Sziasztok!
Megint nem sok időm van, csak nagyjából olvastam vissza.
Mi jól vagyunk, bár Tomikának fáj a hasa. Most "kombinált kúrát" tartunk, és ez talán használ (Magyarul mindenféle praktikát bevetünk, amit hallottunk). Szegény ma már nem szenvedett annyit.
Továbbra is imád szopni, de azért már mással is elfoglalja magát, ha ébren van. Be szoktam tenni a hordozóba, és abban elüldögél. Ha türelmetlen, hintáztatom benne. A kiságyban nem szeret, de nem is csodálom. Amúgy már "rafkós", mert nagyon tud sírni, de ha fölvesszük és járkálunk vele, abbahagyja. Már meg tudom különböztetni a hasfájós sírást a "hisztis" sírástól. Egyébként nem szoktam sírni hagyni. Éjszaka ha fölébred, nem szokott sírni, csak beszélget, néha vissza is alszik. Csak akkor megyek be hozzá, amikor már türelmetlen. Még többször föl szokott ébredni, de ez a hasfájás miatt is van. Tegnap végre aludt egyben 4,5 órát éjjel.Majd javul a helyzet!
Kitty!
Réka nagyon szép! Látszik, hogy jól érzi magát a levegőn.
Leone!
Én a nagyobb bugyikat vittem be, de a klinikán csak a Tena bugyit használtam. Két darab van egy csomagban, és akár sima vízben is ki lehet mosni, és nagyon gyorsan megszárad. Nekem kb. 4-5 nap után ment vissza nagyjából a hasam, de rajtam maradt még bőven plussz. Majd lassacskán lemegy!
Én még most is főleg a nagyobb méretű fehérneműket használom itthon. Szóval ez attól is függ, hogy mennyit hízik az ember a terhesség alatt.
Szilvi!
Mi Tomikát 3 hetes kora körül tettük ki az erkélyre először. A doktornőnk azt mondta, hogy először nyissuk ki rá az ablakot, aztán nyugodtan ki lehet tenni fölöltöztetve. Mi séta után is ki szoktuk tenni a babakocsiban az erkélyre, ha alszik Tomika.
Nagyon aranyos Peti a képeken.
Nekem is volt burokrepesztés 3 ujjnyi méhszájnál. Utána nagyon erősek lettek a fájások, de egy óra húsz perc múlva megszületett Tomika. Ezért én utólag örülök, hogy megcsinálta a doki.
Erika!
Tena betétből nekem a gyógyszertárban a Supert ajánlották, én abból vettem 2 csomaggal (kb. 800,-Ft csomagja), de utána még hozattam két csomag normált is, mert az Allways Night akkor még nagyon kényelmetlen volt. Vegyél mellé Tena hálós bugyit (2 db van egyben, háromszázvalamennyibe került), sokkal kényelmesebb, mint a rendes bugyi. (Na, nem valami szexi, az is igaz.)
Brigi!
Azt hiszem, Te írtál régebben arról, hogy hány hálóinget célszerű bevinni. Szerintem minél többet.
Szerencsére nálunk a klinikán adtak "csinos" intézeti hálóinget, így a sajátomat föl sem vettem. Annyira beleizzadtunk, hogy naponta kétszer cseréltük (meg mikor beindult a tej, amiatt is sűrűn kellett cserélni).
Jó éjszakát mindenkinek!
PTünde
Itt van két friss fotó Tomikáról: