Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ancsa:köszönöm a hiányolást! Jól vagyunk, csak sok minden van mostanában és nem nagyon jutok géphez. Azt hittem ha túl vagyok a vizsgán, akkor könnyebb lesz, hát nem....

Eni: Nekem tetszik az új hajszíned!

Partedli: Gratulálok a kiskukishoz!!!! Én is úgy voltam vele, hogy csakis lányom lehet, erre tessék a 2. is fiú. De már nem bánom, sőt egyre jobban tetszik a gondolat, hogy 2 fiam lesz.

Renáta:
Szorítok péntekre. Egyébként péntek 13 a mi napunk is. Petya akkor született. Kicsit morbid, mert én iszonyú babonás vagyok...

Gabi: Enci nagyon ügyesen takarít!

Jogsi: Nekem is kb 18 éves korom óta van, de 5 éve vezetek állandóan. Mostmár bárhová elmegyek kocsival csak a parkolással vagyok időnként bajban.
Én 1X mentem neki egy másik autónak. De szerencsére nem lett sérülés, sőt az autóknak sem lett baja. Lassan mentünk, mikor az előttem 2 lévő autó hirtelen satuzott egyet, az előttem levő még megállt én belecsúsztam. Úgy remegtem, mint a kocsonya, de muszály volt visszaülnöm, mert a férjemnél nem volt jogsi és mennünk kellett tovább.

Nekem is van egy csomó ősz hajszálam, egyenlőre nem foglalkozom vele, de majd ha túl vagyok a szülésen-szoptatáson, akkor újra bemelíroztatom.

Kriszta:
Petya nagyon ügyes!!! Az én Petyám is kb. ennyi idős volt mikor felállt. Szóval felkötheted a gatyád!

Timi:
Szerintem sincs sok hasonlóság a lányok között (remélem nem sértődsz meg), egyébként a húgom és én teljesen ellentétek vagyunk, én barna hajú és szemű vagyok, ő kék szemű és szőke hajú. gyerekként nem is akarták elhinni, hogy édes testvérek vagyunk, most viszont, így felnőtt fejjel kezdünk egymásra hasonlítani.
A szülésznőm, fiatal szőke,kék szemű.

Most viszont rohanok, mert fürdetés jön...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Orsi, sógornődnek milyen a kendője, rugalmas?
A csüt.-t még várjuk ki, mára totál besűrűsödött Levi orrtartalma és besárgult, szóval van remény.
Bébikaja nem kell, de anya extra fűszeres, kanálmegállítós, rántott olaszos paradicsomlevese....na az mennyei....lenne. De két falatnál nem merek többet adni belőle, mert van abban minden ami tilos. :oops: de úgy tátogott utána :shock: :!:
Megyünk, beautózzuk apát az ügyeletbe, remélem nem kezdi meg éjjeli álmát ezalatt Lecsó.

Kendő, gyerek: sztem lassan már azt is megvetően nézik egyesek, aki egynél több gyerekkel jelenik meg vhol. :? sajna...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

Bejelentkezés...

Holnap megyek ctg meg anesztes konzultáció, lehet kisírok egy UH-t is, mert kíváncsi vagyok mekkora Donát tippre, utána majd jelentkezem, de ez inkább délután, este lesz, mivel 1-re megyek.

Tigrincs: Donát azért lett Donát, mert lánynevünk volt, fiúban pedig nem egyeztünk. Csak a Csabában, de öcsém Csaba, így nem akartuk, hogy legyen kis és nagy Csabi... Donátot még férj hozta anno szóba Tündi pocak korában, mikor még nem tudtuk ki lakik a pocakban és akkor nekem úgy megmaradt, bár nem tetszett igazán, de ennél a terhességnél meg már nagyon tetszett, most viszont férjnek nem... De aztán neki is újból megtetszett... na nem vagyunk egyszerűek....
Mindenkinek sok puszi, mennem kell fürdetés van...
Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Aprooka: Msot olvason, hogy min mentetek keresztül Levivel! Remélem tényleg csak a náthától nem akart enni. Én szeritnem ha nem üti ki a leves, akkor adhatsz neki több kanállal is.

Heni: Olvasom,h ogy a te gyerekőcsid is betegek. Remélem mihamarabb meggyógyulnak!

Dóri: Holnap jelentkezz! Kíváncsi vagyok, mekkora Donát!

Renáta: Jó a kép Ivánról!

Na jó mostmár tényleg lelövőm magam....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Zsófi, nandu van neki.
snooopy

Na lenyomtam egy újabb RR-t. Mai mozgással elégedett vagyok.
Igazság szerint minél többet csinálok, annál inkább mozoghatékom van egész nap, szóval remélem, beindult a dolog. :)

Snoopy,
hát igen, nekünk is ajánlottak Csanádapácán (Békéscsaba, Gyula környéke azt hiszem) egy házat 200 000-ért.. El is játszottunk a gondolattal, mennyi pénzünk maradna, ha inkább odaköltöznénk.. De beparáztam, hogy idegenként beköltözzek egy faluba és megszóljanak, pl mert nincs egy rendes otthonkám (mint egy ismerősünket, aki falura költözött). :lol: :lol: :oops:

Ancsa,
én meg már azt hittem.. :shock: :lol: :oops: de a képek nagyon szépek!! Esetleg én is, ha lefogyok, és újból 2in1.. :roll: Fehérneműset is vállalsz? :D

Brigi, Dóri,
köszönjük a bejelentkezést! :D

Dóri,
megvan már, hogy kit értesítesz, ha jön Ő? :lol: Egyszer úgy szeretnék én is "jóhír-hozó" lenni.. :wink:

MSE?
Csak nem üvegeztek? :wink: ilyen zimában nem kellett volna fénypostáznunk.. :roll:

Na jóéjt mindenkinek!
Vendég

Kriszta!
Annyira téged látlak Petyában!!! :D:D:D Nagyon édes!

Ancsa!
Elvileg műtik az ilyen dudorokat. :oops: be is kéne megint kennem ÁRNIKÁVAL.
Olyan modelled nincs akinek ott lenne a párja??? Mármint pocakos anyuka férje? Még aranyosabb lenne, ha ketten fognák körbe/át a pocit! Már láttam ilyen képet itt valakinél! :roll:

Snoopy-s Orsi! :lol:
Bocsi, de örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen. :lol: én meg sokszor nem engedem be az olyan bömcsis vagy sötétített üveges fazonokat akik azt hiszik, hogy ha kicsit bedugják az orrukat a sávomba, akkor majd besz….rok és beengedem (miután én 20 percet tityi-tötyiztem a sávomba). Simán ráhúzom a kocsi orrát, aztán jön részükről az anyázás. :lol: De ez még nem lenne gond, de ilyenkor jön az, hogy ki kit előz meg. Én meg nem hagyom … pedig kéne. :oops: :oops: de amikor úgy utálom, ha lenézik a női vezetőket!!!! :evil: (azért önfejlesztem magam és igyekszem lesz@rni az ilyeneket!!!)

Fitness DVD: látom fel kell kötnöm a gatyám!!! RR-t hangját én se nagyon. :oops: de tudtok olyan DVD-t ajánlani ami jól oldja a ZSÍRT??? Béresnek vagy valaki másnak? Nekem csak régi VHS kazettáim vannak a Metál Lady-vel. :D de az is jó volt. :D Most viszont szívesen vennék egy JÓ DVD-t!!!

Kati!
Orsinak sok puszi előre is a műtét miatt!!! :oops: megértem hogy bennetek a drukk! Én is paráznék. De te írod, hogy a legjobbat találtátok meg! :D

Aprooka! Eni!
Atya ég!!!! :shock: ezt rossz volt olvasni is!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nos csak kutyafuttában.....

RR-n én is túl vagyok mára....Ti melyiket csináljátok???

Heni!
asztal nagyon szép :lol: Örülök, hogy jobban vannak a gyerkők!!!!!Maradék bacinak pedig huss......Majd írok privt is de nagyon el vagyok hazava most. Szívesen is talizok :lol: :lol: Találjuk ki mikor.....

Eni!
Küldtem valamit Jankának már több mint egy
hete sima postával...többet ilyet nem teszek, mert ezek szerint nem kaptad meg még mindig.....
:twisted:
A hajd nem hasonlít a csokira valóban...de majd csak rendbe tesz a fodrász..én is most festettem be magamnak egyébként kb 20 perce lettem kész...ilyen csokit már tuti ettetek :lol: :lol:

Steffi!
Jobbulást Martinnak.....

Fotók!
NApszemcsis Iván...Szemérmes Enci...Répás Petya és még sorolhatnám....MIndenki nagyon édes :lol: :lol: :lol: :lol:

Rólunk!
Tegnap Aquaworldben voltunk a gyerekekkel :lol: :lol: Nagyon jó volt...pancsizott a Letti is fürdőgatyóban......A berke csak szaladt és szaladt egyik medencéből a másikba karúszóban...nem maradt a sípcsontján bőr annyit esett, de nem volt egy hangja sem (ilyenért egyébként sincs, viszont ha nem az a pohár ...ahogy Eni mondaná.....akkor bezzeg :lol: :lol: :lol: )Szóval jól éreztük magunkat.Letykónak sem volt egy hangja sem....csináltunk víz alatti felvételt majd feltöltöm a blogra ha odáig jutok...nagyon mókás....

Bocsi ha valaki kimaradt!!!!!
Zsó!
Puszi Levinek..... :lol:
Veronikusz!
:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz!
Nekem vannnal fotós által készített képeink pocakkal...a másik gépen van, de ott Balász dolgozik..majd holnap teszek fel.....
Annyira édesek a láynkáid a múltkor nem is jutotam odáig, hogy megdícsérjem őket.... :!: :!: :!: Hiába fürtös mind a kettő mégis különböznek...nekem Kata nőcisebb, kifinomultabb(lehet, hogy azért mert ő az idősebb), Szofi pedig zsiványabb, huncutabb....rosszul látom....??????
Nekem van béres is meg RR is.....Nekem béres "TÚL" kedves, olyan kicsit művi.Nem jön be annyira.Sztem RR jobb :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Jobb lesz ha elmegyek aludni, mert nem tudtam két értelmes , hiba nélküli szót leírni egymás után :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok
vagyok-vagyok.....
sem lelkileg, sem egészségileg..(felsőléguti gyulladás+allergia)
Balu jól és ez a lényeg!!!!!

Heni
nagyon jó az asztal

Betegeskedőknek jobbulást!!!!

Dorka
Letti talp?mikor mentek dokihoz???(nem olvastam vissza :oops: )

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz,
semmi baj, én is néztem, hogy kiszedjem e, de aztán bent hagytam.De legközelebb kiszedem!

És gyakorlatilag??? :wink:
Gyerekeket már úgye fotoztam, de ez az ötlet most jött, mert itt sok a kismama és hát gyermekkel, vagy anélkül.
Szóval Apukás nincs, de ha Férjed jön, szívesen négyeskénél!! :lol:
Nekem is tetszik az is, és csinálok is!
De most még csak olyan van, ahol másik babó van rajta! Lara nézi a pocakot!
Szerintem az is édes, ha Tesó örül neki!
Ha majd készen lesz megmutatom ha érdekel, de ott sok a retus.

Lányok,
Nagyon édesek vagytok, köszönöm a dícséretet!És köszönöm a megtiszteltetést! jól esik, hogy felkértek! :wink:

Zsófi, Reni, Borsika

Megbeszéljük! :wink:
Én olyat csinálok, amit a megrendelő szeretne!
Szerintem az a lényeg, hogy a képen, az legyen aki!
Értitek?
:wink:
Most készül a szorolapom, ha érdekel majd átküldöm, ha készen lesz! :lol:

Dorka,
na megfogott az ajánlásom, vagy Ti is akartatok?
:lol:
Mi is tervezzük, akkor ezek szeirnt tényleg jó!
mert ugye ez volt az egyetlen amit én is csak úgy ajánlottam, hogy nekem ajánlották!

Borsika
hát lehetne, de az még nem lett volna ilyen nagy, csak 20 hetes! :cry: De ez már csak álom marad. És marad a fotozás!

ancsaboszi

Andi drága!
Már nem is tudom mit mondjak!
Egy nagy megagiga ölelés és gyógypuszi!!!

Dorka,
igen, igen azt felejtettem el :oops: , hogy hogy vagy? lelked?

ancsaboszi

Ancsám!

Úgy látom, hogy 2 napja "kerülgetjük" egymást!!! :lol: Észrevetted?
Hol Te írsz utánam, most meg én utánad! :wink:
Itt vagy még?

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Itt vagyok!
skype?

ancsaboszi

Veronikusz,

ezen még dolgozom!még messze van a vége, de azért gondoltam megmutatom! csak hát így hogy csak a pocak lehet benne, így nehéz!

Kép

De én olyat is csinálok ám, hogy TE és a három csaj és a nagy pocak! El tudom képzelni!!!

ancsaboszi

Ancsa
Szórólap! Persze, hogy érdekel!!!!
Tök jó lesz a kép, ha megleszel vele!

Veronikusz
Én is "antivasalós" :lol: Már többször gondoltam, hogy megkérdezem a "folyton vasalós" tábort, hogy mit vasalnak folyton?! Télen pulcsit gondolom nem, farmert nem, ágyneűt nem minden nap húz az ember (bár én azt sem vasalom túl, van egy tuti módszerem, hogy ne legyen gyűrött mosás után :wink: ), gondolom törcsit és fehérneműt senki nem vasal, akkor marad apainge, ha éppen inges. Ha az sem, akkor mit?
Dorka hozzászólását osztom csajok ügyben. Kata elbűvölő, Szofi pedig az ábrándozó hercegnő :D Valahogy így tudnám megfogalmazni. De mindkét csaj a pasik "rémálma" lesz, szal apa majd állhat puskával a kapuban :lol: És akkor még nem tudjuk, Zsófi milyen lesz! De a nagyokból kiindúlva...apának +1 "gond" :lol:
Nekem is van pocis képem Zsoltival, majd én is dobok egyet. Igaz, nem profi, mert tesóm csinálta, de sztem jó :)

cfBrigi
Én is babonás bizonyos dolgokban. Ha vissza kell mennem valamiért, akkor 2x is elszámolok 15-ig, mert az a tuti :D A péntek 13-a nekem inkább pozitív kicsengésű, mint negatív :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ancsa!

B@szki!!!! :shock: Elkezdtem visszaolvasni és elfelejtettem közben frissíteni!!!! hüjehüjehüje voooooook!!!!! :shock: 8)
Lehet holnap skájp?
Úgy is holnap csak Jázminnal vagyok!!! :cry: :cry:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Reni,

TE még fent?
hogy hogy?
Köszönöm!!!

ma is hallgattál hangocskát??
hányszor szoktál?
Ivánnal vagy csak egyedül?

Anyukáddal rendeződtek a dolgok?

ancsaboszi

A holnap már itt is van, és nem tudom mi lesz este! :lol:
Majd kiderül!
én meg itt frissítgetek!!!

ancsaboszi

De már pont indulóban vagyok én iss!

igen, godnoltam is rád, hogy ma nem nagyon fogsz aludni!!
Sok sok drukk holnapra!!!!

Jó éjszakát mindenkinek!!!

ancsaboszi

Tök jó volt nektek megmutatni!
:oops: :wink:

akkor ha nem baj, még egy!

Ezt még tegnap éjszaka csináltam, és tudom érdekes, de a kedvencem! :lol:
számomra olyan misztikus, mint a szülés (lehet :oops: )

Kép

ancsaboszi

Ancsa
Igen, én fent. Meg is lepődtem, mikor az órára néztem :shock:
Hát majdnem minden nap behallgatok, de csak egyedül. Ivánnak nem akarom folyon a tesót emlegetni, Zsolti meg... tudod, a pasik vizuálisak :roll: Képen jobban élvezi :D
Jó ez a kép! Húúú, nem is tudom ki írta valamikor régebben a pocakra, hogy varázsgömb, de ez a kép tényleg olyan :wink:

Anyuval...már nem foglalkoztat annyira. Vagyis dehogynem!!!! Csak próbálom túltenni magam és nem bosszankodni :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Veronix!

Mit vettél Kenguruban?
És ha egy bömis csaj tolja be eléd a kocsija orrát, akkor azt beengeded???? :wink: :lol: 8)
Na persze nem agresszívan!!!! :lol:

Ancsa!

Képek fantasztikusak!!!!!!! Jó az a "kis" Canon gép!!! :lol: :wink:

Dóri!

Köszi a "Donátos" választ!!! :wink: És átadtad Neki az üzenetemet??? :wink:
Holnap várjuk a paramétereket!!! :wink:

CukorBrigi!

Dehogy haragszom!!!! Sőt, ahogy Borsikának is írtam, örülök, ha valaki őszinte!!!! :wink:
Kisöscsi odabent hogy van? És bocsi, ha már kérdeztem, de tudod én Szenilla vok :twisted: van már neve kistesónak?

Vezetés: Egyébként én is "téli" vezető vagyok!!!!! Én meg állandóan sötétben vezettem, úgy hogy modtam is Istvánnak az oktatómnak, mikor közölte, hogy reggel 9-re kell mennem vizsgázni forgalomba, hogy banyek én nappal nem ismerem fel a táblákat meg az utakat!!!! :lol: :wink: 8) Na ezen jót nevett!
Egyébként megsúgom nektek, hogy én hogy tanultam vezetni. Az első forgalomban töltött napon még "csöndben" vezettem, hogy "halljam az autót" (sebességváltás, motorzúgás, stb.) aztán a második vagy harmadik alkalommal már úgy vezettem, hogy szó szerint BÖMBÖLT A ZENE az autóban!!! :shock: :lol:
2002-ben(akkor tanultam és szereztem jogsit) volt Anastacia-nak (nem toom hogy kell írni) egy nagyon jó száma, ami oktatónak nagyon teccet!!! (jó kis "rokkos" szám) Szóval képzeljétek el, állunk a körúton a piros lámpánál, emberek a villamosmegállóban és egyszer csak elkezdődik a szám. Erre István fogja és "kakaóra" felcsavarja a hangerőt!!!! :shock: 8)
Villamosmegállóban emberek megfordulnak és néznek nagyot....és közben biztos azt gondolták, hogy ezek nem komplettek!!! :shock: és akkor még finom voltam... hogy a most tanul a csaj vezetni és így ordít a zene az autóban!!!! :shock: 8) Aztán mikor befejeztük az órát, akkor kérdeztem oktatót, hogy ezt most miért csinálta (bár mondjuk élveztem!) és azt mondta, hogy - idefigyelj Fittipaldicsaj! (így hívott! :wink:egyébként Fittipaldi egy forma 1-es autóversenyző volt! :oops: gondolhatjátok ebből, hogy milyen sebességgel vezettem!!!! 8) ) Ha majd meglesz a jogsid és beülsz az autódba, mindig az lesz az első dolgod, hogy miután beindítottad az autót, hogy bekapcsolod a rádiót. És ha jön a kedvenc számod vagy számaid, akkor azt mindig ordíttatni fogod!!! - És milyen igaza lett!!!!! :wink: :twisted: :lol:
Szóval én is imádok vezetni.....NEM HAGYOM MAGAM LETOLNI!!!! :shock: 8) (szóval néha én is anyázok annak aki megpróbálja!!!) ......és tényleg ordíttatom a kedvenc számaimat az autóban!!!! :lol: :wink: :oops:
Bár ha Adri velem van, akkor nem nagyon szólók be, csak nyomom a dudát, mert már Ő mondja helyettem a "beszólósszövegemet"!!!!
:oops: 8) Na persze nem a "B" betűs csúnya szavakat mondom, arról már leszoktam, mióta a gyerek is az autóban ül, hanem "virágnyelven" nyomom és ezt "tanulta" :oops: meg!

Na jó, lépek és "felkapcsolom magamra a hivatásos fejőemberkémet" mielőtt még "kidurrannék"!!!!! :lol: 8) :wink:

Betegeknek jobbulást!!!

Andi!
+++++++++++++++++

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Elmentek......Apával......megy a bömbi :cry: :cry: ezerrel!!! Mármint nálam, mert Jázminnak fülig ér a szája! :roll:

Afrancbaaaaaaaaaa!!!!!! :? :?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Partedli!

Gratula Kisfütyishez!!!! :wink: :lol: Bárcsak nekem is lehetett volna..... :roll: ......de majd az unokáim!!!!! Igaz CukorBrigi?! :wink:

Lányok!

Köszönöm a kendős válaszokat!!! Erre számítottam Tőletek!!! :wink:
És hangsúlyozom :!: :!: akinek Gyerkőce "bírja", az csinálja. 8)
És én NEM NÉZEK "ROSSZ" SZEMMEL SENKIRE :!: :!: Inkább, ha látok ilyet az utcán, én is mosolygok.....hogy milyen aranyos!!!
De hát Adri a járókát sem bírta :shock: és soha semmiféle "kötöttséget"!!! :roll:
Az meg tényleg kifejezetten jó, ha két kisebb gyerek van és az egyiket magadra kötöd, ha elmentek valahová és szabad mind a két kezed!!!!! Bár én azt mondom, hogy néha 100 kéz sem lenne elég még egy gyerekhez sem!!! :wink: 8) :twisted:
Én inkább az ottoni "hurcimbálásra" gondoltam....bár ha belegondolok, hogy pl.: BüdösBenc (bocsi Eni hogy Veletek példálódzom!!!! :oops: ) néhanapján miket "művel" Kishugival....akkor Eni nagyon megértelek, hogy JaSzának az egy "biztonsági zóna"!!!!
De pl. ahogy Renáta Te (is) írtad (BOCSESZ!!!!) , sütéshez-főzéshez ÉN tuti nem kötném fel!!!!!
Ez volt az "első" dolog, amit Adrinak megtanítottam, hogy ha anya főz és be van kapcsolva a tűzhely, akkor annak közelét NAGYÍVBEN ELKERÜLNI!!! Na remélem értitek, hogy mire is akarok ezzel kilyukadni!! :oops: :roll:

Bocsesz, de azt hiszem, hogy az értelmes írás az ma nekem nem nagyon fog menni!!!! :(
Lehet, hogy jobb lesz, ha abba is hagyom!!!

Menek, eszek valamit, bár kétlem, hogy lecsúszna most bármi is a torkomon!!! :? De azért ugye Jázminnal nem "cseszhetek" ki!!! Úgy hogy muszáj lesz ma "letömködnöm" a kaját a torkomon!!! :roll: :roll:

Most lelépek és nem írok több hülyeséget így korán reggel! :?

Pusz Mindenkinek!! És szép napot!!! (itt már süt is a Nap!! :wink: )

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah! Gabi!

Enci nagyon szép a képen!!! És az egy nagyon jó kép!!!

Kriszta!

Meg Peti is nagyon édes!!! Ahogy áll a kiságyában.... :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Dorka!
Mire kaptam a :lol: -t???? :D
Képek: akkor ti vagytok ÚGY együtt pocis fotón??? :D:D:D
RR vagy Béres a KEMÉNYEBB??? Mert akkor inkább azt veszem! :D
Műkörmös: tegnap bementem egy körmöshöz, de olyan oldószer szag volt ... így nem hiszem hogy lesz. :cry: hova rakjam 1,5 órára a kiscsajt??? :oops: nem is érezném magam jól ha nem lenne ott. :oops:

Ancsa!
Mit szedsz ki??? A ráncokat? :D WOW! :D tudsz valamit! :lol:
Négyeske: jaj de nagyon emlegeted. :D hát! Még gondolkodunk lol: :lol: :lol:
Szívesen látok bármilyen képet!!! Tesós is tök jó ötlet! :D

Reni!
Pocis-apucis képet várjuk!!! :D
Vasalás: én is csak ingeket vasalok. Férjem mindig abban jár. :roll:

Dorka! Reni!
Kata tényleg olyan nőcis. Már nem vesz fel bármilyen pulcsit stb. :roll: korán kezdi :oops: Viszont a hajánál nem tudok a hiúságára hatni :oops: pedig egy időben engedte hogy megcsináljam. Ő különben nagyon érzékeny és bár nőcis, de nagyon katonás, kicsit férfias. Bár ő is tud nagyon anyucis lenni, de mégsem olyan KISCICÁS mint Szofi. Szofi egy kis bújós cica. Szinte már dorombol. Ő szereti ha bármikor ölelgetik. :D :D :D ő is nőcis. Szereti a szép ruhákat stb. sőt most neki lehet összefogni a haját gumival, csattal, de fésülni ő se engedi. :oops: Hogy Zsófi milyen lesz??? Egyelőre MÉG ”minden anyuci álma” típusú :lol: Sokat mosolyog. Minden pelenkázásnál, elmenetel előtti öltözésnél hangosan kuncog. Fürdés előtt pucéran extázisba esik. :D Kocsiban csendben van. Sokszor bent hagyom az autóban, ha tudom, hogy csak 2 percre megyek be. :oops: ilyenkor bekapcsolva hagyom neki a rádiót. Vagy alszik tovább, vagy felkel és a játékaival játszik. :D Cicizések között ha itthon vagyunk magában játszik a járókában. :D hát nem ilyenre vágyik minden anyuka??? Mindenki azt kérdezi úton, útfélen, hogy mindig ennyit mosolyog? Mindig ilyen csendben van??? :D és hát IGEN!!!!!! :D:D:D:D:D

Tigrincs!
Vezetés: De jó! még egy kemény csajszi! :lol:
:wink: azért nem vagyok egy ehte bunkó! Sokszor beengedek még a 20 perc araszolás után is. Sőt! :D Főleg ha látom hogy valaki tényleg siet valahova, én meg ráérek. :D mért? Bömcsitek van??? :lol: :lol: :lol: mert akkor mostantól a bömcsis nőket mindenkép beengedem! :lol: :lol:
No meg az se mindegy, hogy „kéredszkedik” vagy hogy természetesnek veszi, hogy ő most elém bejön! Én csak NEVELEK! :lol:
Adri és a virágnyelves beszólás :lol: :lol: :lol: ezt nagyon megnézném!!! De király!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! kenguruban hálózsákot voltam venni. Szofi már kapott hétfőn, tegnap meg Zsófi. Most ugyanis a Kenguruban a törzsvásárlók -24%-kal vásárolnak. Én meg találtam akciós 3490Ft-os zsákot, amiből még lejött a 24% :D:D:D ezeket már jövő télre vettem főleg. :D meg már most veszek hosszú ujjú polókat, farmert stb. spejzolok :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!

Na, vége a jól tartásnak, ma már negyed7kor ébresztőt fújt Levi, pedig tegnap este még 11kor is fel-felsírt. Egyre jobban reménykedem, hogy a fog a ludas, mert tegnap este is 2 órán keresztül altattam, újra sétálás, ringatás, kúp és csukott szemmel, álomban sírás. :?
Ilyenkor úgy sajnálom. :cry:
De a gyógypuszikat bezsebeltük, nem baj, ha lopok Levitől párat magamnak is? :wink:

Timi, gondolunk Rátok ma nagyon nagyon, nem lesz semmi baj. Ez egy rutinműtét és ilyen pici korban nagyon gyorsan regenerálódnak.
Ki műti?Tudod a nevét?
Van ott egy "kedvenc" sebészdokink, csak ezért.
És igen, tényleg egyél, mert szegény Kisebbed így is tuti érzi, hogy gond van, olyan kis radarjaik vannak.
Múltkor együtt sírtunk Levivel és olyan édes volt, nem nagyon értette, hogy most mi van, eddig ha sírt anya mindig vígasztalt, most meg majd megsüketült szegény a bömbitől. :roll: :oops: Szóval hirtelen kaptam nagy nyálas puszikat(=állmegevés).

Na, megyek visszaaltatni a kis égedelmet.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, másképp gondoljuk az elalvást Levivel....most rohangászik a kompban. :lol:

Ancsa, nagyon jók ezek a képek! Szóval canon gép? És hol tanultál?

Brigi, köszi, talán merek pici levest tenni a mai krumplihoz, de tényleg jó fűszeres, Levi igazán apjafia. :lol:

Steffi, hogy vagytok?

Dorka, Lettinek mikor lesz eredménye? Mármint nemcsak neki, hanem Nektek is, ugye Tőletek is vesznek vért? Szóval annak mikor lesz meg a végső eredménye?

Orsi, ma még eléggé szörcsögünk, szóval masszázsra megint nem jutunk el, de remélhetőleg holnap már mehet a menet. Annyira jó lenne végre.
Viszont lenne egy óriási kérésem, majd priviben....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok

ááá, K letüntette amit írtam...
:evil:

Timi, sok erő a kis Adrinak, és neked is, szörnyű lehet, h nem lehetsz mellette.
Fittipaldi?? engem apa hív így...vajon miért?? :lol: :oops:

Zsó, várom a privit.

Ancsa, az a kép micsoda?? a kislány meg poci?? az rajzolva van, vagy ilyet szeretnél fotózni? mert tök jó.
és nekem tetzsik a túlvilági kép is. :)

amúgy K már jobban, eszik rendesen, de taknyosak lettünk a fog miatt szerintem, mivel éjszaka többször fájdalmasan felsírt, csukott szemmel mint Levi, ordít, kiugrik a kezemből, majd beájul két ordítás között.
ja kijött a másik oldalon a ksörlő..vagy már mndtam

mennem kell....
snooopy

Dori, várom a híreket énisénis.

CfBrigi, köszi, neked is adok egy tincset, meg mindenkinek, aki szeretne. Na, szokod a kistökös gondolatát? Helyes.

Dorka, nem, nem kaptam. De maholnap postára kell mennem más miatt is. Milyen csokit kentél a hajadra? Kicsitirigy. Ha neked csoki.

Orsi, tőőőőlem... :roll: Csak vörös ne legyek. Egyébként a melírozással próbálkozunk.

Timi, anyuka nyugszik. Nyugiiiiiiiii. Tényleg nem lesz semmi gond.

Zsó, még mindig minden jobbulást jelentő kívánság.

Veronikusz, többet ilyen marhaságokat nem írok. Nem akarok senkit rémisztgetni. Csak volt, megvolt...

Barátnőmmel kitaláltuk, mi az ideális foglalatosság, amiből jól megélhetünk. CELEBek leszünk. Csak hülyéskedni kell a dzsungelben, el kell menni mónikához és józsibaráthoz, főzőcskézünk esténként és vendégségbe járogatunk. El kell válni vagy kétszer, ennek történetét el kell sírni a storynak. Utána újra össze kell jönni, azt elmeséljük a bestnek. És még a könyvünket is kiadják! Na ez a terv. Ki csatlakozik? Ja, feltételek, ciciket fel kell varratni, ez is egy újságcikk lehet. :D
vbea

sziasztok,

Már megint részletekben olvastam és persze nem jegyzeteltem, szóval bocs, ha valaki kimarad...

Gabi,
Enci kép :D Nagyon édes! És milyen ügyesen pucolja az ablakot ;)
Hogy vagytok?

Aprooka,
gyógypuszik innen is!! Remélem hamar meggyógyul az úrfi!!
Nálunk most kivételesen alvás van. És éjszaka is volt!!! Este ugyan 2x még felébredt, de 10-től 4-ig én is tudtam aludni!!! Egyhuzamban 6 órát!!! Na ilyen is rég volt ;)

Orsi,
Örülök, hogy Kolos jobban :)

Renáta,
Tegnap jutottam csak el a postára (illetve tegnapelőtt is jártam ott, de nem volt nálam 3 nyugtató :? Katasztrófa ez a posta itt tarcsán...) Szóval most már úton van a második cd is... Bocsi, hogy nem egyszerre, ilyet még sose csináltam, hogy benne maradjon az íróban :oops:

Ancsa,
képek szuperek!!! Milyen géped van? És milyen tanfolyamra jártál??? Annyira jó lenne valami ilyesmit csinálni - legalább üdítő változatosságként a könyvelés mellé... :roll: Én is most vettem új gépet, (miután a régi még 2007 dec-ben tönkrement) még tanulgatom hogy működik...

Kendő: na én apósomtól mindig megkapom, ha felkötöm magamra Annát, hogy olyan vagyok mint egy cigányasszony :roll: namindegy Attól még kötözgetem ;) Meg keresek kendőt is mert a rugalmashoz már kezd nehéz lenni a kisasszony...

Vezetés: hát én se szeretem beengedni a pofátlankodókat. Csak sajnos a Suzuki Altot nem igazán veszik komolyan :oops: így van hogy muszáj... :? De majd ha lesz nagyobb autónk akkor már nem fognak leszorítgatni az útról végre...

Mi most kertet építünk ezerrel, párom is szabin volt tegnap, egész nap azt csináltuk, és holnap is ez lesz a program... De már kialakítottuk a virágágyásokat, megcsináltuk a víznyelőket. Már csak a kiskertet kell megcsinálni, és lehet ültetni... :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tigrincs,
Nyugi!! Minden rendben lesz!!! (tudom, könnyű ezt mondani :? )

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:23-kor.
Vendég

Sziasztok!!!
Tigrincs
minden okés lesz :lol:

Lilluska
hol lesz az orchidea kiállítás??
én nagyon szeretem őket!Egyet kaptam mikor Balival jöttünk haza a kórházból(2007. május) és azóta 3x virágzott

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt,

Borsika: lehetsz Te a hírhozó és köszönöm előre is :wink:

Veronikusz: nekünk van ilyen fotónk, igaz még Tündis pocak, de azért felteszem...

Kép

Ancsa: nagyon hangulatosak a képek...

Levinek sok puszi, remélem alszik ma szépen napközben és Te is tudsz picit pihenni.

Majd jövök délután, este.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Veronikusz, holnap mi megyünk, csak lehet, hogyha még Levi taknyos, akkor a Ringatóra nem megyünk be....szóval jössz?

Lilluska, tanácsolhatok? (én tartok orchideát, egy időben nagy gyűjtő voltam, de már nem fér több a lakásba, van vagy 30 példányom)
Szóval vasárnap menjetek, ha venni is akarsz, mert a kiállítás része ugyanolyan, csak már megvannak a kitüntetett példányok, viszont lenn az vásártéren délután már minden akciós.
És kérd, hogy jól csomizzák be, mert ilyenkor tudnak a legjobban megfázni szegények. :oops:
És azért készülj fel, hogy mindig sokan vannak.

Ancsa, tényleg, a rajz hogyan készül? Gondolom a fotózás menetében van benne, de én ehhez nem értek.... :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tigrincs: természetesen sokat gondolok Rátok, sok pozitív energia és majd gyere a hírekkel!

KépKép

KépKép
snowwhite

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:23-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:24-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:24-kor.
Vendég

Sziasztok!

Jó ide bejönni!
Mindenkinek köszönöm a dícséretet! Nagyon jól esik ám! :lol:
Szóval köszönöm!

Látom a kedvencem és a rajzos kép is tetszik.

Minden képet amit ide feltettem most, én csináltam.
A rajzos képen, ugyanaz a pocak van, mint a többin, a kislány meg Lara. Mert ott még nincs kistesó, és mondom ezt olyan képnek szánom, hogy Nagytesó és pocaklakó is rajta van!

Judy?
Ott nem esik az eső.

hú, mennem kell
kaki

ancsaboszi

Sziasztok!

Tigrincs, drukk! Majd írja, ha kapsz híreket. Bár ezt biztos megteszed amúgy is! :)

Veronikusz:
Én Cindy Crawfordot szeretem. Csak vhs van nekem is, de asszem azóta dvd-n id kaidták. RR-től nekem is borsózik a hátam, pedig megvettem. Ha kell, oda is adom, próbáld ki, ne vedd meg...

Borsika, Ancsa, tegnap megkaptam a kuponokat, köszönöm!!!

Eni!
Én benne, ezen már én is gondolkoztam. Akkor együtt kiadhatnánk a gyereknevéls szuper kézikönyvét, ezzel felfuttatnánk az egész Kútvölgyis topicot. Egyébként szerintem tökj érdekes lenne egy olyan kézikönvy, amiben az összes tipp benne van. Az egymással ellentétesek is: Pl altatásnál a kiságyas, az egybenalvásos, a külön szobás, stb verziók. Mindenki bele írná, ő hogyan csinálta, neki az hogyan, miért vált be. És akkor aki olvassa, megtalálhatja azt, ami az ő családjukra illik. Kéne keresni egy kiadót. Én meg is szerkeszteném!!! Eni meg szépen fogalmazna! :)

Ja, Eni, celebként engem valaki a hasplasztikára szponzoráljon! Bár, ha kell, akkor a melleimet is felvarratom. És egy-két főzést is bevállalok! :D

Na, fodrász alkot?

mtunde

Bocsánat,
Téves riasztás volt!

szóval
Zsófi,
bocsánat hogy még nem válaszoltam.
Canon 40 D, külső vakuval.
És hát gyerek korom óta érdekel a fotozás, de tavaly mentem el tanfolyamra, mert addig az idegenforgalom volt az elsőrendű. de aztán hála egy kedves embernek, ez megváltozott.
2008. januárban kezdtem, és hát most lesz még hétvégén egy detárgyfotó gyakorlatom, de amúgy már vége.
De a legfontosabb és ez ott is kiderült, és hát volt sok vendégelőadó. Akik szintén más szakmában kezdték.
És sokat olvastak és sokat, sokat fotoztak.
Scott Kellbyt én is imádom, és nagyon érthető. de ha még érdekel mondok neveket!
www.fotosuli.hu
ide jártam! :wink:

Rajzos képre visszatérve.
Szóval ez is egy fotó! minden fotó színesben (RGB) készül és akkor aztán bármit lehet vele kezdeni, mert ha eleve feketefehérben csinálja az ember úgy már nehezebb.
ez is fotó, csak aztán az ember játszik vele, hogy a megrendelő különlegességet is kapjon!

Eni,
Ok, ok, én benne vagyok!

:lol:

Na megyek,
mert megint azt mondja bili
hát kiváncsi vagyok.

szép napot!

ancsaboszi

Dorka!

Nagyon szépek vagytok!
És mostani pocis közös kép? 3-ban?

Szép napot!

ancsaboszi

Lilluska!
nekem mind a 3 hálózsákban alszik. Itt nincs demokrácia. :lol: :lol: :lol: Ez van és kész. :oops: :lol: De nem lázadoznak. :D

Aprooka!
akkor hova és mikor? bentre? kintre? hogy tudunk-e menni még nem tudom, mert nálunk meg egyre jobban folyik Szofi orra. :oops: :oops: :oops: Bekenni meg nem akarok senkit. :oops: :oops: :oops: Nem tudom! nem tudom! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép Kép Kép Millike is rajta van csak alig látszik Kép Kép Kép
Bocsi ha kicsit sok lett....ezeket fotós csinálta.

Majd jövök írok is csak főznöm kell.....

KépKépKépKép
vdorka3

Snowwhite!
na igen! erre gondolok!!! nekem ez nagyon tetszik!!! :D :D :D

Tünde!
ha lehet tényleg KÖLCSÖN kérem kipróbálni! így legalább feleslegesen nem dobnék ki pénzt ha nem tetszik :D köszi szépen! Különben elég intenzív???

Tigrincs!
én is nagyon szorítok! ++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?