Sziassztok!!!
Most sajna nem tudok visszaolvasni, készülődnöm kell...majd a nap folyamán...
Sajna tegnap nem tudtam már jönni mert 7 körül értünk az ajtónk elé ahol a szomszéd csaj lekapcsolt, amikor a párja megjött fél 9kor azt meg átküldtük az enyémhez.
Dumaparti.
Tegnap 34.cn volt és 37 fokos hő és nega teszt.Ma 35. nap 37,1 és nem tesztelek ma.
A dokiknál csúcsszuper volt!
De tényleg!
Az endos dokinál levetettem a ca 125-öt, ma eredmény.A doki nagyon ari volt, dehát azért is járok oda.
Megcsinálta a rákszürést, össze-vissza nyomkodott kívül belül, hogy fáj-e.Nem fájt!!!
Aztán uh:nyh 10mm, bal ováriumban 10mm-es cisztikus képlet, ami sárgatest valószínűleg....és semmi kóros nem látható sehol!!!
Rákérdeztem az IR-re, mondom a lányok így meg úgy...azt mondja milyen lányok...mondom a neten...azt mondja:Fórumozik?
Mondom ja, ja.
Na mindegy ő is meg tudja érni a vizsgálatot, mivel mondtam járok arra néha, szívesen mecsináltatják csak oda kell szólnom a laborba előző nap...de ha baj van, metet januártól csak diabetológus írhat fel, mondtam jó, van két elérhetőségem is.
LÁNYOK!Mikorra van ennek eredménye?Másnap?
Meg egy csomót beszélgettünk a vizsgálatok közben is, halál jó fej és segítőkész volt.
Kérdi az asszisztensnő is a másik szobából ahogy gépelte az adatokat, hogy hanyadik napon is vagyok....mondom:34.Akkor csináltathattunk volna hcg-t is dörmögte...
Aztán átmentünk a Kaáliba, mondtam honnan jövök, de a doki is csinált azért uh-t és ő is mindent rendben talált, azt mondta a nyálkahárya nemtudommilyen szerkezetű, szóval megjöhet majd....feltételeztem, hogy ez azt jelenti, hogy mindenképp a 2. felében vagyok a ciklusnak.
Szóval ez a doki is elégedet volt, mondta is hogy akkor amiben maradtunk leutóbb:E2plusz nemtudommelyik az 1-2. napon és akkor kezdhetjük is!
Mondom, akkor indítjuk is a lombikot ebben a ciklusban, azt mondja igen.De míg másnak azt írjuk a kórlapjára, hogy pennicilin-érzékeny, magának meg azt, hogy decapeptyl-érzékeny.
És csóválta is a fejét, hogy ő még ilyet nem látott hogy vki így reagáljon rá. Na mindegy, ha megjön, irány Debi!Ha hétvégén jön meg és csak a 3. nap tudunk menni, akkor majd eldöntjük, hogy abban a ciklusban indulunk-e vagy hagyjuk a kövire. Ezek a hírek, tök boldog voltam tőlük!
Pussssssssssszzzzzzzzzzzzz