Sziasztok
Végre sikerül jönnöm! Jól esett, h valakinek hiányoztam is
A többieknek meg ha iányoztam, ha nem, írok.
Ott maradtatok le, h hirtelen csüt-n Pestre kellett mennünk. Az egyetlen jó az egészben az volt, h találkoztunk KisBuksiékkal a Szigeten (Vera, ne búsulj, megértelek, a hídon tényleg büdi volt, majd bepótoljuk!). Egyébként meg semmit nem kapunk
Etetőszék: csak az a szín nem volt, amit mi szerettünk volna. Állítólag kb. 2 hét múlva jön.
Habtapi: nem akadt utunkba 1 sem
Meg még esetleg Siesta cipőt akartam venni az SAPben a cipővásáron... 19esben (kb. akkora lesz a lába, mire elindul) csak kék volt, meg kék, meg ciklámen... kösziiiii
Szandál meg semmilyen sem
annyira elment a kedvem, h magamnak már nem is nézelődtem, pedig szerettem volna 1 cipőt.
Hót hulla voltam, mire hazaértünk. Másnap akartam írni, de nem volt net, minek is az? Este meg már költöztünk ki a nagyszobából be a konyhába és a kisszobába - parafázásilag. Most is a konyhában ülök
A mosogató mellett. Tiszta összekomfort, csak kinyúlok jobbra, itt a csap, jobbra-hátra a hűtő
Szombaton régi padlószőnyeg felszedés, utána z alatta lévő, házzal együtt 20 éve ráragasztott filc felkaparása, csiszolása, ezt követően parafázás stb stb Vasárnap nagytakarítás, lakkozás. Most meg még a lakknak kell 2 órűt száradni, utána felmennek a szegélyek és kész! Utána már "csak" visszapakolni kell....
Szegény Hami meg csak les, h semmi sem ott van, ahol kellene, h legyen. Tegnapelőtt még tetszett neki a nagykádas pancsi, de tegnap közölte,hogy vele bizony ne szórakozzunk és csináljunk vissza mindent a régire. Remélem, ma már a kiskádban tud pancsizni. Tuti, h még pár napig eltart a visszaköltözés, csak a fürdetőállványt kéne kiszabadítani
Közben meg oltást kellene kapnunk - ugyebár az utsót
Azt hittem szerdán jöna doki, erre közölte, hogy holnap jönne
Tőlem jöhet, ha befér a lakásba
Egyébként nagyon rosszul esett, h egy nappal előbb akar jönni, rájöttem, h én szerdára időzítettem magam....
No és akkor próbálok visszaolvasni:
Először is
Boldog 8 hónaposságot Ádibádinak és Benének!
Boldog 7 hónaposságot Zsófi Botijának, Bencikének, Emmának, Martinnak no és Andrisnak!
Boldog fél évességet Edit Botijának!
és Boldog 5 hónaposságot Marcusnak!
Vera-Gabi tali szupi lehetett, remélem mihamarabb találkozhatunk mi is! Egyébként a Szigeten még hideg van szoptatni
én fáztam
DBarbi, habtapi szétszedés
a kép nagyon jól illusztrál!! Hami még nem vette észre, h szétjön! Apának mutattam: "Maradjunk a betűsnél"
Jó, h mondjátok a Tescot, majd megnézük ott mi is. Kinyitott egy Gyöngyösön, lehe,t h majd átnézünk.
Zsuzsófi, fóti Corában meg nincs, pedig már többször is voltunk
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Vagy nem ismerem föl?
Dbarbi, Fanni abban a rózsaszín hálózsákban, mint egy kis angyalka!!! Úgy járkány naon szupi!
Vera, hasrafordulás ügyben egyetérek veled. Haminál úgy volt, h eleinte csak balra tudott átforulni, jobbra azért nem, mert hátrafeszítette a fejét - balra meg szépen hasprésezett
Aztán meg elmúlt. Amikor Bencének elmúlik, ő is forog majd simán, de akkor már sztem nagyon gyorsan fog mindent csinálni egymás után, majd csak figyeld meg!
Egyébként Hami most kezdte a lábát bekapni, amit eddig úgy imádtam Bencénél
Gabi, éljenéljenéljen a fogacska!!!
Haminak szerencsére leállt a fogprojekt. sztem helyükre másztak a fogcsírák és ennyiben maradtunk. Üléshez gratula! Kép?
Noja, csipa téma
Tudom, h nem volt vicces...
Barbi, örülök, h rendbejött Ádi. Nem találtalak a Szigeten???
Hegymászás
Nehogymá aggódj a súlya miatt, nagyon jól néz ki! Egyébként is lassítani kell a tempón!
Hogy van a vendég-kutyu? Kirándulás - szuper!!!
Gabi75, azt hittük, már sose értek vissza! De jó, h újra itt vagy!
Szép nagyra nőttetek időközben
Kaja-gondok
Nagoyn érdekes, h miért nem akar enni... Apa.szopi
Én IrfanView-t használok képkicsinyítéshez.
Klarissza, jó tavaszolást, biztosan szép lesz Debrecenben!
Zsizsa, sütőtök
köszi, h nem harizol
Én mindenhol azt olvastam, h a rizsben nincs glutén.
Foghoz nagy gratula!!! és utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Meme, úúgy örülök, h így örülsza kocsinak! Kép lesz?
Mi ha megvesszük a C3-at, nem fér be a babakocsi mellé semmi hátra
No de látom, le vagyunk maradva babakocsi ügyben, úgyhogy majd beszerzünk egy kicsebb esernyőkocsit, az meg befér
Forgáshoz gratula!
Zit, bőrgyógyi
nem adtok ennek a gyereknek enni, hogy a tányért eszi????
Tessék mosolyogni
No és olvasok tovább, erre kézégetés..
Puszika a kis fájós kezére! Szerencsére én ritkán sütök, bár mostanában belejöttem a muffinba... folyton a sarkukba kéne lennünk, nem tudjuk, h miket tudnak
kieszelni. Lassan majd megtanulják, h mit szabad ésmit nem.
Mi nem zárjuk le a konyhát, mert az előszobával egyben van, de szerencsére a szobákon van ajó, azt még jó ideig nem tudja kinyitni
Regi, oltással hogy álltok? Mi lehet, h holnap kapjuk, ha nem, akkor szerdán. Én happy vagyok, h ez az utsó
Diti, örülök, h jól sikerült az út. Épp azon filoztam, h hogy lehet kicsi gyerekekkel hosszabb útra menni, de látom, nektek megy.
Nagyon szép lehetett az egész. A gyerekek továbbra is csodaszépek!
Lakókocsizás nagyon jó, én is így vagyok vele utazásilag, elalszom a kocsiban is (még pocakkal is ez volt
) de Hamistul már kicsit nehéz lesz... megjött a kedvem Horvátországhoz, bár sztem az idén még maradunk itthon - de hol????
Dandy, forgolódáshoz gratula!!!
Ezer éve olvasok vissza meg írok, közben, Hami felébredt, szopizott, úgyhogy mennem is kell hozzá. Egyébként eljátszana egyedül (most, hogy jól lakott és nem is álmos
), de most ő a szobájában van - a kupi társaságában - én meg a konyhában...
Mentem, így se bizti, h kiférek egy lapra
Pussz
Ann