertarban! koszike
Gabo, szerintem nem neztek nalad a progeszteron szintet, mert ha neztek volna, annak ott kellene lennie az FSH, LH, prolactin nevek mellett! Nem tudom, mi van a nogyogyaszokkal, vagy csak mi fogtunk ki nem megfeleloeket?!
Eni, szerintem csak nogyogyasz szakorvos adhat beutalot a hormon vervetelre.
Sziasztok, Lella