Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!!

Nagyon szépen süt a nap ujjééééééééééé!!!!!!!!!!!
Reggelire főztem a gyerekeknek epres zabkását, kíváncsi leszek mit szólnak hozzá. Most ébredeznek, így lassan megtudom az eredményt :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap ha ilyen idő maradna megfűzném Apát, hogy menjünk ki az Állatkertbe.
Tegnap 3 normafloret ittam meg, meg este bevettem egy fájdalomcsillapítót és azért már jobb, de ma még veszek be normafloret.

Ma nem lesz semmi extra kaja krumplistésztát főzők.

Du. majd még jövök.

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, gyors leszek.

Mindenkinek szeretnénk megköszönni a drukkokat!!!
Sajnos mély fájdalommal kell mondanom,hogy életének 8. évében, hosszú szenvedés után ma reggel elhunyt a hugom kisfia Andriska.

Ani mélyen együttérzünk Veletek!

Most megyek, köszönjük még1x a drukkokat.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kriszta! Jaj Istenem, fogadjátok őszinte részvétem! :( :( Szegénykének már biztos megváltás volt... :( Amikor megláttam a neved az utolsó hozzászólóként, valahogy éreztem, hogy ezzel a hírrel jössz, nem tudom miért :( Sok-sok erőt kívánok húgodéknak, meg nektek is!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Kriszta :cry: :cry:
Most nem tudok mit írni. :cry:
Sok-sok erőt nektek,és húgodéknak!!!!
Vendég

Kriszta, nagyon sok erőt kívánok nektek...
Sose értettem, miért mér ennyi szenvedést gyerekekre a sors... :cry: :cry:
Többiektől bocs, teszek ide egy verset, az egyik kedvenc versemet neked. Ha nem baj.

Nem volt és nincsen bűnöm, nem volt naplóm és nincsen vitrinem,
nem volt vágyam, de nem is bánom, csak kerestem volna szüntelen.
Nem volt nagy mit építettem, de katedrális volt csak nekem,
nem volt mindig túl jó velem, de milyen lesz majd nélkülem?
Mert elmegyek, ne sírjatok, csak álmodni vágyom hosszú álmot, mélyen, csendesen.
Most elmegyek, de itt hagyom a jövőt nektek, s a legendákat, csak egy kicsit fáj nekem.
Nem volt szép mit összeraktam, félkész marad a nagy kirakós játék,
nem volt mindig igaz hitem, de enyém marad, és nekem mindig érték.
Nem volt nagy, mit építettem, de katedrális volt, azt hiszem,
nem volt mindig túl jó velem, de milyen lesz majd nélkülem?
Mert elmegyek, ne sírjatok, csak álmodni vágyom hosszú álmot, mélyen, csendesen.
Most elmegyek, de itt hagyom a jövőt nektek, s a legendákat, csak egy kicsit fáj nekem.

(Ismeretlen szerző)

been

:cry: Most nem tudok írni, csak sírni... Kriszta nagyon sajnálom! Fogadjátok őszinte részvétemet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dius87 2009.03.07 10:38-kor.

Kép
dius87

Emma nagyon "szép" vers... :cry:

Kép
dius87

Emma!

Ez a vers gyönyörű
Lányok köszönjük szépen! Meséltem rólatok a hugomnak, nagyon meghatódott,hogy ennyire drukkoltatok és köszöni szépen nektek!

Puszika, rohanok, az élet nem áll meg és vár a munka.:-(

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta :( :(
Őszinte részvétem nektek és húgodnak! Sok-sok erőt a temetéshez. :cry: :cry:
Vendég

dadomi,köszönöm ám,hogy szóltál. Rendes vagy. Rád mindig számíthatok :wink:
Csak léccci-léccci szólj már egyszer valami jó hír miatt is :cry:
Vendég

dius,Timi oldala:http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/4081.gyertyai
Vendég

Kriszta,

őszinte részvétem a húgodnak és az egész családnak!!!!!

Sok erőt és kitartást kívánok az elkövetkezendő napokhoz!!!! Hiába tudtátok erre nem lehet felkészülni :cry: :cry: :cry:
Vendég

Lányok nem tudom nálatok milyen az idő, de itt olyan szélvihar van, hogy csak na!

De. kint voltunk a gyerekekkel az udvaron, de du. megint itt poshadunk a lakásban. :cry: :cry:
Vendég

Kriszta!
Fogadjátok őszinte részvétem! :cry: :cry: :( :(
dius02

tuntun piszokmód fúj a szél. Mi is kinnt voltunk de.kicsit,Kristóf meg apa mettszettek,de mostmár nem lehet kimenni. Nemsokára megyünk szülinapra,úgyhogy ma már sztem nem leszek.
dadomi,most itt írok...megbeszéljük. Hétfőn elvileg Ringató,kedden meg szuri,de ez még nem biztos,mert ugye most kapná az első kull.ellenit,viszont nemsokára kellene neki a 18 hós is. Hétfőn beszél a védőnéni a doktornénivel,hogy hogy is legyen,hogy azért 3-szor sem kelljen menni,meg stb...úgyhogy még szólok,lehet kedden akkor itthon leszünk.
Na,lépek,legyetek jók.

Évi,nektek jó bulizást.
Kriszta,annyit gondolok Rátok!!!!
Vendég

Most olvasom csak :cry:
Részvétem, talán jobb is így. :(
Vendég

Kriszta,őszinte részvétem a családodnak :cry:

Kép
Kép
josi

Kriszta, részvétem! Sajnálom, hogy szegénynek olyan sokat kellett szenvednie :cry: :cry: :cry:

yuyu79

Sziasztok!

Kriszta:fogad részvétünket :cry:

Ani:hétfőn ringató,már jól vagyunk.
berni611

ok Évi,akkor holnap találkozunk. Jó volt a buli tegnap?
Vendég

Lányok köszönöm, de tényleg!!!!

Itt aki akar, gyújthat gyertyát és megnézheti őt.:-(

http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/ ... valasztott

Köszönjük!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta,ne köszönj ilyent. Bárcsak soha ne következne be semmi rossz :cry:
Hugod hogy van?
Vendég

Ani!

eLÉGGÉ KIBORULT, DE TALÁN egy kicsit ő is megkönnyebbült már, bármilyen gonoszul is hangzik már ez.
Az utóbbi időben Bandita már tolókocsis volt, teljesen lebénult, nem volt kedve semmihez és sűrűn nem volt magánál.
A kórházban érte a végzet, kifejezetten szerencsére, mert morfiumozni kellett annyira pokoli fájdalmai voltak.

Mikor az anyja bement, még észhez tért.
Mondta neki a hugom, hogy ha nem akar, ne küzdjön, várja őt a mamácska.
Miatta nem kell,hogy maradjon, pihenjen meg nyugodtan.
Ahogy ezt kimondta, lecsukta kicsi szemeit, és elment.... :cry:

bocsánat többet nem tudok írni....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta,

csak potyognak itt a könnyeim, de tudom, hogy a hozzászólásodat olvasva nem csak nekem.
Megnéztem őt tényleg nagyon szép kisfiú, egyidős Ricsikémmel.
:cry: :cry: :cry: :cry:

Mégegyszer őszinte részvétem Nektek!!!!!
Vendég

tuntun,ahogy mondod. :cry:
Jajj,ez annyira szörnyű. De szörnyű volt az idáig vezető út is,a sok küzdelem,a sok fájdalom,amit átélt szegényke,meg persze a család is.
Kriszta nem hangzik gonoszul,aki annak véli,az nem tudja megérteni,mennyit is szenvedett Ő rövidke élete alatt. Azt hiszem,erre mondják,hogy megváltás volt neki. Ezt is szörnyű kimondani,leírni,de még csak gondolni is rá,de már nem szenved,nem fáj neki semmi,és vigyáz rá a Mamája.
Kriszta,nagyon-nagyon sok erőt kívánok nektek,és a húgodnak. Írtad egyszer,hogy van valakije. Ugye még most is? Legalább ne legyen egyedül,legyen valaki mellette :cry: :cry:
Vigyázzatok magatokra nagyon. És gyere,amikor csak tudsz. Tudod,ide bármit leírhatsz nekünk,megpróbálunk segíteni,azt hiszem,ezt mindenki nevében mondhatom!!!!
Vendég

Dadomi sok boldog szülinapot! :wink:

Kép
Kép
josi

Nem bírok írni csajok, itt bőgök...

De ezt mindenképpen:
Dadomi drága, boldog szülinapot! :)

been

Drága Dadomi,

Boldog szülinapot kívánok innen a messzi távolból:

Kép
Vendég

Dadomi, ma egy kicsit háttérbe szorultál, de gondolom nem neheztelsz egyikünkre sem. :cry:

Ma elmentünk vásárolni a párommal és Ricsikével a Lidl-be. (Én nem tudom mi történt, de nálunk "fossák" a Lidl-ket 3 van a közvetlen környezetünkben amiről én tudok. )
Na a lényeg annyi, hogy vettünk Ricsikének egy görkorit. Hazajöttünk és megengedtük, hogy itt a lakásban próbálja ki, de aztán kimentünk egy kicsit vele az udvarra is. Nagyon ügyes volt. Egyszer esett csak el. Sajnos nálunk nincs erre hely, mert gyephézagos kővel van lerakva az udvar és csak egy kis betoncsík van, de van nem messze egy sportpálya és annak a betonplaccán lehet gyakorolni. Már most látszik, hogy nem volt kidobott pénz a korcsolyatanfolyam.
Ma sztrájkoltunk tanulásban is, úgy döntöttem, hogy nincs semmi gyakorlás, szorgalmi, a leckéjét még pénteken a suliban megcsinálta, azt átnéztem és ennyi volt a "tanulás". Annyit dolgoznak ezek a szegény gyerekek, hogy úgy döntöttem, hogy ennyi lazítást kell neki. Ráadásul az egyik legjobb tanuló (aki mellesleg az egyik legrosszabb gyerek :roll: :roll: :roll: ), így semmi hátrány nem éri.
A versenysúlyát továbbra is tartja, de ma ebédnél is megevett két nagy szelet rántotthúst, rizi-bizivel meg befőttel. Csak néztem. Mondta, hogy ha verseny után hazajövünk, vegyem elő az összes édességet. :lol: :lol: :lol:

Eriknek ma vágtuk le először a haját. Nagyon helyes kisfiúcska lett belőle!!!! El is morzsoltam egy-két könnycseppet, hogy vége a babakorszaknak. :( :(
De nagyon aranyos volt, elég szépen tűrte.

Évi, milyen volt a buli?

Minden kis és nagy beteg meggyógyult??????

Na mára elköszönök, mert angolból még nincs kész a leckém. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Ez a hétvége nem a jó hírek hétvégéje :cry: :cry: :cry:

Amíg itt irogattam Nektek kaptam még két rossz hírt!!!!!!

Elég legyen, végre csak jó híreket akarunk hallani!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok! Egyszerűen nem tudtam ma ide jönni... nem tudom miért, de nem találom a szavakat... Megnéztem nagyon helyes kisfiú volt!!!

Nálunk nincs semmi különös, Barnus még mindig köhög de láza nincs nem is volt!

Dadomi én is szeretnék neked boldog születésnapot kívánni!!

Most megyek... holnap jövök! Jó éjt mindenkinek! :cry:

Kép
dius87

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!

Ma vittünk a suliba a kis hölgyeknek csokit nőnap alkalmából. :lol: :lol: :lol:
Direkt ezért korábban kellett mennünk, hogy a lányok még ne érjenek be és az asztalra lehessen csempészni az ajándékot. Bejött az egyik kislány és mondta neki a Ricsi, hogy boldog nőnapot! Erre megszólal a lányzó, hogy neki nincs is névnapja. :lol: :lol: :lol: Ricsikém válasza: boldog nőnapot, hát elfelejtetted?? :lol: :lol:
Nagyon aranyos volt az én "úriemberem".

Na elevezek egy kis rendrakásra, aztán reggeli és megyek suliba.

Legyetek jók, majd du. jövök.

Sziasztok!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt lányok!

Dadomi:
Kép

Lányok ,most inkább nem mesélek a bálról.
Gondolom értitek ,hogy miért nem......

Kriszta,a szívem szakad meg :cry: :cry: :cry: :cry:
Lelkisimi nektek.

Ani:akkor 10.45 kor talákozunk.
berni611

Jó reggelt!

Ma már kétszer keltettek fel telefonon :evil: így inkább már vissza se feküdtem. Ma vissza kell mennünk délután 4re a dokinénihez de ha esik akkor nem fogunk tudni mert a babakocsira még mindig nem vettem eső védőt :oops: kocsit meg elvitte apa dolgozóba!

Tuntun Ricsike tényleg igazi úriember! Én nem kaptam semmit nőnapra, párom egész múlthéten betegen volt itthon pedig elmesélte hogy készült rá... na mindegy, majd jövőre!
Tegnap megszületett Barnus keresztanyukájának a nővérének a kisfia. Reggel 8:30kor 3050grammal és 50cmvel, nagyon pindurka!

Berni nekem is a szívem szakad meg!! Sokat gondolok rá nagyon! Én túl lelkis vagyok és engem minden megvisel... persze ebben az esetben nem lehet túl lelkis lenni...

Kép
dius87

Dadomi, bocsi, hogy csak most, de én is boldog szülinapot kívánok!!

yuyu79

Köszönöm lányok a köszöntést mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok!!!

Tuntun! Ugye nem gondoltad komolyan, amit a háttérbe szorulásról írtál?
Kriszta! Hogy vagytok, húgod? Megnéztem Bandita fényképét, istenem, annyira szép kisfiú!!! Kegyetlen és igazságtalan az élet. Nettkével msn-eztünk tegnap, ő is azt mondta, hogy bezzeg az alkoholisták meg vígan élnek, azokkal soha nem történik semmi :evil:

Berni! Szép a virág :wink:

Ani, kúrálom magam, remélem nem leszek beteg, ma már nem fáj a tüdőm környéke, remélem összejön a talink :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi Kedves!!!

Boldog szülinapot kívánok !!!!
Ha eluntad Berni által küldött "pasidat", akkor augusztusban elkérem tőled a szülinapomra.

Csajok nagyon köszönjük az együttérzéseket, hugomnak mindet átadtam és nagyon megvan hatódva!!!
Ő is köszöni, neki ez most nagyon jólesik,hogy ennyien gyújtottak gyertyát a kisfia emlékére.
Egyébként a körülményekhez képest jólvan, sírdogál, de mivel felvolt rá készülve egy kicsit és a kórházban tényleg nagyon emberségesek voltak, így talán egy kicsit nyugodtabb már.

Most egyelőre puszi mindenkinek, legközelebb ha jövök, nem hozok rossz hírt ígérem.

Kép

Kép

Kép

dominika1

dadomi Már megint csak lemaradva, ......
Boldog Születésnapot kívánunk! Pasit sajna én nem tudok küldeni...helyette vannak pingvinek
Kép Kép
Vendég

Dadomi, arra gondoltam, hogy máskor már "hajnalban" itt vagyok (talán írhatom azt is, hogy vagyunk) és írok, de tegnap valahogy nem akaródzott napközben fellépni.
Tegnap ha lehet még jobban szerettem a gyerekeimet, a családomat és fájt az, hogy más már nem teheti meg.

Na most többet biztos nem írok, mert mindjárt bőgök. De remélem érted, hogy mire céloztam.
Vendég

Lányok a legkisebb sógoroméknak máj-ban születik a lányuk,Küldtek uh képret.
Na most ölég érdekes.
A nyakánál azaz izé.
Már nézegettük a Zsombika Uh képeit De az ő kezecskéje konkrtétan látszik mag a karja ,meg a barátnőimét is megnéztük.Ilyen rák olló féleséget nem láttunk senkinél.

Na túl nagy a kép nem tusom bemásolni,de Aninak ,meg akinek tudom az email címét elküldöm.
Anyósék is elég furcsán néztek amikor meglátták.
berni611

hát,ez télleg elég érdekes. Mintha nem ujjai lennének,hanem ollója,mint a ráknak... :shock:
Hú,mennem kell,már 3 óra,Eliza meg még alszik. Így nem érünk oda a Kristófért...
Vendég

berni nekem is elküldöd ?

Kép
dius87

Dius mindjárt küldöm
berni611

Dadomi nagyon boldog szülinapot!

Berni nekem is elküldenéd? email címem az msn-emnél megtalálod
Vendég

Na most Noémi lett beteg :( lázas és fáj a hasa,torka piros.
Én holnap megyek vissza fogászatra,nem tudom írtam-e már hogy szombaton ügyeletre kellett mennem,annyira fájt a fogam meg az egész arcom,kiderült,hogy arcüreggyulladásom is lett. Most nyomom a sok antibiotikumot.

Kép
Kép
josi

Évi, és mit mondtak nekik, hogy minden rendben? Ők is észrevették a furcsaságot? Most, hogy írtad én is megnéztem Erik 4D-s képeit és ott is tök szépen látszanak az ujjacskái.

Josi, Noéminek mielőbbi gyógyulást és persze Neked is. Figyelj nem tudom, hogy Te tudod-e, de nekem azt mondta a fogorvosom, hogy foghúzás után 1 hétig lehetőleg semmilyen tejterméket ne fogyasszak, mert nagyon jó táptalaj lesz a baciknak a számban. Bár szegénykém ahogy olvaslak, nem sok mindent tudtál enni foghúzás óta nem?

Dius, Barnus köhögése múlóban van?

Most elviharzok Ricsikéért karatéra, aztán ha lefektettem őket még jövök. Sajnos szó szerint értsétek, mert megint viharos szél fúj nálunk már du. óta. :evil: :evil:

Dadomi, tessék minél előbb meggyógyulni!!!!!!!!
Vendég

Nézzétek a vonalzóimat milyen szépen összejöttek a fiúk számai :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szép estét!

Dadomi, itt is boldog szülinapot kívánok. :D
Josi,jobbulást Noéminek,meg persze neked is.

Többi betegeskedő hogy van?

Ma voltunk beiratkozni az oviba Bencussal. 2010. április 1-jétől mehet hivatalosan az oviba.
Szerencsére mi nem vagyunk betegek. Csak én szenvedek minden éjszaka az alvással,mert annyira fent van a gyomromnál a pocaklakó,hogy minden este Rennie-t kell szedjek,meg alig kapok levegőt. De ezt leszámitva türhetően vagyok.

Megyek,mert vacsizunk kettesben Bencussal.
dius02

Vendég

Drága Dadomi:

szülinapodra kaptál egy pasit, akkor névnapodra már jobb dukál :wink:

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Kép

(a szöveg alul nem nagyon látszik: "Remélem tetszik! Ha nem, semmi gond! Kapsz másikat :-)")
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?