Új privát üzeneted érkezett!

Na, a bénabéla: Ani gyerekeire gondoltam az előbbi kérdésemnél, csak épp azt felejtettem el, hogy az annyuknak meg jobbulást kívánjak! :lol: Ani, férjemnél a neocitrán tett csodát, sztem annak köszönheti, hogy nem keveredett bele a nyavalyánkba. Énmeg ezt a hosszú latinnevű naturlandos köptetőt ittam, ennek hála, hogy nem fulladtam meg - eddig. :)

been

Zsombi is vissza szundizott, mindig húzkodtam a pajeszát :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dadomi:tényleg jegelés,jó hogy mondtad szegény Josinak.
Életemben 1 szer húztak ,de elég is volt.Pontosabban eszeree húta ki a doki a 2 felső bölcsesség fogam.
Nekem a gyulladásra jó volt a corsodil ,napjában többször ,amíg a seb be nem gyógyult és valóban borogattam.

Ja hát még most nagyon okosnak tartja magát mert számvitelt tanul.
Én is elakartam kezdeni ezt az okj-s sulit ,de apa azt mondta fölösleges.Pedig a gyakorlat nem elég :( valami papír és kéne a tudásról.Azt mondta ráérek ,majd ,ha a cég oda lesz,és munka nélküli leszek.
A barátném másik aranyköpése,szeptemberig valami jogi viszgát kell tenni-nem nagyon értettem mit zagyvált össze-nem csak neki ,hanem akiket felvettek.Akinek nem sikerül ill. nem teszi le elbocsájtják.
Jaj és akkor most egész nyáron tanulnia kell,meg akkor a számviteli iskolában is majd halasztania kell.
ÓÓÓ mennyire tudom sajnálni.

De azzal már eldicsekedett ,hogy megkapta az első havi fizetését.
DADOMI FIGYELJ 100.000ft + 12.000 melegétkezésit ezt kézbe.

Bár ő szeret vetíteni,gondolom amiket leírtam a tegnapi telefon beszélgetésből ,már látszik.

Na ,de én is csak mosolygok rajt mint ti.
Csak érdekesség képpen írtam le.
berni611

Valami nem stimmel a a nettel az előbb kidobott :evil:
Nem óhajtott mükszeni.
berni611

Évi, az jó. Az a 100 ezer. Te most sokallod, vagy kevesled? :lol: Ha köztisztviselő, én el bírom képzelni, hogy ennyit keres... Ha közalkalmazott, akkor annyira nem, bár attól is függ, mennyi munkaviszonya van. Nekem most lenne ennyi a nettóm, ha visszamennék, bár diplomám van, így alapból magasabbról indulok kicsit. (Bár mondjuk anélkül nem is dolgozhatnék ott, ahol. Nagy kegy bakker... :roll: :lol: :lol: :lol: )

been

Been :sokallom. egyébként a kincstári dolgozok asszem köztisztviselők na ebben nem vagyok jártas.
Valami olyasmit nyökögött,hogy még nem az ,majd még valami esüt kell tenni,ha meg van ez a jogi vizsga.

Őszintén:nem néztem utána annak amit mond.Egyébként nagy mesélő,én mindig osztom 2-vel amit mond.
Aki nézi a jóban rosszban,az tudja ki a Rózi.Na hát hozzá tudnám hasonlítani.
Hall egy történetből 2 szót ,nem biztos ,hogy a lényeget ,na ő abból történetet csinál na meg pletykát.

viszont már én tanultam abból mit mondjak el neki és mit ne.
Arra nem volt képes-pedig szépen kértem egyébként meg jó barátnők voltunk addig-ne mondja el senkinek ,hogy terhes vagyok-már mint Zsombival-nem tudta a száját befogni még aznap eljárt a szája.
Pedig csak 5 hetes volt a drága,na nem azért mert titok,hanem ,mert ismeritek a történetet és nem szerettem volna ,ha valami nem kerek,rajtam csámcsogjon a fél város.
Na meg Berni szerett volna kistesót,hogy mondtam vona meg neki ha esteleg kiderül ,hogy gáz van......
ő a 18-dik hétig nem tudta ,hogy baba van a pocakban.
De a drága barátném ,egy párszol majdnem elszólta magát.
Nem tud vigyázni a szájára,más baj nincs vele.
berni611

yuyu:gyors gyógyulát,hogy tudjál babázni,bár Enikő is még olyan pici.Na nem a mértei ,de még nincs 1 éves.
Az enyém meg már 2 lesz :cry:
berni611

Megyek megetetem a fiam ,mert itt rágat,már nyügös.
berni611

na, mondom én, h jó kis barátnőd van... :lol: Nos, hát így nem sok a 100, lesz az még több is... :twisted: Na, de hát az a minimum, h leteszi azt a közigazgatási szakvizsgát. :twisted:

been

Évi,én inkább így írnám: "Barátném"... :wink:
ééérdekes a csajszi. :shock:
Emma,remekül vannak a gyerekek,Elizát azért holnap mégegyszer megnézi a doktornéni,biztos ami biztos.Én torkom is jobb,remélem nem lesz belőle semmi komoly.
Nektek is sz@r kedvetek van ebben a csodás időben? Én hétvégére linzerkarikát sütök,azt már holnap,meg vasárnapra,Zoli névnapjára tiramisut. Múltkori nagyon ízlett neki :D
A linzerkarika meg Kristóf kedvence :D
Elizának meg olyan mindegy,csak kaja legyen :P
Most ebédre is a leves után megevett még 2 füstlit sajttal. Persze kenyér nélkül-vigyáz a lányom a vonalaira :P Na,megyünk,megpróbálom elaltatni. Tegnap elég hamar ment,kb.10 perc alatt elaludt. Bár most nagyon zörgeti a redőnyt a szél,remélem nem fogja zavarni.
Én is nagyon várok már egy talit. Olyan jó lenne... 8)
Vendég

Ani, nekem is szar kedvem van, a kölkek meg hisztiznek, nekik is szar kedvük van.

been

Kép

Megjöttünk a doktornénitől Spiropentet írt. Ismeri valaki? :roll:

Kép
dius87

Dius, jól tetted, hogy elvitted Barnust... :wink: A Spiropent úgy tudom, hörgőtágító. Valszínű asztmatikus tüneteket vélt felfedezni a dokinőtök Barnuson. Azért ne ijedj meg ám, meg majd jönnek a lányok, ők profibbak nálam e téren (is)... :wink: :D Jobbulást Barnusnak, mostmár nem lesz gáz. Nem mondott amúgy a doki semmit?

been

Dius, igen ismerjük ezen gyógyszert, sajna! :? Dokinénitek elmondta azt a nagyon fontos dolgot, hogy hogyan kell adagolni a spiropentet? Mert nagyon fontos, hogy 5-6 óra után már ne adjál Barnusnak, különben nagyon megköhögteti éjszakára. Ha kétszer kell neki egy nap (nem tudom hogy írta elő), akkor kapjon egyet reggel mindjárt, a második adagot meg 12-2 óra között, ahogy kijön a szopitok. Viszont ha asztmatikus tüneteket észlelt a dokinéni, akkor jobb, ha minimálisra csökkented, vagy elfelejted a tej és tejtermék fogyasztásodat. Nálunk mikor Domi befulladt, akkor mondták már, hogy 1 éves koráig nem kaphat tejtermékeket, mert az a gyerek aki asztmás tüneteket "produkál", az veszélyeztetett tejérzékenységre is. És nektek is ott van még az az ekcéma is. Szóval vigyázz nagyon a tejtermékekkel, és Barnusnak is toljátok ki minél későbbre majd ezeket. Ha netán meg tápszerre lenne szükségetek, akkor kizárólag HA-s tápszert adj neki. De reméljük nem lesz erre szükségetek. Nem ijesztgetni akarlak, csak a saját tapasztalatom beszél belőlem sajna.

Berni! Hát gondolom a játékboltban nem keresett ennyit ez a csaj... :? Jó dolog fizetés szempontjából köztisztviselőnek lenni. Viszont röhejes ez a csaj, hogy fél a közig. alapvizsgától... :P Ha ennyit nem tud megcsinálni, akkor keressen más melóhelyet. Nem tudom milyen nehézségű ez a vizsga, de mivel rengeteg köztisztviselő van, akik már megcsinálták (különben nem dolgozhatnának), olyan túl egetrengető nem lehet :roll: Meg mondjuk én így két diploma meg mérlegképes után már nem riadnék meg tőle az tuti :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Ani, Emma! Én is olyan plötty vagyok ma, semmihez sincs kedvem, ilyen vacak időt :evil: Meg valahogy az sem dob fel túlságosan, hogy vasárnap megint egy évvel öregebb leszek, és ez az utolsó évem, ami 2-vel kezdődik :?

dadomi

dadomi,nyugi,jó ám az is,ha már 3-mal kezdődik az éveid száma. Igaz,öregek??? :P :wink:
csak hogy jó kedvetek legyen...
www.sharkbreak.com
Vendég

Na, elkezdtem írni, aztán elszállt...
Szóval, Dadomi, megértelek, bár aszondják, 30 után már visszafelé számítanak az évek... :P Lesz ünneplés?

been

Ani, jó ez a halas, olyan nyugtató. csak nem nézem sokáig, így is mingyá elalszom... Csak Ármint nem tudom elaltatni az istennek se, lehet ideültetem a halak elé kicsit... :lol:

been

szegényke biztos érzi a szelet. Eliza elég hamar elaludt,tuti nem volt 10 perc. Remélem legalább kettőig alszik.
tuntun jó alvókája van a kisfiadnak,hallod. Eliza max.2 órát alszik ebéd után. Reggel általában fél 7-kor kel,és este kilenc körül alszik el.
Vendég

Nálunk úgy alszik Ármin - legjobb esetben - hogy 10-fél 11 körül dől ki este, alszik reggel kb 3/4 8-ig, és jó esetben délután dél - 1 óra körül le tudom tenni és másfél órát alszik. Aztán ennyi. Végülis a ritmusa hasonló Elizádéhoz. Ő is így van 15 hós-másfél éves kora óta.
(Most meg terít basszus... Hordja a bögréket az étkezőasztalra, az enyémet meg idehozta nekem. :twisted: )

been

Dadomi köszike. Nem mondta hogy mikor kell, mi olvastuk hogy reggel-este. Ő nem asztmára kapta nem fulladt be hörghurutja van, csak néha csúnyán köhög, és kicsit berekedt, elkapta az apjától ezt a nyavaját!
2x 1,5mlt kell adjak neki, kaptam fecskendőt amivel ki tudom mérni, nyomja a szájába vagy adjam kiskanállal? Evés elött vagy után kell neki adni?

Kép
dius87

MIt fogad el jobban, attól függ, Dius. Próbáld sztem először talán fecskendővel... Az kicsit olyan, mintha cumizna, a szájába rakod, aztán csak benyomod és készen is van. Én kanálból nehezen tudtam nekik ilyen picinek adni bármit is, mert mindig kilöttyent. De majd rájössz, melyik a legjobb megoldás! :wink: (Én azért furcsállom, hogy egy megfázásra ilyen kemény (szerintem kemény) gyógyszert adnak, de a lényeg, hogy meggyógyuljon hamar arany szíve.)

been

Emma drága,nézd már meg a gyerekeid iwiwes oldalát :wink:
Dius,a spiropentet én is ismerem,sajnos. Dadomi jól mondja. Mi már több mint 1 éve nem használjuk hálistennek!A tejet meg felejtsd el,én sem ihattam Csillával,szopi alatt sem,mert kicsapta az arcát. Van a családba allergiás?

Kép
Kép
josi

HUhh, jóvanjóvan, nézem, nézem... :oops: :oops: :wink: :D

been

Dius mi szoktunk kapni Spiropentet, ha köhögnek a lányok. Olyankor kapjuk mikor csúnyán és mélyről köhögnek. Nekem azt mondta a dokinénink, hogy ne csodálkozzam, ha gyerek kicsit jobban pörög tőle. Egy kicsit felspanolja őket.
Vendég

Rékababa húú én nem vettem még észre igaz még csak egyszer kapott. Nagyon pici kijött a szájából de a nagyját lenyelte. Most egy kicsit sűrűbben köhög, de olyan csúnyán :(
Az apja meg fertőzte, de hát apát csak nem zárhatom ki a lakásból amikor beteg :)
Belázasodhat ettől a köhögéstől?

Nem mondta a doki néni hogy ne igyak tejet :roll: de már nem is szoktam.

Kép
dius87

hAHÓ!
Szia, Rékababa, hogy vagytok? LÁnyok?
A Spiropent felpörgeti a pulzust is, meg testépítők is használják. Fogyózni is jó. :twisted: Soha ne kelljen basszus... Ezt adják egyébként a koraszülés megelőzésére is. Én is kaptam Andrisnál, de nem bírtam, leváltották Diaphyllinre; de kaptam most, hogy Árminnal a 35. héten bekerültem. Állítólag lazítja a méhizmookat vagymiafrász.
Hát, ha eddig nem lett lázas Barnus, ezután már csak nem lesz... Bízzunk benne!

been

Hát lányok Barnus már 9kor összeesik de most kivan pattanva a szeme és izeg mozog! :( Azért várható hogy elaszik most már???

Kép
dius87

Dius... :lol:

been

Jó reggelt Mindenkinek!

Hál istennek ma is esik az eső. :evil: :evil: :evil: Nálunk 3 napja esik változó intenzítással.
Tegnap nem volt netünk, tele van a hótörpöm ezzel a céggel. Amint el kezd esni az eső 90%-ban ez van. Befolyik az aknába a víz és ott olyan jól vannak megcsinálva a dolgok, hogy a kábel egy idő után átázik.
Estére "meggyógyult", de akkor meg már nekem ment el a kedvem netezni.

Spiropentet mi is ismerjük. Ricsikém hörgőszűkülettel született így bizony volt, hogy kellett tágítani ilyen vacak időben. Azt mondták kinővi, ami úgy látszik megtörtént mert kb. 2 éve nem volt rá szükség. (kopp-kopp-kopp)

Emma, a kimondhatatlan nevű köptető az a kakukkfüves :lol: :lol: Elég ha ennyit mondassz a gyógyiban és tudják miről van szó. Egyébként a gyógyszertári olcsóbb, mint a Naturlandos. Én régebben mindig böcsülettel másoltam a nevét és odaadtam a gyógyszertáros csajnak, amikor az egyik mondta, hogy ha azt mondom kakukkfüves köptető, akkor tudják miről van szó és nem kell körmölnöm. :lol: :lol: :lol:

Ani, nem tudom, hogy mennyire van genetikailag kódolva az alvás, de nekem mindkét gyerekem ilyen jó alvó (volt). Ricsikém ezt még azzal fejelte meg, hogy majdnem egyéves koráig minden etetés között aludt. :lol: :lol: Én nem is tudom, honnan tanulta meg a dolgokat. :shock: :shock: Volt olyan, hogy mentem érte az oviba 1/2 5 után és még csak akkor uzsonnázott, mert nem volt szívük felkelteni. :lol: :lol: :lol:
Erik általánosságban 1/2 8 - 8-ig alszik, ritkán kel korábban.
Egyébként Erik olyan volt tegnap mint a hétördög. :evil: :evil: A nagyapja vigyázott rá kb. másfél órát, eközben majdnem magára döntötte a vendégágyat. Ha az ráesik agyonüti. Leszedte a tálcát a nagyapja asztaláról, arról összetört minden törékeny. Pedig apósom már olyan barikádokat csinál a szobájában, mert felmászik az ágyra a fotelokra.
Vendég

Lányok éjjel nagyon szarul aludtam. Ilyen még sose történt velem. Kimentem a vécére utána lefeküdtem és olyan érzésem volt, mintha valami mély gödörbe zuhannék. Rögtön fel is ültem, aztán megint ugyanez. És a gödörben valamilyen mesefigurák sétáltak körülöttem. Ezt két órán belül 3x eljátszottam. :shock: :shock: :shock:
Már azon voltam, hogy felkelek tévézni, de túl fáradt voltam. Irtó szar érzés volt.
Vendég

Reggelt!
Tuntun, énmegmá aszittem, elvesztél a szépítkezdében, azért nem jössz! :lol: Biztos azért álmodtál ilyen hülyeségeket, mert hiányoztunk.
Jajjdevicces.
Na, ilyen gödörbeesős-zuhanós álmaim nekem is vannak, szerintem fáradt lehettél... Meg telehold is volt, azt hiszem, bár ez nem tudom, jelent-e valamit.
Erik... :lol: :lol: :lol: Ilyenkor szoktam rájuk azt mondani, hogy ön- és közveszélyesek. :D Jó, hogy ilyen jó a fiúk alvókája!
Kakukkfű: köszi! :D Tudom, h kakukkfű a hatóanyaga, úgy is készültem kérni a gyszertárban, hogy naturlandos kakukkfüves köptető :lol: , de akkor a naturlandos jelzőt lehagyom, ha amúgy olcsóbb... :wink: Nekem egy bajom volt egyébként vele, szétmarta a nyelőcsövemet meg a gyomromat, és bűnrossz íze van... :? De nagyon hatékony egyébként szerintem.
Dius, hogy van Barnus? Aludtatok?

been

Emma, vagy olyan sok munka volt rajtam, hogy azóta is szépítkezek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kérdezted, hogy miből írom a szakdogámat. Ugye én egy biztosítótársaságnál dolgozom sok-sok évtizede, így az ügyfélszokásokról írom. Na most tul.képpen készen van, de a tavaly óta kialakult helyzet miatt módosítanom kell. Látod ha nem lettem volna ilyen lusta és levizsgázom tavaly, akkor nem lenne vele gondom.

Most elszaladok az egyik házidolgozatomat összefűzetni és feladom, ha már itt görcsöltem vele. Még van egy szakmai gyakorlatom, csak tegnap fáradt voltam már számolgatni. Egy váll. teljes vagyoni, pü-i helyzetét kell elemeznem 3 évet átölelve.
Vendég

jó reggelt.
Itt gyönyörűen süt a nap. Remélem felszárad ez a sártenger az udvarban,és kicsit ki lehet majd menni.
Fél 11-re megyünk vissza a doktornénihez,kiváncsi vagyok... :shock:
tuntun,jó kis álmod volt. Hú,én már nagyon rég álmodtam,de akkor én is nagyon sokat zuhantam.
Mesefigurákhoz nem tudok hozzászólni. Ha szupermen,meg ilyenek,akkor ok,de ha boszorkány,meg társai,akkor szegény te :lol:
Na,átöltöztetem hétkorságomat,aztán elmegyünk. Majd még jövünk.
Vendég

Na az én éjszakám se volt jobb,éjjel 1-kor gyógyszert vettem be. Nem fogjátok elhinni,de ma megint fogászaton voltam,most meg felül a pótlás alatt begyulladt a fogam :evil: kifúrták ,kimosták és most iszonyatosan lüktet!!!! Elegem van!!!

Kép
Kép
josi

Ani, igazából halványan emlékszem, hogy Disney-s figurák voltak pl.: Mickey egérre tisztán emlékszem.
Mi volt a dokinéninél?

Josi, sajnállak!!!! Úgy látszik rádjár a rúd fogügyben.
Vendég

jááájjj josi,te szegény. Nagyon nem lennék most a helyedben. Inkább mégegy szülés,mint egy fogorvos :oops:

Elizának még vasárnapig kell adjam a köptetőt,de jól van,meggyógyult. És ami a lényeg-nem üvöltött vizsgálat közben. :D Mikor a doktornéni hallgatta a hosszúfülével,olyan édesen mosolygott rá :D
A száját viszont nem akarta kinyitni,mikor a doktornéni lefektette,akkor kezdett volna üvölteni,de a doktornéni gyorsan belelátott a szájába,így nem volt ideje kiabálni. :P
Vendég

mi már ebédeltünk,Eliza most épp egy pelust pakol az ágyra,szerintem pelust kell cserélni :lol:
Úgy birom,hozza a pelust,először beletekeri a babát,majd kiveszi,felfekszik az ágyra,és szól,hogy anya!!!Tata!!!! :lol: :lol:
Deje!!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Josi: :cry: :cry: :cry: elhiszem ,hogy eleged van.

Tuntun:fúú az olyan rossz érzés amikor zuhansz :x .Mikiegér nem olyan csúnya....... itt végre süt a nap.

Ani:egy kicsit most megnyugodtam,hogy nem csak az én fiam visít úgy a dokinál mint akit nyúznak :oops:
Végre meggógyultatok.

Been:tegnap délután elkapott a hasmas :evil: szerncsére estére abba maradt.
Kakukkfű tuti :wink:

Dius,én fecskendővel adok be mindent.Gyógysugik Barnusnak!!!!
berni611

Egy kis mosolyra fakasztó:

Elgondolkoztál már a következő kérdéseken?

- Miért van az, hogy a pizzafutár hamarabb megérkezik bárhova,mint a mentő?

- Miért van rokkantparkoló a korcsolyapálya előtt?

- Miért rendelnek emberek dupla sajtburgert, nagy krumplit és hozzá light
kólát?

- Miért nem tudják a nők csukott szájjal kifesteni a szempillájukat?

- Miért olyan hosszú a "rövidítés" szó?

- A Windows kikapcsolásához miért kell a Start gombot használni?

- A citromlé miért tartalmaz mesterséges aromákat, és a mosogatószert
miért valódi citromlével készítik?

- Miért nincs egér ízű macskaeledel?

- Miért van kutyaeledel javított ízzel? Ki ellenőrzi?

- Eutanáziánál miért sterilizálják az injekciós tűt?

- Biztos hallottál már a repcsik törhetetlen fekete dobozáról. Miért
nem készítik az egész repcsit olyan anyagból?

- Miért nyomja az ember erősebben a távirányító gombjait, mikor csak
az elem kezd kimerülni?

- Miért kell kimosni a törülközőket? Elvileg tiszták vagyunk, amikor
használjuk. Nem?

- Miért van sisak a kamikaze pilótákon?

- Vajon örülnek az analfabéták a betűtésztának a levesben?

- Amikor az ember felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak, vajon mit
kereshetett ott valójában??

- Ha a szótárban egy szó rosszul szerepel, honnan lehet azt tudni?

- Noé vajon miért nem csapta le azt a két hülye szúnyogot?

- A juhok miért nem futnak be az eső elől?

- Ha veszek egy új bumerángot, hogyan dobom el a régit?

- Éjjel-nappal nyitva tartó építmények ajtaján miért van zár?

- Miért szoktunk visszajönni a nyaralásból?

Ha legalább egyszer elmosolyodtál, akkor rajtad a sor, hogy elküldd
ezt a marhaságot valakinek, akit szintén szeretnél megmosolyogtatni!!!
Vendég

Jobbulást továbbra is a betegeknek! Josi, sajnállak a fogad miatt, remélem hamar rendbe jön :roll:

Nekem jó kedvem van, mert ha minden igaz, még ma megyünk pici babát nézni :-) Képzeljétek hétfőn szült a sógornőm, és már haza is engedik őket, 4 nappal császár után... Állítólag sokan szülnek most (front van?) és mindenkit kidobnak hétvége előtt, akit lehet...

Pedig még csak 10eket szopik Ákoska, de tud fejni is a csajszi, és azt is odaadja neki utána...

yuyu79

És egy kép, remélem nem kapok ki érte ;-)

Kép

yuyu79

Julcsi, de jó lesz Neked. :lol: :lol:

Én szombaton szültem és kedden már jöhettünk haza, varrattal együtt. Csütörtökön kellett visszamennem varratszedésre a magánrendelőbe (de fizetni nem kellett :lol: :lol: )

Képzeljétek nekem meg úgy elkezdett fájni a gyomrom de. Először azt hittem, hogy felment a savam a kávétól. Bár még soha nem volt ilyen, de ki tudja? De hiába vettem be Rennie-t nem múlt el, viszont majd leesett a fejem, mert 10 órakor nem ittam kávét. És most már gyanús, hogy úgy fáj, mint amikor ez a hányás-hasmenéses vacak elkapott minket. Mondjuk én nem hánytam, csak ment a hasam, és most is, úgyhogy val. színű sikerült valamit összeszednem. :cry: :cry: :cry: :cry: Mindegy megittam egy normaflore-t, aztán majd meglátjuk, meg mindjárt főzők magamnak kamillateát. Apósom meg főzőtt kacsalevest, abból eszek aztán majd lesz valahogy.
Vendég

Julcsi, nagyon édes ez az Ákos baba!!!!! Mekkora haja van :shock: :shock: :shock:
Nem hiszem, hogy kikapsz, ilyen szép babával muszáj dicsekedni!!!!!!!!!!
Vendég

Julcsi! Annyira édes Ákos baba! :D De jó lesz neked, mehetsz babázni. :lol: Én ma tudtam meg, hogy az utcánkban lesz májusban egy újabb csemete :lol: Már van egy kislányuk, 2 hónappal fiatalabb Dominál. Ma együtt voltunk lent a játszótéren, láttátok volna ezt a két apróságot :lol: :lol: Domi úgy csajozik... :lol: :lol:

Tuntun! Jók ezek a kérdések! :lol: :lol: A kacsaleves mellé egyél fokhagymás pirítóst, az nagyon jó hasmarsra!!! A kamillateával viszont óvatosan, az meghajthat :wink:

Cseriani! Örülök, hogy meggyógyult csodaszép lánykád! :) Mostmár csak neked kell rendbe jönni, vagy az is megtörtént? :) Csajszi, Timi gyertyás oldalával történt valami? Csak mert tegnap vagy tegnap előtt gyújtottam neki gyertyát, és ma mikor megnyitottam az oldalt, azt írta ki, hogy minden gyertyája leégett :shock: Elvileg pedig 7 napig ég, nem????

Josi! Amikor életem első gyökérkezelésére mentem, még a váró ajtajából felhívtam Nettkét, hogy "inkább szülni akarok!!!!" :oops: :oops: Emlékszel Nettke? :wink: Nem irigyellek most :(

dadomi

dadomi nem tudom,mindjárt megnézem :shock:
Én is gyújtottam,kellene még égnie.

Én már tök jól vagyok,de komolyan. Reggelente fáj a torkom,de elmúlik. Gyönyörű idő van,14 fok 8)

yuyu ha kikapnál,mi megvédünk. Gyönyörű baba :D

Évi,tessék holnapra csúcsformában lenni!!!!Ki jön haza és honnan??? :shock:

tuntun tényleg vigyázz a kamillával,én a gyerekeknek azt adtam szorulásra. Inkább igyál egy pályinkát,hatásosabb :wink:
Vendég

dadomi nálam azt mutatja,hogy 4 ég. Lehet csak pillanatnyi zavar volt.
Szegény Timi,még mindig nem tudtam felfogni. Nagyon sokat gondolok rá,hiányoznak az sms-ei,a kellemes,vidám hangja,hogy írjon ide :cry: :cry:
És mi lehet Olivérrel??? Jajj :cry: :cry: Ne haragudjatok,nem akartam elrontani a kedveteket,csak ez most nagyon kikívánkozott belőlem,és tudom,hogy nektek nyugodtan mondhatom :roll:
Vendég

Sziasztok!

Yuyu nagyon aranyos Ákoska!!! Olyan puszilgatni való a pofija! :)

Na este sikerült elaludnunk 9 helyett fél 11kor de ugyanúgy 6ig aludt! Már most utálom ezt a spiropent ráadásul Barnusnak nem igazán ízlik sokat kiköp belőle... :?

Tuntun sajnálom hogy rossz éjszakád volt, én olyat szoktam érezni néha mikor elalszom hogy mellé lépek és így megugrom. De sajnos többször volt már hogy sírva keltem mert olyan rosszat álmodtam... szerintetek létezik hogy valaki megálmodik valamit és bejön?

Kép
dius87

Ani semmi baj, nyugodtan leírhatod érzéseidet!!
Be tudjátok másolni a gyertyás oldalnak a linkjét? Sajnos mikor multkor Timinek gyújtottam gyertyát túlságosan belemélyedtem az oldalba és egész nap sírtam! :(

Kép
dius87

Ani! Én is sokat gondolok Timire, meg Olivérre is. Néha meg szoktam nézni a képeket az anyukája oldalán az iwiw-en, hátha rak fel újakat Oliról. De nem :( Azért remélem a férje egyszer errejár felénk és ír Olivérről egy-két dolgot, jó lenne!

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?