Dadomi, ma egy kicsit háttérbe szorultál, de gondolom nem neheztelsz egyikünkre sem.
Ma elmentünk vásárolni a párommal és Ricsikével a Lidl-be. (Én nem tudom mi történt, de nálunk "fossák" a Lidl-ket 3 van a közvetlen környezetünkben amiről én tudok. )
Na a lényeg annyi, hogy vettünk Ricsikének egy görkorit. Hazajöttünk és megengedtük, hogy itt a lakásban próbálja ki, de aztán kimentünk egy kicsit vele az udvarra is. Nagyon ügyes volt. Egyszer esett csak el. Sajnos nálunk nincs erre hely, mert gyephézagos kővel van lerakva az udvar és csak egy kis betoncsík van, de van nem messze egy sportpálya és annak a betonplaccán lehet gyakorolni. Már most látszik, hogy nem volt kidobott pénz a korcsolyatanfolyam.
Ma sztrájkoltunk tanulásban is, úgy döntöttem, hogy nincs semmi gyakorlás, szorgalmi, a leckéjét még pénteken a suliban megcsinálta, azt átnéztem és ennyi volt a "tanulás". Annyit dolgoznak ezek a szegény gyerekek, hogy úgy döntöttem, hogy ennyi lazítást kell neki. Ráadásul az egyik legjobb tanuló (aki mellesleg az egyik legrosszabb gyerek
), így semmi hátrány nem éri.
A versenysúlyát továbbra is tartja, de ma ebédnél is megevett két nagy szelet rántotthúst, rizi-bizivel meg befőttel. Csak néztem. Mondta, hogy ha verseny után hazajövünk, vegyem elő az összes édességet.
Eriknek ma vágtuk le először a haját. Nagyon helyes kisfiúcska lett belőle!!!! El is morzsoltam egy-két könnycseppet, hogy vége a babakorszaknak.
De nagyon aranyos volt, elég szépen tűrte.
Évi, milyen volt a buli?
Minden kis és nagy beteg meggyógyult??????
Na mára elköszönök, mert angolból még nincs kész a leckém.