Hali!
Jól telt a hétvége, voltunk kint Dunakeszin megnézni egy lakóparkot. Igaz nem most fogunk vásárolni, de legalább már van fogalmunk a méretekről. Kaptunk egy alaprajzot és mászkálhattunk az épületekben, meg is lepődtem, hogy tök egyedül. Láttunk nagyon jó kis lakásokat, persze még sok helyen festeni kell, vagy parkettázni stb. Szinte nem is láttunk 2 egyformát. Viszont láttunk egy nappali + 3 háló megoldást, ami nagyon tuti volt, ilyesmit szeretnénk mi is. És Dunkakeszi tényleg nem egy távolság Bp-től.
Viszont elszomorított, amit egyik lakásban láttunk.
Jöttem ki a fürdőből és egy fura papírdarabon akadt meg a szemem érdekes barna folttal a tetején. Gondoltam, biztos vmi munkához kellett... Aztán beljebb mentem a fürdő melletti szobába és ott egy pizzásdoboz tetején ott figyelt egy nagy kupac kaka
Valszeg vmi melós nem bírta ki... De milyen undorító, főleg, ha belegondolok, hogy esetleg ez az én lakásom lesz és ezt látom benne.
Kb. most legalább 1 évig halasztjuk a lakásprojektet, mert még kell gyűjtenünk egy kis maneszt. Sajnos egyikünk szülei sem állnak úgy, hogy milkókat tudnának adni a kezdéshez. Ezért nem neheztelek rájuk, mert tudom, hogyha tudnának, akkor adnának. De hát ez van.
Dani olyanokat halandzsázik mostanában
, annyit röhögünk. Olyan, mintha a hangzókat próbálgatná illesztgetni, de különféle variációkban. papa + kaka = paka, manga, hanga stb.
remélem lassan már beszélni is fog, talán ennek a jele ez a próbálkozás, még ha értelmetlen is.
Viszont már nemcsak nya vagyok, hanem ANYU! Ilyen tisztán és mutat rám.
Apa eddig PA volt, most átminősült ABU-nak. Kicsit még a P-n alakítani kell.
Forti
Ez a fűcsomó olyan Marsbélis
Ennyi kelt ki a fűmagból, vagy még csak majd most füvesítetek?
A nyuszit úgy vegyétek, hogy ha már nem kell, akkor legyen neki biztos és hozzáértők által gondozott helye, nehogy nagyon megsínylődje a nyuszika, ha már elmúlik az imádat.
Manó
Torna hihi
Dani is imádja a Eurosportot, tegnap thai box volt, ő is boxolt és amikor apasi elesett ő is a földre vetette magát. A síugrókat is szokta utánozni, lehajol , hátrateszi a kezét és felugrik
Az jó még, amikor én tornázom és utánoz, imádom, sokkal jobb úgy tornázni, igaz néha a hasizmozós résznél rámfekszik és rájön az anyaimádat
VV3
Akkor mégsem egy fekete, hosszúhajú srác fogja nyerni. Én a Leo-nak drukkoltam. Igaza van, hogy a többieknek csak a cigiből és a fekvésből áll bent az élet. Csak azért sajnálom, hogy ő ment vissza, mert az Ágicát meg nagyon nem csípem, a nyafogásával. Abszolute nem illenek össze.
Megasztar
Én titkon reméltem, hogy nem Oláh Ibolya nyeri, mert nekem sosem tetszett a hangja és a halandzsája, meg az, hogy kezdett elszzállni magától. A TVera nem egy megasztar slkat, de a hangja nagyon ott van, és még nincs 18 éves.
Biztos, hgy az Ibolyáról is hallani fogunk, nem kell visszamennie a felmosóvödör mellé.
Én is lazább vagyok a héten, mert a 3 kollégából 2 visszajött, így már csak 1-et kell helyettesítenem. Viszont az elmúlt hét nagyon tanulós volt, élveztem nagyon, mert egy teljesen új, más területen próbálhattam ki magam (hálózat, switch-ek, routerek stb, ha ez mond vkinek vmit).
pusz
gumicukor