Sziasztok Kismamik!
Noémi! Áron édes és szép, tökéletes képek készültek és annyira helyes a kis arca!!!!
Nálunk a szőnyeg az utolsó simítások része, várhatóan 2-3 héten belül megyünk mi is, de jó hallani, hogy bejött a TTL, szerintem először mi is odamegyünk, a Diego kínálatát már ismerjük, bár most láttam egy szép rózsaszín szőnyeget újságban, a Diegoban....
Magdi, nagyon szépen a képeid, igazád csinos Kismami vagy, és igenis szép a pocakod formája is!
Anuknak és Emmána jobbulást kívánunk mi is, biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!!!!!!!
Niki: Kehida tényleg szuper hely, a Férjem Nagypapájának van Hévízen nyaralója és oda szoktunk átjárni egy évben 2-3 alkalommal,de amióta Babát várok, azóta nem voltunk, pedig nagyon vágyom már rá...Örülök, hogy jól sikerült a pihenésetek!
Rajzfilmek: Nem ültem le még nézni soha, de úgy hallottam a kisgyerekes barátoktól, hogy még a Minimax a "legártatlanabb", hamarosan cenzúrázhatunk mi "első anyukák" is!
Csütörtökön voltam a dokimnál, hivatalosan is vérszegénnyé "nyilvánított", így kaptam vasat, de egyébként minden eredmény rendben van szerencsére, aminek nagyon örülök! Meg is ultrahangozott, láttam a Pici Lányunkat, de most jobban el voltam foglalva azzal, hogy a dokiból kihúzzak a méreteire vonatkozó információt.....
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de annyira zavar már az a sok-sok ellentmondásos információ amit kapok.
Persze, az embernek szelektálnia kell a hallottakat, de most azt mondta a Dokikám, hogy a teljes testhossz kb 27-30 cm lehet és a súlyára is nagy nehezen válaszolt: "hmmm. olyan 300-400 gramm körül, ilyenkor még nincs fél kiló a baba".... Utána gondolkoztam, hogy ez nekem így nem kerek, mert a 18 hetes 4D-n volt elvileg 200 gramm és azóta eltelt 7 hét és minden könyv, szakolvasmány, stb. már 600-700 grammos átlag súlyról számol be ebben a korban.
Ráadásul a pocakom is sokat nőtt az elmúlt hetekben, és bár tudom, hogy nem feltétlen a közvetlen összefüggés, úgy gondoltam, hogy már átléptük a "lélektani" 500 grammos határt.
Megyünk szombaton 4D-re újból, nagyon kíváncsi vagyok, hogy itt mit is mondanak.
Képzeljétek, az én környezetemben annyi Kismami van, hogy hihetetlen!
Ha összeszámolom, akkor rajtam kívül 7 barátnőm, ismerősöm várandós. Ez most mindenhol jellemző, vagy csak véletlen egybeesés?!
Puszi Nektek, szép napot!