Sziasztok Lányok!
Tökmag, nézd meg itt a pólyát. Ez a nő nagyon szépeket varr, egészen baráti áron. Tuti találsz fehéret is.
http://www.teszvesz.hu/item573367518_me ... ml#gallery
Poker, Evicuska, ment privi!
Lányok, aki elküldte az email címét, átmentek a könyvek.
És hát a mai hírek: megjöttünk a dokibácsitól. Minden oké, nem vagyok vérszegény, nincs semmi gond a cukrommal és az inzulinommal sem.
(Juhhéj!) Megint megjegyezte, hogy gyönyörű kismama vagyok
, és hogy tök jó, hogy nem jönnek fel a plussz kilók. (Kíváncsi leszek, mit mond a védnő hétfőn.) Beni már nagyfiú- szerinte, a BPD-je 7,5 cm, a combikája 5,5 cm, így kb egy kiló. Pontosan nem tudta megmondani. Fejfekvéses, és most mondta először, hogy nem fog már megfordulni. Mindene ép és szépen működik, a szívhangját meg alig bírtuk meghallgatni, mert folyton mocorgott.
Viszont azt mondta, hogy a méhösszehúzódások ellen nem mindig fog segíteni a Magne B6. Ilyenkor nyugodtan igyak meg egy pohár vörösbort, vagy vmi alkoholtartalmú italt (esetleg egy felest), mert az ellazítja az izmokat, és megszűnik a pocikeményedés. Érdekes...
Noémi, örülök, hogy tetszik a szőnyeg.
Nagyon édes volt a képen, és sztem sem lányos.
Amadea, gratulálok a halacskákhoz. Halakat tartani nagyon klassz... megnyugtatja az embert. És szép dísze is a lakásnak egy akvárium...
Én is több pénzt kapok most, mint amikor dolgoztam... nekem viszont mindig ugyanakkor jön, amikor a fizim jött... Kitartást a felújításhoz. De gondolj arra, hogy ha most túl lesztek rajta, egy darabig nem kell hozzányúlni megint és tudtok Nórára koncentrálni.
Niki, szép dolgokat vettetek. Ügyesek vagytok!