Jó estét!
Körözött személy jelentkezik. Bár szerintem nem is voltam sokat eltűnve
Vasárnap ügyességi autóversenyen voltunk, az idén nem neveztem
Így aztán nem volt aki a nőnapi kupából hazahozzon valamit, sajna apa nem ügyeskedett. Nekem pedig lett volna esélyem, csajok idén nagyon kevesen voltak.
Tegnapi napot ellazsáltam, de azzal kezdődött, hogy végre kialudtuk magunkat az aprósággal, miatta nálam is halmozódott a fáradtság, de most aztán délelőtt 10-ig aludtunk. Aztán nagyobbat pszichológushoz vittem, majd elhoztam, majd a telefonom beadtam a szervízbe, s közöltem, hogy jó lenne meg is javítani....erre beküldik a fővárosba.....nem bánom, de ez így nem állapot. Aztán délután míg a nagy német órán volt, addig a család bevásároltunk.
Ma délelőtt céges dolgokkal foglalkoztam, majd ebédfőzés, orvosi vizita.
Háááttt....úgy jártam mint Mimmi (asszem ő írta). Már vártam ama kijelentést, hogy valami gombás fertőzést begyűjtöttem. S ama kijelentés sajna nem is váratott magára. Uhhó most kúpozás.
Fiatalúr szépen a herécskéit leengedte már a zacsekbe (mondtam is apának, hogy eme infó új nekem, lányokkal ilyent nem kellett halljak), őkelme pedig a kijárt ösvényen nővérei nyomdokán haladva egyenlőre szépen fejjel lefele élvezi a sok magzatvíz okozta kellemes lebegést (és egyáltalán nem baj még ennyi idősen a sok magzatvíz....így az én dokim, én meg hiszek neki, Grétivel a vége fele kevés volt, figyelte is keményen a kisasszonyt). Ami pedig az adatait illeti, hát már csak a kalendáriumi számolás alapján 27 hetes a drága. BPD alapján a gép 30 hetet s 1 napot mutizott, de más adatai is a minimum 28 hét 2 nap voltak. A mért adatok átlaga alapján a gép május 26-át lőtte ki nekem. Hát....meglátjuk mit dönt a fiatalúr.
És ismét kaptam küldőcetlit egy halom laborra.
Meg a vérnyóm jól beijesztette őket, mikor megérkeztem, 160/90-et mértek, ezt már én sem nézhettem jó szemmel. De mielőtt eljöttem volna, még 1x lecsekkolták, na akkor már 125/90 volt. Így megúsztam a gyogyó felírásának fenyegetésével, s megegyeztünk, hogy veszek vérnyómérőt, szépen itthon nyugiban rendszeresen méricskélem, ha baj van, jelentem, ha pedig nem, akkor a táblázatommal megyek majd 1 hónap múlva.
És dokinéni mérlege szerint már sikerült 7 kilót összegyűjtenem. Hát....előzményeimhez képest meg lennék ennyivel elégedve.
Na, már nem is tudom mire, de tuti lett volna reagálnivalóm.
Talán eszembe jut.
Anuk drága: remélem pihensz, s azért nem adsz hírt magadról, nem pedig anyós cseszi az idegeid, s teljesen befele fordulsz. Hú, azt a banyekot kilőném a holdra, ha lenne hozzá képességem. Csak úgy, hogy tegyen már veled is jót a környezet.
Ja, ma elvágtam a bal hüvelykujjam, még a délben, de most este is bírt vérezni. Rettenet fáj, nem tom valaha sikerült-e ilyen alapos nyisszantási munkálatot végezzek magamon. Gréti pedig folyton ellenőrzi, hogy megvan-e még a bibi. Hát 8 óra sajna nem elég a gyógyuláshoz.
Ja, mellszívó: én az elektromosra esküszöm. Ha sok van azért, ha kevés és fejni kell a szaporítás érdekében, akkor meg azért, mert sokkal hamarabb végzel, s próbálhat önállóan termelni a következő szopiig. De aki kizárólag a babát használja tejszaporításra (a sűrű mellretételt javasolják az okosok) annak is hajrá.