Krisztacsillag,
Igen a párna is mindenképpen jó megoldás, valóban könnyebbség lehet babucit úgy tartani. Sajna kérdésedre nem tudok válaszolni mert nekünk nem ilyen babakocsink van, de remélem valaki segít majd.
Elmondom nálunk hogy volt a készülődés, vásárlás.
Dec 11-re voltam kiírva, persze riogattak h Marci hamarabb jön, ezzel szemben dec 23-án érkezett a drágám.
Szóval nov 1-ig dolgoztam (aminek apa egyáltalán nem örült - mivel veszélyeztetett terhes voltam).
Nov 1-16 között az összes papírmunkát elvégeztem, kitöltöttem az okmányokat a későbbi igénylésekhez (Tgyás, gyed, családi pótlék, 1x anyasági) hogy ne kelljen ezzel foglalkozni szülés után és persze apára se akartam hagyni a töltögetést.
Rendet raktam a lakásban, kidobáltam egy csomó cuccot, szépen mindenhol szekrényekben, fiókokban elpakoltam. (borzasztó rendmániás vagyok egyébként is, és sajna ez még mindig nem változott).
16-17-én nagytakarítás (nem én csináltam szerencsére, ablak, függönymosás ezerrel).
A következő héten készítettem egy árkalkulációt hogy a még hiányzó dolgainkat melyik üzletben is kellene megvásárolni.
Szerencsénk volt hiszen babaágyat, babakocsit, fürdőkádat a főnököméktől kaptunk úgyhogy az már itthon volt.
Illetve uez volt a helyzet a babaruhákkal 3 helyről összesen egy hatalmas halomnyi ruhát kaptunk, ezeket menetközben kimostam, rendszereztem és be is tettem már a szekrénybe (amit nem kellett vennünk, hiszen volt). Egyébként múlt hét vasárnap volt az első alkalom h babaruhát vásároltunk, szerencsénk volt mert rengeteg kinőtt kisrucit kaptunk barátoktól/ismerősöktől.
Szóval készítettünk egy bevásárlólistát és mindent megvettünk november uccsó hetében (mérleg, cumisüvegek, légzésfigyelő, mellszívó, sok kis okosság).
Persze időközben a babaágyat már összeállítottuk, megnéztük hogy is rendezzük be a szobát, hiszen a szekrény, ágy mellett még egy kanapéra is szükségem volt, a mai napig is ott alszom még illetve pelenkázó helyét is ki kellett találnunk.
Nov 30-án becsomagoltam a kórházi csomagomat is (tudom jó későn
de bíztam benne hogy tartjuk az időt).
Dec 1-11 majd pedig 23 között semmi mást nem csináltam csak pihentem és pihentem és sokszor unatkoztam, vagyis inkább már nagyon vártam h legyünk túl az egészen.
Ja és nagy unatkozásomban apának készítettem egy pöpec kis excel filét h kit milyen formában (sms, email, telefon) is értesítsen majd a szülés után