Új privát üzeneted érkezett!

Reni,
nézted már az akciós napszemcsiket? Mert én most nézem, de nem látom és nincs is odaírva, hogy lenne hozzá pánt. Nem kell az ilyen kicsinek? Szerintem tuti elhagyná :?
Vendég

Heni, kapucni rulez! :wink: Szandidnak és Benidnek soksok gyógypuszi a buksijukra, és remélem, hamarosan jobban. AB mellé adj nekik egy kis normaflore-t vagy protexint. :wink: (Jankuszt sajna iszonyat kiütötte a mostani, most váltottunk, tiszta ragya.)

Renáta, izgi. Ezt mondta anyukám is. Mármint, hogy világosabbat. Hol volt(am/atok) tegnap ilyen tippekkel? Hugom azt mondja, hogy ő ilyenkor mindig egy hétig összefogta a haját (nekem van 5 centi hajam most kb). Azt is mondta, hogy tök jó, ha mélyvöröses bordót akartam volna. :lol: Röhögök, és reggel 7h óta készülök a fürdőbe, hogy megmossam legalább 100x. Ja, azért az elárul valamit a helyzetről, hogy tegnap István engem meglátva szó nélkül elment este f8kor a tesco-ba... Csütörtökön jön a fodrászom és megment. Addig is, legalább nem Janka pisije, veséje, vagy Benci hisztijei aggasztanak. :oops:
vbea

sziasztok, milyen nyomi ido van mar megint...

Zsofi ejszaka nem akart aludni, fel haromtol negyig buliztunk, mar aszittem elajulok csak ugy siman...

hajfestes, en a multkor vilagosbarnat akartam, vettem is festeket, szerecsendio van rairva, hat jo sotet lett, eloszor kiakadtam en is rajta, de mar megszoktam, elegge hasonlit az eredeti szinemhez, ugyhogy azota azt veszem, legalabb nem latszik annyira a lenoves...:) csak az osz hajszalak... :roll:

Snoopy, latom felporogtel kendo ugyben :), nekem van 5-os meg 6-os meretu kendom, ha erdekel, majd elviszem, h felprobald, ha talalkozunk. tenyleg, mikor is lesz a kopaszi gatas tura?

upsz, felebredt, mennem kell

banana

Banana,
Mi az, hogy ősz hajszálak?? :shock: :lol: Én is kitaláltam ma, hogy befestem újra..de a színekkel gondban vagyok.. :roll:
Te írtál amúgy a Bogi-blogba? :D
Kitartást akkor a mai naphoz, remélem, tudsz aludni kicsit, amint Zsófi bealszik!

Eni,
akkor kitartást csütörtökig.. :lol: :lol: Tényle jó elterelő hadművelet :lol:
Vendég

en irtam a blogodba, igen :)
osz hajszalak, anyukamtol orokoltem, sajna, mar eleg regota oszulok...:(

banana

És ezek a hipi-szupi festékek nem fedik be?
Egyik barátnőm is őszül, huszonegy-két éves kora óta, és tépkedi.. Mondom neki, egy idő után tényleg nem kell majd aggódnia az ősz szálak miatt, mert nem lesz haja... :lol:
Vendég

de, befedik, erre irtam, h csak az oszon latszik a lenoves. dehogy tepkedem, mar tenyleg nem lenne hajam szinte.

banana

Banana,
Mi is fél3-tól 4-ig buliztunk... Lehet hogy front?? Bár Anna ma egész nap nyíg... de neki mintha foga is jönne megint, de ez nem biztos, mert szájzárat kap ha meg akarom nézni :?

Lányok, a teszveszen van 2db Didymos kendő, 290cm, ha valaki ilyesmit keres most. nekem sajnos rövid :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok,

Vagyok, read onlyban... de még egyben, Donát fejjel felfelé... beszélgetünk, próbálkozik, meglátjuk...

Memme: segítségem külön nincsen, de férj szerencsére normál menetrendben dolgozik, így fél 8-kor megy el és 6-ra hazaér, igazából nincs is szükség külön segítségre, Tündivel éljük a hétköznapok örömeit, amit kicsit befed a nagy szél és eső...

Jelentkezem majd minden nap, legalábbis próbálok, most nagyüzemi mosásban voltam eddig és most átkapcsolok a nagyüzemi vasalásra :) már minden bevásárolva, egyedül egy sólámpát szeretnék még a mi hálószobánkba, mivel itt lesz az elején Donát és Tündiét nem venném el, de ez még ráér, meg férj is be tudja szerezni, ha úgy adódik.

Betegeskedőknek jobbulást!!!!!!!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Eni
Kár, hőgy előbb nem vetetted fel ezt a hajfestés dolgot. Vagy csak én sklottam át rajat? :oops: Bár valszeg akkor sem írtam volna okosakat, gondolván gyakorlott hajfestő vagy :wink: Bocs....
Nem dobsz egy képet az új színedről? Nem azért, hogy röhögjünk!!! Hátha nem is vészes! Sztem nem lehet rossz ez a szín neked...Legalábbis, ahogy leírtad....

Bori
Tényleg nincs pántja. Ez lehet előny és hátrány is. Ivánt idegesítette a pántos, mert nem tudta levenni. Meg talán azért is, mert az rácuppantja nagyon a fejére. Ha sír miatta, akkor úgyis leveszed :wink: Ha van pánt, ha nincs...Van pánt helyett tokja :D Ami nagyon praktikus! Nekem ez a Chicco azért jön be, mert hajlékony műanyagból van, szal nem baj, ha csűri csavarja, egyedül próbálja feltenni. A szemét úgysem szúrja ki! Érzi ha fáj 8) Mi nem hagytuk el egyszer sem.

Időjárás tényleg nagyon tré :roll: Mintha október lenne :( Mondjuk mondogatták, hogy a március az elég trutyi lesz :?
De cserébe egy vidám kép :lol:
Kép
És egy agyament :D
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Babana, köszi. majd felpróbálom melyik is lenne jó nekem.
igen, eléggé belelkesedtem. :lol: nem is tudom eddig miért nem akartam hordozni háton. elöl imádtam. ahogy most halad a fogyással, visszafogy annyira, h megint elöl hordjam. :wink:
már 11,2 kg volt tegnap és 11,8ról indult. :evil: :cry:

Eni, hajfestésel már én is megjártam. amúgy bírom a hozzáállásod a dolgokhoz. (Janka pisi kontra haj :lol: )
snooopy

Borsika!
igen, még voltam utána pár helyen: Savoya Park, budaörsi IKEA, budaörsi Kenguru Gold. Most meg szaladok a lányokért. :D
Jó volt talizni! Kár, hogy nem volt jobb idő! :roll: No de legközelebb! Akkor majd szolizunk is. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

renáta. :lol: :lol: :lol:
snooopy

tudja vlki Gyuzso telszámát???
snooopy

Reni, köszi a mail-eket. :lol:

Eni, dobj mán egy képet! Legfeljebb én is tescozom ma...de nem hiszem, sztem tuti jól áll, csak még szokatlan, nem?
Voltunk saját gyerekdokinál, hogy az ottani mérleg mit mutat.
1 hónap alatt 40 gr hízás. Hiába mondtam, hogy Levi sokkal több volt, tehát ez fogyás és nem hízás, de szte ez még nem gáz. :roll:
Majd egy hét múlva újra mennem kell. Aztán meglátjuk....
Dokinő szerint tuti fog. Tényleg eléggé piros meg gyulladt, meg ugye már ideje is lenne az első fogacskának, de nem kapkod a szájához, csak egyszerűen nyűgi.

Dóri, Te már tényleg nagyon a végén. Szuper. Donátnak meg szép fordulásos napot kívánok!

Ne, mennem kell, mert csak az a jó, ha ott fekszem ám az úrfi mellett, így 2 méterre már kiborító a kis érzékeny lelkének a mai nap.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Front, agymenés, ilyenek... nekem még 1x SEM volt ilyen, mint a mai napom. Benc irdatlan hiszti, ma már nemtom, hány alkalommal... Jankaszáva, az én jólalvó kicsilányom addig aludt kendőben délelőtt, míg vasaltam. Kettő ordít egyszerre.

Na, majd megpróbálok képet, csak ma még nem is fésülködtem (lsd okokat előző mondatokban).

Szóval frontok tűnjetek!!!

Zsó, hízás. :wink:

Most már a hajam színe sem érdekel. HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
vbea

Zsó,
Levikomának sok gyógypuszi!!!! meg megadrukk.....!!!! egyél, Kisbrekusz!!!!!
Miklós sem volt jóevő fájós foggal.. taknyosan meg végképp nem!! (euphorbium orrcsepp csodákra képes!!!!)

a fiúk meg 1 hete borzasztóan rosszul viselik a változékony időt.. bár szerencsére, csak nappal nyűgösek... :roll: lehet, hogy tényleg ez i s lóg a levegőben...
Miklós külön tud hiosztiparádézni, amit itthon még megoldunk, de amit pénteken bemutatott vendégségből hazaindulva, az megadurva volt... :oops:

bababarát placc:
mi Zsirán voltunk szállásilag és átjártunk Locsmándra osztrrák földre Lutzmannsburgba fürcsizni, hiperszuper hely!!
http://www.sonnentherme.at
még ingyen babakocsit is adnak bentre, hogy ne a sajátod kelljen bevinni...

Eni,
hajról fotót ide!! :wink: negatív pisi nagyon szuper!!!! családtól meg mentsen az isten..... :(

Snoopy,
kizárt, hogy újra elöl hordd :lol: legalábbis Kolost!! :wink:

Dóri,
sokat gondolunk Rátok!!!! nagyüzemi akármivel csak óvatosan!!! :lol:

Heni,
gyógypusssz a srácoknak!!!!!!

Memme,
jó, hogy ott lesz dr. Hájsz tarcsiban!!!! én 14-re vagyok kiírva, 19-től dokihájsz szabin, akkor jön B-terv, Vida doki..
de reménykedem, hogy inkább hamarabb születik a kistesó :wink:
majd max. megindítom "folyamatos szoptatással"... opxitocin löket, házilag.. :wink:

Tigrincs,
mi is elkezdtük a felkészítést, de nem az a szófordulat, hogy "tesó születik", mert azt nem érti, mi, ezért írom, hogy "sokkoló", ha olyan szavakat ismétlünk, amit nem tud kötni..
úgyhogy sehány éves kislány, kisbaba a mama pocijában..
de ugye Miklós még nincs kérdezős korszakban, csak raktároz :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Na? Evett már vki ilyen színű csokit? :lol: :lol: :lol:

Kép
vbea

Bencre is ráférne egy fodrász... huligán!
vbea

Gyuzsó, hát ez nagyon jó. :) :)
Mondom, szüljünk 16-áról 17-re virradó éjjel, de te még éjfél előtt én meg pár perccel utána.
Ha meg nem, kicseréljük az időpontot. Vagy a szülést. Vagy a gyereket. (Barátnőmmel beszéltük, amikor ő akart babát én meg még nem, de mindkettőnek gyanús volt, hogy ha neki negatív lesz a teszt nekem meg pozitív, legfeljebb kicseréljük a tesztet...)
De elképzelem, ahogy elújságolják egymásnak hogy "vannak itt ezek a necces időpontú kismamák, enyim, tied..." :D :D

Hát Eni, amúgy nekem is jobban tetszettél. :? :)

Kép

Kép

Kép
memme

Memme, nekem is jobban tetszettem. Mondom, kukazsák a fejemre. Barinőm aszonta, hogy baromi trendik a kalapok, meg a kendők... köszi. :D
vbea

Eni - nekem ez a szín tetszik....... Hogy melyik áll jobban azt akkor tudnám eldönteni, ha mindkettőről dobnál képet, szemből :lol:

Lefárasztottak a kölkök. Beni állapota mint a hullámvasút. A du.-i alvásból tök nyűgösen ébredt. Főleg, hogy utána porszívóztam az orrát - ugyan nagyon szépen fújja, de itt most ez kevés. Baromi töményen jön neki ( bocs) aztán vagy 2 óráig fél m-t nem tudtam arrébb menni, mert csüngött rajtam. Ha sikerült fél percig eltűnnöm a látószögéből, Szandi csüngött, hogy anyás. Még ma nem dugtam ki az orrom a házból ( úúúúú, én ezt nagyon nem bírom ) Kicsit zizzent vagyok. :?
De remélem az a brutál magas láz, ami tegnap éjjel volt már csak múlt idő......

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, ha ez vígasztal, mi kimentünk, de nem volt benne köszönet. Itt az Alföld közepén is azt mondja az időjárás, hogy "Ezt nektek!". :evil:

Eni, szín nekem is tetszik 8) , csak hát télleg' na...

Egyébként nekem is festenem kell legalább kéthavonta, mert öregasszony fejem volna másképp. (vagy nemcsak másképp...:? ) De nagyon brutál módon. Hennás sötétbarnát használok. Csak már kétszer azért vágtam le a hajam, mert a hátközépig érőhöz sokszor két doboz is kellett.

Lányok, tegnap sikerült főznöm egy olyan levest, hogy "megáll benne a kanál"- classic. Szó szerint. Jó sok karfiolt meg zöldséget tettem bele, de a végén kicsit megzúdult a tésztászacskó is... :P Nagyon gáz lett. Egyáltalán nem maradt leve,csak egy kis szaft-féle lengte ott körbe a "sűrejét". Ember annyit mondott, hogy zöldségpörköltnek teljesen jó. :oops: :oops: A lányok ették bőszen, nekik még nincsenek konvencióik. Végülis mi is, de azér annyira nem volt jó.

Kép

Kép

Kép
memme

na leértünk gyöngyösre...közben egy kis kitérőt tettünk Gyuzsó-lak felé. :lol: kaptam tőle kölcsön egy kendőt... mégegyszer nagyon nagyon köszönöm Zsu!!!! ígérem vigyázok rá, gyerek közelébe nem is engedem. :lol: majd üresen kötöm magamra.

Heni, láz már nincs? sok sok puszi nektek!! gyógyulni tessék.

Zsófi, továbbra is gyógypuszik.

Kolos mintha jobban lenne, ínye még fáj, de leglább evett egy kis zöldborsólevest, meg most reszeltalmát.

Eni, szerintem nagyon jó színe lett a hajadnak. bár...én a te bőrszínedhez vlmi világosabbat tudnék elképzelni, szerintem a szőkés jobban állt. amúgy az az eredeti?
ez festék vagy színező?

Dóri, drukk a forduláshoz.

jaj, mit akartam még?, bocsesz akit kihagytam.
snooopy

Gyuzso!

Sehányéves kislány!!! :lol: :lol: Nekem is meg van. Gyerekkorom kedvenc "mesekönyve"!!!
És örülök, hogy legalább Te nem vetted zokon, amit neked írtam. :wink: Köszönöm!!!!! :oops:
És tudom, hogy egy majdnem 2 éves "felfogása" más, mint egy majdnem 4 évesé!!!! :oops:

Eni!

Nekem pont ugyanilyen hajszínem van!!! :lol: :lol: :wink:
Bár ha nem haragszol meg rám, az a "szőkemeliros" haj, azért az jobban áll Neked!!! :oops: 8)
Viszont Benc lobonca.... :lol: :wink:

Memme!

Akkor nálatok Apa tudja, hogy miről van szó Adrinál. Egyébként, biztos észre vennéd, hogy nem hallana jól M vagy E, ha az addig megszokott mód helyett sokkal, de sokkal hangosabban hallgatná a tévét, rádiót. Először(1-2 napig) az hittem, hogy csak "szórakozik" azzal, hogy ennyire hangosan hallgatja a dolgokat, de aztán furcsa volt, hogy nem hallotta, hogy szólítom....csak ha jó hangosan "kiabáltam" a nevét. Aztán én is "bepróbálkoztam" a fülsugdosással, ahogy nálatok Apjuknál nagypapi. Szóltam Apának, hogy valami "gáz" van a fülével vagyis, hogy nem hall rendesen. Ez december elején volt.
A horkolás az előbb "meg volt már". Az már legalább október eleje óta van, a légzéskihagyás meg kb. október végétől. Ezt meg Apa vette észre, hogy kihagy a légzése.
Úgy hogy "észrevételből" 1-1-re állunk Apával. :roll:

Memme....a vezetéssel és a jóillatú :lol: :wink: oktatóval hogy állsz??? Hogy megy a vezetés??
Rókakoma eltünt már?

Renáta!

Iván-kép....!!!! :lol: :lol: 8) :wink:

Dóri!

Hajrá Donát és Anyukája!!!! Donát baba!!! Tessék szépen megfordulni, hogy Anya átélhesse a "rendes" szülést is!!!!
És Dóri....Donát, miért pont Donát? Na persze csak ha nem vok indiszk!! :oops:

Orsi!

Ósanba ma délután jutottam el. :lol: Vittem magammal Adrit is. Nagyon rendesen viselkedett!!! Bár Ő mindig nagyon rendesen viselkedik, ha vásárolni megyünk! :wink:
NAGGYON JÓ VOLT KISZABADULNI ITTHONRÓL!!!!! Múlthéten, úgyis kimaradt a kimenőm.
Úgyanis Apával megbeszéltem, hogy addig, amig Jázmin kicsi, szóval, míg nem lesz 3 hónapos(ne kérdezd, hogy miért pont eddig várok a hurcimbálásával, mert erre nem took válaszolni!) , addig minden héten 1 kimenőnapom legyen!!! Egyedül!!! És minden szó nélkül belement!!! :wink: 8) Szóval rendes Apa!!! :wink: 8)

Lányok!

Szeretnék kérdezni valamit. De lécci ne haragudjatok meg rám!! :oops:
Szóval áruljátok már el nekem, hogy miért olyan jó ez a kendőbenhordozás???? Nincs ellene kifogásom, félre ne értsetek csak érdekel a véleményetek!!!!

Ancsa!

IMÁDLAK!!!! :wink: :lol: 8)
És Neked hogy megy a vezetés?????

Borsika!

Barátnődnek üzenem, hogy kár tépkedni az ősz hajszálakat, ugyanis ősz hajszálat helyett úgyis csak őszek nőnek!! :twisted:
Egyébként én is azért festetek már 20 éves korom óta :!: :!: , mert Apukámtól "beörököltem" a gyorsan őszülő hajat. Viszont a minőségét és a mennyiségét azt Anyukámtól örököltem, úgy hogy van bőven! :lol: :wink:

Na mára ennyi voltam! További szép estét Mindenkinek!!!

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!! És sok gyógypusszt mellé!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szép jó estét!!!

Veronikusz,
nem, azt nem hiszem. Tudod nekünk olyan nagy mákunk van, hogy a Keresztmamám nyaralója Tihanyban van, és ha mákunk van most is akkor Ők is mennek nyaralni, és akkor mi vigyázunk a háhzikóra!! Tudod én balatoni lányka vagyok!!!Szóval lehet hogy ott leszünk, és akkor egy séta a Tagorén!

Most olvastam, én benne vagyok 4 taliban is! Legalább lesznek ott fiúk is! :wink:

Zsófi
jaj szegények, akkor nektek is mennek a gyógypuszik!
Ha szükség van még infóra akkor csak szólj!!!

Heni

jajj szegénykéim!! :cry: sok, sok gyógypuszi!!!!

Orsi
de örülök, hogy jobban van Kolos!
Hát az a baj, hogy a gépemen a virus őlő elég gáz, így nem nagyon merek töltögetni, mert sok minden van rajta, ami nagy gázt okozna.
Szóval most akkor ezt nem látom.
Visszaküldhetem??? hátha valakinek szüksége van rá!

Kirándulási lehetőségek vanank, Kehidáról Keszthely és környéke, Sümegről Tapolca, hát az nem annyira szép (bocsánat, de nekem ott vették ki a mandulámat és elvesztettem ott akkor a nyuszim, ezért nem a kedvenc helyem.) meg Sümeg.

Eni

szerintem csin csin vagy (ahogy Lara mondja). Ma képzeld az Intersparban találkoztunk, hú a nevére nem emlékszem, azzal az Anyukával, aki mellettem feküdt! Tudod, akinek az Anyukája volt a csecsemős növér! Képzeld, már van egy negyedik babójuk, 2 hónapja születettt! :wink:
Megértelek, hogy nem tetszel magadnak!
Nekem egy körúti fodrász vágta le úgy a hajamat vagy 10 éve (vidéki kislány, meg meg sem szólalt) , hogy nem akartam kimenni az utcára, kicsit csak volt papos. Növérem meglátta,előtte hallotta a panaszáradatot a telefonban, és akkor azt mondta hát nem is olyan gáz. Aztán kiráncigált a lakásból, és elmentünk valami nagy bevásrálóközbpontba, és ott odajött hozzám egy hostes, hogy nem veszek hajlakot, hát szegény amit az kapott! Szóval megértelek!!!

Reni,
nagyon jó a kép!

Memme,
az a lényeg, hogy a családnak ízlett, és így laktató volt!!!

Tigrincs
tényelg? Adri rendesen viselkedik? Miért szeret vásárolni?Vagy csak jól nevelted? :-))
tök jó ez a kimenőnap!!!
jujjj zavarba jövök ám és elpirulok!!
de én is!
TE miért?
Igen, igen! Ma végig mentem a körúton, át a Petőfi hídon, és vissza III. kerületbe! És úgy néz ki, hogy csütin megbeszéljük, hogy mikor megyek vizsgára!! végre, eddig nem mert elküldeni! De most!!!

Dóri,
jó hogy jöttél!!! gyere minden nap!!!

Kriszta?
Hogy vagy?
Sajnálom a léceket! De azért jó volt kicsit? Jobb a lelked???

Cukipofa
tök jó, hogy van lehetőséged dolgozni és élvezed is!!!

Andi drága hogy vagy???
sok sok ölelés és puszi!!!

Valiék hogy vannak??

Cukorfalat
ti hogy vagytok???

Durca? Linocs?

ancsaboszi

Ja azt még elmesélem,
hogy ma voltunk úszni, és Lara ma először szemiben (úszószemüvegben) úszott! És az elején felvette és a végén levette! nagyon kis ügyes volt. És ma nem haladóban úsztunk, kicsikkel, és volt egy külföldi új baba, aki a szitterével úszott, és hát az edző nagyon büszke volt Larára, ott dícsérte!
:oops: :wink:

ancsaboszi

Tigrincs,
nálunk régebben is volt olyan probléma, amit Apja vett észre először, vagyis ő ragaszkodott, hogy most már menjünk dokihoz.
Nekem az a tanulság - a többi babó sztorijából is - hogy nem árt, ha jobban figyelek, vagy komolyabban veszek dolgokat.
Remélem Adri gyorsan túl lesz rajta.

Kendő? Hát próbáld ki! :)
Timi a kendőben a legközelebb van hozzád a baba. Hasonlóan közel vagytok, mint amikor még benn volt, hallja a szívedet, érzi az illatodat. Kényelmes neki - persze a korához való kötési módban kell beletenni.
Találkoztam olyan babóval,a ki nem viselte jól - de hát őt két vagy három hónapos korában rakták bele először és nem szeretett.
Mi Eszterrel nagyon hamar elkezdtük, nálunk "praktikus oka is volt". Melinda akkor még nem tudott nagy távolságokat gyalog megtenni ha sétálni indultunk, boltban itt-ott kocsiba kellett tennem. És Eszter olyankor végig kendőben a hasamon.
Ráadásul Melindát kenguruban kezdtem hordozni, ami nem a méretemre való volt és nem volt jól beállítható: a gerincem azóta beteg,a rossz tartástól elcsúsztak egymáson a csigolyáim.
A kendőben a hátad tartja a súlyt, ott eloszlik és nem a derék. Ráadásul nem olyan az anyaga mint a kengurunak, hanem szellőzik, a kengurut csak akkor használhatod, ha már elég erős a háta. A kendővel ilyen gond nincs.
Sokan otthon is beteszik a babát: nem a derekad meg a karod fárad és ha nekikezdesz egy házimunkának de nem tűri a baba, akkor jól jön egy kendő.
És érzésre is nagyon jó! :)

(Ja, és maikor már kinőtte minden gyerek, jó lesz falvédőnek vagy tarisznyának...) :)

Róka:most is épp forog a gyomrom, minden reggel. De nem sokáig tart. :?

Kép

Kép

Kép
memme

Még egy szó a kendőhöz: nem csak a babának jó. Én annyira nem szerettem a babakocsit (Melinda születésekor kaptunk egyet kölcsönbe) azzal tologattam itt a környéken. De - főleg amíg nem tudott nézelődni, felülni - hanem kicsi volt, nekem a kocsi túl messze volt. Mindig szembefekvőn toltam, nem szerettem, ha nem láttam, csak néha a nap miatt át kellett állítani. És amikor Eszterrel kendőztem, olyan klassz volt: kicsit meg hosszabbította a várandósságot, hogy ott szuszogott a hasamon.

Kép

Kép

Kép
memme

Ja és a vezetés: vasárnap megyek először városi vezetésre. Srác jó illatú, ezzel nincs is gond, de az agyamra ment, hogy iszonyú módon félti a kocsiját. Szerintem az ember abszolút kezdőként nem arra figyel, hogy meg ne érintse a kocsiajtó fogóján túl véletlen az autót, vagy nagyon finoman érjen az irányjelzőhöz és a váltóhoz, finoman ejtse le a motorháztetőt. Vigyázunk persze, de egy vizsgára készülve nem biztos, hogy ezzel is kellett volna stresszelnie. Értettem én, mert négy hónapos csili-vili Golf, de ott voltam, hogy oktatót váltok. Viszont amúgy meg normális, figyelmes és hát tényleg, ki tudja kit kapnék helyette. Mert elég érdekes embereket láttam...
Valahogy kibekkelem.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok,

Itt a még-mindig-vörös-annak-ellenére-hogy-5x hajat mosott-Eni... :D De legalább megtudtam, hogy a szőke csíkok jobbak voltak. Na lesznek még. A problémám a szőkeséggel annyi volt, hogy nem volt időm kezelni, azaz csak sárgult. Aki szőke, az tudja, hogy annak nem árt olykor a hamvasító sampon és társaik, nekem erre nem volt energiám. Vigasztalást köszönöm, jólesett. Akinek nagyon tetsz, annak odaadom.

Tigrincs, csak Memméhez tudok kapcsolódni. Benedekkel kaptam én is egy kengurut. Egyszer tettem bele, kb 6 hetes lehetett, ordított egy félórát. Kivettem, azóta nem ordít... :roll: Minden babának más jön be, Benc ritkán szerette igazán ezt a magamon hurcibálást. Ezerszer előfordult, hogy ringattuk-rázogattuk ölben, majd meguntuk, letettük, 5 percen belül aludt. Azóta is olyan gyerek, hogy jobb, ha békén hagyjuk. Jankát kezdettől magamra kötöm, imádja. Tegnap így vasaltam. Értsd szó szerint, ha kendőben van, BÁRMIT tudsz vele csinálni. Olyan közel van anyához, mintha még odabenn lenne. Jankaszáva szabályosan egy ritmusban lélegzik ilyenkor velem. Most is rajtam szuszog, előtte pihiszékben visított egy félórát. Most alszik. Le tudom vinni a két gyereket EGYÜTT, mert Benének így tudom a kezét fogni, tudok utána-vele menni, meg tudjuk nézni a bogarakat. Szóval értem én azokat, akiknek a kendő nem jön be, észre is veszem sokszor, hogy furcsán néznek ránk, és sejtem, miért... Nekem nagyon jó, Jankának nagyon jó. Több nem kell.
vbea

Memme. :wink: Kb mint a Férjem... "Ne csapd le olyan hangosan a csomagtartót." Ok. Férfiak többségének az autó mintha nem is tudom, mi lenne. Tegnapelőtt ül a net előtt, pumpa kezd felmenni, nézi a felniket. A legjobb az volt, amikor idehívott a géphez, hogy meg tudjam (én!!!) mutatni, melyik felni tetszik (nekem!!!) a legjobban. :lol: Mondtam, hogy nekem egy avent elektromos mellszívó típusú felni tetszene a legjobban. :wink:
vbea

Ancsa, tudom. :wink: A negyedik Bercibaba. Nagyon ügyik. :roll:
vbea

Hahó!
Én is itt vagyok. Zugolvasok. :oops:

Memme!
Megértelek a vezetés miatt. Én szerintem a mai napig azért nem tudok vezetni, amilyen volt az első oktatóm. Egyrészt udvarolt állandóan, amit akkor még nem tudtam kezelni egyáltalán, és azt hittem, én csinálok valamit rosszul, másrészt meg állandóan izélgeztett a kocsi miatt, és ha valamit nem jól csináltam, mintha apját-anyját halomra öltem volna, úgy nézett. Pedig az egy vacak Skoda 120 L volt. Szóval a légkör rendkívül feszült volt, és valahogy levizsgáztam, és aztán nem vezettem 10 évig. De azóta már kétszer futottam neki újra, meg egy ideig vezettem is az akkor még csak barátom kocsiját, de állandóan összevesztünk. De ez az én hülyeségem volt.
ÉS: Jövő héttől én is megyek vezetni. Jaj.

Ancsa!
Lelkem vegyes. Hát, pihenés az nem nagyon volt, mert bár férjem előadta, hogy ez családi síelés, és ő nem is akar egész nap, mint a haverjaival, meg ilyenek, azért csak rám maradt a két gyerek szinte egész napra. Utolsó nap is jól összevesztünk, mert szerinte két gyerekkel elészülni úgy, hogy du 3-ig kint vagyunk a sípályánál, olyan, mintha ketten mennénk, és pikk-pakk, és aztán kezdett volna jobb lenni a nap, Panka sízés, hütte, Peti alszik a hordozóban, anya napozik közben, ilyesmik, erre ellpták a lécet. Na indegy, azért csak együtt voltunk többet, mint egyébként.
Igen, anyós megy nyugdíjba, de még nem tudja pontosan, mikor, még számolgatják, mert szabi, meg felmondási idő (vagy mi), meg ilyenek, és január 1-gyel akar, asszem. Most július közepéről magyarázott valamit, lehet, hogy Renit még végigkíséri? :roll:

Eni!
A szín nem rossz, de nekem is jobban tetszett a melíros. Apa engem is izélget, hogy vörösre festessem, de most már tuti nem fogom, mert nekem is ilyen világos bőröm van, mint neked. ár, azt hiszem, ő valami vörösebb vörösre gondolt.

Aproo!
Jobban vagytok? Petyka sem eszik két napja, és a súlya a két héttel ezelőtti.

Heni!
Beni? Szandi? Éjszaka hogy telt?

Dorka!
Olvastalak. Sajnálom. Mikor mentek dokihoz megint? Olyan édes ez a pici lány.

Na megyek, mert Petya állandóan feláll valahol, és ott visít, mert nem tud visszfeküdni.

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:23-kor.
Vendég

Memme,
a vezető-oktató egy külön állatfaj.. enyém is furi volt (kb 100 éves néni, arca, mint az aszaltszilva, ehhez olyan pici, hogy alig látszott ki az ülésből, 15 centi magas fapapucsban... :lol: és nagyon szigorú volt.. :? De aztán rájöttem, hogy talán a vezetők egy külön állatfaj, mert a férjem is szigorú (de legalább nem a kocsit féltette, azt én se értem, minek, azért van, hogy kiszolgáljon minket, nem? :roll: )

Iván :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én is itt két szusz között...

Mi is csatlakoznánk a betegekhez :cry: ? Martinom taknya-nyála egybe, éjszaka rosszul aludt, kismilliószor ébredt, viszont sokat ivott, dehát sikerült mindannyiszor felvernie a húgát, így ha épp nem őt ápolgattam és altattam akkor a húgát. Sebaj most süt a nap, pár hét jön a jó idő és 2 hét múlva óraátállítás más lesz minden.

Memme!
Én is megyek vizsgázni KRESZből 3 hét. Izgiii.

Heni!
Hogy vagytok?!

Eni!
Jó ez a szín, de a szőke jobb szerintem.

Reni!
Iván :lol:

Nem tudom mit akartam még. Na megyek, ha tudok még jövök, szép napot!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tigrincs,
én is tudom, hogy ősz helyett csak ősz nő!! :lol: (Még onnan, hogy pl ahol a nyereg kikoptatta a lovak hátát, ott is gyakran ősz nő vissza... bocsánat a hasonlatért :lol: )

Memme,
azért a leves jó lehetett. Én pont az ilyeneket szeretem! Bogi is tolja a cékla-rizs-csípős mexikói-tönkölybúza fehérjés pürét és hasonlókat, szó nélkül.. :lol: Mi meg csak nézzük :shock:
Vendég

Veronikusznak akartam, hogy csúcs jók a képek! Nekem kedvenc amikor a két nagy alszik Zsófi meg bulizik :lol: :lol: Az nagyon jóóóóó!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Martinnak gyógypuszik!
Óraátállítás... ugye ilyenkor vesztünk? :roll:

Mindkét mai tanítványom lemondta az órát és tényleg csudaszép idő van, úgyhogy elhúztam futni!

Szép napot!
Vendég

Jaj, nem akarom ezt a srácot leírni így nyilvánosan, mert ahhoz képest, amiket halottam mesélni 8anyósomat is az oktatója vágta gallyra vezetésileg), szóval ő ahhoz képest tényleg jó. Türelmes, kedves, veszi a lapot a humorokra, szerintem a rutinon előtt a vizsgáztatónak elmondta, hogy részesítsen különleges bánásmódban. Meg úgy érzem, hogy ha nem lennék várandós és nem kéne időre teljesíteni én is tudnék lazább lenni és akkor könnyebb lenne velem. Pl. ha néha fel kellett vennie a mobilját és nem figyelt,mindent megcsináltam könnyedén. Mert nem figyelt..Csak hát ugye oktató lévén az a dolga, hogy figyeljen. És segítsen. És meg kellett vele értetnem, hogy ne segítsen mindig szóval, max. lépjen közbe, ha látja, hogy veszélyt csinálok, de azzal zavar, hogy mondja előre, hogy mit csináljak.
A tanulás és tanítás pszichológiája kemény dió ám. Látom tánctanítás közben - talán írtam már - hogy a legjobb szándékkal lehet félrevinni embereket valaminek a tanítása közben.
Szóval úgy érzem ,hogy vannak olyan gondok, amik mindenkivel gondok lennének.
És ő legalább jó illatú.

Kép

Kép

Kép
memme

Na igen, amikor állandóan helyetted váltanak, mert eszébe nem jut, hogy nálad is eljön a pillanat, csak még nincs elég rutinod, és lassabban reagálsz. Meg a kormányzsába is belenyúl. Fincsi.

Kép
Kép
kriszta36

Vagyis nem helyetted váltanak, hanem mindig szólnak, hogy mikor kell váltani. Én is tudom, csak nem mindig akkor kényelmes, meg akkor jut eszembe, mert még nem alakult ki. Szóval érted. Bonyolult vagyok ma. Megyek is. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok

nem tudok visszaolvasni :oops:
a képek szuperek!!!
én jól..Enci jól...most rohanok
majd remélem tudok bővebben is jönni....

Kép
gablaty

felrakok 1 képet gyorsan, Enci ablakot pucol...

Kép

Kép
gablaty

Kép

Kép
gablaty

Sziasztok,

mi is voltunk kinn, annyira más ez a mátrai levegő, friss, tiszta... meg minden,
K jót nézelődött a kocsiban, evett egy kis kiflit, sőt reggelire már bevágott 1,5 pohár joghurtot. megy ez. :lol:

kendő: én 6 hetes kora óta használom, K imádta/imádja. jókat aludt rajtam. én is így csináltam mindent, házimunka ő meg durmol a mellkasomon. :lol: annyira jó érzés nem csajok?
sógornőm is vett kendőt, mert áradoztam róla, de náluk nem jött be. Olivér ordított benne, így ott porosodik a polcon. van akinek nem jön be.

Steffi, akkor drukk 3 hét múlva a kreszhez.
és gyógypuszik a piciknek!!! szegény Martin.

Zsó, veletek mizujs??

Ancsa, küld vissza nyugodtan!

Andi, itt vagy? lelked, betegség?? remélem picivel jobban.

Gabi, jaj de jó ez a kép!!! nagyon szép Enci!

megyek, mert apának kell a gép...
snooopy

Gabi!
jajj, de bájos ez a kép! Nagyon szép lány! És milyen nagy lett ő is! :shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi ez a kép ez teli találat.

Steffi, hát hajrá.

Vezetés: azért vagyok elnézőbb, mert - egyébként nagy önállóságot hagy, nem akar rögtön minden helyzetet megoldani helyettem - baromi nehéz eltalálni a módszert, hogy hogyan alakítsunk ki mozdulatokból és tudatos döntésekből tudattalanul végrehajtandó készségeket és ez hogyan váljon képességgé. És az autóvezetésnél nagyon megnehezíti a dolgot, hogy veszélyes üzem. A biztonságot is szem előtt kell tartani.
És - akár a szülésnél vagy egy szóbeli vizsgáztatásnál, feleltetésnél- rá kell hangolódni a másikra. Tudni, érezni, hogy ha nem megy neki, akkor mért nem megy. Pont időben közbeszólni. Kivárni. Vezetés közben erre sokszor egyszerűen nincs idő. Vagy az én esetemben: úgy figyelni, hogy közbe mégse...
Nehéz kenyér.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Nálunk is taknyunk-nyálunk egyben....szegény Peti tegnap hazajött és csak vegetált a konyhaasztalra borulva én meg jól összevesztem vele, mert ezer dolgot kellett volna csinálni.... :? :oops:
Aztán lefeküdtünk már 10kor, totál kifeküdtünk mind a hárman, de Levi éjjel 2 órán ekresztül az ölemben sírt, de olyan fájdalmasan. Tuti a foga is, meg mellé, ha elkezdett volna cumizni, nem kapott levegőt, ezért percenként kiköpte a cumit és ez totál felhúzta szegényt.
Aztán meg fél11ig aludtunk...... :oops: :oops: De ez nagyon kellett. Most Levi mosolygós én meg hülyére aludtam magam, ilyen sem volt már pár éve. Remélem így is marad, mármint Levi békés-nyugis mosolygóssága.

Ősz hajszál: ne verjetek meg, nekem most talált egy szálat a fodrász múlt csütörtökön, de ettől is kiakadtam. :oops: :lol: Mondtam neki, hogy gyorsan tüntesse el és többet ne keresgéljen. :lol:

Kendő-Mei tai: Nálunk talán későn kezdtem, de olyan kétesélyes. Porszívózás altt csend van, mert arra nagyon figyel Levi, de ha csak úgy kéne benn lennie, nem bírja, mert nem mozoghat és ugye ő amikor fenn van, akkor folyamatosan kaszál kezével-lábával.

Kriszta, akkor lehet, hogy front is van? Jó lenne, ha csak ez lenne....

Vezetés: nekem egy 80 éves folyamatosan nyomuló bácsi volt és az ő 35 éves kocsija. Bizti övem nem volt és tolatásba nem lehetett betenni a kocsit, csak ha ketten ráfeküdtünk.Hiába, még nem voltunk EU tagok Az M7-en, meg folyamatosan azt hallgattam, hogy nyomjam már, de 80 fölé nem akart menni a tragacska. Régi szép idők... :)

Leves: Memme, nálunk is mindig ilyen, fincsííííí

Gabi, Reni, nagyon jók a képek!

Steffi, jobbulást Nektek!

Eni, sztem nem annyira gáz, bár tény, hogy a világos jobb az arc színed miatt.

Borsika, ugye nincs ilyen bébikaja? :lol: Ezt úgy összekotyvasztod?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?