Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kriszti!

Eltalaltad uj vagyok, es a temaban is. Rengeteg az informacio es en a bosegzavaraban szenvedek, ezert azt lattam a legegyszerubb megoldasnak ha megfogalmazom a konkret kerdesemet es igy kozelebb kerulok a szamomra kielegito valaszhoz.
Bevallom csatlakozni is szeretnek a temahoz, ugyanis en is hasonlo cipoben jarok mint Ti. Egyelore megcsak ezt az oldalt ragtam vegig a tobbit majd szep lassan.
Koszonom az utbaigazitas....megyek megnezni Erazmuszt! Kép

Udv Melinda
Melinda

Kriszti...

Hol van Erazmusz topicja melyik temaban milyen cimszo alatt? Nem talalom Kép

Koszi
Melinda

Üdv Melinda,
Új vagy?
Kriszti már valószínü hazament, de hogy addig is ki tudd használni az idődet a topikot ugyanebben a fö topikcímben találod, vagyis:
Anyaságról és utána keresd meg az Erazmusz - kérdezz és a nőgyógyász válaszol.
Érdemes a legelejétöl végigolvasni!!!

Üdv,
Moni
mj

Melinda, bocs figyelmetlen voltam. Új vagy. Hát akkor járj ide hozzánk, és ha van kérdésed vagy csak bátorításra szorulsz kérdezz minket. Összedugjuk a komputerünket és megvitatjuk az élet dolgait.
Üdv,
mj

Sziasztok lányok!

Pucúr, én voltam az, akinek a párja PONT a peteérésre lett "halálos" beteg... A 13. napon volt az LH teszt pozitív, ekkor már beteg volt, és a 14. nap reggelén közölte: egyszerüen KÉPTELEN bármit tenni... Elkeseredtem, sírtam, közben persze ápoltam. És délután mégiscsak volt ereje Kép

Úgyhogy fel a fejjel.

Lányok, ma reggel 37,5 volt a hömérsékletem hüvelyben, általában 37,2-37,3 szokott lenni. Elkaptam a páromtól a náthát, vagy... le sem merem írni... A hét vége felé kiderül.

Puszi: Lotti
Lotti

Sziasztok!
Lányok, bocsi, hogy megint a táblázattal jövök, de azt hiszem felejtsük el az egészett,igy nem lesz jo, össze-vissza mennek a dolgok
Lora, neked nem a vasárnapi táblázatot kellett volna berakni, hanem hamár hozzányulsz,akkor frissitsd kérlek az aktuális idöpontra,OK? (Egyébként én már feltettem tegnap az aktuálisat, csak egész korai dátummal...)
Kriszti, a Tiéd, ha jol látom tökéletes, akkor maradjunk a hagyományos formánál, ne görcsöljünk a táblázattal. LEgföljebb néha-néha, alkalomszerüen meg lehet csinálni, ha valaki nagyon rá ér...
Na, én most dobtam be a törülközöt , nem értek egy kukkot sem a testemböl. Ma reggelre teljesen száraz maradt a betétem ( bocsi a részletekért),szoval a 2-3-ik napon olyat produlálok, mintha már elmulna...Plusz a höm is 37 volt, de TUTTIra nincs bébi a dologban, csak azt tudnám, akkor mi a helyzet???
Andi, olvasom, te is ugyanilyen höket produkálsz (37,2, 36,8, most megint 37), egy huron pendülünk nagyon.. Kaptam egy gyogyit, de összesen csak 6 szem, a bakteriális fertözésre adták. Jövö héten megyek vissza kontrollra a pajzsmirigy miatt, lehet akkor majd kapok másmilyen gyogyit.
Bocsi,off lesz:
Lella, megtaláltam az idei tüzijátékot, és már végignéztem, az egész 31 perces film fennt van a neten. Az oldal cime: www.irisz.hu A föoldal bal felsö sarkában van egy IRISZ CAM, Budapest, Citadella feliratu kép, arra kattintva jön a a webcam oldala. Ott már megtalálod a nagy kép alatt az archivumban az idei, és tavalyi tüzijáték filmjét is, Real video cimszon. REmélem segitettem.
Puszi mindenkinek, és most akkor nem rakok listát, inkább csináljátok ti, ha ugy egyszerübb mindenkinekKép!!!
Barbi
Barbi

Na nézzük ezt a listát!

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 40 cn ? 32 év
Orsoly 8c 36 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 34 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 31 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 29 cn Szekszárd 21 év
Bubi 5c 28 cn Szolnok 28 év
Bella 14c 27 cn Debrecen 25 év
Lotti 8c 24 cn Budapest 32 év
Cincérke 31c 20 cn Budapest ?
Edina 6c 20cn Coimbra 23 év
Moni 3 c 20 cn Törökbálint 28 év
Márti 8 c 17 cn Debrecen 24 év
Margit 4 c 17 cn Budapest 30 év
Jázmin 4 c 16 cn Pécs 22 év
Boglárka 7 c 16 cn Györ 24 év
Gabo 28 c 15 cn Miskolc 26 év
Andi 12 c 12 cn Szeged 30 év
Eni ? 12 cn Pécs 26 év
Cico 4 c 11 cn Szeged 27 év
Pucur 3 c 9 cn Budapest 29 év
Süni 3c 7 cn Budapest 29 év
Lora 10c 6 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 5 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 3 cn Calgary 26 év
Éva 27 c 3 cn Nyíregyháza 26 év

És hogy tényleg jo lgyen, Mindenki nézze át a ciklusait és a ciklusnapjait. Akinél hiányzo adatok vannak vagy nem jok korrigáljuk és onnantol kezdve biztosan jo lesz.KépKépKép

OK Barbi?

Na mi van Lányok, ma senki nem kelt fel idöben? Hol vagytok?

Pucur
Pucúr

Pucur, részemröl teljesen Ok, a lényeg,hogy mindenki tudja mikor, mit, hova és hogyan kell beirni, ugyhogy ez a forma tutti siker!!!
Elköszönök, most már lassan megyek aluszkálni, hja, ez a fránya idöeltolodás...KépMindig ilyenkor kell mennem, amikor jönnek a lányok...Kép
Na, mind1,ez már csak igy van.
Barbi
Barbi

Próba. Előbb írtam egy baromi hosszú levlet, de nem ment el.
Norci

Hello Lanyok,
Kis kihagyas utan ismet itt vagyok!
Megprobaltam elolvasni az elmult hetek irasait, de bevallom, nem sikerult. Rengeteg idegen "arc" van, igy kicsit kaosz uralkodik a fejemben. Meggyozodesem azonban,hogy par nap es kitisztulok Kép
Egyebkent mindenkit udvozlok, regieket es ujakat!
Akiknek sikerult "bebabasodni" azoknak tiszta szivbol gratulalok es kivanok minden szepet es csak jot az elkovetkezendo honapokra es evekre!
Ami a listat illeti kisse elcsuszott nalam, ugyanis ma a 28. napon vagyok mar, a tobbi adat stimmel (sajnos). Ezert aki ert hozza kerem, javitson ki. Elore is koszi!
Magamrol annyit, hogy nem sok remenyt fuzok a sikerhez. Ez az elmult honap eleg zsufolt volt.
Remelem, ezutan gyakrabban tudok jelentkezni, mert azert hianyoztatok nekem Kép
Szia
Bella
Bella

Lányok,
Ma a 21. napon leesett a höm 36,7-re. Ez az általános alaphöm, úgyhogy kicsit szomorú vagyok és tuti, hogy ma még nem fog megjönni. Szerintetek tuti progi hiány? vagy ilyen elöfordul?
Hát... Majd elküldöm a görbémet hó végén E-nek hogy kiértékelje.
Puszi, Moni
mj

Lányok!

Az én hõm is leesett 36,7-re és tegnap óta van tojásfehérje szerû nyújtható nyákom is. Ma vagyok a 12. napon, akkor szerintetek ma lehet a peteérésem? Én még sosem figyeltem a nyákot. Ma mondtam is a férjemnek, hogy este játék!

Móni!
Ez tényleg nem jó jel, ha leesett a hõd. De már a 21. nap meg szokott jönni? Nem korai még?

Babi!
Holnap megyek dokihoz és megkérdezem tõle, hogy mitõl van ez a magas hõ peteérés elõtt. Már ez a 6. ciklus amióta vezetem a görbét, de még ilyen hõket nem produkáltam. Lehet hogy hormonális probléma és ettõl van a hányingerem is.
De az is lehet, hogy nálam is van bakteriális fertõzés és ettõl ilyen magas.

Andi
Andy

NNa szep jo reggelt mindenkinek!

Melinda

Szerintem hasznos lenne ha szepen vegig olvasnad az egesz E. topicotKép

Andi!

Mindent bele nyusziful!!!!!KépKép

MJ

Miert nem csinalt meg a dokid hormonvizsgalatokat?Abbol egyertelmuen meg tudhatnad,hogy alacsony-e a progid.Nem talalja tul rovidnek a ciklusaidat?Meg nagyon az elejen vagytok nem kell ketsegbe esned,ha valoban olyan jo orvos ahogyan E. is allitja akkor jo kezekben leszunkKépKép

Barbi

JO ejszakatKép

Szija Bella!!

cupp-cupp K
kriszti

Andi,
Hát nem tudom. Nem szokott 21 napra megjönni csak 5 évben 1-2 alkalommal. Nem is várom csak a 23-24. nap környékén. Bár az elözö az késett 3 napot (27. napra) és most lehet, hogy behozza. Ja igen, most a hasam is elkezdett úgy enyhén fájogatni. Majd kiderül.

Igen, ma feltétlenül akciózzatok. Nagyon esélyesek vagytok.
Puszi, Moni
mj

Jó reggel mindenkinek!

Lányok
mi a helyzet a lista tetején állókkal? Vagy lemaradtam valamiröl?

Ancsi
Köszi az infot a zárojelekröl.

Melinda
Csináltak nálad már UH-t vagy valamilyen vizsgálatot? Az én olvasmányaim szerint a túl hosszu ciklus valamilyen szervi dologra utal! Persze ezt ne vedd készpénznek!
7 év alatt nem tartottál szünetet?

Pucur
Jobban van már a férjed?

Gy
Györgyi

Andi,
Hol méred a hödet?
Most látom csak, hogy a 36,7 az még magas egy kicsit az LH csúcshoz. Azt hiszem E. is megírta valakinek, hogy nem volt peteérése, ö szájban mérte és ahhoz képest, hogy ott mérte nem volt elfogadhatóan alacsony!
Szóval úgy vélem sokkal alacsonyabbnak kellene lennie, mondjuk 36,4-36,3-nak. Lehet, hogy holnap még lejjebb megy. De tudod, nem veszíthetsz vele semmit, ha ma is próbálkoztok.
Puszi, Moni
mj

Móni!

Szájban mérem a hõmet, nyelv alatt. Peteéréskor általában 36,5-re szokott leesni a 14. nap körül. Szóval nem biztos, hogy ma van, csak a nyúlós nyák miatt gondoltam. Azt olvastam valahol, hogy az ovuláció elõtt 1-2 nappal jelentkezik.
Hát jó lenne ha még lejjebb menne a hõm, de azért akciózunk ne hogy lemaradjunk.

Andi
Andy

Sziasztok!

Andi! Neked mennyi az alaphõd, ha a 36.7 már leesésnek számít? De a nyújtható nyák az mindenképpen jó jel. Ne hagyjátok ki a mai estét.

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nálam 36.7 és 36.8 szokott lenni a tüszrepedés utáni legmagasabb hõ. Ez biztos progi hiány. Csak jönne már vissza a dokim szabiról, hogy csinálhassunk végre valamit.

Éva
Éva

Pusszantás Lányok!

Igaza lett Erazmusznak a hőm leesett 36,7-re és meg is jött az ünneppel. Tehát 6c 3cn.

Ebben a ciklusban megint Closti azután meg meglátjuk.
Lányok! Hogy ti mennyit termeltek!!!!Nem győzöm olvasni!Sok a munkám és ezért jelentkezem olyan keveset.
Szurkolok mindenkinek!
bubi

Éva!

Szerintem még lejjebb fog menni, csak most ebben a hónapban megbolondult a hõm.A 14. napra le szokott menni 36,5-re. Tegnap 37 volt, és még ilyen nem volt peteérés elõtt. Ehhez képest esett le 36,7-re. Peteérés után általában 37,1, van hogy 37,3 is.
Én csak a nyák miatt kérdeztem, mert eddig sosem néztem.
Tegnap benéztem Erazmusz topicjába és ott láttam a múltkori hormoneredményeidet. Nekem is sajnos csak a fele a progi szintem 34nmol/I. Csak azt nem tudom mikor lesz ebbõl 64nmol/I?
Nincs is esélyes így a terhességre, pedig szedtem már Clostit is 4 hónapig. Most semmit sem szedek, szóval ennek a hónapnak lehet, hogy annyi.
Te szedtél most gyogyit?
Lehet hogy el kellene kezdeni szednünk a Duphastont.

Andi
Andy

Andi

Valahol olvastam egy statisztikat,hogy sokkal surubben lesz terhesseg a 24 oraval korabbi aktusbol mint ha pont aznap van ekson.A legjobb magoldas ma es amikor meg kedvetek van!!!Kép

K
kriszti

Sziasztok! Bocsi a bénázásért most megpróbálok ügyesebb lenni. Már másodjára nem ment el a levelem.

Pati!
Köszi az infokat ezentúl tudom, hogy álljak hozzá.

V.ki írta, hogy olyan tesztett próbált ami 3. nap már kimutatja. Én erről azt olvastam, hogy az ilyen teszt átverés, mert vizeletből eleve csak a 10. nap környékén lehet kimutani. Egyszer én is próbáltam egy ilyen tesztet, de még a kontroll csíkot sem mutatta ki.
Norci

Folyt. köv.
Egyszer már felvetettem, hogy ti mikor szoktatok tesztelni. Tegnap olvastam, hogy v.ki kérdezte Gabótól, hogy nem tesztelt-e, de a táblázatból úgy tűnik ő ciklus közepén van? amiről ti beszéltek az ovulációs teszt?

Norci
Norci

Norci!

Én írtam a tesztrõl, de akkor nem olvastad el jól. A beágyazódást követõ 3. naptól mutatja ki ami kb. 10 napos terhesség.

Én kérdeztem Gabótól, mert nekünk egyforma tüneteink voltak és csak 2 napig véreztünk a hõnk meg fent volt 37 körül. Ugyanis vérzés ellnére még lehet terhesség.

Andi
Andy

Nem fogjátok elhinni megint van egy hosszú levél ami nem akar elmenni. Angry kép!!!!
Norci

Sziasztok!

Megkérdeztem E. doktornőt. Ő is azt mondta, amit ti, hogy a ciklus közepén jelentkező pecsételő vérzés peteérést jelent. Ez oké, de akkor miért nem mutat semmit a hőmérő? Miért alacsony továbbra is a hőm?

Én ezt nem értem...

Djeszter
djeszter

Djeszter!

De mennyit mutat a hõmérõ?
Hanyadik napon vagy?

Andi
Andy

Sziasztok lányok!
Csak egy beqkkantás erejéig jöttem, aztán meló tovább ezerrel...KépKépKép
Látom jó sokat írtatok, lesz mit olvasnom.Kép

Mindenki jól van?

Láttátok a moziban a Csábítás elmélete címû filmet?
Olyan aranyos, érdemes megfigyuzni!Kép
(EZ MOST OFF VOLT??)

Késõbb is megnézlek benneteket,
legyetek jók,

puszmákolok mindenkit,
Ancsi
Ancsi

Na Lányok!

Most, hogy a cégnél találhato összes virágot átülettem, elrendeztem öket (még baba elött)és rohantam is hozzátok.

Györgyi köszi a férjem jobban van, de nem tudom még mi lesz a hétvégéig. Ráadásul P-Sz-V bankok közötti verseny lesz és mennie kell uszni.KépKépKép

Akkor egy javitott lista:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 40 cn ? 32 év
Orsoly 8c 36 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 34 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 31 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 29 cn Szekszárd 21 év
Bella 14c 28 cn Debrecen 25 év
Lotti 8c 24 cn Budapest 32 év
Cincérke 31c 20 cn Budapest ?
Edina 6c 20cn Coimbra 23 év
Moni 3 c 20 cn Törökbálint 28 év
Márti 8 c 17 cn Debrecen 24 év
Margit 4 c 17 cn Budapest 30 év
Jázmin 4 c 16 cn Pécs 22 év
Boglárka 7 c 16 cn Györ 24 év
Gabo 28 c 15 cn Miskolc 26 év
Andi 12 c 12 cn Szeged 30 év
Eni ? 12 cn Pécs 26 év
Cico 4 c 11 cn Szeged 27 év
Pucur 3 c 9 cn Budapest 29 év
Süni 3c 7 cn Budapest 29 év
Lora 10c 6 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 5 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 3 cn Calgary 26 év
Éva 27 c 3 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 3 cn Szolnok 28 év

Pucur
Pucúr

Andy!

Ma vagyok a 22. napon.
A hőmérő 36.1-et mutatott reggel (igaz, szájban, nyelv alatt mérve).
A pecsételő vérzés a 16. napon volt.

Djeszter
djeszter

Djeszter!

Nem rossz a te hõmérõd? Az lehetetlen hogy ilyen alacsony legyen. Lassan kihülsz, már bocs.
Mióta hõmérõzöl?
Nekem a 22. napon 37,1 szokott lenni.

Andi
Andy

Lányok!
Nektek a Clostit mikor kell szedni, meddig?
Milyen érezhetõ változásokat tapasztaltok??

Én most beszedtem a 10 szemet (2x1), de semmit
nem érzek.
Még mindig nem jött meg.Kép

Ancsi
Ancsi

Andy!

Ez még csak a 2. hónap, de a múlt hónapban is volt ilyen alacsony hőm. Ott a legmagasabb 26,6 volt. Állitólag szájban alacsonyabb.
Egyébként digitális lázmérőt használok. Remélem, hogy nem rosz, mert akkor szinte minden du. lázas kellene legyek. Akkor ugyanis 37 körül szokott lenni (már amikor mérem).

Djeszter
djeszter

Andy

Elrontottam. Nem 26,6, hanem 36,6.

Djeszter
djeszter

Ancsi

Hohullam,lataszavar,hanyinger,ingerultseg csupa negativ elmenyem van rolaKép

Pucur

Nem vagytok eppen ujpestiek,lehet,hogy huje vagyok de annyira ismerosek vagytok nekem?!

Andi
neked azert magas mert van ov-d.Eszternek talan epp most esett le es szepen lassan elindul felfele.Jobb esetben.Mindjart valaszolok.

Kriszti
kriszti

Djeszter!

Ha tényleg ilyen alacsony a hõd, és a görbéd nem emelkedik, hanem egyszinten marad az ovuláció hiányát jelenti.
Szerintem menj el dokihoz és kapsz rá gyógyszert.

Ancsi!

A ciklus 5. napján kellett nekem szedni napi 2*1 szemet. Szerintem ettõl nem fog megjönni, ez nem arra van.
Jó neked hogy nincsenek mellékhatásai.

Andi
Andy

Kriszti!

De igen, Ujpestiek vagyunk. Tél utca. Te is? Vidékröl költöztem fel ide és hát nem ismerek senkit. (kivéve volt csoporttársak) Néha összefuthatnánk.

Ancsi!

Normális esetben nem kell érezned semmit. Örülj neki, ha a kellemetlen mellékhatások nem jelentkeznek!!!KépKépKépKépKépKépKép Azért a tested dolgozik. Érleli benned a petét (UH-ra nem küldenek 12-13 nap körül?) és ha nem termékenyül meg, akkor meg fog jönni neked is a mensid. Én is most szedtem be a második adagomat (2x1). Igaz baba célbol. Hát nemtudom mi lesz ezzel a honappal.

Pucur
Pucúr

Kriszti!
És mindez mikor?? A gyogyi bevétele után mikor?
Neked hogyan kell szedned, meddig?

Hogyan halad az akupunktúra???Kép

Képzeld, tegnap elkezdtem a talpmasszázst
gyakorolni - igaz nem magamon - hanem édes férjecském lábikóján...Kép
Egyik kezembe a könyv, a másikban meg a talpa...Kép

Miután felébredt belõle, azt mondja jó volt..KépKép

Ancsi
Ancsi

Lányok!
Csak a Duphaston-ról szeretnék írni, ha valakir érdekel.
Megtalálták a babámat az UH-on, már teljes 1,7cm a petezsák átmérő. De még mindig van pecsételő vérzésem és ezért 2x1-et kell szedni. Remélem még nem késő. Viszont két hét múlva UH kontroll, mert nem teljesen veszélytelen a doki szerint sem. Egyébként nekem receptre írták fel, kb két heti az adag amit szednem kell. Utána persze írhat még fel.
Száva

Száva!
Jajj, de örülök!Kép
Nagyon remélem, semmi gond nem lesz!!!
Hányadik hétben vagy most?

Ancsi
Ancsi

pucur

Mar nem lakom ott 2 eve koltoztem el videkre.nem is jarok arra surun mert nem esik utba.De talcsizni lehet!

Sot mivel senki sem volt a babanetes talcsi ebbol a topicbol-ertheto okokbol-talan csak mi ebbol a csapatbol talcsizhatnank!Ez felhivas keringore!!!KépKép

Ancsi

Kozben es utana meg hetekig `elveztem` a hatasait.Ov-m az persze nem lett toleKép4 honapig szedtem semmi eredmeny.Ez nem jelenti,hogy masnak ne hasznalna.PCO-val eleg nehezKépKépEn mar csak a mutetet varom!
Akupunktura van hetente eccer de a PCO-ra az sem jo csupan egy kis plusz.nehogy a pasiddal csinalj valamit amit nem kene....elmasszirozod a talpat es lefogy 10 kilot,hihi...

meg jovok K
kriszti

Pucúr, Andy!
Teljesen össze vagyok kutyulva...
Mindenhol (neten, netes dokik tanácsa stb)
hogy a Clostit csak elõzetes hormonvizsgálat után szabad (!!!!) adni, mert különben károsít, ha a gondok nem attól vannak.
Nekem a hormonvizsgálatot csak a mensi elmúlása után akarja vizsgálni...
Már megint nem tudom, mit gondoljak...
Ja, egyébként a dokim nem küldött UH-s ellenõrzésre...pedig a betegtájékoztatón is rá van írva, hogy a gyógyszert csak folyamatos ellenõrzéssel lehet felírni..

Errõl ennyit...((

Andy!
Nekem a dokim éppen a mensi meghozása céljából adta ezt a gyogyit...Kép
Egy másik doki (netes) pedig egy Norcatol (???)
nevezetû gyogyit ajánlott, amitõl 3-4 napon belül megjön a mensi.

Ismeritek ezt a gyógyszert?

Ancsi
Ancsi

Száva!
Örülök, hogy megtalálták a babát, tehát jó helyen van. ugye? Szorítok neked, hogy ne legyen semmi baj. Pusszantás neked és a picurkának is.

Andi!
A dokim még mindig szabin van, majd csak szeptemberben jön (5 hét). Ezért most nincs se gyogyi, se uh., se semmi. Ha visszajött szabiról akkor kezdjük el talán az Utrogestant. Úgy hogy most kárba vész két egész ciklus a doki szabija miatt.
És neked mit mond a doki?

Mindenkinek szorítok. Jó lenne már végre egy újabb kismama. Kép

Éva
Éva

Száva!

Szorítok nagyon, de tudod baj nem lehet!!!!!Kép

Üdv az újaknak!

Szasztok Lányok!

Amikor engem hormonvizsgálatra küldtek csak az FSH, LH és a prolactin szintemet nézték,- ezek mellett kellene lenni a progi szintnek is???????, valamint volt egy teljes vérképem. De nem találom a progeszteron eredményemet. Lehetséges, hogy nem nézték volna? A barnás trutyi miatt az a gyanúm, hogy a progi szintemmel van a baj.
Miért nekünk kell keresni a baj okát?? Ami a dokik feladata lenne. Hogyan bízzak meg benne ha még progi szintet sem mért?KépKépKép
ALig várom, hogy visszajöjjön szabiról a dokin. Mióta ismerlek titeket összegyűlt egy csokor kérdésem a számára. Kiváncsi vagyok ezt,hogy fogja lereagálni.

Ti szedtek valamilyen vitamint a babuci érdekében?????? Én most elkezdtem a maternát.

Kriszti!

Ezekszerint a tegnapi höesésemet sikerült kihasználnunk, úgyhogy nálam indul a remény-idöszak.KépKépKép

puszi nektek: Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok!

A hormonvizsgálatról szeretnék kérdezni. Még nem voltam, és az itt olvasottak alapján lehet, hogy ilyen jellegü problémám van, és szeretnék elmenni. Nem tudjátok, csak nögyogyász küldhet el, vagy háziorvos is? Vagy egyáltalán, nálatok hogy ment a dolog?
Bocs, hogy titeket nyaggatlak vele, de jelenleg nincs orvosom, a régi nem vált be, az uj, akit ajanlottak pedig szabin van. Én meg szeretnék minnél gyorsabban lépni, ne kelljen sokat várni a kis Zebrára.

Remélem lessz ideje valakinek válaszolni.
Köszi, Eni
Eni

Kriszti!
Éppen hizlalom Õt...KépKép
Most már kezd testes férfivé érni...Kép

Tényleg, én is szívesen bemutatnám magunkat itt a neten, de nem tudok beszúrni képet.
Ha a c meghajtóról akarom iderakni, akkor mit írjak be?

Köszi,
Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Nekem se végeztek hormonvizsgálatot, mikor elkezdtem szedni a Clostit. Hanem menetközben vették le a vért, de nekem sajnos kell szednem azt mondta a dokim.
A 14. napon mindig UH-t csinált és megrepesztette a tüszõt, HCG injekcióval.
Vigyázni kell a Clostival, mert lehet tõle csúnya ciszta.
Nem értem a dokidat, miért adta ezt hogy megjöjjön. Norculutot kellett volna.

Éva!

Holnap megyek vissza a dokimhoz és fogom neki mondani hogy adjon valami gyógyszert amivel meg is marad a baba. Ilyen progi szint mellett nem sok az esélyem.
A te dokid jól el ment szabira, de legalább kapsz új gyógyszert. Nekem állandóan a mesterséges megtermékenyítést mondja.

Gabó!

A progi szinted biztos nézték, mert fontos.
A materna amúgy mire jó? Tudom hogy terhes nõk szedik, de mit csinál a szervezeteddel?

Száva!

Akkor jó helyen van a babuci?
Kívánom hogy légy boldog kismama.Kép

Andi
Andy

Ancsi

Norcolut.Nem?valoban par nap alat megjon tole.
A clostit csak ugy adja a dokik 99%-a.KépHercegh-hez jarsz?Nekem a PCO-mat sem vette eszreKépPedig elsore nagyon szimpi volt.
kepet ugy tudsz felrakni,hogy a { filename}paranccsal megadod az utvonalat.Ha nem megy a formazasban megtalalod.

Eva

sajnos nyaron mindenki egy kicsit lemarad a szabik miattKép

Gabo

ugy legyenKépKép

Eni

nekem a csaladorvosom is tudna kerni ilyen vizsgalatokat de talan jobb ha a nodokid keri.

Kriszti

ui:allati sok a melomKép
kriszti

Lányok SOS!!!
A próbaterületen feltöltöttem egy képet (nagy szerelmemet, Dorka kutyámat) de baromi nagy méret...

Hogyan lehetne kicsinyítve letölteni ide???

Ancsi
Ancsi

Kriszti!
Igen, Herczeghez járok...
Elsõre nekem is szimpi volt, most is aranyos volt, de szerintem az õ számára a problémamentes terhesség a tuti, a többiek csak feltartják a folyamatos pénzkeresésben...((
Szeptemberben jön a Papp doki (SOTE-I) õ lesz a tuti, hiszen ezt már írtam.
Csak addig sem akartam a lábamat lógatni...

Norculut...ez az)
Megvegyem magamtól???

Ancsi
Ancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?