Timi
Ne vess meg, Zsónak sztem igaza van
A két csajszi szemformája igenis hasonló
Mást persze én sem fedeztem fel
De egyébként ez elvárás lenne, hogy hasonlítsanak????? Miért? Általában a szülők nem hasonlítanak egymásra, szal oké hogy a kölkök közös nevező, de ettől....Szóval nem hinném, hogy ez baj lenne
Én értem, amit elmondással kapcs.ban írtál. Bár nálunk 3 év és nem 2 a korkülömbség. Nemtom hogy tettem volna, ha kevesebb...Valszeg ugyanezt
Tünde&Timi
Nem akartam én sem korán elmondani, mert hosszú idő és mindenhol ezt írják, hogy ne korán. Viszont én azt vettem észre, hogy jó így, hogy elmondtam viszonylag az elején. Van idő, hogy megfogalmazódjanak kérdések benne, amit meg én mondok el, hogy mi lesz, hogy lesz, azt sem egyszerre kell a nyakába zúdítanom. Mert én annak a híve vagyok, hogy igenis elmondani, akkor is, ha konkrétan nem tudja elképzelni. Mikor Zsolti azt mondta, hogy mostmár lehetne babaánk, akkor elmondtam neki minden rosszat, amivel egy csecsemő jár. Éjjeli ébredés, sírás, kevesebb idő egymásra, szal csak a negatívumot. Aszondta, így is jöhet
Hát most is valahogy így adagolom, csak nem ilyen brutálisan
Már tudja, hogy a szép új ágyunkban fog aludni a kicsi, ott ahol ő is, azaz ostozni kell rajtam éjszaka
Azt is "megbeszéltük", hogy kié melyik része lesz az ágynak. Mondtam, hogy sokat fog sírni, de majd megvígasztaljuk, mert ő még kicsi és nem tudja azt mondani, hogy éhes, fázik vagy ölelj meg. Persze nem gondolom, hogy ettől majd simán elfogadja ezeket a dolgokat, de én hiszem, hogy sokat dobhat a helyzeten. Nem akkor szembesül a "rossz" oldalával, amikor konkrétan itt van. Vagyis, de, akkor, de legalább nem lesz teljesen új a dolog. A "mesékből" már fog emlékezni.
Barátnőméknél szintén 3 év, ők nem mondták el konkrétan, csak beszéltek róla egymás között. Aztán a kislány egyszercsak maga mondta b.nőmnek, hogy jön a baba. Hát őszintén, nekem egy kicsit ez olyan nemtom. Persze én felnőtt vagyok, de én jobb szeretem, ha vmit elmondanak, mintha rájövök.
Másik ismerősnél meg 2 év a korkülönbség, a 12. hét után elmondták és a kissrác tök jól levette a szitut, pedig nem volt egy nagybeszédű
Onnantól cirógatta és puszilgatta anyuci pocakját és mutogatta, hogy ott a baba. Szóval értette a kis másfél évével a maga szintjén. Sőt! Másik ismerősnél szintén 2 év lesz. Még nem mondták el a kislánynak, tizen hetes volt anyuka. NAgyi kérdezi a kislányt, hogy hol a baba? De játékbabára gondolt a nagyi. Erre kislány rámutatott anyuka pocijára
Ez az egész sztem pont olyan, mint a halál. Megérzik
Ha mondod, ha nem...
Ja, de igen...ez családonként változik, hogy a helyzet hogy hozza és ki mit talál jónak az adott körülményben:wink:
Zsó
Egy hét múlva ilyenkor remélem okosabb leszek Kispipi ügyben
Reggel 1/2 8-ra megyek. Ha beterpeszt a kicsike fix, hogy amint hazaértem elújságolom
felvilágosítás
Nálunk a Nagyi volt aki továbbadta az infót
Éppen egy természetfilmet néztünk és a tigrisek tették a dolgukat
Ugyan nem kérdeztem, de Nagyi elmesélte, hogy mit és hogy csinálnak és ennek mi a célja. A többi, "kínos" dolgot meg, foggalmam sincs honnan tudom
Gondolom az akkor népszerű Bravo újságból
De azt hiszem, ha egy szülő nyitott és laza tud lenni, akkor ezek nagyrésze sem kell, hogy kínosan csapódjon le. Tudom, hogy fura, de mi Anyuval simán tudtunk dumálni szexről. Valamilyen szinten Nagyival is.