Új privát üzeneted érkezett!

ReginkaKép,nincs e-mail cim a profilodban,különben már elküldtem volna a levelet, én is megkaptam már. Ide nem lehet feltenni,mert 309 KB, és csak 300-ig enged.
Zsizsa, köszi a receptet, tuttira kipróbálom. A nagy nyálcsepegés közben elfelejtettem megkérdezni,hogy kit és miért köszöntött ez a torti?
Ennyire volt idöm, Ádám itt kinlódik az ölemben...
Ja, valakit érdekel egy ingyen belépö a Bababörzére? Szivesen elküldöm, még haza is ér májusig, csak szóljon akinek kell.
Cory, és mindenki köszi a kocsis hozzászólásokat, tudom én,hogy kell még egy. Csak nálunk speciális a helyzet,mert csak sétára használtam idáig, az meg télen nem volt túl sok. Ha mentünk boltba, mindig a babahordozót vittük be, mert minden bevásárlókocsiba passzolt. Most viszont már autósülésben ül, igy befigyel a babakocsi a vásárlásoknál is. Vagyis most már többször kell, megéri egy jobbat venni.

Megtaláltam a zöldbabot, mehet már 7 hónapos kortól, szóval minden rendben,hogy ezt ettük tegnap és ma is...
Tsók
BArbi

Kép
Kép
barbi

Nekem is eküldenétek a levelet??

Pusz, megyünk kisvasutazni KemencéreKépKépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Barbi,
honnan az ingyen belépő? Engem egyébként érdekel.Kép (Hogyan tudod elküldeni, nem kerül sokba neked, vagy hogy tudom visszatéríteni az árát?) A torta, hogy kinek, és miért, hát ezt nem nagyon akartam reklámozni, hogy ne érezzétek kötelezőnek a köszöntést, de muszáj volt büszkélkedni a férjemmel.Kép (Tavaly pl. sajttortát sütött.Kép) Szóval öregebb lettem egy évvel.Kép Most már a harminc felé közelítek.

Zit,
ez az a kendő, amit a babaneten hirdetett egy lány? Hogyan küldte el? Beni nagyon csini benne!Kép

Mindenkitől bocsi, most nem megy több, mert Gabi már lassan kiugrik a kezemből.Kép

Zsizsa és Egyfogú

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

hello csajszik!
Barbi: csak nem Kismama előfizető vagy?! mert ők megkapják az ingyen belépőt!

cím: regidomi@freemail.hu

na most húzok különben nem lesz ebéd Kép
regina
gregina

Hihetetlen csend van, sehol senki...hát igen, érződik a hétvége. Csak nem bírok magammal Kép
gregina

Sziasztok!

Én is rég jártam már erre, de nem nagyon volt időm sajna. Bencével sokat sétálunk, tegnap bevásárlókörúton voltunkKép ma pedig családilag a Velencei tónálKép
Most épp aludnia kéne, betettem a kiságyba de nem tudom elalszik-e. Addig megpróbálok írni...

Először is mindenkinek köszönjük a köszöntéstKép

Zsizsa!
Nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag!
Kép
Szóval ezért volt a tortaKép és milyen ügyesen titkoltad!
Gabinak pedig gratula a fogacskához!Kép

Regina!
Nálunk ugyanez a helyzet. Bence szeret hason lenni ugyan, de egy idő után megunja és nyüszög hogy fordítsam vissza. Így ő sem jött még rá a forgás technikájáraKép
Viszont ülni, állni már nagyon szeret(ne)Kép
Hát ne is borzold a nagyvárosi anyukák idegeit ezzel az erdőben való sétával!Kép De jó lehetett!Kép
Bár most én is örülök hogy ma a Velencei-tó partján sétáltunk. Klassz volt csak ott egy picit fújt a szél. Ráadásul kocsiban szoptatni és pelenkázni is nagy élményKép de azért nagyon jó volt!

Zit!
Pakolós és kendős Beni tök cukiKép
Mi épp most csináltattunk a fürdőszobába egy nagy szekrényt ahova már be is pakoltam az összes tisztítószerünket Bence elől. Fő az óvatosság!Kép

Gabi!
Zsoltikának is gratulálok az egyedül üléshezKép

Meme!
Nektek is nagy gratula Nóri forgásához és persze az új autóhoz isKép

Most be kell fejeznem, mert Bence azóta sem alszik, már vagy tízszer félbe is szakítottam az írást, úgyhogy ezt most inkább elküldöm.

Jó hétvégét mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Két szóra van csak idöm.
Zsizsa, nem kerül sokba, ezért ajánlottam,hogy szivesen elküldöm, akkor a részleteket beszéljük meg e-mailben, okszi?
Egyébként kis alamuszi vagy, azt hitted nem vessük észre a gyertyát a tortán???
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!KépKép
Egyébként igen, Kismama elöfizetö vagyok, pontosabban férjem öcsije fizeti elö nekem,klassz kis sógorKépKép..

Aki kérte annak elküldtem a levelet.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Zsizsa:
Boldog szülinapot innen is!!!!!

Nem írok sokat, mert egy órája jöttünk meg a Heim Pálból, mert Beni megégette a kis kezét. Fel akart áálni a sütőnél és nem értem el időben. Szegény nagyon sírt, de már jobban van. Felszúrták a hólyagokat a tenyerén, aztán bekötötték a kezét és most azon panaszkodik, hogy nem tud vele fogni. Nagyon bánt a dolog azóta is, de nem tudok mit csinálni sajnos.

Jó éjt mindenkinek!
zit
zit

Hahó!

Kösz a gratulákat a férjem nevében, és köszi a köszöntést is!Kép

Regi,
hát a hétvégék már csak ilyen csendesek.Kép Erdei séta nagyon jó lehetett!Kép

Vera,
a Velencei tavi sétát is irigylem ám!Kép

Barbi,
köszi szépen, írtam mailt.Kép Hát igen, a gyertya lebuktatott.Kép

Zit,
Sütő.Kép Pont ma kérdeztem anyumat, hogy ő hogy tudta elkerülni, hogy a forró sütővel megégessük magunkat, mert nekem is ez a rémálmom, pedig Gabi még nem is mászik, csak hátrafelé. Anyunak sem volt sok ötlete, sajnos biztos lesznek balesetek, amíg megtanulják a gyerekek, hogy mi veszélyes.Kép Jobbulást Beninek!

Ma családom nőtagjaival voltunk a Népstadionnál a cipő- és ruhavásáron, és anyum vett Gabinak ezt-azt, nem bírt megállni.Kép De én nem bánom ám!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zit, jaj de sajnálom!KépKép Istenem,micsoda veszélyek vannak...A sütötől én is tartok, bár nálunk kicsit magsabban van fözölap része, de akkor is...Azt hiszem drasztikusan ki kell tiltani a manókat a konyhából, az ő érdekükben...
Sok-sok gyógypuszi megy Beninek!!!Kép

Zsizsa,már meg is cimeztem a boritékot, hamarosan röptetem a levelet...Kép

Igy aztán elkelt a belépö!Kép

Ma is voltunk százfelé, a többek között autót nézni. Ezt már természetesnek vettem,hiszen tegnap lefoglalta az autókölcsönzöt TravoltámKépKép
Na, persze amit ma láttunk is bénaság,igy most már egyre tutibb lesz,hogy nem veszünk semmit, hanem kölcsönzünk arra az idöre.

És megint visszatévedtünk abba ruhaboltba ahol bevásároltunk,most csak 3 db rucit vettünk.

Ja, köszi a recepteket, muffint-és tortát, ki fogom próbálni, ez már biztos!!
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Zit, szegény Beni! Még szerencse, hogy nagyobb baj nem történt. Hát igen, ezek dolgok talán tényleg arra jók, hogy megtanulják, hogy mi a veszélyes. Remélem, hamar meggyógyul.

Látom, tényleg nagy a pangás. Ha valaki mégis erre járna, megírnátok, hogy a gyümölcsöt, főzeléket szopi előtt, vagy után adjátok. Levi két napja kap almalevet.

Köszi.

Noja
noja

Barbi,
de jó, akkor biztos ideér a jegy!Kép Még rucik.Kép

Noja,
mi szopi között eszünk (szopi után úgy egy órával), mert közvetlenül utána semmit sem fogad el (mondjuk így se sokat). Ha szopi előtt eteted, az elválasztás (azaz a szopit lassan kiváltod a szilárd kajával, azaz helyette eszi), ha szopi után, az hozzátáplálás (ugyanannyiszor szopizik, de még ezen felül mást is eszik). Ez utóbbinál maga dönti el, hogy mikor szeretne leszokni a szopiról, az előzőnél meg te szoktatod le. Na, most aztán jól megaszondtam a tudást.Kép

Szép napot!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Noja,
még annyit, hogy nálunk egyértelműen azért nem eszik Gabi mást, mert nem ízlik neki, nem azért, mert egyáltalán nem éhes (próbáltam egyszer-kétszer szopi előtt is, direkt azért, hogy lássam, úgy eszik-e, de semmi).

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Zit!
Most olvastam mi történt szegény BenivelKép Remélem már jobban van a kis keze, nagyon sajnálom! Sajnos nem lehetünk minden percben mellettük, így már én is azon gondolkodtam hogy a konyhába nem lesz szabad bemennie. Ez nálunk ráadásul elég nehéz lesz, ugyanis amerikai konyhánk van egyben a nappalival. De szerintem az egészet leválasztjuk egy ráccsal. Kerámialapos tűzhelyünk van, szóval azt tutira megtapogatná Bence is mihelyst felérnéKép Tényleg nagyon sok mindenre kell figyelni, és nagyon sok mindent el is kell pakolnunk előlük.

Barbi!
Remélem nem bántottam meg a férjed anno azzal hogy John Travoltához hasonlítottamKép de azon a képen egy az egyben úgy nézett ki szerintemKép
Ruha-bevásárlósdi kalssz lehetett, azt én is imádom! Majd szépen sorban be is mutathatnád Ádit az új rucikbanKép

Noja!
Úgy van ahogy Zsizsa írta, de mi ebben kivételesek vagyunk. Ugyanis én nem elválasztani szeretném Bencét hanem hozzátáplálni, mégis mi szopi előtt közvetlenül esszük a főzeléket és a gyümölcsöt. Bevág belőle egy félüvegnyit (eddig még nem mertem többet adni, de sokszor még lehet hogy kérne) viszont utána szopizik is, ugyanúgy, ugyanannyi percet mint amennyit főzelék nélkül szokottKép Szopi után nálunk nem jött be a kínálgatás, mert ha már tele a poci akkor eszik ugyan néhány kanálkával, de utána az vissza is jön. De Bence nagyon jó étvágyú és kicsit telhetetlen is, szóval nálunk azért jön be ez a sorrend. Így én még egyetlen szopit sem váltottam ki szilárd kajával és nem is nagyon akarom, mert látom hogy mennyire szeret odabújni szopizni, és ez mindekettőnknek nagy boldogságKép
Ameddig lehet szeretném szoptatni, de emellett persze kapja a korának megfelelő más kajákat is.

És végül teszek fel egy ma reggeli képet a kis 7hónaposomrólKép

Kép

További jó hétvégét,
Vera

KépKép Kép
76vera

sziasztok!

Boldog 7 hósságot Bencinek!

Szegény Beni, nagyon sajnálom! Zit! ne marcangold magad, te sem lehetsz mindig a sarkában, ilyen balesetek sajna minden babával előfordulnak..Kép Mi azért küldünk egy nagy puszit a bibis mancsára!!! De átadni ám, mert megkérdezem tőle! Kép

Zsizsa: boldog szülinapot, én ilyen kis bamba vagyok, nem tűnt fel a gyertya, én a tortát néztem tátott szájjal és csorgó nyállal!
Szerinted érdemes kimenni a ruhavásárra?! Vannak jó cuccok? Én kedden szeretnék menni. Vannak babarucik is? Ez kész anyagi csőd lesz már látom előre...ruhavásár, bababörze...Kép

na most van az hogy lenne időm is, és írnék is mindenkinek, de nem vagytok itt Kép sebaj, majd holnap visszatér az élet a topikba!!!

off: nem az Oláh Ibolya nyerte a Megasztárt, teljesen meg is sértődtem, tiszta morcos voltam este Kép

ja, és jut eszembe, holnap oltást kap Domi! Ez az 5 hós oltás lesz, remélem nem viseli meg nagyon..Kép
na megyek lefektetem mert ma de. még nem aludt, és már nyöszörög apájának. Szépen megvan a kis szertartása: be a kiságyba, betakargatni, megsimizni a buksit, odaadni a cumit, zenélőt elindítani, majd kimenni a szobából..
na tényleg megyek, pusz
Regina
gregina

Sziasztok!
Noja, mi is hasonlóan csináljuk, mint Zsizsa, szopik között kap, illetve ugy, hogy kb. egy órával a következö szopiidö elött. Boti 1-1,5 dl szilárd kaját nyugodtan megeszik, utána iszik vizet (saját maga fogja a poharat (akartam feltenni képet, de nem otthonhagytam a CDt, amit irtam!, na mindegy)) és kb. egy órával késöbb szopizik rendesen. Ilyenkor kb. 4 óra van 2 szopi között, egyébként 3. Ugy jön ki, hogy napi 1-2 szilárd kaja és 6 szopi. Nálunk bevált, bár be kell valljam, hogy szopi után is hajlandó enni, csak feltünt, hogy amikor pár napig mindig megetettem gyümivel a déli szopi után, akkor elkezdett kevesebbet szopizni - várta a hamit. Én meg még szeretném ha a fö tápláléka a tejci lenne.

Zit, Beninek én is küldök távgyógyitópuszit. Bár Anyáé biztos hatásosabb. Engem is a hideg ráz amikor a barátnöm 10 hónapos fia a konyhában közlekedik, de szerinte nem lehet mindenhonnan kizárni...valahol igaza van, de mégis.
Nálunk is amerikai konyha van és nem is lehet lezárni...bár én azért nem sütök túl gyakran.

Regi, kérdezted a hason levést. Szóval Boti korábban 10 másodpercet sem volt hajlandó hason lenni (de komolyan!), amint átfordult hasra hangos üvöltéssel fordult is tovább (ezért mondtam mindig, hogy forgó-morgó). Most meg hasról forog hasra...szóval háton van csak kicsit. Tegnap nagyon bájos volt. Letettem a nappaliban a habtapira (mienk kiszellözte a büzét 1,5 óra alatt a kertben) és bementem a dolgozóba. Ö meg csendben kigurult a dolgozó ajtajáig és ott elkezdett sikongatni. Amikor odanézek látom, hogy hevesen hadonászik hason fekve a karjaival és teper a lábaival, hogy elöre bejöjjön, de nem halad egy centit sem, azért sikit. Fel kellett vennem az igyekezetéért. Hihetetlen édes volt.

Ja fél éves ajándékként vettünk neki etetöszéket, nagyon szupi, majd rakok fel képet, csak ugye az is otthon maradt. Bébé Réve vagy micsoda a márkája, állitható magasságú, dönthetö, stb. Nagyon tetszett mindannyiunknak. (Meg kapott még egyet, egy egyszerübbet, a nagyszüleihez, hogy ne kelljen nekik ölben tartva etetni, ha épp nálunk van. Tanultunk Fannitól Kép ) Mindekettö használt, de tökéletes, az egyik 14 a másik 4 volt, szerintem jó árak.

No búcsúzom, mindenkinek szép vasárnapot.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Regi,
szerintem érdemes kiemenni a vásárra, nagyon sok jó cucc van, és van, amelyik tényleg jó áron, és gyerekruha is van, bár mi nem néztük sok helyen, mert Gabi elég nyűgös volt, és ezért hamar eljöttünk, meg aztán határozott céllal mentünk (anyumnak cipő), amit sikerült a első öt perc alatt teljesíteni, szóval utána már csak sétálgattunk, nézelődtünk, és amit nem tudtunk megállni, azt vettük csak meg. Így is sokat költöttünk.Kép A gyerekruháknál meg alig lehet megállni, bár ott vannak drágák is, de olcsók is, pl. Gabi kapott egy lányruhát hozzávaló sapóval potom ezer forintért, és tényleg gyönyörű a ruci. Raknék fel képet, de húsvétra kapja majd meg a nagymamájától.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Az igért képek az etetöszékröl
Kép
Kép
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

No még kettö Kép
Nevetek anyára, mert olyan vicces(nek érzi magát) Kép
Kép

Egyedül iszom (vizet)
Kép

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Az albumba is tettem fel pár képet:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1825&page=4

Üdv mindenkinek, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Már régen jártam erre, de nem volt mostanában sok időm benézni. Most pótolom.

Nagyon nagyott nőttek a babák, és mint mindig nagyon édesek!!!!

Olvastam hogy néhányan már használjátok a picinél a fogkefét. Andrisnak még csak egy foga jött ki félig, szerintetek elkezdjem?

Amúgy Andris is jól fejlődik, a legújabb, hogy térden állva kapkaszkodik valamiben és úgy kutyázik. Elég mókás. Etetésügyileg még fő a szopi, de délelőtt és délután van némi alma is, ebédre meg főzelék (és szopi). Este hat körül még kap valami főzelékfélét (azzal a szándékkal adom, hátha átalussza az éjszakát, de eddig nem sok siker). Éjszaka többször is felkel (sajnos) de néhány perces cicizés után visszaalszik. Megpróbáltam leszoktatni, de nem megy, nagyon sír és elég kitartó.

Ennyi magunkról röviden. Majd próbálok mostanában többször jönni.

Íme egy kép (barátnőm gyerkőcei és Andris):

Mindenkinek a legjobbakat:

Docka

Kép
Docka

Sziasztok Lányok!

Jó sok lemaradásom van megint, most már sajna az az állandó, hogy visszaolvasni nincs is lehetőségem Kép Ez kicsit zavar is hogy őszinte legyek, mert így úgy tűnik mintha a ti hozzászólásaitokkal nem is foglalkoznék, folyton csak magunkról regélek Kép Pedig nagyonis érdekel kivel mi történik, hogy fejlődnek a babák, így ha egy mód van rá, mindig elolvasom amiket írtok, de ez az örökös időhiány és fáradtság nem nagyon teszi lehetővé hogy válaszoljak is Kép Igaz ez nem fogja pótolni a személyreszóló üzeneteket, de azért gratula minden babának az első fogacskákhoz, az új mutatványokhoz, és kellemes jó étvágyat az első új falatokhoz KépKép

Ilyen hosszas bevezető után mesélek kicsit az utóbbi másfél hetünkről. Itthon nem sokat töltöttünk belőle, sokat mászkáltunk négyesben. Apa szinte minden délutánt kihasznál hogy reptesse a repülőit, úgyhogy elég sokat voltunk kint, levegőhiányban nem szenvedtünk Kép Múlt hétvégén kétnapos motorversenye volt apának Esztergomban, a rossz idő miatt mi nem mentünk vele, inkább anyukáméknál töltöttük a hétvégét. Ott jöttem rá, hogy a kislányom egy kis alattomos áruló KépKép Itthon előtte már elég sokszor próbákoztunk a tej mellé más kajcsival is, de csak fanyalgás volt. Anya megkínálta saját készítésű sárgarépás krumplijával, és az a kis nőszemély KÖVETELTE!!! KépKépKép Annyira tudtam hogy ez lesz, Csibi ugyanezt csinálta. Bármelyik nagyijától elfogadta amit adott neki, nekem meg a képembe röhögött, és csak a bébiételt ette itthon. Pedig anyukám „felügyelete” mellett is csináltam neki főzeléket, tökre olyan lett mintha ő készítette volna, de az persze nem kellett Kép
Hétfőn apa kipihente a versenyt, kedden pedig úgy gondoltuk végre itt az ideje hogy meglátogassuk a tengert Kép Béreltünk egy lakókocsit, összeszedtünk pár dolgot, aztán indulás Kép A gyerkőcök elég jól viselték az utazást, de ez várható is volt, hozzá vannak szokva a hosszasabb autózáshoz. Voltak persze nehezebb percek is, de összességében nem volt gond. Tünci főleg az ölemben töltötte az időt, Csibinek meg klassz kis fészket csináltunk hátul. Nekünk ugye egy Ford Mondeo kombink van, a hátsó ülés kisebbik harmadát előredöntöttük, és ott hátra tudott mászni, ha meg elfáradt, eldőlt mellénk az ülésen és alhatott Kép Végig eljátszogatott az autójával, vonatjával, helikopterével, nézegette a könyveit, pár óránként hisztizett egy kicsit, meg esetleg előre mászott apa mellé a gyerekülésbe.
Mikor megérkeztünk (ja, Zadar mellé mentünk) nem volt valami szép idő, még az eső is esegetett, de másnapra kiderült az ég, sokat sütött a nap, és szerintem kb. olyan 20-25 fok lehetett a napon. A víz se volt túl hideg, kb. 13-14 fokos. Éjjel is tiszta volt az ég, kellemes kb. 15 fok volt akkor is. Míg a gyerekek aludtak, apával jót romantikáztunk a parton a holdfényben KépKép (Ezt ha nem én írnám, lehet hogy még giccsesnek is gondolnám Kép) Napközben Csibi legnagyobb szórakozása az volt, hogy köveket dobált a vízbe. Néha akkorákat emelt fel, hogy már sziszegtem... ha azt a lábára ejti... Egyszer szerencsésen térdig bele is gyalogolt a tengerbe, na de én, a rutinos anya, laza mozdulattal kaptam elő a következő váltás garnitúra ruhát meg cipőt Kép Ja, merthogy az első adag már előtte csupa sár lett KépKép
Péntek délután jöttünk haza, persze nem nagyon akaródzott még egyikünknek sem Kép De annyi baj legyen, húsvétkor megyünk újra, az meg már csak egy hét KépKép Hát nagyjából ennyi történt velünk, mindjárt alá is támasztom pár képpel az élménybeszámolót.

Remélem nem voltam unalmas Kép

Sziasztok, Diti

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
diti

Sziasztok!

Köszi a segítséget, semmiképpen nem szeretném elválasztani, így azt hiszem én is két szopi között fogom megpróbálni, aztán majd meglátjuk...

Vera, 7 hónapos Benci gyönyörű!!

Lányok, van még valaki rajtam kívűl, aki nem sütött még muffint?Kép (sőt, aki még nem is evett?)

Lassan megyünk fürödni.

Sziasztok.

Noja
noja

Szia Noja!

Köszönöm Bence nevében isKép nagyon jólesett amit írtál, aranyos vagyKép

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Minden baba aranyos, és szép!

Bencének Boldog hófordulót!

Diti: De jó nektek, irigyellek a tengerpartért! Mindig lakókocsival utaztok? Mindig Zadar környékére?

Noja: 4 napja mi is a muffin evők és sütők táborába tartozunk! Kép)

És a nagy hír! Martin ápr.1. óta forgolódik, először hasról-hátra, majd hátról hasra fordult, és utóbbit gyakorolja azóta is.

Dandy
dandy

Sziasztok, ill. kinek is köszönök? Hát senki sincs itt Kép
Holnap 5 hós oltásra megyünk, tessék nekünk nagyon szorítani!!!
na jó éjt mindenkinek!

Noja: ezt a hiányosságot sürgősen pótolni kell, úgy értem kérd el a csajoktól a muffin receptet és próbáld ki, meglásd ti is muffin függők lesztek! Kép
sziasztok
Regina
gregina

Sziasztok Lányok!

Noja, a muffin-kérdésben nem vagy egyedül, én sem csináltam még, sőt nem is ettem Kép Lehet ettől érzem olyan üresnek az életem? KépKépKép

Dandy, nemcsak Zadarhoz szoktunk menni, most azért oda, mert megkuksiztuk hogy augusztusban hol is fogunk közösen családilag nyaralni. Zadarral szemben, Ugljan szigetén foglaltam le egy apartmant, nagyon klassz helyünk lesz. Egyébként már végigutaztuk Horvátországot oda-vissza, Pulától Dubrovnikig az egész tengerpartot, meg az ország belsejét is. Térkép már nem is nagyon kell KépKép Lakókocsit csak azóta bérlünk ilyenkor, mióta megvannak a gyerkőcök, úgyhogy tavaly voltunk így először. De nagyon bejött, úgyhogy ha az idei terv megvalósul (rendes tető a házra), utána egy lakókocsiba szándékozunk befektetni. Igazából lakóautót szeretnénk, mert az praktikusabb lenne a későbbiekre nézve - szeretnénk keresztül-kasul bejárni Európát- de az sajna elég drága még használtan is, úgyhogy az egyelőre nagyon távlati terv marad. De bánja a fene, én elalszom akár a kocsiban is, csak utazzunk KépKép Viszont a gyerekekkel nem lehet így nekiindulni, legalábbis egyelőre. Viszont itthon ülni se tudunk, úgyhogy marad a lakókocsizás Kép

Regi, szorítok holnapra Kép Remélem nem lesz semmi gond, Tünci fel se vette az egészet. Bár nálunk egyik gyerkőcnél se volt gond egyik oltás után se.

Jó éjt mindenkinek, Diti
diti

Sziasztok!
Regi, drukk az oltáshoz. Biztatni annyival tudlak, hogy Boti a 3 és 4 hóstól is igencsak lázas lett, az 5 hós meg meg sem kottyant neki. Remélem nálatok sem lesz semmi extra.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Haliho, megjöttünk a hegyekböl!Kép

Csudajót kirándultunk, csodálatos idö volt. Meleg volt nagyon, bár kissé borult volt az ég, azért jó idö volt.Pont amikor indultunk hazafelé akkor sütött ki a napKép
Ádám az 1 órás utat mindkét irányban végigaludta, ott pedig csak nézelödött nagyokat, nagyon aranyos volt. Ettünk, ittunk a vendégházban, jó volt nagyon.

Gyorsan pár szót irok a képekröl, aztán már húzok is aludni, fárasztó volt a mai nap minden szépsége ellenére...

Vera, Benci tündérke az ágyikójában,ügyesen ül már nagyon. Boldog 7 hónaposságot nekiKép
Ja, és a párom megemlitette már a múltkor is, hogy már más is le-Travoltázta korábbanKép Én eddig ezt nem is tudtam, még jó,hogy te megirtad-én elmondtam-ö elárultaKép
Ruhákat pedig majd biztosan fogod látni a képeken.

Edit, nagyon aranyosak a képek, én az albumot is végignézem ám!!! Az egyedülivós kép tetszik a legjobban, nálunk is be van tervezve a következö 5 éves tervben, hogy megtanul pohárból inni ÁdámKép Nem hajlandó semmi pénzért, akármilyen fincsi almalevet teszek bele, se azt, se vizet, se semmit...

Docka, most fogilag elég kiképzett vagyok, sajnos volt néhány köröm az elmúlt hetekben. Nekem nagyon mondogatta a néni,hogy mossam a fogát (6-8 éves korig fogkrém nélkül!), de nagyon nehéz megoldani,mivel az utolsó evésbe rendszerint beleájul. Maximum ki tudum törülgetni a száját, de fogkefére nem mindig jut idö. Csak azt nem tudom, mikor hagyjuk el a fürdés utáni evészetet...Akkor könyebb lenne egy fokkal.
A képen mindenki nagyon aranyos, de legjobban Andris tetszettKép

DITI!!! Ez az utazás szuper lehetett!! Ti tényleg kalandvágyó és kedvelö emberek vagytok, szeretnék a gyereketek lenniKép Nagyon szépek a képek a tengerröl, Csibiröl és persze Tünciröl is!!Jó lehetett nagyonKép

Dandy, gratula a forgáshoz, de ez ugye nem áprilisi tréfa??KépKép Persze, tudom,hogy nem csak viccből kérdeztem, hiszen irtad, hogy elsején fordult meg Martin.KépGratula mégegyszer!!!

Noja, én nagyon ritkán sütök muffint, mondhatin szököévente, hiszen most pont ilyen év van...Nálunk elég sokfélét lehet kapni, ki a csuda veszödjön vele,ha a boltban is fincsit árulnak? Tényleg, otthon árulnak ilyet a boltokban? Amikor én eljöttem még nem volt, kiváncsi vagyok most mi a helyzet...
A citromos-túróst csak kiváncsiságból szeretném kipróbálni, csak most lassagna lett a túrómból. De majd legközelebb.

Végül a képek a hétvégénkröl:
(bár csak ne kellene igy megnyirbálni öket,akkor még több látszódna a hegyekbölKép)

Kép

Kép

És ezen igaz nem látszanak a hegyek, de ezt a fintorgós mosolygást muszáj felraknom...

Kép

Na, sziasztok, megyek alduni
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Edit! Most olvasom akkor tényleg utánatok vagyunk akkor viszont megismerkedhetnénk személyesen KépKépKép de jó Kép!

Amúgy jól telt a hétvégénk, csak kicsit rövid volt, és a vizsga sem sikerült remekül, de most elhatároztam, hogy nem fog érdekelni, max. megyek mégegyszer Kép!

Később még jövünk csak most dolgozni is kell!

Puszi

Meme
meme

Sziasztok!

Már napok óta nem írtam, és komolyan mondom, elvonási tüneteim vannak Kép

Nagyon zsúfolt volt a hétvégénk, mi is voltunk kirándulni, mégpedig a Hármashatár-hegyen Kép Jártunk egyet az erdőben, bár még alig-alig zöldülnek a fák, de azért nagyon jó volt a levegő, kellemes meleg volt.

Ezen kívül megvettük végre a járókát Zsoltikának Kép Ez egy 120 x 120-as fa járóka, hatalmas!!! Azért választottuk ezt, hogy Zsoltika nyugodtan tudjon benne mászkálni, ne ütközzön rögtön a rácsnak. Nekünk elég nagy a nappalink, de alig tudtuk elhelyezni végül a járókát, át kellett rendezni a szobát Kép Vagyis 1 polcos szekrényt kellett átrakni máshová, de elvacakoltunk vele egy darabig.

Zsoltikám jól bírja a járókázást, bár csak akkor teszem bele, ha muszáj. Annyira mászkál már, hétvégén nagyon beindult, seperc alatt odaér bárhová Kép Ez nem is lenne baj, de még nem figyel, nekimegy az asztalnak, széknek... Bár ettől baja nem lett, azért hatalmasakat sírt. Megvallom, ez egy kicsit megviselt, de hát előbb-utóbb meg kell tanulnia, hogy ha nekimegy valaminek, az bizony fájdalmas lehet... Pedig nem is lendületből üti be magát, csak épp hozzáér mondjuk az íróasztali székhez, és már sír, gondolom nem tudja hova tenni a dolgot Kép

A fogacskánk továbbra is növöget, bár érdekesen Kép A minap írtam, hogy látok egy fehér pöttyöt. Most már inkább csík látszik, de alig... Csak nem nőtt vissza? Vagy megdagadt Zsoltika ínye, és azért nem látom már olyan jól?

A képek gyönyörűek, látom mindenki kihasználja a jobb időt Kép

Barbi,
kirándulás a hegyekben Kép Annyira szép tájakon jártok! Imádom a nagy hegyeket KépKép A hátihordozó is nagyon jó, én is ilyet szeretnék!!! Majd megmutatom Apának a képeiteket, szerintem ő is ráharap majd, így nagyon jó lehet kirándulni.

Dandy,
Martin forgolódásához gratula Kép

Noja,
mi nemrég kezdtük a muffinsütögetést Kép Szerintem nagyon finom süti, és könnyen elkészíthető. Rengeteg féle változata van... Recepteket tudunk küldeni, ha érdekel Kép

Diti,
de jó lehetett a tengernél! Ez a Zadar hány km-re van Budapesttől? Mi még sosem jártunk a horvát tengerparton, mindig Olaszországba mentünk nyaralni Kép Romantika a holdfényben KépKépKép Ügyik a gyerkőcök, hogy ilyen jól bírják az utat!

Docka,
aranyosak a gyerekek a képen, Andris pedig hogy nő! Zsoltika sem alussza ám át az éjszakát, pedig már én is próbáltam neki főzeléket adni késő délután.

Edit,
ez a Botibaba egy tünemény! Micsoda mosolyok Kép Nagggyon szépen iszik pohárból! Zsoltikát is próbáltam itatni presszós pohárból, de mindig belenyúl az itókába, kilötyögteti az egészet Kép

Regina,
drukk az oltáshoz! Remélem még nem késő...

Zit,
én is nagyon sajnálom Benit! Hogy van a keze? Ha erre jársz, írd majd meg! Mi ráccsal szeretnénk leválasztani a konyhát, mert nincs is ajtaja...

Vera,
Benci nagyon szépen ül Kép Kis huncut mosolygós Kép

No mára ennyi, még ezer dolgom van itthon, és ma még alig csináltam valamit Kép Ráadásul rájöttem, hogy hamarosan bizony államvizsgáznom kell Kép Ezért tegnap előszedtem a könyveimet, és nekikezdtem a tanulásnak. Igaz, az államvizsga kb. júniusban lesz, még nem tudom a pontos időpontot, de muszáj elkezdeni, rengeteg anyagot kell átismételnem és újra bevágnom. De hát ez van, most már végig szeretném csinálni.

Sziasztok,

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok Kép

Végre sikerül jönnöm! Jól esett, h valakinek hiányoztam is Kép A többieknek meg ha iányoztam, ha nem, írok. KépKépKép

Ott maradtatok le, h hirtelen csüt-n Pestre kellett mennünk. Az egyetlen jó az egészben az volt, h találkoztunk KisBuksiékkal a Szigeten (Vera, ne búsulj, megértelek, a hídon tényleg büdi volt, majd bepótoljuk!). Egyébként meg semmit nem kapunk Kép
Etetőszék: csak az a szín nem volt, amit mi szerettünk volna. Állítólag kb. 2 hét múlva jön.
Habtapi: nem akadt utunkba 1 sem
Meg még esetleg Siesta cipőt akartam venni az SAPben a cipővásáron... 19esben (kb. akkora lesz a lába, mire elindul) csak kék volt, meg kék, meg ciklámen... kösziiiii KépKépKép Szandál meg semmilyen sem Kép annyira elment a kedvem, h magamnak már nem is nézelődtem, pedig szerettem volna 1 cipőt.

Hót hulla voltam, mire hazaértünk. Másnap akartam írni, de nem volt net, minek is az? Este meg már költöztünk ki a nagyszobából be a konyhába és a kisszobába - parafázásilag. Most is a konyhában ülök KépKép A mosogató mellett. Tiszta összekomfort, csak kinyúlok jobbra, itt a csap, jobbra-hátra a hűtő Kép
Szombaton régi padlószőnyeg felszedés, utána z alatta lévő, házzal együtt 20 éve ráragasztott filc felkaparása, csiszolása, ezt követően parafázás stb stb Vasárnap nagytakarítás, lakkozás. Most meg még a lakknak kell 2 órűt száradni, utána felmennek a szegélyek és kész! Utána már "csak" visszapakolni kell....

Szegény Hami meg csak les, h semmi sem ott van, ahol kellene, h legyen. Tegnapelőtt még tetszett neki a nagykádas pancsi, de tegnap közölte,hogy vele bizony ne szórakozzunk és csináljunk vissza mindent a régire. Remélem, ma már a kiskádban tud pancsizni. Tuti, h még pár napig eltart a visszaköltözés, csak a fürdetőállványt kéne kiszabadítani Kép

Közben meg oltást kellene kapnunk - ugyebár az utsót Kép Azt hittem szerdán jöna doki, erre közölte, hogy holnap jönne KépKép Tőlem jöhet, ha befér a lakásba Kép Egyébként nagyon rosszul esett, h egy nappal előbb akar jönni, rájöttem, h én szerdára időzítettem magam....

No és akkor próbálok visszaolvasni:

Először is
Boldog 8 hónaposságot Ádibádinak és Benének!
Boldog 7 hónaposságot Zsófi Botijának, Bencikének, Emmának, Martinnak no és Andrisnak!
Boldog fél évességet Edit Botijának!
és Boldog 5 hónaposságot Marcusnak!

Vera-Gabi tali szupi lehetett, remélem mihamarabb találkozhatunk mi is! Egyébként a Szigeten még hideg van szoptatni Kép én fáztam

DBarbi, habtapi szétszedés Kép a kép nagyon jól illusztrál!! Hami még nem vette észre, h szétjön! Apának mutattam: "Maradjunk a betűsnél" Kép Jó, h mondjátok a Tescot, majd megnézük ott mi is. Kinyitott egy Gyöngyösön, lehe,t h majd átnézünk.
Zsuzsófi, fóti Corában meg nincs, pedig már többször is voltunk Kép Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Vagy nem ismerem föl? KépKépKép
Dbarbi, Fanni abban a rózsaszín hálózsákban, mint egy kis angyalka!!! Úgy járkány naon szupi!

Vera, hasrafordulás ügyben egyetérek veled. Haminál úgy volt, h eleinte csak balra tudott átforulni, jobbra azért nem, mert hátrafeszítette a fejét - balra meg szépen hasprésezett Kép Aztán meg elmúlt. Amikor Bencének elmúlik, ő is forog majd simán, de akkor már sztem nagyon gyorsan fog mindent csinálni egymás után, majd csak figyeld meg! Kép
Egyébként Hami most kezdte a lábát bekapni, amit eddig úgy imádtam Bencénél Kép

Gabi, éljenéljenéljen a fogacska!!! KépKépKép Haminak szerencsére leállt a fogprojekt. sztem helyükre másztak a fogcsírák és ennyiben maradtunk. Üléshez gratula! Kép? Kép

Noja, csipa téma Kép Tudom, h nem volt vicces...

Barbi, örülök, h rendbejött Ádi. Nem találtalak a Szigeten??? KépKépKép Hegymászás Kép
Nehogymá aggódj a súlya miatt, nagyon jól néz ki! Egyébként is lassítani kell a tempón!
Hogy van a vendég-kutyu? Kirándulás - szuper!!!

Gabi75, azt hittük, már sose értek vissza! De jó, h újra itt vagy! Kép Szép nagyra nőttetek időközben Kép

Kaja-gondok Kép Nagoyn érdekes, h miért nem akar enni... Apa.szopi Kép
Én IrfanView-t használok képkicsinyítéshez.

Klarissza, jó tavaszolást, biztosan szép lesz Debrecenben! Kép

Zsizsa, sütőtök Kép köszi, h nem harizol Kép Én mindenhol azt olvastam, h a rizsben nincs glutén.
Foghoz nagy gratula!!! és utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Meme, úúgy örülök, h így örülsza kocsinak! Kép lesz? Kép Mi ha megvesszük a C3-at, nem fér be a babakocsi mellé semmi hátra Kép No de látom, le vagyunk maradva babakocsi ügyben, úgyhogy majd beszerzünk egy kicsebb esernyőkocsit, az meg befér Kép
Forgáshoz gratula!

Zit, bőrgyógyi Kép nem adtok ennek a gyereknek enni, hogy a tányért eszi???? KépKépKép Tessék mosolyogni Kép
No és olvasok tovább, erre kézégetés.. KépKépKép Puszika a kis fájós kezére! Szerencsére én ritkán sütök, bár mostanában belejöttem a muffinba... folyton a sarkukba kéne lennünk, nem tudjuk, h miket tudnak

kieszelni. Lassan majd megtanulják, h mit szabad ésmit nem.
Mi nem zárjuk le a konyhát, mert az előszobával egyben van, de szerencsére a szobákon van ajó, azt még jó ideig nem tudja kinyitni Kép

Regi, oltással hogy álltok? Mi lehet, h holnap kapjuk, ha nem, akkor szerdán. Én happy vagyok, h ez az utsó Kép

Diti, örülök, h jól sikerült az út. Épp azon filoztam, h hogy lehet kicsi gyerekekkel hosszabb útra menni, de látom, nektek megy. Kép Nagyon szép lehetett az egész. A gyerekek továbbra is csodaszépek!
Lakókocsizás nagyon jó, én is így vagyok vele utazásilag, elalszom a kocsiban is (még pocakkal is ez volt Kép ) de Hamistul már kicsit nehéz lesz... megjött a kedvem Horvátországhoz, bár sztem az idén még maradunk itthon - de hol????

Dandy, forgolódáshoz gratula!!!

Ezer éve olvasok vissza meg írok, közben, Hami felébredt, szopizott, úgyhogy mennem is kell hozzá. Egyébként eljátszana egyedül (most, hogy jól lakott és nem is álmos Kép), de most ő a szobájában van - a kupi társaságában - én meg a konyhában...

Mentem, így se bizti, h kiférek egy lapra KépKép
Pussz
Ann
annann

Sziasztok!

Na ha már Ann végre írt, én is írokKép

Ann!
Hát igenis sajnálom hogy elmaradt a találkozás csütörtökön, most már tényleg be kell pótolni!!! Egyébként közben voltunk kocsival az Árpád hídon és rájöttem hogy tőlünk elég messze van a Margitsziget, lenne vagy 2-3 kilométer séta, ott meg csak pihegnékKép És én sem szeretnék még úgy elmenni sétálni hogy közben szoptatni is kelljen, hacsak van autóKép De gyalogosan tuti nem férne bele a 3-4 órás szopirendünkbe.

Kisbuksiékkal viszont jó hogy találkoztál, bizti nagyon édes Vencel is, mindig olvasok róluk a másikbanKép

Én is vettem ám már Bencének jövő télre cipőt. Ez 20as, remélem jó lesz rá és nem lesz kicsi! Szolnokon nagy leárazás volt, Siesta és Melánia cipőkből. Ez 1790 Ft! volt, eredeti ára 6000. Úgyhogy nagyon remélem hogy jó lesz még rá télen!!!

És ami a nagy újság nálunk, hogy Bence nagy valószínűséggel kicsit felcseréli a dolgokat, ugyanis tegnap óta egyedül ül. És nemcsak úgy hogy letesszük és ül, hanem felül magától!!! Nem teljes hanyattfekvésből, hanem párnára döntve vagy az ülős babakocsiban. Megy a harc, mert most már egyáltalán nem akar lefeküdni sem, most is megvártam míg elalszik ülve a kocsiban és hátradöntöttem. Kint alszik az erkélyenKép
De állandóan húzza fel magát hasizomból. És nagyon ügyesen egyensúlyoz, elég jól vissza tudja magát hozni egyenesbe ha már dől. És ha elfárad akkor előre dől és megtámaszkodik.
Valahogy így:

Kép

Nagyon boldog vagyok hogy ilyen kis ügyes, igaz forogni még mindig nem forogKép De a védőnő szerint ez nem is baj, nem szabad erőltetni (kérdem én hogy hogyan is lehetne egy forgást erőltetni?), azt csinálja amihez neki kedve van.

Ugye milyen édes Hami is ahogy a szájába húzza a lábát? Annyira édesek ahogy örülni tudnak ennekKép

Húú, most viszont be kell fejeznem, mert kint szakad az eső, és meg kell néznem Bencét, bár az erkélyre remélhetőleg nem esik be.

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Vera, Benci nagyon ügyi KépKépKép Nem egy átlagos fazon Kép Úgy gondolta, h a forgás hülyeség, sokkal érdekesebb az ülés, úgy többet lát Kép

Ott szakad az eső, nekünk meg a bútorok egy része az erkélyen... jó lenne, ha kibírná Kép

És akkor egy kép a parafázott szobát birtokba vevő Hamiról Kép

Kép

Pussz
Ann
annann

És mégegy, csak ezt az előbb nem engedte:
Lábzabálás Kép

Kép

Cupp
annann

Ann!

De édi!!!!Kép
Az első képen úgy csillog a parafa hogy látszik benne Hami tükörképeKép Ez ilyen fényes? Én azt hittem ennek olyan a tapintása mint a parafadugónakKép Ne nevess ki, még sosem láttam ilyet. Viszont a házunk mögötti hiper-szuper játszótéren először ki voltam akadva mert azt hittem az egészet díszkővel rakták ki. Gondoltam milyen gyerekbarát, mekkorákat fognak itt koppani a gyerkőcökKép De mikor rámentem, tökre csodálkoztam mert süpped a talpunk alatt, nagyon klassz, puha anyagból vanKép De még ilyet sem láttam másholKép Nagyon le vagyok maradva.

Az lábujjszopogatós is nagyon édes, hogy odakoncentrál. Azért Haminak is vannak hurkái rendesenKépKép És nektek így meglátszik a BCGoltás? Nekünk szinte semmi, nagyítóval kéne vizsgálgatni, de a doki mikor megnézte 4-5 hónaposan akkor azt mondta hogy rendben van. Mondjuk örülök neki, de nem akarom elhinni hogy megfogta.

Na most már én is húzok, pussz!
Vera

KépKép Kép
76vera

Vera, ez most selyemfényű lakkal van lekenve, míg Hami szobájában matt. A tapintás eredetileg tényleg olyan, mint a dugónak, merthogy ua. a kettő, de ez lakkozva van - tudod, kopásállóság, takarítás stb.

Tök jó lehet az a játszótéri talaj. A mi ltp.-ünkre az idén igértek új játszóteret, kivi vagyok, mi lesz belőle... Igaz a város 6 pontjára igértek - bizti mindenhova letesznek 1 mászókát és nesze neked játszótér Kép Kép

BCG így látszik, de csak 1x fakadt ki, az se gennyesen. Azért remélem, eltűnik majd ecccer Kép

Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!

Időközben kitakarítottam a lakást Kép

Ann,
de jó, hogy jöttél, nekem igenis hiányoztál KépKépKép Nem semmi hétvégétek volt! A padló nagyon jó lett, gondolom ez jó meleg Kép Mennyire kemény? Én már láttam ilyet, de lerakva még nem. Szegény Hami, megértem nagyon! Zsoltika nagyon utálja, ha átrendezzük a lakást. Most nem is mutattuk neki, hogy költözik a polcos szekrény a járóka miatt, épp elég, hogy újabb ketrecet kapott szegényke Kép Rakok fel egy képet az ülős Zsoltikáról Kép

Lábzabálás Kép

Vera,
már mondtam, de még egyszer: Benci tündér! Nagyon ügyesen ül! Nem semmi hasizma van Kép Zsolti nem ül így fel, csak térdelésből rakja le a popsiját Kép
A hiper-szuper játszótérre viszont nagyon kíváncsi vagyok!

És egy kép, Zsoltika így ül:

Kép

Sziasztok,
Gabi

pgaboka

Csak átrepülök a topic felett, nincs sajna egy csepp idöm.Ez a 2 kutya+Ádibádi kicsit sokkkkk nekemKép Idáig is olyan volt MArcival,mintha 2-ik gyerekem lenne, de most ez a kis dög még rajta is túl tesz. Na, ha egyszer megállnak egy pillanatra, lefényképezem öket.

Zsoltika és Bence is csuda ügyesen ül, na és Hami is nagyon aranyos, ahogy rácuppant a lábujjára.
Nekünk is van ilyen képünk, ismerös a lábzaba.

Regiiiii, tegnap sajna kifelejtettem a drukkokat az irásomból, de eszembejutottál még késöbb este, csak a gép volt már kikapcsolva. Remélem azért ennyi is elég volt, és túlvészeltétek az oltást!

Gabi, a hátihordozó kölcsönben van nálunk, de nagyon szuperul müködik, csak mindig félrehúz benne Ádám,mert valamelyik oldalon kukucskálni akar. De még mindig jobb igy, mint egy babakocsival a hegyek között...
A koppanásokhoz meg legjobb ha hozzászoksz, tényleg nincs mit tenni,mint kivárni amig felnönek...Én azért elég sokat vagyok Ádám nyomában,mert ezzel a mindenütt felállással életveszélyes lett.
A fog meg elöször nálunk fehér csik volt, aztán lett pöttyöcske, és igy nött ki.

Ann, pedig ott dekkoltam a szigeten én is...namind1, legközelebb nem is szólokKép
Akkor te most egyik kézzel fözöl, másikkal meg irsz?Ezt lehet nekem is be kellene vezetni.Kép
A beszerzö körüthoz Kép,valahogy neked nem jönnek össze ezek a túrák. Lehet sürübben kellene próbálkoznod a vásárlással, és akkor nagyobb lenen a sikered.
Ja, és Hami arcán látszik az "Enyém a vár-Tiéd a lekvár" öröm,ahogy birtokbavette a parafátKép

Meme, azért még lehet drukkolni,hogy sikerüljön a vizsgád??? Nekem sokszor csak az volt a lényeg,hogy görbüljön, ha nagyon szemét tantárgyból vizsgáztam.

Sziasztok, ennyire volt idöm, egy halom munka vár rám, de azért hiányolok mindenkit, aki nem irt pár napja. (nevektöl tekintsetek elKép)

Barbi

Kép
Kép
barbi

Gyors olvassásra jöttem . Amint látom nem is hiányoztam senkinek , pedig jó régen írtam. Ebben csak az a rossz érzés, hogy nem igazán figyelünk a másikra és ez a topik nem volt iylen régen.

Mellesleg beteg lettem a hétvégén, nagyon náthás vagyok, ezért sem volt időm és energiám jönni. Még most sem vagyok igazán jó, ezért nem is írok hosszú levelet most.Ezért elnézést is kérek.

Viszont azt nem hagyhatom ki, hogy olyan tündériek a babák:

Zsoltika egyre szebben ül már:9, Hami lábicskós képe és szobafoglalója tündériKép, szépen ülő Bencike is édes nagyon, huncut a mosolyaKép, akárcsak ZsoltikánakKépNa és Barbi és Travoltás Ádibádis kirándulás is nagyon jó lehetettKép. Édes Ádi mosolygósanKépDiti Tüncikéje és Csibije is nagyon drágákKép Kép. Biztos jó lehetet a kirándulásKép. Docka Andriskája is édes nagyon, már tiszta nagyfiú.KépEdit Botija is szépen ül márKép, szépen iszik huncutka nagyonKép.

Nálunk is fejlemények vannak, tegnap Robó elkedzett mászni előre. Olyan kis dárga, csak most sajna nem tudom jól megnyomkodni és megpuszilgatni. Annyira aggódom, hogy ne kapja el a náthát tőlünk.

Gratulálok mindenkinek az újabb mutatványokhoz, fogacskákhoz, üléshez és mindenhezKép.

Most csak ennyi, majd jövök, ha jobbanleszek.

Pusz: Anita
anita77

Gabi, Zsoltika annyira édi, imádnivaló az a huncut mosolya!
A parafa elég puha - mint ahogy a dugó is, csak a lakkmiatt kopásálló. Pl. azzal tudnám érzékeltetni, h nem koppan ha ráesik vmi.

Barbi, Ugye milyen jó a hátihoró? Kép Jóvan, ha legközelebb nem szólsz - hüpp - hüpp. Látom, nem is akarsz talizni Kép

Anita, mielőbbi jobbulást neked! Bizti nem kapja el a náthát - szopis baba! Kép Mászáshoz gratula - ehhez minimum képsorozat kell! Kép

Én még mindig itt dekkolok és várom, h kész legyen a szegély - még kb. fél óra, h elkezdhessünk visszapakolni..

Cupp
Ann
annann

Sziasztok, csak egy mondatra ugrottam be, úgy nagyjából átolvastam amit írtatok, csak most nincs időm írni mindenkinek Kép

Az oltást viszonylag jól átvészeltük, csak egy kicsi sírás volt, ellenben láza az van rendesen. 38.5 volt már kora délután (1 órakor kapta a szurit), és a kúp ellenére még 2 óra múlva is 38 fölött volt, még most is meleg a buksija. Kapott kúpot, adtam neki Panadol Baby szirupot, meg itatom ezerrel nehogy kiszáradjon. Most már csaj lemegy Kép Nem is írok többet mert őt figyelem folyton...
Majd holnap beszédesebb leszek! Azért köszönjük szépen a drukkokat, használtak mert szinte nem is sírt!

Anita: jobbulást kívánunk!!!

szép álmokat!
Regina

ja, ezt muszáj megmutatnom KépKép
gregina

Anita, elöször is jobbulást,és gratula a mászáshoz Robónak, másrészt meg nincs ám teljesen igazad a hiányolásban...
Elöször is, te irtad,hogy pár napig nem jösz, ez elvileg éppen csak letelt, másodszor, én már kerestelek, igaz nem névszerint,"aki napok óta nem ir" kategóriába te is beletartozol.Kép
Kis nebántsvirág, ne hogy megsértödj már ezen..
Az meg megint nem igaz,hogy nem figyelünk egymásra, hiszen ebböl állunk ki. Ha valaki beirja, hogy baja van, akkor tudjuk,hogy némi támogatásra szorul, de néma gyereknek az anyja se érti a szavát...
Remélem nem haragszol, lehet a betegségtöl vagy érzékenyebb...
Nekem meg jön a mensim, akkor én mit szóljak...(ezen is ki vagyok akadva,lassan 2 hónapja volt az elözö...azt hittem Ádám után kicsit normalizálódik a dolog, de elfeljtett megszerelni odabennt engem Ádám.)
Na, megyek, fele dolog letudva,másik felének esek neki gyorsan.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Gabi!
Nagyon aranyos Zsoltika ahogy mosolyog bele a fényképezőbe, és már ő is nagyon szépen ülKép Most hogy így már személyesen is ismerlek, elmondhatom hogy nagyon hasonlít rád (is)Kép Valahogy az arcotok formája olyan hasonló, nem tudom pontosan megmondani hogy mi az ami nagyon egyforma, de hasonlít az tutiKép

Barbi!
Nem irigyellek a két kutyus miatt. Nekem egy is sok lenne a lakásban.
Ádi hogy viszonyul hozzájuk? Tudom hogy a tiéteket imádja, de most hogy viseli hogy két kutyu rohangál körülötte? Gondolom tetszik neki! Bencének a múltkor az erkélyről mutattam két ugrándozó kutyát, rájuk volt tapadva, követte őket a szemével mindenhova. Csak mikor elkezdtek ugatni akkor rezzent össze egy kicsit.

Anita!
Bár mi napi sokleveles kapcsolattartásban vagyunkKépKép azért itt is hiányzol ám a topicból!
Reméljük hamar kigyógyulsz mostmár a náthátból és akkor tudsz többet írni, főleg magatokról! Mindig mindenkit dícsérsz, inkább magatokról mesélj, mert nagyon kíváncsiak vagyunk Robó új tudományairaKép És ha lesznek képek, azt is tegyél fel, már olyan rég volt!

Ann!
Remélem még olvasod! Holnapra megy a drukk az utolsó oltáshoz. Nekünk az 5hós meg sem kottyant. De tényleg, mintha nem is kapott volna oltásokat aznap. Vigyor volt és semmi nyűgi. Szorítok hogy nálatok is hasonlóan viselje Hami!Kép

Most megyek pihizni, Bence ma korán elaludt, remélem reggelig aludni is fogunk!Kép
Jó éjt mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Lányok!

Ha még van itt valaki egyáltalán. Úgy látszik én már csak ilyenkor tudok jönni.

Azt hiszem én is próbálkoznék a muffinnal, ha a legegyszerűbb fajtának elküldenétek a receptjét megköszönném.

Vera, képzeld most beszéltem egy lánnyal 7 hónapos elmúlt a kisfia (már jócskán) és mondta, hogy nem forgott egyáltalán. Elkezdte idegesíteni a dolog, fölhívta Dévényéket, kapott időpontot, erre másnap megfordult. Lehet, hogy megijedt.Kép
Bence egyébként nagyon ügyesen ül és szép, mint mindig.

Ann, szerintem se aggódj az oltás miatt, Levi meg sem érezte, pedig éjszaka vittük kirándulni a Heim PálbaKép Mondjuk, én rögtön szoktam adni neki egy kúpot.
Teljesen felfoghatatlan számomra, hogy mit tudnak ezek a manók a lábaikkal művelni. Én örülök, ha le tudok hajolni bekötni a cipőfűzőm.KépŐk meg eszik a lábujjaikat!

Megyek aludni, jó éjt.

Noja
noja

Barbi: azt hiszem kicsit félreértettél. Nem igazán szeretnék magyarászkodni, mert semmi értelme nem lenne. Egyáltalán nem sértődtem meg, biznyos véleményem van , amit kinyilvánítottam.Igaz kicsit burkoltan, de akinek nem inge az ne vegye magáraKép.Nem is azon van a hangsúly, hogy ki hiányol és ki nem. Mert azt hiszem nem én vagyok az egyedüli , ebben a topikban, akinek jólesik, ha két napig nem jön (ugyanis a beígért napoktól számítva két napja nem voltam, amúgy 4 napKép), hogy észreveszik hiányát. Persze nagyon sok odafigyelő anyuka van itt, és azzal is tisztában vagyok, hogy mindenkinek megvan a maga gondja-baja, öröme-bánata.Én sem tudok mindig megfelelően odafigyelni a másikra, vannak ilyen napok nálam is.Azt is tudom, hogy bármikor írhat az ember a problémáiról, mindenki lelkiekben vagy bárhogy , de megpróbál segíteni.Még jó, hogy legalább ez működikKép Nem is akarok ebbe jobban belefolyni, hogy ki mennyire figyel oda a másikra, hiszen itt mindannyian különbözőek vagyunk. Lásd: ezek szerint én érzékenyebb.
A másik dolog pedig az, hogy a néma gyermek ha nem szólal meg, akkor már nem is kell figyelembe venni?Kép.Végülis....(szintén más nézeteket vallok).Természetesen semmi gond, hogy megírtad a véleményed, attól még nekem maradsz a kedves, odafigyelő, aranyos BarbiKép.

Vera: köszönöm szépenKép.

Regi: Domcsi nagyon szép, annyira édesen tartja már a játékaitKép, kendőben is csiniKép. Remélem a láza mostanra már lement és holnapra újra frissen és vidáman ébredKép.

Ann: megy a drukk holnapra vagy szerdára az oltáshoz.Nagyon szépek lesztekKép.

Noja: még én sem sütöttem muffint, bizti fini lehet. A lányoknak sok fini receptjük van ámKép.

Mindenkinek jó éjt, megyek veszek egy jó meleg fürdőt, hátha az segít.

Anita
anita77

Sziasztok!

Barbi!
Nagyon klasszak ezek a hegyes képek!!! Látom már nem annyira áll mínuszon a hőmérő arrafelé sem!
Tényleg ti mikor jöttök Magyarországra? Gondolom azért hiányol benneteket a család, ugye? Meg is akartam már kérdezni, hogy nincs néha honvágyad/atok?
Hú, mi is hasonló hátiputit nézünk, de elég változatosak az árak és a minőség is (11E-től 35-ig )(nem tudom mi kerülhet egy hátihordózón 35E-be?)

Ann!
Köszi a 7 hós köszöntőt, aranyos vagy. Nem irígyellek a pakolás, meg a felújítás miatt, de az eredmény biztos klassz lesz! Látom Hami már teszteli Kép

Gabi!
Zsolti hányszor ébred éjjel? És hogy bírod? Nekem csak az a bosszantó, hogy a kis császár nem azért kel fel, mert éhes, hanem mert sztem hozzászokott a komfort cicihez (mert nem igazán szopizik) Bár lehet hogy a foga miatt van az egész, csak alég fura hogy pontban ugyanabban az időpontban kel fel rendszeresen...
Hú de szépen ül Zsolti!

Vera!
Gratulálok Bence üléséhez! Nagyon ügyes kislegény!

Anita!
Jobbulást!!!!Gratulálok Robó mászásához, ha van kép, tegyél fel!!!!!!

Jó éjt:

Docka
Docka

Anita, igazán nem akarom tovább gombolyitani ezt az egész témát, de mivel nekem cimezted az irásodat, mégiscsak...

Szóval, igen, visszanéztem tényleg azt irtad csütörtökön,hogy szombaton sem leszel otthon, nekem ebböl azt tünt, legközelebb vasárnap leszel gépközelben és ma meg csak hétfö volt. Na de a topic általánosan kihalt hétvégére, alig páran irogattunk, igaz mi többet is.
Egyébként meg szerintem nem az a lényeg ki mikor kit hiányol,hanem kinek mikor mire van ideje irni.
Én úgy gondolom, akinek van ideje az ir, ha nincs akkor biztos nyomós oka van,amiért nem jön (vagy nincs különös újság), és amint tud majd ir. Hiányolgatás , noszogatás nélkül is.
Ezt meg már csak a kisördög iratja velem, hogy Vera azt irta "napi sokleveles kapcsolatban állunk", akkor ide is juthatott volna pár sor, hogy mi van veled...
Na, részemröl befejeztem, irjon mindenki annyit amennyit csak tud,mindenféle különösebb hiányolgatás nélkül.
UFFF.
Barbi

(Lehet utálni, de muszáj volt kiirni magamból a véleményemet.)

Ann, tényleg jó, de mi az a hátihoróKépKépKép???

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Dandy: nagyon sok boldog 7 hónaposágot kívánok Martinnak, remélem olvasodKép

Docka: Andrisnak is boldog hét hót kívánunk,csudaszép fiúcska lett belőleKép.

Éjszakánk kivételesen jobb volt , Robó csak kétszer ébredtKép, viszont reggel már hat óta kukorékol. Valamit valamiértKép.. de nem panaszkodom ám, sőt nagyon örülök, hogy jót aludt a drágám.

Barbi: részemről lezárva a téma. Maximálisan igazad van a hiányolást és az írogatást illetően. Csak tudod az az érdekes, hogy pont Veled beszélgetünk erről, akire végülis nem is vonatkozott volna, amit írtamKép.Mert jól tudom , hogy Te is a magad részéről mindig jobban odafigyelsz a másikra, mint most pont rámKép.Meg azt is tudom, hogy csupán jóindulatból írtad, amit írtál, mégegyszer megjegyzem ,amit írtál teljesen jogos.Téma lezárva, részemről isKép.

Mindenkinek szép napot kívánok.

Anita
anita77

Sziasztok!

Barbi! Ez már mindegy mert sajnois nem sikerült, a vizsga előtt két nappal kaptuk meg a tényleges anyagot, mert sem a jegyzet sem az órai nem volt jó a tanárnak Kép szóval kicsit el v agyok kenődve, mert 18.-án mehetek újra és most nagyon besűrűsödtek a vizsgák (péntek szigorlat számvitel, szombat zh jog)! Kép

Anita! Jobbulást és várjuk a képeket Robóról! KépKépKép És nyugi nem hiszem, hogy elkapja, mi kétszer betegeskedtünk Tomival, de egyszer sem kapta el NóriKép!

Diti!Nyáron mi is Zadarba megyünk (Ninbe), júniusba! Kép

Ülős babáknak gratula, és természetesen mindenki csodaszép!

most megyek tanulni

pussz

memr
meme

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?