Sziasztok
)
Azt még nem mondtam, h azért nem írtam edig, mert vagy nem volt net, vagy pedig parafáztuk a nagyszobát, vagy be-ki pakoltunk, vagy egyéb nyalánkságok.
Na akkor írok - olvasok folyamatában - visszafelé - mert lehet, h így se érek az végére (akarom mondani az elejére).
Dettike, nem vitatkozik, tömi a muffint és evés közbe' nem beszél! Én aszontam, h esélyem se van, deked meg van, nemdebár???
Judit, csodalyány ez a Léna, naon teccik!
Nagyon sajnálom, h minden evés után pityereg. Ez még a műtét miatt van? ott fáj neki valamije? Pusszancs a picike pocakjára!!!
Detti, holnapra megy a drukk, ez má keményebb oltás lesz sajna, de max. egy kis láz, vagy hőemelkedés - ha nem rögtön adod a kúpot. Én nem szoktam telitömni kúppal, csak akkor kap egy felet, ha kell. Eddig csak a 3 hósnál volt 37,3, egyébként semmi. Bár a múltkor láz nélkül is kapott egy fél kúpot: az éjszakának nem megyek neki anélkül.
Egyébként mi az imént kaptuk meg az 5 hósat, kis sírás, utána bealudt, mindjárt ébred enni. Nem gondolom, h kihagyja. Már nagyban örültem, h vége az oltásoknak, de végülis úgy döntöttünk, hogy a nagymértékű mászkálásaink miatt nem fog ártani az agyhgyull elleni sem, úgyhogy még azt is megkapja - 1 és 2 hó múlva kb. Nem örülök neki, de ez van.
Egyébként meg ne mongyá nekem ilyen Szajnát meg Tejfeltoronyot, mer még irigyebb depisebb és zöldebb leszek
Ja, ha már a dokinál tartunk, most rákérezett a súlyra - kavartam, mint a fagyiautomata, h ne tűnjön fel neki, h nem annyi az annyi... merthogy nem a szül. súlyához viszonyítottam, hanem ahhoz, amivel hazahoztuk és az -30 deka... Hát kéremszépen mostanában alig hízunk, de közben meg kúszunk, úgyhogy csak semmi beleszólás...
Detti, Levi képei csodásak, mutattam apának, mondott rá vmi édeset, de már elfelejtettem, mert órákkal ezelőtt volt, amikor elkezdtem vissszaolvasni - vmi olyasmit, h "ez igen!"
Meg még kérdezted, h mellik Auchanba megyek Hatvan felé? No hát amelyik útba esik
Egyébként mostanában nem sóherkodunk és veszünk pálymatricát, akkor a Dunakeszibe szoktunk, ha körbe megyünk, akkor a Csömöribe, ha meg vmiért Budaörsre ki kellett menni, akkor meg nem fogod kitalálni: a Budaörsibe
Brigi, Zsófi nagyon aranyos, azok a lyukak a pofiján
Nagyon megható a tegnapi történet
Nem kell mindent olyan komolyan venni tőlük, nem kell sírni!!!
Vic, mostanában alig írsz, mi van veled??? Persze a képek csodásak
Szilvi, jobbulást mindenkinek! Tábla ügy ok
Mindkét lányod csodaszép - meglestem az albumokat
Ági, édi kis vadászod van
Juditka, a mi babakocsink is ugyanolyan, mint Bömbié, ill. mint a tiétek ezek szerint
Alig vártam, hogy a kilincses storyhoz érjek visszafelé - nem semmi... de örülök, h sinen van az ügy
Emese, Andris nagyon vagyán ülve a kocsiban
Hamit még nem szoktam így vinni - mondjuk jó ideje nem is voltunk sétálni
(bár ő napi 3x alszik kint). Valamint hozzáteszem, h nagyon csinos az uriember!
Hicu, jó hogy mondod az óriás-partedlit, mindenhol olyat kerestem - persze nem nagy hévvel, mert nekünkmég van egy hónapunk jó esetben. Majd benézünk eccer az IKEÁba
Étkezések örömei tetszenek
Tigri, keresztelős ügyletek
Van véleményem...
Rebi, veszekedés
tejapadás
Most mizu?
Manga, hogy áll a tej ügylet? Remélem jól és nem maradtál tejcsi nélkül mert segítettek a lyányok
Bármeddig szedheted, de ne folyamatosan! De asszem Hicu le írta neked ezt is
Fruzsi, nevetés
Az naggggyon jó!!! Butikolááás? Tessék bemutatni az új kollekciót!
basszus, én meg pont most olvasok vissza:
Hát nagggggyon nagggggyon boldog szülinapot neked FRUZSIKA!!!
Fiona, érdekes, nekünk meg aszonta a MÁV ban a dokinő, h látja a szeleket - sőt ezt az egyet mondta, mást nem is. No meg, hogy minden ok
Ildi, nagyon sajnálom, ami apósoddal történt
Remélem ti jól vagytok!
Kriszti, Gergő nagyon édi!!! Jó, h tettél fel képet
Mi még nem eszünk csak tejcsit, még van 1 hónapunk kb.
9300g??? hűűűha!! Nagyon szép - ezzel szemben Hami 5 hósan (vasárnap) volt 64 cm és 5640g
Pindur? Heni? Timi? Boró? Ines?
Bocsee, akinek nem írtam, de gyorsan mennem kell, mert felébredt és nagyon sír
Pussz
Ann