Új privát üzeneted érkezett!

Évi! Arnyosak a gyerkőcök! Olyan fura hogy Csongi is már 8 éves!

Képzeljétek! Apjuk elvitte a fiúkat magával anyósomékhoz... Nem"tom ez most vmiféle Nőnapi ajándéknak szánta vagy mi...? de már most hiányzik a zsivaj. :? Dávid pedig még egy fél napot se töltött nélkülem, nem még egy egészet... Ha nem azzal jön, hogy biztos nem merem rábízni a fiúkat, akkor valszeg én is velük lennék. Ez az átka, ha vki már nagyon jól ismeri a másikat! :twisted:

Ja igen! Én találkoztam Bettivel a DM-ben! :D

Betti! Ed tényleg nem ismert meg... megzavarta, hogy nem a kórházban dolgozol. Tipikus féri...

Na és még 1 hír... Novemberben újra bővül a családunk! :D Bátyámék babát várnak! 8)

Most pedig próbálom átvászelni egyedüllétemben ezt a napot... :?

Pusz!
szilbee

Hali!

Olga: Köszi!

Szami: Hát tényleg az is valami, hogy megvan a gubanc. Van mit kezelni.

Évi: Hűűűű...ilyen tortát még nem is láttam. :P Egércsalád??

Szilvi: Enjoy the silence..... DM után szabadon. Fog ez még hiányozni...
:wink: Tesódéknak gratula!
jaimee1

Erika! :)

Kép
szilbee

Egy jó kiadós ebéd után egy kis pihi...

Lizocska: üdv. itt! Jó gyorsan jönnek nálatok a gyerekek! :roll: :wink:

Vera: én csak néztem a gyerkőceiteket... és ámultam, milyen szépek... az meg sem fordult a fejemben, hogy "ismerjük" is egymást... :oops: Még azután sem, hogy valamikor a műsor alatt rám mosolyogva köszöntél... :oops: No de legközelebb már nem vétem el, az tuti :lol:

Ki mit csinál ebben a hála égnek nem esős hétvégén?

Bbj: sima betonozásos lenne a bejárónk, de lefújtam, mert áll a víz pont ott és még mondja az esőt ... sajnos... marad április (ekkor ér rá a kőműves legközelebb)

Évi: Isten éltesse Csongit! Jó nagy fiú már :shock: (én is szeretem a tortát...is :lol: ) Farsang mikor lesz? Fénykép lesz?

Jaimee: Boldog évfordulót Nektek!

Képzeljétek, Olga hívta fel a figyelmem arra, hogy Marcit be sem írtam a tábliba... :oops:

Vera: Titeket ne írjalak be? Mail cím?

Szamóca: úúú, nem valami jó hír, de ja, legalább tudjátok. Ha kész a lakás díszítés, majd tegyél fel képet róla!

Betti: Szegény anyukád... mik történnek :shock: :roll:

Szilbee: és mit csinálsz a ritka nagy terjedelmű szabadságodban? Házimunka vagy passzív pihenés? :lol: Gratula Tesódéknak!

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Szami!
a múltkor nem írtam, igen nekem Jázmin nagyobbnak tűnik. vagy lehet csak úgy esett a fénykép! bár ha 86-osakat hord, akkor lehet akár 90 centi is, ha azt veszem Gréti 95, akkor tényleg nagy.

Majd mesélj mit modanaka dokik, mi Csabánál a teendő!

Miylen 2 versenyre készültök Mátéval?

Mit csináltatok tavaszvárás címén? én is be akarok menni kedvenc virágosomhoz, hyog csináljon nekem tavaszi élő asztaldíszt. dobhatsz ötletet

Jaimee!
Boldog évfordulót!

Dorka!
ja neked sem írtam a pólyazsákot... hát tényleg fura, de jót röhögtem! de én nem valószínű, hogy mennék oda többet :wink:

Szilbee!
és mit csináltál? vagy már otthon vannak a fiúk, és akad dolgod ezer? Tesódéknak gratu! Első, vagy hanyadik bébi?

Kata!
hát pedig lehet pont most lett volna jó rá az idő, a természet megoldotta volna a locsolást. :lol:

Évi!
nagyon jó az a torta, és az a gyertya ehető? nagyon fajin! Csongi kész nagyfiú! mit kapott?

velünk semmi különös, ma körbeszaladtuk a mamákat, dédiket. én csütörtök óta mint a rühes kutya vakarózok, de valami iszonyat pöttyöm nincs. allergiát valószínűsítek, de majd holnap megmondják, mi. Misi az új szőnyegre tippel...

Lizocska!
gratu a harmadikhoz, és üdv újra itt.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ááá nem tudtam én ma se a seggemen ülni... Takarítottam... A szokásos délelőtt körbe takaríntom a lakást dolog. Na meg vasaltam... Aztán próbáltam lazítani, ami persze nem ment. Próbáltam tv-zni, olvasni... Kell 2-3 nap mire át áll az ember agya a lassúbb tempóra. De azért jó volt. Csak fura, hogy letehetem a kisasztalra is a poharat tele teával és nincs aki kiborítsa... Na meg hogy nem kell az asztal közepére tennem a kést, nehogy vmelyik gyerek elérje... Sz"al vannak ilyen fura dolgok, amire így ráészméltem... Hja! És volt időm ilyen hülyeségeken gondolkozni, na meg egyáltalán Gondolkozni! Húú de fura érzés. :lol: Még angoloztam is egy hangyabokányit... :shock: Most pedig várom hogy véééégre hazaérjenek!

Judit! Első gyerek lesz tesóméknál.
szilbee

Egy esti beköszönés :)

Nagyon zsúfolt programunk volt a hétvégén, de én ezt szeretem :)

Kata
, én azért előnyben voltam veled szemben ;)
Én már sok képet láttam rólatok itt, így nem volt nehéz Bencét megismerni, utána pedig már könnyen beazonosítottalak téged is Marcival. De először csak azt néztem hogy milyen jól nevelt kisfiú van ott a mozgólépcsőnél, akinek az anyukája csak egyszer szólt hogy jöjjön el onnan, és már futott is vissza :wink:
Marci pedig annnnyira édes!!!! Ilyenkor elfog a pici baba iránti vágy...

Hú, kocsibejáró ügyben kezet foghatunk :? Illetve nekünk a ház előtti hosszú rész az amivel kezdenünk kell valamit, mert ilyenkor tiszta sár minden :( De mi olyan apró kis fehér kavicsot szeretnénk elteríteni rajta, mert betonozni szerintem horror drága lenne...

Milyen adatokat küldjek a táblához?

Évi
, klassz tortája volt Csonginak, megenném én is ;) Milyen volt egyébként? A gyertya is klassz, én már láttam ilyet, olyan szép mikor kinyílik :)

Lizocska, én is nemrég jöttem, de már rég olvasok ;) A másikat is, de 2helyre már tuti nem lenne időm írni :( Hát azért nektek se semmi, ilyen rövid idő alatt már a 3.gyereknél tartotok!! Ennyit is szerettetek volna vagy még lesz 4.is? ;)

Olga
, voltatok végül a légváras bulin? Mi szombaton nem jutottunk el, helyette volt a Csiribiri, de ma Tiszaföldváron ugyanez volt, oda mentünk el. Nagyon élvezték a gyerekek, még Jázmin is végigtombolt 2órát :shock:

Dorka
, ha a héten jobb idők lesznek, szerintem megyünk a városba sétálni ;) Pénteken is voltunk a Tiszaparton, Jázminnak nagyon bejött a naaaagy víz :)
Mi olyan 9 és fél 10körül szoktunk beérni, nem tudom ti olyankor merre jártok...
Bölcsis ebéd bejött Szabinak?! Én nemtom Jázmin megenné-e a spenótot, salátafőzeléket és a répafőzeléket. Itthon ilyen nincs :D

KépKép Kép
76vera

sziasztok

vera: Úgy gondoljuk háromnál már megállunk. Így is elég nehezen viselem ezt a harmadik terhességet, sokat kell feküdnöm, mert már jó ideje fájdogál a hasam. No és persze szedhetek egy marék vitamint. Így semmiképp sem mernék a negyedikre vállalkozni, bár már az eredeti tervben is az volt,hogy háromnál már megállunk.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

A tortát a barátnőm vette a Corába, lúdláb volt. A gyertya is onnan való, amikor meggyújtod akkor kinyílik (elvileg zenélt is volna, de valami kis drótot kihúztak, vissza meg már nem ment).
Egyébként mindhárom gyerek szülinapját ünnepeltük :wink:

Kata, a farsang szombaton lesz. Elmentünk a jelmezkölcsönzőbe, végül csak nekem sikerült választanom (siettem, mert munkaidőben voltam). Carmen leszek, csini fekete-piros ruci, piros hosszú kesztyűvel és a hajamban virággal :lol: Úgyhogy Csongi megnyugodhat nem leszek hastáncosnő, így nem lesz ki a hasam :lol:
Ja és persze lesz kép.... :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Én is megvagyok, csak a gépünk rosszalkodik mostanában, frissíteni, újra telepíteni kellene.
Ma voltunk az Sztk-ban a férjemmel a sebészeten az epekő műtét miatt, és akit választottunk dokik csak majd valamikor június körül bírja megoperálni.Reméljük nem lesz gond addig, de diéta és szükség esetén gyógyszerek.
Tegnap Kecskeméten voltam Kristóffal színházban, a darab nem volt valami érdekfeszítő.Még megyünk majd ebben a hónapban, de akkor majd családilag és a Padlás című darabot tekintjük meg.
Szami! Gratulálok Máténak a felvételihez, a lányok nagyon szépek.
Szilbee! Ha véletlenül én is magam vagyok otthon, én sem igazán találom a helyem. Nem szeretem a túl nagy csendet.
Betti! Őrangyala van anyukádnak, hogy nem történt semmi baja.
Ja és december elseje óta diétázom és már 10kg-ot sikerült leadnom.Jelenleg 75 kiló vagyok, de szeretnék 70 lenni. Kitartás kell, de az sok.
hát röviden ennyi rólam-rólunk.

Kép
Kép
bmárti75

Márti, gratula a fogyáshoz, nagyon ügyes vagy!

Évi, én még nem láttam ilyen gyertyát, de nagyon klassz!

Vera, és mi volt az a sok program, mesélj!

Üdv, Lizocska!

Judit, lányok hogy vannak? Hétvégére lesznek kész a virágkompozícióim, amiket kitaláltam, majd a szombati bulizás után hozok róla képeket.

Dorka, Csabával szerdán megyünk mindketten laborba, vér-és vizelet vizsgálatra, s utána, ha ennek az eredménye megvan, akkor kérhet újra időpontot a doktornőhöz, s utána derül ki, mit is takar pontosan ez az MRI lelet, s mik a teendők. Nem olyan egyszerű ez... :?

Mi vasárnap elmentünk Gyöngyösön a Mátra múzeumba, de nekem csalódást okozott. A régi kiállítás kb 1/3-át mutatják most be, s pont a (szerintem) legérdekesebb részek maradtak ki (régen volt madárhang gyűjtemény, hatalmas tojásgyűjtemény). Viszont figyelem! Minden hónap második vasárnapján 2 18 év alatti gyerek + 2 szülő ingyen mehet be!

Mindenki olyan csendes... Vagy csak kint vagytok? Nálunk olyan ronda szél fújt, délután meg az eső is esett :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Kép

Boldog szülinapot Csongi!!!

Remélem mindenki jól van. Valahogy olyan gyorsan telnek a napok, alig van időm géphez ülni. Onnan jöttem rá, hogy nemsokára március 15, hogy Maja egyfolytában a Petőfi Sándor gatyába táncol kezdetű fantasztikus rigmust skandálja. Fogékony a gyerek a hülyeségre... :)

Üdv Lizocska. Rakj egy képet magadról, lehet terhesgondozáson találkoztunk, csak olyan pici az avatar képed, hogy nem látom jól.

Ja a legfontosabbat el is felejtem. Kééépzeljétek el, Nóri mondja, hogy anya. Néha agya, de ezen sem sértődök meg. Meg röhög velünk. A poént nem érti, de ő akar a leghangosabban nevetni. Cukorfalat.

Ha van kedvetek olvasni, a Luxe girl-t olvassátok el. Igazi csajos történet. Nem túl nehéz olvasmány, de én alig bírtam lerakni. Lehet ezért nem volt időm intenetezni. :lol:

Mindenkinek puszi! Ha van időtök gyertek, rakjatok sok képet!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok

Csak egy képet dobok, nem tudom mi van, de két napja marha rossz kedvem van. Különösebb ok nélkül. :shock: :shock:

Így kunyizik Réka cicit. Nagggggyon komoly.

Kép :)
jaimee1

Erika: ennek képtelenség ellenállni! :D

Andi

Kép
Kép
andii

Jaimee, de drágaaaaaaa :):):) Annyira szép Réka!!!

Andi,
nektek pedig gratula az anyához :) Édes lehet Nóri ahogy mondja :)

Évi, Csonginak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Szami, a sok program Csiribiri gyerekelőadás volt a plázában, délután a szolnoki csatát néztük meg Bencével kettesben és vasárnap pedig a légvárvilágon voltunk, valamint a nagymamimnál :) Ennyi, de nekünk ez extra soknak számít :D jól el is fáradtunk :D

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Csonginak nagyon boldog szülinapot!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee! nagyon édes! és az a hajszín továbbra is extra!

na nagy nehezen eljutottam odáig, hyog szkenneljek, hol máshol, mint dologidőben :twisted: de akkor az eredmény egy része:
Kép tavaly május
Kép
Kép augusztus
Kép
Kép
Kép most január
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Csongi!

Nagyon boldog születésnapot!!! 8)

Kép
szilbee

Márti!
grat a fogyáshoz, asszem, én is ismét erőt veszek magamon...

és ki lesz végül a doki?

Andi!
Gratula Nórinak!

Jaja, én sem tudom hoyg hanyadika van, már napok óta készülök ebédet fizetni... de még mindig nem kérték, de kokárdás ember már engem si megzavart!

Évi!
na akkor most már azt áruld e, hyog honnan van a gyertya! még nem si hallottam ilyet!

Szami!
na akkor én beelőztelek benneteket, mert én ma adtam vért, és pisit. a bőrgyógyász mivel más magyarázatot nem tudott adni arra, hogy mi bajom, kitalálta, lehet cukros vagyok. na anyáék gyorsan kihozták a mérőjüket, és kaja után volt 7,2. sztem az még bőven benne van.. de majd holnap kiderül.

akik odavoltak kirándulni, miegyéb, dobjanak már képeket! olvasni beszoktam,de írni... így látszik, hyog egy fél nap kiesés, és máris híjja(na én ezt nem tudom hogy kell írni) van valaminek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2009.03.10 14:32-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, nagyon szépek a lánykáid! és mennyire hasonlítanak :shock: De érdekes hogy nekem úgy tűnik hogy Gréti inkább rád hasonlít, Leti meg az apukájára, de közen egymásra is nagyon!

Hát ez a viszketés-cukrosság nem hangzik túl jól :( és most engem jól meg is ijesztettél mert vagy 2-3hete nekem is ez a bajom, de már síkideg vagyok miatta. Nekem nem folyamatos, hanem csak vannak ilyen napok. Mondjuk én új mosószert, új öblítőt és új tusfürdőt is használok :roll:

KépKép Kép
76vera

Akkor én teszek képet Judit :)

légvárasak:

Kép
Kép
Kép
Kép

és egy bónusz :)
Kép

KépKép Kép
76vera

Vera!
nem hiszem, hyog cukros lennél Te sem, pláne, ha ennyi mindenben beújítottál! :lol:

nagyon jók a képek, sé Bence milyen bátor! Grétinek akkor jött meg a kedve a falmászáshoz, amikor szóltak, hogy záróra jellemző...

Jázi minden este így mossa a fogát? tündér!

Kata!
Na a mi leandereink kint figyelnek most már, úgy néz ki, nagy kár nem esett bennük a téli teleltetésben. Te kiraktad már?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vicának fent van a szüléstörténete az otthonszülönk utolsó oldalán! nagyon jó!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm Csongi nevében a köszöntéseket, délután meg fogom neki mutatni!
Hm, 8 éve ilyenkor már vajúdtam :wink:

Juditom, nem írtam? A torta és a gyertya is a Corából volt! Egyébként még én sem láttam sosem ilyet!

Nagyon jók a képek, szerintem a lányok iszonyatosan hasonlítanak egymásra!

Vera, nem mondod, hogy Bence fel mert mászni arra a NAGY falra :shock: Nem semmi kiskrapek!!!

Képekről jut eszembe, válogattam Csongiról kiskori képeket, igyekszem behozni és beszkennelni...

Évi és
Kép
csongianya

Évi! tényleg írtad! bocsi, nekem csak a torta maradt meg, hogy a barátosnéd vette.. na keltem Letit, elég a renyheségből, húzunk Grétiért az oviba....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Csongi! Nagyon boldog 8. születésnapot kívánok!

Bocsi lányok, nincs időm olvasni... talán este...

Kata! Újra vészhelyzetem van! Írok pü-t! Köszi!

Olga

Kép
juhaszolga

Visszaolvastam! Ügyesek vagytok, sok képet raktatok!

Hát a gyerkőcöktől én is el vagyok ajúlva! Ilyenkor úgy eszembe jut, hogy de jó lenne egy kislány még!

Erről jut eszembe: több mint 5 hete már, hogy várom a rákszűrésem eredményét. :shock: Pedig múlthéten már ráküldtem egy sms-t a dokira. Na majdcsak...

Szilbee! A nagy hírnél már húzódott a szám mosolyra, aztán olvasom, hogy bátyádéknál... Nekik is minden jót kívánok! :D

Vera! Képzeld! Nem jutottunk el légvárba! Nekem annyira a vasárnap volt a kisagyamba, hogy nagyon. Kerestem a számodat a tábliban, hogy megkérdezem nem emlékszel-e, hogy 10kor vagy 11kor kezdődik vasárnap délelőtt az első turnus. Aztán Katát zargattam (mert Ő mindent tud!), és Ő persze tudta, hogy szombaton voltak itt az ugrálóvárasak... :cry: Sajna ilyen szőke vagyok néha. :roll:

Más hirtelen nem ugrik be... ja, Niki! Olyan cukorfalat vagy, köszönöm a sparos pontokat, de elsején lejárt a beváltás! :D Azért nem baj, hátha kell még egyszer ilyen pirosakat gyűjteni!

Olga

Kép
juhaszolga

Judit! Jajj nagyot nőttek a csajok! Olyan nagylányosak már! A szépségüket nem ecsetelem, mert az evidens! :lol: Leti tiszta anya-klón. Nagyon hasonlít rád.

Olga! :lol: :lol:

Miért akartok belémbeszélni egy harmadikat?? Lassan jelentkezhetem fogigátlóért a dokihoz... Bár még életemben nem szedtem. :roll:
szilbee

Vera! Nagyon aranyos Jázmin! :lol: :lol:
szilbee

Gyerekeim 3/4 8óta alszanak :shock: Ma este egyedül vagyunk és ilyenkor valahogy gyorsabban haladok :D Ovi után voltunk a buszpályás játszóházban, jól el is fáradtak ;)

Judit, és akkor Gréti nem is mászott fel?
Bence azóta is emlegeti :) Nagyon büszke magára :wink: Mondjuk én is, mert ő nagyon félős gyerek volt eddig. De egy fél éve kezd kinyílni szerencsére. Simán otthagyott engem a tömegben és mindenre felment, bemászott.

Állítólag a császáros babák nem szeretik az alagutat, csöveket... Na, eddig Bence pl. a mekis csúszdán se mert lecsúszni mert zárt, de most volt egy kukac itt a légváron és abba is belement pedig úgy kellett beküzdeniük magukat a szűk nyíláson. Úgyhogy fejlődik ;)

Judit, te mikor tetted ki a leandert? Nálatok nem esett ma reggelre a hó?

Évi
, és pontosan mikor született Csongi? Volt ma otthon is ünneplés vagy már hétvégén megtettétek? Mi volt az ajándék? ;)

Olga, sajnálom hogy elfelejtetted a légvárat, de bizti lesz még ilyen ;) Jöhettetek volna vasárnap Tiszaföldvárra is, mi is oda mentünk át végül.
A táblában még nem vagyok benne, de majd átküldöm Katának az adatokat. Mit is kell? ;)

Ki a te dokid hogy így lehet neki smsezni? Én kb. 3hónapja várom a rákszűrésem eredményét :D Még karácsony előtt voltam és az az igazság hogy elfelejtettem telefonálni utána :( De gondolom ha baj lenne, csak értesítettek volna, nem? :roll: Bár azt nem tudom hogy M.doki egyáltalán tudja-e bármi adatomat (lakcím, telefonszám)?

Szilbee, köszi neked is :)

KépKép Kép
76vera

Vera!
nem, nem mászott.. majd legközelebb hátha hamarabb megjön a bátorsága

abba a kígyóba sem mert, illetve bement, aztán ki is curükkolt.

de esett, a múlt héten rakta ki Misi őket, és -5 ig fagyállóak, meg nem a földön vannak, hanem a teraszon, ők szolgálják a kerítést.

Szilbee!
még sosem???? :shock: vagy nem lehet?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Évi, Csonginak Boldog Szülinapot kívánunk!

Kép

Hááát, nem tudom, mennyi az igazság ebből a császáros baba nem szereti az alagutat dologból (két fejlesztőt kérdeztem eddig, szerintük nincs ilyen), de Jázmin imádja az alagutat és Anna is, míg Máté csúszdában szereti.

Nekem egész télen kint volt a leanderem, igaz , fagyvédett helyen, majd kiderül, túlélte-e...

Vera: gyerekek nevei, szülinapjuk, névnapjuk, Te szülinapod, névnapod, címetek, tel.szám, e-mail cím. Olyan gyönyörű (nekem) Jázmin, a fogmosós képen!

Bár Judit sem panaszkodhat, nagyon szépek a képek! :lol:

Többiek? Kismamik és kisbabások?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit! Nem lehetett. Egy fészkem van 15 éves korom óta, nem hazárdírohattunk vele. (Akkor még nem voltak olyan pöpec bogyók mint mostanában.) Aztán meg baba project... aztán meg szoptatás...
szilbee

Na itthon.

láttam Fannát! pont ott csücsültem, az ő rendelőjük mellett, de sok votl a beteg, nem vett észre...

mivel cukorbetegségem nincs, így nem mondtak semmit. nincs harmadik variáció. fürdetőkrémmel fürődjek, ezt javasolták. viszont az ízületi gyulladásom tombol egy érték szerint. na nem baj, majd megyek oda meg jövőhéten...

Szilbee!
de az az egy szuperul mükszik akkor! :lol:

a múlt héten vettem Grétinek egy szupi leggingset. van egy olyan felseje. a csaj már rég feladta (na persze, hogy legalább azon spóroljak, sima postát kértem)naná, hogy eltűnt, nem beszélve ahoyg ma jövök haza, egy levelünk cafatokba összeszedtem mert láttam csekkes dolog, legalább tudjuk, hogy kinek tartozunk! :evil: csak azt tudnám kinek ártott az a szegény levél! (ja és van korrekt postaládánk, csak a postás nem rakja bele, csak félig, így nem esik bele, ezért kirángatják)úgyhogy most nagyon, de nagyon mérges vagyok! na húztam tanulni...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Erika!
Hát ez a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Beleszerelmesedtem! :oops: :wink:

Bbj!
Nagyon klasszak a csajok a képeken!!!!

Vera!
A kézmosós a kedvencem!!!

Szilvi!
Én sem szedtem gyógyit mióta apával vagyok,de kistesó után biztos bevetném ismét 8)

Most olvastam az egyik oldalon hogy szegény Sarka Kata megakarja műtettni a melleit mert a szoptatás teljesen elcsúnyította-és kedves Péter férje nem engedi-és így most tiszta depis :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés, mert Csongi már kipakolt 3 társasjátékot...

Ebből gondolom kiderül, hogy beteg, és itthon vagyunk Confused Addig húztam az orvoshoz menetelt, hogy hörhurutja lett Sad Kapott egy csomó gyógyszert (antibigyót nem) és hétfőn kell ellenőrzésre vinnem. Tiszta takony, csúnyán köhög.
Úgyhogy képek majd később....

Ja, és a dokinéni lerendezte a fütyijét....hát nem készítettem fel rá, szegénykém sírva is fakadt. Aztán itthon volt még egy menetünk, amikor ki kellett mosni, zengett az egész lakótelep! De mondtam neki, hogy tőlem ordíthat nyugodtan, adja ki magából, jobb úgy! Bekentem, még egy-két menet biztos lesz, de végre, végre, remélem most már nem tapad vissza!

Nagyon szépen köszöni Csongi a köszöntéseket, megmutogattam neki, főleg a Szami focis tortájára éhezett meg :wink:

Vera, 18:40-kor született Csongi. Tegnap emlegettem is neki, hogy hopp, mindjárt kibújsz :wink:
Ünneplésnek vége, mindenhol fel lett köszöntve. Ma megtetézem neki egy délutáni non-stop társasozással :lol:

Ha hagy nekem időt, még jövök és reagálok!

Évi és
Kép
csongianya

Judit: nagyon szépek a lányok!

Vera: szerintem megvannak az adatok a dokinknál (taj szám, cím), de szerintem is szólnának, ha baj van. Biztonság kedvéért azért megcsörgetheted a rendelőt. Jaj de el kellene már nekem is mennem!
A gyerkőcök nálatok is gyönyörűek!

Ezt az alagutas dolgot én is hallottam, nálunk is bejött sokáig!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Van olyan lego, ami lányos? Kérem az ötleteket, mert vasárnap már ünneplünk. Ja, 6-at! Mármint születésnapot. Köszi!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! nem akarlak elkeseríteni, de nem nagyon. én anno egyet találtam, valami creatort, hercegnővárat bocsánat, kastélyt lehet belőle építeni,de 20 körül van.. szóval arany árában mérik.

Csonginak jobbulást! húú, még én is összébb húztam a lábam, szegény, de hátha ez volt az utolsó!

Katlina!
én teljesen lemaradtam! azt sem tudtam, yhog már megvan a gyerek! na mindjárt utánanézek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hola.

Csonginak Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk! :)

Judit, nagyon jók lettek a fotók, szépek vattok :D

Jaimee, ez a kunyizós kép... :lol: Szép ez a jány, nah!
Írtam pü-t, de elszállt (%/"+#&@qwqmdklajfsh), úgyhogy...majd máskor újra nekikezdek :wink:

Nálam is dúl a béka segge alatt fíling :? Jó lenne már kimászni belőle valahogy.

Dorka, kérdéseim lennének hozzád :D A 4D-s uhu mennyibe került? És mi van az árban? (DVD, képek CD-n, ajándék fotó, ilyesmi érdekelne...meghogy hozott (illetve vitt :wink: ) videókazira is felveszi é)
Köldökzsinórvért elintéztétek már? Online rendelitek?
Javult már a közérzeted?...
Hjaésigen, kisfiú esetében biztos a Hunor Attila :)

Voltam tennap dokinál, minden rendben van Pöttömmel :D Csak íppen kicsike...a szokásos másfél héttel kb. Bár a combcsont mérete szerint stimm a 25 hét is. Kérdeztem a dokit erről, azt mondta, lehet az is (mivel a femur a mérvadó méret), hogy eccerűen csak genetikailag kisebb ez a babuci, mint Luca - oszt nem 3,5-el fog születni, hanem 2,9-3-mal...(mellesleg én is 2,5-el születtem). Ha csak "ennyi", az nem baj nékem, csak ne legyen majd szülésmegindítás a dologból...ez a nagy parám :oops: Ehh, önzősködök ittene :? Úgyis az a lényeg, hogy Hunor babának ne legyen semmi baja! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok,

csatlakozom az "elegem van a depiből, legyen már jobb hangulat" bandához... :roll: Olyan semmilyen a kedvem nekem is....

Először is, asszem megen utolsónak: :oops:
Csongi, nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
És persze jobbulást is...

Évi, ez a kukacos dolog még 8 évesen is okozhat gondot? Valahogy azt hittem, lerendezik 2 év körül, és aztán rendben lesz a dolog...

Judit, az Fl a mérvadó, azt mondják!! :) Úgyhogy biztos rendben vannak a méretek! :)
4D-s: 12.000 Ft, ő ad DVD-t (videót nem tudom, tud-e csinálni), és ebben 6 db kép is benne van, sima papírra nyomtatva. Ha fotópapírra, laminálva kéred, az plusz 2.000 Ft. nekünk kicsit nyűglődött a nyomtatóval, hol fordítva tette be a papírt, így lett a 6 képből 24... :)
KZS vér: még nem intéztük el, de neten fogjuk lerendezni, nekem már semmi ingerenciám Pestre utazni ezért... Ti már rajta vagytok a szerződésen?

Jaimee, annyira kifejező Réka arca! Nagyon aranyos, szép kislány!!!

Olga, igazából nekem nincs tippem Legohoz...
Viszont neked ajánlom, hogy láttam Bob-os anyagot, az Árkád soron lévő méteráruban volt kitéve. Csak emlékszem, régen kerestél...

Vera, nagyon szépek továbbra is a gyerkőcök, Jázmin nagyon sokat nőtt!!! Te jó ég, ilyen régen találkoztunk???
Lenne igazán jó idő, megbeszélhetnénk egy randit, ahol jót rohangálhatnának a gyerekek!

Na mennem kell.... jó éjt!!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok,

még minidg általános punnyadás? Nálam is...

Csak egy kérdés: D-vitamint 2 éves korig kell adni? Nem akarom szegény Szabit túladagolni....

Vera, jó volt találkozni! Nagyon édes Jázmin, olyan gyönyörű!!!!! :)

Judit, a teszveszről tőlem is gyakran ajánlott nélkül kérik, én is rendeltem már simán, de nem volt gond... De enne engem is a méreg, ha eltűnne, vagy széttépett levelekkel találkoznék!
Bár amit ma kaptunk elvél, inkább széttépte volna: autó törlesztőrészlet kamatmódosítása... :twisted:
Nagyon szupik a képek, úgy hasonlít a két csajszi egymásra is, meg rátok is!

Katlina, ez a Sarka Kata normális????? Szoptat 2 hete, és már mellműtéten agyal?? Apám, de sötét ez a nő!! (Bár sztem akkor is szép nő, de hát ez a kettő nem függ össze)

Ja, és nevek: Nimród sem lesz.... :roll:
Most próbálok apára hatni, hogy legyen Baláti Bálint.... Apa meg a Barnabást vetette fel...
Csak nálunk megy ilyen nehezen a névválasztás?
KERESZTSZÜLŐK, TIPPPPPPP???? :wink: :D :D

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
nekünk kedden azt mondta a gyerekorvos hogy 2éves kora után elhagyható!
Hú jól megküzdötök a nevekkel-pedig már nem sok van hátra!

Sarka Katát én is szép nőnek tartom aztán hogy agyilag hol van azt már szerintem ő sem tudja! :wink:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

háát nem maradok el, látom...

Dorka!
te miket árulsz? nem tartogatod Pöttömnek?

Név? a második nekünk is nehezebben ment, hol ezért, hol azért vétózott apa... A Barna is,a Bálint is nyerő nálam...

S.K. meg amit a fogyásáról írt, nem komplett ez a nő...

Vera!
igen, ezek vannak, de nekem ez nem lego kategória. én azt szeretem, amivel lehet ügyködni, nem szerepjátékozni, valahoyg ezt is puzzlenek veszem,. de lehet Olgának pont ilyen kell...

Ovi hoyg alakul? történt már változás?

Szami!
Eredmény? vér ügyben?

Judit!
majd megnő idekint! elég lesz azt a hosszt/súlyt is kinyomni! :wink:
képeket pöttömről tegyél már!

Jaimee!
általános kedélyállapot?

Szilbee????????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Évi: Csonginak (én utolsóként) nagyon boldog szülinapot kívánok!!! És egyben mihamarabbi gyógyulást!!! Remélem gyorsan túl lesz rajta.

Vera Nagyon szépségesek a gyerkőceitek... Jázmin a mosdókagylóban...mmmm nagyon édi.

Olga: majd írjál már privit, mit beszéltetek az oviban...

Bbj: jó' van... engem meg nem is hiányolol... szép... Én nem is tudnám megmondani, melyik csajotok kire hasonlít... szípek és kész :wink: Mit tanulsz? ZH?

Niki: mi van Veletek? Gyógyultok?

Szilbee:???

Dorka: Nekem mind a két B. tetszik... legyen mind a kettő...?! És.. holnap 30. hét lesz betöltve... :lol:

Nálunk ma ebéd után is jég hullott az égből... mikor lesz már ennek vége?!

Kép

Kép
szolkata

Jaimee: és adtál neki cicit...? Édes, ahogy néz. :lol:

Olvastam Vica szülés történetét... hát ... nekem akkor sem tetszik, hogy két ember életével játszott.

Annyira, de annyira nulla vagyok agyilag. :cry: Semmi kedvem semmihez... csupa sár minden, délután nem tudok napok óta babakocsival menni oviba, mert du. tuti esik az eső....

Kép

Kép
szolkata

Vera: vonalas telefu?

Kép

Kép
szolkata

SK... ők ezzel a sok baromsággal, amiket szinte naponta mondanak egy rakat pénzt keresnek... tök mindegy, mit mondanak... Én a kedves urát korábban többre tartottam (okosabbnak), de nagyon lesüllyedt színvonalra került...

Kép

Kép
szolkata

Kata, küldtem az adatokat a táblához ;)
Jééééég? Ti merre laktok?! :D Nálunk gyönyörű idő van ;)
De délelőtt a Tisza parton még jobb volt, gyönyörű napos (bár néha volt szél is...)

Dorka, Jázmin még hazafelé is mondta hogy Szabi, Szabi :)
Igaz azt mondta hogy labdáztak :roll: pedig csak vödörbe kavicsozás volt :D
Olyan édes ő is, nagyon szépen beszél már! :)
Megbeszélhetjük legközelebb hogy célzottan találkozzunk!.
Most a lány akivel voltam Pestről jött, ritkán találkozunk nagyon.

A Bálinttal szép dallamos a nevetek ;)

Sajnos mi is ma kaptuk az autó törlesztőrészletét. Nem tudom meddig mehet ez még :(

Judit
, de Olga csak annyit írt hogy lányos lego :D és ez végülis az ;)
Nekünk sincs amúgy ilyen, mert Jázminnak még nem vettünk.
Ő amúgyis babázós típus ;)

Felrakom az egyetlen közös képet Szabiról és Jázminról, nem igazán sikerült egy képre terelni őket :D
Kép

KépKép Kép
76vera

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?