Új privát üzeneted érkezett!

Puszi!
drukkhegyek a punkcióhoz!!! Addig növesztgesd még őket!!! :D :wink:
dezsina

Atyám! Laptető :P :P :P :roll:
dezsina

Dezsi, látod, az égiek is veled vannak :D

Tücsi, örülök, hogy kezdetek. Nekem egyébként rossz véleményem van a K-ról, illetve nem is a K-ról, hanem az egyik dokiról. Mi miatta jöttünk el onnan. De ez már csak történelem.

Kép
petne

Egy hétvégi kép Julcsiról...
Kép

... és 2 hónaposak lettünk :P
Kép

Kép
petne

Sziasztok!

Dezsinek nagy drukk!
En is ugy erzem, hogy tuti sikerulni fog most.
Mindenki masnak nagy drukk!

Petne!

MEgkerdezhetem hogy ezen a kepen, ahol Julcsi csodaszep, a next kerteszkordot hol vetted?

Koszonom

Magi
Vendég

Sziasztok :!:

Arnika, igen, en ugy tudom, hogy egyesevel vannak lefagyasztva a babaink. Sot, Gyorben is az elozo lombikbol maradtak. Amint latjatok, tobb helyen van utanpotlas :wink:

Szezso, akkor most megnyugodtam. 2 pelda is sikeres fagyibabakra.

Julcsi csudaszep kislany :!: :!:

Dezsi, drukkok :!:
katavirag

Sziassztok!!!

Most sajna nem tudok visszaolvasni, készülődnöm kell...majd a nap folyamán...

Sajna tegnap nem tudtam már jönni mert 7 körül értünk az ajtónk elé ahol a szomszéd csaj lekapcsolt, amikor a párja megjött fél 9kor azt meg átküldtük az enyémhez. :D Dumaparti.

Tegnap 34.cn volt és 37 fokos hő és nega teszt.Ma 35. nap 37,1 és nem tesztelek ma.

A dokiknál csúcsszuper volt! :lol: De tényleg! :D
Az endos dokinál levetettem a ca 125-öt, ma eredmény.A doki nagyon ari volt, dehát azért is járok oda. :D Megcsinálta a rákszürést, össze-vissza nyomkodott kívül belül, hogy fáj-e.Nem fájt!!! :D Aztán uh:nyh 10mm, bal ováriumban 10mm-es cisztikus képlet, ami sárgatest valószínűleg....és semmi kóros nem látható sehol!!! :D Rákérdeztem az IR-re, mondom a lányok így meg úgy...azt mondja milyen lányok...mondom a neten...azt mondja:Fórumozik? :D Mondom ja, ja. :D Na mindegy ő is meg tudja érni a vizsgálatot, mivel mondtam járok arra néha, szívesen mecsináltatják csak oda kell szólnom a laborba előző nap...de ha baj van, metet januártól csak diabetológus írhat fel, mondtam jó, van két elérhetőségem is. :D LÁNYOK!Mikorra van ennek eredménye?Másnap?
Meg egy csomót beszélgettünk a vizsgálatok közben is, halál jó fej és segítőkész volt. :) Kérdi az asszisztensnő is a másik szobából ahogy gépelte az adatokat, hogy hanyadik napon is vagyok....mondom:34.Akkor csináltathattunk volna hcg-t is dörmögte...

Aztán átmentünk a Kaáliba, mondtam honnan jövök, de a doki is csinált azért uh-t és ő is mindent rendben talált, azt mondta a nyálkahárya nemtudommilyen szerkezetű, szóval megjöhet majd....feltételeztem, hogy ez azt jelenti, hogy mindenképp a 2. felében vagyok a ciklusnak.
Szóval ez a doki is elégedet volt, mondta is hogy akkor amiben maradtunk leutóbb:E2plusz nemtudommelyik az 1-2. napon és akkor kezdhetjük is! :D Mondom, akkor indítjuk is a lombikot ebben a ciklusban, azt mondja igen.De míg másnak azt írjuk a kórlapjára, hogy pennicilin-érzékeny, magának meg azt, hogy decapeptyl-érzékeny. :lol: És csóválta is a fejét, hogy ő még ilyet nem látott hogy vki így reagáljon rá. Na mindegy, ha megjön, irány Debi!Ha hétvégén jön meg és csak a 3. nap tudunk menni, akkor majd eldöntjük, hogy abban a ciklusban indulunk-e vagy hagyjuk a kövire. Ezek a hírek, tök boldog voltam tőlük!

Pussssssssssszzzzzzzzzzzzz
vizkriszisback

Szép jó reggelt mindekinek!

Puszedli drukk neked mára a punkcióhoz, aztán hat tudsz gyere a hírekkel.
Rana neked is drukk a mai ultrahanghoz, hányra kell menned?
11-e van tudod?!!!!!! :lol:

Dezsi én is csatlakozom az erősen biztatók táborába, péntek 13-án egyszerűen lehetetlen nem pozítivat tesztelni, tuti meghozza a szerencséd. Kép

Árnika örülök, hogy a lapar után már nagyon jól vagy :wink: és hogy már nemsokára kezded az inszemet is :lol:
Nekem most jött meg menszi, és a köv. menszinél, ha minden okés én is kezdhetem a lombikot.

Petne gratuláció a 2. hónaphoz nagyon cuki Julcsitok van Kép

Vkrisz miért is lesz most neked uhu, a kaáliba mész?

Tegnap voltam varratszedésen, minden okés szép a 4 kis metszésem a héten még itthon leszek pihizni és megerősödni, aztán jövőhéttől meló ezerrel.
Két nappal hamarabb - vasárnap megjött a menszim (legalábbis remélem hogy a menszim), jó erősen :cry:
Már kezdtem bebeszélni, hogy vérszegény leszek, vagy ilyesmi
hIszen előtte is vérezgettem már a műtét óta, de a doki tegnap megnyugtatott, hogy ez műtét után természtes, főleg, hogy a méhemem jól " megpiszkálták" Az estrofermet is elkezdtem szedni.

Most annyira lelkes és optimista vagyok úgy várom már, hogy kezdhessem a következő és egyben végre sikeres lombikot.
Hiszen a Rana által vett teszt csakis pozítivat mutathat mindenkinek aki lombikozik:wink:
brizo

Vkrisz most olvastam, hogy írtál, én abban a hitben voltam, hogy ma mész uhura :?

Örülök, hogy csúcsszuper volt a dokinál és hogy akkor nemsokára kezdesz te is :lol:
Úgy látom te is nagyon be vagy lelkesedve, és akár már most kezdhetnél is ha megjön :wink:
Akkor Ir-t csináltatsz, vagy nem? Gondolom még agyalsz rajta 8)
Az Ir eredménye kb 1-2 hét, ha ott veteted le a nőgyógyi klinika laborjában.
Nem akarlak elkeseríteni, de műtét előtt én is megnézettem a ca125-öt és értéktartományon belül volt, mégis tele voltam endoval.
Mondjuk nekem fájt is nagyon több helyen is mikor a doki összevissza nyomkodott, ultrahanggal nem látszódótt semmi.
Dokik szerint nem minden esetben magas ca 125, ha valakinek endoja van.
brizo

Brizo

Nekem a 2. műtét előtt 28, volt, mondták is hogy az mégnem gáz..de tényleg volt endom akkor is. :? a 3.műtét előtt 50 körül volt, utána és a kezelés után 13.Szóval vmit csak jelent....
vizkriszisback

Puszedli++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi!
++++++++++++++++++++

Dezsi!
Már én is úgy várom a pénteket! :lol:

Petne!
Julcsi gyönyörű baba! :lol:

Skrisz!
Nagyon szép nevet találtatok! :wink:

Vkrisz!
örülök, hogy minden rendben volt. Az uram lombik előtt nem szaunázott. De szerintem nem befolyásolja nagyon, legalábbis nála. Tavaly januárban rendszeresen jártunk, és amikor volt katonavizsgálat ugyanolyan jó lett az eredménye. Volt, hogy előző nap kekszeltünk, akkor is...

Afp: megcsináltatoma békesség kedvéért, de az eredményével nem foglalkozom. Doki azt mondta, hogy tudja, hogy valószínű roszzabb lesz, és magzatvízvételt tuti nem kér, mert olyan, hogy mindkét baba beteg nagyon ritka, és egyet meg nem tudnak elvenni, illetve, ha uhun nem látszik a baj, ki se tudják választani melyik a beteg. Én tudom, hogy egészségesek és minden rendben lesz velük és nekem ez bőven elég!!!! Amúgy a héten megyek.

Tegnap voltunk dokibácsinál, uhu nem volt, de hallgattunk szívhangot-kat, de a dopplerrel még nehéz megkülönböztetni melyik szívhang kitől jön. :lol: De minden rendben van.

Ja hajnalban éreztem az egyik babát és tegnap este a másikat is! :lol: Gyorsan odatettem az uram kezét és ő is érezte. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok,most csak gyorsan...

Dezsinám,már csak egyel kevesebbet kell aludni :D zebracsorda megy :wink:
Puszi,punkcióhoz++++++++++++++++++++++ :wink: szunya után várunk!!!
Vkrisz,hű,de jó,hogy tudtok kezdeni :D és hogy ilyen lelkes vagy :D

Mindenkinek szép napot,majd jövök...

Ja,Julcsi csodaszép kiscsaj :D
Vendég

Kukacka,komolyan? :shock: jujj,én is érezni akarom :D
Vendég

Jó reggelt!

Zsófi! Örülök, hogy így állsz az AFP-hez. :)
Nagy gratula a mocorgás érzéséhez. Lesz ám buli a pocakban. :)

Petne! Julcsit itt is megdicsérem. Olivérnek lestoppolom. :)

Dezsikém! Már csak 2 éjszaka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi! Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyulaszkám! Jobban vagy?

Mindenkinek nagy drukk Csajok!
Kismamiknak pocisimi!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sziasztok!

Brizo!
köszi a biztatást! :D nagyon izgulok már!!! remélem tényleg bejön a 13... :?

Puszi!
drukkhegyek a punkcióhoz! nagyon várom az eredményt, gyere mihelyst tudsz!!! :wink:

Vizkriszi!
Annyira csodállak, hogy ilyen kitartóan hőmérőzöl :) Jómagam is több éven keresztül csináltam, aztán annyira elegem lett, hogy azt mondtam magamnak, hogy letöröm a kezem, ha még egyszer előveszem a hőmérőt!!! Nagyon belefáradtam... 8)

Katavirág!
köszönöm a drukkokat! :)

Magika!
köszönöm :!: :)

Petne!
nagyon szép Julcsi!!!! Csodaszép kislány :D :!: :!:

Lányok, gondolom, hogy az agyatokra megyek... de tegnap olyan bizakodó voltam, olyan jól fájdogált a hasam. ma viszont a kövi ciklus 1 napján lennék. és iszonyúan görcsöl a hasam. nem úgy fájdogál, ahogy tegnap jelezgetett, hogy optimista legyek, hanem rendesen, meg akar jönni... :( még a derekam is érzem... Tegnap már annyira biztos voltam magamban, hogy bizonyosra vettem, hogy pénteken pozitiv lesz a teszt. Ma meg :( azt érzem, hogy minden pillanatban meg fog jönni.
ET+11. napon vagyok és az utolsó ciklusom 29. napján. 28 naposak általában a ciklusaim... jaj... most megint kész vagyok...
dezsina

Magika! Örülök, hogy itthon vagytok. :)

Kép
hanna30

Dezsikém! Odamegyek és.........................
Nekem is ilyen volt, most pedig itt szuszog.....
Nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép
hanna30

Nyulaszom!
tényleg már csak kettőt kell aludni. de most annyira oda vagyok a mesifájástól. tényleg erős... meghalok....

Hanna!
rugás átjött... nem segített! de drukkokat is átvettem :) (ez most egy kényszermosoly volt) aludni amúgy nem tudok. Éjfél után alszom el és hajnalban kukorékolok. Állandóan figyelem a hasam. :?

Zsófi!
hű, de klassz!!! nagyon örülök, hogy minden renben van a babákokkal!!! :P
dezsina

Dezsi! Mondom, hogy nyugi.
Jó jel a kukorékolás. :wink:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Jaj Dezsi, teljesen kikészülsz... Nagyon drukkolok!!!!! :!:

Zsófi de jó, ugye milyen fantasztikus érzés? :D

Petne, Julcsit látva szerintem mindenki azonnal babát szeretne! :lol: Gratulálok a hófordulóhoz!

Vkrisz, örülök, hogy ilyen jó élményeid voltak. Szuper, hogy mindjárt kezdtek! :)

Brizo, hajrá! Szépen alakulsz... :)

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Hanna!
Köszi! :lol:

Dezsi!
Én is seggberúgást küldök, tartsd a popsid!!!! :lol: Ott vannak a babák!++++++++++++++

Nyulasz!
Azóta se éreztem. :roll: :lol: Gondolom még elég gyengék a mozgások...

Én ma végre Istenien aludtam... :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok, írtam egy hosszút és eltűnt!:-(

Puszikám drukk a punkcióhoz, nagyon várom a híreket!

Dezsi a többi lombiknál ilyenkor már barnáztál vagy magammal keverlek össze? Mert én tutira barnáztam progi mellett is! Szerintem is jó jel a kukorékolás is, bár még nem voltam kismami, de most te vagy az én példaképem, légyszíves mutasd nekem az utat, hogy kell Forgácséknál sokadik lombikkal babásodni!;-)

Kukackám, hihetetlen hogy már érzed a babákat! Nagyon jó érzés lehet, irigy-irigy!

Nyulaszkám meggyógyultál már?

Vkrisz az IR-re ugye elmész még kezdés előtt?

Rana hová tűnt?? :roll:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsök!
Azt kívánom Neked, hogy még idén Te is érezd őket!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukackám, akkor ahhoz spontán baba kellene (az októberi-novemberi lombikkal nem jönne össze idei mozgás, csak jövőre)...huh, akkor ma bele kell csapjunk a lecsóba! :oops: :lol:
Vendég

Tücsök!
És nem a spontán babó lenne a legjobb???? Én októberig annak drukkolok!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac

Tücsök,
annyira örülök Nektek, hogy ismét folytattok!!!!!!!!!! :D :D :D
Szívből kívánom, hogy MOST sikerüljön!!!!! :D

Kukacka,
ojjé!!! :D
(Manóval én is 15+2-n (vagy +4en :roll: ) éreztem először a mozgást :P )

Dezsi,
mindjárt itt a 13!!!!!!! (nekem is az a szerencseszámom, aznap voltunk első UHn is :P )
Megadrukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli,
nagyon várunk!!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanna,
AFPt nem is tudtam :roll: Jó sok mindenen keresztül kellett mennetek! :oops:
(És az AFP eredmény után vmi spéci vizsgálat? Amniót csináltattál? :roll: )

Védőnő dolog:
igazatok van, mind egyforma :evil:
Na mindegy, nem ezen múlik...igyekszem kisöpörni a fejemet... :roll:

tillidian

Kukuckám, de igen csak a kis agyammal még csak a lombik szintjéig jutottam el = a lombik sikerében most már 100%-osan bízom, azt hogy spontán babánk legyen egyenlőre még nem nagyon tudom elképzelni, talán majd a mai pszicho kezelés után!;-)
Vendég

Till, kösziiiii!:-)
Vendég

Sziasztok!

Magika, nem tudom, ajándékba kaptuk. Miért kérded?

Brizo, örülök, hogy minden rendben.

Vkrisz, drukkolok, hogy ne legyen endo.

Zsófi, örülök a mocorgásnak.

Puszi, drukkolok. Majd gyere a hírekkel, és pihizz sokat!

Dezsi, én is úgy emlékszem, hogy ilyenkor már barnázgatni szoktál. Nem feladni!!! Kitartás!!!!!!! Már csak kettőt kell aludni.

Nyulasz, lázad?

Köszi mindenkinek a dícséretet!!!

Kép
petne

Till! Nem csináltattam amniot. Tudtam, hogy Olivérrel nem lehet baj!
Hajdú doktornő megnézte és megnyugtatott.
A nőgyógyim szerint pedig kukában a helye az AFP eredménynek.
Szóval, AFP-re nem szabad hagyatkozni!

Kép
hanna30

Lányok!
köszönöm, hogy nem hagytok cserben.
Lenyugodtam. elmúlt a görcs (90%ban). itt a régi fájás picit, de még nem az igazi... Kezdek tényleg megnyugodni. Tiszta sápadt vagyok mint egy halott. Megijedtem amikor a mosdóban belenéztem a tükörbe! :shock:

Petne!
csak a sima spontán ciklusban barnázgatok. Utro mellett még sosem jött meg...
Tücsi!
igyekszem nagyon megmutatni a pozitiv példát! engem is mindig úgy feldob, ha valakinek sikerül! nem akarom megtörni a sikerszériát....
Zsófi!
átjött a billentés :)
Till!
köszi köszi!!!
dezsina

Na,újra itt...meg is jártam az APEHot :shock:
Köszönöm mindenkinek,lázam nincs,torkom éppenhogy picit fáj,közérzetem sokkal jobb,és szombaton megyünk uhura :D apa lemaradt az előző kettőről,és ragaszkodik egy 4d-hez,jajj,már annyira várom...ebben a korban az ikrek még együtt láttszódnak,aztán én szeretnék majd a 25-28.hét között mégegyet.

Ja,nálunk nem lesz afp,dokim és a védőnő is ezt javasolta.

Dezsinám,sikerülnie kell!!!!
Vendég

Nekem is kész van az AFP leletem, de még nem mentem érte. Igazából nem nagyon érdekel, mi az eredmény. De szerintem úgyis jó lesz. :lol:

Dezsina, nyugi!!!! SZUROKSZUROKSZUROK!!!!!

Puszedli, már ébredezel.... várunk ám nagyon!

Tegnap nagyon csendben volt Eszter, nem adta jelét, hogy a pocimban van. Én sem érzem őt minden nap... :roll: A méhlepényem a bal oldalon van, és a mellső és hátsó falra is ki van terjedve.

skrisz72

Skrisz!
újra végigolvastalak.... és nézegettem a jó kis teszteidet...

Egerecske!
neked is köszönöm a drukkokat :)

végleg elmúlt a görcs. A szokásos helyeken belém szúrt. megvagyok. már csak kettőt kell aludni.
(bár tudnék aludni :roll: )
dezsina

Dezsina, nagyon helyes, olvasgass csak!!! DRUKKDRUKKDRUKK

skrisz72

DEZSINA!!!!!

Ezt neked küldöm!!!!!!

[quote="vikimi"]
írta:
vikimiPénteken megyek vérvételre túl sok jóra nem számítok, mert a melleim puhábbak mint normál állapotban semmit sem érzek(tudom nem is kell még....) és már kezdek görcsölgetni,a derekam meg fájni...ez van!:(

ez ET+11 napon volt :)
Vendég

Vikimi!
:) jaj de rendi vagy! pont ET+11en vagyok és ugyanezeket produkálom.
:P :P :P :P :P

Skrisz!
:D
dezsina

Péntek reggel meg egy pozitív tesztet fogsz produkálni!!!!!

skrisz72

Vikimi,
ez jó! :wink: :lol:

Tücsi,
így van, SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Mindenkinek lesz babája, csak annak nem, aki feladja, de köztünk nincs ilyen!!! :wink:

Dezsi,
relax, TV nézés (hüle sorozatok ilyenkor csodákra képesek :lol: ), este citromfű tea :D
Ééééés++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám,
13ig itthon vok, szurkolok, hogy addig ideérj...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(mentem ebédezni, adok a diétámnak a rántotthusi-krumplipüré párosítással :lol: )

tillidian

Till!
köszi!

Skrisz!
Nem akarok csalódást okozni... :wink:
dezsina

Dezsina, ne is okozz, mert agyonütlek! :wink: Megbeszéltük a nyáron, hogy most a '72-esek jönnek!!!! HAJRÁ!!

skrisz72

Puszedli sms:

"5 petesejtem lett. Jól vok, de vérzek, ezért feküdnöm kell."

Szuper, gratulaaaa!!!! :D Pihizgess csak, mi meg nyomjuk a drukkokat!!! Minden rendben lesz!!! :D ++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Puszi végre!!! Éljen-éljen! 5 az nagyon szép szám! Drukk a randihoz!!
Till, köszi a híreket!
Vendég

Puszi!
szuper hírek!!! Gratula! Jó randizást :D :!: :!: :!:

Till!
köszi az infót.

Skrisz!
ez totál kiment a fejemből :shock: :roll: tényleg... 72...
dezsina

Ja, és kifelejtettem: :oops:

Puszedli Mindenkinek köszöni a drukkot!!! :D

(Nna, ez már szerencsés nap! :D Mentem dógozni...)

tillidian

Sziasztok

Puszedli drukk az öt petikédnek, pihizz sokat. :)

Dezsina kitartás, MÁR CSAK KETTŐT kell aludni. :)
egy hős vagy!

Petne és Hanna nagyon szépségesek Julcsi és Olivér.

Skrisz mi az hogy a 72?? nem lehetne a 71 is? :wink:

Zsófi olyan szuper érzés lehet :) tiszta irigy-irigy vok

Vizkrisz jól értettem, jan.-tól csak diab doki írhat metet?
no akkor téged tegnap jól megvizsgáltak :lol:

Brizo már megjött? nekem ciklus elején csinálták lapart, és ha nem kavart be akkor jövőhéten kellene
pedig már azt számoltam, hogy kb. egyszerre kezdünk :wink:
pihizz sokat

Tücsi autogén tréningezel vagy beszélgettek?
rajtam most úgy érzem tényleg túlórázni kellene.

Ranával tegnap beszéltünk, gondolom nem haragszik meg ha írom, hogy du. megy UH-ra.
De már tuti tükön ül. :lol: :wink:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Puszedli gratul az 5-höz, ügyi vagy, csak pihizzél nyugodtan....
Én is jó randizást kívánok az 5-kéidnek Kép
Tényleg szerencsés nap Puszedlinek főleg és várjuk Ranát is a jó hírekkel
brizo

Puszi, mennek a randidrukkok!

Ez az Dezsi! Csak így tovább!!!

Én is 72-es vagyok. Kicsit beelőztem, de Julcsi 2009-es. Ha jól számolom, a most beültetettek is még idén fognak születni. HAJRÁ!!!!

Kép
petne

Árnika nekem múlthéten a házidoki is felirta a metet, persze csak úgy, hogy papírom van róla diabetolgóustól, hogy azt kell szednem
Nekem a ciklus 2. felében csinálták a lapart és a hiszterot, úgyhogy sajna nem egyszerre fogunk kezdeni
oké pihizek sokat

Rana gondolom már tényleg tükön ül Kép
brizo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?