Új privát üzeneted érkezett!

Aproo!
Na most akkor örülünk? Olyan tündér egyébként a kisfiad, dobhatnál képet!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Memme, attól tartok, a vezetőoktatók nagy része ezt még egyszer sem gondolja végig, hogy kinek hogyan.... Inkább van, akihez illik a stílusa, és van akihez nem.
Nekem mázlim volt, jó fej oktató, hagyott önállóságot, bíztatott, és közben ha kellett, megdorgált. Igaz, még csak 17 éves voltam, könnyű volt velem, úgyis benne voltam az oktatásban nyakig. :)
viszont az országúti vezetés 40-el ment csak, mert éppen hóvihar tombolt. :) Viszont remekül megtanultam havon-jegen vezetni, tényleg azóta sem tartok az ilyesmitől.

Aproo, örülök, hogy pihentetek egy kicsit. Rátok fért!
Nem mindeki szereti a kendőt-mei-tait. Bene is szerette, ha mozoghat rendesen keze-lába. Ők is egyéniségek. :D

mtunde

Steffi, az alvásnak örülünk, de mióta felkeltünk, semmit sem tudok belediktálni megint. Se folyadék, se szilárd, se szopi. Szóval egyik szemem sír, másik nevet. :oops:
Dobok képet, bár mostanában hanyagoltam a kattogtatást.

Na, magára rántotta az egész éjjeliszekrény tetejét......

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lurkók jobban :lol: Sőt!!!!! Beninek már csak hőemelkedése volt tegnap napközben, igaz du. még nyűgösködött, de estére már hőem.je sem volt. Éjjel nyugisan telet, leszámítva, hogy Szandira rájött a köhögés és szegényt annyit és olyan erősen köhögött, hogy a vacsi visszajött. Mindkettő köhög különben, rendesen le van nekik tapadva. Most ha köhögni kell rohan hozzám, mert fél, hogy megint hány. Különben kedvük jó, eszegetnek is viszonylag jól. Én kezdem nagyon nem bírni a bezártságot, B. csak későn jön haza - bár mondta napközben hazaugrik valamiért, mondtam úgy csinálja , hogy legalább 15 percre ki tudjak menni szoliba ( itt van mellettünk ) mert megkattanok.

Tünde: én is a legnagyobb hóban forgalmiztam, ott kezdődött, hogy alig tudtam elindulni, mert pont egy jeges-gödrös szakaszon álltunk meg, egy jó mázsás vizsgabiztos beült. Vagy 5-10 percig szenvedtem, mire kiálltunk, már az oktató mondta, hogy segít nekem, mire a vizsgabiztos, "nem kell, ügyes kislány" - na, erre nyomtam egy padlógázt és elindultunk. Én sem félek különben hóban vezetni. Mondjuk azért kerülöm ha lehet, főleg gyerekekkel. Én tudom mit merek/tudok - de más hibáját nem biztos, hogy ki tudom kerülni. Különben jogsim nekem is 13 éve van ( szintén 17-18 :lol: ) de intenzíven( napi szinten ) olyan 7-8 éve vezetek. És imádom! Engem tökre megnyugtat!

Zsófi: jobbulást Nektek (is) alvás szuper! Figyu, én a nurofenes fecskendővel nyomom Benus szájába az italt, ha nem hajlandó inni......

Gabi: Eni csodaszép! És örülök, hogy viszonylag jól......

EMANO ANDI
?????????????

Biztos akartam még mást is , de elfelejtettem.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, Bori: mit tanítasz? Futás?????? Azta..... nekem is jó volna, de nem szeressem...... ( cicik miatt sem kényelmes, meg..... afranctudja valahogy nem az én műfajom- pedig levinné a hátsóamt kicsit )

Tavaszi asztal:

Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Enci nagyon édi! :lol:
Vendég

Aprooka!
Szegény Levi! Biztos tényleg a foga is … :oops: örülök, hogy végül sikerült nagyot aludni!!!

Heni!
De jó! Gyógyulgassatok!!!
Aztaaaa micsoda tavaszi asztal!!!! :D:D:D nagyon ügyi vagy!!!! :D
Megkattanás ismerős. Szerencsére én már 2 napja csak ebédelni járok haza, majd teperek tovább. Zsófi egy angyal. Élvezi a kocsikázást. :D
Vezetés meg engem is nagyon megnyugtat és imádok nagy hóban, esőben, szélsőséges viszonyok között vezetni. De azért tudok nagyon hülye is lenni vezetésnél. :oops: Én még most is szoktam úgy vezetni, ahogy már egy anyukának TILOS lenne. :oops: Viszont már nem flörtölök a pasikkal vezetés közben (SE). :lol: :lol: :lol:

Steffi!
Jaj! Ez olyan rossz!!! Nagyon gyorsan gyógyuljatok meg!!! Egy zsák gyógypuszi nektek!!!
Vizsgához: drukk! Drukk!

Kriszta!
Mikor kapunk már rólatok képeket???? Könyörögni kell??? :lol: oké! Könyörgök! Had lássuk már azt az állókispasit!!! Pankát is!!!!

Borsika!
Milyen volt a futás??? :shock: na azt az egyet soha!!! Akkor inkább koplalok! :D no meg a torna!
Kati néninek mutattam a dudoromat … :oops: még az asszisztens nőt is oda hívta, hogy megmutassa MEKKORA „szép” példány! :ooops: mondta, hogy mostanság ezt műtik, anno meg egy fakanállal egy nagyot csaptak rá és szétpattant. :oops: :oops: :oops: köszi!!!! :D:D:D
MA megkapta az 5. hónapos oltást Zsófi, mert nem találta betegnek. Ma még nem is köhögött. :shock: furi egy köhögés! :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Heni,
asztalotok jóóó! :D
Angolt tanítok amúgy, papírom is van róla, de így, hogy házhoz jönnek, csak kényelmesebb.. :D Futás pedig, kb két hete most először.. :roll: de most nem volt egy nagy élmény, ilyen izomlázzal a fenekemben, mintha 2 betontömböt rázogattam volna... :roll: (vasárnapi Rubint Réka :lol:)
Vendég

Veronikusz: milyen dudor? lemaradtam.......
Tyűha, Te ilyen flörtölős vezetős nőci voltál? :wink: Erről jut eszembe, jan. közepe felé, voltunk a barátnőmmel egy volt gimis osztálytársunkál Vácon ikerbaba-látogatóban. Hazafelé jövet már bent a városban, a mellettünk haladó autóban egy srác ( vagyis 2, de csak az egyik ) nagyon mosolygott rám, meg kacsingatott, meg mitudomén. Mindig próbált mellém kerülni. Nem mondom na, hogy nem esett jól..... de csak jót röhögtünk. :oops:

Beni 1 kanállal letudta az ebédet. Mondjuk fél 12 kor ivott meg jó deci tápszert.

Halljátok, vagy 6 adag!!!!! vasalnivaló vár rám. Semmi kedvem... de már reggelente onnan húzom ki a tiszta ruhát. Ráadásul ha Benus alszik, Szandi igényelne , a kis piszok öccse egyáltalán nem hagyja, hogy a nővére néha bebújjon az ölembe vagy ilyesmi, olyan féltékeny. Én meg úúúúgy olvasnék most nyugiban egy kicsit.......

Jaj Steffi: természetesen gyógypuszik hada nektek ( is) - meg minden betegeskedőnek!

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz,
fakanállal-csapást vállalom! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eni

Tényleg?
Tartod velük a kapcsolatot? vagy taliztál most velük?
és hogy vannak?
én már a lány nevére sem emlékszem
:oops:
Ti azóta tartjátok a kapcsolatot?
Kétszer találkoztam vele a Sparban, de ennyi.
Nagyon csini volt most is!

Heni
de jó hogy jobban vagytok!!!
nagyon szép ez az asztal!
Kérdésem pedig még rég :wink: arra vonatkozott, hogy láttam, hogy nektek is a nappali és a konyha között van egy pult, és az volt a kérdés, hogy a nappali felőli részen mi van nektek?
Két oldalról nyitható, butorlap? vagy micsoda,
mert nekünk még semmi, törjük a fejünket ötleteken!
Köszike

Kriszta,

Sajnálom, megértelek! de a lényeg, hogy tényleg együtt voltatok!
Hú akkor Anyós majd ott lesz nálatok!
ja, és nagy nagy gratula az álláshoz!! de kérjük ezt képekkel alátámasztani, mert hisz a piszi 8)

Aprook,
de jó, örülök a mosolygósságnak!
hisz a nap is sűt, mért is lenne ez másként!
azért küldök egy két gyógypuszit!

Memme,

Megértelek, de hamar eltelik ez a kis idő, és hát vezetés közben majd beszélgettek jókat, és nem a kocsira figyel.
Hát tegnap én is elindultam 3-al hát ki volt akadva, hogy jujj, mert a kocsi, és csak azért tudtam elindulni, mert ilyen jó lábam van.
de tessék visszakapcsolni egyesbe!!!
De hát mindent megmagyarázok, és megyünk tovább!

Veronikusz,
de jó ,hogy ennyit mentek, és hogy Zsófi is szereti!!
Jó flörtölgetést! :wink:

Steffi,
sok, sok gyógypuszi Nektek!!

[/b]

ancsaboszi

RR jóóóóó! Én is azt nyomom... bár egy hét kimaradt, de ma folytatom.

Hogy itt milyen bolond idő van? ! :shock: Hol süt, hol beborul, hol esik....... Emlékeztek, amikor anno márc.15-én térdzokniban mentünk az iskolai ünnepségre? Most meg évek óta rendszerint tél van még olyankor......

Heni

Kép

Kép
cancan

Orsi,
de jó, de jó!
akkor lehet hogy rossz helyen néztek házat! Lehet arra kéne!
Ha a kislegénynek ott jobb!
Ok, köszike
HOlnap küldöm!

Gabi!
és TE hogy???
nagyon jó ez a kép!
Olyan nagy lány már, és gyönyör!!!

valamit még akartam :oops:

ancsaboszi

Na, a kételkedőknek :lol: :
(Ja, és előtte valami répásat ettünk :oops: )

Kép
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa!
Ne ijesztgess! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Megint esik..... :? és tök sötét van....

Ancsa: térelválasztós pult.... ( bocs, ezen a kérdésen átsiklottam anno ) csak a teraszajtó felől van egy nyitható rész ( ahol látod a fogantyút ) a többit a konyha felőli oldalon használom

Heni

Kép

Kép
cancan

na, a kép meg lemaradt:
Kép

Kriszta: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

léptem vasalni

Heni

Kép

Kép
cancan

Petya vigyor! :D :D

Itt nem esik, továbbra is napsütés, küldök belőle! :D
Vendég

Heni!
Én is pont ezt emlegettem márc. 15-tel kapcsolatban.

Különben nekem a legjobb oktatóm a férjem öccse volt, tök nyugis, mellette még azt is el tudtam hinni, hogy egyedül képes leszek A-ból B-be eljutni. Csak aztán jött a férjem, a céges kocsiját vezettem, és baromira féltette, és idegesítő volt nagyon. Na meg, én is félek, az a fő baj.

Kép
Kép
kriszta36

ah, nem látszik, de 2/3 meg 1/3 ra van felbontva, az ajtó felől van egy nyitható szekrény a többi a konyhából nyílik

Heni

Kép

Kép
cancan

Kriszta,
na nálunk pont fordítva volt, férjem azt mondta, a legjobb kocsi a céges kocsi, bármiből van :lol: :lol:
Vendég

Kriszta!

de édes!!! :lol:
Ok, ok!!!

Heni,
Köszönöm!!
Most már mindent tudok!!! :lol:
Nagyon szép!

Jó vasalást!

ancsaboszi

Sziasztok!

Ezeket múlt héten fotoztam!
Gondoltam megmutatom,
hisz jól birom a kritikát, csak .....
:lol:

Na de most komolyan!

Kép

Kép

ancsaboszi

Heni!
mindig megcsodálom a konyhád! egyszer én is ilyet szeretnék majd!!! gyönyörű!!!! :D :D :D
kocsi-flört: Csak voltam! és az se gyakran. Rám már csak idősödő örögurak kancsintgatnak (egyre ritkábban) :lol: :lol: :lol: :lol:
dudor: megeröltetéstől van egy dudor a kézfejemnél a csuklónál. Valami extra hülye latin neve van. :oops: Egyre nagyobb! :oops:

Bori!
tudtam hogy te rendes csajszi vagy és hogy rád számíthatok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kati néninek is volt és ő véletlenül bevágta és azóta se jött neki vissza. :roll: :roll: :roll:

most szaladok a Kenguru Goldba ...
ja! itt előbb jégeső volt. :cry: hol a tavasz??? a madarakat meg látom már gyűjtik az ágakat a fészekhez! :roll: :roll: :roll: :D :D vagy az időjárás, vagy a madarak nem tudnak valamit!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
nekem tetszik, bár megmondanám megrendelőnek, hogy vasalja ki a ruháját ha jön fényképezkedni!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: de a képben hiba nincs!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mi ez a sok tesióra rajongó?! Nanemáááá! Én fénykoromban Béres Alexandra Új kihívását nyomtam heti 3x (egek!!!), ami az Alpokban lett felvéve. Most nincs fénykorom. :oops:

Ancsa, a képek tetszenek... és nem, annyira nem tartjuk a kapcsolatot, de ilyen neves események említésre kerülnek általunk olykor. A kislánya (2. lány, 3. gyermek) két napig Picúr volt, utána lett Bodza. :wink:

Kriszta, jól nyomja a fiatalúr.

Zsó, megérdemlitek a kis alvást, nagyon rátok fért mááááán.

Vezetés. Van jogsim nekem is vagy 12 éve. Vezetek 12 éve. Imádom 12 éve. Egy rettenetes komoly autóbalesetünk volt, én anyósülésen ültem, bátyám vezetett. Autó totálkáros lett, mi megúsztuk (én 4 napot azért kórházban nézelődtem). Utána rögtön visszaültem volán mögé (is). Hasonló esetekben mindenkinek ezt javasolják. A Férjem őrjítő, ha anyósülésen ül, le tudnám ütni. Zsenge lánykoromban mindig én szállítmányoztam a részeg pasikat. Ők elkértek otthonról, én ültem velük a kocsmában kókadozva, majd összeszedtem a bandát, és hazavittem mindet egyenként... (én voltam 18, ők 25-30) szép volt... :shock: :D Ja, és mint sokan közületek is, én szintén tökig érő hóban vizsgáztam forgalomból. Ez sok szempontból mázli volt. Max 40-nel lehetett haladni, egy darab záróvonalat sem lehetett látni, úgyhogy mindenki úgy és arra csúszkált, amerre tudott. Simán átmentem. De azóta sem szeretem azokat a tipikus "váratlanul ért minket az első havazás december végén" típusú helyzeteket.

HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Mindkettőm alszik. Megyek, kitalálok valami szépségápolási progit, pl hajat mosok újra 10x. :D
vbea

Elszállt amit írtam :twisted: :twisted:

Veronikusz,
és akkor mit lehet tenni vele???
:cry:
Látom bevásárló turán vagy!!
tök jó!
Édes vagy, köszönöm!
A megrendelő az egyik legjobb barátnőm, vagyis inkább modell mint megrendelő, mert nem akarta. Csak az én kérésemre állt kamera elé, mert kismamim még nem volt, és csinálom a prosimat! :lol: A ruhákat meg akkor látta először, az enyémek voltak, akkor probálgatta!
Köszönöm a dícséretet!

Eni,
Köszike
Igen, igen emlékszem, hogy nem volt neve!
Hisz tudod én kicsit előbb érkeztem :lol: És Ő hátra ment egy szobába, aztán én is, és aztán jöttél TE!!!
Milyen volt a szülése? Merre laknak?

Na megyek, mert annyi dolgom lenne!

ancsaboszi

Eni!
Ilyenkor szok jönni a postás... És minimum kétszer csenget. Vagy ráfekszik. A csengőre. :twisted:

Kép
Kép
kriszta36

éljen, éljen, végre megevett egy nagy tál húslevest tésztával+zöldségekkel!!!!!!!! :lol: :lol:

vezetés : én vagyok az egyetlen aki forró augusztusi napon vizsgázott?? talán ezért sem szeretek hóban vezetni, bár még nem volt semmi gond, párszor csúszkáltam már... és én is Veronikusz néha úgy vezetek ahogy nem lenne szabad. :oops:
a múltkor úgy felhúzott egy pofátlan nagymenő-autós-nyálasképű-pasi... ő balról jött egy utcából én egyenesen, neki macitábla volt, de jött vagy 100al, alig tudtam megállni...dudátam rá avgy 5percig (még sosem használtam a dudát. :oops: ). piros lámpánál megálltunk, ő kiszáll, és még neki áll feljebb mikor szóvátettem h mi a f*szt csinál, és arra h neki táblája van az volt a válasz, h "naés"!!!! és, h gondolkozzak már el, h én vagyok a lassabb és nekem kellett volna megállni, nehogy hátráltassam őt. :?: :?: :?: na az ilyenektől a falramászom!

Bogi, Rubintréka+futás?? hú, te aztán belehúztál? :lol:

Eni, te meg Új kihivás?? az nekem is megvan, de mire megcsináltam már nem éltem. :lol: :roll:
amúgy Béres sokkal jobb dvd-ket csinál mint Réka. Rékának a hangjától is feláll a hátamon a szőr.

Ancsa, tök jók a képek!

na jó én ezt már nem tudom követeni... írok vlmit majd frissítek és újabb 10 hsz! lányok lassítsatok. :lol: :lol:
snooopy

Sziasztok!

Renáta, igen csajos lett az előző vonalzóm, ma módosítottam a friss információk alapján, pasisra :D .Pedig meg voltam győződve, hogy nekem csak lányom lehet :D :D . Tévedtem :D

Csajos játékok: ha szeret főzni, akkor anya lábosai remekek szerintem, de fiúnak semmiképp nem vennék "rózsaszín játékot" (vagyis lányvilágot). (Emlékszem, unokaöcsémnek nagyobb barbiparkja volt, mint nekem, most meg egy pasival lakik...
...oké, ez genetika, nem a játékokon múlik, de...kövezzetek meg, én azt szeretném, ha boldog lenne a gyerekem, és hiába az én elfogadásom, a világ nem mindig szereti a másságot (milyen méllyenszántó lettem...mindegy, csak azt szerettem volna mondani, hogy kislány-baba, fiú-autó).

Memme: én is Tóth dokit szerettem volna (miután kiderült, hogy az én dokim szabin lesz), erre Tóth is szabin lesz az én időpontomban. (az uh-k során nagyon szimpatikus lett, uh-ra csak hozzá járok, megbízom benne :) ) De egy szavam sincs, mert a doki, aki végülis elvállalt, szintén nagyon jó!

Kép
partedli

Kriszta, Petya-állás. :lol:

Heni, énisénis..ilyen konyhát! nagyon szép!

mit akartam még??

ja Ancsa, hát szép ez a környék, de mégsme pest! én imádok ott lakni, na nem belvárosban, szeretem h minden itt van egy helyen, itt meg gyöngyösön egy normális üzlet sincs, ahhoz vagy eger vagy pestre kéne mennem...
Szabi miután beugrottunk Gyuzsóékhoz, azt nézte mit tudnánk venni veresegyházon és kb abból a pénzből amiből pesten egy kis lukat ott egy 150nm-es házat!! csak hát az infrastrukturát nem tudom, h ott milyen. meg bejutni a városba, az m3 elég gáz reggelente... anyáék meg budafok, ami ugye pont a város másik fele. :roll:
snooopy

partedli és ki a dokid?
snooopy

Szabó doki

Kép
partedli

én is szabó. :lol: és rendes?
snooopy

Halihó Csajok!

Nagyon hiányoztok ám, de egyzserüen nincs időm ideűlni...azért próbálok visszaolvasni.

Dolgozgatok, de max. csak 2 napot a héten és azt is csak délután amikor tud vki vigyázni a gyerkőcökre...még mindíg élvezem a dolgot :D

Orsinak március végén kiveszik az orrmanduláját...sajnos nincs más választás...
Férjemnek ez nagy problémát okoz lelkileg, mert a testvére egy sima mandulaműtét miatt lett leukémiás...és hát rögtön az jut eszébe, hogy mi mindenen ment keresztül a család emiatt...
De megtaláltuk az ország legjobb, legmegbízhatóbb orvosát és ő fogja Orsit műteni, így most egy kicsit megnyugodott.... :roll:

Veronikusz!
Jövőhétre megszervezzük a talit?????? Hétfőn nem vagyok, de amúgy bármikor (még csütörtökön lesz egy rövid progim)...szóval filmek már a gépen csak ki kell írnom őket dvd-re...
Én meg a harry potterekkel szemezgetek, mert azokat már úgy megnézném egymás után egyszerre :roll:

Tegnap vettünk Orsinak tic tacot a közértben...betette a nadrágja oldalzsebébe. Miközben lépkedett, zörgött. Egyszer csak megszólal: anya, hallod, hogy tictacolok?????? :D

Mennem kell...vár a háztartás... :evil: vasalás, konyha rendrakás, teregetés...és aztán megyünk Orsiért az oviba...

Ancsa!
Nagyon klasszak a képek :D iszonyat ügyi vagy....irigyellek ám :D lesz egy kis időm én is beiratkozom vhova tanulni egy kis fotózást :)

Mindenkinek szép napot!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Igen, nagyon. Minden kérdésemre válaszol, nyugodtan hívjam, ha van még valami (sosincs semmi :), hála égnek problémamentes a terhesség eddig, remélem az is marad).

Veled milyen volt? Remélem, meg voltál Vele elégedve, és csak jót hallok! :D

Kép
partedli

Cuki: hát, ha nincs más megoldás, mielőbb legyetek túl rajta sikeresen! Én nagyon fosnék ilyen műtétektől...... persze biztos van olyan, hogy muszáj.... orsibeszólás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi lányok, én is imádom a konyhámat! Különben az Rs-ben néztem ki ezt a juhar-diófa kombinációt, ott szerettem bele, csak ott fix elemek voltak, - nekem meg ide speciális méretek kellettek - és akárhogy sakkoztam, mindig maradt kis rés. Meg a fiókjaik elég silány minőségűek voltak. Megterveztem, elmentem ide hozzánk asztalosokhoz és beszerezték nekem azt a munkalapot és csúcsszuper minőségben ( értsd mm-re pontosan ) ikeás fiókokkal legyártották. Nem sokkal lett drágább és ezerszer jobb minőség.

Snooopy: elhszem , hogy örülsz. Tudom mit jelent több napos nem evés után...... szuper!

Én is vasalok meg ruhákat válogatok. Hááát, megint van egy halom , ami már kicsi. Szandinál is , Beninél is. Nem tudtok valami olyan helyet, ahova bevihetném őket? Ami elhasználtabb, azokat mindig bedobom a gyűjtőkonténerbe vagy odaadom anyunak ( Ő mindig szét tudja osztani ) de vannak gyönyörűek - HEllo Kittys felsők, kisruhák, szoknyák, fiús vagány cuccok, Supy gyógycipők 2 vadiúj állapotban azokat nincs szívem ingyen odaadni. Lesz majd itt nálunk börze valamikor csak jobb lenne valahogy egyszerre....

Heni

Kép

Kép
cancan

NA, újabb 2 órát lenyomott a kislegény, bár még mindig csak szopi semmi más....mindenki nyugtat, hogy éhenhalás ellen az is véd. :oops: :roll:

vezetés: hát igen, Eni, teljesen igazad van, azonnal vissza kell ülni, bár a gyakorlatban kegyetlen nehéz. Én anno télen jöttem haza nagyimtól, tűzött a nap, kisebb hófoltok, de amúgy már vagy 1 hete nem esett. Igen, én is sprotosan vezettem, de azon a kátyús úton sztem max. 40.nel mentem, csak a kocsi volt pici és borulékony, na én is rendesen az árokban kötöttem ki, fejjel lefelé, ja és anyósülésen ültem mire felocsúdtam, ennyit a biztiövemről. Csak azt hallottam, hogy egy néni mondja a közelben egy pasinak, hogy "mennyen mán oda, nézze meg él-e még.."
Na, aztán apum értem jött a kocsijával és vagy 20 percet vitáztunk hogy akkor két autót nem tud hazavinni, nekem kell az egyiket. Én meg mondtam, hogy vezetés soha többé, amúgy is fáj a fejem, remegek mint a nyárfalevél és már most 2x akkora az egyik térdem, mint a másik.....de végül csak rábeszélt és tudom, hogyha akkor nem ülök vissza, akkor ma sem vezetnék.
De télen, hóban, fagyban még most sem merek nagyon, pedig kéne.
Eni, ezért is parrantottam akkor a Mátrában rettenet módon, amikor írtál. :oops:

Ancsa, sztem szuper képek! Jöhetünk egyszer fotózkodni?

Orsi, éljen, éljen!

Kriszta, Ti még nem vettétek lejjebb az ágyat Petyánál, vagy ez járóka? Mert én már nem merem ott hagyni az ágyában ha fenn van.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Heni, vatera és teszvesz? :roll:

Kati, sokx a mandula megléte nagyon ocsmány dolgokra képes... hugomnak vesemedence-gyulladást okozott... tehát, ha döntés úgy szól, hogy ki vele... akkor hajrá! Persze, senki nem ül vihogva a műtő előtt, kemény dolog ez. Drukk.

Kriszta, postás nincs, de picúrom abban a pillanatban ébredt, ahogy nagy végleg beájult. Az én kezem meg félig a körömlakkos üvegben, faca... :D
vbea

Cuki, de jó hallani rólatok is. mütethez egy nagy kalappal. biztos mindne rendben lesz!!

Heni, most repesek!! :lol: az előbb meg egy almát+répát reszelve evett meg. ja meg egy kis ropit.
kitartás a vasaláshoz!

Zsó, csüt még áll?? remélem igen? tudom addig még két nap..
és hol lesz helyileg ez a ringató? címet tudsz?

Veronikusz te jössz egy sétára??
snooopy

Zsó, most látom, árokpart neked is megvolt... óóó! A bátyám pillanatok alatt kiugrott az ablakon keresztül, és indult, hogy megölje a pasast, ha még él... (frontálisan szaladt belénk kb 90nel). Amúgy élt, ő úszta meg a leginkább. Engem kiszedegettek, megkérdezték, mit tehetnek értem, én meg kértem egy cigit. (Jóvanna, ez 2002 volt.) Jött (értem) a mentő, és totálisan hülyének néztek, hogy én meg mit csinálok. Volt(am) ilyen is. Utólag röhejes. Tényleg.
vbea

Partedli, nagyon rendes, én is csak jókat tudok mondani róla. mindent elmond, hívjam bátram...stb. nincs vele gondom.
snooopy

Aproo!
Ez a síelésen volt, de itthon már lejjebb vettük az ágyat, bár kb. ugyanúgy lehet, mint a képen. És mi azt gondoljuk, hogy nem tud kimászni, remélem ő is így gondolja. Én most tanulom, hogy nem szabad bízni benne, mert Panka után ezt is tanulnom kell. Leánykám ugyanis hozzászoktatott minket a jóhoz, és Már most látom, hogy Peti nem olyan lesz.

Eni!
Csak azért, mert nálam, ha mind a kettő elaldut, tutkó jött a postás, a vízóraleolvasó, vagy az ócskás, és nem csak egyszer csengettek, hanem jó sokszor, volt, hogy le is csesztem őket. Válasz: Nem hallatszott kint, hogy szól-e a csengő. :twisted: Köszi.

Orsi!
Ez a vezetős sztori, nem semmi. Na, az ilyenektől is félek. Meg, hogy nagyon eltolok valamit. Ugyanakkor meg tudom, hogy sokkal könnyebb lenne (lesz :roll: ) nekem is, ha rászánom magam.

Cuki!
Hol találtad a jó kis melót? Az jó, ha élvezed. Orsi mandula: Pankánál is felmerült, de még nem muszáj. Én is félek tőle.

Kép
Kép
kriszta36

Orsi, elkezdhetünk együtt is gyakorolni, ha ismét fénykoromat akarom majd élni... :roll:
vbea

Partedli, én is így voltam vele, nekem is csak lányom születhetett....volna. Imádni fogod a kis fütyist.
Sógornőm is most tudta meg hogy a 2. pocaklakója is pasi. Úgyhogy rajtam a világ szeme, mert eddig 3ból 3 fiú unoka Petiék ágán.

Heni, konyhádat én is leesett állal. :wink: Gyönyörű.

Gyuzsó, Neked akartam még, hogy euporbium orrcsepp tényleg szuper, mi is azzal nyomulunk. Csak már kicsit sok, hogy Levi születése óta gyakorlatilag ez már a 26ezredik takonykór. Most vagy ennyire gyengus az immunrendszere/tejecském, vagy most immunizálódik és később lesz kevesebbszer beteg. Remélem az utóbbi és nem feleslegesen kínzom az orrszívóval egész nap.

Ancsa, még Tőled akartam kérdezni, hogy hol tanultál meg fényképezni és milyen géped van?

Orsi, hurrá K. eszik végre. Bárcsak mi is itt tartanánk.... :oops:
NA, megyünk egy kört, hátha a friss levegő meghozza az étvágyát. :?: :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

zsó, az előbb elsiklottam felette, hú, ez a borulás nem semmi. még jó, h nem lett semmi bajod.
snooopy

Csak nagyjából olvastam.....

Zsuzsi
Gratula a kispasihoz :wink: Csatlakozom Zsóhoz (aprooka)! Én is úgy voltam, hogy nekem csak lányom lehet :lol: Ivánt meg imádom kukaccal is :lol: Nalátod! Mondtam én, hogy lehet még Ede :lol: :lol: :lol: HA lesz alódi név tipp, akkor kíváncsian várjuk :wink: Most még semmit nem tudok....De péntek 13. az én napom :wink: Értem amit írsz, de ha a gyereked esetleg "más", akkor hiába nem kap barbiet, akkor is más lesz 8) Ennek inkább az volt a lényege, hogy mennyire befolyásolja az a férfitudatot, hogy mi veszi körül. Tehát mennyire kell tudatosítani, hogy ez lánynak, fiúnak való...
Én jelentem nem nagyon babáztam, de bárkit levertem a játszón egy gokartért :lol: Mára ebből semmi nem látszik :wink: SZal vajon mennyire kell hagyni....
Tóth doki nem 17-tól megy szabira :shock: Úgy tudtam....Ki volt Szabó doki előtt az orvosod, aki szabin lesz?

Ancsa
Nagyon tetsz a kép!!!! Érdekelne egy árajánlat :wink: De komolyan. Persze nem most aktuális, hanem vmikor a nyáron, amikor már cuki pocakom lesz :D

Veronikusz
Te miket észre nem veszel???? Vasalatlan ruha...Fel sem tűnt :oops:

Timi
Én is a kendőre szavazok :wink: Ha van egy nyugis babád, aki jól alszik és sokat, akkor tényleg nem hiányzik :D Iván viszont rossz alvó volt mindig és a kendő volt a megváltás. És igen. Szuper, hogy baba kényelemben, anyuszaggal körülvéve én meg főzök, hajatmosok, takarítok közben :wink: És amit mindenki ír...tényleg olyan, mintha a pociban lenne. Meg nálunk a villamoshoz ezer lépcső, aztán a metrónál is, mozgólépcső csak felfelé, szóval babakocsizni horror. Kenguru műszál, nyomta a cicimet, spriccelt belőle a tej, ha felvettem :? Itthon végképp nem szívesen raktam volna bele, de talán 6 hetes volt Iván, mikor kendőzni kezdtem és olyan jó volt. Háton is szeretem. Kényelmesebb "világgá menni", mint babakocsival, hátihordóval, aminek önmagában is van súlya...

Eni
CSokoládét, ilyen színűt? Hát a képen annyira nem vörös, de a sötétsége függ a kakaótartalomtól :lol:
Igen, sokan megnéznek....olykor úgy, mintha valami gonosz szekta zagja lenne az ember. De sztem azért, mert úgy gondolják, hogy ez nem a mi kultúránk része :roll: Ez asszem a fő ok! Egyszer kendővel mentem vásárolni a kisközértbe. Szembe jött egy feketebőrű 30-as csajszi. Csak nézett és mosolygott :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Csüt jön fodrász, és megment... :wink:

Renáta, ez a 30as fekete csajszi NAGYON TETSZETT!!! Királyság. (Nekem dél-afrikai barátaim vannak. Nekik is bejön...)
vbea

REni! Ancsa!
megkövezem magam!!! én mint anti-vasaló anyuka, nem is lett volna szabad ilyet mondanom. Nem tudom ki volt az anyuka! Csak nekem ez tűnt fel! :oops: :oops: :oops: kevés látszott az anyukából és ami látszott a szép pocoiján kívül ... :oops: :oops: :oops: szóval EZER BOCSI!!!!

Kriszta!
Petya Bubus ééééédi nagyon !!!! :lol: :lol: :lol:

KAti!
megbeszéljük a jövő hetet!!! :wink:
akkor ez az 5db lesz??? vagy még vmi? :D

bocsi, de most másra nem fusssssa :oops:

Snoopy!
nem tudom mi lesz, mert ma hívott a közösképviselő és CS-P jönnek hozzánk munkások. :roll: :oops: még pontosítanom kell hogy mikor. 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni, ok, akkor ezt megbeszéltük, ha fénykorunkban leszünk elkezdjük a kihívást. :lol: :roll:
[quote]C írta:süt jön fodrász, és megment...
mármint levágja a hajad kopaszra?? :lol: én ezt ingyé is megteszem neked. :lol: :oops:

kendőhöz még 1 szó: nekem meg anyósom jegyezte meg mikor most magamra tettem K-t, h mehetnék ki a kertbe kapálni, mint anno az asszonyok. :lol:
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?