Új privát üzeneted érkezett!

Csajok van valaki közületek a "POZNANICIN"regisztrálva?
Bejelölhetném,mert sajna iwiw-em nincs :(

Kép
Kép
szintus

Hali, mégis jöttem!

Most elmúlt a fáradtság, de nem tart soká.

Szintus,Adrienne nagyon jól leírta a vonalzót témát.Esetleg, ha bármelyikőnk vonalzójára ráklikkelsz, a vonalzós oldalak is leírják.
Az nagyon szép gesztus hogy nőnapon Ti csajok kaptok szabadnapot!
Én is elkunyeréltam már este a meglepim,Szamos marcipánszívecskés desszertet kaptam...Immmmádom!

Betti, de jó, hogy már ennyi sok mindent kinéztetek, megvettetek.Ahogy leírod, máris egy kisebb vagyont költöttetek!
tünci28

Azért ahogy visszaolvastam,mindig van valami,ami keserűségre ad okot..Nem értem az egészet.Egy csomó minden,amin átmentünk, vagy valaki, a közvetlen környezetünkből..Az egészségügy végleg becsődöl így, az ember belép a rendszerbe és már csak egy BNO kód, jó esetben a kórházban nem 17/3-asnak szólítják...

Mindegy is, hogy mi miatt kerül oda az ember, de kénytelenek vagyunk odaadni az utolsó fillérünket is..Lyly,Te írtad, hogy elk***ultak, ugye?Ez van, sajnos.

Emlékszem Apu utolsó heteire.Az áttétek az agyában, a hallucinációk...Azt képzelte, hogy idegenek vannak a szobában otthon az ágya mellett és sírt, hogy fél tőlük, küldjük el őket....Emlékszem Anyu kihívta az ügyeletet,a doki meg azt mondta, most mit csináljak vele?????
Ki tudja, talán tényleg volt ott valaki,valakik..Anyu egy vígaszaló szót, vagy tanácsot nem kapott.Kértem ,hogy legalább a fájdalmait enyhítsék, ahhoz joga van..Akkor kapott morfiumot,MERT KÉRTEM,MERT DRÁGA!!!!

Ahhh, nem is tudom mért szedtem ezt elő, ne haragudjatok.

A szívem szakad meg minden méltatlanul kezelt emberért...
tünci28

Sziasztok, csak gyors bekukk:)

Tünci, holnapig nem megenni a marcipán szívecskét :oops: :)

Én is úgy vagyok vele, hogy egy szál virág teljesen elég, a lényeg, hogy eszébe jusson :)
De holnap szerintem nem virág lesz, hanem megbeszéltük, hogy elmegyünk egy jó kis fagyizóba, úgy nő napozunk férjecskével :)

Betti, a film amit vettél elég szomorú, én kb. 3 éve láttam dvd-n (legalábbis ha nem keverem össze másik filmmel - egy lány szomorú életét meséli el gyerekkorától, ugye?).

Szintus, tök jó, hogy ilyen csajos programot találtatok ki holnapra, ügyesek vagytok :wink:

Lyly, doki bácsitok története nagyon megható. Ritka az ilyen orvos sajnos.

Amit a nőciről írtál az tényleg felháborító, hogy ennyire letojják az embert... :twisted: Ha esetleg személyesen is ismered, nagyon sok erőt kívánok neki.

Melcsike, 7 évessel ti is csináljatok valami csajos programot holnapra:)

Jó éjt lányok
Vendég

Annyi mindenen átmentünk..Már néhányatokról tudom hogyan nőttek fel, mennyit küzdöttek felnőttként egy önálló, boldog családért és mennyit, de mennyit imádkoztunk és mégis ...

Egyszer sikerülnie kell,ne hagyjuk el a hitünk, annak a szívünkben kell maradnia a gyermekeink miatt!!!!

Mnidenki nagyon kedves és szép meglepetést kapott az urától,gyerektől!Én is a virágot imádom, de most elég sok van a lakásban, a vágottat meg úgy sajnálom, úgyhogy örülök a desszertnek.
tünci28

Szia Boboka, pont gondoltam Rád, azt hittem Anyukádnál vagytok!

A jane e. Bronte regény, szomorú, kicsit félelmetes egy-két rész, de a vége beteljesedés, az a lényeg.Angol romantikus, naná, hogy megvan a könyv, meg a lemez. :lol:
tünci28

Szia Tünci

Nem, most hétvégén nem mentünk. Az elmúlt hétvégéken majdnem mindegyiken otthon voltunk, most úgy voltunk vele, hogy kell itthon kettesben egy kis pihenés.

Holnap el szeretnék menni misére is. Bár, azon mindig felhúzom magam, ami pesten megy. Ahol anyuék laknak ott sosem csináltak ilyet, mindig annyit dobtunk be a perselybe amennyit akartunk.
Szóval itt körbejárnak kosárral és várják, hogy dobjunk be pénzt. Na most 20 forintot nincs az embernek pofája bedobni, 100-at se nagyon, marad a fejenkénti 200 vagy 500 forint bedobása.
De mi ha megyünk, mindig gyújtunk két gyertyát is, amik ki vannak téve, annak is darabja 200 forintba kerül, tehát egy mise olyan 800 és 1400 forintra jön ki.

Amúgy is lehet, hogy dobnánk a perselybe pénzt, csak azt nem szeretem, ha kötelezően kell dobni...

Tünci, nagyon rossz lehetett nektek is átélni apukád utolsó napjait. Szörnyű ez is, hogy úgy kellett a fájdalomcsillapítót kikönyörögni :evil:
Ez magyarország....

Pont ma meséltem férjemnek, hogy mekkora különbségek vannak pl. amit Hasli írt a svájci ellátás és a magyar egészségügy között. Míg svájcban azzal törődnek, hogy minél fájdalommentesebben oldják meg a dolgokat, nálunk lesz@rják, csak kevésből kijöjjön.

Pl. tegnap mutatták a magán szobákat a kórházakban, és mondja egy (azt hiszem) nőci, hogy így legalább ránéznek éjszaka. Hát basszus, amennyi tb-t fizetünk, meg a csúszópénz a nővéreknek, orvosoknak, azt hiszem mi mezei emberkék is megérdemelnénk, hogy ránk nézzenek, még 30. 000 forint / napos magánszoba nélkül is.

Most már tényleg megyek aludni, holnap jövök

Jóccakát mindenkinek
Vendég

Jó reggelt!

Elég későn jöttem fel este fél 11kor, már elmentetek. Ma mindenkinek legyen ez a nap kellemes. Ez a mi napunk. :wink:

Tünci

Tudom hogy ma dolgozol, és már eleve nem kellemes , de kevés reklamáló emberkét kivánok neked. Remélem ma meg leszel kimélve. :wink:

Tőbbiek

A mára tervezett programok remélem mindenkinek kellemes és kicsit vidámabb lesz. 8)

Most már lassan nekem is letelik és megyek haza. Már csak 1 órám van hátra. Képzeljétek itt sem kimélik a nőket, jöttek ma is túlórázni. Sőt még délutánra is jönnek. :?

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Azt hittem ilyen korán keltél, de inkább ,hogy le sem feküdtél! :wink:

itt annyira fúj a szél, hogy lehet úgy járok , mint Dorothy...nagyon dúrva.

Ma elég nagyot aludtam, 10 körül már lefeküdtem és 7 ig egyhuzamba, semmi éjjeli kelés.Már annyira fáradt voltam.A hangom ma ne mtudom milyen, mert még nem szólaltam meg! :D

Betti,remélem azért jól érzed magad anyósodéknál ma, minél kevesebb rokonok felőli okoskodást kívánok Neked!

Majd benézek napközben, ma nem a főnökömmel leszek, úgyhogy lesz rá mód szerintem.Remélem ebben a rossz időben nem lesznek olyan sokan!

Reggel kibontottam a marcipán szíveket..hm-nyamm!

Boboka,nálunk nincs ilyen a persellyel..meglátszik, hogy főváros.. :evil:

Lyly,ez a hónap hogy sikerült?
(úgy emélkszem nagyjából együtt "ünnepelünk")
Drukkolok Neked!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Kép

Ezt küldöm Mindenkinek!

Én ma el leszek kényeztetve :D
Kezdődött ez avval,hogy a férjem kelt fel Marcellhoz, a kutyust ő engedte ki, ágyba kaptam a kávét /mondjuk ez vasárnaponként általában így van/, ő fog főzni, úgyhogy ma királynői sorom lesz :wink:
Virágot szoktam kapni,nem is vágyom másra,számomra a figyelmesség mindennél többet ér.
Este a kolléganőimmel megyünk nőnapozni, vagyis vacsorázni.

Marcellom is készül :wink: ,Imolának rajzol,meg csokit akar vinni neki,mert Imola nagyon szereti a csokit :D

Olyan vacak idő van,sajna a mára tervezett kis kirándulás a szél miatt elmarad :(
Szerettünk volna elmenni hóvirágot szedni,állítólag már előbújtak, a gyerekek imádnak keresgélni.

Szép napot kívánok Nektek!!!!!

Bea
beátab

Kedves csajok!

Mindenkinek boldog nőnapot kívánok!!!

Mindjárt megyünk bulizni :D

Pusszancs
szintus

Sziasztok!

Reggel hallgattam a rádiót a megállóban..felolvastak egy levelet, amiben egy anyuka köszönetet mond az egyik kórház dolgozóinak.900 grammal született a kislánya a 27. héten.Nekik sikerült...majdnem felzokogtam a megállóban... :cry:

Mindenkinek szép napot kívánok!

KépKépKép
tünci28

[quote="tünci28"]A írta:tünci28zért ahogy visszaolvastam,mindig van valami,ami keserűségre ad okot..Nem értem az egészet.Egy csomó minden,amin átmentünk, vagy valaki, a közvetlen környezetünkből..Az egészségügy végleg becsődöl így, az ember belép a rendszerbe és már csak egy BNO kód, jó esetben a kórházban nem 17/3-asnak szólítják...

Mindegy is, hogy mi miatt kerül oda az ember, de kénytelenek vagyunk odaadni az utolsó fillérünket is..Lyly,Te írtad, hogy elk***ultak, ugye?Ez van, sajnos.

Emlékszem Apu utolsó heteire. [...] Anyu kihívta az ügyeletet,a doki meg azt mondta, most mit csináljak vele?????
[...]
A szívem szakad meg minden méltatlanul kezelt emberért...

Tünci! Sajnos (?) az orvosok sem istenek, az eszközeik nagyon is végesek. A baj az, hogy közülük sokan mégis istenként tekintenek magukra, és azt várják az emberektől is, hogy ekként tiszteljék (és ekként honrálják) őket. A baj az, hogy sokan közülük nem is EMBEREK (a szónak a nagybetűs értemében), és nem emberszeretetből választották ezt a szakmát, hanem mert jól meg lehet belőle élni. És ahogyan ezt sok más szakma képviselőjének elnézzük, azoknak az embereknek, akik az egészségünkről, fájdalomról, életről-halálról döntenek, NEM.
(pillanatnyilag a családomban is erős felháborodást kelt egy friss kórház-történet, igen flegma, és részvét nélküli orvosokkal)
aarnika

Sziasztok lányok!
Jól elmúlt a mai nap!
Fincsi kaját kaptunk a férfiaktól :D
Rostélyos,saláták nyám-nyám
Pljeszkavica-nem tudom ismeritek-e de nagyon fincsi kaja :lol:

Nektek hogyan telt el a mai nap?
Kinél mi ujdonság van?

Pussz
szintus

Sziasztok,
beestem én is. Itt volt apósom, kaput javítottak a fiúk, de azért szép nap volt! :D Remélem, nektek is kellemesen telt!

Tüncike,
nagyon sajnálom, ami édesapáddal történt, meg is sirattam... :cry: Nekem három nagyim ment el rákban, az apai nagymamám 35 kg sem volt halálakor (74-ről indult)... Sajnos, nagyon jól tudom, milyen iszonyatos kínokat rak ez a betegség a szenvedőre és a családra egyaránt.

Hát, úgy tűnik, mostanában holdjárásos vagyok, a piroska megvárja a teleholdat. :? Biztos, hogy piros betűs hónapunk lesz, de igazából nem is sok esélyt adtunk ennek a hónapnak. Olyan zűrzavaros volt minden. Egyébként ma volt a 28. cn, de mivel pém a 20-21. nap körül volt, így gondolom, ennyivel hosszabb is lesz a ciklusom (már megint), az eddigi 28-26 nap helyett. Nekem megbolondult a ciklusom, úgy érzem, de megyek még ebben a hónapban dokihoz. Majd mond valami okosat.
Ó, ez a rádióhír nem hiányzott neked...

Bea,
ez a vers gyöyörű! Köszönjük szépen!
A hóvirágkeresgélést szerkeszd ki, mert több ezer forintos bírság jár érte. Már jó pár éve szigorúan védett virág... :wink:
Remélem, jól sikerült a nőcinapotok!
Imola a szerelem?

Boboka,
hány hetes vagy már? Egyszerűen nem tudom követni az idő múlását. ma is olyan bamba voltam, tudtam, hogy vajat akarok venni, ott szemeztünk egymással, és sarkon fordultam, kijöttem a vaj nlkül a boltból. Vajagyú asszony... 8)
Látod, én nem szeretem az egyházat. Pontosan azért, mert igazi lelki gondozóval, az emberrel együtt élő-érző-gondolkodó atyával még nem találkoztam. Állítólag, aki megkeresztelt, az volt, de szegény már meghalt.
Az egyház és Jézus szerintem két külön dolog. Amit mostanában majomkodik az egyház, az nekem már nagyon sok. Harácsolnak, pénzért miséznek, még a temetési harangkongatásért is 700 Ft/kongatás az ár nálunk, tartják a perselyt (talán nem emlékeznek rá, amikor Jézus kiverte a templomból a kufárokat?!), és aktívan politizálnak. Ne haragudjatok meg, senkit nem akarok én a hitében és meggyőződésében bántani, ez csak az én nézetem, nem várom el, hogy kicsit is együtt érezzetek velem. Csak Boboka hozzászólása váltotta ki belőlem.

Kb. 5 éve Cipruson jártam küldöttségben, hűvös-napos szeles február végén, de az orchideák már virítottak. Biztos, hogy tudjátok, csak emlékeztetőül írom le: ez az a szigetország, amelyet a 70-es években a törökök egyszerűen lerohantak, a termékenyebb, kiépültebb részt elfoglalták, több ezren odavesztek a görögök közül, ma is siratófaluk, emléktáblájuk van az eltűnteknek Nicosiában, a kettéosztott városban. Átkukucskálhatsz a palánkon: senki földje, ahol ENSZ-katonák masíroznak, majd az ezt követő oldalról a török katonák integetnek vissza, mert ugye a turistának fő a látványosság. (Már akinek). Én bizony sírtam a siratófal előtt, családok szakadtak ketté, pici gyerekekről nem tudnak a mai napig, mert a török hatóságok nem hajlandók hírt adni azóta sem(!!!) az eltűntekről. Odajött egy pópa, kérdezte, mi a baj. A tolmácsunk 20 éve kint élő asszony (oda ment férjhez), elmondta, hogy miért sírunk, olyan megrendítő a hatalmas fal, a mindig ott sírdogáló feketébe vagy talpig fehérbe öltözött görög férfiak, nők, gyerekek. Azt mondta a pópa, igen, borzasztó dolog, ami történt, de a megmaradt részt újjáépítik (már részben újjáépítették), minden nap látogatják, segítik azokat a családokat, akiket veszteség ért, nemrég földet parcelláztak, gépeket vettek (!!!!) ezeknek a családoknak, az államnak hatalmas földterületeket adtak oda, hogy iskolákat, kórházakat tudjon építeni, és bizony sok-sok pénzzel is támogatták az akciókat. És ezt ott több családtól is hallottam, hogy az egyház vette nekik ezt vagy azt, vagy Oxfordban, az USA-ban tanulhat a gyereke, mert az egyház finanszírozza. Ezért cserébe semmit nem várnak el. Nincs feltétel, hogy haza kell jönni, ha ott tetszik meg az élet a gyereknek, ott marad kint. EMBERSÉGBŐL, EGYÜTTÉRZÉSBŐL teszik. Nagy szavak ezek.

Szintus,
ez remek nőnapi kaja lehetett! És is csorgattam a nyálamat, de azt a kajcsit, amit írtál, nem ismerem. Miből áll?

Melcsike,
remélem, nálatok is szép nap volt. Milyen virágok voltak a sárga csokorban?

Betti,
ti hogy vagytok?

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó estét!

Ma csak beköszönök, mert eléggé fáradt vagyok. Reggel korán kelek megyek dolgozni.

Lyly

Kaptam tulipánt, rózsát és szekfűt is. Persze nem igy egybe mindent hanem innen is onnan is. A Barci is sok virágot kapott. :wink:

Ezt gyorsan leirom: Barci meglátta a két csokor virágot és kérdezte, hogy: - Hé ez meg kié? MOndom neki, hát a sárga csokrot én kaptam nőnapra. És a másik? hát én nem tudom, kérdezd meg apádat, lehet a mamáé talán. Erre megszólal a 7 éves. Hát biztos az enyém, mert én is nő vagyok vagy mi!

Aztán végül is megkapta, mert az övé volt. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Majd holnap jelentkezem.

Aludjatok jól.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Na, mi is hazaértünk.
Egy órája kb..azóta pakolászok,ki a táskából.
Meg kezdődött az éjjeli virrasztás....úgyhogy itt vagyok.
Kiköltöztem a nappaliba, mert hosszú lesz az éjszaka, reggel 6.-kor kelés, megyek haza, bank, ügyintézés, hitelhez, csomó dolog, szerintem jó sok kv lesz....

Megnéztem a filmet a Jane E.-t mind a 4 részt, tegnap sem bírtam aludni, és annyira, de annyira jó volt! Hiányzott már egy kis romantikus elvarázsolódást. Vannak benne szomorú részek is, de összességében egy szép szerelmi történet, megveszem könyvben is.

Betti
Kép
betti0412

Kicsi Franciskámnak ma van a névnapja....
Isten éltesse bárhol is van szegénykém.

Attól félek eltávolodom a férjemtől. Iszonyatosan hisztis picsa lett belőlem, türelmetlen vagyok, a legnagyobb mértékben, semmit nem tolerálok, nem viselek el semmit, vagy csak nagyon nehezen.
És mindent rá zúdítok, tudom, ez nem megoldás, de iszonyat feszültségek vannak bennem.
Azt hiszem holnap megyek mozogni.
Rohadt vérzés is tegnap már nem volt, tisztára örültem, erre ma már megint egy kicsi. Utálom.

Betti
Kép
betti0412

Megyek bambulok a tévén még, hátha elalszom rajta, mert az, hogy lefeküdjek a sötétbe és megpróbáljak elaludni, az lassan már 4 napja nevetségesnek tűnik.

Az ismerős párnál, ahol a csajszi 8 hetes, korábban írtam, kiderült, hogy ikrek! Értitek, ikrek? És teljesen, 100%-ban biztos vagyok benne, hogy rendben lesz velük minden. Sok a miértem, és azt gondolom, a teljesítőképességem határait járom, meguntam erősnek lenni, utálom az életet.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

De kár ,hogy hamar lefeküdtem aludni, de azt hittem nem jön már senki.

Ma már annyira fáradt vagyok, hogy hányingerrel keltem,most lett jobb, hogy egy fél órája már kómázom.Estére leesek a lábamról, az tutti.

Örülök, hogy mindenkinek szép napja volt tegnap,bár Betti Te nem írtad milyen volt anyóséknál!

Én mindenkitől a melóhelyen csokit kaptam, most egy hétig tudnék azon élni!Jaj, bár inkább virág lett volna, most tekerhetek 40 kilométert a 20 helyett.. :wink:

Szintus, én sem ismerem azt az ételt,mi az??

Lyly,értem, hogy mit szeretnél mondani és megmondom őszintén én is így voltam vele, addig amíg IGAZI AtYával nem találkoztam..jókor, jó helyen, a megfelelően szólt hozzám...Az volt az egyetlen alkalom és Ő azt mondta, nincs szükség közvetítőre köztem és Isten között, csak fogadjam mindig a szívembe és rendben kell lennie..

Sajnálom a piroskát, úgy drukkoltam Neked is!Hogy észben tartod!Nekem megint itt kellett visszakeresni, hogy mikor mi volt,hányadikán kellett megjönnie.

Nem tudom hová szeretnél menni dokihoz,meg tudom, hogy rosszak a tapasztalataid, de ha a fehérvári sztk-ba mennél, akkor azok közül két fiatal dokit ajánlanék:Magosányi Fruzsinát és Blaskó Ervint..

Melcsike,hát meg kell zabálni Barcikát, szóval NŐ a kincsem és tudja is!!! :wink: Nagy puszi neki!

Betti!
Tegnap a melóhelyen megálltam az országtérkép előtt és lemértem Csongrád-Szeged távolságát, hát én nem gondoltam ennyinek, ez bazi messze van, hogy minden nap ingázz!!! :shock:

Örülök, hogy tetszett a film, a könyv még szebb, gyönyörű érzékeny-borzongató szép szavakkal írta!!

Boldog névnapot Franciskádnak!Vegyél neki egy szál virágot,tartsd magadnál egész nap..én ezt tettem Viola névnapján..olyan jó volt ránézni.

A férjeddel való viszonyod nem marad ilyen, javulni fog!Ebben biztos vagyok!Emlékszem a találkozón azt mondtad:Szerelmes vagyok a férjembe!Ez olyan szép ,és biztos így van most is, csak beárnyékolja a fájdalom.Adj időt magadnak!Fejest ugrasz a teendőkbe, holtfáradt vagy lelkileg-testileg és haragszol magadra a szomorúság és a könnyek miatt!NE TEDD!
Hiszen még most ,ennyi idő után is siratjuk a gyermekeinket és mindegy hogy most mennyi idős volt,Ő éppúgy hiányzik Neked..nem fog rámenni a kapcsolatotok, mert a férjed is biztosan szenved és szeretne segíteni, csak nem tud..próbálkoznak, de nem tudnak igazán.
Azt kérdezném még, hogy van olyan barátnő a közelben, akivel őszintén, minden finomítgatás nélkül, bármikor beszélhetsz erről is???Mert szerintem nagyon sokat segítene, ha amikor csak szeretnél ,mondhatnál bármit..és meghallgatna..Ez hiányzott mindannyiónknak is,akkor is..

Én azt hittem van ilyen személy körülöttem.De most már biztos, hogy nincs.tudjátok, van az a gyerekkori legjobb barátnőm, a szomszéd faluban.Akivel kedden beszéltem és nem is tudja, hogy lemondta a dokim, de azt igen, hogy mennyire izgultam, féltem..És Ti mind megkérdeztétek, hogy mi van,Ő meg azóta se...Pedig régen mindig megbeszéltük a másik számára fontos eseményeket,hetente kétszer beszéltünk telefonon...hát most nem.

Már írtam egy regény, de még írok valamit.

Szóval az van, hogy késett a pirim két napot..És TUDTAM, hogy nem vagyok terhes, de amíg késett, olyan jó volt arra gondolni, hogy igen.Eljátszottam a gondolattal és olyan jólesett..Tegnap este elmondtam ezt a páromnak és kb az első mondatnál már ömlöttek a könnyeim, nem is zokogtam, csak úgy, mint ősszel úgy hullottak a könnyeim, mint a záporeső..Képtelen vagyok beszélni erről, még mindig, hiába a hat, a hét, a nyolc hónap...És megkértem, hogy ezentúl már ne védekezzünk..Nem akarok tovább várni.Szeretnék kisbabát.Nagyon.Teljes szívemből vágyom rá...és még ezt sem tudom leírni sírás nélkül....

Megyek dolgozni...

KépKépKép
tünci28

Milyen nagy már a kislányom,kész hölgy már..akárhol is van...

Anyák napján vajon gondol e ránk valaki? :cry:
tünci28

Jó reggelt!

Tünci

Ők gondolnak ránk. És főleg anyáknapján, hiszen mi is hiányzunk nekik. 8)

Már Bogikám, is 7 hónapos lesz. :(

Betti

Ez nem hiszti, hanem az érzelmeid végre felszinre engeded törni.

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt,lányok!!!
A plyeszkavica:2 v.3 féle darált húsból áll.(marha,disznó,ritkábban van benne még bárány is)!Mi kettő féléből(disz,marh)csináljuk.Bele kell reszelni a hagymát,megfüszerezni(lehet bele tenni egy kis törött erős paprikát is,aki szereti)szétlapitani a húst,mint a hamburgerhúst és megsütni nyárson,isteni kaja!Ez egy szerb étel!

Melcsike aranyos a Barbara egyem meg a kis szívét!Hát ő is nő vmi :D

Tüncike szoritok nektek,hogy minden rendben legyen!Hogy mielöbb sikerüljön a kistesó!

Boldog névnapot a kis Franciskának!Vigyázz rá a gondolataidban!
Betti pedig erős kell,hogy legyél,mert sok szép vár rád még az életben,majd meglátod!Ne add fel!

Anyukámnak is volt egy korababája 7 hónapra szülte,meghalt a baba.Csillának hivták!Istenem,akkor nekem nem csak 3 testvérem van,hanem négy.Hisz ő is ott van valahol az angyalkák között....ha....anyukám sosem volt meggyözödve,hogy tényleg meghalt az a baba,ő mindég ugy érezte,hogy él,csak,hogy elvették tőle,ellpoták,hisz meg sem mutatták neki ...hiába erősködött apum,akkor sem akarták...lehet,hogy tényleg él még valahol egy testvérem,csak nem tudom...pedig ugy szeretném tudni,hogy létezik -e ő valahol....
szintus

BOLDOG NÉVNAPOT KICSI ANGYAL FRANCISKA!

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Szintus

Ez akkor egy jó kis kertipartis husika. :lol:

Hu de rossz belegondolni abba hogy elvették volna anyukádtól az icipi babáját. :cry: Anyukádnak ez nagyon fájhatott, hogy nem is láthatta. Sajnálom.

Tünci

Jó hogy itt tartasz hogy már tényleg szeretnél kis tesót. Én csak azt kivánom hogy minél előbb jöjjön az a kis tesó.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Betti, boldog névnapot kívánok Franciskádnak
Kép

Melcsike, a 7 évesed tényleg kész nő :wink:

Tüncike, nagyon szépen leírtad azt, hogy vágysz egy babára.

Pikk-pakk eltelik ez a pár hét is, és a dokid is "áldását adja rá".

Szintus, sajnálom, hogy anyukád is ilyen szörnyűségeken ment keresztül anno :cry:
Akkor még rosszabbak lehettek a körülmények.

Lyly, kicsit én is úgy vagyok vele, hogy nem kell ahhoz templomba menni, hogy az ember higgyen Istenben. De azért néha mégis olyan megnyugtató.
Csak tényleg ez a tömérdek pénz amit beszednek :x lehetne olyan jó dolgokra is fordítani mint amiket leírtál, támogatni a rászorulókat.
Vendég

Ja, Tünci, anyák napján persze, hogy gondolnak ránk a mi Kicsikéink :wink:
De én azért mondtam férjemnek még tavaly nem sokkal azután, hogy Lackókám elment, hogy azért fog venni nekem Lackó nevében virágot anyák napján, ugye?
Vendég

Sziasztok!

Tünci! De jó, hogy már itt járnak a gondolataid! Én ennek nagyon örülök!

Basztikuli, de jó lenne, ha már nekem is letelne a védekezős idő...de még az együttlét is valamikor húsvétnál hamarbbra nem esik. Azt olvastam, hogy az első menstruációig szigorúan tiltott...bár jogos is.

Ma bementem a munkahelyre, fénymásolni, meg szocpol igazolást kérni, és bentragadtam 3 órát dolgozni, hajnal 4 volt, mire elaludtam, a nappaliban, 6.-kor keltem, és hát két órával nem voltam valami friss, de muszáj volt egy kis tűzoltás...sokat hagytam hátra, nehezen bírják, várnak vissza nagyon már.
Látom én is, úgy érzem cserben hagyom őket....
Látom rajtuk, hogy azt várják, hogy minél hamarabb épüljek már fel és menjek vissza, mert ez most nem volt olyan nagy dolog....

Köszönöm a névnapi köszöntéseket Kicsi Lánykám nevében is.

A házidoki azt mondta anyumnak, hogy a kisbabát elküldik ilyen esetben patológiára, a mostanit, és megvizsgálják, mi volt a gond. Nekem erről a doki nem mondott semmit. Majd a kontrolon rákérdezek.

Holnap megyek reggel 7.15.-re felülvizsgálatra, tisztelt főorvos úrhoz a táppénz bizottság ellenőréhez. Szerintetek?
Majd megírom.

Igen Tünci, baromi messze van, minden nap be-ki, plusz még dolgozni is közte, két éve csinálom és megint szorítóban vagyok, a munkahely kell, a lakást szegeden vettük, tavaly február óta az van, hogy úgyis jön a baba és akkkor eljövök, ennek futottunk már neki kétszer is. Most akkor mit csináljak?
Ha felmondok nem vagyok jogosult semmire, ha más munkát nézek, onnan meg jöjjek el két hónap múlva táppénzre?

Betti
Kép
betti0412

Anyák napja nekem is eszembe jutott....nem is tudom, mit gondoljak róla még.

Estére megyek mozogni!!!!!!

Betti
Kép
betti0412

Tünci, megveszem a könyvet is, szeretném elolvasni..és a filmet is megnézem még egyszer szerintem.
Jól megcsinálták.
Van még valami ilyesmi jellegű, értelem és érzelem, büszkeség és balítélet, emma stb. ezeket láttam már.
Az üvöltő szelek milyen filmen?

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!Nem is,hogy a körülmények voltak rosszabbak,hanem anyumat egyszerűen az nyugtalanitja,hogy hallotta,amikor felsírt a baba,születése után,majd 1 napra rá jöttek,szóltak,hogy meghalt.Kicsi volt,gyenge!Csak abban az idöben Szerbiában lehetett hallani egy pár gyerek rablásrol a korházban,amik 2-3éve derültek ki,ugyanis az egyik iker gyerekét ismerte fel az anyuka-azt hitte-meghalt a születésnél-nagy botrány is volt belőle!Ezért talán anyum soha sem hitte el,hogy meghalt a baba,milyen rossz lehet neki!
Igazábol ezeket a dolgokat akkor érti meg az ember,amikor már saját gyereke van,saját gyerekét veszíti el....
szintus

Igen,az én kisbabámat is elküldték kivizsgálásra(aki 7 hetesen halt el),hogy mi lehetett a gond-de nekem soha senki sem magyarázta el!Elment és kész.....
szintus

Én nem értem miért nem közlik valamilyen módon a vizsgálat eredményét, ha már ilyen történik, talán a szülőknek tisztában kéne lennie azzal, hogy mégis mi történt. Meg a jövőre nézve is fontos lehet, ha valamit találnak a babáknál. Már csak a később megfogant babák miatt is.

Betti

Ezek jó filmek. Én is szeretem az ilyen romantikus kosztümös filmeket.

Hát remélem a fődoki nem lesz szemétke. :? Azért még testileg sem vagy rendben, hát még lelkileg. :(

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok Lányok!
Én meg azt nem értem, hogy Nektek miért nem mondják meg, hogy mi okozta a vetélést. Én megkaptam az orvosomtól a szövettani eredményt, abban le volt írva, hogy mi okozta a vetélést. És ugyan nincs összefüggésben a vetélésemmel, de ennek ellenére hormonvizsgálatra is elküld, mert azt mondta, zárjuk ki nazt is, nehogy legközelebb meg az legyen a baj... Én nem értem, miért van ekkora különbség orvos és orvos között...
Vendég

Sziasztok Lányok!
Én meg azt nem értem, hogy Nektek miért nem mondják meg, hogy mi okozta a vetélést. Én megkaptam az orvosomtól a szövettani eredményt, abban le volt írva, hogy mi okozta a vetélést. És ugyan nincs összefüggésben a vetélésemmel, de ennek ellenére hormonvizsgálatra is elküld, mert azt mondta, zárjuk ki nazt is, nehogy legközelebb meg az legyen a baj... Én nem értem, miért van ekkora különbség orvos és orvos között...
Vendég

Tünci,
számon tartom, mert nekem olyan kis helyre ciklusaim voltak, de a tavalyi szülés óta minden borult. A bal oldalam szinte folyamatosan fáj, de a tükrözésnél sem találtak semmit, igaz, a petefészket csak uh-on nézték, de a doki szerint az rendben volt. Ez az idegesség, a stressz nem tesz jót senkinek. ma könyörögtem a férjemnek, hogy menjünk el innen, menjünk vissza Pestre, mert utáltam a nagyvárosi nyüzsit, de amikor fekszem a sötétben, és csak a szél tutulását hallom...ennél még a villamos csörömpölése is jobb.
Ma egyébként is megint "remek" napom volt: felértünk a megyeszékhelyre, az utat végighányta a kicsink, hazafelé is, itthon már kutya baja sem volt. Most kezdhetek gondolkodni, hogy nála is idegi alapon műköfő bölcsi-undor lesz vagy valami vírus. A dokinő szerint (mert persze rögtön megmutattam), vagy egy kóbor vírus, és ennyi volt (mint a lányának hétvégén), vagy hosszabb ideig tartó vírus (2-3 nap), vagy az, amit én gyanítok. ELEGEM VAN!!!! :evil:

Köszönöm a tippet, de a város tájékára sem akarok menni babásan! A tóparti településen megvan az a doki, aki a tükrözést is csinálta, és benne tökéletesen megbízok.

Tünci,
nagyon örülök, hogy már vágysz újra egy kicsire. Kívánom, hogy hamar teljesüljön, és ott suszogjon a kezedben a kis csomag egészségesen! Egy kis túlhordást is megszavazok neked! :wink:

Melcsike,
ez édi volt Barcitól. naná, hogy nő!!! És nő(l) is!!!! :D

Szintus,
a kaja jól hangzik!
Édesanyád esetét sajnálom. Elég barbár szokás, hogy nem is engedték megnézni a babát! Most hülyét kérdezek, de akkor ki sem adták? Nem volt temetés?

Betti,
én letojnám a melóhelyet. Szerintem egy kicsit túlhajtod magad, és ez senkinek nem jó. Nincs pótolhatatlan ember, csak olyan, akinek a vállára mértéktelen terheket lehet rakni. Bár tudom én, hogy ilyenkor a munka is valamiféle terápia.

Adrienne,
nem mindenkinél mutat ki a szövettan bármit is. Kromoszómavizsgálatot csak kifejezett kérésre csinálnak a szövettani vizsgálatkor, mert elég drága. Kicsi babáknál egyébként is arra fogják, hogy valamilyen élettel össze nem egyeztethető probléma lehetett.
Az én "nagyfiamnál" teljes boncolás volt, részletes, mert minden szervéből tudtak már metszeteket készíteni, így kiderült, hogy Ő egészséges volt. Minden szerve a helyén, kellően fejlett, a testem működött totál szarul.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok

Adrienn, nekem nem vetélésem volt, egyik esetben sem, azt az indokot tehát nem keresik, viszont arra kíváncsi lennék, hogy mi volt a hiba, amiért leállt a szíve.

Holnap berohanok 7.15.-re, felülvizsgálatra, utána visszarohanok, 10-re, jönnek a mesterek a lakásba, kicsit elbeszélgetünk.

Párom nem engedett mozogni ma, sem. :evil:

Betti
Kép
betti0412

Betti

VAlószinű azért nem engedte, mert félt. Lehet az is hogy igaza van.

A szakikkal következetesek legyetek, nehogy azt csináljanak, amit akarnak.

Kép

Kép
melcsike70

Azt mondta, csak akkor mehetek, ha megjött..utána. Az még 3 hét!!!!
Tiszta rabszolgatartó, én meg az Isaura. :D

Melcsi, majd észen leszek a mesterekkel kapcsolatosan.

Betti
Kép
betti0412

Betti,
a kislányotoknak ezt a virágot küldöm sok szeretettel névnapjára!
Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Már írtam egyszer, de nem győzöm hangsúlyozni: Ti mindannyian ÉDESANYÁK vagytok. Ha nem így lenne, nem is találkoztunk volna itt. Szomorúak, összetörtek, reményvesztettek, bizakodóak, újra és újra talpra állók, de ÉDESANYÁK. Az Anyák Napja Nektek is, rólatok is szól, ugyanúgy, mint a beteg és börtönviselt gyermekek édesanyáinak is. Nincs különbség, az érzés mindenkiben ugyanaz, leírhatatlan, soha-nem-érzett, semmihez sem hasonlóan édes.
Ennek tudatában tegyetek, éljetek mindig.

Kép

Kép

Kép
lyly

Néztétek a tv 2-t este? Láttam az aktívban az uzsorásokról szóló riportot. Nő áll az egyik gyereke mellett, has marha nagy, cigi a kézben :shock: :x :twisted:
No comment

Lyly, a jobbik eset a bölcsi undor lenne :wink: bár elhiszem, hogy néha eleged van, hogy miért nem tudnak a jó kerékvágásban menni a dolgok.
Vendég

Hello lányok.

Milyen napotok volt ma? Ahogy olvasgattalak benneteket, talán ma senkinek nem volt ugye nagy a baj? Én már azt várom, hogy reggel legyen és mehessek haza. Hosszú ez a nap. 22kor kimennek a délutánosok és akkor reggel 5ig pihi.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, kívánom, hogy gyorsan elteljen neked a dolgos éjszaka, és minél hamarabb mehess haza.

Jó éjt, mentem aludni
Vendég

Jó éjt Boboka neked is.

Remélem pihenős lesz nem dolgos az éccakám. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Van valaki még itt? :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Haho! Van mèg valaki? 8)
Vendég

Gyorsan benèztem!Haza èrtünk a csodaszigetröl! Olyan sok az èlmèny ,hogy ahhoz külön sajàt blogot kell csinàlnom.Legszivesebben haza se jöttem volna a hoesèsbe! :evil:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?