Sziasztok!
Kági, nem akarlak elkeseríteni, de én is még heteket elvoltam 1 ujjnyi méhszájjal. De azért már biztató, hogy valami alakul.
Kata, kitartás! Remélem hallgatni fog rád a pici fiacskád, és a héten kibújik. Képzeld felhívtak, mától át van állítva a telefonom.
Renáta, köszi! Úgyis éppen elfogyott a folyadék, és nem is lehetett kapni. Úgyhogy marad a kifőzés.
Tutus, hogy zajlanak körülötted az események? Mesélj te is!
Ed, házimunka?? Háááát, nálunk fut az egész lakás, de igazából kit érdekel.
Laura, üdv közöttünk!
Első baba? Kisfiú vagy kislány?
Barbi, szerintem ne aggódj, a babák jobban megérzik a frontokat, vagy van nyűgősebb napjuk is. Biztos Bencének is ilyen napja volt, azért sírt egész nap. Van, amikor Kittivel se tudok bírni. Már 4 óránként eszik és ilyen sokat? Ez igen!
Néha én is úgy szeretném, ha lenne valami rendszer, de egyenlőre napközben össze-vissza eszünk. Van, hogy óránként, van, hogy két vagy 3 sőt 4 óránként. Viszont az éjszaka már teljesen beállt, 9-10 körül alszik, és 4-5 felé ébred, utána pedig 7-8 között. Szóval meg van bocsájtva a nappali összevisszaság.
Ed, remélem minden rendben volt az ortopédián. Te mit tanulsz? Lehet, hogy már írtad, de bocsi, nem emlékszem.
Kági, bár nem tőlem kérdezted, de én is ittam málnalevél teát. A málnalevél ősi kismama gyógynövény, a méh izomtónusának javításával hozzájárul a könnyebb, hatékonyabb szülés elősegítéséhez. Az utolsó hónapban napi 2x2 dl fogyasztása ajánlott. Bár én igazából összevissza ittam, amikor eszembe jutott. Az íze nem valami jó, de egy kis cukorral fel lehet javítani.
A szülés jeleit biztos észre fogod venni!
Én is aggódtam amiatt, hogy honnan fogom tudni, hogy mennem kell. Ha jönnek a fájások, rendszeresen és egyre erősebben, azt megérzed.
Léna? Remélem most már tényleg babázol!
Kata, Kági drukkok ezerrel! Kinek hoz babát a nyuszi??
Itt van néhány kép Kitti "produkciójáról".
Kicsit sötét lett a kép, de a lényeg látszik.
Pusza,
Tünde