Sziasztok!
Úgy tűnik, nekem ez nem megy gyakrabban, mindenkitől elnézést...
Felvetettem a halál témát, köszi a válaszokat. Igen, tudom, hogy nem szabad rágörcsölni, meg ők még mindent teljes természetességgel kezelnek, de nem akarom, hogy féljen bármitől is. Na, majd úgyis adni fogja magát a dolog. Csak jó lenne valamennyire felkészülni. Valahogy én a szexuális felvilágosítástól nem tartok ennyire, bár lehet, h tényleg hasonló? Meg az talán még odább van...
Ja, és persze temetőbe nem akarom vinni, mi is nagyon-nagyon ritkán megyünk.
Andi! Sajnálom, hogy nincs vége a sorozatnak!
Nagy ölelések nektek!
Dorka! Jajj
Remélem, hogy "csak" ennyi tünet lesz, és ezt is kinövi Letti. És mennyivel jobb, hogy nem kell bent aludni, és csak 10 perc az egész!
Veronikusz! De jó, hogy tettél fel végre képeket! Magadat miért rejtegeted?
Vica! Utólag is boldog szülinapot! Tökjó, hogy ilyen jól eszik Lili!
AprooZsó! Pelus: Maja 5 hós, csak anyatejes, és mi így cserélünk pelust: reggel 8-9 körül (első "normális" ébredés), délután 2 körül (alvás előtt), késő délután (6 körül, és ez néha kimarad), majd esti fürcsi után. Éjjel nem. Meg persze extra csere van, ha kakil közben, de akkor abban gyakorlatilag nincs pisi. Szóval ez szerintem elég ritka csere! Ne aggódj, szerintem!
Borsika! Napszemüveg: mi Léna fél éves korában voltunk először síelni, akkor vettünk neki napszemüveget a brendonban (tudom, hogy drága, de anyós szemész, és jót akartunk, mert az olcsó, nem jól szűrő többet árt, mint használ). Akkor hagyta:
Aztán másfél évesen kellett kűzdeni, de beletörődött:
Idén megint hagyta:
De fél éves és másfél éves kora között nem próbáltuk. Szerintem itthoni strandokra nem muszáj, úgysem hagyod gondolom a tűző napon...
Emese! Annyira értem, amit írtál! Léna vasárnap esett egy nagyon csúnyát, azóta is az jár a fejemben, hogy mi lett volna, ha nem az állával esik az asztal sarkának, hanem a szájával, vagy neadjisten a szemével... Képek:
Ancsa! Nagyon jók a képek!
Tigrincs, a tieitek is!
Meg persze az összes többi is!
Ja, és minden elismerésem azoké, ahol már nem alszik délután a gyerek, főleg, ahol már van pici is (Steffi!). Léna tegnap kihagyta, hát én azt hittem, bedilizek estére. Csak feküdt a földön, és mindenért sírt... De ma szerencsére már megint aludt!
És akkor néhány vidámabb kép:
Jóéjt mindenkinek!