Sziasztok!
Megint jó későn sikerült befutnom. Itt járt a Hugim, jót dumcsiztunk. Mondjuk nem kellett messzire mennie. Olyan büszke vagyok rá! Nagyon ügyesen látja el a kisbabát és külön örülök annak is, hogy ma itt merte hagyni anyuval a babucit, míg fél órára leugrott a Rossmann-ba. Az én kishúgom igazi határozott nőci lett.
Baba, nagyon sokszor gondoltam rád ma és borzasztóan várom már, hogy jelentkezz. Őszintén remélem, hogy minden rendben ment és te is jól viselted a műtétet!
Zsiby, én csak azt kérdeztem, hogy mekkora mértékű az áremelés és erre mondta a Márti, hogy 10%. Gondoltam, akkor általánosan mindenre igaz ez.
Andy, ügyes vagy, hogy nem adtad fel és ilyen pozitívan állsz a holnapi vérvétel elé.
Nagyon drukkolok. Kérlek, jelentkezz, amint tudsz.
Eni, abban nagyon egyetértünk, hogy minden apró örömet meg kell látni az életben. Nem szabad elmenni a jó dolgok mellett csak úgy. Annyi minden van, ami mosolyra vagy jó kedvre ad okot! Szerintem, a barátnőd is nagyon boldog lesz, amikor már a kezében tartja a babáját!
Neked nagyon drukkolok a vörösök megérkezéséhez.
Te Fáncsi, olyat már hallottam, hogy a kismamáknak fogmosás közben lesz hányingerük és valakinél hipp-hopp, jön is Vuk, de olyat, hogy, szempilla spirálozás közben….
cuki csajszi vagy nagyon, ez is csak veled fordulhat elő.
A hülyülés várandósság alatt természetes.
Tesóm mondta, hogy ő szó szerint butult meg elfelejtett mindent. Miket okoznak ezek a hormonok? Hihetetlen. Én meg azt vettem észre, hogy stimuk alatt sokkal jobban vág az eszem.
Főleg a lombikos stimunál volt ez így. Van ám egy ötletem, hogy mitől.
Akkor kaptam intenzíven a tesztoszteron csökkentőt (Suprefact), tehát a férfi hormonok le lettek nyomva. Naaaaa, mi következik ebből Csajok?
Hugi, nekem is nagyon bejön a vonalzód. Ilyen ügyesen hozzátok össze a babócátokat is (vagy babócáitokat?).
Noki, ugye minden rendben? Te nem szoktál csak úgy igazolatlanul távol lenni egy napig is a fórumról. Ilyenkor mindig aggódom érted, mert legutóbb, amikor így eltűntél, kórházban kötöttél ki. Akkor jött ki a polipod újra.
Szóval, gondolok rád és nagyon várom, hogy jelentkezz.
Kockáspéld, nagyon szurkolok Nektek holnapra. Amint tudsz, kérlek írj. Remélem, minden baba felébred és a lehető legjobban alakulnak a dolgok Veletek. Már nagyon-nagyon megérdemelnéd! Igazán, olyan sok mindenen túl vagy már.... Szorítok nagyon!
Jó éjt Drágáim.