Új privát üzeneted érkezett!

Bori!
én tavaly a Kenguruban láttam. Szép szinesek voltak és hátul volt egy gumipánt ami fejükön tartotta. Én is gondolkodtam rajta. Kata itthon is szokott bohóckodni egy kerettel, gondolom ő felvenné! :roll: :lol:
Szoli: holnap???? :D Bár akkor a két kicsivel mennék. Katát apuci elviszi magával Zalaegerszegre :lol: (a héten nincs ebéde :oops: és ezért! ma is megyek érte ebéd előtt) De holnap DE jó lenne nekem. Kb 10 körül!!! az jó? :D

Dorka!
csodaszép a gyerekek szobája!!! Gratulálok! :D
Ez a kaszabolós dolog meg :twisted: ha van más módja is akkor én sem engedném. Nem is értem őket! :twisted: :twisted: :twisted: mégis csak egy pici gyerekről van szó! mert még ha felnőtt lenne ... :evil:

Snoopy!
ezt a vackot a szájukba meg bárhol össze tudják szedni. Főleg ha még érzékenyek is rá :oops:

Cukorfalat!
gratulálok a vizsgához!!! :D

Adri!
képek :lol: Matyi :lol: :lol: :lol:

Andi!
jaj neeee! :cry: őszinte részvétem!!! és én még azt hittem ezt nem lehet tetézni! :cry: :cry: :cry:

késői temetés: a nagyimat JÚNIUS 2.-án temetik (őseim akkor lesznek megint itt. Igaz ő hamvasztva lett. :oops: )

A lányok dicséretét pedig nagyon szépen köszönöm. :D :D :D kicsit talán sok volt a képekből, de most egy ideig nem rakok fel. :D

bocsi, de szita agyamból annyire futotta :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka!
mi nem érdekel?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

A ringató csütörtökönként kéthetente, Budafokon. Te közel laksz Budafokhoz, nem?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hahoooo Lányok!!!

Csak gyorsan pár sor… fiúk elmentek hajat vágatni.
Esténként néha jövök, bele-bele olvasok, de bekapcsolódni lehetetlen…
De már úúúúgy hiányoztok! 8)

Eni puszaaaa! A blogot mindig megnézem és sokat gondolok Rátok. Jaj, naggggyon éééédes Kicsilány. Kristóf hisztiknél meg Benci szokott eszembe jutni… :shock: De miért??! Nem is találkoztam Vele. :lol:

Andi :cry: :cry: :cry: banyek, Neked most nagyon kijutott a „jóból”… Úgy sajnálom.

Dóri hogy elrepült az idő… Mindjárt jövök naponta többször, hogy miz’u… Ritával beszélgettünk egyszer faros bébikről (barátnőm kapcsán) és volt pár érdekes ötlete a megfordítás segítésére! :)

Tünde jó a blog. Az a legóizé meg… :shock: :shock:
„Pocakfotó”… Nekem még a nagy fogyás is lazította a bulit, de a durva szemű testradír meg luffta (így kell írni??) szivacsos dörzsi meg utána bőven kent pocakkence (terhességi csíkok elleni valami) majdnem teljesen visszaállította a rugalmasságát és alig láccik vmi.

Dorka Letykó talpi ááááááááááá. Ha azt a csoda rózsaszín baldahint a Vaterára szánod, szólj!!! :lol: :lol:

Veronikusz képek :lol: :lol: :lol:

Bocsi Lányok, ennyire futotta…
Jövök, ha tudok.
Pusza mindenkinek!

Kép
vkbrigi

Sziasztok,

megint sz@r éjszakánk volt. úgy sajnálom szegényt! :cry: este is akartam neki húslevest adni, csak a levét, pár kanállal evett majd sírvafakadt. látszik rjta, h éhes de már fél bármit is bevenni a szájába. jaj, múljon már el!!!

Köszi Zsó, voltam patikában de ott is csak a löttyöt ismerték. lehet nincs is ilyen bogyó??
igen, tudom, bandázunk jövö csüt!!! :lol:

vettem neki tantum verdét, Veronikusz, ezt a torkába kell permetezni?

Cukorfalat, gratula a vizsgához!!!! nagyon ügyi vagy!

Dorka, tök jó szobájuk van a gyerekeknek. már kérdezni akartam, honnan jött ez a Berke név?? mert nagyon tetszik. olyan különleges.
snooopy

sziasztok

én is rég voltam :oops: csak hát ugye készülödök,pakolok,,,
Anyuéknál festünk stb. mert először odaköltözünk, aztán majd lesz valahogy.....szóval még kb 1 hónap aztán megyünk ....
a képek szuperek!!!
Andi+++++++++++++++++++

most mennem kell.majd jövök...
puszi mindenkinek

Kép
gablaty

Snoopy!
a szájába össze-vissza! ahol a bibiket látod! fújhatsz többet is és gondolom úgyis keveredik majd mindenhova belőle! :oops: mi kb 2-3-at fújtunk úgy rémlik. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!

Eni,
Igen is gyönyörű családod van! Jankaszáva tiszta Benci csak "csajosabb" :lol: :lol: Örülök, hogy a labor rendben van. Olyan ügyik vagytok! Milyen két gyerköccel? Elhiszem, hogy nem szeretnéd Jankut bölcsibe adni, én is így vagyok Lilivel csak én a tehéntejallergia miatt... bár bizom benne, hogy addigra kinövi de mi van ha nem??? Inkább belesem gondolok...

ANdi,
Nagyon nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz történik most veletek. Balu hogy van? Ha jobb idő lesz, akkor elsétálunk felétek és kicsit beszélgethetnénk...

Steffi,
Légyszi rúgd már helyettem is se...-be aki ilyet mond a lányodra.... Szerintem féltékeny, hogy ilyen szép gyerekeid vannak. Néztem az iwiw-en a képeket... most már egyre jobban hasonlítanak egymásra.

Otthoni munka: hát én is szeretnék, de azt hiszem hogy összetehetem a két kezem, ha a mostani munkahelyem megmarad ill. visszavesznek... szóval egyelőre bilibe lóg a kezem. :cry:

Brigi,
Gratula a vizsgákhoz! Már akartam kérdezni, hogy ki lesz a szülésznőd... de akkor ezek szerint a Grazsy-t választod? Ha igen, szuper!! :lol: :lol: és ha talizol Vele akkor millió puszit küldünk neki!

Dorka,
Sajnálom Lettit, nem is gondoltam volna hogy ilyen baja van... A képek aranyosak, tuti a babakocsis! :wink: :lol:

folyt. köv csak Lili felébredt

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Veronikusz,
Jaj de egyformák a lányok! :lol: NÉha alig tudom őket megkülönböztetni... és most már Zsófi is nagyon hasonlít a "nagyokra"! Azt hiszem a férjednek később majd lesz dolga az udvarlokkal :lol: Zsófi is már milyen nagy lány!

Aproo,
Nem tom, hogy mennyi a normális, nekünk 1 nap kb. 5 db pisis pelus van.. (na de ezekben van rendesen) ebben az éjszakai nincs beleszámítva. Mondjuk Lili simán nyomja a teát szóval nála van rendesen utánpótlás.

Gabi,
Mi van veletek?? Kicsit bővebben? Ezek szerint ennyire komolyan gondolta a párod :cry:

Rólunk:
Mi megvagyunk, de nagyon nehezen jutok net közelbe, mert a csajok teljesen lefoglalnak, van hogy várat építünk, de olyan is van amikor egésznap főzőcskézünk a szobába... ja igen, és beiratkoztam angol tanfolyamra, csak hogy frissítsem az agyamat, ha már úgyis jövőre visszamegyek dolgozni... (nem is gondoltam volna, hogy mennyit felejt az ember :oops: ) Lili tündéri, most már sokat eszik van hogy egy egész üveg kaját benyom, + tízóraira gyümi + uzsira is még valamit kér... szóval van étvágya szerencsére. A folyadék is simán csúszik legyen az víz vagy tea. Réka viszont néha kezelhetetlen... Ez a hiszti korszak nem tom meddig fog tartani... Elmegyünk sétálni és van hogy úgy kell hazahúznom és közben vísit... :evil: Áááááááááááááááá Már nagyon várja az ovit, szegényen látom, hogy hiányzik a gyerektársaság... de remélem, hogy javul a helyzet ha már itt lesz a tavasz... Hol vagy már tavasz??? Mindennap énekeljük a "Süss fel napocskát" de hát nem igazán akarodzik előbújni.

megint mennem kell...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

sziasztok,

Napszemcsi: Veronikusz által is kedvelt boltban (itt minden olcsóbb, de gyerekkel, pláne babakocsival esélytelen bejutni) ;)
http://babyfun.axiomarket.hu/item/bebi- ... eves-korig
Én is gondolkodom rajta, de itthonra nem hiszem... viszont ha valami csoda folytán eljutunk tengerpartra nyaralni szinte tuti hogy veszek ;)

Majd jövök és jobban visszaolvasok ám, csak ma végre eljutottam tornázni, le kéne zuhanyoznom, de most kisasszony rajtam szuny. Ráadásul szalad a lakás és ma még a védőnő is jön...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vica, de jó, hogy jöttél... Örülök, hogy jobban vagytok. Igen, én is nézegetem az ovik honlapját. Állítólag egyes helyeken egész jól tudják kezelni (étrend!) a különféle allergiákat, nade ez olyan lutri, szóval maradjanak, amíg mi is megtehetjük, hogy maradnak.

Napszemcsi. Bencinek volt, de tavaly-tavalyelőtt még nem viselte el. Viszont amint beköszöntött az ősz (azaz amikor már másfél éves elmúlt), akkor már ő magam villogott az ENYÉMben, jól el is törte... :cry: Idén vehetek újat. Ki jön velem? :D Na, idén újra próbálkozunk Bencnapszemcsivel.

Szegény Kolos! Orsi, mit mondott a doki, kb meddig fogtok ezzel kínlódni?! Veronikusz tantum verde ötlete remek, mi is szeretjük. :wink: :roll: Én terhesen ez is ezzel fújkáltam a torkomat, ha azt éreztem, hogy vmi nem stimmel.

Brigi, na végre, hogy itt. :roll: Szervezed a labi találkozót ezerrel? Van egy nekünk is, mármint plüss... őt nem lehet vinni? :lol: Kristóf hiszti? Jajjjj. Épp ma poroltam ki Bencit, juj. :oops: Bántotta a kishugát, és nevelési elvek ide vagy oda, ezt egyáltalán nem tolerálom, és nem is fogom, és nem is leszek ilyenkor türelmes és következetes és magyarázó szellemű. :?

Pisinek én is nagyon örülök. Elvégre mégiscsak egyfajta készenléti állapotban vagyunk mostanában. Nagyon jó lenne a körülményekhez képest egészségesnek maradni. Nem mindegy, hogy sürgősséggel kerül Jankaszáva a műtőasztalra, vagy előre megbeszélt időpontban.

De most peluscsere érik mindkét gyereknek. Zsó, Janka szopi előtt, szopi után, éjszaka is... Bencit mai napig kb 4 óránként, de éjszaka nem. Viszont ez utóbbi büdöskölök, nyel minden vackot, sztem többet iszik, mint én. Janka meg Janka, még nem mérvadó.
vbea

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációlkat, Bevallom elég szar volt gyerek mellett tanulni, minden elismerésem azoknak akik ezt hosszú távoln csinálják....

Vica: Igen, megint vele szeretnék szülni.

Ma voltunk babafoglalkozáson, Petya nem volt túl együttműködő, ha pedig hajlandó volt bekapcsolódni, akkor egy másik anyuka ölébe volt kizárólag hajlandó ülni. Az egyémben ordított, nagyon-nagyon szar érzés volt, majdnem elbőgtem magam.....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Aprooka!
jövő hét csüt. hol és mikor??? :D :D :D és ki jön???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Kivagyok teljsen... :oops: :oops: Ma voltunk a bőrklinikán a Lettivel. A doktornő nagyon aranyos volt és kedves (manapság nagyon ritka ez)de sajnos ő is azt mondta, hogy tipikusan EB simplex ami a Lettinek van :cry: :cry: :cry: :cry: Nem ússzuk meg a biposziát sem valamint genetikai vérvétel nekem , Balázsnak és a Lettinek :oops: :oops: Április második hetében csinálják a Biospziát a klinikán, de nem kell ott aludni, össze sem varják neki. Kap egy szurit és kivesznke egy kis darabot neki a talpbőréből majd 10 perc múlva hazajöhetünk....
Nagyon szomorú vagyok ,mert riogatnak olyan dolgokkal is, hogy a fogaival is lehet baj vagy hajával, vagy egyéb., mint kisérő tünet..... :cry: Egy dolog a jó benne, hogy enyhe változat van neki....azt mondta a nő, hogy ki teljesen soha nemnövi csak mérséklődhet neki a dolog........megszakad a szívem......Ő egy NŐ.....én pedig tehetetlen vagyok :oops: :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Jaj Dorka!!!!
teljesen megértem amit érzel!!! nem is tudom hogy mit mondjak!!! Remélem annyira enyhe változat, hogy észre se lehet majd venni!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ó Dorka :cry: - most olvasom csak... én meg jövök a hülyeségeimmel ( privi ) Én most beírtam a goggle-ba, nagyon nem találtam róla sok infot , ilyet hogy haj meg fog probléma lehet a kísérőtünet ( röhej, mintha ez nem lenne elég ) ezt a doki mondta?
Lettinek "csak" a talpán van nem? Máshol is kijöhet? Kell valamivel kezelni? Jaj, úgy segítenék, nem is tudom mit írjak......

Később jövök

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

CukorBrigi!

Örülök, hogy rókakoma :lol: elhúzta a csíkot!!! A sohaviszontnemlátásra!!! :lol: :wink:
Vizsgához gratulálok! :wink:
De ki az a Grazsy??? :roll: Mármint melyik szülésznő?

Aproo!

Adrinál napi 6 pelus fogyott, (10 hónapos kora után már csak 4) ebben benne van/volt az éjszakai is és most Jázminnál is ugyanez a helyzet.

Dorka!

Letti.... :cry: De azért reménykedjünk benne, hogy rendben lesz!! Hisz tudjuk a CSAJOK sokkal erősebbek és strapabíróbbak!!! :roll: :oops: Lásd: JaSza.....bár Neki (sajnos) mással kell megküzdenie!
:?

Vica!

Utólagosan is Boldog Szülinapot!
Hisztikorszakhoz meg kitartást!!! Eltart még egy ideig! :?

Eni!

Gratula JaSza negatívjához!!! :wink: Azt hiszem, hogy hamarabb rendbe fog jönni a Kisasszony, mint ahogy mi azt gondoljuk!!! :roll: :oops:
Popiverés miatt ne szabadkozz!!! Néha (sajnos!!!) muszáj!! :oops:
Nálam tegnap előtt "szakadt el a cérna!" Adrinál. :( Bár Ő nem bántotta Jázmint, "csak" a fejére tette a plédet :shock: , mert nem hagyta abba a sírást! :?
És persze egész nap ment a hiszti.... :? (ami azért Adrira nem jellemző!!!)

Veronix!

FürtösCsajok és még NemfürtösCsaj.... :lol: :lol: :wink: 8)
Nagyon édesek!!!

Andi!

Hát az ember tényleg azt hinné, hogy ennél rosszabb már nem jöhet.....és tessék!!! Nagyon sajnálom!! :(
Balu remélem jól van!!!

VkBrigi!

Dejó, hogy Téged is látni!!! :wink: Kristóf, kutyusok bemutatója, minden okés? :wink:

Gabi!

Valaki még múltkor kérdezte, hogy miért is Ti költöztök Encivel. Tényleg...miért is??? (bocsi, ha már egyszer leírtad, de én nem találtam sehol sem visszaolvasáskor) :?
Remélem a festés meg a pakolás azért jól halad! :oops:

Orsi!

Privimet megkaptad még a múltkor? Kolosnak meg jobbulást!! A Tantum tényleg nagyon jó!! Remélem mielőbb helyrejön a szája! :oops:

Bocsi, ha valakit elfelejtettem. Most menek, mert megjött Apa és kaját kell adnom Neki (is)!!! :lol: 8)

További szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah, még annyit akartam, hogy......Rakok két képet és.....
Lássatok csodát :wink: nem minden tesó hasonlít egymásra! :wink: Legalábbis mi (most még?) vagyis Ők :roll: nem.
Pedig ugye még ráadásul "egyneműek" :lol: is!!!

Jázmin 1 hónaposan :wink: (tiszta Apa!)

Kép

Adri 1 hónaposan :wink: (tiszta Anya!)

Kép

Hol vagyunk mi hasonlóságban BenciJaSzához, MikeyBenedekhez,FürtösCsajokhoz......és még sorolhatnám a Többieket is, de már nincs időm, mert Apa kiált a kajájáért! :wink: :twisted:

Na most már télleg léptem! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Dóri, szegény Letti, nagyon nagyon sajnálom. de tényleg ne bánkódj, mindne rendbe jön és reméljük nem olyan súlyos a helyzet és kinövi...

Tigrincs, jaj, bocsi igen, csak K mivel beteg kiment a fejemből, h válaszoljak... elég messze van (tudom mihez képest), meg igazából csak érdeklődtem, kíváncsi voltam a házra... pedig tök szép a ház, a szomszédok is kedvesek lehetnek. :lol:
és Jázmin!!! annyira cuki. :D
snooopy

Dorka, értem. Igen, megszakad a szíved, és a tehetetlenség érzése is ismerős. Az az igazság, hogy most vagy(tok) a legrosszabb fázisban. Teljességgel elfogadni, beletörődni abba, hogy beteg a gyermeked, persze nem lehet, de a mostani érzéseid fognak valamelyest változni. Tudod, azt is mondtam, hogy a tehetetlenség érzés is megmarad. De nem is kell tenned semmit azon kívül, hogy vagy neki és szereted. A többi a dokik dolga (és nagyon örülök, hogy jó kezekbe kerültetek!). Meglátod, a többi kiscsodát majd Letti fogja véghez vinni... Egyenesben lesztek, megígérem. Biztos vagyok benne. Sírni meg tudni kell, anélkül nem is lehet élni. Szóval, légy szomorú, de fel a fejjel, ok? :roll:
vbea

Áprilisban leszünk mi is kórházban, ha minden igaz...

Tigrincs, a lényeg, hogy te tudod, egy az apa és egy az anya, na! :wink: Jázmin nagyon sokat nőtt, és gyönyörű kislány. Naja, 4400 gramm az valami, annak látszódnia kell. Adri nem volt annyi, egy hónaposan, igaz? :) Le sem írom, mit művelt Benci... :oops:
vbea

Veronikusz,
holnap DE nem tudom hová rakni Bogit :oops: Ki lehet próbálni, hogy kis séta után bealszik-e a babakocsiban, mondjuk pár hete f11-re szoktatom, talán ha jól kiütöm némi tápival, akkor bealszik. De ha nem, akkor nem tudok vele mit csinálni, míg befekszem.. :oops: Gondolom, nem örülnél neki a két picúr mellé.. :lol: Anyum túrázni, Péter koradélutánra ígérte magát..
Vendég

Dorka,
jaj de rossz ezt olvasni.. :cry: azért a gyógypuszik mennek, bízom benne, hogy ki nem is növi, legalább csak alig vagy egyáltalán nem észrevehető legyen... merthát tényleg csaj, annyira átérzem.. :cry:

Judy, Veronikusz
köszi a napszemcsi tippeket. Ha belegondolok, tényleg nagyon pici lesz még Bogi, hogy elviselje, meghát nem akarom azt se, hogy az egész strand rajtunk röhögjön, de félek, nehogy megsérüljön a kis szeme.. :oops:

Tigrincs,
nagyon szépek és nagyon nem hasonlóak a babácskák :shock: :D

Apa kéri a gépet, majd jövök...

Brigik, de jó, hogy jöttetek!!! :D
Vendég

Kedves Dorka,
itt is a megértés,én is egyből elolvastam az interneten, amit találtam, és ne haragudj, hogy leírom, de az első gondolatom, hogy megint valami olyan "rémség", amiről eddig fogalmam sem volt, és köszönöm a jóistennek, hogy az enyéimet elkerülte(legalább is eddig). És újból megértés, hiszen ha elesnek, rohanok, nézem nem tört e le a foguk, nem ütötték e meg úgy az arcukat, hogy akár csak egy mm-nyi maradandó heg legyen-ha már ilyen tökéletesnek születtek. Arról nem is beszélve, hogy nem tudom,nem jár e ez az esztétikai gondok mellett fájdalommal Letti babának(ez kérdés akart lenni bénán megfogalmazva...) Szóval együttérzés és megagigadrukk Lettinek, hogy (ha lehet ennél a betegségnél) akkor minél hamarabb kinőjje és addig is a lehető legkisebb és legeldugottabb helyen jelentkezzenek a tünetek...neked pedig millió puszi.

Eni,
épp kérdezni akartam, hogy Jankusznál akkor várhatóan mikor kerül sor a beavatkozásra, közben olvasom az áprilist...mért emlékszem én valami március közepi dátumra?

Tigrincs,
legalább a kád ugyanolyan...

Borsika,
nagyon jól estek a soraid, bár kizárt dolog, hogy én azt írtam, hogy szeretek főzni. Semmiféle hiányérzetben nem szenvedek, amikor Jankómama leveszi ezt a terhet a vállamról...de ha már ennyi közöm lesz a második bébihez, nem gondolkoztál azon, hogy felkérj keresztanyának?

Brigi,
megkaptam a mélt, a simogatós nap szervezéssel ügyesen. Nem igérem, hogy megjelenünk, na de majd ha meglesz a boxer(apa nem akar lepattani a témáról)...Majd gyertek, ha van idő, itt az edényed, de a főzeléket lassan ki kéne öntsem belőle...senkinek se kellett...de meg ne sértődj... :) (Mivel mostanság biztosan nagyon elfoglalt vagy és kevés időd van kedvenc házimunkánkra, közölném, nálam üres a kosár :twisted: )

Judy,
megérkezett a dvd?Csak írtad, hogy tornázol...

Tünde,
téged meg imádlak ezekkel az igazi képmutatásmentes őszinteségrohamaiddal, legyen szoptatás, hisztikezelés, antikockahas probléma...

Andi,
remélem erős, ügyes voltál ma...

Gabi,
bizom benne,hogy szépen-lassan valami új és hiper-szuper korszak kezdődik az életedben...

Veronikusz,
csak a többieket tudom ismételni...a nagyi se semmi, de ezek a lányok úgy ahogy vannak, tök nagy arcok és csodaszépek!

Pelushasználathoz csak annyit tudok hozzászólni, hogy Flórkára elment az összes kosztpénz, ő volt, hogy naponta 7szer is kakilt(!), mikor elkezdtük a főzeléket...a napi kettő-hármat azóta is hozza...mint Kati :oops: :D

Vica,
innen is boldog szülinapot!

Kép
Kép
paklincs

MSE,
lehet róla szó, ha meg lesz keresztelve :wink: Mert Bogi nincs (én sem) és még tervben sincs.. De nincs kizárva! :D
Vendég

Sziasztok!

Kutyafutottam! :(

[b]Dorka, nagyon értelek.

MSE[/b]: :) Köszi.

Pusssz

mtunde

Borsika, Ancsa, küldtem privit....

mtunde

Sziasztok!
most értem haza
nagyon gáz volt, lelkileg nagyon-nagyon megviselt!!!
Ráadásul nagyon rosszul vagyok, alig van hangom, folyik az orrom, de nem fáj semmim :roll:

Dorka
szegény Letti

Brigi
megkaptam az sms-t, bocs hogy nem válaszoltam

most megyek lefexek próbálok holnap jönni

emano/Andi
KépKép
emano

Köszönöm Mindenkinek!
Gondolkodom sokat. Nem is a dolgok jelenlegi állása bánt hanem a bizonytalanság.A mi lesz később érzés???Mi lesz ha 18 éves lesz?????
Talán a genetikai vizsgálat eredméynye után többet fogok tudni és megnyugodhatok kicsit.A sógorom azt mondja, hogy szerinte kinövi és csak minimális marad belőle neki vissza.
Megértelek MSE!Dehogy haragszom!Világ életemben azt gondoltam, hogy csak az én gyerekem ne legyen OLYAN és de jó, hogy az enyém nem OLYAN. ÉS erre tessék......bíznom kell és ahogy ENI mondaná a kiscsaj csodákra lesz képes, mert arra kell , hogy képes legyen JankaSzávával egyetemben képesek kell, hogy legyenek!!!!Úgyhogy Enikém mostmár ketten várunk és izgulunk ezekért a csajokért :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Kép
Nem bírtam ki, ez annyira aranyos kép :lol: Ma este készült fürci előtt a Berke sátrában :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Úgy tűnik, nekem ez nem megy gyakrabban, mindenkitől elnézést... :oops:

Felvetettem a halál témát, köszi a válaszokat. Igen, tudom, hogy nem szabad rágörcsölni, meg ők még mindent teljes természetességgel kezelnek, de nem akarom, hogy féljen bármitől is. Na, majd úgyis adni fogja magát a dolog. Csak jó lenne valamennyire felkészülni. Valahogy én a szexuális felvilágosítástól nem tartok ennyire, bár lehet, h tényleg hasonló? Meg az talán még odább van... :roll: Ja, és persze temetőbe nem akarom vinni, mi is nagyon-nagyon ritkán megyünk.

Andi! Sajnálom, hogy nincs vége a sorozatnak! :cry: :cry: Nagy ölelések nektek!

Dorka! Jajj :cry: :cry: Remélem, hogy "csak" ennyi tünet lesz, és ezt is kinövi Letti. És mennyivel jobb, hogy nem kell bent aludni, és csak 10 perc az egész!

Veronikusz! De jó, hogy tettél fel végre képeket! Magadat miért rejtegeted?

Vica! Utólag is boldog szülinapot! Tökjó, hogy ilyen jól eszik Lili!

AprooZsó! Pelus: Maja 5 hós, csak anyatejes, és mi így cserélünk pelust: reggel 8-9 körül (első "normális" ébredés), délután 2 körül (alvás előtt), késő délután (6 körül, és ez néha kimarad), majd esti fürcsi után. Éjjel nem. Meg persze extra csere van, ha kakil közben, de akkor abban gyakorlatilag nincs pisi. Szóval ez szerintem elég ritka csere! Ne aggódj, szerintem!

Borsika! Napszemüveg: mi Léna fél éves korában voltunk először síelni, akkor vettünk neki napszemüveget a brendonban (tudom, hogy drága, de anyós szemész, és jót akartunk, mert az olcsó, nem jól szűrő többet árt, mint használ). Akkor hagyta:
Kép
Aztán másfél évesen kellett kűzdeni, de beletörődött:
Kép
Idén megint hagyta:
Kép
De fél éves és másfél éves kora között nem próbáltuk. Szerintem itthoni strandokra nem muszáj, úgysem hagyod gondolom a tűző napon...

Emese! Annyira értem, amit írtál! Léna vasárnap esett egy nagyon csúnyát, azóta is az jár a fejemben, hogy mi lett volna, ha nem az állával esik az asztal sarkának, hanem a szájával, vagy neadjisten a szemével... Képek:

Kép

Kép

Ancsa! Nagyon jók a képek!
Tigrincs, a tieitek is!
Meg persze az összes többi is!

Ja, és minden elismerésem azoké, ahol már nem alszik délután a gyerek, főleg, ahol már van pici is (Steffi!). Léna tegnap kihagyta, hát én azt hittem, bedilizek estére. Csak feküdt a földön, és mindenért sírt... De ma szerencsére már megint aludt!

És akkor néhány vidámabb kép:
Kép
Kép

Jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Bori!

Köszi az őszinteségedet!!! Mármint, hogy Te is látod, hogy tényleg nem hasonlítanak egymásra! :wink: Ezt csak azért írtam, mert egy "kedves" ismi azt mondta, hogy miért mondok ilyet, hogy nem hasonlítanak? :shock: Majdnem mondtam neki, hogy b@szki te vak vagy?!?!?! :twisted: (bocsesz!)

És ezt a "nemhasonlítós" dolgot ezt nem azért mondom, mert esetleg zavar vagy rosszindulatú vagyok a saját gyerekeimmel, hanem azért, mert ez az igazság!!! Vagy én vagyok a hülye?!?!? :shock:

Emse!

A kád nem ugyanolyan, hanem UGYANAZ!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsófizsó!

Szegény Léna!! :shock: :( Mielőbbi gyógyulást Neki!!! És tényleg szerencse, hogy "csak" az álla.....

Dorka!

Apja Lánya!!! :wink: :lol: 8)

Eni!

Hát igen....Adri "csak" 3400 g-mal született és 1 hónaposan....na azt nem is tudom, hogy mennyi volt a súlya. :roll:
4510 g volt 3 hósan. (ezt a babanaplójából lestem most ki gyorsan! :lol: )
Meg hát ugye, míg Adri "tojásfej" :wink: , mint Anyja :lol: addig Zizi "golyófejű" :wink: mint az Apja! :lol:
Ha gondolod priviben leírhatod, hogy mit is csinált Benci JaSzával.
Azért érdekelne! :oops: Bocsánat, ha túl kíváncsi vagyok! :oops:
És áprilisban mikor mentek? Van már konkrét időpont?
De biztos, hogy sikerrel fogtok járni, hiszen Adri április 1-jén lesz 4 éves, úgy hogy az tuti szerencsés hónap lesz Nektek is!!! :wink:

Orsi!

Nem baj, hogy nem válaszoltál, hiszen most sokkal fontosabb Kolos. Csak az érdekelt, hogy megkaptad-e a privit!
És a ház tényleg nagyon szép.....a szomszédokról nem is beszélve!!! :wink: :lol: (na persze nem szépségben! :wink: )

Most ennyire futotta! Mennem kell kajáltatni.

Holnap megy Apa Adrival fülorr doki nénihez egyeztetni időpontot műtétre! Remélem Apának sikerül jövő hétre időpontot szereznie! bár én már tegnap "ezügyben" kicsit "megpuhítottam" a doki nénit....!!! :wink: Szóval hajráááá Apa!!!! :wink:

Léptem! Pussz Mindenkinek! Jó éjt és szép álmokat!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Visszatérve még gyorsan a Csajaimra! :wink:

Persze azért, ha valaki lát Bennük valami hasonlóságot írja meg nyugodtan. Nem fogom leharapni a fejét! :lol: :wink: 8)
Majd elgondolkodom a dolgon..... :wink: hátha télleg igaza van! :lol:

Mert pl. az orruk formája és a szemük színe az ugyanolyan! :lol:

Na leléptetem magam most már télleg!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
Megeszem ezt a két kis falatot!!! :D:D:D annyira édesek ott a kádban!!! :D:D:D Adrinak milyen fekete haja volt!!! Az meg hogy nem hasonlítanak nem jelent semmit. Majd rakok fel Katáról és Szofiról kiskorit. Szofinak is fekete haja volt és látod most meg … :lol: Viszont lányaidnak gyönyörű kék szeme van!!! :D Nagyon édesek!

Borsika!
Bocsi, de nekem se jó a mai nap! Végül Katát itthon tartottam és nem ment az apjával vidékre. Így most mint a 3 itthon. De hétfőn jó!!! Neked???? 10???

Aprooka!
Én is úgy cserélem a pelust mint Zsófi. Mi is csak cicizünk még. :D
Tali: szóval csütörtökön akkor hol és mikor???? Mi csak 11-ig érünk rá, mert utána ebéd, alvás, majd DU. megyünk Katáért.

(((((((((((((((((((((((((((((((Andi!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dorka!
Ez ANNYIRA, DE ANNYIRA :lol: :lol: :lol: olyan szép kislány Letti!!! :D:D:D
Imádom a mosolyát!

ZsófiZsófi!
Jaj! Szegény Léna!!!!! Ez nagyon fájhat/ott neki! :cry: tényleg szerencse hogy „csak” az álla.
Kép rólam: nem férek rá egy képre :lol: :lol: :lol:
írtam mail-t!!! megkaptad? mikor tudnám megadni a tartozásom????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép Kata kb 2 hónapos

Kép Kata 6 hónaposan

Kép Szofi 3 hósan

Kép Szofi 1 hónaposan - mint valami kutyus :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Tigrincs, én akartam írni, de csak akkor ha nem küldesz el melegebb éghajlatra :wink: Szóval sztem a szemvonaluk és a szemük nagyon hasonló...

Dorka, reméljük, tényleg "csak" a talpán lesz nyom Lettinek és azt is kinövi gyorsan!
Nagyon édes a kép, amit feltettél.

ZSófi, jaja, az az áll nagyon bibis! :cry: Gyógypuszit rá.
Köszi a pelusos hsz-t, nálunk is így van, de még így sincs minden pelus nagyon tele. Na jó, azért van súlyuk, de régebben többet pipilt az úr
Amúgy én már előre frászolok, mert Levi ugye eszméletlen, amint felkel onnantól addig megy, fordul, hernyózik, amíg ki nem nyúlik, vagy le nem kötik. Tegnap anyóséknál 3 órán keresztül vonaglott, hulla fáradt volt, de aludni nem akart. Amint betettem a hordozóba azonnal kidőlt, de mire bekötöttem már húzta a lóbőrt. :lol:

Bezzeg éjjel, én nem tudom mi volt, pedig a mozgásigényét kielégítette, de egyfolytában dobálta magát, 3 körül nem bírtam tovább és adtam neki egy homeos kúpot, mert addig szinte semmit nem aludtunk. Legalábbis én nem, mert állandóan felpofozott. :oops:

Eni, valamiért én is márciusra emlékszem....
:oops: Vagy az lesz az izotópos vizsgálat, amitől a műtét függ? Ugye? :oops: :)

Ja, nem is mondtam, hogy kb. 5 napja Levi végre elengedte a földet és mostmár tényleg egyenes háttal ül egyre hosszabban, aztán dülöngél, mint egy kis piás, majd elvágódik. Ez annyira cukkancs.

Orsi, Kolos?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz, Neked is köszi, most látom csak.
Kata nagyon édesen nézett ki picinek IS! Olyan egyedi az arcocskája.

Csütörtökön pont 11től van az új könyvtárban a Ringató a Polgármesteri Hivatallal szemben. Egyenlőre ennyi az infom. HA még nem túl késő Nektek, gyertek, megkérdezem a sógornőmet a pontos címről. Bár ha már 11től ebéd, akkor kissé borulna a napirendetek. :oops: :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

11-11.30-tól van általában az ebéd! mi ezért se tudtunk korábban a talikhoz csatlakozni, mert más a napirendünk mint egy napjában kétszer alvó babucinak. De esetleg 11 előtt egy pár percre ha az jó!!! :idea: :?: :?: :?:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocsi ez az utólsó 3 kép ... csak kinagyítottam róluk 3-at!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

hát mi megint egy szar éjszakán vagyunk túl, volt, h félóránként nyüszögött egyet, nagyon nyugtalanul aludt. ösze-vissza forgolódott, ilyenkor simiztem a hátát, énekeltem neki.. legyne már vége!!!!!!!!!!!!!!!!!!

az a legszörnyűbb, h semmit nem bír enni. :cry: amikor mi vacsizunk, vagy eszünk narancsot amit annyira imád, látom rajta, h kérné, h éhes... de mikor odanyújtok neki. pl. egy darab sajtot, már hátrál és elkezd sírni. kéredzkedik az ölembe, szorítja a nyakam... alig lehet letenni. :cry: már a gatya is lötyög rajta, szorosabb kell húznom a pelusát. nem tudom hány kg, de lefogyott. azért a lábán a hurkák még megvannak! :lol:

Ancsa, megkaptátok a cd-t??

Tigrincs
, én találtam egy hasonlóságot: ugyan az apjuk meg az anyjuk!! :lol:

Andi, még ez a betegség is!! :cry: mielőbbi gyógyulást. és +++++++++. Balu hogy van?

Zsófizsó, juj nagyon bevágta a kis állát Léna! szegény, de csúnya.
de szép az a zöld kendő. :D

Zsó
, akkor a pontos címet majd én is kérem!! remélem addigra jobban leszünk és tudunk menni.
Veronikusz, jó lenne titeket is láni. mi ráérünk 11 előtt egy kis sétára. :lol:
snooopy

Sziasztok!

Veronikusz
gyönyörűek a lánykáid

Orsi
szegény Kolos
Balu jól van, én dögrováson, délután megyek orvoshoz

Zsófi
Léna :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Segítsetek légyszi: tudtok jó ortopédust?? egyik ismerősöm kislány 6hós, gerincferdülése van és ferdén tartja a nyakát/fejét, és nem tudják hova forduljanak. ahol voltak ott nem mondták meg mi az ami jó a gerincének és mi nem.
köszi!
snooopy

Orsi, nem erre jó a Dévény torna?
KOlosnak jobbulást. Most én is aggódom picit, mert a mi mérlegünk is kevesebbet mutatott múlt héten, mint előtte. Kíváncsi leszek a most vasárnapi mázsára.

Veronikusz, sztem belefér, bár Levi meglepő időközönként dobja el magát délelőtt, főleg ha éjjel óránként kelünk. De sztem mehet.
Még beszéljünk, úgyis van egy hét addig.

Andi, Neked jobbulást!

Lányok, megjönni látszik a tavasz.
Két hét múlva egy Kopaszi gát? Csak, hogy előre tudjon mindenki tervezni?
Mondjuk két hét múlva csütörtök délelőtt????

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt!

Orsi!
Szegény kisfiad! olyan szörnyű mikor szenvednek kis tetehtetlenek :cry: Sok gyógypusziiiiii

Andi!
Neked is gyógyulást! Nem lehet hogy lelki/idegi/pszihés?!

Dorka!
Tök jó ez a kép apa lányáról! Olyan szépek vagytok és ez a kiscsaj, fantasztikus! A talpiról tudod a véleményem, de ügyes kislány és az anyukája is, együtt erősek vagytok! (nekem mindig ezt mondja a férjem,ha baj van, hogy együtt erősek vagyunk, mindent legyőzünk) Majd segítesz neki mindenben!

Veronikusz!
A lányaid fantasztikusak! Én nem tudok Mirciről több képet, mert szegény kis ketteske alig van fényképezve. Utoljára szombaton készült kép, de azon meg én is rajta vagyok...

Aprooo!
Még múltkor mikor az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy Levi szeparál? Amit írtál nekem egyből ez jutott eszembe... Egyébként, hogy Martin dobta a du-i alvást és sokszor még ki sem lehet menni, hát vért izzadok, hogy lefoglaljam őméltóságát...

Eni!
Mit csinált Benc? Martin rendszeresen ráfekszik a húgára, bár nem nehezedik rá vgy nem tudom a kiscsajnak ált-ban hangja sincs csak vigyorog Martinra. De mostanában én is sokkal türelmetlenebb vagyok :cry: de lassan már itt a jó idő, 2 hét és óraátállítás már az is tök jó lesz.

Timi!
Hát lehet, hogy elküldesz valahova, ha kérhetném akkor jó meleg helyre :lol: , de én látom a hasonlóságot azért, persze nem tök egyformák, mint Veronikusz lányai, de szerintem hasonlítanak. Szépek na!

Brigi!
Mikor is lesz az a kutya kiállítás? Mi lehet elmennénk. A radírozós trükköket kösziii, még1x leírnád, hogy mikor, meddig stb? Jöhet privibe is. Most a Verával (Dorci anyukájával) óvatosan tornázunk egy kicsit holnaptól :lol:

Ja igen, torna: most, hogy szoptatok nekem mit lehet és mennyit? Annyira nem fontos nekem, de ha lehet azért kicsit mozognék.

Vica!
Te is rakhatnál képeket a csajokról! Én úgy irigykedem a szép hajukra! Az én csajomnak alig van :? Pedig hát anyja apja sok hajú :lol:

Judy!
Akkor majd a játszós randit megdumáljuk!

Na megyek, Mirci megunta. Szép napot, reméljük süt a nap!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsó, őszintén szólva nem tudom mi pontosan a dévény torna. halottam már... majd megemlítem nekik.

Steffi, igen, annyira rossz így látni őt. az elébb épp egy banánnal gyűlt meg a baja, akarta enni, de nem tudta. és jön hozzám sírva, h segítsek... és nem tudok mit csinálni. :cry: :evil:
snooopy

Léna állra gyógypuszik!!

Veronikusz
"zsivány" csapatod még mindig nagyon nagyon szép! :D :D :D
Hétfő remélem jó, lehet jön egy tanítvány, ha bejelentkezik akkor szólok (mert akkor a kedd viszont jó).

Apró örömök: sokáig nem volt palacsintasütőnk (kb 2 éve nem csináltam), mert teflonost nem akartam, ez nem volt jó, az sem..de most Péter hozott egy öntöttvas serpenyőt :D Hát megemelni nem tudom :D , de nem ragad le benne, 2 napja palacsintát eszünk :lol: :lol:
Vendég

És szeretném feleleveníteni a "nyári képek invázióját"
rakjatok fel ti is, ilyen trutymász időben ránk fér.. :D

Ezt találtam egy eldugott mappában a gépen, rendrakás közben:

Rába kutyánk 2 évvel ezelőtti vizitúrán :lol: :lol: :lol:
(Anyuék csónakjában éppen beelőznek minket)

Kép

Tavaly ilyenkor szültem, idén megint kimarad a vizitúra - hacsak nem szigszalagozunk Bogira pillepalackokat, akkor talán jöhet :lol: :lol: :lol:
Vendég

VEronikusz,
Jajj de jó ez a sok kép!!!
annyira szépek a lánykák!!!

Snoopy!

Lara is egy picit jobb kifli volt.
Mi is jártunk Dévény tornára és segített.
Ott volt egy kisbaba, aki teljesen jobbra volt.
És Őt láttuk, hogy mennyit segített neki.
Ott nagy volt a baj.
FEl kell hívni a központi számot, és vagy oda beviszik a babót,
vagy mondanak egy kerületi Dévényis.
Na megyek, mert a héten kimaradt az úszás
és Lara túlteng energiával.

Steffi,
Olyan képnek amin TE is rajta vagy, annak még jobban örülünk!!!
Mit kaptál szülniapra?M
hogy telt?

Na megyek,
mert most bekrémez egy nagy adag iratot.

Majd még jövök.

szép napot!!!!

ancsaboszi

Dorka!
Nagyon szép a lánykád!!!
Nem lehet semmi baja! Én nagyon drukkolok!!!!Mindent ki fog nőni!
Sok sok puszi és sok sok erőt és pozitiv energiát!

Zsófi,

Jaj szegény Léna!!! :cry:
kis drága!
Sok puszi a kis sebecskére!!!

na most már tényleg megyek, mert itt küzdünk

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?