Na megjöttem!
Memme!
Schumacherek? Ki az a Schumacher?
Senna-Piquet-Mansel-Prost....az igen!!!!
De Sumi?!
Köszönöm az aggódást!!! Vigyáztam ám azért nagyon, mert ugye "Kisutánfutóm"
velem volt!
Össze is akadtam egy pár bunyilóval, de ma emberükre találtak bennem!!!
Csak egy rövid....Délelőtt jövök haza Jázminnal az oviból, mert ugye befizettem Adri ebédjét áprilisra. Szóval jövök az M1-M7 közös szakaszán (tudjátok egyik oldalon Ósan-Ikeja-Decatlon, másikon Teccő-Kika) ahol ugyebár 100 a max. megengedett sebesség. Namár most ezt azért általában elég sokan betartják, főleg amióta Radar is van...szóval megyek 100-zal a legbelső sávban, erre a Decatlon magasságában utolért egy Skoda Octavia (ami ugye azért nem egy kisautó) oszt elkezd rám villogni!!
A többi sávban is rendesen 100-zal mentek a többiek (ugye ez a közös szakaszon 4 sávos pálya!) úgy hogy előzni nem nagyon lehetett. Na oszt mondtam magamban, hogy most figyelj csávókám!!!
Szóval mikor odaértünk, ahol kettéválik M1-M7, mert ugye onnan már lehet menni 130-cal....hát elég rendesen "odaléptem neki"..... oszt sehol sem volt utánam!!!
Mondtam is félhangosan, hogy - baszki ezért villogtál?!- aztán az érdi lehajtónál a benzinkútnál, ahol sorban álltunk....na szóval ott ért utol. Két autóval mögöttem!
Azt meg már el sem mondom, hogy mi volt, mikor befelé mentünk Adrihoz!!!
De azt hiszem, hogy ma az összes őrült és agyament kint volt az uccán. Vagy legalábbis ott , ahol én közlekedtem! Na mindegy!
Azért remélem Memme, hogy rókakoma hamarosan elköltözik Tőled is!!! Puszikat átadom, ha hazaértek!
Cukipofa!
Orsit, hol és mikor és ki műti? Megértem Apát nálatok is, de ha muszáj, akkor muszáj. És Orsinak miért kell kivenni az orrmandiját? Írtad már valahol? Bocsi. lehet hogy lemaradtam, vagy csak nem olvastam vissza rendesen, de nem emlékszem!
Akkor majd mond, hogy mikor mentek pontosan és mennek Orsinak is a drukkok!!!
Veronix!
Én is Kengurutörzs!
és hálózsákot én is csak ott veszek!!! Nagyon drága bolt, de olyan jó zsákokat sehol sem láttam még,mint ott. Meg azért néha nálunk is "becsúszik"
onnan egy-két cucc Adrinak....meg most majd Jázminnak is biztos. Bár a kismamakuponfüzetből még a 2-öt fizet 3-at kap bodyt még nem vásároltam le. de majd most hétvégén!!!
Én Adrinak most veszek ott egy "egyben" farmerruhát! Tök jól néz ki!!! És végülis úgy is mingyá itt a szülinapja....szóval megérdemli a kis Hősöm!!!
És igen
BMW-m van. És nem nekünk, hanem CSAK NEKEM!!!
(bár ezt nagyban Apának köszönhetem!!!
) Neki is (Böminek!) most április 26-án lesz a szülinapja, csak Ő már 11 éves lesz!
És nem vagyok ám én udvariatlan a bekéreckedéssel, azért mert nekem ilyen autóm van!!!
(bár már nem sokáig!!
) Szóval sötétszürkemetál 316i-t néha-néha beengedni, ha szépen kéri!! Okés?!?!
Aproo!
A doki néni neve: Dr. Benedek Pálma Edina. (fiatal!) És nagyon kedvesrendesaranyosodafigyelő doktor néni!!!! Szóval tényleg le a kalappal előtte!!!
Örülök, hogy Levi jobban!!! Remélem most már így is marad!!!
Enikém!
Mondom én, hogy nagyon bejössz nekem......a szövegeiddel......is!!!
Még hogy Te "depis" vagy rosszkedvű???
Én is csatlakozom a melóhoz!
Remélem még lehet! Sütésfőzést mindenképpen vállalok!!!
De a plasztikával várok még egy kicsit!
De a dzsugel is jöhet!!!
Renáta!
Köszi a képet!!! És csak nekem!!! Ez megható!!!!
A többi kép is szupi!!! És nem is volt béna a hajad!!!!
Főzéssütés: Adri nálam is szokott segíteni. Ő is föláll a kis fellépőkéjére..... hozza a zöldségeket, tojást (mikor mi kell a főzéshezsütéshez) kidobja a szemetet, segít sütit kikeverni stb. ,de azért amikor rotyog a gázon a kaja, azt azért nem engedem meg neki, hogy kavargassa. Majd ha kicsit nagyobb lesz. Na látod, ez meg az én "vesszőparipám"!!
Judy!
Hajrá kertépítés!!!
Aztán, ha már meg van a végleges változat kérünk róla fotókat!!! Okés?
És egyébként milyen fényképezőgépet vettél?
Dorka-Dóri!
Képek nagyon szupik!!!
Dorka! Remélem megbocsájtod és Párod is, de mikor megláttam, hiretelen Hajas Laci mesterfodrász ugrott be róla!
Én Őt jó pasinak tartom
úgy hogy ha nem haragszol meg, a Te Párod is igen jó Pasi!!!
És eredmények meg vannak már? Letykó lába hogy van?
Lillus-Aproo!
Én is orchideaőrült!!!
Nálam a lépcsőfeljárónál vannak az üvegtéglafalnál. Sötétíteni nem kell nekik, mert ÉNY-i oldal viszont állandó fényt kapnak. Nekem viszont csak kettő van, viszont van vagy 35 virágunk!!!
Bogibaba azokkal a hatalmas kék szemekkel!!!!
No meg Levi is azzal a huncut mosolyával!!!
Heni!
Képeket én is kérhetnék a ruhákról amiket Szandi kinőtt? Hátha találok köztük olyat, ami kellen! Lehet róla szó?
Valentina!
De jó hogy jöttél!!! Viktor nagyon édi!! És mit dolgozik?
Írhatnál egy pár sort, hogy mi van veletek!
Tenci-Judith?
Merre vagytok?!?!?! "Laposkúszásban"
olvastok? Fiúk-Lányok jól vannak?
Judith! Képek?
Na jó, most már menek aludni, mert Adriék nem sokára hazaérnek!
Meg "Tejesemberkém"
is biztos kel majd olyan 5-6 körül.
Este felé jövök még! Ha valakit most kihagytam bocsesz! Szóljatok rám és bepótolom!
És még egyszer köszi Mindenkinek a drukkot....Adri nevében is!!!
Jó éjt Mindenkinek!!!.......Vagy inkább jó reggelt? Bár még korom sötét van, nem világosodik!!!
Úgy hogy maradok a jóéjtnél!
Na most már télleg lelövöm magam (Aproo után szabadon!
) és lelépek!