Veronix!
Mit vettél Kenguruban?
És ha egy bömis csaj tolja be eléd a kocsija orrát, akkor azt beengeded????
Na persze nem agresszívan!!!!
Ancsa!
Képek fantasztikusak!!!!!!! Jó az a "kis" Canon gép!!!
Dóri!
Köszi a "Donátos" választ!!!
És átadtad Neki az üzenetemet???
Holnap várjuk a paramétereket!!!
CukorBrigi!
Dehogy haragszom!!!! Sőt, ahogy Borsikának is írtam, örülök, ha valaki őszinte!!!!
Kisöscsi odabent hogy van? És bocsi, ha már kérdeztem, de tudod én Szenilla vok
van már neve kistesónak?
Vezetés: Egyébként én is "téli" vezető vagyok!!!!! Én meg állandóan sötétben vezettem, úgy hogy modtam is Istvánnak az oktatómnak, mikor közölte, hogy reggel 9-re kell mennem vizsgázni forgalomba, hogy banyek én nappal nem ismerem fel a táblákat meg az utakat!!!!
Na ezen jót nevett!
Egyébként megsúgom nektek, hogy én hogy tanultam vezetni. Az első forgalomban töltött napon még "csöndben" vezettem, hogy "halljam az autót" (sebességváltás, motorzúgás, stb.) aztán a második vagy harmadik alkalommal már úgy vezettem, hogy szó szerint BÖMBÖLT A ZENE az autóban!!!
2002-ben(akkor tanultam és szereztem jogsit) volt Anastacia-nak (nem toom hogy kell írni) egy nagyon jó száma, ami oktatónak nagyon teccet!!! (jó kis "rokkos" szám) Szóval képzeljétek el, állunk a körúton a piros lámpánál, emberek a villamosmegállóban és egyszer csak elkezdődik a szám. Erre István fogja és "kakaóra" felcsavarja a hangerőt!!!!
Villamosmegállóban emberek megfordulnak és néznek nagyot....és közben biztos azt gondolták, hogy ezek nem komplettek!!!
és akkor még finom voltam... hogy a most tanul a csaj vezetni és így ordít a zene az autóban!!!!
Aztán mikor befejeztük az órát, akkor kérdeztem oktatót, hogy ezt most miért csinálta (bár mondjuk élveztem!) és azt mondta, hogy - idefigyelj Fittipaldicsaj! (így hívott!
egyébként Fittipaldi egy forma 1-es autóversenyző volt!
gondolhatjátok ebből, hogy milyen sebességgel vezettem!!!!
) Ha majd meglesz a jogsid és beülsz az autódba, mindig az lesz az első dolgod, hogy miután beindítottad az autót, hogy bekapcsolod a rádiót. És ha jön a kedvenc számod vagy számaid, akkor azt mindig ordíttatni fogod!!! - És milyen igaza lett!!!!!
Szóval én is imádok vezetni.....NEM HAGYOM MAGAM LETOLNI!!!!
(szóval néha én is anyázok annak aki megpróbálja!!!) ......és tényleg ordíttatom a kedvenc számaimat az autóban!!!!
Bár ha Adri velem van, akkor nem nagyon szólók be, csak nyomom a dudát, mert már Ő mondja helyettem a "beszólósszövegemet"!!!!
Na persze nem a "B" betűs csúnya szavakat mondom, arról már leszoktam, mióta a gyerek is az autóban ül, hanem "virágnyelven" nyomom és ezt "tanulta"
meg!
Na jó, lépek és "felkapcsolom magamra a hivatásos fejőemberkémet" mielőtt még "kidurrannék"!!!!!
Betegeknek jobbulást!!!
Andi!
+++++++++++++++++
Pussz!