Új privát üzeneted érkezett!

Timi,
szegény Adri!!! Azért csak óvatosan rohanjál!!!

Mióta hazaértünk, Anna bebarangolta a házat, összeharapdálta az arcomat, kitépte a hajamat, behurcolta apja bakancsát az előszobából. Leszüretelte a ruhaszárítót és lógott kicsit a függönyön... Most végre kidőlt, megyek, rendet rakok :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy,
nálunk is ugyanez volt ma a műsor... :roll:
megspékelve még egy kis földön talált ez-az eszegetéssel, kedvenc cd-m elcsórásával, és a porszívó hangjától bömbölve meneküléssel.. :lol:
Viszont a cd helyett a kezébe adtam egy rég elromlottnak hitt órát, és most miután lefektettem, hallok valami ketyegést a szobában... Az óra megy!!! :lol: :lol:
Vendég

Andi,
megvan még a zöld fal! :D Bár szerencsére egyre inkább sikerül eltakarnunk ezzel-azzal.. :roll:
De van már hozzá színes függöny és szőnyeg is, így mostmár leállok 8)

Lilluska
a vasalt ruhát egyébként én is szeretem.. de úgy látszik nem eléggé :lol: :oops:

Dorka
a kismama dvd állítólag elég durva.. de lehet, hogy csak nagyhassal? És tényleg, ő is nagyhassal csinálja? :wink:

Heni,
de minden esti felvétel előtt kivasalod a pizsidet? :lol:
Egyébként nagyon is igazad van, a nő maradjon szép, még ha otthon is van.. ez fontos!

Adrinak puszit küldünk!!
Vendég

Bori,
cd-szétpakolás, a ciklámen leveleinek leszüretelése, ruhacsipeszek szétszórása, földön talált ez-az eszegetés már fel se tűnik :oops: De gondolom nálatok is ez a napi műsor :) Már csak azon gondolkodom, mi lesz ha elindul?? Mármint két lábon...
De inkább eleven legyen mint beteg... ;)

Ja, képzeljétek, ma majdnem elütöttem egy fácánt!!! Kőbánya kellős közepén!! :shock: Úgy meglepődtem, hogy majdnem elfelejtettem fékezni... Szerencsére a fácán rutinos volt, mikor észrevette az autót felgyorsított (meg azért én is vészfékeztem az első meglepetés után) úgyhogy átért...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ja, nálam is kezd kidőlni a kosárból a vasalnivaló... :roll: +lóg egy adag ágynemű is a szárítón... Ma már muszáj lesz vasalnom...
Én hadilábon állok a vasalással... Illetve nehezen állok neki. Aztán ha belekezdtem, akkor már megy ;) Babacuccokat, ingeket, pólókat és párom nadrágjait (igen, a farmert is :roll: ). Ezeket sajna örököltem, anyósom így szoktatta... De pl a saját farmeromat eszem ágában sincs kivasalni :oops: Ja, meg az ágyneműt vasalom még.
Megjegyzem, amíg egyedül éltem, nem volt sok dolga a vasalónak :oops: :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
nagyon köszi :D lehet majd jeletkezem a DVD-ért :D

REni!
én is többször regisztráltam hírlevélre mire végre most már kapon MAIL-en is és postán is. A lényeg: MÁRCIUS 15.-ig van! de fura, mert az egyik helyen azt mondták a hálózsákra, hogy mivel egyébként is egy akciós termék nem jár a -24%, a másik helyen meg simán megadták rá :shock: :roll: de így is jó! :D

Tigrincs!
sok-sok puszi pici bibis kanülös kezecskéjére és persze a torkicájára is!!!! :oops: kis hős!!!! :)

Borsika!
kondiról csak annyit, hogy én ingyen kondizom. Most mászattak meg velem - a megpakolt babakocsival - 3 szintet a XII. kerületi önkormányzatnál. Ki volt kapcsolva a lift ... hát azt hittem megszülök megint mire felértem Zsófival :lol: :lol: :lol:

Aprooka!
úgy néz ki holnap nem tudok veletek menni. Becsúszott pár intéznivaló. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi, ha még olvasol reggelig... ha már Veronix nem jön, nem találkozunk akkor nálunk?? a cím megvan? vagy írjam le priviben??
snooopy

Veronikusz
hát szép.. :x
Mi van a 3.-on?? A Böszörményin voltál (23-25)?
Vendég

Orsi, nincs, dobhatod!

Jövök még, csak műsorszórás van....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jaj, gyerekek, annyi dolgom volna, de semmi kedvem nekikezdeni... meséljetek már valami jót, vicceset...
kénytelen leszek nekikezdeni megint egy RR-nak, ahhoz még úgy-ahoyg van kedvem... :roll:
Vendég

Fenn van valaki a Facebook-on? :roll: :D :D
Vendég

Kép Nyári kép :D
Vendég

Bori, én csináltam RR-el kismamatornát, de vagy én voltam túl fitt hozzá avgy ő nem dolgoztatott meg, nekem ment. és nem volt kis hasam. igaz az uccsú haramdot csak hébe-hóba csináltam. akkor már nem akartam fitt mama lenni, inkább egy bálnára gyúrtam a csokival. :lol: :lol:

vlmi jó hír?? hát eladtam a bébiőrünket és még kerestem is rajta. :lol: apa most örül. de helyette fogok venni egy kendőt, így egálban leszünk.

és a legjobb hír, K teljesen jól van semmi afta, eszik mint a kisanygal, egy nap alatt akarja behozni a fél kg minuszt. :wink:
snooopy

Judy, lánykád jól fel van pörögve... ezt megnézném egyszer. :lol:

Memme, hát ne is aludjon anya amikor Melinda mesél.
snooopy

Képkakaska, kissé elaludta azt a rémnagy mennyiség haját :-)
Képfürödni jó
Képapa játszik velem a nagyágyon. Lehet ennél jobb dolgom?
Képez egy pár hetes már, de nagyon szeretem
Kép ettem céklát, ízlett, baj? (olyan jó lenne megint ilyen képeket csinálni végre!)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jaj, de szeretem a babanetet, átmásolom a következő képet, de ugyanazt teszi be.... :twisted: bocsi:
Kép szóval ez az apás
Kép emmeg a régebbi.

bocsi, bocsi, bocsi.... :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

És egy kérdés még egyszer: vki nem tud esetleg olyan helyet Dél Budán, ahol olcsón lehet előhívatni fényképeket?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka,
Fotomarket-et próbáltad? Én ott szoktam, nem vészesek az árak, Déli pu-nál lehet pl. Nem biztos, hogy az Dél-Budának számít.. :roll: Neten fennvannak, ha feltöltesz, regisztrálni kell.
Vendég

Jók a Levi képek! :D :D
Vendég

Bori: hát a nagy igazság az, hogy nekem igazából nincs pizsim.... Vagyis két szabaidőszerű kényelmes együttesem van. Én nem bírok naciban aludni, csak póló + bugyi. Van nagy hálópólóm ( inkább kis miniruha) B. nem igazán kedveli a pizsiket. Hideg téli este olykor-olykor felveszem, míg ágyba nem kerülök, de akkor is megjegyzi, hogy felvettem a mamaruhámat? :evil: :lol: Ő inkább ezeket a kis "édibédi" babydoll szerűségeket kedvelné rajtam. Néha látja is.. addig...... :oops: alig várom, hogy levegyem, olyan kényelmetlenek.....

AproZsó: olyan helyes ez a kiskölök :lol:

Beninek vettem üveges bébiételt , hátha..... fél üveggel ( a nagyból ) benyomott. Úgy örültem. És kért még. De nem mertem neki adni ma többet.

Timi, gyere és mondd mi volt a kis hősnővel?

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni,
ja értem.. :wink: Hát én meg durván szabadidőruhában alszom, alsótrikó, trikó pulcsi.. Pedig 21 fok van itthon.. fázós vagyok.. de ezeket nem érdemes vasalni. Babydoll pedig tényleg kényelmetlen, néha én is felhúzom egyiket (leginkább nyaraláskor, de akkor csak ebben).

Bogi még a délutáni szunyáját nyomja... f5 óta... :roll: :roll: Pedig már az ajtaját is kinyitottam, hátha a matatásunkra felébred... centifugáz a mosógép és semmi... Most mi van?? Szerintetetk mennyit alszunk majd éjjel....??? :roll: :evil: :evil: Mindjárt megyek és felmacerálom... :twisted:
Vendég

hú Bori, f5 óta alszik?? nektek aztán szar éjszakátok lesz, már bocs. :oops: én sosem hagytam eddig aludni, max 6ig, különben itt bulizna hajnalig.

Heni, bocsi kérdezted meddig nem evett kolos, kerek 1 hétig. aig tudtam egy kis leves beletömni.. de már jól van, hála az égnek.
remélem nálatok nem tart majd ennyi ideig.

Zsó, jaj, olyan édes Levi... és én holnap látom!!!! :lol: :lol:
snooopy

Judy, basszus, megszökött a fácánunk... :D

Memme, neked, mint épp gyakorló vezetőnek szántam, hogy felejtsd el Schumachert... én nem emberkedem. Énemberem 100 kilós, és elég jámbor, nem egy szenvedélyesen dudáló és mutogató típus - mégis előfordult vele, hogy egy alkalommal kiszállt egy ún betonkeverő vezetője, és elkezdte rugdosni az autót, illetve majdnem Férjet is. Mert Férj nem akarta őt beengedni. Ilyenek. Szóval részemről azt mondom, jobb a béke, utakon nagyon. Nekem mindig az jut eszembe, hogy ki tudja, ki hord fegyvert a kesztyűtartóban. Tehát anyázok én, de csak a magam csendességében... barátnőm férjét verték már szét piros lámpánál, mert "beelőzött". Nem komplettek az emberek.

Zsó, én sem válaszoltam, pedig emlékszem, hogy már kérdezted. Énisénis fotomarket-rajongó vagyok. Van a Lurdy-házban is, mi oda járunk érte, bár legutóbb futár hozta. Szóval webes felületen feltöltöd, és átveszed. VAgy személyesen, vagy futártól. Persze Lury sem Dél-Buda basszus.
vbea

Ja, Dorka, a celeb-buli...

Kitaláltam barinőmmel, hogy celebnek lenni a legjobb. Tudod, elmész a dzsungelbe, főzőcskézel, vendégségbe jársz, meg mónikához és józsibaráthoz, beszélgetsz a storyval és a besttel, és marhajól megélsz. Már vagyunk egy páran. Még vki esetleg beáll?
vbea

Levi tetsz, mint mindig...

De most már pucolok zuhizni...
vbea

Bori, ez dúrva, ennyit aludni egyben. :shock: :shock: :shock:
Mi is megérjük ezt valaha? :roll:
Fotomarket kicsit drága, nem?

Heni, hurrá hurrá Beni kaja.

:lol:

Köszi a dicséreteket, képzeljétek, ma este megindult az úrfi négykézláb. Még csetlik-botlik de már megyeget. :D :D :D :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó
Mi a Fujinál szoktuk hívatni. Ha 100 képet felett rendelsz, akkor jóval olcsóbb, de sztem így is az. És jól hívnak elő. Hogy hol vannak, azt nem tudom, Csak azt is merem, ami velünk szemben van :oops:
Levi nagyon édi, főleg az uccsó képen!

Vasalás:
Én szerettem vasalni, főleg inget :oops: :lol: , de mióta Iván nagyobb,azóta nagyon visszavettem...teljesen. babarucit soha nem vasaltam. Csak az ingeket. Rugi, body nem gyűrődős....Én pisziben alszom, de nem nagyis jellegűben, hanem olyan nagyranőtt gyerekesben. Bénabirka, micimaci, snoopy. hülyekockás...aztán van külön "apás cuccom" is :wink: :lol: Szóval én törekszem arra, hogy olyan ruháim legyenek, amiket nem kell vasalni. Ami streccs, azt nem is szabad :wink:
Ingvasalást akkor adtam fel, mikor szépen, gondosan kivasaltam zsolti összes "dolgozós" ingét, aztán többször láttam, hogy miként gyömöszöli be a hátizsákba. Na akkor abbahagytam. Mondta is, hogy csak én vagyok ilyen lelkes, a többieké is vasalatlan. Igaz, tényleg szuper anyag, mert minimálisan gyüri, mikor a gépből kiszedem és ha jól megrázom, majd száradás után összehajtom, akkor tényleg nem lesz rosszabb, mintha ki is vasaltam volna. Az alsógatya vasalását is kb. ilyenkor hagytam abba. Zsolti szerint tök cicki volt, hogy vasaltam a boxereket...

cfBrigi
Én tök figyelmetlen vagyok, vagy tényleg nem nagyon szoktál képeket rakni Petyáról?! :oops:
Nevekkel most hogy álltok? Melyik áll nyerésre?

Timi
Mi újság Adrival? Mmint személyes tali után!
Ezt neked:
Kép
Itt nagyon bonyi spagettiszósz készült :lol: Nálunk nincs ennyire tiltólistán a tűzhely. Szokott segíteni, felveszi a kiskötényt, amit Anyu varrt és keverget a széken állva, ha kedve támad. Egyszer odanyúlt, hogy megfog egy lábast, mondtam forró, de odanyúlt. Hozzá már nem ért, mert érezte, hogy téényleg az. Azóta csak akkor jön, ha én is ott vagyok és megkérdezi, hogy forró-e, mert szeretné megkeverni. Igaz, nem villany, szal ha eloltom, akkor pik-pak kihül.

Pocak:
Az én gépem tropa :roll: Folyton. Zsolti egyszer helyrerakja, aztán kitalál valami újítást, amitől majd meglátom milyen jó lesz és onnan megint nem működik :twisted: Szóval a minőségért bocs, de csak innen a netrő tudtam levarázsolni, szörnyen lebutított verziókat

Kép
2006.05. Fodrász után nemsokkal. Úúúútáltam a hajam!
Kép
Ezen ugyan nem látszik a pocak, de imádom :lol: Visszaadja, hogy kinek mi jelent örömet a várandósság alatt :lol:
A képeket a tesóm csinálta itthon, szal nem művésziek....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Na csak kutyafuttában, zuhany előtt...

Bori,
minden ok, nem üvegezünk, nem is futná rá, csak kihozta az államkincstár, hogy 20.000ft-ra nem voltunk jogosultak a gázártámogatásból, csengessük vissza gyorsan...úgyhogy ezen dühöngök most, de má nem harcolok, fizetünk és soha többet semmi az államtól...
Túrósod nem jött meg, de Nagyi csinált almásat meg nutellásat-azzal laktunk be...ahogy olvastam,Bogi átáll a nappali alvásra-úgyhogy az elkövetkező egy-két órában biztos olvasod, amit irok... :twisted:

Reni,
az a citronyos joghurtos túrós pali nagyon jól hangzott, most már nagyon drukkolok, hogy nő legyen a pocakban, ezt a sok boszorkányságot muszáj átadnod valakinek... :wink:

Timi,
Hogy van a nagyobbik csajszi?

Még a DVD-hez gyorsan: RRval nekem az a bajom(szupernő 1-2), hogyösszecsapottnak tűnik,alig van benne kar, has.Béres A.-tól a Pörgesd fel van meg, szépen végigmegy minden fontosabb testájékon,és nem mondogatja két percenként, hogy mit ehetek...

Hát most ennyi...
Ja!
Zoltánt bírod?...

Kép
Kép
paklincs

Szép jó éjszakát Mindenkinek! :lol: Megérkeztem! :wink:

Hááááááát......nagyon édi volt Adri!!! :oops: Kicsit "betegesen" néz ki és gyengusnak tűnik (és ez kicsit az is!), de különben rendben van!
Holnap reggel 7-kor :shock: "teszik ki a szűrűket" azoknak akik ma bent voltak műtéten, mert holnap (vagyis ma) megy a következő "turnus" !!! :shock: :? Szóval "nagyüzem" van a kórházban mandikivételbőll kifolyólag!!! Tényleg hihetetlen, de most már elhiszem, hogy majdnem minden második-harmadik gyereknek ki kell venni valamelyik (vagy mindkettő) manduláját!
A kisfiú, akivel egy szobában vannak (meg a két apuka :roll: ) szóval képzeljétek el, neki is azért kellett kivenni az orrmandiját, mert neki is a hallására "ment rá a dolog"! :shock:
De visszatérve Adrira: Apa azt mondta, persze csak "virágul", hogy nagyon szarul érezte magát miután kezdett ébredni az altatásból. Azt mondta, hogy holnap (vagyis majd ma este) majd elmondja, hogy pontosan mi és hogyan volt csak most Adri előtt nem akarja. Na ezt nagyon megértem...én sem akartam, hogy még egyszer "végigélje" szóban is a dolgot. Úgy hogy várom az estét és Apa teljes beszámolóját! Ezt a kis időt már kibírom!!!
De annyit azért mondott, hogy doki néni kétszer is ránézett Adrira, mielőtt hazament volna. :roll: És azt is mondta, hogy jövő héten szerdán vissza kell menni kontrollra, hogy megnézze, hogy minden rendben van-e. Mert azért mindkét mandi kivétele egyszerre.....
Szóval jövő7en még biztos nem mehet oviba! :? Na de utána!!! :roll:
Úgy hogy nagyon örült nekünk! Képzeljétek, Jázmint is beengedték! :wink:
A portás néni csak annyit mondott mosolyogva :D , hogy ha nem beteg :shock: a Kicsi, akkor nyugodtan felmehetek vele.
Erre mondtam a nénikének, hogy tutira nem beteg, hiszen még csak 6 hetes!!! Szóval volt nagy meglepetés!!! És még Apa sem balhézott velem, hogy becipeltem Kisebbiket! :wink: Sőt, talán Apa még jobban örült nekünk, mint "Kisbetegem"! :roll: Bár ezt is megértem, mert (gondolom) most örül, hogy "él"!!!
Meséltem neki Bence (kisfiú) mesekönyvéből, megettem Vele majdnem mind a husilevest, amit kapott, meg egy fél pudingot is! Kicsit nehézkesen megy Neki a nyelés, de ez természetes. :?
Ja és Apa még azt is mondta, hogy most csak pépeset ehet (bár ezt gondoltam) és hogy holnap kapnak egy listát arról is, hogy mit.

Röviden ennyi.

Most menek, mert a "lufijaim" :oops: mingyá kidurrannak, úgy hogy most "felverem" a "tejesemberemet"!!!! :lol: :wink: 8)

Jah, és a lényeg.....MOST MÁR MEGNYUGODTAM!!! :roll:

Aztán még jövök írni..... mert én jegyzeteltem :lol: ....úgysem tudok aludni!! :roll:

Addig is pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szóval nem én ettem meg a húslevesét......hanem megetettem Vele! :roll:
kicsit félreírtam....de nézzétek el nekem! :oops:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na megjöttem! :lol:

Memme!

Schumacherek? Ki az a Schumacher? :lol: :wink: Senna-Piquet-Mansel-Prost....az igen!!!! 8) :wink: De Sumi?! :twisted:
Köszönöm az aggódást!!! Vigyáztam ám azért nagyon, mert ugye "Kisutánfutóm" :oops: :wink: velem volt!
Össze is akadtam egy pár bunyilóval, de ma emberükre találtak bennem!!! :evil:
Csak egy rövid....Délelőtt jövök haza Jázminnal az oviból, mert ugye befizettem Adri ebédjét áprilisra. Szóval jövök az M1-M7 közös szakaszán (tudjátok egyik oldalon Ósan-Ikeja-Decatlon, másikon Teccő-Kika) ahol ugyebár 100 a max. megengedett sebesség. Namár most ezt azért általában elég sokan betartják, főleg amióta Radar is van...szóval megyek 100-zal a legbelső sávban, erre a Decatlon magasságában utolért egy Skoda Octavia (ami ugye azért nem egy kisautó) oszt elkezd rám villogni!! :evil: A többi sávban is rendesen 100-zal mentek a többiek (ugye ez a közös szakaszon 4 sávos pálya!) úgy hogy előzni nem nagyon lehetett. Na oszt mondtam magamban, hogy most figyelj csávókám!!! :evil:
Szóval mikor odaértünk, ahol kettéválik M1-M7, mert ugye onnan már lehet menni 130-cal....hát elég rendesen "odaléptem neki"..... oszt sehol sem volt utánam!!! :twisted: Mondtam is félhangosan, hogy - baszki ezért villogtál?!- aztán az érdi lehajtónál a benzinkútnál, ahol sorban álltunk....na szóval ott ért utol. Két autóval mögöttem! :twisted: :wink:
Azt meg már el sem mondom, hogy mi volt, mikor befelé mentünk Adrihoz!!! :evil: De azt hiszem, hogy ma az összes őrült és agyament kint volt az uccán. Vagy legalábbis ott , ahol én közlekedtem! Na mindegy!
Azért remélem Memme, hogy rókakoma hamarosan elköltözik Tőled is!!! Puszikat átadom, ha hazaértek! :oops:

Cukipofa!

Orsit, hol és mikor és ki műti? Megértem Apát nálatok is, de ha muszáj, akkor muszáj. És Orsinak miért kell kivenni az orrmandiját? Írtad már valahol? Bocsi. lehet hogy lemaradtam, vagy csak nem olvastam vissza rendesen, de nem emlékszem! :oops:
Akkor majd mond, hogy mikor mentek pontosan és mennek Orsinak is a drukkok!!! :roll:

Veronix!

Én is Kengurutörzs! :lol: és hálózsákot én is csak ott veszek!!! Nagyon drága bolt, de olyan jó zsákokat sehol sem láttam még,mint ott. Meg azért néha nálunk is "becsúszik" :lol: :wink: onnan egy-két cucc Adrinak....meg most majd Jázminnak is biztos. Bár a kismamakuponfüzetből még a 2-öt fizet 3-at kap bodyt még nem vásároltam le. de majd most hétvégén!!! :lol:
Én Adrinak most veszek ott egy "egyben" farmerruhát! Tök jól néz ki!!! És végülis úgy is mingyá itt a szülinapja....szóval megérdemli a kis Hősöm!!! :oops: :wink:
És igen BMW-m van. És nem nekünk, hanem CSAK NEKEM!!! :lol: 8) (bár ezt nagyban Apának köszönhetem!!! :oops: ) Neki is (Böminek!) most április 26-án lesz a szülinapja, csak Ő már 11 éves lesz! 8)
És nem vagyok ám én udvariatlan a bekéreckedéssel, azért mert nekem ilyen autóm van!!! :wink: (bár már nem sokáig!! :cry: ) Szóval sötétszürkemetál 316i-t néha-néha beengedni, ha szépen kéri!! Okés?!?! :wink: 8)

Aproo!

A doki néni neve: Dr. Benedek Pálma Edina. (fiatal!) És nagyon kedvesrendesaranyosodafigyelő doktor néni!!!! Szóval tényleg le a kalappal előtte!!!
Örülök, hogy Levi jobban!!! Remélem most már így is marad!!!

Enikém!

Mondom én, hogy nagyon bejössz nekem......a szövegeiddel......is!!! :lol: 8)
Még hogy Te "depis" vagy rosszkedvű??? :wink:
Én is csatlakozom a melóhoz! :lol: Remélem még lehet! Sütésfőzést mindenképpen vállalok!!! :lol: De a plasztikával várok még egy kicsit! :wink: De a dzsugel is jöhet!!! :lol:

Renáta!

Köszi a képet!!! És csak nekem!!! Ez megható!!!!
:oops: :lol: :wink: A többi kép is szupi!!! És nem is volt béna a hajad!!!!
Főzéssütés: Adri nálam is szokott segíteni. Ő is föláll a kis fellépőkéjére..... hozza a zöldségeket, tojást (mikor mi kell a főzéshezsütéshez) kidobja a szemetet, segít sütit kikeverni stb. ,de azért amikor rotyog a gázon a kaja, azt azért nem engedem meg neki, hogy kavargassa. Majd ha kicsit nagyobb lesz. Na látod, ez meg az én "vesszőparipám"!! :oops:

Judy!

Hajrá kertépítés!!! :wink: Aztán, ha már meg van a végleges változat kérünk róla fotókat!!! Okés? :wink:
És egyébként milyen fényképezőgépet vettél?

Dorka-Dóri!

Képek nagyon szupik!!! :wink:
Dorka! Remélem megbocsájtod és Párod is, de mikor megláttam, hiretelen Hajas Laci mesterfodrász ugrott be róla! :oops: Én Őt jó pasinak tartom :wink: úgy hogy ha nem haragszol meg, a Te Párod is igen jó Pasi!!! 8) :wink:
És eredmények meg vannak már? Letykó lába hogy van?

Lillus-Aproo!

Én is orchideaőrült!!! :lol: Nálam a lépcsőfeljárónál vannak az üvegtéglafalnál. Sötétíteni nem kell nekik, mert ÉNY-i oldal viszont állandó fényt kapnak. Nekem viszont csak kettő van, viszont van vagy 35 virágunk!!! :shock: :lol:
Bogibaba azokkal a hatalmas kék szemekkel!!!! :wink: :lol:
No meg Levi is azzal a huncut mosolyával!!! :wink: :lol:

Heni!

Képeket én is kérhetnék a ruhákról amiket Szandi kinőtt? Hátha találok köztük olyat, ami kellen! Lehet róla szó? :oops:

Valentina!

De jó hogy jöttél!!! Viktor nagyon édi!! És mit dolgozik? :wink: Írhatnál egy pár sort, hogy mi van veletek!

Tenci-Judith?

Merre vagytok?!?!?! "Laposkúszásban" :lol: :wink: olvastok? Fiúk-Lányok jól vannak?
Judith! Képek? :wink:

Na jó, most már menek aludni, mert Adriék nem sokára hazaérnek! :roll:
Meg "Tejesemberkém" :wink: is biztos kel majd olyan 5-6 körül.

Este felé jövök még! Ha valakit most kihagytam bocsesz! Szóljatok rám és bepótolom! :wink:

És még egyszer köszi Mindenkinek a drukkot....Adri nevében is!!! :oops: 8)

Jó éjt Mindenkinek!!!.......Vagy inkább jó reggelt? Bár még korom sötét van, nem világosodik!!! :lol: 8) :wink: Úgy hogy maradok a jóéjtnél!

Na most már télleg lelövöm magam (Aproo után szabadon! :wink: ) és lelépek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Timi, jaj de jó jaj de jó!
Akkor ma már együtt.
Ne ijedj meg a horror-sztoritól, de tényleg pocsékul lehetett Adri altatás után. Az mindig gallyra vág mindenkit. Jöhet ott láz, hányás, remegés, szal minden.
Amikor Levit kihozták, azt hittem megzabálom szegénykét, felnőtt ágyon tolták ki a 60 cm-ével, teljesen elveszett azon az ágyon, hatalmas zöld műtőssapiban, ki sem látszott alóla és úgy remegett mint a nyárfalevél. Ez utóbbi megmaradt reggelig, ez is mellékhatás. Szóval tök normális, csak az ember szíve szakad meg, ha látja.

Reni, édes képek. Igen, kinek mit jelent a terhesség.... :wink:
Köszi a tippet, utánalesek.

Lilluska, nem is írtam, pedig akartam, kicsi lányod elképesztően szép, már olyan kifejezően tud nézni! :lol:

Brigi, igen, micsoda megfigyelés Timi részéről. Kérünk Petya-képet!

Eni, Jasza-Bene képet is dobhatnál ám!

Ne, meg persze, aki régen tett már fel képet, mindenki, inkább nem is próbálom felsorolni.... :oops:

Heni, Benedek?

Tenci, mizu?

Orsi, Levi eléggé takonykóros még, így is jöjjünk? (ha még olvasod) semmi nagy gáz, csak tüszi, meg ritkán pici köhögés....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Timi, vártam a beszámolót Adriról. Örülök, hogy "jól" alakult minden. Te pedig klassz vagy, hogy bevitted Jázmint, így kicsit együtt lehettetek. Ketten voltak egy szobában, két apuval?! Sztem a körülményekhez képest ez szerencsésen is alakult... Zsónak igaza van, ne ijedj meg Apa beszámolójától utólag sem. Én is többször ébredtem már altatásból, legutóbb 19 évesen. Jujjjj. Igen, minden, amit Zsófi is említett, plusz még félre is beszéltem, állandóan Dezsőt akartam. Basszus, volt kb 25 éves az a doki, aki műtött, ő volt Dezső. Marhaciki. Nem részletezem, de a hozzámegyektől kezdve volt minden.

Zsó, igyekszem. Jankaszáva feje kerekedik, édespofa. 3700g volt tegnapelőtt. :roll:
vbea

Mandulákra visszatérve, nekünk is mondta fül-orr-gégész néni krupp utáni utókezelések alkalmával. Bencinek is "nagy" garatmandulái vannak, lehet még veszélyes. De mondták többször, hogy megvárjuk, hogyan alakul 3 éves koráig...
vbea

Timi!
örülök, hogy minden rendben és hogy a kis HŐSNŐ ilyen ügyi volt!!! Este helyettünk is öllegesd meg majd otthon!!! további gyógypuszik postázva!!! :)
vezetés-bömi: ugye tudod, hogy (szegény) bömit csak képletesen írtam!!! :D Azt akartam írni, hogy nagy kocsisok!!! :lol: Én is nagy kocsis vagyok különben!!! Ford Galaxy-s :D Zsófi érkezése előtt kaptam, mert a 3 gyerekülés nem fért volna el a Fiestámban. Viszont mostantól a sötétszürkemetál 316i-ket különös tetkintettel beengedem majd!!! :lol: :lol: :lol:

valamit még tutira írni akartam, de kiesett a szita agyamból :oops: :oops: :oops:

Ja! egy fontos még eszembe jutott:

Reni!
cicifogós kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
WOW!!!!
nagyon gyúr Jankusz!!! Csak így tovább!!!! ügyi kis csaj!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Csak gyorsan, mindkét gyerek beteg :cry: :cry:

Heni!
írtam egy privit és csúcs a konyhád és a tavaszi dísz! Nagyon irigy vagyok, de nem az utálatos értelemben! Olyan, mintha egy katalógusból lenne egy kép.

Kriszta!
Petya állás :shock: Bugyi megerősítve felkötve? :lol: :lol: Pankáról rég volt kép!

Aproo!
Én csak ámulok bámulok! Milyen gyönyörűséges kisfiad van! Aztaaa! Meggyömöszölném, pedig nem szoktam ilyesmit mondani!

timi!
Örülök, hogy Adri jobban, kis anyatigris rohant be a kórházba! :D Megértem teljesen, én is rohantam volna! A hülyékkel meg nem kell foglalkozni, azt mondta a férjem, hogy tegnap tényleg az összes hülye kint volt az útakon :roll:

Snoopy!
Örülök, hogy végre eszik Kolos!

Dorka!
Néztem a blogot, tök jó volt! Aquaworldbe én is szeretnék majd menni, ha meggyógyulnak meg jó idő lesz. Ráadásul nekünk innen az egy köpés :lol:

Szóval mindkét gyerköc beteg, mirci szörcsög, martin nagyon csúnyán köhög, Eni nem csuklottál éjszaka annyit gondoltam rád, féltem, hogy krupp lesz, de nem fajult el, viszont másfél órán keresztül köhögött, próbált aludni, de nem ment. Sajnáltam szegényt. Azt sem tudom mit csináljak, hogy javuljon, mert a dokink szabin van, aki van az meg nem a szakértelméről híres :x Szívom az orrukat, bekenem majd myrtillt baby luuf-fal, martinnak főztem kamilla teát, de mit tehetnék még? Ilyen száraz krupp szerű köhögés nél lehet köptetőt vagy mit csináljak, hogy jó legyen? Tavaly spiropetn szirupot kapott ilyenkor, nem tudom, nem tudom még soha nem voltam ilyen tanácstalan.

Még akartam valamit, de persze minden kimegy a fejemből ilyenkor

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Orsi,
végül is nem volt gond tegnap, jól aludtunk így is... (szerencsére Bogi is jó alvó, mint mi :D Meg jó evő is.. :roll: :lol: ) Felvakartam este háromnegyed 9-kor, alig hagyta magát, kicsit tévéztünk, fürcsi, kaja, aztán már 10-kor dörgölte a szemét, nyomtunk együtt egy Rubintrékát (ő is rázta magát az ágyba kapaszkodva és vigyorgott), és f11-kor lefektettem. Reggel 8körül ébredt, de a reggel apjuké, én olyankor lazítok 8)

Steffi,
babáknak jobbulást, puszik!

Eni,
gratula a 3700-hoz, az már kisszumós kategória! :lol:

Aproo,
valahová lementettem az árakat, elő tudom keresni, de fejből nem tudom. Azért tűnik nekem jó árnak, mert két pici albumért (anyumnak-anyóséknak aji szokott lenni, mindig, ha megyünk) szoktam 1800 körül fizetni asszem. Az tehát 2x24 kép, nekem megéri. De lehet, hogy nem jól emlékszem..
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:36-kor.
Vendég

Tigrincs,
jó hírek! Szuper, hogy egyáltalán volt étvágya és tudott nyelni, emlékszem, mikor nekem 6 évesen kivették (pedig nekem csak a torokmandulát vették ki), irtóra fájt utána.. :cry: És nem is kaptam fagyit, pedig előtte az ismerősök mind azzal szédítettek, hogy majd bármennyit ehetek, sőt, kötelező lesz! :lol: :roll:
Vendég

Sziasztok,

Tigrincs: Adri hősnőnek sok puszi és mielőbbi gyógyulást, ami otthon biztosan hamar megy!!!

Steffi: gyógypuszik Nektek is!!!!

Meg persze minden Betegeskedőnek!!!

Borsika: utólag is Boldog Névnapot tegnapról!! :wink: nem tudtam, hogy van igazából is ilyen név...

Eni: gratula Jankaszávához, nagyon szépen kerekedik!

Rólunk: Donát fejjel felfelé :( méreteket nem tudok... ctg-n minden rendben. Tünde nagyon halad a pelus nélküliség felé, többedik reggelre száraz pelussal ébred és pisi felkiáltással... meg olyan 7-8x pisil wc-be, bilibe naponta, szóval alig van valami a pelusban. Lehet el kellene mennem bugyit venni... Remélem ma nem fog esni, mert tegnap mire kiértünk mindig esett, és 3 alkalom után feladtam...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dori,
köszi, én is tegnap vettem észre!! :lol:
Vendég

És gratula Tündének, asszem eljött eljött nálatok is a hercegnős-pónis-egyéb figurás-bugyi korszak! Irigy-irigy.. Én is szeretném, ha Bogi már rázná a kis popóját a strandon.. :D
Donátot pedig böködjed fenéken! :!:
Vendég

Dori,
Én nem értek hozzá, de Tünde még csak másfél éves múlt, ez manapság nagyon korainak számít, nem? Most fogom csak fel! Még nagyobb gratula!! :D :D

Veronikusz,
egyre csak az a kis rózsaszín-fodros fürdőbugyi jár az eszemben, amit a CandA-ban néztünk.. :roll: :D
Vendég

zsó, csak most olvasom , gyrtek nyugodtan!!
snooopy

Bogi épp a mérleget csépeli a távirányítóval... :lol: Így már legalább nem fog feldühíteni sem a tv műsor, sem a súlyom..
Megyek!
Vendég

Köszike. Tényleg kerekedik a kispuncis. Főleg a feje. Meg ragyás is, de az az ospamox nevű vacaktól. Sajna.

Csinálok ma képeket, de már megvárom fodrászEdit... :wink:

Steffike, nem jó hírek. Benedek amint elkezd köhögni, mucopront. De a lándzsás útifű is jó, ahogy Lilluska írta. A lényeg (pl kruppnál, de nyugiii), hogy felszakadjon, elkezdjen hurutosan köhögni. Kórházban pl az a feltétele a hazamenetelnek. Tudod, mennyire drukk mindenkinek, hogy ezt elkerülje. Nem hinném, hogy baj lenne. Kruppnál kifejezetten "húz" a gyerek, sokszor köhögni sem kell hozzá, szimplán így veszi a levegőt. Többször írtam már, hogy kutyaugatáshoz hasonlítják, ugyanakkor az angol szakirodalom fókaugatásként emlegeti, és ez utóbbi sztem sokkal találóbb.

Dori, Donát döntése, tudod... Barátnőm gyermeke 39. héten fordult irányba, még bármi, akkoris. Tünde csúcs, egyszerűen szuper.
vbea

Jóreggelt, sziasztok,

na végre lett volna egy jó éjszakánk, ha anya nem felejti odarakni az ágy és a fal közé (kb 20cm) a fotel nagy párnáit, így K nem esett volna le az ágyról hajnali 1kor. :cry: látszik h szétszórt vagyok, apa sem tegnap este, h ellenőrizze. szerencsére nem lett nagy baja mert lábbal előre esett/gurul és gugolt a 20 centis résben...amúgy vicces volt. így visszagondolva. de mikor hallok egy kis nyafit, odafordulok és K nincs mellettem...hirtelen nagyon megijetdem, erre látok egy kis buksit a résben... aludt a drága, cumizta az ujját.

Reni, mintha én páromat látnám, ez a kép tök olyan! neki is a nagy cicik tetszettek a legjobban. :lol:
aranyos a főzős kép!

Tigrincs, de jó, h Adri jól. és micsoda nőci vagy Te! :lol:

Steffi, jaj nálatok is betegség van!! sajnálom, de remélem mihamarabb rendbejöttök! gyógypuszik!!!!

Dóri, örülök h minden rendben!

bocsi, mennem kell...
snooopy

Borsika!
igen! én is gondoltam rá azóta :lol: arra a kis kockásra, amire azt mondtuk, hogy nincs gumi a combiknál 8) + láttunk ott egy fekete strech (lényeges szempont!! :lol: ) szövetnadrágot! :D Az is jó lenne lekem! :D
Ja! az önkormányzat alagsorából másztam fel a II.-ra a babakocsival. Hagyatéki idézésre mentem. :oops:
torna: mond! te minden nap tornázol???? :shock: :shock: :shock: ne máááááá!!! :oops: :oops: :oops: jut eszembe! ezt a csodabogyót nem szedi valaki? mi is a neve? RFF??? :roll: kíváncsi lennék, hogy az életben is ilyen jó-e!!!! :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok
tegnap meghalt apukam :(
majd jovok

banana

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?