Csak nagyjából olvastam.....
Zsuzsi
Gratula a kispasihoz
Csatlakozom Zsóhoz (aprooka)! Én is úgy voltam, hogy nekem csak lányom lehet
Ivánt meg imádom kukaccal is
Nalátod! Mondtam én, hogy lehet még Ede
HA lesz alódi név tipp, akkor kíváncsian várjuk
Most még semmit nem tudok....De péntek 13. az én napom
Értem amit írsz, de ha a gyereked esetleg "más", akkor hiába nem kap barbiet, akkor is más lesz
Ennek inkább az volt a lényege, hogy mennyire befolyásolja az a férfitudatot, hogy mi veszi körül. Tehát mennyire kell tudatosítani, hogy ez lánynak, fiúnak való...
Én jelentem nem nagyon babáztam, de bárkit levertem a játszón egy gokartért
Mára ebből semmi nem látszik
SZal vajon mennyire kell hagyni....
Tóth doki nem 17-tól megy szabira
Úgy tudtam....Ki volt Szabó doki előtt az orvosod, aki szabin lesz?
Ancsa
Nagyon tetsz a kép!!!! Érdekelne egy árajánlat
De komolyan. Persze nem most aktuális, hanem vmikor a nyáron, amikor már cuki pocakom lesz
Veronikusz
Te miket észre nem veszel???? Vasalatlan ruha...Fel sem tűnt
Timi
Én is a kendőre szavazok
Ha van egy nyugis babád, aki jól alszik és sokat, akkor tényleg nem hiányzik
Iván viszont rossz alvó volt mindig és a kendő volt a megváltás. És igen. Szuper, hogy baba kényelemben, anyuszaggal körülvéve én meg főzök, hajatmosok, takarítok közben
És amit mindenki ír...tényleg olyan, mintha a pociban lenne. Meg nálunk a villamoshoz ezer lépcső, aztán a metrónál is, mozgólépcső csak felfelé, szóval babakocsizni horror. Kenguru műszál, nyomta a cicimet, spriccelt belőle a tej, ha felvettem
Itthon végképp nem szívesen raktam volna bele, de talán 6 hetes volt Iván, mikor kendőzni kezdtem és olyan jó volt. Háton is szeretem. Kényelmesebb "világgá menni", mint babakocsival, hátihordóval, aminek önmagában is van súlya...
Eni
CSokoládét, ilyen színűt? Hát a képen annyira nem vörös, de a sötétsége függ a kakaótartalomtól
Igen, sokan megnéznek....olykor úgy, mintha valami gonosz szekta zagja lenne az ember. De sztem azért, mert úgy gondolják, hogy ez nem a mi kultúránk része
Ez asszem a fő ok! Egyszer kendővel mentem vásárolni a kisközértbe. Szembe jött egy feketebőrű 30-as csajszi. Csak nézett és mosolygott