Jó reggelt Mindenkinek!
Hál istennek ma is esik az eső.
Nálunk 3 napja esik változó intenzítással.
Tegnap nem volt netünk, tele van a hótörpöm ezzel a céggel. Amint el kezd esni az eső 90%-ban ez van. Befolyik az aknába a víz és ott olyan jól vannak megcsinálva a dolgok, hogy a kábel egy idő után átázik.
Estére "meggyógyult", de akkor meg már nekem ment el a kedvem netezni.
Spiropentet mi is ismerjük. Ricsikém hörgőszűkülettel született így bizony volt, hogy kellett tágítani ilyen vacak időben. Azt mondták kinővi, ami úgy látszik megtörtént mert kb. 2 éve nem volt rá szükség. (kopp-kopp-kopp)
Emma, a kimondhatatlan nevű köptető az a kakukkfüves
Elég ha ennyit mondassz a gyógyiban és tudják miről van szó. Egyébként a gyógyszertári olcsóbb, mint a Naturlandos. Én régebben mindig böcsülettel másoltam a nevét és odaadtam a gyógyszertáros csajnak, amikor az egyik mondta, hogy ha azt mondom kakukkfüves köptető, akkor tudják miről van szó és nem kell körmölnöm.
Ani, nem tudom, hogy mennyire van genetikailag kódolva az alvás, de nekem mindkét gyerekem ilyen jó alvó (volt). Ricsikém ezt még azzal fejelte meg, hogy majdnem egyéves koráig minden etetés között aludt.
Én nem is tudom, honnan tanulta meg a dolgokat.
Volt olyan, hogy mentem érte az oviba 1/2 5 után és még csak akkor uzsonnázott, mert nem volt szívük felkelteni.
Erik általánosságban 1/2 8 - 8-ig alszik, ritkán kel korábban.
Egyébként Erik olyan volt tegnap mint a hétördög.
A nagyapja vigyázott rá kb. másfél órát, eközben majdnem magára döntötte a vendégágyat. Ha az ráesik agyonüti. Leszedte a tálcát a nagyapja asztaláról, arról összetört minden törékeny. Pedig apósom már olyan barikádokat csinál a szobájában, mert felmászik az ágyra a fotelokra.