Új privát üzeneted érkezett!

Tünci

Használhatod igy is az irataidat, hogy nincs átiratva. De amugy asszonynéven vagy anyakönyvezve ugye?

Kép

Kép
melcsike70

De, már rég át kellett volna írni, de nem volt sosem hangulatom hozzá.
Csak most, hogy decemberben megigényeltük a parkolócédulát, amivel ingyen (vagyis kb. 1900 forintért) lehet egész évben parkolni a kerületben, és visszaküldték, hogy nem egyezik a forgalmiban a név meg a lakcímkártyámon a név. Elhiszem, hogy hivatal meg minden, én is ebben dolgoztam, de könyörgöm, egy ...né került a lánykori nevem elé, ezt ennyire nehéz beazonosítani? 8)

Tényleg egyszerűbb lett volna hagyni a lánykorit, már a gatyánkat ráfizettük az okmányok átírására...
Vendég

Hát tényleg elég drága!

Kép

Kép
melcsike70

Hova valósi a férjrd,Betti?
Én temerini vagyok!
Nos,én is összetalálkozom sokszor egy nővel,aki akkor volt terhes,mint én 2003-ban és már mekkora a gyerkőce!
Már 5 éves csemetém lehetne!De nem a jelenlegi páromtól!
A sors is ugy akarta,hogy az a baba ne maradjon!

De a férjem sokkal klasszabb,mint a volt párom!Csak néha ugy eszembe jut,hogy milyen lenne most az a gyerkőc.....
szintus

Melcsike, nem, nekem nincs asszonynevem,maradt a régi...

Számmisztika szerint jó a nevem! :D

Boboka, mire mindent átírsz az van vagy 20 ezer,ugyi?

Szintus,ki tudja,akkor talán minden másképp alakul..a régi kedvesed lehet szuper lenne..lehet hogy nem..
Azért a sors elég seggfej, hogy helyettünk dönt ilyenben! :evil:
tünci28

Ja akkor te azért tudod használni a régi irataidat. És hogy-hogy igy döntöttél? Ez olyan furi. Mert ugyi hiresek, meg orvosok, meg sztárok megtartják a saját nevüket. És a férjed nem akarta hogy felvedd a nevét?

Kép

Kép
melcsike70

Hát Tünci, szerintem még több is mint 20 ezer.

Jogsi, személyi, lakcímkártya, forgalmi, a kocsi törzskönyve, majd valamikor az útlevél....

Ráadásul jól megszívtam, mert 2007 decemberében kellett a régi jogsimat kicserélni, mert lejárt, az is kb. 12 ezerbe került (orvosi igazolás meg a csere), majd 2008 márciusban megint mehettem kicseréltetni kb. 6 ezerért név átírás miatt...

Szintus, tényleg fura az élet, hogy helyettünk eldönti, hogy melyik férfinek szüljünk gyermeket.
Vendég

Melcsike, szerintem nem fura. :)
Amikor először beszéltünk róla, azt mindketten elvetettük, hogy ..né legyek.Aztán kitaláltuk, hogy legyen a vezetékneve meg az én keresztnevem.Na de ott mi a különbség, abból sem tudja senki, hogy férjnél vagyok.pl a sógornőméknél így van.Ha meg felveszem a vezetéknevét:akkor ez lett volna mindenhol:
x-né y z zs.Négy név.Nincs az az okmány, ahová kifér.Amikor be kellett diktálni, hogy mi lesz a nevem, egyszerre mondtuk a párommal, hogy marad a régi. :D
a gyerek/ek természetesen az apjuk nevét viselik/fogják viselni.

Boboka, az tényleg szívás.Képzeld a páromnak még népköztársaságos személyije van és még két évig jó. :lol:
tünci28

Jaj nekem is van egy kollégám akinek még a keménylapos személyije van. Még gyerekkoromban láttam olyant a szüleimnél. Pedig már nekem is 20 éve van.

Kép

Kép
melcsike70

Mindig meghökken mindenki, ha előveszi a párom az igazolványát.Nem értem mért nem vonták be.A papámnak meg olyan van, ami már sosem jár le.Az van ráírva, ohgy lejárat nélkül.örökszavatos! :lol:

Az előbb belenéztem a tükörbe, majdnem felsikítottam, egy rém volt benne.A sok gyógyitól tiszta pattanás a fejem, meg a szürke különböző árnyalataiban pompázik a bőröm.holnap kell egy kilo smink... :?
tünci28

Én is nyáron átírattam mindent, egyben, most meg újra, mert ellopták, jó a forgalmit nem.

Betti
Kép
betti0412

Tavaly a kolleganőm iratta át az iratait, hát azt a kanosszát nem kívánom senkinek.
Tiszta hülyeség nem, most mit számít.Minden országban így van.Ha férjhezmész, csak odabiggyesztik hogy frau, meg Mrs,vagy nem?
tünci28

Vendégeink voltak, most mentek el....
Elálmosodtam.

Ami a legjobb, hogy a szocpol igazolása, hogy még nem vettük fel, fejenként 2200 Ft. Az igazolás, hogy még nem vettük igénybe.....még fel sem vettem, de már fizetek érte...?

Betti
Kép
betti0412

röhej ez az ország...

az előbb volt a Jakupcsek a tévében.hihetetlen hogy nemrég szült.
tünci28

40 évesen, semmi baja nem volt.

Betti
Kép
betti0412

Nekem szerencsém volt, a csajok az okmányon szóltak soron kívül :oops: , így gyenge másfél óra alatt megvolt a forgalmi, személyi, lakcím, útlevél, törzskönyv. Több mint 20 volt. Ebben a fene egye meg, nincs kedvezmény.

Betti
Kép
betti0412

Jövő hétvégén megyünk fel nagy Budapestre, lakáskultúra kiállításra.

Betti
Kép
betti0412

Nekem a párom nem akarta, hogy né legyek, de a vezetéknevét szerette volna, ha felveszem. Nekem meg mindegy volt

Betti
Kép
betti0412

Én feltkóválygok ide, ti meg elmentetek.
No nyílván megyek én is.

Betti
Kép
betti0412

Szerintem több is mint 40, nem?
Legalábbis annál többnek néz ki. :shock:

Én is megyek, mert idefagyok.
Reggel nem tudom mi lesz, mert jobban aztán nem vagyok.

Jó éjt!
tünci28

HUUU nekem alapban hosszú a nevem azért döntöttem úgy hogy xy-né. ...................né ..................... ...................... ....................... valahogy igy nézne ki a nevem. Ez durva lenne. Sőt még az anyja neve. két keresztnévvel, és még a lakhely is marci hosszú, HÁt utálok papirokat kitölteni.

Kép

Kép
melcsike70

HÁt pont ezen gondolkodtam, talán 45 körül van inkább.

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike, jobbulást neked. Remélem azért éjszaka még sokat javul.

Én is megyek aludni.

Jó éjt nektek
Vendég

Hát igen,Betti a Beba-mindenki ismeri :D
Egy jó ismerősöm jár át Mo-ra és mesélte,hogy a határon kérdezgették a Bebárol!Nos,ha egyszer átutazóba lesztek szólj nekem és összefuthatnánk Temerinben-valahol
:D :D :D

Tüncike jobbulást!Dokinál voltál ezzel a náthával?

Boboka te hogy érzed magad? :)

Jó éjt csajok!!!!!!
szintus

Sziasztok!

Hát ahogy látom nem csak én lógtam meg este. Huuuuu de nagyon sz@r ilyenkor nekem amikor napokig esik az eső. Annyira szúr az agyam. De nem akarok gyógyszereket beszedni. Ma is eléggé nyomott vagyok még.

Tünci

Úgy fejbevertem azt az ördögöt, hogy csak na! :twisted: Ma reggel csodák csodája visszajött a nett.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Itt az előbb még sütött a nap, most már megint beborult.
Meg én is...elég rosszul ébredtem és ez most folytatódik is.
A sírás határán ingadozok, meglátjuk mi lesz belőle....

Délelőtt elmegyek egy kicsit, könyvesboltba, nézelődni.

Főzni is kellene, de nem tudom még mit, majd kitalálom.

Betti
Kép
betti0412

Én ma kaját hozok haza nem főzök, amúgy sem lesz rá időm, mert gyors hajat mosok és mennem kell nagybevásárlást csinálni.

Majd délután benézek, most könnyebb két gép, két net. :lol:

Remélem egyik sem mondja be az unalmast. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Hogy telt a délelőttöd? Sikerült valahogy feloldódnod. Ha nem akkor sird ki egy kicsit magad otthon. Meg fogsz könnyebbülni.

Szintus

Hogy vagytok? Remélem már gyógyultok. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Szió Melcsike!
Igen,gyógyulgatunk,én most megyek vissza ellenörzésre,Fruzsinát hétfőig napi háromszor még inhalálni kell!Sajna,nagyon lerakodott neki :( Ti hogy vagytok?Honnan hozatod a kajcsit?Nekem néha a mamák föznek!Hol anyum,hol anyósom,aki mostanában sajna nem bír,mert eltört a lába és mankózik!

Betti,Tünci hogy vagytok lányok?

Pussz nektek!!!

:P
szintus

Melcsike
Kicsit összekaptam magam, elmentem a városba, DM, kávé, könyvesbolt, beszereztem a tegnap említett könyvet, majd délután művelődök, főztem (húsos palacsintát), még sül.

Délelőtt két kis borítékot megcímeztem, az egyikre Franciskát írtam, a másikra Kisbabucot.
Beletettem a terhességi tesztjeimet, 2-2-t. Ezek emlékeztettek rájuk, most összeszedegetem őket, és külön-külön eltettem őket.
Nehéz volt.

Hazafele beültem még abba a templomba, ahol volt Franciskának a szentmiséje és bizony számonkértem Istent.
Utána csak üldögéltem ott, visszaemlékeztem a kis virágjára, az oltáron, arra, hogy miért került oda, és csak üldögéltem, üldögéltem. Láttam egy képet, a kálváriából, Jézus meggörnyedve viszi a keresztjét a vállán. Valahogy ez van most.

Betti
Kép
betti0412

Az az igazság, hogy valami furcsa távoli dolognak tűnik ez a babázás most, olyan elérhetetlen, megfoghatatlan valaminek.
Valójában legbelül nem hiszem el, hogy lehet gyermekem, hogy képes lennék a 9 hónapot végigvinni.
Egyszerűen ezt nem hiszem el.

Picsa bőgős hangulatom van ma. Nem szeretem ilyenkor magam.
Az uram meg mindjárt hazaér, az sem szereti nagyon.

Betti
Kép
betti0412

Viktor osztja az észt az évértékelőben :(
Csak az a baj, hogy én már neki sem hiszek.
Marha jó agitálós szöveg, de nekünk nem nagyon lesz jobb szerintem.

Betti
Kép
betti0412

Hazajöttem hamarabb,nagyon rosszul vagyok.

Majd este jövök kicsit, de most lefekszem.

Betti, most olvastam csak, emrt amúgy már nem szoktam.Borítékolható volt.Valami nem százas nála....A pic igyereket sajnálom,Őt szivatja...

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci, jobbulást neked! Jól tetted, hogy kicsit hamarabb hazajöttél.

Szintus, köszi jól vagyok.

Hát lányok, ma bementem a westendbe kb. 10 percre, egy barátnőmmel találkoztam.
Hogy milyen fiatalok vannak... Emo-s vagy Isten tudja milyen figura (lány) a frufruját fésülgeti a bejáratnál, hogy még szög egyenesebb legyen, persze szem alul sötét mint az éjszaka, meg ahogy öltöznek manapság a tizenévesek :shock: Nagyon durva.

Persze arra már gondolni sem mertem, hogy akár egy üzletbe is bekukkantsak :roll:

Viktort én is láttam, ahogy kapcsolgattam a Tv-t, de gyorsan odébb kapcsoltam. Én sem bírom már egyiket sem látni.
Már rájöttek rég az emberek, hogy nem a nép vakításra van szükség...
Vendég

Na, megjöttem.

Hahó, elmaradók!
Lyly,Adrienne,Hettuli,Jótündér hogy vagytok?

Hasli, szép időtök van?

Boboka!
Én meg mindig azt nézem a mai fiatalok között vannak annyira szép,szexi kislányok, ohgy ijesztő... :shock: olyan alakkal, ohgy húúúúh..szegény férfiak..szexbombának álcázott 12-14 évesek.a mi időnkben nem engedtek így öltözni, ilyen kihívóan... :roll:

Szintus, de jó, hogy Ti már gyógyultok!
Nem voltam dokinál, utoljára még "akkor" voltam, amúgy nem vagyok betegeskedős, meg most is úgy vagyok vele, hogy örökké nem tarhat a nátha. :wink:

Ma délután itt szépen sütött a nap, bár reggel még esett az eső.
Ki is mentem a temetőbe, mert éreztem, hogy muszáj.. :(

Betti,én még mindig nem tudtam megválni a teszttől, képtelen vagyok.Nagyon szép, ahogy megörzöd...

Nekem tegnap este volt nagyon rossz kedvem.Elképzeltem, hogy terhes leszek és eljutok a 15 hétig..és mi lesz ha megint állandóan keményedik a hasam.Felidéztem, hogy milyen érzés,ahogy a pici babára párpercenként ráfeszült a méhem..egész korán ki lehetett emiatt tapintani...és az orvos mindig mondta, hogy nem jó, nem jó..de nem tehettek semmit..és a méhem egyre csak hajtotta Őt ki..és úgy félek ettől, mert tehetetlenek leszünk...

ettől aztán egész nap rossz kedvem volt, mert ezen járt az eszem.Pedig azt hiszem most először ki merem mondani, hogy közel vagyok..Már szeretném..nemsokára.
tünci28

Valamit még kéne itthon csinálni, mosogatás, meg ilyenek.

Ma a tanulófiúk takarították a polcokat(tizenéves fiúk, egy másodperc alatt zavarba tudom hozni őket),az egyiknek a kezébe nyomtam a kulcsom..Kérdi:hát ez?
Mondom neki:A lakáskulcsom.De ragyogjon ám minden ,mire hazaérek!!!!

Olyan édes volt, nagy zavarában mondja:hát holnap suli után elmehetek, ha akarod!!!! :lol: :lol: :lol:

Ma volt egy bácsi,1920-ban született,behozta a laptopját mert elromlott..(ez egy oximoron,ugyi? :D ).Beszélgettünk kicsit és azt mondta,ő úgy érzi ez a válság is lesz olyan ,mint a 30-as évekbeli.
tünci28

Sziasztok én is vagyok már!

Fél 8kor jöttünki haza talajtornáról. Fürdetés, meg vacsi. Most már ráérek. Holnap megyek dolgozni.

Szintus

Nem nagyon szoktam kaját hozatni. Nálunk a nagy TESÓnál van egy jó kis önkiszolgáló étterem, ha úgy alakul oda elugrunk, vagy ma éthordóba hoztam haza a kaját.

Kép

Kép
melcsike70

Nagymamám is 1920-ban született :) Pont tegnap mondta férjem, hogy kérdezzem meg tőle, hogy anno hogy élték meg a válságot. De mondtam, hogy tök felesleges megkérdezni, mert falun akkora szegénység volt anno, hogy ami vagyonuk volt az termény volt esetleg meg krumpli stb. meg állatok. Ami kellett élelmiszer azt a faluban vagy elcserélték egymással vagy megtermelték maguknak. Szerintem őket anno a válság nem nagyon érintette.

De persze lehet, hogy tök hülyén gondolom, de inkább a városokban lehetett jobban érezni a válságot annak idején, nem?
Vendég

Tünci

Nem ám megrontod a fiút? MÉg a végén rászokik a takaritásra :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jaaaaj,Melcsike, hát hogy gondolod?????? :oops: :oops: :lol: :lol:
tünci28

Nekem a papám azt mesélte, hogy hajnalban sorban álltak húsért a jeggyel..aztán sorrakerültek és elfogyott...meg egyebek...
tünci28

Boboka

Valószinű hogy a falusiak megtermelték a maguk betevőjét. Úgyhogy szerintem sem érinthette őket nagyon. Max. aki napszámba járt lehet kevesebb bért kapott, esetleg.

Kép

Kép
melcsike70

Én nem gondoltam semmi rosszra Tünci, csak azért egy fiút takaritásra szoktatni. :shock: MÉg anyukája is meglepődne, ha otthon neki állna. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Tudom hányszor eljátszottam a gondolattam már én is hogy ha lehetne még egy babuci. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok, itt vagyok!
Hát, mostanában nem igazán hagy a fiam csevegni... Amióta meggyógyult (hála az égnek), nem bírok Vele. Tiszta energiabomba! Olyankor főzök, amikor alszik, takarítani pedig csak hajnalban tudok, csak a porszívózás "közös" élmény, meg a játék!!! NNa, mindegy, ezt vállaltam, édes teher! :)
A mensim még mindig sehol, sohasem fog így eltelni a 2-3 ciklus, hogy újra próbálkozhassunk...
De ma végre gyönyörűen sütött a nap! Olyan igazi tavaszi idő volt nálunk! Sokkal jobb kedvem volt ma ettől! Remélem a hétvégén mégjobb idő lesz!!!
Vendég

Szia Adrienne!

Meddig kell várni a mensivel?Mondott valamit a doki, hogy ha valameddig nem jön meg ,akkor menjél hozzá?

Milyen fura ez..Amikor megjött szülés után, valahogy megdöbbentem, el sem akartam hinni..hogy lehet peteérés, amikor még terhes vagyok?Vagyis nem voltam, csak kellett volna.... :(

Biztosan nagyon eleven a fiad!A barátnőm 22 hónaposa cefet, miket csinál!Már elég sokat mond, nemsokára fennakad a szemünk a szövegén! :lol:
tünci28

Sziasztok!

Megjöttem én is, hullafáradtan. Kapkodva visszaolvastam, holnap majd alaposabban.
Bőgös napom volt nekem is. Hát ez van.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Mi a baj megirod? HÁtha egy kis lelket tudunk beléd önteni.

Kép

Kép
melcsike70

Nincs nagy baj, Melcsike, csak beszélgettem a párom egyik egyetemi ismerősével (a tanulmányi osztályt vezeti, idősebb hölgy), és elmondtam neki, mi történt, szóval előjött megint minden. Olyan szép idő volt, és arra gondoltam, ha 7-én születik meg a kisfiunk, akkor holnap már két hónapos lenne, én itt tologatnám, Bence ide-oda szaladna...á, az egész nekem is olyan távolinak tűnt...
Elmondta, hogy neki 4 baba ment el, amíg megszületett kettő...istenem, hát miért szenvednek a nők ennyit???!!! Ma egyébként boldog nagymama, unokázik ezerrel...

Meg fog jönni a menzim is, ennyit a késői peteérésről...

Igazából én szeretnék belétek lelket önteni, de magamat is a hajamnál fogva kell húzgálnom...

Hogy vagy, Melcsike? És ti, többiek???

Kép

Kép

Kép
lyly

Én is benéztem kicsit.....
Fáj a fejem.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: