Egy esti beköszönés
Nagyon zsúfolt programunk volt a hétvégén, de én ezt szeretem
Kata, én azért előnyben voltam veled szemben
Én már sok képet láttam rólatok itt, így nem volt nehéz Bencét megismerni, utána pedig már könnyen beazonosítottalak téged is Marcival. De először csak azt néztem hogy milyen jól nevelt kisfiú van ott a mozgólépcsőnél, akinek az anyukája csak egyszer szólt hogy jöjjön el onnan, és már futott is vissza
Marci pedig annnnyira édes!!!! Ilyenkor elfog a pici baba iránti vágy...
Hú, kocsibejáró ügyben kezet foghatunk
Illetve nekünk a ház előtti hosszú rész az amivel kezdenünk kell valamit, mert ilyenkor tiszta sár minden
De mi olyan apró kis fehér kavicsot szeretnénk elteríteni rajta, mert betonozni szerintem horror drága lenne...
Milyen adatokat küldjek a táblához?
Évi, klassz tortája volt Csonginak, megenném én is
Milyen volt egyébként? A gyertya is klassz, én már láttam ilyet, olyan szép mikor kinyílik
Lizocska, én is nemrég jöttem, de már rég olvasok
A másikat is, de 2helyre már tuti nem lenne időm írni
Hát azért nektek se semmi, ilyen rövid idő alatt már a 3.gyereknél tartotok!! Ennyit is szerettetek volna vagy még lesz 4.is?
Olga, voltatok végül a légváras bulin? Mi szombaton nem jutottunk el, helyette volt a Csiribiri, de ma Tiszaföldváron ugyanez volt, oda mentünk el. Nagyon élvezték a gyerekek, még Jázmin is végigtombolt 2órát
Dorka, ha a héten jobb idők lesznek, szerintem megyünk a városba sétálni
Pénteken is voltunk a Tiszaparton, Jázminnak nagyon bejött a naaaagy víz
Mi olyan 9 és fél 10körül szoktunk beérni, nem tudom ti olyankor merre jártok...
Bölcsis ebéd bejött Szabinak?! Én nemtom Jázmin megenné-e a spenótot, salátafőzeléket és a répafőzeléket. Itthon ilyen nincs