Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Este hőmérőztem ,hátha eszembe jut majd reggel. Most , hogyx olvasok eszembe is jutott. :evil:

Én most aggódó stádiumba vagyok. Mert ugye volt egy pé-m mensi után amiről akkor tudtam amikor már lemenőben volt , de mi hancúroztunk , hátha nem lesz több a hónapban. Aztán volt egy pé-m most amikor megintcsak adtunk az esélyeknek. Namármost mi van ha mindkettőmegfogant ??????????? NEM AKAROK IKREKET !!!!!!!
Túúúúdom még azt sem tudom , hogy megfogant e , de már parázok.

Angie,
rögtön gyere és mesélj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Először is nagyon köszönöm, hogy ennyire szorítottok nekem!
Nagyon jól esik!
Majd 17 órakkor hívom a dokim rendelőjét, ált. még aznap is azt mondja fogad, de lehet késő este.
Mindenképpen megírom mi volt.

Kanga, ne parázz rögtön! Bízz benne, hogy nem vagy ekkora mázlista!

Betti, te csinálod az lh teszteket?
Többiek?
Most mindenki várakozó álláson van?
Gyertek minnél hamarabb pozitív hcg tesztekkel! :wink: :lol: :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Kanga,azért ennek nincs nagy esélye...persze nem is kizárt...az én férjem állandóan ikreket emleget :shock: ...én sem lennék töle elragadtatva...de nálunk egyáltalán nincs a felmenök között, úgyhogy én teljesen kizárom a lehetöséget...
Még az sem biztos,hogy következö lesz, nem még ikrek...
:roll:

Angie!
Mivel erröl a hónapról a posta lassúsága miatt lemaradtam,lehet,kb szeptemberben kezdem csak,azért nem két filléres buli...s legalább fél évig szeretném nyomon követni a dolgokat...
Szorítok ma este... :)

Lányok,bocs az eléggé indiszkrét kérdésért,de Ti 100%-ra érzitek, éreztétek, hogy kell a köv.baba? Nálam ez annyira hullámzó...szégyellem is :oops: ...de van olyan idöszak, mikor boldog vagyok, hogy túléltem a terhességet, szülést s végre akad néha egy lélegzetvételnyi szabadidöm......van úgy viszont, hogy majd elepedek egy másodikért...azt hiszem, a Máté Kriszta nyilatkozta vhol, csak az vállaljon másodikat, aki már a nap 24 órájában epekedik utána...szerintetek?
betti444

elnézést,természetesen: Máthé Kriszta :roll:
betti444

Szerintem teljesen normális, hogy néha az ember lánya örül, hogy van 2 szabad perce és végre összerogyhat vagy épp romantikázhat Apával... Ne kergessünk illúziókat: két gyerek az sokkal több, mint 1+1! És ez bizony nehézségekkel jár....na, de mennyi örömmel!!!!!! Mivel mindkét dolog ugyanúgy vele jár, naná, hogy Anya is kettősen érez.... :roll:

Mondjuk a második Babán fél percig nem tanakodtunk, hisz mindketten tesósok vagyunk, ráadásul én szuper viszonyban vele, ergo mindenképp akartunk Kistestvért. (Teszem hozzá nekem tök jó és nyugis terhességem volt, a szülés is pozitív volt....így azért nyilván más....)
Harmadik babát korábban soha nem terveztünk.... Betti, most azt képzeld el, hogy én mennyit filóztam.... és még néha most is megingok... és tudod mit, én is kicsit szégyellem.... :oops: de ha egyszer ez az igazság...viszont, ha belegondolok, hogy megint itt fog szuszogni egy Minimanó - hát alig bíííííírom már kivárni a jövő hetet, hogy tesztelhessek!!!! :lol:

Ha belédbújt a Kisördög :evil: már úgyis mindegy....ha nem vállalod be még sem a babát, lehet életed végéig bánni fogod, mert valószínűleg a sóvárgásod időről időre visszatér....
Persze ez csak az én véleményem.....

Érdekes, hogy másnak is van "ikrek-parája" - azt hittem csak én vagyok ilyen "agyament" :lol: (bocs kanga!)
Képzeljétek! Ismerőseink bevállalták a harmadik terhességet két fiú után egy kislány reményében...
eredmény: IKERFIÚK!!!!!!! :shock:
...és nekem a nagymamám iker..... :roll:

De csak legyünk optimisták!!!

Kanga, fel a fejjel! Az iker-terhesség kis százalékban jön össze....

Angie, várjuk este a beszámolót!

jajjj, bocs, nagyon hosszú lettem, de teljesen elméláztam most ezeken a felvetéseken :)
panna09

Betti,
én is gyakran belegondolok, mi lesz, hogy lesz! Ez természetes!
Nálunk is az van, hogy mi mindketten akarunk tesót, azt is megbeszéltük, hogy kis különbséggel. Biztos nehéz lesz! de jó is!
Akkor már megoldja az ember, ha ott van mindkettő.
Meg szerencsére férjecském most is sokat segít, pedig építkezünk, csinálnia kellene, de mellettem van, ha én úgy érzem kidőltem és átveszi Benit.
Az is természetes, hogy vágysz szabadidőre! Én is ! Mindenki!
Szóval szerintem ha már van ilyen gondolatod, hogy második baba, akkor akarod! Ha nem akarnád, nem is gondolnál rá!
Szerintem!
Én a szüléstől félek rettenetesen!
Az elsőnél röhögve mentem, de most már tudom, amit tudok!
Én már akkor eldöntöttem, hogy legközelebb csakis EDA-al szülök!
Nálunk ezt nagyon nem szeretik a dokik, szülésznők,mindig kibúvókat keresnek. Azt a hülye gázt kellszívni, erre esküsznek! Tudjátok mi az? Nekem semmit nem használt.
Sokszor rosszul érzem magam, mert mindenhol azt hallom az anyáktól, hogy én csak természetesen szülök, semmi fájdalomcsill., kibírom a gyerekemért, stb. Én is kibírnám érte de én nem értem, miért ne csillapíthatnák a fájdalmam!
Na, jól köntöttem a szívem.

Kép
KépKép

angie28

Isteni, hogy ennyit írtatok :D :D :D ...ezen a topicon már rég volt ilyesmi...de én ennek úúúúúúúúúúúgy örülök... :lol:
és köszi! sokat segít ez nekem...
és mindkettötöknek igaza van!
Ha ott motoszkál a gondolat,akkor az nem véletlen...
Majd meglátjuk!
Panna,még Téged kifaggatlak, milyen két fiúval...mert ez is benne van a pakliban...söt! :wink:
betti444

Nekem is volt anyai ágon iker.
Csak azért jár az agyam ,mert mindkét pé-t kihasználtuk.

Máthé Krisztát kifejezetten útálom . Szerintem nincs olyan ember akinek ne lennének kétségei. Az hazudik !
Gergő után csak az eszemmel akartam tesót , elképzelni sem tudtam , hogy tudok még egy csimotát így szeretni . Aztán megfogant és onnan nem volt kétség. A harmadiknál fel sem merültek ezek az érzések !!!
És mindenkinek jár egy tesó !!! Nekem nincs , férjuramnak 3. Mindketten 3-at akartuk már az elején is.

Eda: nem vetem meg aki így szül ,de én jobban félek a hátbaszúrástól ,mint a fájásoktól , pedig Gergőnél rögtön két perces összehúzódásaim voltak ,fájásszünet nélkül. Különbözőek vagyunk. Itt a kerületben a Péterfiben mindenkit rábeszélnek az EDÁ-ra.

Megyek ,mert az elsőszülöttem csak akkor ír házit ha ott ülök mellette.

Kanga

[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Kanga, azt hiszem, ha véletlenül tényleg iker babók jönnének össze, Te azokat is éppúgy imádnád :) ...hisz írod is a másodikról: "megfogant és onnan nem volt kétség"...ez az a bizonyos érthetetlen anyai ösztön,ami már az ébredezö életet minden zsigerével imádja... :)
Tudod, mit? ...ha ikrek, egyiket átveszem... :wink: :lol:

Jaj, és hát nagyon igaz, hogy az ember az elsöszülöttén is annyit parázik...vajon jutna-e rá annyi idöm, mint most...hogy élné ö meg?...hasonlók...szóval van min agyalni...nagymamáink ilyeneken nem töprengtek.. :)

Angie,gondolunk Rád! :)
betti444

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minden rendben lányok!!!!!!
Jó helyen van! Láttam is!
Annyira boldogok vagyunk hogy el sem tudom mondani!
Azt mondta doki nem meri 100 %-ra mondani, de úgy látja élő magzat, egy jobb géppel nézve már látnánk.
Lehet folytatni a reménykedést lányok, bízzatok!
Mi apával most nagyon boldogok vagyunk, kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön.
Köszönöm mindenkinek a bíztatást.
Most pihizek egy nagyot!

angi

Kép
KépKép

angie28

Mindenki milyen mesélős hangulatában van ma :lol: ennek én is borzasztóan örülök....
Igazából a környezetemben senki nem tudja, miben "mesterkedem", Veletek meg olyan jól esik kivesézni mindent :P

Betti,
a két fiú együtt szenzációsan jó páros!!! NEM azt állítom, hogy könnyű és azt sem, hogy nincs marakodás, DE:
már most játszó-, és cinkostársak!!!! Úgy össze tudnak bújni, hogy a szívem szorul össze....
Képzeld, még az is eszembe jutott, miért is akarom én annyia a kis Hugit, mikor ő már valahogy kilóg majd ebből a kettősből. Persze ez is egy nagy butaság! De érted mire gondolok.... Minden fiús játék összegyűlik, hisz ketten kapnak különböző ajándékokat, együtt autóznak, motorversenyeznek..stb.
Húzós is persze, ha rájuk jön az 5 perc és akkor nagyon mérges tudok lenni :twisted:

Végül is sokszor ez nyugtatott meg, hogy nem lányom született, hogy így viszont milyen klassz barát-cinkos-tesót kapott az én Nagyfiam. :D

Angie,
nagyon örülök a jó hírnek, most akkor már lehet nyugodtan örömködni!!!
A szüléstől ne gázolj, állítólag nincs két egyforma - lehet, hogy a második lesz neked a csúcsgyors és csúcskönnyű!
Azzal meg ne törődj, hogy ki mit mond, ezt szerintem csak saját maga tudja eldönteni az ember, mi a jó neki.
Igen, különbözőek vagyunk, a fájdalomküszöbünk is más.
Hozzáteszem én császáros voltam mindkét alkalommal - elsőre abszolút nem így terveztem, másodjára már tudtam - , nem volt leányálom, mégis szép emlékként maradt meg bennem! :P
panna09

Panna,
köszi szépen!
Inkább még nem is gondolok a szülésre.
Egyébként nekem is császár lett a vége.
Utólag mondták, hogy nem is tudott volna megszületni, mert nem tudta a fejecskéjét befordítani.
Én már 6 óra után éreztem, ez nem fog sikerülni, ők is láthatták volna, de mivel nem volt orvosom, nem igazán foglalkoztak vele.
vártak még 6 órát, mire kimondták az ítéletet, amit akkor már úgy vártam, mint a messiást.
Mert nekem is 2 perceseim voltak, amik 1 percig tartottak már délelőttől, de az is baj volt, hogy nem tágultamki csak 7 cm-re.
Na, mindegy, most örülünk!
Majd lesz valami!
Neked miért lett a 2. is császár?
Én most ahoz járok, aki végül császározott akkor, és azt mondta 1,5 év legalább kell a teherbeesésig. Lehet megint császár lesz?

Kanga, de messze vagyok én attól a Péterfitől :wink: (Nyíregyháza + 8 km )
De majd én is rábeszélem a dokimat és keresek egy aneszteziológust. (remélem jól írom)
Az a kifogás, hogy kevés van anesztezből és mire megkeresnék, ráérne, nem biztos, hogy még szükség lenne rá. :cry:
Hülyék!

Kép
KépKép

angie28

Angie,
és az altatásodhoz nem anesztes kellett ???? Hülyék!
Az egyik babanetes ismerősöm (anesztes) az elsőt EDA-val szülte,a barátnője csinálta , de sajnos valamit elnézertt és csak az egyik oldala vált érzékletlenné. Ráadásul 27 órát vajúdott. A másodiknál még a mentősök sem értek ki és már megvolt a tesó , a harmadik meg a mentőben született ,egyikkel sem vajúdott otthon. Úgyhogy nem mérvadó ,milyen az első szülés!
Az eredményhez gratula !!!!!

Betti,
nem kérdés , hogy szeretni tudom e, csak se anyagilag se helyileg ,se idegileg nem kéne.

Panna,
nagymamik se tudják?
Nálunk mindkét nagyi várja a hármaskát !
A bátyusok minden ilyen ismerősömnél imádják és kényeztetik a hugit. Nálunk Blanka totál fiúsítva van. Bár Deda is kivállóan elbabázik a tesójával ,bár végig győzködi , hogy akkor mostmár autózzanak.

kanga0216

Angie! :D :D :D Szívböl örülök!

Panna!
Nekem is nagyon sikerült fiam van...s egyáltalán nem áll távol tölem a második fiú gondolata...egyébként én szerintem is fiús mama vagyok inkább...szoktam is mondani a férjemnek,nekem ha tíz lenne, mind fiú lenne...vhol az ö habitusuk közelebb áll hozzám...meg segítettem nevelni a testvéreim gyerekeit, s hát az egyszem fiúval meg most az én fiammal összehasonlítva a két lány sokkal problémásabb volt... :roll:
Persze nem lehet általánosítani...a lányok is tündériek tudnak lenni... :)
Szívesen felnevelnék egy kicsi lánykát is...de nem azért,hogy öltöztessem, fésülgessem...mert ilyen indokokat is olvastam már... :roll: :)
De komolyra fordítva: azt hiszem, amint megfogan egy baba,imádjuk...s ez nem nem-függö!
Remélem, még én is átélhetem... :)
betti444

Sziasztok!

Benéztem hozzátok, gratula Angie! Ha jól látom nálatok is kb. 2 év lesz a korkülönbség. Jó ez így.

Panna, nálunk sem tudta senki miben mesterkedünk, még a fogigátlót felíró nagynénivel is felirattam az aktuális adagot, nehogy megszimatolja a dolgot. Egy barát, családtag, senki nem sejtette. Aztán mindenszentekkor a nagy családi banzáj idején hangzottak el célzások, mert 2 másik baba is érkezik, mi hevesen tiltakoztunk, miközben már pocakban volt a baba, de még nem tudtuk mi sem.

Azóta jönnek az újabb célzások, hogy kell a picinek egy játszótárs, hátha az kislány lesz stb. De úgy érzem itt a határ érzelmileg, fizikailag és anyagilag egyaránt. Van fogalmatok mi mennyiségű kaja fogy nálunk már most? Mit fog zabálni 3 kamaszfiú?!

Nekem is báttyám van, így kimaradt a babázás. Most élvezem is az autózós, építős játékokat, de azért tegnap elbőgtem magam, mikor az ismerős emailben elmesélte, hogy zajlott a fülbelövés a kislányánál.

Éva

KépKépKép
agmano

Mondom, viszem az egyiket, és kész ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Adod? :lol: :lol:
(Ne aggódj már, fönt tudják,hova hányat küldjenek! Bízz a Gondviselésben...)
betti444

Fú, már kétszer is egyszerre írtunk..nagy itt a nyüzsi mostanság! :lol:

Éva,szia, de jó itt "látni"? Gyönyörü kisfiad lesz, meglátod... :)

Most már tényleg megyek.... :roll:
betti444

Sziasztok!

Kanga,
ezért írtam én is, hogy hülyék! Egyébként nem altattak a császárhoz csak érzételenítettek, de a lényeg ugyan az.
Kellett hozzá anesztes, aki volt is. Akkor hamarabb is lett volna.
Olyan nincs egy kórházban, hogy nincs.
Óóó! azt el se tudom képzelni, milyen ha csak egyik oldalad érzéketlen.

Éva,
igen 2 év lesz, most úgy érzem, pont elég ez is, lehet kevés is, mert kidőlök hamar, annyit megy a lelkem egész nap :lol:

Betti, így van! Amióta tudom és megéreztem, hogy megfogant, már nem akarok annyira kislányt! Jöjjön aki jön! Aki minket választott! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Megint annyi minden kavarog a fejemben az olvasottak után.... :roll: azt sem tudom, hol kezdjem...

Kanga,
de jó, hogy bekukkantottál - megtehetnéd gyakrabban is :lol:, kíváncsi voltam már mi újs veletek. Babócával minden ok?
Tudod, annyira átérzem, amiről írsz. Én már a második Fiúkánál is el-elpityeredtem arra a gondolatra, hogy nekem nem lesz Lánykám (akkor még ráadásul elképzelni sem tudtam, hogy valaha 3. babára vállalkoznék) :cry:

Szerintem annyira természetes dolog, hogy az ember szeretné megtapasztalni azt is, milyen fiús/lányos anyukának lenni. És ez abszolút nem arról szól, hogy szereti-e valaki a gyerekét vagy nem. Naná, hogy IMÁDOM őket - nemtől függetlenül!!!!! De az, hogy őrülten imádom a második fiam is, nem jelenti azt, hogy nincs bennem továbbra is a vágy a LÁNY után. Persze, hogy benne van az emberben.....és itt nem a rózsaszín ruhákra, copfokra vagy kiscsajos hisztikre gondolok...ez azért ennél nyilván sokkal-sokkal összetettebb dolog.

Most nem tudom befejezni, majd még jövök
panna09

Panna,
szerintem Évának (agmano) szántad a kérdést !
Vagy Te többet tudsz a pocakom tartalmáról !!! :lol:

Tényleg jó Éva , hogy bekukkoltál!!!!

Álmomban szoptattam ,de más gyerekét.

kanga0216

1000 Bocs, Kanga!

Igen-igen természetesen Agmano-ra gondoltam...
(így jár az, aki egy motorverseny kellős közepén igyekszik bekapcsolódni a beszélgetésbe :roll: )

Bár természetesen azt kívánom, hogy minél előbb legyen aktuális nálad is a kérdés: mi újs a Babócával :lol:

Most megy a fürdés Apával :lol: újra próbálkozom:

többször nekifutottam, hogy megfogalmazzam ezt a "szeretnék egy kislány anyukája is lenni" szösszenetet, de valahogy nem igazán sikerül. :cry: Annyira komplex érzés és olyan sok gondolat társul hozzá, hogy valószínűleg az éjszaka is kevés lenne, hogy mindent leírjak....ráadásul, ha valaki ezt még nem érezte soha, lehet még ezután sem értené miről zagyválok... :roll:

Szeretném megélni ezt is..... - egyébként meg ilyen egyszerű....

Kicsit parázok, mi lesz, ha összejön a baba és első nagy örömöm után megtudom, hogy ismét kisfiút várok.... :roll:
Valószínűleg örülni nem fogok tudni a hírnek, de hogy utána mi lesz....nyilván imádni fogom, DE ez a kislány utáni vágy egyszer majd elmúlik.....vagy 10 év múlva is itt írom majd a "nagy okossságokat" a joghurtos tamponról a 7. próbálkozás előtt??????!!!!!!

Csajok, ez hogy működik lelkileg???????

Boeske, olyan rég voltál? Nálad ez hogy volt/van?

Angie,
még csak 5 hónapos volt a nagyobbik fiam, amikor egy nőgyógyászati kontrollon a doki azt mondta, jobb, ha felkészülök lelkileg, hogy a következp szülésem is császár lesz...vmi hegvastagságot emlegetett. Őszintén szólva kicsit csodálkoztam, de a kérdés még annyira nem volt aktuális, hogy nem foglalkoztam vele. Amikor aztán a 2. terhesség alatt egy másik doki is ezt erősítette meg, már eleve így álltam hozzá, megpróbáltam gyorsan elfogadtatni magammal, hogy legalább ezzel ne stresszeljem magam. :(
Minden rendben ment és szuper dokik közt voltam....mégis úgy érzem valami kimaradt az életemből....szóval szültem is, meg nem is..... :cry:
Arra még nem is mertem gondolni, hogy ha sikerülne most Hármaska, megpróbálhatnám-e természetes úton megszülni.
Na, az lenne aztán a HAB a tortán.... :lol:

(Nem szálltam el már megint egy kicsit???!!!!!! Jó reggelt, Panna!!!!) :lol:
panna09

Sziasztok!

Panna!
Én nem voltam csalódott, amikor megtudtam, hogy a 3. is fiú. Persze tudtam, hogy lehet még lányom is, hiszen nem döntöttük el előre, hogy X gyereknél megállunk.
Legközelebb meg fogom próbálni lányos irányba terelni a dolgokat, de ha nem sikerül, az sem baj. Kicsit nehezebb lesz fiúnevet találni. Ennyi. :)

Ne haragudjatok, hogy ritkán jövök, bárányhimlő dúl itthon. Barna már gyógyulgat, most Andris lázas, remélem ez már a bárányhimlő, és nem még valami más betegség pluszban.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!
Jövök egy kicsit hozzátok, bár nagyon-nagyon álmos vagyok.
Bence alszik, mindig eltervezem én is alszok vele, de ebben a 1,5-2 órában amellett hogy csináloma dolgom szusszanhatok egy kicsit.
Újság, net, stb.
De biztos ismeritek ezt az érzést.
Aztán tök álmosan kezdődik a délutános műszak. :wink:

Boeske,
gyógyulást a picuroknak! Szegénykék, még emlékszem mikor én voltam himlős. :cry:

Panna,
szerintem nem is lehet megfogalmazni ezt az érzést.
Én úgy vagyok vele, hogy nem mondom ezt a "szeretnék kislányt"
témát mindenki előtt, mert úgysem tudom elmagyarázni, aztán sokan ufóként néznek rám, hogy miért nem mindegy nekem a neme, nemhogy örülnék, hogy lehet gyerekem.

ÓÓÓÓÓ! Felkelt Bence! Jövök még ha tudok[/b]

Kép
KépKép

angie28

Jó kis hétfő reggelt Mindenkinek!

Legkisebbik már megint nem tud aludni - kész vagyok...kb. mint egy zooombiiiii.... :twisted: Na, de hát az élet megy tovább... :wink:

Képzeljétek, már a ciklusom 39. napját taposom...és még mindig semmi :lol: ...és persze, amilyen "zizi" vagyok már elkezdtem reménykedni :)....pedig még nagyon nincs miért..... , alig tudom visszafogni magam.... :roll:

Boeske,
jobban vagytok?
panna09

Panna!...jó ezt olvasni....lehet,már meg is kapaszkodott egy kis jövevény? :wink: :D

Boeske, gyors gyógyulást az aprónépnek!

Többieknek is üdv! :)
betti444

Sziasztok!

Rég nem voltam. Zajlik itt az élet! :D

Angie,
Nagyon örülök Nektek, hogy jó helyen van a pici manód!!! :D :D :D
De jó! Egy újabb boldog kismami! :lol:

Panna,
Jó hírek! :wink:
És mikor tesztelsz??? Írtad, hogy a hét közepe felé. Az már szinte itt is van. :lol:

Boeske,
Jobbulást a családnak!

Kép
Kép
babamacc

Persze mire elkezdtem volna már épp azon gondolkodni, hogy teszteljek-e már vagy még korai....tárgytalanná vált a dolog.
Piri ma reggel megérkezett :cry:
panna09

:cry: :cry:

Kép
Kép
babamacc

Panna!
Sajnálom.
A rossz éjszakákat is. Andris sem alussza át az éjszakákat. Már egészen megszoktam.

Barna már jól van, Andris nem lázas, pöttyök majd a hét vége felé várhatók rajta. (és persze Márkon is.)

Abbahagytam az antibogyószedést, igaz kényszerből, megint összevissza vérezgettem tőle. Kíváncsi vagyok, lesz-e normális ciklusom, vagy még a szoptatás miatt nem.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

sziasztok, mindenkinek üdv. ne haragudjatok, angit kerestem és aztán rájöttem, tök jó dolgokról beszélgettek engem is érdekelne, nem baj? tudtok segíteni nekem egy kicsit?
vettem ovulációs tesztet, szeretnénk fiút a kislányunk mellé, milyen praktikák vannak? minden ötlet érdekelne, köszönöm :!:

angi, nagyon-nagyon örülök és ne ijedj meg attól szerintem, hogy nem látja még rendesen, hiszen annyira picike még a babóka, majd pár hét múlva minden látható lesz :lol: :lol: :lol: jajj de szurkoltam neked!!!

betti, képzeld nálam ugyan ez az érzés volt pár hete, van egy kicsi lányom és párom szeretne tesót, én félek, hogy hogy fogom bírni kettővel....
de ma eldőltek a kételyeim, vettem ovulációs tesztet :wink: így már nincs visszalépdelés :lol: :lol: :lol: de abszolút megértelek :!:

panna nagyon rossz lehet neked most ez a pár nap...de gondolj előre, jön a következő lehetőség a következő hónap, ne szomorkodj :wink:

agmano, nem semmi 3 fiú :lol: gratula :!: na mennek majd a focimeccsek :shock: :D

babamacc, gratulálok Zétényhez :lol: :lol:

boeske, jobbulást a piciknek :P

majd még visszaolvaslak benneteket, köszönöm ha segítetek nekem a tapasztalataitokkal :P

Kép
Kép
piciboris

Piciboris,szia!

Ha visszaolvasol,a tapasztalatok alapján azt bogozhatod majd ki,hogy direkte fiút "gyártani" talán picit még nehezebb,mint lányt...a peteérést elcsípve a legvalószínubb,de ez sem kézpénz,sokaknak nem volt tuti így sem...viszont amivel segíteni tudlak,az az én tapasztalatom...mivel tobb hónapig vártunk a fiamra,elotte boszen homéroztem,pé elott leálltunk az osszebújással, s aznap, amikor a hom az emelkedés után csokkent,bújtunk csak ossze... :D Az eredmény már lassan 5 éves... :lol:
De tudod,én egyre szkeptikusabb vagyok abban a tekintetben,hogy ez tervezheto lenne...ha a gyerekek választanak bennunket,akkor a nemuk már eleve eldolt... :wink:
Persze próbálkozni lehet,de a lényeg úgyis a baba egészsége...a kívánt nem sikere már csak hab a tortán... :)
Szívbol kívánom,hogy egy helyre legényke koltozzon mihamarabb a pocakodba!!! :)
Sok sikert!
(elnézést az ékezethiányért,de új géprol írok,nem ismerem még igazán... )
betti444

betti,köszönöm :!: nagyon aranyos vagy, hasznos amit írtál nekem :lol: nekem még meg bsem jött bár --at teszteltem... már alig várom az új 'időszámítást :lol: nagyon kedves vagy :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Szia Piciboris, üdv közöttünk!
Legalább képviseled az "ellenpólust" :D azaz a sok kislányos álom mellé itt egy kisfiús :lol:

2 fiú után saját tapasztalat: mi az ovu-tesztre hagyatkoztunk és bejött. Másodjára (így visszanézve a feljegyzéseket) túl hamar voltunk együtt ovu után - mivel akkor még nem praktikáztunk - így lett valószínűleg újra fiú. Szerintem a fiú így könnyebb, mint a lány, azaz elcsípni a -3 napot :roll:

Persze olvastam én már itt anyukáról, aki megszülte így a 4. lányát is......

Nem voltam annyira elkenődve, hogy nem jött össze....rögtön elsőre, túl szép lett volna.....
Csak hát Jónást is, ciklusomat nézve is...jajjjj, de messze a következő lehetőség!!!!
Ráadásul úgy tűnik, Apa akkor épp 2000km-re lesz tőlem.... :roll: Háááát jó csillagállás ide-oda így azért elég nehéz lesz.... :lol:

Kismamák! Mi újs veletek???????

Kanga, mikor lesz esedékes az első tesztelés?
panna09

panna,köszönöm :lol: :lol: és a jó ötleted is:lol: de mi az a -3 nap (butus vagyok) :?: jajj a párom imádná ha fiúkkal lenne körülvéve :P :P úgyhogy irigyelne titeket :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Piciboris üdv közöttünk.

Eléggé össze vagyok esve. Az a drága jó apeh visszutasította a kérelmünket így ki kell fizetnünk 890 ezer forintot. 9 év 26 nm-en lakás után , szegény nagyim halála végett sikerült végre egy lakás méretű lakást venni és ennyi a járulék. Kértünk elhagyást , de visszautasították azzal , hogy túl kevés pénzből élünk , tehát biztos hazudunk , így fizessünk. Ráadásul apám (gondnokságom alatt áll) volt szíves aláírni 2 életjáradékit , így már lassan 3 éve járunk bíróságra. Holnap megyek az ügyvédhez alkudni , mert nem megy az ügy semerre. Ja és még elszámolást is kell írnom apám ügyében a gyámhatóságnak. Ezt minden évben meg kell írni (mire költöttünk , mennyi pénz jött be , mit csinált egy éven át ...stb ).

Az utolsó csepp az lenne , ha holnap megjönne. Azt hiszem
összetörnék !

Panna,
azt hiszem szerdán vagy csütörtökön pisilek nyakon egy tesztet , ha addíg nem lep meg a pircsi.
Sajnálom , hogy nem jött össze !!! Majd most !

Kanga

kanga0216

kanga, köszönöm!!
húúú ez az apehes ügy durva, minekünk is kellett volna 840e-ret fizetnünk de a felét elengedték a másikat havonta törlesztjük..ezek szerint mázlink volt...nagyon szorítok érted!!!!!
ne törj le, ne most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
piciboris

Nem bírtam ki. teszteltem negatív

kanga0216

ja és a hörcsög is meglépett ,most rettegés nehogy rálépjünk.

kanga0216

kanga, mit is írjak......szerintem most csak az lehet neked jó ha azt írom, semmi gond, vágj bele a következő ciklusba, jöjjön meg mihamarabb :P :P :P (persze azért sajnálom ám.....én is így jártam, nekem is megjött..)

Kép
Kép
piciboris

Köszi!
Csak hát most még a pé alatt is hancúrkodtunk.Tuti biztosra vettem ,hogy sikerült.
A hörcsög viszont előjött !

kanga0216

Kanga, csupa hülyeséget tudnék csak írni arról, hogy tartsk ki, ne add fel...de attól még Neked kell ezt az idöszakot átvészelned...tudom...szorítok :!:
Mkinek üdv!
betti444

Kanga,

basszus ez jól összejött! Még olvasni is elég volt.... Azt hittem a múlt hét az enyém volt, mármint világvége-ügyileg....de ezek után inkább hallgatok..... :(
Csatlakozom a "szorítók" táborához! Remélem gyorsan jön most már valami jó is.... :D
Sajnálom a negatív-teszted! Jól emlékszem, Te írtad, hogy úúúúútálod a negatív-teszt látványát? Na, hát ezzel én is így vagyok :twisted:

Kicsit megtört a lelkesedésem vagy legalábbis úgy érzem, most nem tudok olyan elánnal viszonyulni ehhez a kislány-baba-tervezéshez.... :wink:
panna09

Sziasztok!

Beugrottam. Üdv Borka mamájának! Többiek, kitartás nem sikerülhet minden elsőre...

Mi éppen Boeske, 2 bárányhimlő között vagyunk - remélem. Természetesen Martin még nem kapta el, pedig suli előtt jó lenne. Nálad kimásztak belőle a fiúk. Veled ellentétben én el voltam keseredve a fiú híre hallatán, de Norbinál jobban megviselt. Nálunk ne mlesz több baba, így több esélyem sem maradt a lányra.

Én több, mit 2 hete köhögök, hát nem tesz jót születendő Tomi babának és nekem sem. Fiúk hazahoztak valamit az oviból amitől nekik fülgyulladásuk lett, úgyhogy jó sokáig itthon voltak.

Na megyek, mert szétszedik a házat.

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!

Martin biztosan elkapta már Norbitól a bárányhimlőt. Mikor kezdődött Norbinál? 2 héttel (esetleg +2-3 nap) utána fog kijönni Martinon is. Készülj fel rá, hogy több pöttye lesz.

Barna ma már elment óvodába. Andrison nincs sok pötty, hiába, még szopik. Márkot viszont teljesen elborítják. :( Megint őrá jutott a neheze.

Gyógyulj meg hamar!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

jajj csajok, jobbulást a csimotáknak :lol: :lol: :lol:

adnátok még tanácsot nekem, hogy kisfiúnk legyen :?: :?: köszi köszi...

Kép
Kép
piciboris

Minden betegnek jobbulást !!!

Nálunk Blanka 1,5 éves volt amikor birkás lett. Bár erőteljesen szopott (38 hónapig) csak a kicsi fején 56 pötty volt , a testén meg sem tudtam számolni. Gergőmnek is rengeteg volt , többek között még a fütyién is , a szájába , még a szemében is.

köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat.

Az ügyvédnél az a megállapodás született , hogy egy éven belül eladjuk a lakást (apámét) és kifizetjük a 6 millát (ennyit írt alá az én drága apám ,amit át sem vett). Így nem kell kamatot fizetni. Ha folytatjuk a pert akkor jön a kamat , meg a sok havi 15 ezer életjáradék +kamat.

kanga0216

kanga, kitartást :!: :!: :!:

Kép
Kép
piciboris

Hát csajok ,most beszéltem a dokimmal , aki azt mondta , hogy be fejezzük a Clostyt ,mert nincs értelme. Marad a lombik. Hát lehet , hogy feledom . Van két okos ,szép ,egészséges skacom, biztos van oka amiért nem jön a hármaska. Még elmegyünk egy sperma-vizsgálatra. Mert ugye Apának volt egy 10 éve , amin minden rendben volt , de azóta is bagózik , stresszes a munkája ,kávézik sokat. Aztán kiderül mi lesz.

Kicsit földig lóg most az orrom ,de ez van.

kanga0216

kanga, de miért lombik? már nincs esély anélkül? ezt mondta a doki?

Kép
Kép
piciboris

Kanga,
ezen a lombik dolgon most én is elcsodálkoztam.... :shock: Már ennyire "reménytelen" lenne a dolog?! Mióta is próbálkoztok? Biztos, hogy feladod....? :cry:

Minden pici pöttyösnek jobbulást, a kedves Mamáknak pedig kitartást kívánok!!! :D

Piciboris,
kisfiú ügyben mi az, ami érdekelne? Jónás, diéta, pé....? Annyi mindenről volt már itt szó, nem akarnálak ugyanazokkal traktálni :lol:, de bármiről szívesen írok - és gondolom a többiek is -, ha valami még kérdéses és esetleg mi már utánajártunk.... :lol:

Angie,
veled mi a helyzet, totá legyűrt az álomkór??!!!
panna09

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?