Új privát üzeneted érkezett!

Mimi!

Anszolút igazad van!!!!!

Én meg ráadásul olyan zavarban vagyok ilyen helyzetekben! :oops:
Ha azt mondják ennyi meg annyi az okés, de amikor nekem kell kitalálnom az olyan rossz, meg zavarban vagyok hogy adjam oda stb...
:oops: :oops: :oops:
Amúgy ha nem ad eleget az ember, az kiderül a következő híváskor, mert majd arra hivatkozik, hogy nagyon sok beteg van nem tud kimenni! :?

Nekem sajna elég nehézkes bemenni 3 csimóval, mert ha nem mind a 3 beteg, akkor 2 óra várakozás után tutira mind beteg lesz! :(
Vendég

mimi12:
Ma a szokasosnal jobban fajt a hasam, talan mert irtozatos hasmenes kinozott. De elmult. A pocak meg szuntelenul feszit renduletlenul.
Valahogy ez a mai nap megkinzott, a front es leginkabb a vele jaro szel miatt szedelegtem. De holnapra biztos jobb lesz!:)

Puszka es joejt mindenkinek:)

sünciboglya

Sziasztok!

Edina! Nekem is a 2 ezer tűnik korrektnek. Remélem, minden rendben a lányzóval! Majd írj, mit mondott a a doki!

Mária! A sógornődnek „üzenem”, hogy:
1. Az internetfüggőség nem hiszem, hogy gyógyszeres kezelésre szorul. Sőt! A depresszió sem feltétlenül, csak nagyon súlyos formájában.
2. A pszichológus és a pszichiáter különböző. Utóbbi orvos, és gyógyszerekkel kezel, tünetmentesít. A pszichológus nem híve a gyógyszereknek. Tehát nem fog vele bogyókat szedetni!
3. A mai világban elfuserált az a nézet, hogy aki pszichológushoz jár, az hülye! Sőt! Értelmesebbnek tartom elmenni szakemberhez, mint valóban becsavarodni, mert akkor könnyen a pszichiátrián köthet ki az ember, és azt már valóban sokan megbélyegzik itt Magyarországon. Pedig ott is betegségeket kezelnek, ugyanúgy, mint egy kórház másik osztályán. Csak az esetek egy részében lelki eredetű betegségekről van szó.
4. Ha attól fél, hogy hülyének nézik… nem kell szétkürtölni, hogy jár pszichológushoz! A család pedig nyilván mögötte/mellette áll, ők nem fogják hülyének nézni! És nem lesz a homlokára írva, hogy pszichológushoz jár!
5. Tudok egy nagyon jó pszichológust! Ha érdekel a száma, szívesen átküldöm.
A fentieket mind tapasztalatból írom (a netfüggőség kivételével), és mert tanultam is pszichot, csak nem fejeztem be. :(

No ébredünk, majd még jövök.

Kép
Kép
tekiroll

Helló Csajok!

Most nincs időm visszaolvasni túlzottan, csak gyors helyzetjelentés rólunk:

Tegnap du jártunk a gyerekorvosnál, védőnéni is ott volt. Felkészültem egy újabb idegesítő beszélgetésre, de pozitívan kellett csalódnom mindkettőjükbe. Szántak ránk időt, szépen elmagyarázták, grafikonokkal ábrázolva, hogy bár Zsófi nem hízik őrült iramban, de súly fejlődése közepesnek mondható. Bezzeg a hossza!!! Tegnap már 67 cm-t mértek!!! Lényeg, hogy a gyerekorvos konzultált a neurológussal és tulajdonképpen az ég világon semmi baja nincs Zsófinak, csak kicsit gyarapodnia kell. Írtak fel tápit, olyat, amit ekcémás babák is ehetnek, ma váltom ki, aztán bepróbálkozok vele. Napi egy kaja kiegészítésére gondoltam, nem viszem túlzásba, csak szedje össze magát kicsit a kiscsaj. Úgy látszik a normális bánásmódhoz az kellett, hogy kiboruljak egyszer. Ezzel szereztek nekem egy remek napot!!! Estére már nem is volt tejem! De szerencsére úgy tűnik ma megint jó a helyzet tejci vonalon.

A mozgásfejlődését meg visszavetette a terpeszpelus, mert abban nem tud úgy forgolódni, ahogy szeretne. Az utóbbi napokban azért hozott be a lemaradásából, már lazán oldalrafordul.

Ja és dokinéni és védőnéni is kifejtette abbéli véleményét, hogy Zsófi értelmi fejlődése baromira meghaladja a korát. Nagggyon büszke vagyok a kislányomra!!! :-D

Edina!
Amikor hozzánk jött ki a dokinéni én 3 ezret adtam neki.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok! :-)

Na itt volt a doktornő! Kaptunk orrcseppet és köptetőt. Szerencsére mára már hőemelkedése sincs, úgyhogy én is megnyugodtam:-)
Én rettenetesen aggódós típus vagyok... ha bármelyik családtagom beteg, akkor állandóan csak az jár az agyamba... úgyhogy számítottam rá, hogy ez 1000x-esen elő fog jönni a saját gyerekemnél!
Köszi a hozzászólásokat! A doktornő tőlünk 2000ft-al távozott.
(Előbb beszéltem sógornőmmel.. meglepődött rajtam, hogy adtam a dokinak pénzt. Hát ennyire különbözőek ezzel kapcsolatban is a vélemények!)

Berni! Jó hosszú Zsófi baba! Örülök, hogy végre pozitív volt az orvosnál tett látogatás:-)
Mi hétfőn mentünk volna méredzkedni, és oltani... de most a betegség miatt azt mondta a dokinéni, hogy toljuk el egy héttel.
Már olyan kíváncsi vagyok hogy Petrus is mennyit nőtt! :-)

Mimi! Sajnálom, hogy ilyen hülye védőnő diktálta be az eredményedet! Én is úgy tudom, hogy ez az érték még teljesen jó!

Sünciboglya! Szerintem a Szent Imre kórház nagyon rendben van!
Jártál már a szülészeti részen? Nagyon szépen meg van csinálva!
Persze nem mindegy az sem, hogy milyen orvosa és szülésznője van az embernek!
Amúgy 1,2,3,4 ágyas szobák vannak. Ezen kívül a szülőszobai részen van egy 5 ágyas vajúdó és ha jól emlékszem 6db. szülőszoba és egy alternatív vajúdó (nekem volt szerencsém ezt is kipróbálni... franciaágy, sarokkád, bordásfal, gumilabda... a kád és a gumilabda nekem nagyon-nagyon sokat segített... amikor le akartak fektetni az ágyra, akkor kértem, hogy inkább had próbáljam ki a lasztit... az tényleg jó volt!)
Eleinte (mivel 4 nappal előbb be kellett feküdnöm magas vérnyomás miatt) 4 ágyasba voltam, aztán szülés után átkerültem egy 2 ágyasba... ott egyedül voltam amíg haza nem jöttünk! Nagyon nagy szerencsém volt.. olyan jó volt úgy! Eleinte nem akartam, de legközelebb még fizetni is hajlandó lennék érte! Annyira meghitt volt, hogy csak a kisbabámra figyelhettem! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Berni!
Ki a doktornőtök?

Edina
Kép
Kép
csszedina

Kiváltottam a tápszert, kiderült ez nem is folyékony táp, hanem allergiásoknak való tejpép, ami 4 hós kortól adható. Na, ezzel várok még kicsit...

Edina!
Veres Judit a doktornénink, a Bajcsyn rendel. Tiétek?

Nekem is volt magas vérnyomásom a szülés előtti hetekben. De az én dokim nem fektetett be. Szerinte a 140/90 csak az alsó határa a magas vérnyominak. Én meg paráztam és könyörögtem Zsófinak, hogy jöjjön inkább előbb, nehogy baja legyen a vérnyomi miatt... Szerencsére nem volt gond.

Szülésed milyen volt? Én sajna császárral szültem, magzatvíz szivárgott, de a méhszáj 3000-es volt még aznap is. Kaptam oxitocin infúziót, reggel 6-tól délután 2-ig bő egyujjnyira bírtam kitágulni. Nem vártak tovább, de még jó is, mert a köldökzsinór Zsófi nyakára volt tekeredve.

Kép
Kép
lbernuska

Bernus!
mennyit hízik kb heti szinten Zsófi?Vagy havi szinten?
AMúgy ha hízik tényleg ne aggódj miatta.Ma már rég nem igaz az,hogy heti 10-15dekát hízni kell egy babának.Mára már rájöttek,hogy a fejlődés a lényeg,és bizony vannak jobban és vannak kevésbé jobban hízó babák.
A 3. hónapra amúgy is lelassul a hízás,ami tök normális.
Már készülődhet a te szervezeted a mensire,ez befolyásolja a tej mennyiségét sőt ízét is,és ez okozhat átmeneti visszaesést.
És amúg yis,az idióta riogatókra meg ne hallgass!
Zsófi nagyon szép formás baba :wink:
Ja a húgom középsője 1 évesen épp csak ütötte a 8kilót :wink:

mimi12

Berni,
Én is aggódgatok Zsombor súlya miatt, a babaszobán rögzítem a súlyát és nézem a grafikonokat :D Még jó hogy 3 van, nem csak egy mert már kezdünk kicsúszni az alsó határból is. A negyedik hónaptól kezdett visszaesni a gyarapodás, most 9 hónaposan volt 7,74 kg. A lányom anno 7 hónaposan volt ennyi. Szerencsére az orvosunk meg a védőnő még nem aggódik, ezzel nyugtatom magam. De azért lehetne kicsit több. Igazából a kedves barátnőm stresszel folyton, mert az ő két nappal fiatalabb fia már 10,2 kg. Tudom hogy nem kéne vele foglalkoznom de azért a kisördög ott van. A Kismamában is olvastam hogy az egyik szerkesztő 20 hónapos kislánya 8,5 kg és vele is minden rendben.

Kép[
Kép[
kostyika

Istenem csajok!!
Ne parázzatok már a súly miatt.
Andi a Szabi majd 4kilóval született,és 1évesen 10,és fél körül volt.Vagyis nem volt 11kiló sem.Ok tudom ez sokaknak rengeteg.De higgyétek el,nem egyformák a gyerekek.
És én tényleg látom a húgom 3 lányát.Teljesen már a 3 gyerek.AZ első tök átlag volt a középső most 7évesen lehet kisebb mint Veronika,vagy kb akkora.De ezt mindtha mondtam volna már.Még mindig nincs 20kiló a Renike.Ő ilyen ezt örökölte.A kicsijük a Viki meg olyan keverék.Átlagnál kicsit kisebb,de nem olyan kicsi mint a középsőjük.
A barátnőm lánya 1évesen kb 7,5kiló volt.Ma 13évs csini kamasz lett belőle,és semmivel sem kisebb mint a többi gyerek.
Úgyhogy nyugi!!:wink:

mimi12

sziasztok lanyok:)

Kepzeljetek, mekkora cimeres okor vagyok!!!!!!!
Penteken elment az eszem. Kiporszivoztam a 160 nm-t es atcipeltem 2 szobanovenyt a lakas egyik sarkabol a masikba. Meg is lett a hatasa!! ebed kozben elontott a ver....
szerencsere minden OK, mar este nem vereztem, a derekfajas is muloban (talan csak meghuztam?) es gorcsok sem voltak, azota sincsnek. De tanultam ebbol!!!!
Doki (Macilaci) nagyon rendes volt, megnyugtatott a telefonba, elmondta szepen mi tevo legyek ha baj van, vagy ha nincs baj.:) Hat nincs baj:)))))) Parom meg kulfoldon dolgozott raadasul, de egy nappal elobb haza tudott jonni. Ma ert vissza. Egesz delutan a kezemet szorongatta, ugy aludtunk es figyelmembe ajanlotta, ha meg egyszer ilyet csinalok, fejembe huzza a bizonyos szobanovenyt:)))))))))
Ma nagyon gyenge vagyok meg, de mar sokkal-sokkal jobban. Hetfon megyunk doki bacsihoz, megnezi minden rendben van-e babocaval. (Remelem....) Egesz ejjel imadkoztam.:)

Eddig a horror:)))))))

Tekiroll:
Hehe, ha en ezt meg mernem mondani a sogornomnek, lehet nem szolna hozzam soha tobbet.:)
Egyebkent engem is kezeltek post tarumas depresszioval. Pszihologushoz es a pszihiaterhez is kellett jarnom.8 honapig gyogyszer, azt mar el lehetett hagyni. Persze kontrollra meg jarok es a "beszelgetos" dokinal is jelenesem van idonkent, persze mar nem minden heten. Engem rendbetettek, megtanitottak feldolgozni a betegsegem miatt kialakult traumamat. Nekem csak jot tettek, ez biztos!:)
Tudod, ha valaki nem akarja, akkor nem tud rajta senki segiteni. A sogornom e taborba tartozik sajnos.:(

lbernuska:
Gratulalok Zsofi szep eredmenyeihez! Ugyes kislany :))))
Elhiszem hogy buszkek vagytok ra, lehettek is!

Edina:
Koszi az infot! Nagyon jol hangzik amit irtal:))))) Nem jartam meg a korhazban de biztosan szet fogok nezni!

kostyika:
Szerintem se aggodj a babad sulya miatt. Csak mostanaban mania ez az orias-sulyra valo torekedes. en 1 evesen voltam 8 kg korul de egeszseges. Legalabb nem dagi a babad:))))))) Igy remelhetoleg felnottnek sem lesz egy hizos fajta.

sünciboglya

Mária!
Jó lenne ha vigyáznál magadra!!
Remélem minden okés lesz a dokinál,hétfőn!!
Azért most már jó lenne,ha kiderülne,mi okozza a vérzéseket?Vagy a legjobb az lenne,ha nem lenne több vérzés..

Depi!Én hála égnek nem tudnom mi az,és nem is akarom megtudni!!De,én is azt gondolom,mindenképp segítség kell,és ráadásul el kell fogadnunk,vagy beismernünk,ha gond van.
A sógorod szerintem még nem jutott el oda,hogy beismerje,gondjai vannak.Az a baj ismerek én is pár embert,pl alkoholistát,akinek szent meggyőződése,hogy neki nincs semmi baja,és körülötte a hülye mindenki. :cry:
Én szívem szerint az ilyen embereket kézen fognám és segítenék nekik.Csak ugye segíteni meg annak lehet,aki hagyja...

mimi12

Sziasztok!

Berni!

Nálunk is voltak súly problémák. A mi védőnőnk ilyenkor azt mondta, hogy menjünk vissza 1 esetleg két hét múlva és akor újraméri a gyerkőt, ilyenkor rendszerint volt egy kis nátha vagy kevesebb alvás.
Mi voltunk többször a Veres doktornéninél, mert helyettesítette a (Gyöngyössy) doktornéninket, nekem elég alaposnak tűnt. Persze én is mindig aggódtam, ha sokat aludt, már mentem és néztem, hogy szuszog-e EZ KOMOLY!!!

Hallottátok hogy eltűnt egy öt hetes más info szerint öt hónapos csecsemő!!
Szerintem sántít ez az eltűnt a szobából című történet!!!
Állítólag eladta, de még nem tudják kinek azért nem nyilvános!! Én ezt olvastam egy fórumon!!
Megyek palacsintát sütni!!! kikér??? Küldök fénypostán!!!

Mimi!
Beváltottad a sparos pontokat késre, milyet választottál!

Mária!
Fogadd el, hogy NINCS emelés, porszívózás és miegymás TESSÉK PIHENNI, inkább sétálj egyet mint emelgetsz!!!

Sziasztok!!!!
Vendég

Zsand!
Még nem váltottam be.
Előbb el kéne menni érte :lol:
De én azt a shantokut szeretném.
Az az igazság,hogy nekem a többi késem megvan.Kb 15év alatt sikerült egyenként megvennem.
Olyan shantokum viszont nincs.
DE!!Ezekhez dukál egy fenő is.Anélkül sok értelme nincs a jó késnek.Azon a huzígálóson meg nem szabad kést élezni(az a görgős)mert az tönkre teszi a kést.

mimi12

Zsand!
AZ eltűnt gyerekkel kapcsolatban....
A párom este mondja,hogy úristan,na milyen világban élünk,hogy a lakásbol el lopják a gyereket.
Nekem rögtön az volt a reakcióm,hogy jusson eszébe a Margít szigeten eltűnt kisfíú esete :cry:
Én csak bízom benne,hogy eladták a babát,és nem valami tragédia történt.

mimi12

Szép napot!

Gyors bejelentkezés csak:

Mária! Tessék Vigyázni Magadra, mert nagyon nagy irgum-burgum lesz! Remélem, holnap megnyugtat a dokid!
Valóban csak azon lehet segíteni, aki hagyja, és aki felismeri, hogy valami nem stimmel! Bízom benne, hogy ha nem kap több lét tőletek a sóginőd, akkor talán rájön, hogy nem támaszkodhat rátok mindig. Ti már külön család vagytok! Párodnak is erősnek kell lennie, Hajrá!

Zsand! Küldök a palacsintáért cserébe Csokitortát meg Citromos álmot! ;-) Nagyon fincsi lett!

Súly: Szerintem se aggódjatok a súly miatt, a lényeg, hogy nem áll le a fejlődés, és boldog, mosolygós, kiegyensúlyozott a baba. Persze ha engem paráztatnának a súly miatt, lehet, hogy én is aggódnék.

Berni! De szuper hírek Zsófiról! :) Jó hosszú baba! Ti is ilyen magasak vagytok?

Edina! Jobban van Petrus?

Rólunk majd kicsit később, most megyek áztatni magam! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Mióta nem voltam:
Vasárnap,ugye,elmentünk anyóshoz.Éjjel szegény gyereknek rémálmai voltak.Nem csodálom.Amikor léptünk be az ajtón,anyós kiugrott mögüle,hogy sziia,hát eljöttél a mamához?Dorina meg mászott fel a fejem tetejére,közben a nyakamat mardosta.:(És ez már nem először fordul elő.Egyszer kikapta az apja kezéből,szegénykém el is sírta magát.
A 8 éves rokon lánynak meg szájra puszi a mániája.Azt hiszem legközelebb megmondom neki,hogy Dorinának ne oda adja.
A másik pedig,hogy meg se mosták a kezüket,úgy fogták meg Dorinát is(bár ő a földről elég piszkot össze szed,de akkor is..)és a 3 hónapos babát is.
Most a picinek hasmenése van,lánykám meg most gyógyulgat,meg volt fázva,meg a szeme váladékos volt.
Komolyan mondom,idegbajt kapok!

Sógor:Nálunk hasonló a helyzet.Kértek 50 ezer ft-ot tavaly novemberben vagy decemberben,hogy majd januárban visszaadják.Persze titokban,hogy se én ne tudjam meg,se anyuka.2 hét múlva megint jöttek kunyerálni,akkor párom nem tudott adni.Persze még nem kaptuk vissza a pénzünket.Amikor szóvá teszem páromnak,védi az öccsét.Mert én nem értem meg,egyke vagyok.Azt hiszem mindennek van határa.kaptak már tőlünk annyi mindent.Egy képeslapot nem küldtek még.Anyós fizeti nekik a törlesztéseket.Párom ajánlott neki másodállást,visszautasította.Ott is tavaly született baba.De a csaj a netről rendelget melltartóba rakható szilikonbetétet!Normális?Megmondtam páromnak,ha mégegyszer egy fillért is ad!!

Pocakosok!Pihenjetek!!!Nem cipekedni,nem erőlködni!:)

Én is ott szültem+ születtem:)Lehet,hogy nem gondoltok normálisnak,de én nem úgy gondolok vissza arra a pár napra,míg bent voltam,hogy fúúj,kórház,hanem jól éreztem magam.Mindenki kedves volt,tisztaság volt és az ebéd is ehető volt.
itt van videó+kép a szülészetről.
http://imreszul.neologik.hu/

na,most mennem kell,majd jövök!
Betegeknek jobbulást kívánok!

Kép
tierno

Szasztok csajok!

Köszi lányok, javulgatunk! A gyerekek jól vannak, csak a párommal köhögünk ezerrel.

Mimi, Köszi, a gyerekek jól vannak! Lili csak egy fél napot volt akkor lázas, Bálintnak sincs már baja! Erős gyerekeim vannak (kopkopkop) hagyni szoktam egy kicsit a lázat dolgozni és hamar átvészelik, szerencsére! Mi a párommal ugatunk mint a kutyák, meg fújjuk az orrunkat, de remélem ennek is hamarosan vége!
Kakukkfüves teát szoktunk inni, ha köhögünk, meg tudod mi a jó még, ha nem szakad fel, a zsíros konyharuha a mellkasra és úgy aludni! Másnapra megindul a cucc! :)
Mimi, nekem is rögtön ez jutott eszembe az eltűnt gyerekkel kapcsolatban... nem létezik, hogy lakásból lopjanak el egy gyereket, ha ott az anya :shock: este hallottam, hogy "csak" átszaladt valamiért a szomszédba... könyörgöm egy pár hetes/hónapos gyereket nem hagyok egyedül, ja és akkor valakinek egész nap ott kellett volna állni figyelni, hogy mikor megy el a nő.....úgyhogy ez valahogy sántít.... (szerintem)
Sok pont van, lehet még az élezőre is fussa :wink: Mikor jöttök? Most még köhögök, de hát vége felé bizti jobban leszek. :wink: :)

Mária, nem semmi sógornőd van! Azért ne te tekarítgass! Vigyázz magadra meg a babára!

Dolli, köszi, javulgatunk! 9800 az nem is vészes, itt ahol én néztem 18ezer, heti 3alkalom, és abból kettőt veled foglalkozik az edző!
Napközit felhívtad?

Orsi, hogy vagytok? Múlik a köhögés?

Berni, jó hosszú baba Zsófi! Az enyimék is mindig hosszú vékonyk voltak, Bubó még most is vékony, de több ételt nem tudok belediktálni... Milyen tápit kapott Zsófi? Mi milupa som-ot kaptunk, Lili tejallergiájára.

Tierno, hát neked is vannak rokkonaid..... Mikor az enyimek kicsik voltak, ők is féltek anyóséktól, mert ritkán látták őket, mindig sírtak, meg a nyakamba bújtak. Kellett egy kis idő, míg oldódtak, de utána nem volt semmi gond. Szerencsére anyóomék kivárták ezt, de hangos "üdvözlés" az ott is volt :wink: :?

Kirándulás: a budakeszi vadasparkban voltatok már? Oda egyszer elmehetnénk, nem messze van tőle egy hatalmas füves placc is, játszótérrel..... játszhatnának a gyerekek, vinnénk uzsit is.... :D :?: :?: :?:

Nem is mondtam... szerintetek ki szuszog itt mellettem? :D Hát a kutyu!!!!!!!!!!!!! :D Imádom! Olyan okos, zabálnivaló egy dög! Rögtön beleszerettem! :D És amennyire a kutya ellen volt a párom.... most annyira oda van érte! :D (legbelül ő is szeretett volna) Gyerekek is szeretik, Bálinttal nagyokat futkározik, Lili sokat szeretgeti, ja, még aznap este leült mellé, odavitt egy autós könyvet és elkezdte neki mutogatni, meg mondani az autókat.... :lol: :lol: Úgy volt, hogy szombat hajnalban megyünk érte, de pénteken tecsizett a muki, hogy most indul, hozza a kutyákat (vitte reptérre a többit) hát azt az örömöt.... hogy előbb lesz kutya.....
sylph

Jaj Szisz!
Mutizz majd képet a kutyusról!Mi lett a neve??
Olyan aranyosak a gyerekek,ahogy beszélgetni tudnak kutyákkal.
Szerintem jövő héten el ruccanok a pontokért.
És akkor meglesem a kutyust is :lol:

Budakeszi vadaspark jó ötlet,azt én is szeretem,no meg a gyerekek is :lol:

Tierno!
Na neked is kijutott a kedves sógorból.
Hála égnek az én húgom párja normális,de ugyi ő a húgom párja.
A páromnak nővére van.Őt nagyon szeretem.Viszont ritkán találkozunk,mert messze laknak,innen pár utcányira :lol: :lol:
No de tényleg.Ők is itt laknak,és közel is hozzánk.Viszont látástól kukulásig dolgoznak.De azért természetesen szoktunk talizni.
De a párom késői gyerek,így a nővére 10évvel idősebb nála,tahát teljesen más korosztályt képviselnek.

JA csajok.Másodállás.Ha valaki valami elfogadhatót tud,akkor szóljatok légyszi.Úgy néz ki,nagy szükségünk lesz rá,ugyanis a páromnak jövő hónaptól nincs melója.
No de,kicsit örülök is,vagyis fogjuk fel optimistán!!Reggel 6-kor elmegy és este 18-körül jön haza.Pest túloldalán dolgozik,és már nekem herótom van abból,hogy sokat kell utaznia,mellesleg bár jó helyen volt,de na mindegy.....(kicsit stresszes volt)

Szisz!
Nekünk most anyagilag 1db késre telik.Szerintem ha van sok pont,osztozhatunk Zsanddal,ha úgy gondoljátok.

mimi12

Sziasztok,

Gondoltam, hogy ha egy kicsit nem jövök, lemaradok és győzhetem pótolni a lemaradásomat! :P

Lbernuska: Már nagyon nagy Lili vagy Lala, ugyan is Maci Laci azt monda, hogy nem biztos, h lány!! :shock: De szerintem lááány! Ma jelentkezek be 4Dre, akkor már kiderül! Már nagyon várom, hogy lássam a kis arcocskáját!
Megoldódott Zsófi táplálásának kérdése? Nem lehet egyszerű, és főleg azt eldönteni, hogy kire hallgasson az ember!

Noémi: Nekem azt mondták, hogy az AFP eredményével ne foglalkozzak, mert az általában rossz. Az uh a lényeg, ha az jó, minden rendben van. Akkor szerdán, már lehet meg is tudjátok a baba nemét? Deee jóóóó
:D
Mária: elment az eszed????? :evil: A pihenésbe nem tartozik bele sem a pórszívózás, sem a szoba növény cipelése!!! Előbb utóbb a párod oda fog kötözni az ágyhoz és ezt nagyon helyesen teszi!!! Az első 12 hétben tessék nagyon komolyan venni a pihenést, utána már lehet egy kicsit lazítani!

Most megyek is, mert nagyon el vagyok havazva a teendőimmel. Nem is értem, hogy……

Vigyázzatok magatokra!!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Noémi! Fanninak nagyon boldog névnapot kívánunk! :)
Kép

Tierno! Hát nekem annyi "mázlim" van, hogy ezt nővérem játszotta, és nekem kellett leépíteni a kölcsönkérősdit, meg hogy nem tudok azonnal ugrani, ha épp hisztizhetnéke támad és nincs kinek. Nem volt egyszerű, tehát megértem a párod is, de muszáj meglépni. Én sem hittem benne, hogy sikerül komolyabb összezördülés nélkül, de sikerült. :wink: Ezek az emberek addig használnak másokat, amíg az hagyja. Utána teljesen más minőségbe lép a kapcsolat. Nálunk most egész jó! :)
És a szájra puszitól nekem herótom van (persze mindenki úgy csinálja, ahogy akarja a saját gyerkőcnél), de szerintem idegennél meg pláne nem normális dolog.
Nem lehet szólni anyóséknak, hogy picit finomabban közeledjenek az unokához?

Sylph! Ma hívom fel! :) Gyógyulgassatok Ti is! A gyerekek olyan gyorsan túl tudnak lenni sok esetben egy ilyen lázas betegségen. Mondjuk fontosabb dolguk van, mint betegeskedni! :wink:

No voltam Tulipán Fittnessben, nekem nagyon bejött, kedvesek, mindent elmagyaráznak, megmutogatnak, azt hittem, másnapra nem fogok tudni megmozdulni, mert másfél órát voltam, de egész jól voltam, csak annyi, hogy érzem azokat az izmokat is, amikről eddig nem is tudtam. :)
Vasárnap reggel le akartam ruccanni egy órácskára, de előtte éjjeltől annyira fájt a fejem, hogy örültem, hogy élek, még most is fáj, tegnap telinyomtam magam gyógyszerrel, és még úgy is pocsék volt. :(

Péntek este voltam masszázson Orsinknál! Hát, lányok, akinek van egy kis ideje, ajánlom, mert nekem iszonyat jót tett! Egy alkalomtól nem vártam csodát, de komolyan mondom, hogy azóta nem érzem a derekamat/hátamat. Mármint a fájdalmát nem érzem! :)

Vasárnap jöttek anyósomék, sütöttem kakaós tortát. Megszenvedtem vele, mert a tészta és a krém is csak másodszorra sikerült és szombaton fél éjfélkor lett kész, de el is fogyott, úgyhogy megérte a szenvedést! :)

Ma reggel voltunk vérvételen, volt ordítás! Kivi vagyok, mutat-e ki valami okosságot! :roll:
Most még felhívom a dokinénit, mert a pisigyűjtés nem jött össze, kérek rá egy új beutalót, aztán lehet, hogy ellépünk érte. Vagy du és akkor a leletet is megkapjuk rögtön.

Munka és egyéb! Lányok! Van egy volt osztálytársam, aki pénzügyi tanácsadással foglalkozik, a Magyar Pénzügyi Közvetítőnél dolgozik. Szombaton találkoztunk vele, mert csibének szeretnénk valami megtakarítás félét elkezdeni. Hát nem gondoltam, hogy ilyen kiterjedt a tudása és a tapasztalata ezen a téren. Foglalkozik biztosításokkal, befektetésekkel, hitelekkel, nyugdíjakkal, megtakarításokkal, szóval mindenben tudott okosakat mondani, még páromat is megfőzte a tudásával, aki pedig szkeptikus és nagyon résen van az ilyen beszélgetéseknél, mert pénzügyi területen dolgozik. Szóval a lényeg, hogy akit bármi ilyen dolog érint, az írjon nekem privit és akkor szólok neki. Mi úgy mentünk el a találkozóra, hogy meghallgatni érdemes, veszíteni nem veszítünk. És úgy néz ki, tovább is fogunk lépni. Aki előbb utánanézne a cégnek, hogy mi mindennel foglalkoznak, akkor:
http://www.mpk.hu
Ja, és hogy mi köze a munkához? Az, hogy munkatársakat is várnak. :)
No közvetítés befejezve, csak gondoltam, itt sok a gyerkőcös, hiteles stb, akiket érinthet. :wink:
És majd beszámolok, hogy mi mire jutottunk vele!

Szép napot!

Kép
Kép
tekiroll

Lini!
Én nem foglalkozom az AFP vel.
Csak azért hogy mindenki értse a mérgemet,ami már elmúlt.

37éves vagyok.Van egy 14éves kölköm,van egy 3éves.Szóval a Szabi 3éves született,pont abban az évben töltöttem a 35-öt.Akkor nem voltam öreg,és nem csesztettek ezzel.
Most meg 3év elteltével,ép csak nem mondják ki,hogy maga már öreg a szüléshez és amúgy is mit akar,és ne legyen felelőtlen...
Első ilyen tapasztalat a nődoki egyik asszisztensével volt.
Az elkezdte nekem ontani az észt,még jó 1hónapja.Majd én elmondtam a véleményem,és közölte lenézően,hogy hát maga tudja :roll:
Majd most ez a telefonos védőnő.Ez is hót lekezelően(de jelzem kedves lekezelőséggel)beszélt velem,hogy ez milyen car eredmény(amúgy meg nem is!!),meg amúgyis az uh nem ér semmit és abbol nem derül ki semmi,és amnióra kéne menni...
SZóval nekem az a gondom,hogy 35éves kor után leöregezik az embert és úgy is beszélnek egyes helyen a kismamával.
Amúgy az én védőnőm nagyon rendi,és eddig a nődoki sem öregezett le.
Én nem értem???Miért nem informálodnak az emberek,főleg aki e téren végzi a melóját??
No mindegy...

mimi12

Dolli!
Nagyon szépen köszi a Fanni nevében!! :D

mimi12

Szasztok!

Mimi, Nagyon boldog névnapot Fanninak!!!!!!
Akkor jövő héten várunk! :D Persze! Osztozhattok!!!! :D
A kutyus neve???????? Hát egyenlőre úgy néz ki, hogy Yoda :wink: eddig jobb nem jutott eszünkbe :) De annyira cuki, imád a falevelekkel játszani. Fotót majd du-n megpróbálom letölteni a gépre, kicsinyítek és hozom.

Lini, nem biztos, hogy Lili????? Hűűűű de izgi! :D Sikerült bejelentkezni? Mikor mész?

Dolli, edzővel csináltad? Parkolni, mennyire lehet ott?
sylph

Sziasztok!

Szilvi, edző nélkülit vettem, az 5900 volt. De én voltam régen olyanon, hogy személyre szabott edzést ígértek edzővel, oszt azon kívül, hogy kaptunk egy szerintem standard gyaksort, nem csinált semmit a fickó (mondjuk a majdnem 20ezres remélhetőleg ennél többet nyújt). Itt végigkövették amit csináltam, mindent mondtak, mutattak, kaptam pulzusszámlálót, ami összeköttetésben volt a futópaddal, és az alapján figyelik, hogy a szívet se terheld túl.
Pár parkolóhely van előtte, azt nem figyeltem, hogy mennyi, de általában meg lehet állni. Vagy előttünk parkolsz! :)
Yoda! :lol:

Andi! Akartam írni, hogy igen, sajna a szombat náluk szabadnap, nekem is az lenne jobb időpont, de én a vasárnapot is meg tudom oldani. Ahogy látom, ők abszolút egyedül csinálják ezt a termet, úgyhogy gondolom ezért.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

Nos, megismertem a Szent Imre korhaz nogyogyaszati osztalyat BELULROL IS!

A penteki ijedtseg utan ugy nezett ki minden rendben, de szombaton ismet jott egy kis adag, de piros ver igy beijedtunk es felkerekedtunk, irany a Szent Imre korhaz ugyelete.
Este 10 utan ertunk be. Megvizsgalt egy nagyon nagyon fekete doktorbacsi, mondta minden OK a verzesen kivul. (Kb 20x ismetelte el hogy "meg el a magzat" mikozben orult tempoban tekergette bennem az UH rudat.)
Masnap reggel vervetel, pisi, kesobb ismet UH. Akkor mar nem vereztem, jol is ereztem magam. Ma, hetfon reggel ismet UH (immaron a harmadik, ugy ereztem magam mintha egy hadsereg lepett volna bele a mehembe). De minden rendben. Verzes elmult, baboca szepen fejlodik. Fogalmuk sincs a dokibacsiknak miert vereztem es senki sem talalta meg az allitolagos myoma-mat. Lehet hogy veromleny volt igazabol es az fakadt ki es tisztult le. Hat ez talany marad...
Minden esetre jo kislany leszek ezek utan tutira.:)
Egyebkent a korhaz tuti, a kaja nagyon finom, rendes, figyelmes mindenki. Egyetlen negativum hogy borzalmas meleg van mindenhol. A szobaban folyamatosan nyitva voltak az ablakok. Szerintem gyujtik valahonnan a meleget:)))))))) Klassz furdoszoba is van a kortermekhez, szoval minden tuti! Most mar tuti ott szeretnek szulni.:))))
Jaaaaaaaaah es raadasul, vasarnap Macilaci dokibacsim volt az ugyeletes:))))))))))))

Koszonom zepen hogy biztattok es azt is hogy irgum-burgum! Igerem egy fel literes vizesuvegnel nem emelek tobbet. Parom meg beigerte a bilingyeket az agyhoz:) Hehehe:)

Puszka mindenkinek. Joejt! megyek vissza pihizni....

sünciboglya

Jó reggelt! :-)

Fanninak nagyon boldog névnapot utólag is!

Sünciboglya! Örülök, hogy most minden rendben van! Pihenj sokat! Most akkor a 12. hétig fekvést mondtak?
Ugye milyen jó a kórház? És szerintem tényleg mindenki nagyon rendes azon a részen! A fekete doktorbácsira én is emlékszem... ő is nagyon rendes, és figyelmes doki! :-)

Tekirol! Megnéztem ezt a pénzügyi tanácsadós honlapot... egész jó szolgáltatásaik vannak. És ez a munkalehetőség is felkeltette az érdeklődésemet. Bár egyenlőre én könyvelni szeretnék itthon... ha lenne rá időm :-) Úgyhogy szóljatok Lányok nyugodtan, ha valakinek szüksége van könyvelőre!
Te pályázol munkatársnak? Ha igen, akkor majd írd meg, hogy mire jutottál!

Köszönjük az érdeklődést! Szerencsére már gyógyulhatunk!
Hát tudjátok... erre az orrszívásra minden alkalommal külön fel kellett készülnöm lelkileg! :-( Szegény Petrusom mindig nagyon bestresszelte magát rajta!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok jó reggelt!

Mária!
Hihetetlen...Úgy ébredtem fel,hogy azt álmodtam gáz van veled .Arra nem emlékszem,hogy kórház szerepelt e az álmomban?De bakker,mint kismama ilyeneket álmodok?? :lol:
No majd a következő az lesz,hogy megálmodom fiad e vagy lányod lesz?? :lol:
AZ a fekete doki a Sámuel doki?
Ha igen,akkor hozzá járok itt a körzetiben.
És kérlek szépen,nagyon vigyázz magadra!!Én már veszítettem el babát,és nagyon nagyon nem szeretném ha átélnéd azt amit én.
Ha kell oda megyek,és én kötözlek az ágyhoz!! :wink:

Edina Szisz!
Nektek is nagyon köszi a Fanni nevében! :D

Edina!
Én a Szabinak pont emiatt csak akkor szívtam az orrát,ha nagyon muszáj volt.
Milyen szívókád van,a porszívóra tehető??
Nekem van egy kézi elektromos,szívesen kölcsön adom,mert a Szabinak már úgysem kell.Nem túl erős,de amit kell kiszed,és nem olyan hangos,talán annyira nem ijed meg tőle a baba.

mimi12

Noémi!
Nagyon köszi, rendes vagy! 3 féle orrszívónk is van:-)
A kézit még a legelején megvettem, mivel egy patikába arra beszéltek rá. Az elektromost sógornőmtől örököltük. Hétvégén meg vettünk a Brendonba egy porszívósat.
A kézivel nem is próbálkoztam... és sajna az elektromos sem sokat ért... a porszívóssal is volt, hogy egyik éjjel 4x kellett szívni, annyira tele volt neki. És hát nem akartam még véletlenül sem, hogy arcüreggyulladást kapjon... elég volt nekünk ez a kis megfázás is így elsőre!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina!
Nem tudom milyen elektromost kaptatok??A miénken olyan gumi bigyó van a végén,nagyon aprócska lukacskával.Én kivágtam,hogy nagyobb legyen a luk,és így jobban szív.
Én úgy tudom,ilyen kicsik még nem kapnak arcüreg gyuszit.Úgyhogy nyugi!!

mimi12

sziasztok :)

Edina:
aham, 12. hetig vizszintes helyzet. Meg a redonyt sem huzhtom fel. :)

Igen, rendesek a korhazban, bar a zarojelentesemet elfeljtettek megirni napkozben. Mentsegukre szolgal hogy mindenki tovabbkepzesen volt aznap es csak a Rakoczi foorvos volt bent, o csinalt egy szemelyben mindent, raadasul jo sok mutet volt aznapra. Nem csoda hogy senki sem talalta a fejet :)))) de este kisirtuk az ugyeletes dokibacsitol igy az otthon alvas elvezete is meglehetett tegnap este mar:)

mimi:
Hihi, varlak a bilinccsel hogy odakotozz az agyhoz:)))) Az egesz csalad vicsorogva oriz most az agyam szelenel :)))))))

Igen, asszem Samuel-nek hivjak a doki bacsit, hosszu neve van. Szegeny annyira almos volt amikor ejszaka megvizsgalt:)))) OLyan halk szavu ember de jopofa.

Olvasgattam en is ezekrol a szerkentyukrol, mar azt sem tudom mit-mennyit-melyiket kell majd venni annyi fele hasznos cuccot talaltam:)))) A gyerek korbe lesz veve a vegen egy teljes laboratoriummal:))))))

puszka lanyok, legyetek jok! Klassz napsuti volt ma, elveztem az agybol, ahogy a feny beomlott az ablakomon:)

sünciboglya

Noémi:
Pesztonka orrszívót kaptunk. Ennek nem lehet kivágni, mivel merev műanyag végei vannak (2 fajta).
Tényleg nem kaphat arcüreggyulladást??? Ez érdekes... de nagyon jó hír! :-)

Sünciboglya:
Tudom, nem egyszerű ez a fekvés dolog... de bírd ki!!! Ennél jobb gyógymód szerintem nem is kell!
Zárójelentés - Nekünk is jó sokat kellett várunk rá amikor hazaengedtek Petrával. Ráadásul egy csomó adatomat elírták a papírokon: név, lakcím, születési dátum. Még jó, hogy megnéztem, mert néhány papír kellett a hivatalkos szervekhez is.
Úgyhogy már előre ajánlom majd neked is, hogy jól nézd majd meg szülés után:-) Kicsit talán hebe-hurgya az adminisztrációs csapat:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok,

Jelentem ma voltam ismét a Szent Imrében a vércukrot ellenőrizni. Magasabb volt, mint 2 hete, de még elfogadható határon belül van.
Szóval minden rendben! :D
Ma megnéztem a szülészeti osztályt! A szülésznő megmutatta. :) Nagyon félelmetes! Az osztály szép, kellemes, jól felszerelt! De a szülésre még nem vagyok felkészülve!!! :shock:

Ma bementem az OEPbe, és kiderült a decemberi táppénzem azért nem kaptam meg, mert a postán elkeverték!!!! :evil: Most mit szóltok hozzá??????

Jaa és a szervíz közölte, hogy nem hajlandó a biztosítóra várni, nekünk kell kifizetni a szerelés díját és majd nekünk fizet a biztosító!!!!!! Erre olyan ideg lettem, mondtam a férjemnek, hogy jó akkor ott marad addig, amíg nem kapjuk meg a pénzt. Deee a szerelő meg nem adja oda addig a számlát, amíg nem fizetünk. és amíg nincs számla, nem fizet a biztosító. Sakk matt! Szóval most mi várhatunk heteket, amíg visszakapjuk a pénzünket. Én vagyok a károsult és még nekem kell fizetnem!!!!! Az agyam eldobom!!! :evil:

Szóval nem a legszerencsésebb időszakomat élem!

Noémi: sajnos nem csak kor alapján nem veszik emberszámba az embert! Nem tudom miért korcsosult el ennyire a társadalom........
Van aki 45 évesen szül és teljesen rendben van nála minden! Na mindegy, nem értem miért ilyen flegmák az emberek!

Orsi: terhes masszást is csinálsz? Néha igen rám férne egy kis lazítás! :P

Mária: pihenni, pihenni, pihenni!

Sylph: jövő héten szerdán megyünk 4Dre. Már alig várom! Én mindig lánynak gondoltam, már amikor megfogant. Persze a fiúnak is nagyon örülnék, mindegy h mi lesz. De a sógornőmtől kaptunk egy csomó lány ruhát, neki 2 kislánya van! Háát örülnék ha nem kellene mégis csak fiú rucikat beszereznünk :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

sziasztok:)

(Ma EGESZ NAP aludtam, ugye jo kislany vagyok?)

Edina:
Aham, nekem az utolso menzesz napjat irtak el 11-rol 19-re... azert nem mindegy... :)
Majd jol a kormukre nezek, nehogy fiu helyett lanyt adminisztraljanak. (Vagy forditva...)

kicsi lini:
Gratulalok a tovabbra is jo vercukorszinthez!!:) Csak igy tovabb:)) Szoval akkor te is a Szent Imreben fogsz szulni! Szerintem is klassz hely!

Az autoszerelom meg szarjon sünt!!!!

Juuuuuuj, a 4D-rol tegyel majd fel kepet mindenkeppen, hadd lassuk mi is a babot:))

puszka mindenkinek, joejt!

sünciboglya

elozo uzenetben elirtam a kovetkezo szot:

autoszerelom ----> Helyesbitve: autoszerelo

sünciboglya

Sziasztok!
Mária!
Feküdj csak!!! :lol:
Mi ma megyünk UH-ra.Nagyon izgulok,remélem rendben van minden a kismanóval.
Majd délután beszámolok mi volt.

Edina!Én ugy tudom nem kaphatnak még ilyen kicsin arcüreg gyuszit.De okozhat azért galibát,úgyhogy figyelni kell.

Lini!Sajnos a biztosító így müködik.Nekem volt,hogy össze törtek egy autót,totálkárra vették fel.Oké egy 300.000ezres vw volt,szóval nem ért nagy kár,de akkor is.
Kb 2-3hónap múlva fizetett a biztosító.
Szóval nyugi!!Ez sajnos itthon így megy.Még mindeket büntetnek ha más okozza a galibát :cry:

mimi12

Szasztok!

Sünci, vigyázz nagyon magatokra! Pihenj sokat!

Edina, könyvelő vagy?! Jó tudni! Ha aktuális lesz, lehet megkeresünk, egy vállalkozáson gondolkodunk a párommal, de egyenlőre csúszik a dolog...

Tényleg, van valakinek jó ügyvéd ismerőse, cégalapításhoz?

Orrszityu: nem egy kellemes meló.... Elektromosak sz.rt se érnek, én is azzal kezdtem, porszívósat elvből nem akartam(féltem tőle, brutálisnak tartottam), de mikor nagyon tele volt a gyerkőc orr és láttam, mennyit szív ki..... azóta azt használom.

Lini, szuper, hogy rendben van a cukrod! Ne félj a szüléstől!
Szervíz :evil:

Mimi, juj de jó, majd mesélj! "Simára" mész vagy 4d-sre?

Orsi, merre vagy? Jól vagytok?

Gabiék vajon hogy állnak? Már biztos beköltöztek....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:34-kor.
sylph

sylph:

Aaaaaaaaa, kutyi nagyon kis helyes! Jok a fotok. Latom a baboca is nagyon orul az uj csaladtagnak!:)

Nah en L, vissza vizszintesbe. (Egesz nap aludtam....)

puszka!

maria

sünciboglya

Mária: ügyes vagy :lol: :lol: feküdj csak továbbra is. A kemény munka meghozza a gyümölcsét!

Noémi: voltál az uh? Kiderült a baba neme?????????
itt a szerviz volt a szemét, mert ő utólag közölte, hogy még sem vár a biztosítóra. Ha előre szólt volna, akkor olyan helyre visszük, ahol nekünk nem kell fizetni! :evil: Sunyi, dög volt!!!

Sylph: Cuki a kutyi! :P Lassan én is bezsongok és kutyit akarok. Csak nekünk nem lehet, panelba nem szerencsés szerintem.....

Már napok óta koki vagyok! Fogjam az időre vagy velem van a gond? :oops: Egyszerűen nem tudok koncentrálni és mindennel csak csúszok, amit el kellene intéznem! Szörnyű!

Többiek merre????

Többiek merre????

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Húúú, jó rég voltam, azt sem tudom honnét reagáljak a dolgokra! Az ember nem ír pár napig és utána olyan nehéz vissza szokni!

MÁRIA!!!! Vigyázz Magatokra Te lány! Bírd ki ezt a pár hetet nyugiban, hadd erősödjön az kis picurka! Tudtátok, hogy a legkritikusabb része a terhességnek a 10-12. hétig Én jártam anno Fruzsival kismamajógára és ott mondta a csajszi, hogy akkor még jógára se menjek!
A sárgatest hormon szerepét akkor veszi át a méhlepény és emiatt.
De szerintem NO PARA, illetve Mária inkább parázz, mint virágcserepeket tologass és nagytakaríts a beteg anyukáddal

Dolli! Olyan jólesett amit írtál! nagyon nagyon örülök, hogy megismertelek és valamikor összehozhatnánk egy talit skacokkal együtt! Gézuka mennyire bírja a gyereksereget?
A tulipán fitnesst én is megnézném!!!!! De mikor???????
Most hétvégén megyek a cellullit masszázs tanfolyamra, az is rendesen kivesz majd!
Nem írtad milyen volt a só barlang!!!!! Melyikbe mentetek végül???

Mimi sajnálom, hogy nem jött össze a hétfő, nyakig benne voltam a dzsuvában, és még csak be se fejeztem, abbahagytam, mert már heroltom volt a sok portól! A pinyóban még nincs végleges burkolt aljzatbeton, csak a szerelőbeton és a falak sincsenek még vakolva és az egész porzik! Annyira utálom, mert hiába csili-vili fent, jön fel a por! Én naivan azt hittem lemegyek és az ősztől gyűlő dzsuvát majd szépen felsöprögetem! Olyan port kevertem, hogy 86nm-en nem lehetett látni! Fel is jöttem, mert nem kaptam levegőt!
De hétvégén elhozzuk Apám ipari pórszívóját és majd azzal. Illetve semmi értelme, mert Apa elkezdi vésni a szalonban a falat a villany szereléshez. Azzal is haladni kell, mert az aljzatbetonnak 6 hét kell a száradásig, hogy burkolni lehessen, de nekem már augusztusban lent kéne dolgoznom, mert Bubunak szeptembertől suli, meg kell sinálni a szobácskáját!
Szóval lent : villanyszerelés, szárazvakolás, aljzatbeton kiöntés,burkolás, tapétázás, festés, és még ott van a lépcsőlejáró, azt is burkolni. Nyáron nem fogunk unatkozni!Szegény Apa hátát győzzem masszírozni cserébe!

Lini! Te jelöltél mosatnában be iwiw-en??????
Baccus de jóóóóóóóóóóóóól nézel ki!!!!!

Nem szoktál látni lakótelepen? Merre vagytok? Én a Béke téren szoktam parkolni egy ezüst Swiftem van és elég látványos ahogy kivergődöm a 3 gyerekkel és a kutyával!

Kismamamasszázs!!!!!! Nincs végzettségem róla, ezért nem vállalok, betoji vagyok, nem merek!
De majd szeretném azt is elvégezni a babamasszázzsal együtt!
A legjobb barátnőmet se mertem masszírozni, mert ha valami történik, sosem bocsájtanám meg magamnak!

Sylph! NAGYON ÉDIIIIIIIIIIIIIIIIII YODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcipán is volt ilyen kicsi????? Már nem is emlékszem!

Mi hétvégén voltunk vele először sétálni, kimentünk a vadasparkhoz, el is engedtük pórázról, találkozott kutyukkal, nagyon élveztük!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Edina!

Én is a porszívós orrszívót hazsnálom a gyerekeknek, az szedi ki a legjobban! Bubu már rég tudja fújni az orrát, de néha kéri, hogy szívjam ki, mert érzi, hogy zörög és nem jön ki neki rendesen!

Sylph Nálatok mehet egész lakásba a kutyus? A szobákba is?
Látom van szőnyegetek, oda még nem került baleset??? :D :D :D

Csináltam tök jó képeket Marcipánról, még nem töltöttem le, majd mutizom! Olyan gyorsan megnőtt! :cry: :cry: :cry: Most látom csak hogy nézem Yodát! :shock:
Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó a névválasztás!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Mi most ott tartunk a szobatisztasággal, hogy a pisi még néha-néha becsurran, tegnap pl. nem volt, de átlagban napi 1-2 alkalommal van baleset! Ja és legutoljára az ajtónál pisilt be, gondolom akkor már érezte, hogy ki kéne menni! :D

Jaaaaaaaaaaj és szuper, hogy Yodának a farka is megvan!!!!!
Szegény Marcinak levágták! :cry: De mi a francnak???? :evil:

Na majd még jövök, igyekszem lépést tartani Veletek! :D
Vendég

Tényleg csajok!

Nem szervezünk majd egy közös Vadaspark látogatást????
Csak jönne már a szép idő!!!!!!!!
Vihetnék kutyákat, meg sok-sok gyerkőt és elfoglalnánk az egész erdőt! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Minden rendben van a bébikénkkel.Korának teljesen megfelelő adatokkal rendelkezik, :lol:
Nagyon megnyugodtunk.
Ésss nagyon úgy néz ki puncis :lol:
Majd dobok képet is később.
Szisz!
Nagyon édi a Joda!Szerintem hagyjátok meg ezt a nevet :lol:
De nagyon picike még.Annyira látszik a különbség Orsiék kamasz ebéhez képest.
Jaj,csajok én imádom a kutyákat. :lol:

mimi12

Orsi, kutyi kiraly!!!!!! Nagyon edi! majd ha jarokepes leszek osszeereszthetnenk a mienkkel:)

Hol keszultek a kepek? Szep hely nagyon, vagyom en is ilyen szep helyre! :)

mimi:
Gratula a kis puncihuszarhoz:)))))) Varjuk a kepeket!

lini:
En mar napok ota csak alszom es alszom:) Az ido tenyleg pocsek, alig lehet funkcionalni ilyenkor:((

sünciboglya

Orsi!
Én benne vagyok a vadasparkozásban,kutyástól gyerekestől :lol:
És íme a bébike.
Kép

mimi12

Sziasztok,

Orsi: köszi :oops: de az már csak a múlt, most már 2szer akkora vagyok :? Sajnos nem csak a hasam növekszik...... Na sebaj, csak menjen le szülés után! :)
Igen, én jelöltelek be :P Amúgy te sem panaszkodhatsz!!!!!!!! :wink:

Noémi: Gratula a kiscsajhoz!!!!!!!!! Nagyon cuki, már milyen babás! Örülök h minden rendben van! :D

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Edina!

Én is úgy tudom, hogy picibe még nem tudnak a babák arcüreggyulladást kapni. Nekem a doktornénink mondta mikor nagyon aggódtam.

Sylph!
Én tudok ügyvédet és érdi ha kell a száma elküldöm szívesen!

Mimi!
De édes a pocaklakó! GRATULA!!!!

Ma voltam biorezonancián, hát nem dobtak föl. egy szót sem szóltam magamról és MINDENT elmondott, semmi olyan nem volt ami nem fedi a valóságot!
Gondok vannak az epémmel, diétáznom kell.
És ha minden igaz holnap megyek hastáncra. Nem akar valaki velem illetve velünk tartani, mert egy ismerősömmel megyek!! Várom a jelentkezőket.

Én is benne vagyok a vadasparkozásban, egy kutyával( Kavics westi) és a csajszikával.

Sajnos a Dorinát is el kell vigyem a fül orr gégészünkhöz (Garai Zsolt), mert nyitott szájjal alszik, horkol és borzasztó hangokat ad ki alvásnál és szeretném ha ránézne a dokibácsi. Jár valaki hozzá? Mindenkinek tudom ajánlani őt, ha ilyen gond van, bár sehol se legyen!!!

Megyek elrakom magam holnapra.
Sziasztok
Vendég

jaaaaaaaaa ez lemaradt

Orsi: a masszázst sejtettem, csak gondoltam hát ha...... :P Már most fáj a hátam és a derekam, mi lesz később amikor a baba már 3 kg lesz??? :lol:
Béke tér, őőőőőő, az valahol itt van szembe velünk asszem. Én az Enikő u. lakom. Nem rémlik, h láttalak, de ha nincs rajtam szemüveg, akkor egyébként sem látok! :lol: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Szasztok!

Orsi, itt Budakeszin voltatok vadasparkba? Pár hozzászólással ezelőtt épp azt említettem, milyen jó lenne ott egy nagy közös tali.... :wink: Csak így szabadon kóricált Marcipán? Nem féltettétek?
Baleset még nálunk is van, de igyekszem sűrűn kivinni. Sajna most fostis, (Marcipánnal voltak ilyen gondok?)úgyhogy ma reggel pl. suvickoltam ezerrel a szőnyeget....hiába vittem ki éjfélkor, reggelig nem bírta, szólni meg még nem tud. Úgyhogy amint jóidő van egy teljes szőnyegpucc lesz... pisi az a nappaliba szokott néha lenni. Az a baj, hogy hiába viszem ki néha nem produkál semmit, mert fázik a kis valaga és állandóan teperne befelé...
Nálatok kint, hogy megy, egy helyre viszed mindig kakkantani?
Yoda általában a nappaliban szokott tartózkodni, ha megunja a gyerekeket, elvonul a szobánkba aludni (több kevesebb sikerrel, mert néha ott is megtalálják szegénykémet :wink: ) este is ott alszik, tegnap készült el az ágya, még huzatot kell rá varrnom, de nagyon tetszik neki, a kígyót tettük rá és azon gubózik be....
Fotót hozzad majd! :D

Mimi, GRATULA a kislányoz!!!! Nagyon szép formás baba!!! Milyen cuki a kezecskéje.... Neven gondolkodtatok már?

Zsand, átküldenéd az ügyvéd elérhetőségét?! Köszi! Hátha szükség lesz rá...
Hastánc? Hova jársz? Én itt a Freshben szemeztem vele.... de mikor???? Annyi mindent szeretnék..... de a megvalósítás messze van.... :cry:
sylph

SZisz!
Köszi!!
Név.Háát olyan nehéz.Még semmi ötlet nincs,vagyis egy a Tamara.Viszont egyre több Tamara van,és úgy érzem ez a prüntyi nem Tamarás.Szóval,még nincs igazán név ötletünk.
Fiú az volna :lol:
Mondtam apának,ha lesz még egy fiam,akkor Huba lesz,nincs kecmec!!

Joda mit eszik??Foshatnak a konzerv kajcsitól!!! Erre vigyázzatok,mert van amelyik kutyus allergiás rá.
Figyelni kell a tápra is,mert attol is fosikálhatnak.
Célszerű ilyen kicsin eleinte valami birkásat,marhásat venni és NE CSIRKÉSET!!!
Mert a csirke is okozhat ilyet!!
Valami közepes szemű tápot nézzetek,nem kell a leg drágábbat,és ha nem tudja még megrágcsálni akkor akár vizzel is fel lehet önteni kaja előtt jó 30perccel,hogy megpuhuljon.De a leveslé fincsibb :lol:

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?