Na, megjöttem.
Hahó, elmaradók!
Lyly,Adrienne,Hettuli,Jótündér hogy vagytok?
Hasli, szép időtök van?
Boboka!
Én meg mindig azt nézem a mai fiatalok között vannak annyira szép,szexi kislányok, ohgy ijesztő...
olyan alakkal, ohgy húúúúh..szegény férfiak..szexbombának álcázott 12-14 évesek.a mi időnkben nem engedtek így öltözni, ilyen kihívóan...
Szintus, de jó, hogy Ti már gyógyultok!
Nem voltam dokinál, utoljára még "akkor" voltam, amúgy nem vagyok betegeskedős, meg most is úgy vagyok vele, hogy örökké nem tarhat a nátha.
Ma délután itt szépen sütött a nap, bár reggel még esett az eső.
Ki is mentem a temetőbe, mert éreztem, hogy muszáj..
Betti,én még mindig nem tudtam megválni a teszttől, képtelen vagyok.Nagyon szép, ahogy megörzöd...
Nekem tegnap este volt nagyon rossz kedvem.Elképzeltem, hogy terhes leszek és eljutok a 15 hétig..és mi lesz ha megint állandóan keményedik a hasam.Felidéztem, hogy milyen érzés,ahogy a pici babára párpercenként ráfeszült a méhem..egész korán ki lehetett emiatt tapintani...és az orvos mindig mondta, hogy nem jó, nem jó..de nem tehettek semmit..és a méhem egyre csak hajtotta Őt ki..és úgy félek ettől, mert tehetetlenek leszünk...
ettől aztán egész nap rossz kedvem volt, mert ezen járt az eszem.Pedig azt hiszem most először ki merem mondani, hogy közel vagyok..Már szeretném..nemsokára.