Sziasztok,
Először is Móni, hatalmas gratula!
Vigyázz magatokra és várjuk a további híreket is!
Úgy látom, írnom kell egy tartalmasat, mert nagyon pörög a topik és borzasztóan le fogok maradni.
A munkát most félre tolom egy kicsit, vagy legalábbis kijövök egy beszélőre a börtönéből (hogy Andy hozzászólására reagáljak)
Jó, hogy, ilyen sokan vagyunk és különösen jó hallani, hogy vannak zugolvasóink (szia Loislane
) és erőt is adunk nekik.
Tinkyb, üdvözlet itt köztünk, remélem, hamarosan te is elérsz a célba. Szerintem itt nyugodtan leírhatsz bármit, ami a szívedet nyomja, nem fogjuk unni. Sőt…
Hihetetlen, milyen türelmes lány vagy te! Én már 1 év után rohantam a dokihoz, hogy baj van.
A műtét időpontja hamarosan elérkezik, és hipp-hopp, túl leszel rajta, aztán majd csak azon kapod magad, hogy már a szurikat nyomjátok a lombikhoz és hirtelen a műtőben találod magad a kis pöttyökkel a pocidban.
Csak pozitívan! A tapasztalat az, hogy a műtétek után sikeresek a lombikok. A műtét utáni törődés meg egy élmény. Néha azon gondolkodom, hogy befekszek csak úgy kicsit, hogy úgy foglalkozzanak velem, mint a műtét után.
Nagyon jól esett. Soha nem fogom elfelejteni azt a törődést. Főleg Ibolyának, de mindenkinek nagyon hálás vagyok!
Jólányka, köszönöm, hogy gondolsz rám, borzasztóan jól esik. Nem adtuk fel, próbálkozunk!
Mindent meg fogok tenni azért, hogy kisbabáink legyenek, főleg most, hogy látom a tesóméknál Marcit. Tünemény! Sokszor gondolok rád én is, és szorítok. Jelentkezz, ha bármit elmondanál! Itt vagyunk!
Fáncsi, szuper a vonalzód és Kisfáncsi (nagy K-val
). Tényleg, te hogy lettél Fáncsi? Van valami története? Nemsokára eljön a te napod: a péntek 13!
Hugi, úgy izgulok érted.
Pénteken már leszívás. Ma megy a tüszőrepi, ugye? Jól vagy továbbra is?
Noki, háát én már nem hittem a szememnek…most meg kislány újra.
Biztos, ami tuti, azért inkább uniszex cuccokat vegyetek!
Hatalmas gratula a szép kislánykátokhoz!
Papának üzenem, hogy majd 17 év múlva is így örüljön, amikor a pasikat kergeti el a lányka mellől.
Andy, szorítok, hogy elérjétek holnap a vonatot és minél hamarabb jöhess hozzánk a jó hírekkel.
Tök jó olvasni, hogy ennyire pozitív és vidám vagy!
Eni, hajrá! Mennek a drukkok, hogy szép nagy petikéket növessz.
Kockáspléd, minden rendben? Jól vagytok?
Ági, köszi a pozitív hozzászólásokat és, hogy megosztod velünk a tapasztalataidat!
Mi jól vagyunk. Sokat Marcizok és nagyon szeretem őt, asszem, ő is csipáz engem. Legalábbis jól elvan a kezemben.
Nagyon remélem, hogy senkinek nem okozok fájdalmat a képekkel, de egyszerűen ezeket fel kell tennem róla, olyan aranyos.
Szép éjszakát Lányok!