Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
DZita-A születésnapom június 24.Segítséget kérnék a különtáblával kapcsolatban???Mit tartalmaz?Előre is köszi.
Hicudzsi-(egy kicsit viszatérnék a pisire).Sosem akkor pisil amikor valamivel letakarom a harmadik,de rövidebb "lábát".Csak ha...leveszem...,mert valamikor tisztába is kell tenni a kis "fokhagymát".Van nap amikor át kell öltöznöm e végett.
Holophernes-te mázlista.Jöhet még a második...Szeretnétek?(Etykén tudom milyen más a gyerekkor...)
Ágiboszi-akkor rutinos vagy már a pelenkázásba.
MINDENKINEK:
A Margit-sziget nekem is OKÉ!!!Időjárás hétfőre esős és nagyon borult.(telext)
ANDI??? HOL VAGY?Eltüntél mit maci a málnásba?Margit-sziget???Évi(laurával) mi van?
A "szigeti" vonal+++ 214-7161.Ha valaki....
Ui: segítsetek a jelszót miként tudom megváltoztatni???Kép
Reggelig mindenkinek szép álmokat...
ari80

Sziasztok!
Találkozzunk a szigeten 12kor a Viztoronynál! Hivjatok, ha kell! Megint nyekereg, pedig reggel ilyen kis mosolygós volt!
(én marha, hát az apjával volt mosolygós, ő pedig elment dolgozóba...)
Kép
J (30-4455447)
holophernes

SziasztokKép

Úgy megörökiteném manót medvevadászat közben, de nincs most gépünkKépKép Egy medvés fotót a profilomba tettem fel, ez az a medve, aminek a bojtját előszeretettel hamizza, ha már nagyon éhes és a cici még nincs elérhető közelségbenKép

Judit,
Csodaszép a mosolya csöppödnekKép

Aranka,
a profilodban van egy olyan menű hogy jelszó megváltoztatása, klikk rá, és ott kétszer be kell irnod az új jelszót, majd alatta ott van hogy a profilban történt változás mentése, arra ráklikk és elméletileg már meg is változtattad.

Nah most csak ennyire tellettKép Manó ébredezik és megyünk sétálni végre, amig süt a napocskaKép

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Juditom! Mennénk mi, de sájnos a doktornénit várjuk Kép Eddig még nem ért ide. Kép Lehet, hogy csak este 5 után megyünk, mikor L. nemzője is hazaér.
A fotó szuper! Nagyon tetszik! Nálunk is apa a sztárvendég...

Vic! Ti is megkapjátok a jövő héten a 3hós oltást?

Ági! Azonnal tessék szerezni egy fotómasiát!
Detti

Detti,
A Brendonban vettük a habtapit is.
Igen, jövő héten kapjuk a 3 hós oltást, már előre sírdogálok miatta Kép
Majd mesélj, milyen volt LeviCirmancsnak!

Ági,
Igaza van Dettinek, szerezzetek egy fotómasinát, mert olyan jó dolog minden pillanatot megörökíteni, ami történik a Kismanóval és velünk!!!

Puszi mindenkinek!

Vic

Ui.: Tettem fel új képeket az albumba:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1508
Victoria

Sziasztok!

Minden babóca valami gyönyörű!

Bocsi, hogy nem név szerint írok, de mivel nem ismerjük egymást személyesen, így annyira keverednek a nevek és az írások.

A kilincs témához: nagyon jót nevettem a történeten (bocsi, persze ha az ember ebben a szituban találtatik, akkor nem valószínű, hogy nevetni van kedve...), de nagyon elegánsan megoldottad a problémát! Megjegyzem magamnak!

Ez a babygym tényleg nagyon szuper, én is ilyet szerettem volna Zsófinak, de 15 ezernél kezdődtek az árak itt vidéken és azt azért túlzásnak tartottam.
Nagyon szeretnénk egy járókát, Zsófinak nagyon kellene már. Jövőhéten felkocsizunk Pestre, hová lenne érdemes járóka ügyben mennünk?

Zsófi szépen fejlődik, fél kilót hízott, most 6400gramm. Két napja forog, hasra és vissza, reggelente keresztben-hosszában találom a kiságyában. Van erről kép is, megpróbálom ide feltenni. (a múltkor is csak apa segítségével ment képet varázsolni ide).
Sajna mennem kell, mert Zsófi felébredt és nagyon nyűgi. Próbáltam idevenni az ölembe, de valahogy most nem köti le, hogy anya itt pötyög Kép)

Puszi mindenkinek: Zsófi + Brigi
hálósipka

sajna kép nem sikerült, meg kell várni, míg apa hazajön...
hálósipka

No, íme a képek.KépKép
hálósipka

Sziasztok!

Brigi!
Fantasztikus édes ez a csemete!!!!!!

Na, persze mindenkié, mint mindig! Kép

Olyan álmos vagyok, hogy már megint nincs erőm írni.

Ari!
Nem vesztem el, láthatod!!!!
Szerintem a szerdai sétához kicsit hideg lesz, rossz időt mondtak egész hétre. Ha esik, gondolom nem megyünk. Kép
Mindenkinek minden jót!
Andi+Peti, aki majdnem 3 hónapos!
andi68

Sziasztok!
Andi-emlékszel a szemerkélő esőre.Szerintem akkor nem találkozunk,de csörögjetek...
214-7161 ill.0630/9735221 ,hogy mire jutottatok.
Holophernes-ha találkozunk akkor szerda 12kor a sziget Margit-híd felöli végében a buszmegállónál.
Brigi-tündéri a baby.Tőle kérhetnék a Bálint helyett egy kis szemöldököt.A Nagytörpém Zsófihoz képest csak pihékkel rendelkezik.Nagy szépen kiemeli az arckarakterét a szempilla és a szemöldök.Ja és a szemekről ne is beszéljünk!!!Mennyi idős?
Üdv,mindenkinek...A fejem megszeretné ismerni a vizszintes helyzetet...
ari80

Háj Evribadi!
Jó volt tegnap a randi a Szigeten? Mi jól besz.Kép Leventével, mert a doktornéni elfelejtett minket. És itthon savanyodtunk. De este 2,5 órát mászkáltunk kárpótlásként. Levente bealudt este 6-kor, és ma reggel 5-kor ébredt legközelebb. Nem ébresztettem fel fürödni, így a sajtraktárak tele lehetnek Kép pfujjj, hogy én milyen undorító tudok lenni!
Az új képek nagyon teccenek! Én is elkezdtem csinálni Leventéről egy albumot: http://babanet.hu/album/main.php?album=2172
Azért van mégmit csiszolni rajta..

Andirandi! Te jobban nézel ki mint valaha! Megnéztem ui. a képedet a profilodban. Határozottan jót tett neked az újabb szülés. A szerdát möglátjuk. ÚÚÚÚtálom a lépcsőn cipelni a kocsit (a hídnál), és a liftünk is bédöglött. És ugyebár a mi házunkban a 3. emelet olyan magasan van, mint normál helyen a 6. Kép

Vic! Ti megint csütörtökön kapjátok a bökést? Mi szerdán Kép Már felszerelkeztem egy újabb doboz lázkúppal Kép

Fruzsika! Bár el vagy tűnve, én azért írok Nektek! Lehet, hogy ma Beával bevisszük a csemetéket bemutatni Szabó Ági néninek. Nem is merem remélni, hogy este 3/4 6-kor Ti is beugranátok .... hmmmm?

Ann Madre bár szintén el vagy tűnve, azért Nektek is írok. Csak remélem, hogy a Szajnában áztatjátok a lábatokat, és a Tejfeltorony tetején borzolja a szellő a hajatokat.

Ja! Még 1 utolsó kérdés: melyik szülészet van az Üllői úton? A SOTE II-es? És pontosan hol? Help aki tudja... Történt egy elég tragikus dolog a héten a famíliában: az egyik unokahúgom 5hónapos terhes volt, toxémiája lett, 2 napja császárral kivették a babókáját (1kg-os szegénykém, de eddig minden rendben), és ott fekszik. Bár sztem mindenkit a pokolba kíván ilyenkor az ember.
Na. Dugulok! Pusssszancs: Detti
Detti

Sziasztok!

Először is szeretném utólagosan megköszönni mindenkinek a csukláshoz való hozzászólását, ötletét.

Ari: Zsófi fél éves, köszönjük a dícséretet. A szempilla apától, a szeme az tőlem (állítólag) a szemöldökét hogy honnan szerezte, az rejtély.

tegnap volt nálunk is cirkusz. miután apa hazajött Zsófi üvölteni kezdett, ha rámnézett! MIntha mumusra nézne. Ezt csinálta órákon keresztül. Nekem ez esett olyan rosszul, hogy már a szeme elé se mertem kerülni, csak bőgtem a párnámba. Este nem volt hajlandó szopni se...szóval kivoltam. Apja adott neki hozzátápit, azt elfogadta, de nem volt hajlandó elaludni. Majd 1 órás ágyban való bömbölés után (fél 10-kor), apja áthozta, hogy csajok, béküljetek ki....Odatette hozzám, Zsófi rám nézett, én bőgtem, ő meg telearccal nevetett rám. Megsímogatta az arcom (egyébként mardosni szokta) és teleszájjal nevetett rám. Ekkor már azt sem tudtam, hogy sírjak e vagy nevessek. Szopni nem szopizott, de mikor átvittem és letettem aludni, rögtön elaludt. Fogalmam sincs mi lelte délután, de remélem nem lesznek gyakoriak ezek az esetek.
Kellemes napot mindenkinek.
puszi: Zsófi+Brigi
hálósipka

Helló Görlik!

Tegnapi séta jól sikerült, köszönjük. Pont elfértünk az úton, és még az esőt is sikerült kikapnunk. Hicu és Kisbuksi teljes menetszerkóval érkeztek, azaz volt kocsivédő, én meg plussz takát tettem a csöppre. Romantikus padon-evészet volt, háttérben sepregető kertésznénivel.
Én még sétáltam egy cseppet, mert Vencelkének elég volt az anyakimélő üzemmódból, és nyöszörögni kezdett. Igy elindultak Hicuval meghóditani a 26os busz utasait.
Szóval én 4körül indultam haza, addigra már zsibbadó lábakkal. Kicsilány legalább pár órát pihent, mert újabban minden evés után féjdalmasan sir. Meg-megnyugszik, aztán újra rettenetes kinokat panaszol el. Ha viszon mozog alatta a verda, akkor cuppogva, de szendereg. Reggel már megint hivtam a dokimat,mert nem birom elviselni, mikor ilyen rossz neki, és tehetetlen vagyok. Böfiztessek Kép 5hete hallgatom ezt, és lassan kezdek beleunni. Mutassa meg nekem vki, hogy hogyan kell jobban, ahelyett, hogy erre fogja a bajt. Szóval együtt sirtunk reggel. Most elszenderedett, igy egy kézzel irok.

Brigi
nagyon édi a kép, a csillogással az álla alatt, nagyon cuki! Sirást nagyon el tudom képzelni, elég lélekgyilkos lehet.Kép Gondolj arra, hogy hátha nem kamaszodik még KépKépKép

Detti
ez aztán az igazi szopacs! KépKépKép A sajtérlelés nem tartozik a gyerekgondozási feladatok közé, na persze aki stréber!!KépKépKép At albumba jó lenne új képeket is látni, tudod a lányok szeretik a playboyokat! Védőnénit hogyan is sikerült lerázni? Nekem is kezd tele lenni vele a hócipőm.

Vic
nekem a fürdés uténi kép tetszik a legjobban. (bocsika a papitól Kép)

Ágiboszi
Dani a No1, jelenlegi állás szerint KépKépKép

indulok a mai 20kmre, szerdán ott vagyok a sziget felé menő buszmegállóban a Margit-hidnál

pusza
J+L
Kép
holophernes

Sziasztok Kép

itt vagyok, megpróbálok visszaolvasni. Már tegnap is olvasgattam, csak totál irigy lettem, hogy ti itt kirándulgattok, taliztok, mi meg itthon poshadunk a kupi közepén és esélyünk sincs normális társaságra... Ezt hívják úgy, hogy önzés...

Na eldugulok, ha olvastam, jövök.

Cupp.
Ann
annann

Ann! Én is itthon, a kupi közepén... és marcipános muffint tömök az arcomba. Brühühü. Lélekben Veletek.Kép
Detti

Sziasztok!

Bocsi Lányok, én csak olvasgatni szoktalak titeket, írogatni csak a 2003 nyár végi topicba, mivel kor szerint odatartozunk BencévelKép

Viszont most azért írok ide, mert ma találkoztam Tigribigriékkel a kardiológián és megcsodálhattam a pici Alexát élőben is Kép Az itt látott fénykép alapján ismertem fel őket, de persze az írásából tudtam hogy ők is ma jönnek, így nem volt nagyon nehéz dolgom.
Szóval Tigribigri, nagyon örülök hogy találkoztunk, Alexa nagyon-nagyon gyönyörűűű kislányKép Hogy viselte a vizsgálatot? Remélem ugyanolyan jól mint Bence, és azt is hogy nála sem találtak semmi bajt!

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Na, az egész család lebetegedett, igaz mindenkinek más baja van.Kép Kivéve a legkisebb!KépKépKépKépKép Niki kicsattan az egészségtől és remélem ez így is marad. A holnapi oltás viszont így elmarad, talán jövőhéten már nem leszek fertőző.

Anna, Detti!
Csatlakozok hozzátok, bár én kupi gyanánt épp egy rakás papírzsepi közepén ülök.KépKép Kép

Megpróbálok minden albumot végignézni, de az eddigiek alapján is megállapítom, hogy csupa tündéri babája van a Pöttömöknek!Kép
Végre nekünk is sikerült előhivatnunk egy adag fényképet, amit fel is tettem a lányaim albumaiba.
Itt megtaláljátok Niki és Zsani albumát!
Ja, épp most találtam egy Szabó Zsanis albumot, de rájöttem nem az én lányom van benne.KépKépKép

A táblázatról:
Zitával megbeszéltük, hogy ha nem bánjátok én vezetem tovább a táblázatot. Igyekszem naprakész lenni vele, de szóljatok ha valami nem stimmel az adatokkal! Az eddig megszokott módon hetente 1x teszem majd fel a táblázatot, mondjuk szerdánként. OK?

Pussz
Sztigris
sztigris

Sziasztok :o)

Azt még nem mondtam, h azért nem írtam edig, mert vagy nem volt net, vagy pedig parafáztuk a nagyszobát, vagy be-ki pakoltunk, vagy egyéb nyalánkságok.

Na akkor írok - olvasok folyamatában - visszafelé - mert lehet, h így se érek az végére (akarom mondani az elejére).

Dettike, nem vitatkozik, tömi a muffint és evés közbe' nem beszél! Én aszontam, h esélyem se van, deked meg van, nemdebár???

Judit, csodalyány ez a Léna, naon teccik! Kép Nagyon sajnálom, h minden evés után pityereg. Ez még a műtét miatt van? ott fáj neki valamije? Pusszancs a picike pocakjára!!!

Detti, holnapra megy a drukk, ez má keményebb oltás lesz sajna, de max. egy kis láz, vagy hőemelkedés - ha nem rögtön adod a kúpot. Én nem szoktam telitömni kúppal, csak akkor kap egy felet, ha kell. Eddig csak a 3 hósnál volt 37,3, egyébként semmi. Bár a múltkor láz nélkül is kapott egy fél kúpot: az éjszakának nem megyek neki anélkül.
Egyébként mi az imént kaptuk meg az 5 hósat, kis sírás, utána bealudt, mindjárt ébred enni. Nem gondolom, h kihagyja. Már nagyban örültem, h vége az oltásoknak, de végülis úgy döntöttünk, hogy a nagymértékű mászkálásaink miatt nem fog ártani az agyhgyull elleni sem, úgyhogy még azt is megkapja - 1 és 2 hó múlva kb. Nem örülök neki, de ez van.
Egyébként meg ne mongyá nekem ilyen Szajnát meg Tejfeltoronyot, mer még irigyebb depisebb és zöldebb leszek Kép Kép

Ja, ha már a dokinál tartunk, most rákérezett a súlyra - kavartam, mint a fagyiautomata, h ne tűnjön fel neki, h nem annyi az annyi... merthogy nem a szül. súlyához viszonyítottam, hanem ahhoz, amivel hazahoztuk és az -30 deka... Hát kéremszépen mostanában alig hízunk, de közben meg kúszunk, úgyhogy csak semmi beleszólás...

Detti, Levi képei csodásak, mutattam apának, mondott rá vmi édeset, de már elfelejtettem, mert órákkal ezelőtt volt, amikor elkezdtem vissszaolvasni - vmi olyasmit, h "ez igen!" Kép

Meg még kérdezted, h mellik Auchanba megyek Hatvan felé? No hát amelyik útba esik Kép Egyébként mostanában nem sóherkodunk és veszünk pálymatricát, akkor a Dunakeszibe szoktunk, ha körbe megyünk, akkor a Csömöribe, ha meg vmiért Budaörsre ki kellett menni, akkor meg nem fogod kitalálni: a Budaörsibe Kép

Brigi, Zsófi nagyon aranyos, azok a lyukak a pofiján KépKépKép Nagyon megható a tegnapi történet Kép Nem kell mindent olyan komolyan venni tőlük, nem kell sírni!!!

Vic, mostanában alig írsz, mi van veled??? Persze a képek csodásak Kép

Szilvi, jobbulást mindenkinek! Tábla ügy ok Kép Mindkét lányod csodaszép - meglestem az albumokat Kép

Ági, édi kis vadászod van Kép

Juditka, a mi babakocsink is ugyanolyan, mint Bömbié, ill. mint a tiétek ezek szerint Kép
Alig vártam, hogy a kilincses storyhoz érjek visszafelé - nem semmi... de örülök, h sinen van az ügy Kép

Emese, Andris nagyon vagyán ülve a kocsiban Kép Hamit még nem szoktam így vinni - mondjuk jó ideje nem is voltunk sétálni KépKépKép (bár ő napi 3x alszik kint). Valamint hozzáteszem, h nagyon csinos az uriember!

Hicu, jó hogy mondod az óriás-partedlit, mindenhol olyat kerestem - persze nem nagy hévvel, mert nekünkmég van egy hónapunk jó esetben. Majd benézünk eccer az IKEÁba Kép
Étkezések örömei tetszenek KépKépKép

Tigri, keresztelős ügyletek Kép Van véleményem...

Rebi, veszekedés Kép tejapadás Kép Most mizu?

Manga, hogy áll a tej ügylet? Remélem jól és nem maradtál tejcsi nélkül mert segítettek a lyányok Kép Bármeddig szedheted, de ne folyamatosan! De asszem Hicu le írta neked ezt is Kép

Fruzsi, nevetés KépKép Az naggggyon jó!!! Butikolááás? Tessék bemutatni az új kollekciót!
basszus, én meg pont most olvasok vissza:
Hát nagggggyon nagggggyon boldog szülinapot neked FRUZSIKA!!!

Fiona, érdekes, nekünk meg aszonta a MÁV ban a dokinő, h látja a szeleket - sőt ezt az egyet mondta, mást nem is. No meg, hogy minden ok Kép

Ildi, nagyon sajnálom, ami apósoddal történt Kép Remélem ti jól vagytok!

Kriszti, Gergő nagyon édi!!! Jó, h tettél fel képet Kép Mi még nem eszünk csak tejcsit, még van 1 hónapunk kb. Kép 9300g??? hűűűha!! Nagyon szép - ezzel szemben Hami 5 hósan (vasárnap) volt 64 cm és 5640g

Pindur? Heni? Timi? Boró? Ines?

Bocsee, akinek nem írtam, de gyorsan mennem kell, mert felébredt és nagyon sír KépKépKép

Pussz
Ann
annann

SziasztokKép

Detti,
igen az Sote II. van az Üllői úton, a Klinikák metróállomás után 400 méterre a Nagyvárad tér felé, a Fűvészkert van a hátamögött. Az elsőn van a PIC és a gyerekágy is.

Brigi,
ezt velem is eljátszotta már egyszer manóm, a mai napig nem tom mért, azóta is ha sír csak nálam nyugszik meg, úgy hogy ne sírj, fel a fejjel.

Aranka, Andi
ha nem esik akkor délben a sziget bejárónálKép

Ann,
ha vigasztal nálunk is kupi van, sőt mostanában még fejelem azzal, hogy nekiálltam dekopázsolni is, mindenfelé száradó gipszformákKépKép

Judit,
ha jöttök holnap akkor jányod élőben is szemrevételezheti a kis medvevadásztKépKép

hu most huznom kell, mert üvöltés van a kiságyban: ajjjjajaKép
majd még jövök....

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok! Ezer éve nem voltam itt, de gyoran irok amig alszik a kicsi. Ma nagyon bőgös napunk volt és most aludt el először.

Képzeljétek az előbb egy fácánkakas sétálgatott a kertünkben, már a házat is megközelitette ugy 5 méterre. Csak imádkoztam, hogy a kutyák-macskák ne vegyék észre, de mind aludtak. Nálunk a macskák hoztak már haza menyétet, nyulat és egerész ölyvöt is!
Le akartem fényképezni nektek, de lemerült a gép. Kép

Egyébként minden szabad percemben tanulok, mert most sürüsödnek a vizsgák a suliban. A valoszinüségszámitás zh-kon és vizsgán tul vagyok szerencsére. Most, hogy már érten nem is olyan nehéz. Kép Kép

A héten kaptuk volna a 2 hónapos oltást, de olyan taknyos és nyügös Zebi, hogy elhalasztottuk.

Na megint kezdődök a bömbizés, mennem kell. Mégsem aludt el igazán. KépKépKép
Azért olvasó üzemmodban követlek Titeket néha.
Ha jobb idő lesz, akkor mi is csatlakoznánk a "szigeti sétálosokhoz"!
fiona
fiona

Szép estét mindenkinek!

Hú, nem bírom magamban tartani: Matyikám négykézláb, kicsit nyuszis ugrabugrálással eljut bárhová! Azaz MÁSZIK! Most már egy percre sem szabad magára hagyni, ugyanis ma arra mentem vissza a szobába, hogy a vasalózsinórt rágja! ( nem volt bedugva!)
Egyik napról a másikra történt a dolog, hisz a múlt héten kezdett négykézláb állni és hintázni, most meg... Kép

Olvasgattalak benneteket, de azt hiszem, hogy most nem írok mindenkinek, mert lassan itt a fürcsi ideje.

A babákok csodaszépek: Judit, Aranka, Brigi! És megnéztem az albumokat is Szilvi lányai tündériek, Zsani elképesztően gyönyörű azokban a nyári rucikban! Neki küldöm:

Kép

No és Detti Levije! Még kérünk azokból a fiatalurat ábrázoló képekből!!!!

Hú, mennem kell, mert telefonnál a barátosném, úgyhogy jön egy jó kis trécselés! Jó nektek sétálgatóknak, fáj a szívem, hogy mi ily távol vagyunk!!!Kép

Pussz, Zita
zitus

Jó estét!

Ann, drága, köszönöm a jókívánságot. Bár az az igazság, hogy fel sem tűnt a szülinapomKép.

Mint nagyon gyakorlott mamákat kérdezlek benneteket: normális az, hogy egy (ekkora) baba 8-10-12 órákat nem alszik??? Szép és jó, hogy az éjszakát átalussza (6-7 órákat), de aztán annyi... Pölö: szombar este 1/2 9-kor bealudt, 3-kor kelt (ennél ált. többet alszik) és hajnal három után köv. este 10-ig summa 3-4 órát aludt, 5-6 részletben. Hát már én nem bírtam.
Ma: 1/2 12-kor keltünk (Kép hihi) és mostanáig egy szemhunyást sem... Most az ágyában sír a drága, a hagyjuk álomba sírni verziót kipróbálandó. Még 1/4 órát bírom. No, nem olyan vészes a helyzet, mert hál' Istennek nem sírással tölti az egész idejét, de azért.. mégiscsak.

Ja, képzeljétek, most először (síráscsitítandó) feltettem egy forgó-zenélő kis játékot az ágyára, és FIGYEL a drága! És nyúlkált utána! Azt hittem elbőgöm magam! Az én vérem figyel!!!! Kép Minek nem lehet örülni ezen a világon!
Amúgy malacpofa dagad, anyja fogy, de mindenki happy! Kép

TALÁLKOZÓT MIKORRA SZERVEZÜNK??????

Dettikém, megint lemaradtam..... Brühühü. Az az igazság, hogy kocsival egyedül még nem vittem sehova babót, de lassan az is beindul.
Mondjuk meg akarom várni, míg ezt a terpeszizét le lehet róla szerelni, tényleg nyűgössé teszi (ezért meg is szakad a szívem).

Vic, ezek a tappancsok marha jók, tuti legközelebb veszek, mert nálunk is lassan át kell telepedni a földreKép

Megyek asszonykák, mert nem hagyta abba a sírást. Kép

Puszika,

Fruzsi
cinderella

Fruzsi!

A saját lányomból kiindulva normális, hogy keveset alszik a csemetéd. Neki is nagyon kicsi volt az alvásigénye már egészen pici korától fogva, az oviban kb. 4 éves kora óta nem igazán aludt ebéd után. Most 7,5 éves és egyre nehezebben lehet kifárasztani Kép. A fiam pont az ellentéte, mert ő rengeteget alszik, még most 6 évesen is elalszik időnként délben, ha van időnk ledőlni. Ha oviba járna és nem velem lenne itthon, biztos, hogy minden délután aludna.

Én is olvasgatlak titeket, a fényképeken is mindig megcsodálom a babákat, de mire gép elé kerülök, már hulla fáradt vagyok, ezért ritkán tudok írni. Remélem a beteg babócák már mind meggyógyultak.

Jó éjt mindenkinek
johitimi

Ki vagyok purcanva, így csak 1-2 szó lefekvés előtt.

Ann Édi Kép Kép végre!!!! Honnan tudtad Fru szülinapját? Nincs is beiktatva a táblába.

Fru! Voltunk Áginál, tökre jó volt, csak szegény tornászni vágyó pocisokat sajnáltam, hogy nem maradt idejük. Jó lett volna látni Titeket is.
A kölöknek aggyá rumostejet. Majd attól alszik.Kép
Boldog, boldog Kép

Puszpusz: Detti és LeviKép
Detti

Sziasztok Anyucik!

Rég jártam erre. Kicsit eltűntem, csak néha olvasgattalak benneteket.

Liliána jól van, szombaton volt 3 hónapos. Hihetetlen, a tegnapi mérlegelésnél 4670 gramm volt és megjött az étvágya is mióta szedi a gyógyszert és a speckó tápszert (Milupa AR) eszi. A gyógyszert 6 hónapos koráig szednie kell, remélem addigra megedződik a kis gyomorszája. A szoptatás már csak desszert mennyiségű anyatejet ad neki, de azért még kap. Ötször eszik egy nap és alszik este nyolctól reggel hatig. Igazán nem panaszkodhatok.

Nagyokat sétálunk és közben jókat alszik. Csütörtökön átfordult a hasáról a hátára és egyre jobban fedezi fel a kezecskéit. Egyre többször csimpaszkodik a felette levő forgó-zenélőbe, bár ez még véletlenszerű, a tudatosságtól még messze van. Nagyon huncut, sokat vigyorog és egyre többet nevet hangosan. Megvettem neki a legújabb Halász Judit kazit és imádja hallgatni, pláne, ha én is énekelek vele.
Vasárnap óta a 3-as pelust hordja, olyan hihetetlen amikor megnézem az 1-es pelusát, hogy az mekkora volt. Hogy öregszünk lyányok!!!

LILIÁNA MA 2 DB OLÍTÁST KAPOTT EGYSZERRE!!!KépKépKép
Ma kapta meg a 2 hónapos és a 3 hónapos oltását is. Gondolom itt mindenkinek elég volt egyszerre 1 is, képzeljétek ugyanezt duplán!!! Olyan rossz volt lefogni szegénykét. Az oltás előtt kapott egy kúpot meg a fürcsi után, és úgy kellett álomba ringatni, mert zaklatott volt szegényke.

Doktor néni 61 cm-nek mérte (3 hónap alatt 10 cm.t nőtt.)

Na menek, legyetek jók.
Pusz
Noémi
noémi

Sziasztok,

Próbálok mindenre reagálni, de időm kevés, így előre is bocsika, ha valakit kihagyok!

Fru,
Kép
Habtapit kezdjük nagyon szeretni. Mivel itt nincs padlófűtésKép, ezért a tapi alá tettem egy nagy plédet, s így hosszabb ideig tud rajta hemperegni Kismanó. Habár a méretét meg szeretném növelni, mondjuk tripla ennyire, így venni fogunk még 2 ilyen csomaggal a tapiból.
Zenélő forgó- morgót az én Kismanóm is tökre szereti!

Judit,
Annyira felszabadult a Kismanód mosolya! Gyönyörű pici lány!
Én is szeretnék majd csatlakozni a Pöttömmamák kiránduló csoportjához, mihelyt túl leszek a fogászati kezeléseimen. Ugyanis fejembe vettem, hogy most a legapróbb hibát is igyekszem megcsináltatni a számban. Holnap is megyek, úgyhogy drukkoljatok nekem! Amúgy szerencsére nincs nagy vész, csupán pici és kezdődő lyukak (még 2) vannak. Ahhoz képest, hogy a terhesség alatt nem mentem fogorvoshoz teljesen jók a fogaim!
Büfiztetés: lehet, hogy furán hangzik, de mi (ha nehezebben jön ki a büfi) felemelgetjük lentről jó magasra. Persze nem dobáljuk, mert akkor nyilván össze- vissza bukna mindent, hanem finoman emelgetjük.
Ja, köszi a fürdés utáni kép dícséretétKép

Ann,
Én is itt vagyok ám. Írok majd magunkról is, mert velünk is annyi minden történik.
Te is olyan keveset írsz ám Hamiról! Megsúgom, hogy én titokban meglestem azt a lábujjszopogatós fotót Hamiról, és nagggyon tetszett!!!! Légyszi minket se fossz meg ezektől az élményektől!!!

Brigi,
A Brendonban ez a Babygym 7.990,-Ft- ba került. Kispapi is kipróbálta és befeküdt alá. Érdekes látvány volt, le is fotóztam, de nem engedi feltenni ideKép Pedig tényleg mókás látvány, ahogyan egy felnőtt ember befekszik egy ilyen babygym aláKép
Neked is csodaszép a Kismanód! És azok a szempillák! Gyönyörűek! Kép

Detti,
Én má' akkor megnéztem az albumotokat, amikor még fel sem tetted ide infoba! KépLeviCirmancsnak még mindig az a fekvős képe tetszik a legjobban!
Hát igen, mi jövő csütörtökön kapjuk a szurit. Szegény Kismanóm!!!
Nem szép Tőled, hogy nekem marcipános muffinokról beszélsz! Imááádom a marcipánt!!!! De most minden kiló leadásának úgy örülök, mint majom a farkának, így kihagyom ezeket a csábulásokat.Kép

SzTigris Szilvi,
Megnézegettem mindkét albumot. Naggyon édesek vagytok. Nekem a szoptatós kép tetszett a legjobban. Olyan édes, ahogyan a kisgyerekek utánozzák, hogyan szoptat a mami!

Ági,
Muti, miket készítettél! Vagyis mihelyt le tudjátok fotózni, azonnal muti! És légyszi mesélj Daniról!
Ja, ezerrel drukkolunk, hogy Ti nyerjetek, habár legutóbbi állásból kiindulva Dani a nyerő!!! Hurrááááá!

Zita,
Nagy- nagy gratula Matyinak a mászáshoz! Kérünk képeket az akcióról!!! És még több mesét!

Fiona,
Gratula a vizsgákhoz, és előre küldök egy nagy szippantóskocsinyit az elkövetkezendőkhöz!
Zebinek jobbulást!

Rólunk néhány sorban: most kezdjük hozzászoktatni ahhoz, hogy fürdés után (7- 1/2 8- kor fürdünk) azonnal bemegy az ágyába csicsikálni. Eddig fürdés után is velünk volt, s legfeljebb itt elaludt a nappaliban, de most elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy hozzászokjon a "babának 8- kor ágyban a helye" dologhoz. Utána úgyis felébred még 1/2 12 körül, de akkor is csak egy pici tejcit szív magába.
Amúgy az éjszakáink még mindig csodásak, és reggel 1/2 8- kor ébredünk fel először.
Gőgicsélés most nagyon beindult, ébredni is úgy ébred, hogy hatalmasokat dumál és nevetgél.
Képzeljétek, sírni sem úgy sír, hogy ordít, hanem elpanaszolja gőgicsélve a bánatát.
Nagyon szeret tornázni, így ha valakinek van valami olyan babamutatványa, amit szoktatok csinálni a Kismanóval, akkor azt légyszi osszátok meg velem! Köszi!
Gőgicsélés: most már nem egyzer azt mondta, hogy "ülle", meg hogy "gyüge". Remélem, nem valami csúnya szót akar megtanulni a drága, mert mi nem beszéltünk még sosem csúnyán (legalábbis előtte soha!). Néha az az érzésem, mintha valamilyen más nyelven beszélne, de így is egészen jól megértjük egymást.

Na, megyek, kihasználom, hogy Kismanóm nemhogy az ágyában van, de úgy alszik, mint a bunda, és folytatom a csibés képet, amit a falra szeretnék majd kitenni! Elég béna vagyok ezekhez, de az a lényeg, hogy jó színes legyen, és Dorkának is tetsszen!

Puszi!

Vic

Ui.: Már várom a karácsonyt!!! Kép Kép Kép
Victoria

Szia Mindenki!

Vera megelőzött és már megírta, hogy összefutottunk a kardiológián. Hihetetlen, hogy milyen kicsi a világ és a lányomról "felismert"! Tök jó volt, örülök, hogy találkoztunk! Viszont nekem nincsenek olyan jó híreim, mint neked Vera és kérek is egy kis vigasztalást! Alexát vissza kell vinnünk 6 hónap múlva, mert a szívzörejek olyan jeleket mutatnak, amik hasonlítanak egy komolyabb betegségre. Fél év múlva fog csak kiderülni, hogy szerencsések leszünk-e és a 98% között leszünk, akiknél nem komoly a baj. Bár állítólag ez a zörej végigkíséri majd a fejlődését, és ha beteg lesz akkor erősebben lehet majd hallani. Hát eléggé megijesztettek. Csütörtökön jön a doktor néni az oltással, majd kifaggatjuk őt is a dolgokról. Ha esetleg valaki tud hasonló helyzetről, írjon nekem valami nyugtatót!
Amúgy nagyon aranyosan tűrte a vizsgálatot, még mosolygott is a doktornőre.

Hicudzsi nincs harag, nyugi! Kép

Puszi
Tigri
tigribigri

Ezt a csalást! Áttették a topicot!!!!
Kénytelen voltam a keresőhöz fordulni, hogy megtaláljam magunkat. Azt gondolná az ember lánya, hogy vmi lábjegyzet, vagy kisbetűs bejegyzéssel tudtára hozzák a kedves netezőknek. Na mindegy, kiváncsi lennék, ti milyen arcokat vágtatok.
Kép
Ha nem nagyon vacak az idő, akkor ott vagyunk mi is a szigetnél pasinézőbe Kép (mellesleg jegyzem meg, hogy ma nem volt felhőtlen a séta alatt a pihenés (értsd ez alatt, hogy üvöltött), bár a temetőben elhalkult KépKépKép (mi ott sétálunk, ahol épp tudunk))
Voltunk csipőszűrésen, jelentem: NEGATIV!

Vic KépKépKép
Kép

Noémi
mennek a drukkok az éjszakához, 2 szuri már a perverzó határát súrolja!!! Kép

Szilvi
gyönyörőek vagytok, nálam a 'csakazértiskidugomalábam' a nyerő

Fru
Jó, hogy újra előkerültél! Kép Léna sem alszik, csak éjjel, ráadásul ha nem vagyok mellette, vagy nem mozog a kicsi kis sekke, akkor meg a bömbi. Én is vágyakozva olvasom, hogy az ilyen korú gyerekek napi 10-12órákat alszanak. Szerintem ez uo marhaság, mint a szoptatás okozta felhőtlen öröm. Szimplán csalás! KépKépKép

Dzita
Képet a mászásról, de azonnal!!!!

Ann
csak azt nem tudjuk, hogy veletek mi van, pontosabban Hamival! Mesélj, most már folyékonyan ir-olvas?

Tigri
Túl szépek vagytok ahhoz, hogy baj legyen! Nem lesz semmi gond! De ha mégis van vmi apróság, inkább időben derüljön ki (ld Léna Kép), mintsem késő legyen! A mi időnkben nem néztek ilyeneket, jobb lett volna sok esetben! Leginkább ne gondolj rá, ha lehet!

Detti
muffin, pfúj, édes, hizlal, tilossss neki!
Kép
(Jutikát meg megeszi a sárga irigység, imádja a csokis/marcipános/áfonyás/kerek/lyukas muffint!)

Dugulok, talán holnap, ha mindenki idetalált!

J(Gombóc Artura Kép)+ L(kékvér Kép)
Kép
holophernes

No megvagyok. Nem kis kűzdelem volt csipás szemmel idetalálni.
Úgy lefáradtam, hogy megyek Levit etetni.Kép
Detti

Sziasztok!

Most gyorsan dobok egy táblicskut, de majd még jövök!Kép

<pre>
Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.04.07
-n tölti Baba névnapja Anya szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 5 hét 4 nap
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 6 hét 1 nap ápr.30 nov.15
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 7 hét 1 nap márc.21
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 7 hét 2 nap júl.11 okt.01
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 7 hét 2 nap
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 7 hét 5 nap Csenge 2001.11.7.
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 9 hét 1 nap márc.21 aug.25 Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 10 hét 0 nap szept.10 máj.24 Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 10 hét 4 nap
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 11 hét 0 nap
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 11 hét 4 nap jún.28 máj.29
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 11 hét 5 nap nov.21 jún.23 Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 12 hét 2 nap jún.29 ápr.18 Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 12 hét 6 nap febr.06 okt.10
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 13 hét 0 nap
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 13 hét 1 nap
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 13 hét 4 nap
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 14 hét 1 nap nov.05 júl.11
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 14 hét 4 nap máj.18 jún.23
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 14 hét 6 nap jan.13 jún.24 Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 15 hét 5 nap aug.20 jún.18
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 15 hét 6 nap márc.8 és aug.20 júl.03
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 17 hét 1 nap júl.21 dec.16
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 17 hét 2 nap márc.15 márc.05 Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 18 hét 0 nap szept.28 márc.19
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 20 hét 6 nap Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 21 hét 4 nap 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 22 hét 1 nap márc.28 máj.29
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 22 hét 5 nap
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 22 hét 6 nap
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 24 hét 1 nap júl.21
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 25 hét 5 nap ápr.25 máj.31
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 27 hét 0 nap máj.15 jún.22
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 27 hét 2 nap dec.3 és febr.24 dec.27
</pre>

Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Szorgalmasan olvasok, csak az írás nem jön össze mostanság.

Judit!

Mi hétfőn még a Boráros térnél sz.rrá áztunk,illetve a babakocsi profi felszereltségének köszönhetően csak én. Amúgy Léna egy picit hasonlít Vencelbabára. Jó,jó,tudom,hogy ő egy gyönyörű csajszi,amíg Vencel "csak" egy pasi, eddig nem is akartam mondani,csak most már apucink több képre is azt mondta,hogy "jé, tiszta Vencel".

Csajok!

Tiszta ideg vagyok! A felettünk lakó pár hónapon belül 3-szor áztatott el minket! Eddig kétszer itthon voltunk,tegnap pont csavarogtunk,mindenünk elázott. Még talán parkettát is kell cserélni a nappaliban. Mit lehet ilyenkor csinálni? Nincs valami ötletetek,tapasztalatotok? Mégsem dobhatok be a postaládájába "elvágom a torkod" felirattal. Á,tudom,hogy nincs megoldás,csak nagyo kivagyok. Kép Kép Kép

Detti!

Hogy van a picibaba a családotokban?
Buksi
kisbuksi

Zita!

Matyi nagyon ügyes!!!!!!!!4
kisbuksi

Tigri,
Mit írtak a zárójelentésre?
(Megkérdezem az anyósomat!)

Vic
Victoria

Sziasztok!

Lehet még hozzátok csatlakozni?

Farkas Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Csak egy pill:
Buksika, a felettetek lakó biztosítása (már ha van, bár a háznak kötelező hogy legyen, csak nemtom abba mi tartozik bele) fizet - mi is jártunk már így. Kijön a kárbecslő és kifizetnek mindent, amit ez rongált meg... Na jó gondolom, azért nem annyira mindent - de elvileg. Sztem menj fel személyesen, ne postaládázz!

FBogi, üdv itt, írj magatokról Kép

Még jövök pussz
Ann
annann

Lányok,
Van valakinek tapasztalata a Rubin Hotel- beli babaúszásoktatással (Kalovits féle) kapcsolatban?
Hozzánk az van közelebb, és nagyon foglalkoztat, hogy mihelyt Dorka betölti a 3 hónapot (holnap!!!.)), menjünk babaúszásra.

Esetleg akar valaki csatlakozni?

Puszi,

Vic
Victoria

Sziasztok!

Farkas Boglárka vagyok, Győrújbarátról (Győrtől 7 km). 27 éves leszek pénteken. Kislányom Lili Dorina pedig 10-én lesz 2 hónapos. 3230g/51cm a születési adatai. Én távmunkában itthon dolgozom, nem vagyok Gyesen.

Lili szopizik, bár mostanában kicsit elapadt a tejem, de megteszek mindent, hogy rendbe jöjjön.
Sajnos ugyanez a házasságomról nem mondható el, de nem indítok rögtön panaszáradattal.

Örülök, hogy Kis Buksiék jól vannak.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Tigribigri!
Írtam neked mailt a profilodban lévő emailreKép

Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Bogiék! Sztem mér a frissből pajtások vagyunk nemde?
Amúgy nyugodtan panaszkodj. Itt senki nem fog macerálni miatta. Asszem bunkóék máshol laknak.Kép Kép

Buksika! Menj fel a galád szomszédhoz. Nekünk régen a XIV-ben egy alkesz volt a felső szomszéd, és nekem kellett szerelőt hívnom, mert szétáztak a falak, minden csupa penész lett. Szerencsére csak béreltük a lakást. De Ti ugyibár nem.

Ann! Képzeld! A Huggies-zal nyert a Kispasi 1 zacsi popitörlőt. Kispasi kis nyeremény KépKép

Judit! Úgy látnálak már Titeket (is). Dokinéne az elmaradt hétfő helyett ma 12-16 óra között jön.Kép Brummmmm.
Detti

KisBuksi!

Ha a felettetek lakó a mosogépével áztatott el, akkor világositsd fel, hogy a gumicső helyett be lehetkötni a mosógépet a vizvezetékcsőbe is. Kép KépKép (ez a leggyakoribb "áztatási" ok)
Az ő biztosításának fedeznie kell a károtokat. Ha ennyiszer kell a biztositójának fizetni, akkor majd ők jól fenéken billentik. KépKépKép
fiona
fiona

SziasztokKép

Nah a sétáról lemaradtunkKép Dani kifejezetten raplis reggelt csapott hajnal 5 től és utána úgy bealudtunk mind a ketten, hogy csak délben ébredtünk fel, ez van majd a legközelebbin ott leszünkKép

Detti,
gratula a nyereményhez, tudod, aki a kicsit nem becsüli az a nagyot......, Kispasi jól kezdi, hidd el a végén egy jó kis kocsit meg egy lakást nyer nektekKépKép Legközelebb képet is kérünk a muffinról, ha már lusta vagyok sütni, akkor a látvány legalább feldobjonKépKép

Buksika,
irány fel szomszéd, vidd magaddal a közösképviselőt is, és beszéljétek meg a dolgot, a károtokat meg a biztosítónak fizetnie kell.

Bogi,
üdv itt, gratula szép kis manócskádhoz, és nagyon szép neve van ámKép A panaszokat is mondhatod nyugodtan, nem jó ha az ember magában tartja,itt mindenkit meghallgatunk ámKép

Tigri,
és mindent elmondtak nektek pontosan, vagy csak azt, hogy majd 6 hó múlva gyere vissza? Szoritunk hogy a 98 %ba essetek .

Judit,
én is hasonlóan mérgelődtem a topic átrendezés miatt, igazán irhattak volna egy kis csatolószöveget az angol hibaüzenet melléKép A technikám ua volt, mint a tied, előhoztam az elmúlt napot és végre meglettünkKép
Ma ha ott voltatok a sétán a szigeten, sajna nem tudott a két manó randizni, de majd a következőnélKépKép

Fru,
utólag is boldog szülinapotKép

Kép

Ami meg az alvást illeti nálunk van olyan, hogy szinte minden szopi után bealszik, aztán van olyan hogy képes reggel 9 től este 9 ig fentlenni, kb fél órás össz alvással. Neked régen milyen volt az alvásigényed? lehet hogy neki kevés, ezért van fent többet, a nagykönyv nem szentirásKépKép

Vic,
ez a karácsonyos beírás nagyon tetszett, jót röhögtemKépKép Köszönjük a drukkot, ma néztem a bolt weblapját, kihirdették az eredményt, Dani nyerte meg. Ezúton köszönünk minden szavazatotKépKép

Ajándékul ezt a képet küldi mindenkinek Dani:
Kép

Noémi,
gratula a szép növekedéshez, és jó olvasni, hogy beindult a kiscsaj és segit a tápi.
A két oltás egyszerre tiszta gyerekkinzásKépKép

Ann,
irhatnál HamikárólKép meg fotó is kerülhetne előKép

Fiona,
gratula a vizsgához, a következőhöz kina összes termését küldömKépKép

DZita,
NAgyon ügyi MatyiKépKép neked meg kitartás a dogához.

Sztigris,
köszike a táblát, most jöttem rá, hogy leragadtam a 16 hétnél manónál, holott már a 17 hetes és egy naposKépKépKép

Dugultam mert a fiatalúr éhesKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Köszi,hogy reagáltatok az "árvizes" problémámra, természetesen felmentünk,és a biztosító is fizet,csak nem igazán lehet megfizetni azt,hogy a gyönyörűen felújított új kérónkkal ilyen sűrűn történik ilyesmi,és már alig merünk elmenni itthonról,mert ki tudja ,mire jövünk haza.

Detti!

Gratula a nyereményhez!

Bogi!

Üdv itt nálunk,örülök,hogy örülsz,hogy jól vagyunk Kép Nem húzós dolgozni a baby mellett?

Vic!

Én csak jót hallottam a helyről és a módszerről egyaránt! Szerintem dorkának biztos teszeni fog, csak szoktassátok a vízhőmérséklethez,mert biztos lesz egy pár fok különbség /4-5/,és az zavaró lehet neki.

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok!
Buksi!
Nem húzós. Egyáltalán. Néhaugyan egy kézzel kell gépelnem Kép, de bírom.
Úgy képzelem, hogy később, amikor már szaladgál, akkor fogok dolgozni, amikor alszik.

Lányok!
Hát azt hiszem épp a válásom küszöbén tartok. Nem tudok megoldást a problémára mást, és nincs is. Sajnos a legelején elszúrtuk, és Lili születése nem úgy erősítette a kapcsolatunkat, ahogy képzeltm, hanem a negatívumokat nagította fel, és idáig jutottunk.
Szép kis szülinapi ajándék Kép Kép Kép

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

na erről beszéltem, ha egy kézzel gépelek Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi!

Nagyon sajnálom, ha tényleg ekkora a gond,ha van kedved,írj róla bővebben. Nem akarok tolakodó lenni,csak nekem úgy tűnik, szeretnél írni róla. Ez a topik már túl van azon,hogy csak a babák súlya,kaki mennyisége legyen a téma. Bár a szexről ritkán esik szó Kép
kisbuksi

Hát nálunk meg sajnos elég gyakran.
Alapvető problémák vannak nálunk, és leginkább azt hiszem az a baj, hogy a férjem nem szeret már. És ezt felesleges ragozni. Nem beképzelem magamnak, hanem mondta. Itt meg nincs más megoldás, mert nincs értelme kínozni magunkat, és gyötrődni.
Nekem ez nagyon nagyon fáj, de nem tudok mit tenni.
Azt hiszem ezért apadt el a tejem is, a sok idegeskedés miatt.
Lili is érzi, mert ő sem nyugodt. Bár nagyon jó baba, de állandóan igényli a közelségemet.
Éppen most is, pedig 5 perce fektettem le.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Vic,
küldtem egy mailt a lelettel kapcsolatban. Rubin Hotelbe jártak a barátnőmék is babaúszni, de anyagilag nem bírták. Viszont csupa szépet mesélt az úszásról!

Ágiboszi,
felvázolta a tényeket a dnő, végül is abban bízunk, hogy ha olyan nagy lenne a baj nem kéne fél évet várni, szóval bízunk benne, hogy minden oké!

Vera, amint tudok írok választ! Kép

Tigri
tigribigri

Bogi! Nem tudok semmi okosat írni, csak azt, hogy sajnálom ami Veled történik. Ha akarsz mesélni, itt mindig meghallgatásra találsz! Az, hogy minden 1,5 dik pasi egy répa, sztem már minden nő tudja.

Buksi! Szex Kép Kép hmmmmm.

Vic! Most ment el a dokinéni, és nem szerdán, hanem pénteken (a jövő héten) adja be. Szombaton lesz 3 hónapos.
A combiján van egy folt. Azt hittem, hogy vm. gombás Kép dolog. De a doktornéni szerint az ekcémámat örökölte az ifiúr.

!!!! Holnap megyünk méreckedni a védőnőhöz. Előre félek.
Detti

Sziasztok,

Tigri,
Hétfőn találkozom az anyósommal, akkor megkérdezem Tőle, ha így Neked jó! De este megnézem itt ezeket az orvosi szakkönyveket (tele van velük a lakásKép), hátha azokból is látok valami okosságokat.

KisBuksi,
Hát nem irigyellek az elázásokkal kapcsolatban. Kép Valahogy rá kéne pirítani a felettetek lakóra, hogy ne csináljon ilyet többet! Micsoda figyelmetlen alak lehet!?

Detti,
Akkor mi előbb leszünk túl a szurin?! Akkor majd én mesélek.
EkcémaKép És kaptatok rá valamilyen kenőcsöt?

Képzeljétek, "gyereknek 8 körül az ágyban a helye" hadműveletünk sikeres lett. KisPapi betette Dorkát 1/2 9- kor (szopi után), és szinte azonnal elaludt. Utána 1/2 12- kor kelt fel enni egy kicsit, s legközelebb már csak ma reggel 1/2 8- kor.
Ma már többedszer mondja azt, hogy "ülle" és hogy "mennyel". Biztosan tetszik Neki, de mindezeket kizárólag egyedül hajlandó mondani. Gőgicsélni gőgicsél velünk is, de azt a két különleges "szót" nekünk nem mondja, csak magának.

Na, megyek, mert ma még fogorvoshoz megyekKép, s addig annyi mindent kell csinálnomKép

Puszi,

Vic
Victoria

Gratula Vic!
Mi is így csináljuk: 8-1/2 9-irány az ágy, és alvás. Legközelebb 4-1/2 6 között valamikor eszik, és kb. 7-ig lehet az ágyában hagyni.
Én most azzal hadműveletezek, hogy ebéd után 12-2-ig kiságy, csendespihi. 2 napja okésan megy az ügy Kép
Az én Elocomom 2*-es hígításban Kép Reméljük nem durvul be neki annyira, mint nekem. Kép
Detti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?