Gyuzso!
Sehányéves kislány!!!
Nekem is meg van. Gyerekkorom kedvenc "mesekönyve"!!!
És örülök, hogy legalább Te nem vetted zokon, amit neked írtam.
Köszönöm!!!!!
És tudom, hogy egy majdnem 2 éves "felfogása" más, mint egy majdnem 4 évesé!!!!
Eni!
Nekem pont ugyanilyen hajszínem van!!!
Bár ha nem haragszol meg rám, az a "szőkemeliros" haj, azért az jobban áll Neked!!!
Viszont Benc lobonca....
Memme!
Akkor nálatok Apa tudja, hogy miről van szó Adrinál. Egyébként, biztos észre vennéd, hogy nem hallana jól M vagy E, ha az addig megszokott mód helyett sokkal, de sokkal hangosabban hallgatná a tévét, rádiót. Először(1-2 napig) az hittem, hogy csak "szórakozik" azzal, hogy ennyire hangosan hallgatja a dolgokat, de aztán furcsa volt, hogy nem hallotta, hogy szólítom....csak ha jó hangosan "kiabáltam" a nevét. Aztán én is "bepróbálkoztam" a fülsugdosással, ahogy nálatok Apjuknál nagypapi. Szóltam Apának, hogy valami "gáz" van a fülével vagyis, hogy nem hall rendesen. Ez december elején volt.
A horkolás az előbb "meg volt már". Az már legalább október eleje óta van, a légzéskihagyás meg kb. október végétől. Ezt meg Apa vette észre, hogy kihagy a légzése.
Úgy hogy "észrevételből" 1-1-re állunk Apával.
Memme....a vezetéssel és a jóillatú
oktatóval hogy állsz??? Hogy megy a vezetés??
Rókakoma eltünt már?
Renáta!
Iván-kép....!!!!
Dóri!
Hajrá Donát és Anyukája!!!! Donát baba!!! Tessék szépen megfordulni, hogy Anya átélhesse a "rendes" szülést is!!!!
És Dóri....Donát, miért pont Donát? Na persze csak ha nem vok indiszk!!
Orsi!
Ósanba ma délután jutottam el.
Vittem magammal Adrit is. Nagyon rendesen viselkedett!!! Bár Ő mindig nagyon rendesen viselkedik, ha vásárolni megyünk!
NAGGYON JÓ VOLT KISZABADULNI ITTHONRÓL!!!!! Múlthéten, úgyis kimaradt a kimenőm.
Úgyanis Apával megbeszéltem, hogy addig, amig Jázmin kicsi, szóval, míg nem lesz 3 hónapos(ne kérdezd, hogy miért pont eddig várok a hurcimbálásával, mert erre nem took válaszolni!) , addig minden héten 1 kimenőnapom legyen!!! Egyedül!!! És minden szó nélkül belement!!!
Szóval rendes Apa!!!
Lányok!
Szeretnék kérdezni valamit. De lécci ne haragudjatok meg rám!!
Szóval áruljátok már el nekem, hogy miért olyan jó ez a kendőbenhordozás???? Nincs ellene kifogásom, félre ne értsetek csak érdekel a véleményetek!!!!
Ancsa!
IMÁDLAK!!!!
És Neked hogy megy a vezetés?????
Borsika!
Barátnődnek üzenem, hogy kár tépkedni az ősz hajszálakat, ugyanis ősz hajszálat helyett úgyis csak őszek nőnek!!
Egyébként én is azért festetek már 20 éves korom óta
, mert Apukámtól "beörököltem" a gyorsan őszülő hajat. Viszont a minőségét és a mennyiségét azt Anyukámtól örököltem, úgy hogy van bőven!
Na mára ennyi voltam! További szép estét Mindenkinek!!!
Minden betegeskedőnek jobbulást!!!! És sok gyógypusszt mellé!!!