Új privát üzeneted érkezett!

Amadea: én imádom a káposztás tésztát, de nem esett jól a múltkor :shock:

Én ma sem főzök, majd holnap, vmi egyszerűt.

a halacskákat is szeretem, biztos tök jó lesz az akvárium!
Vendég

Sziasztok!

Győr: szitáló eső, de a hajam még mindig tart :D

ma szerintem ilyen punyi nap van, baba se mozog, így én sem :) na jó voltunk könyvtárban, meg könyvesboltban, meg turiban is...és még boltba is kell mennem mert férjecském túrós csuszát akar és turo az nincs itthon.

hétfőn 5re megyünk 4D-re, juppiáááááájéééééé, kicst előbbre tettem, mert férjem nem ér rá.

megvan a babakocsink (öröklött) :Giraffe Club funkciós

a kiságy: http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=16

az ágyneműszett http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=babaszoba&submenu=agynemu-garnitura&category=3reszes&empty=1&productid=199854&pageno=1&whid=25

de teszveszről sokkal olcsóbban

a matrac is, meg már most sokkal több rucija van a csajszinak mint nekem...

dekor: én csinálom, de ihletet még nem kaptam :?

táppénz: én ugye október óta tp.n vagyok, az okt-nov-dec januárban jött meg...mostmár mondhatni 1-jén megjön

Kép
Kép
mniki84

Nekem teljesen időben jött a táppénzem :shock: , remélem nem kavartak el semmit a táppénzes papírral....mert amúgy furi volt, hogy 5ezerrel több jött, mint, ami a fizetésem....ilyen létezik?

KépKép
amadea

Amadea, jó hogy végre megvannak a halacskáid. Bár én nem vagyok oda - nekünk is van - tényleg szépek!

Megfontoltam, amit Kismanó és a többiek mondtak, és mivel a férjem nem volt elájulva a majmostól nem veszem meg. Néztem elemeset a brendonban 10, teszveszen 6. Szóval +2000 Ft-ot megér, hogy egy tartós darab legyen!

Niki, nagyon édes az ágynemű! Azt tuti, hogy ha egyszer lányom lesz, minden ilyenben kiélem magam! Baldahin, fodros fejvédő, stb.
Most maradnak a vagány cuccok - de persze ezt is nagyon élvezem! Még jobb lenne, ha Áronnak már külön szobája lenne - de ez van!

2-kor lelépek, mert elment a főnököm! Jövő héten topiktali, gondolom akkor nem lesz ilyen szerencsém!
Megnézem a padlószőnyeget is a TTL-ben!

KépKép
KépKép
kfnoémi

hááát: TP a bruttó béred 70%-a amennyiben rendelkezel az elmúlt 2 évben 180 nap munkaviszonnyal. A 70%-ból viszont csak SZJA-t vonnak le.
Ha jól tudom Te 2008-ban kezdted a TP-t, így annak alapjául a 2007-es jövedelmed szolgál. Ha folyamatosan TP-en vagy, ez így is lesz a szülésig, viszont a Tgyást már a 2008-as béred alapján fogod kapni.

Így már Te is le tudod ellenőrizni, hogy jól kaptad-e.
Gondolom, Te azért kaptad gyorsabban, mert a kórházak fenntartója tuti TB kifizetőhely, így gyorsabb - mivel így a bérekkel együtt utalják.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Köszi a megnyugtatást!!!

Ezek a halacskák kikészítenek :( , nem is tudom leírni rendesen mit csinálnak...mintha "kopogtatnák" a vízfelszínt a szájukkal...ez normális??? Már 2 x adtam nekik enni, akkor abbahagyták, amíg ettek...lehet, hogy még éhesek???
Bocsi, hogy ilyen hülyeségekkel jövök, de kicsit aggasztanak...

KépKép
amadea

Sziasztok!

Ma nekem is mérföldkő van: én is megkezdhetem 100- tól a visszaszámlálást! :wink:

Noémi: irigyellek, hogy most mentek 4D- re, de jó lesz nektek!! Képet kérünk ám! Képzeld, párom éppen tegnap kérdezte, hogy mi mikor megyünk legközelebb?? De édesem, most voltunk kb. három hete… Nem baj, ő látni akarja a kislányát… :)
Gratula a negatív eredményhez! Én most jelentkezem majd be jövőhétre…
Figyu, szerintem kérd el magad pénteken egy kicsivel előbb, hogy időben odaérj a topictalira! Tuti el fog engedni a főnököd!

Heni, nekem is elküldenéd a könyvet…? Küldöm priviben a mailcímem! Köszönöm!

Mormota: szép nagy pocid van! :)

Tabati: vicces volt a mai találkozás, a tanár néni nem győzött még utána is csodálkozni! Biztos jó lököttnek hitt bennünket! :D

Puszedli: van már határozott elképzelés, vagy még csak most kezditek feltérképezni a babakocsikat?

Mimmi: jó hogy mondod, én is utána fogok kérdezni ennek (OEP), bár a gazdaságis csajok nem szóltak, hogy egy hónapot csúszhat a kifizetés…

Amadea: teljesen kész van az akvárium, vagy még csak befőttes üvegben dekkolnak a halak? Azért vigyázz, halálra ne etesd őket!! :lol:
Köszönöm a HPV- s infót! Igazából kicsit elkenődtem mert bíztam benne hogy ez használ. A családomban majdnem minden nőnek volt méhnyak rákja: volt akit sikeresen kezeltek, de volt akit nem… Persze, járok én is rákszűrésre, csak hát az ember oda sem megy havonta: és ha a szűrés után mondjuk két hónappal jön a baj, akkor nem tudok mit csinálni. Bocs a negatív hozzáállásért, de sajnos a rák nagyon tarolt a családomban… :cry:
A több fizun ne agyalj: örülj és költsd el!! :D

Nem tudja valaki véletlenül, hol lehet hagyományos (fehér, kötős) pólyát kapni? Meg vagyok bolondulva érte és mindenhol csak kókuszt találok!

Kép
tökmag79

Sziasztok!
Heni, légyszi nekem is küldd el e-mail-en! Privibe küldöm a címet. Köszi!

Tökmag, remélem nem csíptél be tegnap! :D Én ma 2 db Mon Chéri-t. Jól esett. Férjemnek nem mondom, mert kapok a fejemre, hogy alkoholizálok a gyerekkel :)

Benta, a koncertet nagyon jól bírta a kölök. Szerencsére olyan helyen ültünk, hogy nem volt túl hangos. No meg szoktattam is hozzá az elmúlt 1-2 hétben :D Büszke voltam, mert megismerte az apja hangszerét. Általában akkor rúgott... De csak szolidan.

Mniki, klassz az ágy és nagyon jó áron vettétek. Fehérbe is van szerinted?

Amadea, sajnos én sem értek az aranyhalakhoz. Még pici voltam, amikor voltak halaim, de kinyírták magukat...

Olyan klassz függönyt és szőnyeget néztem ki az Ikeába a gyerkőcnek. Elfogadható áron. Jajj, már nagyon várom. Hétfőn kezdik a felújítást. Így viszont nagyon veszélybe kerül a talin való résztvételem. Az egész család szabin lesz és dolgozik otthon, nem tehetem meg, hogy ne vegyem ki a részem az apró munkálatokból :(

KépKép
süni76

Amadea van jónéhány halfajta, ami tüdővel lélegzik és lehet, hogy a tieid is levegőért mennek fel a felszínre. Azt pont nem tudom,hogy az aranyhalak hogyan lélegeznek, de erről a neten biztos van info. Azt tudom, hogy pl. a sziámi harcoshal tüdővel lélegzik, azért is lehet levegőztető nélkül tartani őket.
poker

Köszi a hozzászólásokat. Éhesek voltak...kaptak még egy kör kaját, azóta nyugi van, most a mű fatörzzsel barátkoznak :D
Óóóó....szupi kis akváriumban laknak, nem ám befőttesüvegben:wink:

Tökmag!
Megértelek, anyukámnak is volt méhnyakrákja, ki is kellett venni a méhét...sőt egy velem egykorú barátnőmnek is, de neki időben észre vették és megmenekült a műtéttől...Reméljük közülünk senkinek nem lesz ilyen problémája soha!!!!

Nálunk is jövő héten indul a lakásfelújítás....úgy túl lennék már rajta...

KépKép
amadea

Nem jól írtam ezt a tüdő dolgot, most utánanéztem. Nem tüdő,hanem labirintkopoltyú, de a funkciója az ugyanaz. Amelyik halnak ilyen van az a levegőből lélegzik. Azt még nem találtam,hogy az aranyhal mivel.
poker

A labirintkopoltyúsok között nem találtam az aranyhalat, de úgy látom már a probléma egyébként sem aktuális. :wink:
poker

Sziasztok Lányok!

Tökmag, nézd meg itt a pólyát. Ez a nő nagyon szépeket varr, egészen baráti áron. Tuti találsz fehéret is. :)

http://www.teszvesz.hu/item573367518_me ... ml#gallery

Poker, Evicuska, ment privi!

Lányok, aki elküldte az email címét, átmentek a könyvek. :)

És hát a mai hírek: megjöttünk a dokibácsitól. Minden oké, nem vagyok vérszegény, nincs semmi gond a cukrommal és az inzulinommal sem. :) (Juhhéj!) Megint megjegyezte, hogy gyönyörű kismama vagyok :oops: , és hogy tök jó, hogy nem jönnek fel a plussz kilók. (Kíváncsi leszek, mit mond a védnő hétfőn.) Beni már nagyfiú- szerinte, a BPD-je 7,5 cm, a combikája 5,5 cm, így kb egy kiló. Pontosan nem tudta megmondani. Fejfekvéses, és most mondta először, hogy nem fog már megfordulni. Mindene ép és szépen működik, a szívhangját meg alig bírtuk meghallgatni, mert folyton mocorgott. :)

Viszont azt mondta, hogy a méhösszehúzódások ellen nem mindig fog segíteni a Magne B6. Ilyenkor nyugodtan igyak meg egy pohár vörösbort, vagy vmi alkoholtartalmú italt (esetleg egy felest), mert az ellazítja az izmokat, és megszűnik a pocikeményedés. Érdekes...

Noémi
, örülök, hogy tetszik a szőnyeg. :) Nagyon édes volt a képen, és sztem sem lányos. :)

Amadea, gratulálok a halacskákhoz. Halakat tartani nagyon klassz... megnyugtatja az embert. És szép dísze is a lakásnak egy akvárium... :) Én is több pénzt kapok most, mint amikor dolgoztam... nekem viszont mindig ugyanakkor jön, amikor a fizim jött... Kitartást a felújításhoz. De gondolj arra, hogy ha most túl lesztek rajta, egy darabig nem kell hozzányúlni megint és tudtok Nórára koncentrálni.

Niki
, szép dolgokat vettetek. Ügyesek vagytok!

Heni

Kép
szheni

Tökmag, mindenképpen teszek majd fel képeket a 4D-ről. Most talán még jobban várom, mert Áron tökre bealudt ma. :( Alig mocorog, hiába beszélek hozzá. Lehet, hogy most nagyon kimerült, mert reggel apukájának sem rúgdosott, pedig neki mindig szokott!

Nem hiszem, hogy gond lenne az odaéréssel jövő héten, de ha 5-kor kezdődik (ebben nem vagyok biztos) legkésőbb 4 kor elindulok.

Amadea, Süni mi 16-án kezdjük a felújítást - de én is szeretnék már túl leni rajta.
Süni, ha nem tudsz jönni, nagyon sajnáljuk...:( De azért próbáld meg, csak nem dolgoztok még péntek délután is.
Én ma megnéztem a padlószőnyeget. A TTL-ben találtam sokkal jobb áron mint a diegoban, már csak a szín miatt kell elmennem a Hungária körútra.
Viszont azért visszamentem a diegoba is, mert megvettem a múltkor kinézett lábtörlőt. Nagyon édes. Welcome felirattal, tavaszi virágok + katica van rajt. PErsze majd csak a beépítés után rakom ki, meg akkor már rakok az ajtóra valami nyuszisat is!

A méhnyakrák nagyon szörnyű - egyet lehet tenni szűrésre járni, akár félévente. Pont most meséltek egy ismerősről, szegény lány 24-25 éves 1,5 éve szült és P4 lett az eredménye. Remélem minden rendben lesz vele - bár műtötték.
Nekem a terhesség elején csináltak, de a 6 hetes kontrollon majd újra nézetek egyet - biztos, ami biztos.

Megyek, lepihenek egy kicsit, hátha Áron is aktivizálja magát.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Heni, örülök, hogy minden rendben van veled is és Benivel is!
Tényleg nagy baba, mert a mamanet szerint a 75 BPD 29 hetesnek felel meg. Áron is kb. ekkora lehet, mert 1 hete csütörtökön volt 72 a BPD-je, ami a 28 hetes méret.
Én ilyenkor csak azon aggódom, hogy ne legyen olyan nagy a feje, hogy csak császárral férjen ki.
Viszont szerintem már nagyobb lehet Beni is mint 1 kg.
A 27. hétre írják a kb. 1 kilót - de ez tényleg csak sacc.

Ma elolvastam a Babanetet, és olyan jó volt olvasni, hogy ha a baba már ilyen korán kíváncsi lenne mi van idekint nagy eséllyel indul. 10-ből 9 baba megfelelő orvosi kezeléssel már életben marad.
Persze a mi babáink még legalább 10 hétig bent maradnak...mi?? Már csak ennyi?!
Most vagyok 27 hetes + 10 hét...úr isten! Ez így durván hangzik!

KépKép
KépKép
kfnoémi

:) Igen, nekem is hihetetlen... de 10 hetet még minimum ki kell bírnia odabent...:):):) És hát vigyázunk magunkra, úgyhogy kibírja. :):) És így, hogy nagyjából egyformák a fiaink, mostmár egyre kíváncsibb vagyok a vasárnapi 4D-tekre! :)

Heni

Kép
szheni

Tökmag!

Most aztán nem bénáztunk, rögtön kezet fogtunk és tényleg vicces volt a szitu, hogy bámult mindenki minket! :lol:

Elég durva ez a méhnyakrákos sztori a családoddal, én eddig sosem gondoltam rá, hogy velem is megtörténhet... :roll: Hát ha más nem, legalább annyi, hogy nálunk női ágon nem volt ilyen probléma, viszont a magas vérnyomást örököltem. De az még mindig kisebb probléma és nincs baj, ha foglalkozunk vele, nem úgy mint a nagymamám, akit nem érdekelt és agyvérzésben meg is halt. :roll:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Tökmag,
én is a teszveszt akartam ajánlani, az új pólya ára 4000.- kb, és csak rövid ideig használható. De nekem is lesz, én imádom.

Heni,
örülök a jó híreknek!

Amadea, akkor most a halakon éled ki az anyai ösztöneidet, amíg nincs kint Nórikád!

Noémi, te sem unatkozol sose.

Nekünk ma családi napunk volt, nem mentek a kisfiúk dolgozni, el kellett intézni néhány dolgot az utazás előtt. Ma valahogy tele voltam energiával, rengeteg mindent megcsináltam, amit már régóta akartam.

Annyira jó ez a topic, hogy mindenki meghallgatja a másik tanácsait, elfogadjuk az eltérő véleményeket, senki se akarja ráerőltetni az akaratát a másikra. Remélem ilyen békés marad!

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Jó estét!
Tudom, ma péntek....ergó táblicsku.
DE...szánom-bánom.....nemrég értünk haza, nem voltunk a városban (apa versenyautóját mentünk megnézni milyen fázisban tart a módosítás). Most meg álmos lennék.
Remélem holnap sem késő.

Amadea: jó éjt a kis aranyhalaknak.

Kép
kissmanó

Kissmanó, nem baj a tábli, Neked is kell pihenned vmikor. Így is hálásak vagyunk, hogy vki bevállalta. Nehogy már ebből lelkiismeret furdalást csinálj magadnak! :) Ráér, ha már kipihented Magad. Sztem.:)

Viszont sajnos én sem tudok menni a topiktalira. :( Németországból jönnek vendégeim jövő héten szerdán, vasárnap mennek csak el, és nem tudom őket "kölcsönadni" anyuéknak. Otthon senki nem beszél németül, ők meg nem beszélnek magyarul. Nagyon sajnálom, és remélem, ezért nem fogtok nagyon utálni...:(

Heni

Kép
szheni

Jaj Heni, de kár! :(

Kismanó, bőven ráér, sőt szerintem akkor sincs semmi, ha 2 hetente teszed fel!

Heni olyan furcsa ahogy írod, hogy a kisfiaink...és már nincs sok hátra! :)

Lányos anyukák: ma voltam a tescoban, és jöttek nyári ruhácskák. Zabálnivalók! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hello Lányok!

Termelés folyt rendesen, én meg nem tudtam lépést tartani, ezért majd később visszaolvasok, csak meg akartam írni, hogy túl vagyok a cukorterhelésen, minden o.k.: 3,9 és 4,2 az eredmény.
Csütrötökön voltam EKG-n és belgyógyászaton, ott is rendben volt minden, bár a belgyógyászati vizsgálat abból állt, hogy megmérték a vérnyomásomat. :shock: A leletre meg kutyafüle rá van írva.

Egy fontos kérdésem lenne mindenkihez természetesen, de elsősorban a már gyakorló anyukákhoz:
Elég-e a 60x120-as kiságy. Mikor növi ki a gyerek? Meddig fektetitek/fektettétek benne a babát? Anyukám szerint 2 és fél éves korig biztonságos benne altatni, de akkorra nem növi ki a 60x120-ast?
Köszi a válaszokért!
Puszi mindenkinek! Most pedig visszaolvasgatok!

Kép
ácica

Sziasztok!

Heni, nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira :( Remélem, ha lesz következő, azon már ott leszel :)

Tökmag, nézd, ez a pólya hogy tetszene?:) http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=174

Amadea, én ezt a rozskenyér receptet ismerem:
750 grammos kenyérhez:
300 ml víz
1,5 evőkanál vaj vagy margarin
1 teáskanál só
2 evőkanál cukor
180 g rozsliszt
360 g fehérliszt (ezt szoktam teljes kiőrlésű búzaliszttel helyettesíteni, de így elég tömény)
1 csomag szárított élesztő

De van, hogy veszek sokmagos lisztkeveréket, és a ráírt recept szerint, vízzel és sóval megsütöm. Amikor nincs időm összerakni az ezerféle hozzávalót, akkor ezt csinálom :)

Mai történések: voltunk dokinál, minden rendben a kisfiúnkkal. A nőgyógyász most látta először, hogy kisfiúnk lesz :) Úgyhogy két 4d és a mai vizsgálat alapján úgy néz ki, ez már 100% :)

Jó éjszakát Mindenkinek :)
Magdi
magdii

Magdi, gratulálok!

Ácica, szerintem a 60*120-as ágy bőven elég. A 70*140-es annyiban tud többet, hogy az átalakítható, tehát kiságyként is funkcionál.
A barátnőm kisfia is kb. 2-2,5 éves koráig használat, de a vége felé már folyamatosan beütötte magát.

Egyébként Kismanó egyszer írta - hogy talán 1,5 éves korukig altatta benne a gyerkőceit.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Magdi, én is arra gondoltam, ha már ilyen jó kis csapat összejött itt, esetleg szervezhetnénk többször ilyen talikat... Nagyon irigyellek Titeket, és már úgy vártam én is, hogy megismerjük végre egymást! Biztos, hogy gyönyörű kismamák vagytok mindannyian és a férjed honlapjára gyönyörű képek kerülnek majd... esetleg ki lehetne később ezeket babás képekkel egészíteni-persze csakis a férjed engedélyével. :) És természetesen ezek után ha úgy alakul, hogy néhányan össze tudnánk futni, biztos, hogy ki nem hagynám senki kedvéért.
A nőgyógyász tőlem is kérdezte ma: "Henriette, ugye tudja, ki lakik a pocijában?" Én meg persze mondtam: "eddig úgy volt, hogy kisfiú. Remélem, nem változott..." Erre ő: "Dehogynem. Már nem kisfiú, kész nagylegény!" :)

Noémi, lassan fel kell készülnünk ezekre a szavakra. Meg arra is, hogy vki azt fogja mondani otthon: Anya! :) Olyan megható, nem? :)

Heni

Kép
szheni

Bepácoltam a marhahúst a holnapi vacsihoz. Remélem jól sikerül majd, a kezdők szerencséjében bízom, ugyanis én még soha nem készítettem marhahúsból ételt... :)

Heni, én is remélem, hogy többször tudunk majd talikat szervezni, akár majd babásat is, milyen csodálatos lenne, sok-sok szebbnél-szebb kisbaba (és kismama) egy helyen :D Párom, biztos vagyok benne, hogy iszonyúan élvezné a fotózást egy-egy ilyen alkalommal :)

Noémi, köszönöm :)

A dokinál beszélgettem egy lánnyal, mondta, hogy nagyon szenved az állandó émelygéstől, hányingertől, és, hogy milyen jó nekem, hogy már ezen túl vagyok, inkább lenne már neki is ekkora pocija csak az émelygés szűnne.... mondtam, hogy azért a mostani gyomorégés sem egyszerű, de inkább ez,mint az első három hónap, az biztos :) És, az nem egyszerű, ahogy a kisfiam fekszik, hason, a popsijával a gyomrom felé, lefelé lóg a feje és a lába, vagyis egy patkó alakhoz tudnám hasonlítani :) Kérdeztem is a dokitól, hogy akkor tulajdonképpen a popsija miatt ég a gyomrom? :D

Megyek mostmár lefekszem... Holnap nagyon sűrű napom lesz, lehet nem tudok majd jönni. De vasárnap bepótolom a lemaradást :)
Jó éjt!
magdii

Köszi lányok a táblicskus megértést :wink:

Kiságy témára: nekünk a mostani 120x60-as, Adriának lett véve miután ebbe a házba költöztünk (régi házban sajna minden fa dolog ott kellett maradjon, tiszta csupa szú volt mindenben, így nem kockáztattunk meg áthozni semmit, a bútorok is le lettek cserélve....nappaliban sajna nincsenek bútorok, s ennek már 4,5 éve).
Edina a régi kiságyban (még az enyém volt) közel 3 éves koráig alukált, semmi gond nélkül (neki a mózeskosárral voltak ilyen ütközős gondjai, 3 hónaposan került a kiságyba, onnantól átalussza az éccakákat, addig meg a kicsi kezeit dobálva azok beütődtek, s ébredt), Adrienn egy éves koráig az Edina ágyában, s miután átköltöztünk az új kiságyban aludt. 2,5 évesen kapott nagyágyat, mikor szobatiszta lett. Gréti is júliusban már tölti a 2-t, de még hagyom abban az ágyban, tesó újat kap (szintén a 120x60-as...hisz az ágyneműkészlet erre van kalibrálva).
Tudom sok olyant hallani, hogy gyerek 6 éves koráig rácsos ágyban alszik, de nekem valahogy a max 3 éves kor körüli csere jön be (avagy mikor kezd szobatisztává válni....olyan jó látni a kis arcukat, hogy látják már nagyoknak kiáltja ki őket anya és apa, s ehhez megfelelő alkalom az ágyikó váltás is)
bocs a kisregényért, csak a személyes tapasztalatom s véleményem írtam le.

S akkor a heti tábla:
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.03.07 08:14-kor.

Kép
kissmanó

Mukkancs: hol vagy? jelentkezz!!!!!

Ivett78 rád is érvényes a körözés.

Amadea, mit tudsz még Katáról?
kissmanó

Jó reggelt!

Visszaolvastam úgy nagyjából.
Jelentem, babakocsink megvan:).

hordozós, vízszintesig lefektethető

Kép

most jöttem rá, hogy nem is lesz olyan egyszerű a gyerekkel közlekedni :shock: , összecsukni a kocsit, be az autóba, a gyereket a hordozóba, plusz még ha utazol vhová tedd vhová a férjedet is, meg a cuccaitokat is :shock: , kicsi a kocsink, venni ellene egy mikor buszt. :lol:

Szép hétvégét, sajnos itt borús.
Kicsit pakolok, aztán megyek vásárolni.
Vendég

Puszedli: várj csak míg lesz tesója is Nándinak.
Na majd akkor kezdjél busz fele kacsingatni.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Bocsánat,én megint csak beugrok,de sajnos elég rossz hírrel! :cry:

Most beszéltem telefonon Anukkal,szegény kórházba került.Valami durva vírust kapott el,nagyon magas lázzal és ugye Ő asztmás is... :cry:
Nincs valami jól szegényke,de Emmával minden rendben,csak azt mondják,most Ő is kicsit gyengécske,nagyon keveset mozog.
Légyszi szorítsatok Ti is Nekik,hogy minél előbb rendbejöjjenek!
Megbeszéltük,hogy hétfőn megint felhívom,akkor remélem,jobb híreket hozok!
Anuk egyébként mindekit üdvözöl és azt üzeni,mindenki vigyázzon magára és a babájára!

Bocs,én megint rohanok,majd jövök...

Kép

Kép
ékes+tesó

Erika: drukk Anuk-Emma párosnak.
remélem hétfőn jobb hírekkel jössz.

Kép
kissmanó

Jó reggelt Lányok!
Erika, ha esetleg beszélsz Anukkal, mondd meg neki, hogy nagyon szorítunk nekik. Remélem, hamar elmegy ez a vírus, és rendbe jönnek. Mondjuk nem is csoda, hogy összeszedett vmit, amennyit idegeskedett mostanában... Sok-sok puszi nekik!!

Puszedli, nagyon klassz a babakocsi! Igaza van Kissmanónak, képzeld el, ha ikreket várnál... :):):) Vagy ha Nándinak lesz majd tesója is... :):):)

Remélem, mindenki jól van... Nálam már készül a Stefánia szelet és a krumplipüré.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Egyetértek az előttem szólókkal: Anuk jobbulást!
Nem tudom mit gondotok, de én hiszek abban, (Rüdiger Dhalke elmélet), hogy fizikailag azért támadnak meg bennünket ezek a betegségek, mert lelkileg van valami gond: ha megnézitek szegény Anukot, miután írta az anyósát azóta alig-alig jött, most meg ez a betegség...reméljük Rod távolt tartja a "kedves mamát" a kórháztól és Anuk csak Emmára kell hogy koncentráljon!
Tuti, hogy az anyósa készítette ki szegényt ennyire!

Puszedli nagyon szép a kocsitok!

Én most voltam Tökmaggal jógázni. Nagyon bejött - bár most nyomtam le 3 szelet kenyeret, mert farkas éhes lettem.

Nálunk ma gyors ebéd lesz: lecsó (rizzsel és tojással) virslivel.
Még szerencse, hogy nyáron tettem el, tök jó hogy csak le kell kapni a polcról! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Amadea: Hú, ez viszont egy pozitívum, hogy barátnődnek nem lett baja, és még meg sem kellett műteni! Jó hallani, hogy van happy and is…

Heni, ez a pólya gyönyörű!!! Ilyet szerettem volna, köszönöm hogy elküldted a linket! És a könyvet is- mindjárt neki is állok! :)
Örülök hogy minden rendben van a bébivel, a felesnek pedig örülj, rajtad kívül szerintem mindenkinek tiltólistán van az alkohol. :lol:
Óó, nem tudsz legalább egy kicsit elszabadulni a topictalira? Csak egy órácska? Hm? :(

Tabati: hát egyik sem túl jó, az agyvérzéssel is meg lehet szenvedni, van aki évekig kínlódik magatehetetlenül. Apunak szoktam mondani, hogy bezzeg más vállalatot, vagyont, nyaralót örököl, mi pedig: epegörcsöt, ízületi problémákat, stb. :)
Beírattad magad péntek egyre?

Magdi: neked is köszi a pólya tippet! Ez is csodaszép!!! Hát most aztán nehéz helyzetbe kerülök, nem tudom melyiket válasszam… :D
És hogy álltok a fiúnevekkel? :wink:

Puszedli: gratula a babakocsihoz! Nem sokat szórakoztatok- így kell ezt csinálni! ;)

Nem lesz semmi baj Anukkal + Emmával: stramm csajok mindketten!

Kép
tökmag79

Noémi: én két szelet (teljes kiőrlésű!!) kenyeret gyűrtem le! :D

Kép
tökmag79

Hát akkor félve írom le:
Én 4-et (de nagyon vékonyat)
Tegnap vettem a tescoban - formakenyér a neve - és isteni finom. 3-at csak vajasan ettem.
Persze nem teljes kiőrlésű.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Nem teljes kiőrlésű?!?! Akkor gyorsanhamar megcsinálni Réka: GyilkosTempó DVD- jét!! :D

Kép
tökmag79

http://www.babazo.hu/9honap/20090104-sz ... kozat.html

Ez a cikk az apasági nyilatkozatról szól - akiket érint!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Mindjárt elalszom, nemhogy torna!
Teljesen lefárasztott a jóga - pedig nem is gondoltam volna.

Ráadásul elkezdtem takarítani, erre a kádparaván egy darabja - üveg - a kezemben maradt. (még szerencse, hogy nem volt túl nehéz, így le tudtam tenni.)

Most éppen azt kerestem a neten, hogy hogy lehet a legegyszerűbben házassági anyakönyvi kivonatot kérni. Úgy tűnik ügyfélkapun is megoldható, de az csak Viktornak van, úgyhogy majd ha hazaér, megnézzük!

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... =hintaszek

Most nézegettem a Brendon oldalán, de mindenhol drágább a szék! Hol találtál 38-ért?
Ez az?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Anuk, gyógyulj meg hamar!

Puszedli, klassz a járgány! Nagyon tetszik!

Neki kéne állnom összepakolni, meg előtte vasalni, de már kora reggel óta pörgök, mert Krisznek meccse volt, szóval mostanra már kellőképpen elfáradtam. Felpróbáltam a bikinimet, hát, vicces, maradok az egybe fürdőruhánál. Mint egy bálna, pont olyan vagyok benne :roll: Férjem elég perverz lehet, mert neki bejön. A vicces az, hogy hátulról egy átlagos nőnek nézek ki, na de előlről :lol:

Manó, most sima kiságy lesz vagy az álom-hozzátolós ágyikó?

A kicsim nem aludt sose a kiságyban, míg rá nem jöttünk, hogy a rácsokat utálja. Ő utazóágyban /beletettük a kókuszmatracot/ aludt 2.5 éves koráig.

Szép szombatot, pihenjetek sokat!

Benta

Kép
benta

síma kiságy, de olyan aminek kivehető az oldala, uhhó a francia ágy mellé komponálom, hisz ez volt a mozgatórugó. Aztán szépen megoldom én a dolgot, hogy a mi ágyunk matraca meg a gyerekágy matraca közti rés megszűnjön (arra a keskeny sávra vágatok egy tökre bepasszoló szivacsot, azon a kis keskeny szivacson egyikünknek sem lesz bántódása)

apának holnap névnapja, én meg most jöttem rá, hogy nem vettem neki semmit :( szépen kigondoltam míg a törpét altattam (volt időm, mert kis gazembere annak ellenére, hogy rettenet álmos volt, 2,5 órán keresztül gyötörte az anyáját míg lecsukódtak a pilácskái....ilyent sem művelt soha), hogy veszek egy elektromos kést...erre max online rendelhetnék, mert a neten ahol néztem az itteni üzletekben nincs ilyensmi. szóval :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kissmanó

Sziasztok lányok!

Noémi, teljesen egyetértek Veled. Én is írtam, hogy sztem sem véletlen, hogy épp most kapta el azt a fránya vírust Anuk... ez a sok negatív hullám, amit kapott, vszínű legyengítette őt agyilag és már a szervezete sem volt képes védekezni egy vírus ellen. Ráadásul neki még az asztma is van, és egy csomó más gondja... nem hiányzott még anyóspajtás sem.
Tök jó lehet a kismamajóga... én is nagyon szeretem a meditációt, és jó, hogy itthon meg tudom csinálni. Van egy csomó olyan zeném, ami kimondottan ilyen zene, és csak annyi kell hozzá, hogy ki tudjam kapcsolni a gondolataimat. Már lassan egy éve csinálom hetente már csak egyszer, régebben heti 3 kellett. Imádom...

Tökmag, ment privi. :)

Benta
, édes lehetsz a fürdőruciban. Nekem eszembe sem jutott, hogy nekem is meg kell néznem, hogy 19-én melyik lesz a jó. :):) Nálam is az van, ami Nálad. Hátulról senki nem venné észre, hogy várandós vagyok, talán ha szemből látnak messziről, akkor sem, de oldalról... már 108 cm körben a hasam. :)

Kissmanó
, boldog névnapot a férjednek! Remélem, találsz vmi testhezálló ajándékot neki... nem tudsz ellógni vmi bevásárlóközpontba, ahol tudnál venni neki vmit?

Heni

Kép
szheni

Heni, kiváncsivá tettél, megmértem magam, kereken 1 m vagyok körbe :lol:

Manó, süssél neki valami kedvenc sütit!

Kép
benta

Lányok...lemaradtam! :( Én 92 cm vagyok körbe. 65-ről indultam.
Pont ma mutatta tökmag, hogy erre mondják, hogy csúcsos has, merthogy a fiús mamákon hátulról nem is látszik semmi. "megmarad a homokóra". Mondjuk pont emiatt engem már sokszor lekicsipocakoztak. :twisted: :twisted: :twisted:

Heni, én is szoktam itthon is meditálni, de valahogy nekem itthon sokkal nehezebb kikapcsolni a gondolataimat.

Képzeljétek, voltunk a TTL-ben. Kiválasztottuk a szőnyeget, jövő héten Viktor visszamegy megvenni, mert még előtte le akarjuk mérni a szobát.
Viszont találtunk egy baromi szép tapétát, a szemben lévő falra. Nagyon olcsó volt, 1 tekercs 1650 Ft, összesen 2 kellett.
Erről nem teszek fel képet, viszont majd teszek fel a hálónkról előtte - utána fotót. Megy ugyan így a gyerekszobáról is - ami most még loggia.
Már alig várom! :) :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hú csajok, olyat aludtam most délután…! Nemtom hogy fogok este alukálni, de jó volt. :)

Noémi: csak jövő7en kezditek a felújítást- már most bontod a berendezést? :D Hogy csináltad, hogy lejött a paraván? Még jó, hogy nem dőlt rád vagy mittomén!
Igen, ez az a szék- Budaörsön láttuk! De most már nem is vagyok benne biztos, hogy ennyibe került. Na, felhívtam emiatt páromat, de annyira gáz memóriája van, hogy már a székre sem emléxik, nemhogy az árára (pedig ő szúrta ki nekem és mondta, hogy vegyük meg)… :S
Kíváncsi vagyok a szőnyegetekre! Mi azt már az első között megvettük, egyszerűen nem bírtuk otthagyni (Diego)! :)

Lányok, ki az aki kényeztető kismama hétvégre megy? Már elfelejtettem, és egy barátnőmnek is kellene az infó, hogy hol van ilyen wellness- szálloda.

Ne tudjátok meg, hogy apum is milyen beteg… Ennyire agresszív ez az influenza vírus??? Tessék mindenkinek soook- sok gyümölcsöt enni!

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Elfáradtam. De. csavarogtunk kicsit Ácicával, aztán boltba mentünk a férjemmel, voltunk barátnőméknél, szóval hosszú volt a mai nap is.
Holnap nem is csinálok semmit:).

Anuk: gyógyulj meg mihamarabb!!!

Noémi: én 80-ról indultam, jelenleg 100 cm-nél tartok :shock: .
És nekem sem látszik hátulról, h babás vagyok.

Kissmanó: boldog névnapot a férjednek! remélem találsz vmi ajándékot!

Tökmag: aki ismer minket, tudja, hogy nem lacafacázunk, anno így volt az albival, a házassággal, a lakással, most ezzel is :wink: , sőt az autómmal is:).

Tök jó, hogy voltatok jógázni!

Noémi: lehet ügyfélkapun anyakönyvit kérni? oanom nekem is van:). meg is nézem majd.

Én épp ma mondtam a férjemnek, hogy ne vegyen semmit, ne költse a pénzt, kibírom virág nélkül, és úgyis csak elhervad. Mondja, hogy a szülinapomra sem kaptam semmit. mondtam, hogy nem baj, a legnagyobb ajándék amit adhatott, meg úgyis a pocimban van.

Asszem ennyit akartam. :)

Pusz
Vendég

Tökmag, igen bontok! :) :)
Igazából ez egy szar konstrukicó - csakhát megvettük. A fürdőt tavaly csináltattuk meg. Igazi relax helyiség. Nagyon szeretem! :)

A széket, ha kideríted, majd meséld el! Egyébként én úgy emlékszem, hogy a kikában kompletten olcsóbb volt a szett - de sajnos nincs a neten.

Puszedli, azt írták a magyarország.hu - n hogy ügyfélkapunk igényelhető. Illetve egy másik oldalon, hogy a házasságkötés helyén, akár levélben is.
Gondoltam mivel 300 napnál nem régebbi kell, beszerzem, legyen ez is meg!

Jót szunyókáltunk a kanapén! :) Most viszont befejezem a takarítást!

Úgy tudom Heni megy a kismama hétvégére.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Puszedli: az a lényeg, hogy Ti biztosak vagytok mindenben! Mi jobban megrágjuk a dolgokat, de még így is pórul jártunk párszor (vásárlás pl.). :(

Noémi: a fürdőt nekünk kb. egy éven belül kell megcsinálnunk, mert csak zuhanytálcánk van és nem tud majd Adél baba hol pancsolni! De így is csak zuhanykádat tudunk venni, annyira csöpp a fürdőnk! :( Mindegy, legalább az lesz...
Figyu, holnap reggel úgyis visszavisszük a szoptatós széket, gyorsan beugrunk majd a Brendonba. Ha Tényleg 38e ft, hozzak neked is kettőt?? :D
Én már tegnap kitakarítottam (hejehuja), már csak fel kell mosnom! :)

Kép
tökmag79

De ügyesek vagytok a takarítással! Én elvagyok maradva mint a borravaló :oops: , de apa segít holnap:).

Tökmag: megrágunk mi is mindent azért, csak ami elsőre megtetszik, az vhogy nekünk a legjobb.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?