Sziasztok!
Lányok, bocsi, hogy megint a táblázattal jövök, de azt hiszem felejtsük el az egészett,igy nem lesz jo, össze-vissza mennek a dolgok
Lora, neked nem a vasárnapi táblázatot kellett volna berakni, hanem hamár hozzányulsz,akkor frissitsd kérlek az aktuális idöpontra,OK? (Egyébként én már feltettem tegnap az aktuálisat, csak egész korai dátummal...)
Kriszti, a Tiéd, ha jol látom tökéletes, akkor maradjunk a hagyományos formánál, ne görcsöljünk a táblázattal. LEgföljebb néha-néha, alkalomszerüen meg lehet csinálni, ha valaki nagyon rá ér...
Na, én most dobtam be a törülközöt , nem értek egy kukkot sem a testemböl. Ma reggelre teljesen száraz maradt a betétem ( bocsi a részletekért),szoval a 2-3-ik napon olyat produlálok, mintha már elmulna...Plusz a höm is 37 volt, de TUTTIra nincs bébi a dologban, csak azt tudnám, akkor mi a helyzet???
Andi, olvasom, te is ugyanilyen höket produkálsz (37,2, 36,8, most megint 37), egy huron pendülünk nagyon.. Kaptam egy gyogyit, de összesen csak 6 szem, a bakteriális fertözésre adták. Jövö héten megyek vissza kontrollra a pajzsmirigy miatt, lehet akkor majd kapok másmilyen gyogyit.
Bocsi,off lesz:
Lella, megtaláltam az idei tüzijátékot, és már végignéztem, az egész 31 perces film fennt van a neten. Az oldal cime:
www.irisz.hu A föoldal bal felsö sarkában van egy IRISZ CAM, Budapest, Citadella feliratu kép, arra kattintva jön a a webcam oldala. Ott már megtalálod a nagy kép alatt az archivumban az idei, és tavalyi tüzijáték filmjét is, Real video cimszon. REmélem segitettem.
Puszi mindenkinek, és most akkor nem rakok listát, inkább csináljátok ti, ha ugy egyszerübb mindenkinek
!!!
Barbi