Sziasztok!
Fú, volt ám hsz termés
Ezt már szeretem
Remélem nem is hagyok ki semmit, senkit a reagálásokban
Ktc: Beszéltem a párommal, és ezen ne múljon, lehet, hogy elvisszük még egy harmadik szemészhez is Vivit
Priviben megadod a doktornő elérhetőségét, esetleg a rendelési idejét is? Köszi!
Lilisgabi: Fel a fejjel!!! Baromira összejöttek neked a dolgok, de szép lassan letudod őket, és minden visszaáll a régi kerékvágásba
Ha úgy érzed, hogy szakember (pszichológus) segítségére van szükséged, akkor lépd meg!! De megpróbálhatsz helyette, mellette (!) más lehetőségeket is, pl. amiket
Cosmo ajánlott. Sok esetben már az is sokat jelent, ha kibeszélheti, kiírhatja magából az ember a fájdalmát. Ha ez neked is segítség, akkor azt hiszem a többiek nevében is írhatom, hogy írd ide nekünk. Mi szívesen elolvassuk, elmondjuk a véleményünket, és azokból biztos találsz majd hasznosat is
Kriszta is felajánlotta, de én is nagyon szívesen bemegyek veled szülni, ha meg tudom oldani a lányok felügyeletét!! Vagy akár vigyázok Lilire, és akkor a párod lehet ott veled
Lilit melyik kórházban szülted?
Okina: Nagyon szép kislányod van!! Hogy hívják?
Vumenke: Nem akarok vitatkozni az EC-vel kapcsolatban, de nekem más a véleményem
De ha esetleg szeretnénk megvitatni, akkor szívesen leírom
A tűzoltó majális nem elsején van, mert akkor a nagy, "hivatalos" felhajtás van. Ez mindig utána vasárnap szokott lenni. Én most május 3-ra tippelek, de még nincs konkrét időpont.
Pepitanna: Jó lehet ez a kis mozgás! Irigyellek, amiért rá tudod venni magad
Aviubi: Elég sz.r akkor a helyzet a férjedéknél
Rossz lehet nagyon, hogy nem tud még egy napra sem előre tervezni, meg maga ez a helyzet is idegörlő, főleg, hogy egy másik ember hozzáállása miatt van így
Remélem mihamarabb megoldódik!
Cosmo: Hihetetlen, hogy milyen erős vagy lelkileg! Az, hogy előhozott belőletek "ezt-azt", ez tök természetes, de az a jó és szép, hogy egymást támogatva feldolgozzátok ezeket! Igen, ez biztos, hogy egy mérföldkő volt az életetekben
Nikkancs nincs valami túl jól az utóbbi néhány napban
Nem tudom, hogy az oltás miatt van-e (ez az oltás után 7-10 nappal jöhetnek elő reakciók), vagy attól független, de nagyon nehéz vele. Nyűgös, alig tud ellenni egy kicsi egyedül, többet alszik nappal, kevesebb éjszaka, köhög, folyik az orra
Most kapja ő is a homeo-s cuccokat. Remélem neki is beválnak majd.