Sziasztok!
Noémi! Fanninak nagyon boldog névnapot kívánunk!
Tierno! Hát nekem annyi "mázlim" van, hogy ezt nővérem játszotta, és nekem kellett leépíteni a kölcsönkérősdit, meg hogy nem tudok azonnal ugrani, ha épp hisztizhetnéke támad és nincs kinek. Nem volt egyszerű, tehát megértem a párod is, de muszáj meglépni. Én sem hittem benne, hogy sikerül komolyabb összezördülés nélkül, de sikerült.
Ezek az emberek addig használnak másokat, amíg az hagyja. Utána teljesen más minőségbe lép a kapcsolat. Nálunk most egész jó!
És a szájra puszitól nekem herótom van (persze mindenki úgy csinálja, ahogy akarja a saját gyerkőcnél), de szerintem idegennél meg pláne nem normális dolog.
Nem lehet szólni anyóséknak, hogy picit finomabban közeledjenek az unokához?
Sylph! Ma hívom fel!
Gyógyulgassatok Ti is! A gyerekek olyan gyorsan túl tudnak lenni sok esetben egy ilyen lázas betegségen. Mondjuk fontosabb dolguk van, mint betegeskedni!
No voltam Tulipán Fittnessben, nekem nagyon bejött, kedvesek, mindent elmagyaráznak, megmutogatnak, azt hittem, másnapra nem fogok tudni megmozdulni, mert másfél órát voltam, de egész jól voltam, csak annyi, hogy érzem azokat az izmokat is, amikről eddig nem is tudtam.
Vasárnap reggel le akartam ruccanni egy órácskára, de előtte éjjeltől annyira fájt a fejem, hogy örültem, hogy élek, még most is fáj, tegnap telinyomtam magam gyógyszerrel, és még úgy is pocsék volt.
Péntek este voltam masszázson Orsinknál! Hát, lányok, akinek van egy kis ideje, ajánlom, mert nekem iszonyat jót tett! Egy alkalomtól nem vártam csodát, de komolyan mondom, hogy azóta nem érzem a derekamat/hátamat. Mármint a fájdalmát nem érzem!
Vasárnap jöttek anyósomék, sütöttem kakaós tortát. Megszenvedtem vele, mert a tészta és a krém is csak másodszorra sikerült és szombaton fél éjfélkor lett kész, de el is fogyott, úgyhogy megérte a szenvedést!
Ma reggel voltunk vérvételen, volt ordítás! Kivi vagyok, mutat-e ki valami okosságot!
Most még felhívom a dokinénit, mert a pisigyűjtés nem jött össze, kérek rá egy új beutalót, aztán lehet, hogy ellépünk érte. Vagy du és akkor a leletet is megkapjuk rögtön.
Munka és egyéb! Lányok! Van egy volt osztálytársam, aki pénzügyi tanácsadással foglalkozik, a Magyar Pénzügyi Közvetítőnél dolgozik. Szombaton találkoztunk vele, mert csibének szeretnénk valami megtakarítás félét elkezdeni. Hát nem gondoltam, hogy ilyen kiterjedt a tudása és a tapasztalata ezen a téren. Foglalkozik biztosításokkal, befektetésekkel, hitelekkel, nyugdíjakkal, megtakarításokkal, szóval mindenben tudott okosakat mondani, még páromat is megfőzte a tudásával, aki pedig szkeptikus és nagyon résen van az ilyen beszélgetéseknél, mert pénzügyi területen dolgozik. Szóval a lényeg, hogy akit bármi ilyen dolog érint, az írjon nekem privit és akkor szólok neki. Mi úgy mentünk el a találkozóra, hogy meghallgatni érdemes, veszíteni nem veszítünk. És úgy néz ki, tovább is fogunk lépni. Aki előbb utánanézne a cégnek, hogy mi mindennel foglalkoznak, akkor:
http://www.mpk.hu
Ja, és hogy mi köze a munkához? Az, hogy munkatársakat is várnak.
No közvetítés befejezve, csak gondoltam, itt sok a gyerkőcös, hiteles stb, akiket érinthet.
És majd beszámolok, hogy mi mire jutottunk vele!
Szép napot!